Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nekünk jó a 28. Főleg a du. felelne meg, hely viszont mindegy.

Kriszta!
Egyedül? Azért a lányokat hozod, nem?

Forgi!
Jobban van már Gergő?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Tegnap este Beni úgy döntött, hogy magának gondoskodik vacsoráról.Kép Itt van kép róla.

TaliKép
Szerintem is jó lenne a családsegítős terem (nekünk is jó közel vanKép). Krisztina, szerintem nyugodtan egyeztethetsz, biztos a többieknek is jó.
És akkor időpont: 02.28. szombat du. 4 óra. Helyszín: Családsegítő, Népkert mellett
Talilista:
Marika: babavíz
Dodus
Kata: fügekenyér
Kriszta: innivaló, süti
Gyöngyöske: süti, papírtányér, szalvéta
Anita: valami sós
Zoli: majd kialakulKép
Krisztina: gyümölcs: alma, répa, banán
Forgi: süti, gyümölcslé, keksz
Neva
Panka: süti, a múltkori taliról maradt meg műanyag pohár, tányér, azt is elviszem

KrisztinaKép
Nyilas Misi házról még nem is hallottam, hol van?
De azért a lányokat ugye hozod a talira?

GyöngyöskeKép
Ez a bábszínházi műsor nagyon jól hangzik, kár hogy még Beni kicsi hozzá, pedig én már úúúúgy mennék.Kép

ZsuzsaKép
Ilyen sokat írtunk azótaKép?
Jól vagytok? Talira nincs kedvetek eljönni?

DodusssssKép
Adj valami életjelt, plíííz.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Nagyon jól hangzik a talitok, de infulenzás vagyok és keményen az elején. Talán legközelebb nagyon szivesen csatlakoznék hozzátok.
Azt szeretném megkérdezni, hogy valaki Miskolcon tud-e terhestornát, gerinctornát vagy valami ilyesmit. A kórházban kérdeztem, ott nem volt, a Fitt-lesz-ben sincs. Ha tudtok valamit, kérlek segítsetek, mert nagyon fáj a hátam és a derekam alatti rész.

Érezzétek jól magatokat, ha addig meggyógyulok esetleg jelentkezem.

Zsuzsa
nzsuzsa

Panka!
Hol is van pontosan a CSaládsegítő?

Kriszta
dkrisztina

KrisztaKép
Budai J. u. 4. Ez a Népkert melletti utca.

ZsuzsaKép
Remélem sikerül hamar kikúrálni magad fránya betegségből.
Terhestornát én csak a Fittleszben tudtam, de akkor ezek szerint már ott sincs. De vannak jó videókazetták is.

Panka

panka

Sziasztok!

Kata!
Köszönöm kérdésed,nagyon jól van már a fiatalúr,hál'istennek!remélem ezzel letudtuk a téli betegségeket.
Tényleg ad vki béres cseppet a gyermekének?Hány éves kortól lehet adni?
Az egyik ismerősöm ad a kisfiának és azóta nem beteg pedig nemrég bölcsis és előtte minden vackot elkapott.Gergő most 23 hónapos.

Pussz:Forgi
forgi

Sziasztok!

Gyöngyöske!
Nem látlak a szalvétás topicban, de hátha ide benézel.
Nem tudom olvastad-e, de Veronix belerakna a részemre két szalvit a csomagodba. Mivel neked úgyis postáz, kértem, hogy ne küldje külön, majd Te ideadod nekem (mondjuk a talin). Szóval ugye nem baj?
Ez a kettő lenne:
http://veronix.uw.hu/altalanos_decoupage/imagepages/image63.html
http://veronix.uw.hu/altalanos_decoupage/imagepages/image58.html

Forgi!
Én nem adok, de a védőnéni épp nemrég mondta, hogy lehet neki adni. De, hogy mennyit arra már nem emlékszem.

Zsuzsa!
A taliig még majdnem 2 hét van. Hátha addig meggyógyulsz...Kép

Ditta!
???????????????????????????????????

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kata!Kép
Persze, hogy küldheti Veronix a szalvikat egy borítékban. Tudod nem voltunk itthon a hétvégén és azt a topikot még nem volt időm visszaolvasni. Majd megyek oda is, lányok már alszanak, apuci focizik, így most enyém a net.
Tegnap még sűrgősen meg kellett csinálni az adóbevallásomat és feladni, de még elkészítettünk néhányat az este folyamán, szóval még azóta nem volt kedvem/időm netezni.

A hétvégi kirándulás nagyon jól sikerült. Pénteken délután megnéztük Pesten a Monet kiállítást, vacsiztunk a barátainkkal, majd estére Mátraszentimrére értünk. Hóban kirándultunk , láttunk őzikét (1 méterre a kocsitól állt meg), szombat este a párom meglepett egy csokor vörös rózsával is. Szóval minden jó volt, csak a lányok hiányoztak nagyon.

