Új privát üzeneted érkezett!

jaj de édesek..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera,
de édesek. Nekünk is voltak, de mikor Lilivel terhes lettem, elajándékoztuk őket.

2 óra, és minden kiderül.
Írni majd csak dél körül tudok szerintem, mert utána megyünk Lilivel vissza az orvoshoz.

Azért nem bírtam ki, csináltam ma is tesztet, és szépen erősödik. A 10-esen még mindig nincs olyan erős, mint a kontrollcsík, de jóval erősebb, mint a vasárnapi. És a kontrollhoz sem hiányzik túl sok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: A 10erősségű tesztben kevesebb a festék. Nyugi minden oké lesz.
Amúgy nekem ez a 2CN. :(

Kép
csucsu05

Csak gyors bekukk, mert ebédelni készülünk, Lili már majdnem elalszik.
Szóval: Korának megfelelő, méhen belül elhelyezdkedő 5x8 mm-es petezsákocskám van :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Gratulálok.

Kép
csucsu05

Ez termsézetesen még jár:) csak lemaradt!

Kép
csucsu05

@linacska: gratulalok nektek!!! :D Szerintem egy max 2 het van kozottunk :D En jovo heten megyek csak dokihoz, de mar nagyon varom, szeretnek egy kis lukteto szivhangot hallani.

Kép
zsozsoo

Lina,
ez szuper! :D Nagyon jól mutat a 2. vonalzód! :wink:

Juca,
boldog névnapot!

KépKép
dreika

sziasztok...linácska gratula!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Linácska:hatalmas Gratula a kis zsákocskához!!!!!! :D

KépKép
lyndee

LINÁCSKA!GRATULÁLOK!BOLDOG ÉS PROBLÉMAMENTES BABAVÁRÁSOS IDŐSZAKOT KÍVÁNOK NEKED!

JUCA!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!
amethiszt

Juca szintén Boldog Névnapot kívánok!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juca:Boldog Névnapot Kívánok!

(bár szerintem nem most tartod mert az igazi Judit nyáron van)

KépKép
lyndee

nitácska:írtam privit :lol:

KépKép
lyndee

lyndee megkaptam és válaszoltam is!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Holnap elköltözünk, nem lesz netem egy darabig.
Megpróbálok azért benézni, de azért Lyndee, kívánok Neked nagyon gyors és problémamentes szülést!

Lina,
Neked meg boldog babavárást!

Többieknek is drukkok, kinek ezért, kinek azért. :D

Hencsi,
olvasol még? Mi van Veled???

KépKép
dreika

dreika várunk vissza.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

már jobban vagyunk, de még jövö7en se mennek a gyerekek oviba, igy m,ár az idén se.

Szerdán nőgyogyihoz kellett mennem, mert a nagyajak iszonyatosan fájt, a doki szerint folyásom van, de mondtam neki, hogy a fehérnemü tök száraz, akkor hova folyik? Namost ez gyült össze és feszült. valaki hallott már ilyenről, nekem sose volt még ilyenem, de iszonyat kellemetlen, mert még a lábam is alig tudom rakni.
Canestent kaptam.

Kész a mézeskalács, jövö7en fasirtot csinálok vendégvároval, ezt imádjuk és üditös sütit sütök, meg amerikai krémest.
Anyuék csinálják a nehezebb kaját.

Még nem olvastam vissza, ezért csak magamrol regéltem.
encike 2

Linácska!

De jó, akkor a fa alá tudod tenni a teszted!!!44
Látod a lányod már megmondta, hogy a teso a pocakban van, kis jósnő.
encike 2

@encike: meg nem volt hasonlom, de nagyon kellemetlen lehet. Remelem gyorsan hasznal a kenocs, vigyazz magadra!

Kép
zsozsoo

Kupot kaptam.

De nekem ilyen sose volt.
encike 2

Encike,
nekem volt már olyan, hogy a borotválkozás során a nagyajkam mellett begyulladt egy szőrtüsző, és nem kifele jött, hanem belefolyt. Dalacin-T-t kaptam akkor rá, és végül kijött. Tényleg kellemetlen.
Van amúgy már UH képem, majd az lesz a fa alatt. De annyira szeretném még látni Karácsony előtt, hogy dobog-e a szivecskéje. Persze miért ne dobogna.

