Új privát üzeneted érkezett!

Szép napot minden babának és anyukának! :lol:

Starlark: Most megnéztem még 1x Doncek képét és tényleg kislányos a pofija... de csak ezen a képen. És örülj neki, mert ez dicséret!Hiaz olyan szép baba!

Betti: Üdv köztünk, gyere gyakran, hozzál képeket! :wink:

Konan: Annyira bírom, hogy Annácska ilyen kis husis!! Bius olyan kis keszeg...hosszú és vékonyka... nem olyan mint az anyukája.. :oops:

Monee: Sajnálom, hogy Nektek nem jön be a masszázs, nekünk nagyon tetszik. Szerintem azért csak vidd Ákost, mert a mozgásfejlődében is sokat segít. Nekünk kifejezetten javasolták tegnap! És attól még dögönyözheted, nyomkorázhatod Ákost... :lol: :wink:

Szeder. az én párom ismeri a babanetes életemet és nagyjából a Topic aktívabb tagjait is ismeri névről és babáról. Együtt szoktuk megnézegetni a fotókat is.
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek tegnap meghalt a Nagymamám, akiről a múltkor írtam, hogy kórházban van. :cry: 94 éves volt, szép kort élt meg.

A Lalukám pedig éjjel 2 óránként kelt fel szopizni. :? Eddig csak 1-szer kel hajnalban. Nem tudom mi üttött bele. :roll: Lehet, hogy csinálja magának a több tejcit? Mert 2 napja elkezdett többeket enni. Talán már gyarapodni is fog. De jó lenne! Olyan kis picúrka még mindig. :wink: Én meg érdekes, hogy minden szopi után rögtön bealudtam. És este is sikerült elaludnom elég hamar.
Jó lenne, ha már rendeződne ez az alvás problémám. :?

gwini

Sziasztok!

Először is köszönöm mindenkinek (Kistiggrincs, A.m., Minyu, Bejci, Monee) a koszmó elleni tippeket, kezd lassan elmúlni.
Babe sampont gyógyszertárban tudok venni?

Winona!
Nekem is hasonló Rózi, eszik, alszik, ha fent van mosolyog egyfolytában, és játszik, alig sír. Gyönyörű a baba!

Holka!
Gratulálok Emmának a fogacskához, milyen ügyesen túljutott rajta!

Csehi!
Luca baba olyan szép, szavztam, hogy ő legyen a nyertes.

Monee!
Ákos már hatalmas, és milyen édes a képeken!

Márti!
Jobbulást nektek, és nagyon vigyázz legközelebb a lépcsőn!!!

Honey!
Flóra baba gyönyörű!

Konan!
Nektek is gratulálok a fogacskához, a szopizásnál meg együttérzek, mi is leszünk hasonló helyzetben.
Annácska egy kis tündér a képeken.

Bejci!
Bius mosolya annyira szép!!!!

A.m.!
Gyuszika is nagyot nőtt, olyan édes a képeken. Egyébként Róza haja is hullik.

Humanka!
Benedek nagyon ügyesen kitolja magát. Rózi nem szeret hason lenni, ha napközben hasra teszem, kb 5 perc után nyűgösködni kezd.

Minyu!
Két kis csibész, nagyon aranyosak!

Kistiggrincs!
Zalán baba egy cukorfalat, főleg az alvós képen olyan gyönyörű.

Eszike!
Jobbulást Noncsinak!Olyan édes a nevetős képen.

Hozzátáplálás: Én is Mártival értek egyet, én is csak 6 hónapos korától adok mást Rózának. Én még teát sem adtam neki idáig, pedig már sokan kérdezték az idősebbek közül megrökönyödve, hogy még nem adtam teát sem neki??? Tényleg ti adtok a kicsinek teát?

Szeder!
Örülök, hogy minden rendben Adéllal.

Starlark!
Donát olyan szép kisfiú!Én bejglit még nem próbáltam sütni, de az idén sem fogok, mert nagymamám hoz. Majd másféle sütit fogok, már ki is néztem miket.

Házasélet: Nálunk is kimaradt már egy ideje. Az időhiány, a fáradtság miatt is, illetve én úgy érzem magam, mint gy "szűzlány" félek az első alkalomtól, hogy fájni fog. :oops:
De egyetértek Monee-val, bele kell húznunk!!!!

Betti!
Isten hozott köztünk! Nagyon szép nevet adtatok a kislányotoknak.

Szeder!
Nálunk a férjem tudja, hogy fórumozok, sőt a videók is nagyon tetszettek neki.

Jaj, olyan izgatott vagyok, ma jön az egyetemi legjobb barátnőm a 9 hónapos kisfiával látogatóba, már alig várom, ugyan mit szól majd hozzá Rózi????

Kép
Kép
petra1980

Gwini!
Sajnálom a nagymamádat, de szép kort ért meg! :(

Kép
Kép
petra1980

helló csajok!
csak egy gyors kérdés: a tgyás-t azt az államkincstárnál kell intézni?ugye???mert még idén el akarom...munkahelyem lepasszolta :evil:

Kép
winona

Hoztam pár képet!

Kép

Kép Megvan az ujjam!

[img]http://gfx.babaszoba.hu/albums-upload/28/0338/018546/415496m.jpg Az eredménye az orromon!

[/img]http://gfx.babaszoba.hu/albums-upload/28/0338/018546/415494m.jpg[img]Anyán%20alszom![/img]

gwini

Az utsó kettő nem sikerült! Na, mégeygszer:

Kép

Kép Az ujjszopás eredménye az orromon! :wink:

gwini

Gwini: Őszinte részvétem a nagymamád miatt!
De az viszont jó hogy tudtál mégha megszakításokkal is de aludni az éjjel.