Gyöngy itthon van mától, kicsit köhög és folyik az orra, nem olyan vészes, a doki is azt mondta, hogy lehet, hogy csak ennyi lesz, de rosszabb is lehet. Így most a héten nem viszem, a jövő héten lesz az oviban a farsang, addigra meggyógyul.
Ma délután elmentünk a könyvtárba Gyönggyel, vettem ki még a szakdolgozatomhoz könyveket, és a lányoknak is mesekönyveket. Ajánlom mindenkinek. Gyöngy nagyon élvezi, hogy válogathat a polcokon, na és, hogy saját névre szóló olvasójegye van.Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Szép jó reggelt mindenkinek!Kép

Gyöngyöske!
Ok, köszi. Azt hiszem már úton is van a szalvi Veronixtól.

Szuper, hogy ilyen jól sikerült a hétvégétek!Kép A rózsát mire kaptad? Csak úgy?Kép

Gyöngynek tessék a lelkére kötni, hogy 28-ára meggyógyuljon.Kép Dancsi lányom már alig várja a talit. Akivel még nem találkozott arra azért kíváncsi, akivel igen, arra meg azért, hogy mennyit nőttek a babák.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Köszi a cipőket, akkor kinézünk egy SiestátKép Tavaszit lehet már ugyeKép

Hétvégén tele voltunk barátokkal, egy régi egyetemista barátunk jött a barátnőjével és itt aludtak, vasárnap délelőtt mentek el, délután meg volt diákjaim jöttek Valentin nap alkalmából, DorkáhozKép

Gyöngyöske!
Örülök, hogy jól sikerült a hétvége nektek isKép Ha kell csak szólj küldünk gyógypuszikatKép, hogy a talin ott legyetek.

Zsuzsa!
Neked KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Ezek gyógyító hatással bírnak, többen is igazolhatjákKép
Terhestornát én is a fittleszben tudtam. De ott a RR kazi hi-hi.

Panka!
4 órakor lesz a tali jól látom? Eddig 2 felé taliztunk...

Anita!
De jóóó, hogy mégis belekezdelKép Legalább te sem maradsz ki a jó kis vizsgaidőszakokbólKép Felváltod Gyöngyöskét és legalább olyan sikeres is leszel, mint ŐKép

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

MarikaKép
Már épp kezdtelek hiányolni.Kép
Én 3 órára emlékeztem, és úgy voltam vele, hogy általában mindenki később jönKép, akkor kezdődhetne később is. De felőlem kezdődhet hamarabb, legyen inkább 3 óra vagy 2?
Dorka hányszor eszik egy nap rendes kajcsit? Beninek 3× adok, de lehet, hogy már be kéne vezetni egy 4. étkezést is. És szopi hányszor van?

ForgiKép
Annak a városrésznek van valami neve ahol laktok? Mert nem tudom, hogy hogy írjam be a táblába.

GyöngyöskeKép
Ez akkor Valentin napi hétvége volt? Örülök, hogy jól sikerült. És a lányok jól bírták nélkületek?

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Ezer éve nem írtam, de talán valaki még emlékszik ránk. Kép

Segítséget szeretnék kérni: ha valaki tudja honnan lehet Miskolcon ebédet (menüt) rendelni, akkor írja meg legyen szíves, mert egész délután éttermeket hívogattam, és nem találtam egyet sem, ahonnan ebédet szállítanának ki. Kép Az az igazság, hogy amúgy sem vagyok egy főzőbajnok, egyszerűbb lenne, ha szépen minden nap kihoznák a kaját. Másrészt meg lassan indul nálunk a kistesó-projekt, két gyerek mellett meg pláne lusta leszek főzni.

Amúgy olvasni olvasok ám azóta is rendszeresen. Kép És hihetetlen, hogy így nőnek a babák! Martin már 2 éves, 12 kiló és 91 centi, foga még csak 13Kép, de nem szólok egy szót sem, mert 1 évesen 2 volt neki. Sokat dumál, bár mondatokat nem igazán, de felismeri és mondja a színeket, és szinte minden állatot. A bili nem érdekli, én meg nem is erőltetem, majd szól, ha megunta a pelust.

Sokszor puszilunk mindenkit, és előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.

Lina

Ui: Megpróbálok egy szülinapos képet a profilba tenni!
lina

Sziasztok!

Kata!
Köszi a választ,meg fogom kérdezni én is mert jó ötletnek tűnik.

Panka!
Igazából nincs neve ennek a városrésznek de nem messze vagyunk a Győri kaputól úgyhogy azt is írhatod.

Lina!