Amúgy olyan érdekes, tavaly, mikor ugye Angyalka babánk lett, egyszerűen folyamatosan azt éreztem, hogy valami nincs rendben, folyamatosan kisebbnek mérték... most semmi ilyen érzésem nincs. Tuti, hogy minden ok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!
Tőlem is kérdezte a barátnőm, hogy nem e a szőrtüsző van begyulladva, de a nagyajkam nem borotválom, csak a bikinivonalat.
Megkérdeztem egy másik topikban, ott cisztát mondtak, de a doki ne vette volna észre????
A kupot elhasználtam, de változást nem észleltem.
Jövö7en megyek uh-ra és eredménnyel ismét doki, de alaposabban megnézetem, mert már aggodom.
encike 2

Sziasztok.

elegem van. Egy kicsit sok ami mostanság történik velünk velem és Izával!!!!

hétfőn vagy lehet már holnap megint megyek be vele kórházba. Ma délután 2x görcsöt kapott és utána kis idő mulva meg egy picit rángó görcsözött. Telóztam a bókayba és mondták ha nem ismétlődik meg akkor felesleges bemenni mert úgy sem csinálnak vele semmit de hétfőn menjünk. Eddig hála semmi. De ma mellettünk fog aludni és sztem mi meg nem. Azóta is figyelőú szemek rajta. Én most eszem azért tudtam jönni egy kicsit.

a görcs olyan volt hogy pihent és egyszer csak furcsa hangot hallatott, szemei kikerekedve és elrévedve. Nem fennakadva hála csak távolbanézően nézett. keze nem ökölbe hanem csak az ujjai voltak görcsösen behajlítva és mikor felemeltem az egész testén éreztem a görcsöt. Rémísztőőő.

Nita lehet szükségem lesz rád.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera!

Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, de az biztos, hogy a vizsgálatok majd kellenek még, hogy kiderítsék ez normális jelenség-e. Még az előző munkahelyemen volt egy rángatózó kislány (ő alvás közben rángatózott, de tényleg rémisztő volt) és kiderült, hogy nincs semmi baja, idegrendszere még éretlen volt, 3-4 hónapos korára elmúlt. Mi is meg voltunk ijedve, nehogy epilepszia legyen, de hál égnek nem az volt.
Kivizsgálni persze ki kell minden ilyen esetet.

Drukkolok, hogy ne legyen baj!

Lina! :D
kislibus

Sziasztok!

Már olyan régen voltam itt, hogy már az idejét se tudom.

Linácska, biztos nem tettem meg eddig, úgyhogy GRATULÁLOK NEKTEK!!! Szuper hír és az optimizmusod mindenki számára példa lehetne. Nagyon helyes!

Encike, Neked mielőbbi gyógyulást-jobbulást és lányoknak is, majd jövőre még lehet ovizni eleget.

Vera, bízom benne, hogy nyugodt éjszakátok lesz, aztán hétfőn kiderül, hogy minden rendben!

Nálunk most szomorú dolgok történtek, a férjem mamája meghalt, nehéz elfogadni.
Amúgy egészségileg jól vagyunk, remélhetőleg ez így is marad.

További szép hétvégét Nektek!

Kép
Kép
ggica

Linácska:persze hogy most nem fog történni semmi :wink: Érzi azt a szervezet...én is így voltam hogy amikor másodjára terhes lettem szinte tudtam hogy most minden jól fog menni.Ellenben az előzővel,ahol valami olyan sejtésem volt mindig hogy fel kell hogy készüljek a legrosszabbra..... :oops:

Vera:nagyon bízom benne hogy helyrejöttök hamarosan,mert annyira tündéri a kicsi lányod!Vizsgálják ki mindenképp,akkor lesztek nyugodtak!

encike:én most az utolsó hetekben érzek ilyet,de én betudom annak hogy már nagyon nyom a baby.... :roll:

ggica:részvétem a férjed mamája miatt!Így karácsony előtt gondolom betett egy kicsit....kívánom hogy mielőbb túl legyetek rajta!

KépKép
lyndee

Vera!
Anno Dorinával nekünk is volt ilyen, de nem rángatozott, csak féloldalasan "kiakadt", de tök merev volt szegénykém. A dokink azonnal beutalt a korházba, ahol kivizsgálták és semmit nem találtak hála. Akkor Calcium injekciot kellett a teájába tenni. Esetleg probáld meg ezt, de előtte kérj orvosi véleményt!
Remélem semmi komolyabb gond nem lesz.

Lyndee!
Én is gondoltam arra, hogy pont egy idegszálat nyom és ezért feszül, de a doki ezt nem erősitette meg.

Most nem volt vmi jo pacban a doki, mert megkérdezte, hogy szültem e már?!
Én csak néztem, gondoltam ez h....lye, hisz 2-szer már együtt szültünk, de elengedtem a fülem mellett.
encike 2

Sziasztok!
Szerintem talán egy éve nem írtam!
talán van aki emlékszik rám, nekem is volt sajna két vetélésem...

linácska!
nagy gratula!!!!:):)

én most megyek uh. elvileg terhencsen!:):)
du. jövök a hírekkel! :wink:
esztyx

esztyx gratula a babóhoz!!!!
lyndee hát nem akar előbujni a kis kukis???!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Esztyx: Gartula a babóhoz. Várunk doki utána hírekkel:)

Kép
csucsu05

esztyx:remélem adoki után szabad gratulálni! :wink:

nita:látod milyen kis huncut?pici jósolgatások vannak...de semmi több. :?