Bejci: Köszi :) Megmondom apájának is hogy ne mérgelődjön :)

Petra: a beigli nálunk az én dolgom mert anyukámnak nincs türelme hozzá a nagymamáim meg már nem tudnak sütni. Tavaly megkérdeztem ey cukrászdában mennyért adják úgy felszívtam magam az árán hogy az egész családot elláttam vele :)

Winona: a Tgyást azt az oep intézi, ha a céged tb kifizető hely akkor nem passzolhatja le. Kincstártól a családipótlékot és az anyaságit kapod.

Kép

Kép
starlark

Gwini: de aranyos ahogy ujjszopizik :) és hogy beájult rajtad :) szépek vagytok :)

Kép

Kép
starlark

Szeder: Tegnap a budakalászi Gézengúz alapítványt ajánlották, de ők is csak januárban tudnak minket fogadni.. :? holnap a masszázson majd megkérdezem a védőnéniket, hogy nem tudnak e- jó gyógytornászt. Addig meg Honey pénteken megmutatja azt a gyakorlatsort, amit Flórával csinálnak, - Itt is köszi Honey-, aztán lehet, hogy januárban már nem is kell mennünk!! Bár úgy lenne!!! :roll: :wink:
Vendég

Petra: Én nem adok se teát, se vizet a ygereknek, pedig már az első hetekben is azt javasolták... sok okos! :evil:

Gwini: Tgyással OEP-hez kell menni, ha nem a céged intézi. És nagyon cuki a kiscsajszid! :wink:
Vendég

Betti!
Üdv köztünk.

Szeder!
Mindkettőnknek megvan a gép előtti szórakozása. Nekem a babanet, neki meg más. Sokat is szoktam neki felolvasni, és vannak babaképek, amiket megmutatok, mert nem birom kihagyni.

Gwini!
Részvétem a nagymamád miatt. Örülök, hogy már jobban alszol.
Csak elkezd nőni a Lalu, ha már 2 óránként eszik.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Gwini!
En is sajnálom a nagyidat, őszinte részvétem. :(

Bejci!
Ahogy látom nagyon sok babának van gondja az izomfejlődéssel.
Nekünk is járni kell tornázni, mert hason csak bal oldalra tudta elfordítani a fejét, még felemelni sem tudta. Próbálkozott szegény, de látszott az arcán, hogy szenved.A gyerekdoki azt mondta, hogy lusta nagy gyerek, de a gyógytornász azt mondta, hogy ilyen gyerek nincs.Valószínű egy kisebb oxigénhiány okozhatta szülésnél nála az izomgyengeséget. De már nagyon sokat fejlődött, azt mondta a tornász, ha nem viszem akkor is rendbe jön, csak kicsit később.
Akkor én is dobok egy képet:
Kép

Kép
Kép
noni78

Lanyok!

Nekem van egy kondurktor ismerosom Budapesten. O most pillanatnyilag otthon van, mert van egy egyeves fiacskaja :wink: Batran merem ajanlani, mert megbizhato, rendes lany, hazhoz is megy, es kifejezetten gyerekekkel foglalkozik!!! Szerintem ha ma beszeltek vele, akkor akar holnap mar el is tud menni hozzatok, megnezni a babocat es megbeszelni veletek a gyakorlatokat. Azert vartam eddig, mert meg akartam vele dumalni, hogy ajalhatom-e. Szoval akit erdekel esetleg a telefonszama, annak megirom priviben!

KépKép
Kép
humanka

köszi csajok a válaszokat!

Betti üdv. Neked!

cex: én nagyon igyekszem, próbálokk figyelni rá, pont a sok rossz tapasztalat miatt, amiket hallottam.de férjem is sokszor hulla mert rengeteget dolgozik. jó nektek csajok, nekem a melleim mai napig tabuk, ugyanis kicsit fáj a mai napig a szopi után...ki van szívva, kenegetem meg minden, na de hozzáérés tutti nem lesz egy jó ideig.

gwini: sajnálom nagyidat, nekem is 95 éves volt idén, és még magához képest jól van. lekopogom.

költözés első fázisa megvolt. anyuéknál vagyunk elsejéig...jó sok cuccunk volt....és még megyek vissza a régi lakásba pakolni....persze szopira meg jövök vissza.

honey: kb. nálunk is ami változás lehet az mind megvolt 2008. ban.
baba, új lakás (még előtte állunk) de a költözések!!!az idén már elkezdődtek....kocsi vétel, másik eladás, férjem új melóhelye....

ilyen még sose volt h. hétfőn fogunk még ajik után rohangálni.....én nem szeretem az utsó pillanatban...ez az év ilyen lesz!

Kép
winona

Humanka: Nekem jöhet priviben a telcsiszám! Bár Honeytól ellesem a gyakorlatokat, de azért jó lenne, ha a neurológuson kívül látná még valaki Biát.. Nem tehetek róla, para-mami vagyok!! :oops:
Vendég

ejci! örülök, ogy minden rendben!

Gwini! Részvétem! Kívánom, hogy találd meg a megnyugvást, és sikerüljön aludni! (a képeken elolvadtam!)