Én is hasonló cipőben járok mint Te csak nekem annyi "előnyöm" van hogy nálunk már a pocakban van a baba.
Én is most érdeklődtem kaja ügyben és mivel a párom vendéglátós hozott egy szórólapot.A munkatársa testvéréék(vagy vmi ilyesmi)csinálják és állítólag elég jó.
Szóval a tel.szám:06-30-419-9183,Miskolc,Állomás u.8.
Sima menü 390.-,extra menü 460.-,Ételhordót kérnek minden napra és három főfogásból lehet választani,leves egyféle van.
Mi még nem próbáltuk de jövő héten rendelünk próbaképpen.

Más...nem tudja vki hol van Miskolcon Whirlpool szervíz,nagyon fontos lenne!

Pussz:Forgi
forgi

ForgiKép

Csúcsszuper vagy! Köszi szépen, holnap felhívom őket azonnal.

Puszi, Lina
lina

Akkor holnap lekötöm a találkozó helyet!S írok!Most 5 napig egyedül vagyok a lányokkal ugyhogy kicsit zűrösek a napok.
Forgi!
Testvérvárosok 16 365 000
Vigyázz velük mert néhány szerelő hülyének nézi a nőt!
Majd jelentkezem holnap esti projekt jönKép
telian

Sziasztok!

Lina!
Nagyon szívesen!

Kriszta!
Köszönöm,majd úgy próbálom csinálni hogy legyen férfi a háznál ha jönnek.

Forgi
forgi

Forgi (Megmentőm)Kép

Köszi szépen még egyszer, ma már hoztak is menüsort, és a jövő héttől megrendelem. Olyan boldog vagyok, egy gonddal kevesebb!Kép Amúgy szerintem igen változatos étrendet lehet összeállítani belőle, most már csak abban bízom, hogy jól is főznek.Kép

Mindenkinek pusz, Lina
lina

Sziasztok!

Kata, nem tűntem el, de én is elkaptam valami náthafélét, most kúrálom magam. Ráadásul most a héten nem volt net, mert tegnap kötötték be az ISDN-vonalat, amivel már sokkal gyorsabban lehet netezni stb.

Most még nem megyek a találkozóra, egyrészt a távolság, másrészt a bébi miatt, de a tavasziról már lehet szó.

AnitaKép
Mailt megkaptam!

Most megyek, mert a kicsi erősen követeli, hogy igenis vegyem fel!!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

ZsuzsaKép
Igaz, hogy 1 nap késéssel, de nagyon sok boldog névnapot kívánok.Kép

KrisztinaKép
Sikerült elintézni a helyet?

LinaKép
Majd írd meg, hogy ehető-e a kaja, jó?

DittaKép
Gyógyulj meg hamar.Kép

Tegnap Pesten voltunk, Beni kapott egy csomó mindent (meg persze magamnak is vásároltamKép). A Kengurunál most olyan jó akciók vannak. Meg ugye az Ikeába is muszáj volt bemenni.Kép Csak ne lenne olyan messze.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Reggel voltam uh-n és minden rendben van a bébivel!!!
Láttam ahogy kapálódzott a kezecskéivel meg a lábacskáival,olyan megnyugtató volt.
Tudjátok volt két elhalt terhességem Gergő előtt és nem tudom kiverni a fejemből hogy valami baj is lehet.Akkor mindig uh-n mondták meg hogy sajnos már nincs szívhang és összeesett a petezsák.Borzasztó érzés volt,alig tudtam hazabotorkálni...
De most tényleg megnyugodtam,majd 9-én megyek a genetikai uh-ra.És a jövő héten megjön a vadiúj 4D-s gép úgyhogy már azzal fogják csinálni a vizsgálatot.
A rosszullétek ugyanúgy megvannak,igazából csak akkor nem vagyok rosszul ha eszem,előtte és utána is nagyon rossz.Pedig nem terhelem meg a gyomrom és nem eszem zsírosat és fűszereset sem.A Rennie csak akkor segít ha ég a gyomrom,hányinger ellen nem használ.
Remélem mihamarabb elmúlik és csak a boldogság marad!

Forgi
forgi

Sziasztok!

ForgiKép
Örülök, hogy jól van a bébi! én is mindig imádtam az uh-kra járni, videofelvételem is van róla.
Sajnálom a két elhalt bébit, biztos borzasztó lehet, bár nekem nem volt benne részem, de itt is van olyan topic, ahol ezekről írnak (elvesztettem a babát, ha jól tudom, ez a címe)

PankaKép
Hát igyekszem javulni, méz, narancs, kiwi, tea stb. szóval minden be van vetve, ha végképp nem javulok, marad a páros izzadás!!!KépKépKépKép
Úgyis a párom is tiszta takony!

DittaKép

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Dodusról tudtok valamit???????????????????