KépKép
lyndee

nagyon huncut...... :) azért a jóslok már jó jelek.... :D
ha van időd tegyél fel egy utolsó pocis képet......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lehet hogy még ma teszek egy utolsó pocak képet :wink:

többiek merre lehetnek? :shock:

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Nya, az volt, hogy van szívműködés, a babóka 6mm-es a petezsák olyan 18 mm-es!!
hippphipp hurrá!

DE!!! képzeljétek el, hogy szinte folyamatosan barnás!!! folyásom van! úgyhogy napi 3X2 duphastont szedek!
és azért ez beárnyékolja a boldogságot, mert egy nap kb. 2555 szer nézem, hogy minden oké e, nem jött e meg...stb.. :roll:
nektek volt ilyen:???
meg engem azért eléggé nyomaszt az előző két vetélés, úgyhogy
csütörtökön megyek pszichónénihez!:)
esztyx

esztyx:örülök hogy van szívműködés,ez már nagyon jó jel.Mindenképp pihizz sokat,ne nagyon emelgess!
Minden rendben lesz,meglátod :wink:

KépKép
lyndee

És akkor az igért utolsó pocifotók,remélem legközelebb babás képekkel jövök :lol:

Kép

Kép

Kép

KépKép
lyndee

lyndee: felelmetes nagy a pockod:)))latszik, h fiu lakozik benne:))

esztyx: en a 8.hetben es meg csak par napja maradt abba a barnas folyas...keves volt, de volt nekem is, magneziumot szedtem es csutrotokon megyek elso UH-ra. Ne izgulj az a legfontosabb szerintem.

Kép
zsozsoo

Esztyx,
hány hetes+napos terhes vagy most pontosan?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lyndee majdnem ugyanolyan nagy pocid van mint nekem volt mátéval!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Holnap töltöm a 7.hetet!

volt még valakinek??? tapasztaltatok már ilyet?
esztyx

nekem volt ilyen barnás.meg még rózsaszines folyás is........de nem mondom inkább a végkifejletet......... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Detto....
kislibus

kislibus ugyanez volt neked mint nekem? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Barnáztam a norm. mensesem idejében. a 6. héten elkezdtem előbb barnázni, majd vérezgetni, nem vészesen, de volt. Ez a műtétig igy is maradt. A kimenetel a műtét volt.

Esztix!
De ez nem jelent semmit, nekem anyu mindd a négyünkkel vérezgetett az elején, mi mégis megmaradtunk. Főleg, hogy már dobog a szivecskéje!
kislibus

kislibus sajnálom.... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyndee: a másik topicban is néztem miylen nagy a pocid:) Előlről jobban látszik:)

Eszttyx: gratula. Ha van szivhangja az már jó., A duphaston segiteni fog. De félni nem szabad mert az kihat a babára is. nagyon sok van itt a babaneten aki barnázott és vérzett is mégis már a félidőn is túl van. Tessék pozítívan hozzá állni és bizni a babádban.
Ha bizol nem lehet semmi baj. Csak ne félj ne görcsölj. A doki megvizsgált gondolom ha nagy lenne a gond be is fektetett volna. Adott gyógyit amivel támogatják a babát. Pár napig még barnázni is fogsz de aztán a gyógyszertől el múllik. Sőt lehet vane gy kisebb cisztád ami most ürül ki.
Türelem és csak pozítívan.

Kép
csucsu05

[quote="esztyx"]S írta:esztyxziasztok!

Nya, az volt, hogy van szívműködés, a babóka 6mm-es a petezsák olyan 18 mm-es!!
hippphipp hurrá!

DE!!! képzeljétek el, hogy szinte folyamatosan barnás!!! folyásom van! úgyhogy napi 3X2 duphastont szedek!
és azért ez beárnyékolja a boldogságot, mert egy nap kb. 2555 szer nézem, hogy minden oké e, nem jött e meg...stb.. :roll:
nektek volt ilyen:???
meg engem azért eléggé nyomaszt az előző két vetélés, úgyhogy
csütörtökön megyek pszichónénihez!:)

Miért nem hüvelyi utrót kapsz? Az jobb, mint a duphaston.
Nekem is barnázással indult a mostani terhességem.

Ha normál időben normális szívhang van, akkor nem lesz gond.

Ismerősöm konkrétan vérzett egész első trimeszterben, fia majd két és fél éves.

Viszont a két vetélés után jobban nyomatnám az utrót.

tjuca

lyndee!

mikor szülsz már? :twisted: :twisted: :twisted:

tjuca

Juca:ha rajtam múlna már mennék is....ma rákérdezek a dokitól meddig hagyja még bent a babát.

Szerintetek szülés után mikor tér vissza az eredeti súlyom? :?

KépKép
lyndee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?