Noni! Misike olyan édes! (kicsit emlékeztet az én Bálintomra. Egyébként anno én is lobbiztam a Mihály név mellett, de apa leszavazott)

Nálunk az is segített a fej emelgetésban, amikor a mellkasunkra fektettük, és a fejünk fölé az ülőgarnitúra támlájára játékokat tettünk! Annyira akarta őket látni, hogy rákészette a fej emelgetésre. (persze nem akarok én észt osztani, nyilván a konduktorok, gyógytornászok tanácsa számít) Mi is beszélünk gyógytornásszal, szeretnék én is gyakorlatokat, tornákat tanulni az agyműködés fejlesztése miatt is.
blúmi

gyors kérdés ismét:ti hogy számoljátok az etetések között eltelt időt?az etetés elejétől, vagy végétől???
köszi...
mert én a végétől, mert nálunk egy etetés 1 óráig tart.
és onna számolom a három órát...mostmár ez egyre nő....lassan négy óránként kér enni....
de mivel nyolckor kel, reggel, így az utsó etetés.....10 kor kezdődik....kicsit későn.......ez van most.

Kép
winona

Winona!
Az etetések kezdetétől kell számolni. Szóval ti 4 óránként eszek és mosatnában kb. 5 óránként!Az nagyon szerenc sés. Mi is kb. így működünk :wink:

Gwini!
Részvétem a nagyid miatt. Nagyon szép kort ért meg!
Nagyon édes Lalu a képeken. Ne haargaudj,de meg nagyon karikásak a szemeid....Sajnálom. A soraidból azért kiderül,hogy javul az alvási problémád.Ennek szívből örülök,mert aggódtam érted nagyon.

Bejci!
Örülök,hogy minde ok Biussal!Gondoltam rátok :wink:

Szeder!
Akkor mostmár biztosan megnyugodtál. Örülök,hogy midnen rendben a kutaccsal=Adéllal. :)

Nem tudtam jönni,mert elkezdődött a nagy karácsonyi készülődés. Ma du. fél 2-től fél 7-ig sütit sütöttem.Fel is teszem a képet ha nem bánjátok. Meg csomagoltam,vásároltam az elmúlt napokban+sok-sok séta mg takarítás....(még folyamatban is van)

HT-hez:
Tudjátok,hogy Gyuszika már egy ideje csak tápit eszik,de ennek ellenére én sem tervezem,hogy bármit is megkóstoltassk vele 6 hónapos kora előtt. MÁR CSAK 2 Hónap van addig :shock: :shock: :shock: ,mert ma 4 hónapos Gyuszika. (mostanában csak Pukimonnak hívjuk :lol: :lol: )
Holnap megyünk oltásra+mérésre!

Nagyon édesek a baba képek.Komolyan mindenkilyé.

Szeder!
Az én párom is tud a babanetről. Biztosan emlékszel amikor Mini Gyuszi megszületett ő írt nektek. Most is el akarta olvasni,hogy mit írok,de nem engedtem :roll: :P

A krkszrúől majd holnap írok,mert ma beleolvas az írásomba a párom.

Végül néhány kép az én nagyfiamról+a sütikről Kép Kép Kép

Kép
Kép
a.m.

A.M.!

Először is gratu a 4 hónaphoz. Nem hiszem el, most születtek és lassan fél évesek lesznek. Tündéri, ahogy mosolyog a képen Gyuszika és nagyon tettszik a hálószákja. Mentettem a képet a 4 hós videóba.

Ja, és nagyon ráéheztem a sütidre, biztos nagggyon finom. Várj csak, nyitom az ablakot, küldenél pár darabot?

Kép
Kép
noni78

am: akkor igen múltkor az a bevágás volt a tévében.....amire gondoltál :D

lányok: ez vicces akkor én újszülött korától négy óránként etetem :shock: :D dehát jó volt ez így neki....ezek szerint :lol:
van olyan gyerkőc, aki már csak háromszor eszik egy nap???vagy négyszer????

Kép
winona

Elkészült a 2 hós videó, hiányzik belőle pár baba, nem kaptam képet. :(
Ha kapok még képet bővítem a videót!!!!

2 hónaposak lettünk:
http://www.videok.hu/view_video.php?vie ... db2c736bc8

Kép
Kép
noni78

mini gyuszi nagyon cuki!
sütik jól néznek ki!

fórumról uez véleménye a férjemnek, h. idegen gyerkőcöket minek nézegetek??dehát engem érdekel......ez ilyen női dolog....arról nem is beszélve h. csomó hasznos infót kapok...

misike is nagyon cukor, meg az összes többi béjbi is,most nem tekerek vissza, bocs!

jah nekünk pont ma borult a jó kis napirendünk............ma du-n alig aludt....magához képest, és már nagoyn fáradt volt és elaltattam 8 kor h. még kicsit fürcsi előttt aludjon..........de nincs szívem felkelteni......pedig már tök jól beállt h. este 9-től alszik reggel 7ig 8ig.. :lol: már egy hónapja így volt....na ma majd tutti hajnalba fog kelni...sebaj, majd új napirendünk lesz!

jóéjt mindenkinek![/u]

Kép
winona

Sziasztok!

Gwini
Nagyon sajnálom, őszinte részvétem.

Szeder
Titkolni nem fogom a párom előtt, hogy fórumozok, előbb-utóbb rájön magától, hisz előtte verem a billentyűzetet. Biztos morogni fog, de majd megbékél. :wink:

Konan,
Nagyon édes Panna babád. Imádom a kis tokácskáját! Julcsimnak is van, azt szoktam puszilgatni neki. :lol:

Starlark
Beiglit sütsz? :shock: Nekem ez borzasztó nagy szám, én palacsintát is egy hete sütöttem először. Nem vagyok egy konyhatündér.
Donát pedig gyönyörű, ne zavarjon, hogy azt mondják lányos az arca. A mikulás sapis képe nagyon-nagyon tetszett, tündéri a kispasi és ügyes a fotós.