Ditta!
Gyógyuljatok meg mihamarabb!Kép Megértelek, hogy most nem taliztok velünk, de én nem felejtem el, hogy megígérted a következőt!Kép

Forgi!
Nagyon-nagyon örülök, hogy minden rendben van a picivel!KépKép Én is imádtam UH-ra járni. Olyan jó volt nézni ahogy mocorog, kapálódzik. Ha túlvagy a 4D-sen, esetleg közszemlére tehetnéd majd a felvételt...KépKép

Rólunk: tegnap farsang volt Dancsinak. Mi is elmentünk Dodóval, de jött velünk Anita is, hogy ha Dodó esetleg nem bírja a tömeget, vagy zavarja a hangos zene (utána disco volt), akkor mi hazajövünk, de Dancsival ott marad Anita. Hát ne tudjátok meg, hogy este 7 után jöttünk haza. Dodót kamionnal sem lehetett volna kihúzni a suliból. A jelmezesek is nagyon tetszettek neki, de utána a dizsi...Kép Végig táncolt, rohangált, forgott. Nem zavarta a hangos zene, sem a discovilágítás. Ha megkérdeztem tőle, hogy "menjünk-e haza?", olyankor sikítva elrohant tőlem, hogy "neeeeeem". Azt mondanom sem kell, hogy este nem kellett ám altatni.Kép

Mindjárt teszek fel valahová egy pár képet.

K.

KépKép

KépKép
kata007

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

Jók a fotók, de Dancsiról és Anitáról nincs? Mi volt dancsi a farsangon?

Kriszta!
Te sem tudsz semmit Dodusról? (mint földik)

Panka!
Ikea Kép Nekem most olyan az órarendem, hogy reggeltől estig előadásom van, nem tudok olyankor elmenni.

Mára az én torkom is alaposan megfájdult, Gyöngy is köhög és taknyos még. Nem tudom hogy lesz így piros orrú bohóc a szerdai farsangon.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Kata!

Jók a fotók, de Dancsiról és Anitáról nincs? Mi volt dancsi a farsangon?

Kriszta!
Te sem tudsz semmit Dodusról? (mint földik)

Panka!
Ikea Kép Nekem most olyan az órarendem, hogy reggeltől estig előadásom van, nem tudok olyankor elmenni.

Mára az én torkom is alaposan megfájdult, Gyöngy is köhög és taknyos még. Nem tudom hogy lesz így piros orrú bohóc a szerdai farsangon.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske!

Minden kívánságod így teljesüljön!Kép

Hárman
Dancsi egér a sajttal
Tánc hármasban
A legkisebb táncolni hívja a legnagyobbat, a középső pedig kitudja merre jár...Kép

Különben Dancsiéknál az osztály öltözött be közösen. A Macska duett-nek. A két osztályfőnök volt a két macska a gyerekek pedig az egerek.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

KataKép
De aranyos a kicsi lányodKépKépKépKépKépKépKép!!!!!!!
A 2 nagyobbra már nem mondom azt a jelzőt, hogy aranyos, inkább azt, hogy szép! Veronikáról is készült kép az ovis farsangon, majd ha sikerül szkenneltetni, megmutatom!

Most a családra igencsak rájár a rúd! Én már úgy ahogy rendbe jöttem, de a férjem még náthás, lázas, ma reggelre meg Veronika lett ismét beteg. Már éjjel is 3x hányt, reggel meg ment a hasa. Lehet hogy elkapta ezt a vírust, mert itt nálunk az oviban elég sok gyerek hiányzik most, pont ugyanezen okból.
Csak a pici el ne kapja! Remélem megvédi őt az anyatejcsi!

További jó hétvégét!

Holnap megint fogászat.KépKépKépKépKép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
A Mazsola muzsikás dologhoz szeretnék hozzá szólni!
Én sem vagyok meg elégedve Velük. Az ára is magas (5500.-)főleg azoknak akik GYES-ből élnek,de a Mazsola muzsikás uszás még többe kerül: 7500.- /4 alkalom, nem beszélve az angol nyelvü különszámhoz ami két éves kortól van + 2500.-/ 4 alkalom. Összegezve: 15500.-/ gyerek. Ha csak a natúr Mazsolára jelentkezzel olyan ferde szemmel nézik az embert hogy még lelki furdalásod lesz. A legújabb vezió pedig a MAGÁN ÓVODA alapítása lesz.
Ja és vanbaba-mama torna de azt már nem tudom hogy mennyi.
szandi

Anita!
A Miskolci Egyetem Iü szak felvételi anyaga a Kukorelli-féle Társadalomismeret. Nagyon kösdd fel azt a bizonyost!Nekem harmadszorra sikerült!
szandi

Sziasztok!

KrisztinaKép
Sikerül lefoglalni a termet?