Monee,
Igazad van a cex terén, változtatni kell a hozzáállásom. Majd ezt is beleírom a szilveszteri fogadalmi listámba. :lol:

Bejci,
Rajtatok felbuzdulva én is keresni kezdtem konduktort, de itt Gödöllőn nem találtam, és még a védőnőm sem tudott ajánlani senkit. Viszont van Gekko játszóház. Van valakinek tapasztalata velük? Nagyon jónak látszik (csak a weboldalukat olvastam), viszont marha drága. De ha annyira jó, akkor valahogy kigazdálkodnánk. Addig is letöltöttem a Babatorna c. könyvet, megpróbálom egyedül tornáztatni.

Noni
Gyönyörű ez a mosoly!!

Na, időközben megjelent a másik kedvenc pasim is, MiniGyuszi. A.M, nagyon édes a pici fiad!

Megvolt ma a nagy bevásárlásom, lejártam a lábamat, viszont még nem sikerült minden ajándékot megvennem, még lesz egy utam.

Lányok, tudjátok, hogy – többek között –, miért sajnálom, hogy nem az elejétől írok a fórumba? Ki lehetne másolni az összes hozzászólást, kicsit megszerkeszteni, kihúzni a felesleges részeket, és már kész is a babanapló. Sajnos ilyet én már nem tudok készíteni Julcsinak, majd a kistesójának.

Na eldugultam, szóljatok rám, hogy nem egyszerre kell bepótolni az elmúlt egy évet.

Kép
hbetti

Még néhány fotó (ha sikerül feltennem):
Kép Az első vigyorok egyike

Kép Fürcsi után

Kép

Kép
hbetti

sziasztok!!

Szeder!!!
köszi, aranyos vagy, hoyg érdeklôdsz! megváltozott a szômom, így tök véletlenül olvastam az sms-ed! jól esett!

mi megyvagfunk, bár ez a hónap katasztrófa hegyek voltak... simi kruppja után lett még dani is beteg, majd kruppos, majd simi eltörte a karját, utána agyrázkódás gyanújával vittük ügyeletre....daninak még most is szívni kell az orrát. közben én is beteg voltam, azóta semérzek szagokat rendesen...
szóval ilyen remek nálunk mostanában....
simi gipszét valszeg 23.-án veszik le.
kicsit rohanás most minden, simi nem mehet oviba a gipsz miatt, így elég nehéz ajándékokkal készülni. ha van egy percem, vagy alszom, vagy intézkedem!
sajnálom hoyg nem jövök gyakrabban, néha benézek olvasni! babók édesek!!!

Noni!
köszi a videjjót, aranyos lett megint!!!!

KépKép

KépKép
bagzerka

Huh, Bagzerka, bennetet aztan jol elkapott! :cry: Gyogyulast kivanok mindenkinek, neked pedig kitartast igy karacsony elott!

A.m.: MiniGyuszi szepseges :lol:

Bejci: ment a pu a telefonszammal :wink:

Betti: ha esetleg teged is erdekel konduktor telefonszama, akkor csak jelzd, es atkuldom.

Nalunk baj van, ha mar Benedek jo gyerek, akkor is legyen vmi, ami izgalmat csinal. Nekem sikerult osszeszednem egy jo kis mellgyulladast. Tegnap este ereztem, hogy vmi nem jo. Probalkoztam itthoni praktikakkal, mint pl. melegites, zuhany kozben masszazs, meg fejes, szopi kulonbozo testhelyzetekben >>> semmi sem segitett. Igy ma a dokinal kezdtem. Szerencsere meg nincs lazam, meg semmi mas tunetem, csak az hogy nehany csatornaban nagyon felgyult a tej, nem urul ki, baromi kemeny, es persze allat modon faj. Ejszaka alig aludtam, akkor is kijottem meg melegiteni (infralampaval), meg fejni egyet, de semmi nem valtozott. A Mano is felebredt ejszaka, amire mar nagyon regen volt pelda, de nekem kapora jott, mert gyorsan cicire tettem, persze nem segitett. Kaptam antibiotikumot, most azt kezdtem szedni, remelem, segit.

Ja es mindemellett a torkom is nagyon elkezdett fajni tegnap, ugyhogy en most rendesen a padlon vagyok :cry:

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok! :)

Noni: Nagyon köszi a 2 hós vidit nagyon jó lett megint olyan jó nézni ahogy nőnek a picik :) jól elpityeredtem, eszembe jutott az esküvőnk ott volt ez a zene :)

Misike pedig gyönyörű a kis szöszi hajával :)

Winona én is az elejétől számolom és Doncek is úgy öt óránként kér enni de éjjel 10-12 órát alszik, ott egy kicsit hosszabb a szünet :)

A.M: MiniGyuszi tünemény :)
Jó sok sütit sütöttél, :) Meddig tartott ki? :)

Betti: Julcsi nagyon kis huncut kiscsaj :)
Én pedig még palacsintát nem sütöttem önállóan soha :) Majd ha lesz egy rendes palacsinta sütőm addig ez anyukám feladata lesz :)
A beigli éjfélre lett kész, nem nehéz ám megcsinálni csak nagyon hosszadalmas a sok pihentetés kenegetés miatt. De 1000x finomabb mint a bolti.
Ilyen lett:

Kép

Bagzerka: Huhh ez kemény. Remélem ez a balszerencse sorozat végre elhagy titeket!
Jobbulást a kis családodnak!

Humanka: A mellgyula iszonyat együtt érzek veled tudom milyen :(
Próbálj meg pihenni és gyógyulj meg mihamarabb!

Nagyon buta frontok jöhetnek-mehetnek mostanság mert a pici fiam 3 napja totál rendszertelenül alszik. Ma már 3/4 6-kor ébresztőt fújt, pedig 8-9-ig szokott aludni és tegnap később is feküdt...
Ma mondjuk amúgy is keltem hogy ne apájának kelljen a sütit felvagdosni, de ebből remélem nem csinál Ő Picusága rendszert :)
Úgy elkényeztetett eddig :)

Kép

Kép
starlark

Szép napot!!

Konan!
Megcsodáltam ismét Annácskát! Olyan cuki - husi kis kezecskéje van :)

Hutas:
Hogy vagytok szuri után?? -Tegyél majd képet a lányokról :)

Starlak!
Nagyon cuki Donát, hiába lányos a pofija. Jólelkű kisfiú lesz az tuti!!

Bejci!
Örülök , hogy nincs semmi baj Biankával.. tudom,hogy már írtam, de akkor is :)

Gwini!
:( Sajnálom,hogy nehéz napjaitok vannak a nagymamád távozása miatt :( Fogadd részvétem!
Képeitek:
Nagyon szépek vagytok. Olyan formás, cuki kislányod van! Szép baba!

Petra!
Köszi szépen :)
Hogy telt a tegnapi napotok?? Milyen volt Rozi kedve??

Noni!
Először is: ismét sikerült elérzékenyülnöm, és köszönöm Neked, hogy foglalkozol még a sok tenni való mellett egy ilyen örök emléknek szánt videóval :) Köszönöm Neked!
ÉÉÉS milyen nagyon szép ez a kis Misike! Olyan édes, tiszta arca van! Igazi Husi-Gyuri Ő is. A torna meg tényleg nagyon jót fog tenni neki! -én is jövőre megyek, önszorgalomból. Havi 2 szer gyógytornára Adéllal. Igaz eddig mindent rendben találtak nála, de ártani tuti nem fog neki :)

Winona!
Na tessék! El kezdődött a költözködés! Sajnállak, hogy ilyen sok tenni valód van. Főleg,hogy ingáznod kell!
De milyen jó is lesz majd az új lakásban. Addig meg lesz segítséged. Minden "rosszban" van valami jó!

Blúmi!
Tök jó, hogy Te is így gondolkodsz ahogy én! A gyógytornászt illetően. Mi januártól járunk havi 2x pont az agyműködés fejlesztése miatt. Hiszem,hogyha egy babát minél többször mozgatunk át, annál jobban fejlődik a pszichéje is.
Rég láttam képet a kis drágádról. Fel tennél??

Winona.
Én az elejéről számolom, illetve nem számolom, mert igény szerint etetek. Nálunk ez vált be. De nyilván, ha pótlást is adnék nek, illetve már csak tápszert kapna Adél, akkor tuti be tartanám a 3-4 óránkénti etetést.

Am:
MILYEN képeket hoztál :) :) hami-hami imádom a sütiket. Ez milyen fajta??? Nem tűnik ismerősnek. Már az ünnepekre készítetted??
Gratulálok a 4. hónaphoz!!!!!!! Milyen nagy fiú már!!!
Szép formás kis pasi lett! -mondjuk mindig is tetszett, de most olyan édes ezen a képen :)

Betti!
Szép!!!! kis csajszi ez a Julcsi! Gratulálok hozzá!!!
Hatalmas szemecskéi vannak!!

BAGZERKA!
NA, de jó,hogy minden oké.. jó tudom,hogy nem oké, hisz rengeteg baj történt veletek.. :( A lényeg,hogy majd ki fogtok kavarodni ebből a sok rosszból, és csak és kizárólag jó fog veletek történni!!!
Krupos lett Dani?????????? Nem akarom elhinni!!! Ez szörnyű!!! Hogyan tudtatok túl lendülni rajta?? Hideg pára??? Ja, ha lehet, akkor próbáld úgy megoldani a ruhák teregetését mosás után, hogy a leg távolabb legyen a gyerekektől éjszaka.. Mert az meleg párának számít - állítólag. Tudod nekem a Bencém 6 évesen krupolt be :( Mi kórházban is voltunk.
Azóta hidegebb az éjszakai hőmérséklet, és nem szárítok a gyerekek körül ruhákat.
Mit mondtak a dokik????????

Starlak!
Előtört belőled a szakácsi vénád???? Mert nagyon gusztika ez a bejgli!!! HMMMM de ennék én is.. csak itt csurgatom a nyálam, mert am. is fini sütit mutogat itt, és te is.. nem érrrrrrrrr!!!
Ja tuti frontok vannak, mert Adél is -kezelhetetlen- mostanság. Bár éjszaka tök ügyesen hajnali 1 órától aludt reggel 9 -ig :)

Magunkról:
később.
Puszika

szeder74

Hoztam nektek két kis dalt. Kérem, ha van időtök hallgassátok meg.
Azt hiszem, kell egy kis idő, amikor picit halkan emlékezünk..

Szóljon ez a dal, minden drága léleknek, aki nem lehet itt velünk a Földön :(

http://www.youtube.com/watch?v=xJ13xiYH ... re=related

A Szeretet Ünnepére készülődve ajánlom nektek ez a dalt, kérem figyeljétek a szöveget! Szeretettel:

http://www.youtube.com/watch?v=MbmLqo_3 ... re=related

szeder74

Hellóka!