ForgiKép
Örülök, hogy uh-on minden rendben volt.

DittaKép
Páros izzadásKép
FogászatKép Megy megint a drukkKép

KataKép
Nagyon szépek a lányok.

GyöngyöskeKép
Gyógyuljatok meg gyorsan.

SzandiKép
Üdv itt. Baba-mama torna hol van?

MarikaKép
Jól vagytok? Már régen írtál.

TaliKép
Hánykor kezdődjön? Igaz, hogy azt írtam, hogy 4 óra, de Marika felvetette, hogy ez egy kicsit késő. Kezdődjön hamarabb, 3-kor vagy 2-kor? Várom a javaslatokat.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok! Felsőzsolcán lakom és egy két éves fiam van. Lehet, hogy már találkoztam is közületek valakivel a Selyemréti bölcsi játszóházában, vagy a kiliáni játszóházban. Ha esetleg tudtok valami jó programot kétéveseknek - állandóakat, vagy alkalmikat - szívesen venném ha megírnátok. Előre is köszönöm.
kjudit

Sziasztok!

A mi fiaink délben lefekszenek,és 2-2,5 órát alszanak,így mi olyan 3 körül tudunk leghamarabb elindulni,legalábbis remélem.A 2 óra mindenképpen korai nekünk,legfeljebb késve érkezünk.

Mara!
Már beszereztem a könyvet,és el is kezdtem tanulni belőle!Érdekelne,hogy milyen volt a felvételi!Ha van kedved,leírnád nekem? kacajka@freemail.hu Előre is köszi!

Már nagyon várjuk a talit!

Kata007!
Én csak ámulok,és bámulok,hogy Dodó hogy megnőtt!Tüneményes!

Most mennem kell,mert Ádi felébredt,és igényli a társaságomat!

Puszi!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket!Kép

Mi is csak 3-4 körül leszünk ott, ha Dodó felébredt.

Ditta!
Akkor még mindig jobbulást nektek!!!!!!!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kigyógyultam az infulenzámból és szeretnék Veletek találkozni.
Panka! Először is köszönöm a névnapi üdvözletet, nagyon kedves vagy. Mi az amiben tudok segíteni a talival kapcsolatban vagy egyáltalán mit vigyek?
Forgi! Teljesen elkerülte a figyelmemet, hogy majdnem, egy hónappal különbséggel, egyszerre szülünk. Szeretnék Veled bővebben is levelezni, ha van kedved, mert nem szeretném a többieket untatni, esetleg számukra már unalmas kérdéssel.
Mindenkit üdvözlök.

Zsuzsa
nzsuzsa

Panka!
Köszi az üdvözletett!
A Mazsola muzsikán belül lesz a baba mama torna kb: 3500.- 4 alkalom
szandi

Kedves miskolci anyukák!
Remegő kezekkel és kicsit sírásra görbül szájjal!
A negatív kritikát is bírni kell!
Buda Kriszta vagyok a Mazsola Muzsika programvezetője és a Kalovits-módszer féle babaúszás foglalkozávezetője!
Az észrevételeim:
-kedves KK: senki nem igérte Nektek sehol, hogy korosztályok szerinti a foglalkozás, a Mazsola Muzsika lényege, hogy a babák és a szülők közelebb kerüljenek egymáshoz, hogy kikapcsolódjanak a szülők és a babák, hogy együtt legyünk a babánkkal, hogy együtt örüljünk! Anita nevű kollégánk nem volt! Egy emberke nem tart már foglalkozást /ő is csak helyettesített/.
- Kedves ex rokon! megtaláltam a levelet!
- Kedves Mindenki! NAgyon szívesen tartanánk olcsóbban, ha nem lenne annyi a terembérlet mint amennyi, ha a "képzett hangú szakember" aki tartja a foglalkozást nem kérne annyit amennyit! Egyetérthetünk abban, hogy az alaklmi 500 Ft. nem egy olyan összeg amit ne lehetne kifizetni, bocsánat az anyagias megfogalmazásért, azért a szolgálatatásért amit kaptok!
- babaúszás: www.babauszas.hu, Kalovits-módszer, az árakat nem én találom ki, de ha belegondoltok azért a 7500 Ft-t, 3-an jöhettek be egy olyan medencébe amit az adott időpontban csak mi használunk, csak mi vagyunk benne /mennyi most egy uszi belépő? van ott olyan higiéniás feltétel ami egy pici emberkének kell?/ gyertek el! ingyen! szívesen látlak Titeket /péntek 16:00 és 17:00 Jezsuita Gimn./! Győződjetek meg arról, hogy miért annyi!
Utószó: én miskolci vagyok! Pát éve Bp-re költöztem! A kisfiam 2 éve! Most ingázunk, mert úgy gondoltam /a magán ovi, a baba-mama, az angol stb. ötletek/, hogy ne csak a budapesti anyukáknak legyen meg minden lehetőségük!
Most egy picit elgondolkodtam!
Remélem a kedves ex rokonon kívül és a KK kívül néhányan ellátogattok és személyesen győződtök meg a Mazsola Muzsikáról!
Üdvözlettel:
Buda Krisztina
kriszta13

Sziasztok!

Kriszta13!
Örülök, hogy megszólaltál.Kép
Kicsit kellemetlen volt nekem mindkét oldalt meghallgatni (olvasni), hiszen véleményt nyilvánítani nem tudtam.
Pár napja még nem akartam neked megmondani, hogy hol és pontosan mit olvastam, aztán rájöttem olyan ez mint egy válás. Hallgattassék meg a másik fél is. Ennek jó hatását saját bőrömön tapasztaltam.
Véleményt most sem nyilvánítok, nem fogom senki pártját, hiszen jogosan mondanák, hogy elfogult vagyok veletek szemben.
Igen, tényleg voltam egy bemutató foglalkozáson és minden elfogultság nélkül tetszett.
Itt a link, hogy mit írtam róla anno: http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/38482.html#POST179265
Viszont nekem 3 lányom van, nem igazán éreztük szükségét, hogy Dodó ilyenre járjon.
Az úszásbemutatóra is készülünk, de az valahogy nem akar összejönni.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Kezdek megnyugodni!
Vannak anyukák akik bíztatnak, hogy tartsunk ki! Igyekszünk!
Már több városban működünk! Sikerrel!
Tanulunk a hibáinkból!
Köszi az észrevételeket!
Buda Kriszta
U.i.: Nem kötelező egyik foglalkozásunk sem!!!
kriszta13

Kedves Kriszta 13!
Azt hiszen nem olvastad el pontosan hozzászólásomat.A módszer tetszik.Anita nevű kollégátok nem volt?Ez érdekes mert én vele találkoztam hétről hétre.S még vmi itt egymást igykszünk keresztnéven szólítani.Bocs talán túlérzékeny vagyok.Ám az tény zsúfolásig tele volt a terem mikor utóljára voltam s a foglalkozás vezetője nem volt ura a helyzetnek.Persze különböző elvárások vannak.Nem beszélek le senkit és csalódtam s nem az ár miatt.Nmég vmi az utolsó megjegyzésed nem épp üzletemberre hanem inkább sértett félre emlékeztet mint amilyen én szoktam lenni sértett kismama.Tényleg elismerem a fáradozást és az üzleti érzéketeket s jó volt az a pár hét de a foglalkozások egy helyben topogtak.Ennyi!
LÁNYOK!
Holnap pontos választ adok beszéltem a főnökkel már csupán embert keresünk aki eljön velünk nyitni zárni az intézményt.Kérlek írjátok meg melyik az a későbbi időpont ami szóba jöhet ha nem tudnánk szombatig embert szerezni.Ja és mi a pontos időpont 14?Mert 16ra emlékszem!Nekünk is alszanak a lányok így a 16 lenne jobb!!
telian

Sziasztok!

Megvolt hétvégén az első konzultáció, pénteken és szombaton. Szombaton reggel 7-től 5-ig nem láttam a családomat. Dorka mintha megérezte volna, mikor készültem felébrted, akkor még visszaaludt, de mikor indulni akartam felébred végleg. Ezeknek a kisbébiknek szerintem radarjai vannakKép Sajna nélkülem nem aludt csak egy nagyon minimálisat, de sikerült kibírni ezt a hosszú időtKép

Eddig csak olvasgattam a babaneten , mert lusti vagyok írniKépNem tudom ki mennyit olvasgat, de most a legtöbb topicban dúl a háborúKép Még örültem is magamban, hogy milyen jó a mi kis topicunk sehol semmi felhő, derűs ég, erre ma mi fogadKépKép Valószínűleg a levegőben lehet valami...
Mazsola muzsikához nem tudok hozzászólni.

Tali: akkor legyen 16. Monduj Dorka akkor alszik délután, de majd alszik a kocsibanKép Én már nagyon várom.