Bocs, már megint eltűntem. Most így Karácsony előtt nincs időm egyszerűen semmire.
Sajnos Noémi még mindig náthás, ma megyünk vissza az orvoshoz, mert egy hét alatt semmit nem javult. Szinte alig alszik, állandóan szörcsög az orra, folyton szívom neki, de szegényke már tiszta ideg tőle. Tegnap nap közben kb. 1 órát aludt össz-vissz. És este meg egy órát ordított torkaszakadtából. Fogalmam sincs miért. Azt hiszem a gyomra fáj az orrcsepptől, ami ugye nem használt semmit.
Félek, hogy a sok orrszívással valami bajt okozok! Nyugtassatok meg! De tényleg óránként megy a porszívó. A kézi semmit nem ér!
Meg közben szemészeten is voltunk, könnycsatorna mosáson, hát az sem volt valami nagy élmény. Szóval futkározunk fel-alá, ha meg itthon vagyunk, nincs semmi nyugalom.
Én már teljesen megszoktam, hogy keveset alszom... 11 felé fekszem le, 7 óra felé kelek, de közben 3-szor etetek, úgyhogy elég húzós, de már tényleg megszoktam.

Viszont történt egy nagyon örömteli dolog is: Noémi tegnapelőtt hasra fordult. Valahogy éreztem... mert előtte napokban állandóan hátról elborult a jobb oldalára, és kűzdött, hogy átforduljon. Aztán 2 nap után sikerült is neki, és persze lemaradtunk róla, mert éjjel produkálta az átfordulást. Este leraktam a hátán aludni, és köv etetésnél mikor mentem át már hason fogadott!!! :D

Noni: köszönjük a videót, ismét nagyon-nagyon jó lett. Csak így tovább

Szeder: az én párom is tudja, hogy fórumozok, a videókat is mutattam neki. Büszkén és mosolyogva mutatott Noémire, mikor ő következett a filmen.

Gwini: fogadd részvétem! Az én mamám is 94 éves volt, mikor eltávozott, tudod mit érzel!

Betti: üdv közöttünk, gyere gyakran (mondom ezt én, aki hetekre eltűnik)
Hutas: még téged sem köszöntöttelek, ennyire lökött vagyok!

Mindenkinek nagyon szép a babája, gratulálok!
Újabb fogacska valakinél esetleg? Nálunk még semmi fog-téren, de jobb is, mert mostanság állandóan szenvedünk valamitől.
Még jó, hogy elmúlt 3 hónaposan a hasfájás, most nesze itt a nátha, meg a könnycsatorna mosás, meg gyomorfájás.
Vendég

Noni!
Megint nagyon jó lett a video!!!! Olyan jó megnézni így egyszerre az összes babát.
Köszi érte!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Fórumozás: apa tudja, hogy rendszeresen itt vagyok, de nem bánja! Sőt, ha mellettem ül, akkor ő is szokta olvasgatni a forumot. És az átlag pasival ellentétben nagyon szereti nézegetni idegen emberek babáját! :D Mióta Flóra megszületett, ő mindenféle babát szeret nézegetni. TV-ben, utcán, interneten.

bagzerka:
huuuu eléggé rátok jár a rúd! :( Sajnálom!

wiona,
én is a szopi elejétől számolom. És mimdig betartom a 3 órát! Kivéve, ha alszik. akkor persze nem ébresztem fel. Én nagyon figyelek rá, hogy a nap 6 kaja meg legyen. Így többször eszik keveset, ami neki is és nekem is jobb.

humanka,
sajnálom a mellgyulladást! :(
antibio mellett szoptathatsz?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

gwini,
őszinte részvétem! :cry: Vígasztaljon az, hogy nagyon szép kort élt meg és hogy még láthatta a dédunokáját!
A sebtapaszos kép hihetetlen cuki!!!

szeder,
nagyon tetszett a dal!! ( 2. ) Köszönjük!
Mi az a krupp? Mitöl alakul ki? Olyan mint az aszthma?

a.m.
úgy imádom, ahogy Gyuszika mindig beszívja az alsó ajkát!! :D Hihetetlen cuki!!!

hbetti,
nagyon cuki a kislányod!! :D
Azt tudod hogy lehetne elmenteni vagy kimásolni a fórumot? Mert én is nagyon szeretném eltenni emlékbe!!

bejci,
még 1x nagyon "szorri"!! :( Bár csak megfázás és nem vírus, de azért véletlenül sem szeretnék semmit senkire átrgasztani.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

monee,
ja még azt akartam írni a kexre, hogy nem az én hozzáállásommal van baj. Én még soha nem mondtam "nem"-et apának 3 év alatt. Hanem vagy ő fáradt és azért nem, vagy látja rajtam hogy én vagyok hulla, és akkor nem is próbálkozik.
De lehet, hogy beleolvasott a fórumba :wink: (amúgy tuti nem), mert tegnap hazajött normális időben ( fél 7-kor ) .... és újra úgy éreztem magam , mint tini koromban... :oops: :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

honey! köszi :wink:
Krupp: hosszú lenne leírni. Állítólag egy baci az ami okozza. De nem lehet gyógyszerrel és egyéb más szerrel megelőzni. Vagy jön, vagy nem. Az egyik legijesztőbb olyan betegség, ami hihetetlen váratlanul jön :( nem nagyon lehet fel készülni rá. Van egy bizonyos kúp, akkor kell be adni, amikor a roham van.
Szerintem sokkal veszélyesebb, mint az asztma. Főleg csecsemőkorban.
Úgy kell elképzelni,hogy a légcső úgy össze szűkül egy-egy roham , illetve rohamos köhögésnél, mint a ceruza hegye. No azon keresztül elég nehéz levegőt kapni. Amennyiben hideg száraz kint a levegő , akkor ahogy lehet felöltöztetni a gyereket, és rohanni vele ki. Mert a hideg levegőre kitágul a lécső is. Ha nyári időszakban történik mind ez, akkor a hűtőszekrény fagyasztójához állni a babával, de persze nehogy meg fázzon, úgyhogy egy pléddel be kell takarni a kis testét.
Nekünk mind két fiúnak 6 évesen jött elő. Egymás után kétszer. Mindig hajnal 1 körül jön.. ez is egy érdekes időpont. Ahogy lehet, kórház! Nekem így írta körül annak idején az orvos, hogy mit kell tenni.
De tutira inkább kérdezz rá a gyerekorvosotoknál.

szeder74

honey!
Ahogy emlékszem, Starlak is említette, hogy nála ez a mumus.
/Nagyon veszélyes is tud lenni, mert nekem annak idején a gy.orvosunk mondta,hogy látott már 16 éves tinit is elmenni ebbe.. pedig azt mondják, hogy 6 éves kor körül már kinövik, ez sem igaz, nekünk akkor volt először./

szeder74

Sziasztok!