Kata!
Mekkora DodókaKép

Zsuzsa!
De jó, hogy te is jösszKép

Ditta!
Fogászat? Gyógyuljatok meg hamarKép

Forgi!
Uh-ról ha vannak képek, osszd meg velünkKép Én nagyon imádtam oda járniKép

Judit!
Üdv közöttünkKép ProgramokKép Gyöngyöske nemrég megírta mikor milyen bábelőadások lesznek, 2 évest talán lekötKép Február 16-án 15.15-kor találod meg az archívumbaKép Link sajna az egész oldalra ment, így kénytelen vagyok leírni a dátumotKép

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

Ebben a topikban teljesen új vagyok. Kata kedves invitálására kopogtatok be hozzátok. Őt és Gyöngyöskét már ismerem a szalvétatechnika topikból.
A profilom ugyan ki van töltve, de röviden bemutatkoznék: Ádámné Timi vagyok, természetesen miskolci. Az új Hermann Gimi mellett lakok. Kisfiam Marci 8,5 hónapos. Van neki apukája is természetesen. Az ő gépét bitorlom minden nap. (itthon dolgozik). Kata mondta, hogy nyugodtan jöjjek,Kép Kép Kép kedves fogadtatás és vidámság vár rám.

Ha éppen nem gyereket nevelek,hobbyként képeket gyártok szalvéta technikával. De ez egy másik téma.

Szóval köszöntök mindenkit!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Szia Marika!
Ne haragudj!Én is ezért jöttem még ma vissza ,hogy leírjam:rosszul érzem magam.Mert mindenhol a támadás.Kérdezték leírtam.Amit éreztem.S akkor vki akinek üzleti érdeke mást mond...mert ha vki a pozitív tapasztalatát írta volna meg!Örültem volna s ujra ellátogattam volna...mindegy.Biztos a levegő..meg a társ..meg minden együtt.Tényleg mindenhol háború...én is tapasztaltam más topikban.Azért még meg akartok ismerni.Nem akartam háborúzniKépNem ilyen vagyok.
Kata007
lehet hogy találkoztunk..várj én más napon jártam egészen decemberig s akkor megváltozott a hely az idő és a foglakozást tartó személye is...Szerettem a babákat és a mamák szimpatikusak voltak kezdtünk összekovácsolódni.Jó lesz látni Titeket lehet hogy régen ismerjük egymástKép
Koda
Üdv itt!Jó a képmontázs és cuki a fiad!
Zsuzsa!
Örülök hogy meggyógyultál!
Anita!
Te vagy kacajka is?Hol dolgoztál?
Holnap jelentkezem!
telian

Sziasztok!

Hú, mennyit írtatok.Kép

JuditKép
Üdv itt.Kép
Itt megtalálod a bábszínház programját.

ZsuzsaKép
Örülök, hogy meggyógyultál és hogy tudsz jönni a talira. Szupi.Kép
Nyugodtan tedd fel nekünk is a kérdéseidet, szerintem nem untatsz vele senkit, azért vagyunk, hogy amiben tudunk segítsünk.

SzandiKép
Köszi.

Kriszta13Kép
Minket érdekelne az úszás, de pici fiam már 1 éves lesz, nem tudom ilyen idősen érdemes-e belevágni? És a baba-mama torna hol lesz?

MarikaKép
Beni is 4 után szokott aludni, legfeljebb majd alszanak együtt.Kép

KodaKép
Téged is üdvözöllek. Gyere gyakran.Kép Látom te is könyvelő vagy, vagyunk itt egy páran azok.Kép

KrisztinaKép
Ne butáskodj, persze, hogy meg akarunk ismerni.Kép
Akkor holnap várjuk a híreket.

TaliKép
Időpont: 02.28. szombat du. 4 óra.
Helyszín: Családsegítő, Budai J. u. 4.
Talilista:
Marika: babavíz
Dodus
Kata: fügekenyér
Kriszta: innivaló, süti
Gyöngyöske: süti, papírtányér, szalvéta
Anita: valami sós
Zoli: majd kialakul
Krisztina: gyümölcs: alma, répa, banán
Forgi: süti, gyümölcslé, keksz
Neva
Zsuzsa
Panka: süti, műanyag pohár, tányér,
De jó, úgy néz ki, hogy Ditta kivételével mindenki el tud jönni.KépKép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Szia Anita!
Láttom el szántad Magad! Én is tudok néhány dolgot: EU-ról mindent, az ENSZ-ről mindent, de úgy hogy ha álmodból költenek is fel tud! Tényleg nagyon nehéz és nagy a szórás a vizsgákon. Az új szabályzat szerint elvileg a nyelvvizsgát is le kell tudni az 5 félév végére ahoz hogy le tud majd adni a szakdogád. Keres a neten családon belüli erőszakról is pár dolgot. A nyelviszgát a legkönyebben a lovári cigányból lehet meg szerezni 3 hónap alatt van meg a közép fokú.

Puszi
Magdi
lilien_csenge

Koda!Kép
Először is üdv köztünk. Nagyon vártalak már!Kép

Marika!
Tuti van valami a levegőben is. Dodó ma este tiszta gyagya volt. 1 órán át szinte csak ordított. Kép Semmi nem volt jó. Pl. lehúzta a zokniját, de fel már nem tudta. Kérte, hogy segítsek, de amikor közeledtem hozzá visított, hogy egyedül. Ha hátráltam visított, hogy segítsek.Kép
Álmos volt, de nem bírt elaludni. Próbáltam ölben elaltatni, ami nálunk nem nem divat, de nem volt jó. Próbáltam az én ágyamban melléfeküdni, ami szintén nem divat, az sem volt jó. Most végre elaludt.

Krisztina!
Én láttam a képeidet, de nem vagy ismerős. Mi a legeslegelső muzsikán voltunk. A SZOT székházban.
Attól még persze ismerhetjük egymást. Sőt a párod ismerős nagyon, de nem tudom hová rakni.Kép
Talán átsiklottam a válaszodon, hogy hozod-e a lányokat? Csak mert Dancsi attól fél, hogy a sok kicsi mellett neki nem lesz kivel játszani vagy beszélgetni.

Tali: mint írtam nekünk a 4 körüli jó, mert Dodó kb. ilyenkor kel fel.
Néztem a térképen és cím alapján biztos odatalálunk, de valaki nem tudná részletesebben leírni merre van? Vagy, hogy kocsival merről érdemes megközelíteni. Tudom ez most hülye kérdés, hisz majdnem a szomszédban van.Kép

Dodusról tudtok valamit???

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Meg van a hely fél négytől lehet gyülekezni.Aki nem tudja hol van: Népkert utcája a kórházhoz közelebbi.Busszal város felöl 2,35,36,38, Népkerti megálló a múzeum előtt leszállsz átjösz a sportcsarnok oldalába és mész a kórház felé a telefonfülkénél befordulsz az utcába és a második ház!A másik irányból ue.csak ekkor nem kell átmenni a zebrán mert a sportcsarnoknál szállsz le.Kocsival a sportcsarnokot,múzeumot elhagyva a belső sávba sorolni és a kereszteződés előtt befordulni a záróv.megszakításánál.Idejében indexelj mert mennek mint őrült.Ha még így sem találsz oda a telefonom 06/20 3891494
Kata persze hogy viszem a csajokat!Csak apánk nincs de az általa itthagyott mellképet viszemKép)tudod a sebész feleség olyan özvegy akinek él a férjeKépNa szóval a lányszakasz ott lesz!!!
telian

Sziasztok!
Csak gyorsan egy kicsitKép
Újakanak: Üdv közöttünkKép Vidámság hi-hiKépKépKép

Beszéltem Dodussal, és itt a lényegKép Semmi baja csak utál minket, na jó ez csak vicc és úgysem hiszi el senkiKép A számítógépes hálózat összeomlott a cégnél és sajna a net az utolsó amit helyre akarnak állítani. Most kettecskén van a főnökévelKép Talira még nem tudja jön-e, de majd értesítKép

Kata!
Dodo bizti discoba akart még menniKép tegnap is.

Ja Koda!
Szalvétatechnikáról itt is van szóKép Állandóan nyúzzuk Gyöngyöskét és KatátKép Ja a férjem szerint nyílt egyúj hobbibolt a Kandiás APEH környékénKép Bár lehet, hogy csak most fedezte fel. Majd megkérdezem pontosan hol. Szalvik 50-ért vannak, állítólag nagyon sokKép

Krisztina!
Hozzd a lányokat is és persze magadat isKép Úgy várom már hogy megint lássak mindenkit és lássak újakat is és majd össze vissza keverhetem a neveketKép

Puszika, Marika

Ui: Bocs, ha vki kimaradt
Marika

Úristen Panka!
Gyermekeink lassan tényleg 1 évesek lesznek, nemrég meg itt vártuk, hogy na ki és mikor, a telefon forródróton...Kép
Marika

Sziasztok!

Igaza volt (van) Katának)Kép Kép Kép. Tényleg érdemes volt bekopogtatni hozzátok! Mindenkinek köszi a kedves fogadtatást. Jó lesz egy ilyen idézem "béke szigete".

Panka!
Ahogy időm, (férjem) engedi, itt leszek. "a gép nem játszani van itthon, hanem dolgozni"- idézet a férjemtől.

Anikó!
Örülök, hogy tetszik a montázs. Nem kevésbe került ez nekem. 1 hét kérés, 1 hét könyörgés, 1 óra veszekedés apával. Aztán 5 perc alatt megcsináltaKép

Marika!
Annak meg különösen örülök, hogy néha szóba kerül a szalvétázás. Köszi az infót a boltról, még nem hallottam róla. Katával megértekezem. Természetesen én is rendelkezésetekre állok ez ügyben.

A találkozóra visztek dig. fényképezőt? Ha igen, ugye ide is felraktok néhány képet. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy mulattatok. Talán később, ha kicsit többet szerepel a nevem, én is részt vehetek. Addigra Marcika is nagyobb lesz.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?