Noni!

Már tegnap akartam mondani, Ákos nagyon nagyon hasonlít arcvonásokban Misikére. A család tegnap azt hitte, hogy az ő képét nézem. :D

Köszi a videot. Annyira jó látni, hogy hogy gyarapodnak a gyerkőceink! :)
De egyben én mindig elbőgöm rajta magam, ahogy most is. Főleg amikor a képek Abigélhez érnek. :cry: :cry:

Lestem is a videoról, így most kérdeznék:

Kisstingrincs!

Milyen a Tummy tub? Szeretitek használni?
Tök nagy vágyam volt, hogy legyen nekünk is ilyen, de még pocakosan pont lecsúsztam egyről, ami nagyon jó áron volt.

Eszike!

Milyen ez a hita?
A tévében csodákat regéltek róla. Szereti Noémi?
Jobbulás a kicsilánynak! Szerintem az óránként porszívó nem gáz, az a gáz, ha bent marad a trutyi.

Humanka!

Én csak hallomásból ismerem a sztorit, de ez a mellgyulladás állítólag percek alatt le tudja dönteni az embert. Pihenj sokat, remélem az antibogyók segítenek majd.

A sütis képek felrakása felér egy árulással!
Nekem is jöhet a fényposta!!!
Ráhörrentem a kókusz kockára, úgyhogy holnap sütök egy adagot. Helyette ugyan itthon kéne csinálódni, de pont nem érdekel. Sütitakarok! :D

Az én Férjem is tudja hogy fórumozok. Ha megnézitek a nevem melletti dátumot, akkor látszik, hogy már elég rég óta. :D
Szerintem neki már az lenne a furcsa, ha nem írkálnék... :)

Na nyafizik Ákos, mennem kell.
Most nézem, kifordult a játszóhíd alól és most meg reklamál, hogy nem éri el a játékokat. :lol:
Jövök majd még!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

monee,
miért? Mi történt Abigéllel?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Nem hagynak a gyerekek takarítani,segítség!!! Ide is csak most szopi-büfi alatt tudtam jönni!. Már látom,hogy ebből éjjeli nagytakarítás lesz! Kicsit felborult ma a napirend,mire a 2 középsőt elaltattam,Kamilla ébredt és hát nem arról híres,hogy órákig eljátszogat magában!

Noni!

1000 köszönet a videóért,szuper!Bocs,ha tolakodásnak érzed,de nincs kedved egy 1. karácsonyos videóhoz? Persze megértem,ha nincs,csak vérszemet kaptam! És a zene is nagyon ott van! Köszi!!!
Annyira karakteres arcuk van már a babáknak! Már nem lehetne összetéveszteni Őket! És Rózi tekintete még mindig elbűvől! Gyönyörű babáink vannak!

Gwini!

Részvétem a nagymamád miatt! És örülök,hogy többet tudsz aludni már!

Eszike!

Gratula a forduláshoz!

Bagzerka!

Hú,hát nem semmi! Ennyi rossz 1 év alatt is bőven sok,nemhogy ilyen sűrűn és rövid idő alatt!! De,ahogy mondani szokás,innen már csak felfelé lehet menni! Kitartást!

Betti!

Üdv itt! Nagyon szééép a kicsi lányod!

Hol van Holka???
És Minyu?

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!
Hát végre én is itt vagyok!
Nagyon eltűntem, de azért mindig gondoltam, hogy benézek, csak sohasem jött össze! Max. az emai-jeimet tudtam elolvasni.
Bár nem olvastam az elmaradt oldalakat (órákat ülhetnék a gép előtt :D ), de a képeket mind megnéztem! Kíváncsi voltam a gyerkőcökre, ki mekkorát nőt! Hát, és csodálatosak a babák! Egytől-eggyig!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szépek és édesek! Mindenki büszke lehet a gyermekére!!!!!!!!!!!

Boti már holnap lesz 3 hónapos és 1 hetes! Már igazi nagyfiú! Nagyon sokat mosolyog, "futkározik" a lábával (tényleg olyan, mintha szaladna valahova), "beszélget"!!! Nagyon jókat szoktunk nevetgélni, beszélgetni együtt!
Napközben nagyon keveset alszik, fél óra múlva mindig felébred, és az idő alatt kell mindig elintéznem pl. a zuhanyzást, az evést, a takarítást, ...
Így időm nincs semmire, igazából ezért nem néztem be hamarabb. Bár mostanában, mintha kezdene rájönni, hogy nem is olyan rossz az az alvás! Remélem azért ez megoldódik hamarosan, mert így nagyon nehéz bármit is csinálnom!

Bocsi, hogy most csak magunkról írtam, de igyekszem gyakrabban jönni és olvasni!
Rakok fel 2 hónapos képet!
Ormolya

Kép
ormolya

Honey!

Te akkortájt szültél,amikor Abigélnek meghalt az anyukája. :cry: Sziszi barátnője volt... Neki gyűjtöttünk itt a fórumon.

Márti
borossné becz márta

Ma egyébként nosztalgiázós nap van! Ma 2 éve költöztünk be álmaink házába,ma 1 éve jött meg utoljára és ma 3 hónapja szültem! :lol:

Márti
borossné becz márta

Sziasztok Lányok!

Én titokban olvasgató szintén szeptemberi babás vagyok.

Sajna időm nem sok van, ezért csak néha szoktam ide benézni. Olvastam, hogy többeteknek kellett vinni a babát különféle okok miatt neurológushoz, konduktorhoz stb. Sajna nekünk nyaki hypotónia(mint Bettiéknél, nem tartotta rendesen a fejét Zsófi) kellett menni neurológiára, ahol tornáztatást írtak elő. Én viszem Zsófit hetente 1x Dévényes gyógytornászhoz is ( a neurológus nem tud róla, mert ellenzi a Dévényeseket) :oops: 8) . Na szóval a neurológus olyan tornát írt elő, amit már elve csináltunk. Gondoltam megosztom veletek is (Bejcinek már elküldtem), hátha segít vkinek (szerintem NAGYON jó, Zsófi iszonyat sebességgel fejlődik, na persze nem csak ettől, tom :lol: ) Babatorna
nyunyori

Jaj szegény Abigél... :cry:
Így már dereng... csak anno nem olvastam vissza azt a sok kihagyott oldalt

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

bejci,
a konduktorunk által levezényelt torna 90%-ban ugyan az, mint amit nyunyori elküldött!!
Csak még tartalmaz néhány feladatot hasonfekvésben, és néhányat, ami már a kézhasználatot stimulálja!
Még a mondókák is ugyan azok!! :D
És tényleg használ!! Csináld ezeket Biussal bátran!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

néhány friss kép:
Kép fogok és játszok

Kép ülök

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Bagzerka, látom, nálatok is zajlik az élet, sajnálom a piciket! Mitől volt az agyrázkódásgyanú? Simi eleven kis pasi lehet, anno engem is már mindenki ismert a balesetin, hetente látogattam őket. :)

Humanka, tudom milyen sz@r a mellgyuszi, sajnálom. Más praktikát én sem tudok mondani. Viszont a torokfájásra – ha itthon lennél – a Tantum Verdét ajánlanám, nekem nagyon hamar elmúlt tőle a torokfájásom.

Starlark, nagyon ügyes vagy, guszti a beigli. Ha jól látom, van benne mazsola? Én is úgy szeretem. :wink:

Eszike, jobbulást a kiscsajnak! Viszont nagyon ügyes, hogy már hasra fordult, mi még hanyattfordulással sem állunk sehogy. :?

Honey, most láttam csak, hogy itt a Babaneten ez nem lehetséges, vagyis inkább nagyon macerás lenne. Ha ráklikkelsz az aláírás alatti profil gombra, ott látod, hogy XY hozzászólásaink keresése. Egy másik fórumon rá lehet keresni úgy a hozzászólásokra, hogy a teljes szöveget mutatja.

Márti, mivel még nem volt alkalmunk „beszélni”, most gratulálnék neked, mindig csodáltam a sokgyermekes anyukákat. És ahogy olvasgatlak, olyan jól boldogulsz a négy gyerkőccel, igazán csodállak!

Nyunyori,
Köszi a linket, nagyon hasznos! Kb. ezeket a gyakorlatokat csinálom, de nem tudtam hozzá mondókákat. Amúgy sajna teljesen elfelejtettem a gyerekdalokat, mondókákat, ha eszembe is jut pár sor, utána már csak hablagyolok. Így általában slágereket énekelek Julcsinak, mindenfélét ami eszembe jut, R-Gotól a Rolling Stone-ig.

Még jövök, csak szopiidő van.

Kép
hbetti

sziasztok.
Én is eltüntem, benyeltem valami virust és 2 napja hányok, tegnap lázas is voltam.

Visszaolvastam, de most nem reagálok mindenre, csak a krupp témára. Nekünk anno azt mondták a kórházban, hogy a krupp maga nem betegség, hanem tünet. Felsőlégúti megbetegesés miatt beszükül a légcsö, emiatt nem tud levegöt venni a baba. Ilyen esetben azonnal ki kell rohanni vele az erkélyre, ablakhoz (nyáron hűtöbe dugni a fejét) És roham esetén mentöt hivni (nem ügyeletet, mert az ügyelet nem fog sietni, bár bagz szüléssztorija után a mentös se biztos :evil: )

na, megyek, mert bomol a nagyobb.

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok! :)

Ma megint alvás sztrájk volt nálunk de 3 egybefüggő órát végre sikerült kisajtolni Doncekből:)
Vmiért nagyon kis bújós ma. :)

Szeder: Ez nem szakácsi véna férjem akart házi beiglivel dicsekedni bent a cégénél :) De többet nem csinálok nekik mert lekalácsozták :twisted: :)

Eszike: ha jön belőle porszívózd bajt nem okozol vele, ha bent marad akkor viszont jó táptalaj a baciknak és fül és arcüreggyuszi is lehet belőle.

Monee: Nyísd az ablakot! :):)

Márti: Együttérzek mostanság nálunk se úgy mennek a dolgok ahogy eddig.

Ormolya: Jó hogy jöttél és adtál helyzetjelentést :) De jöhetnél gyakrabban :)

Nyunyori: Köszi a doksit ki is nyomtattam mától csináljuk :)

Ági: Dávid nagyon ügyike :)

Betti: Naná hogy van benne mi is úgy szeretjük :)

Kép

Kép
starlark

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?