Szép napot!!
Konan!
Megcsodáltam ismét Annácskát! Olyan cuki - husi kis kezecskéje van
Hutas:
Hogy vagytok szuri után?? -Tegyél majd képet a lányokról
Starlak!
Nagyon cuki Donát, hiába lányos a pofija. Jólelkű kisfiú lesz az tuti!!
Bejci!
Örülök , hogy nincs semmi baj Biankával.. tudom,hogy már írtam, de akkor is
Gwini!
Sajnálom,hogy nehéz napjaitok vannak a nagymamád távozása miatt
Fogadd részvétem!
Képeitek:
Nagyon szépek vagytok. Olyan formás, cuki kislányod van! Szép baba!
Petra!
Köszi szépen
Hogy telt a tegnapi napotok?? Milyen volt Rozi kedve??
Noni!
Először is: ismét sikerült elérzékenyülnöm, és köszönöm Neked, hogy foglalkozol még a sok tenni való mellett egy ilyen örök emléknek szánt videóval
Köszönöm Neked!
ÉÉÉS milyen nagyon szép ez a kis Misike! Olyan édes, tiszta arca van! Igazi Husi-Gyuri Ő is. A torna meg tényleg nagyon jót fog tenni neki! -én is jövőre megyek, önszorgalomból. Havi 2 szer gyógytornára Adéllal. Igaz eddig mindent rendben találtak nála, de ártani tuti nem fog neki
Winona!
Na tessék! El kezdődött a költözködés! Sajnállak, hogy ilyen sok tenni valód van. Főleg,hogy ingáznod kell!
De milyen jó is lesz majd az új lakásban. Addig meg lesz segítséged. Minden "rosszban" van valami jó!
Blúmi!
Tök jó, hogy Te is így gondolkodsz ahogy én! A gyógytornászt illetően. Mi januártól járunk havi 2x pont az agyműködés fejlesztése miatt. Hiszem,hogyha egy babát minél többször mozgatunk át, annál jobban fejlődik a pszichéje is.
Rég láttam képet a kis drágádról. Fel tennél??
Winona.
Én az elejéről számolom, illetve nem számolom, mert igény szerint etetek. Nálunk ez vált be. De nyilván, ha pótlást is adnék nek, illetve már csak tápszert kapna Adél, akkor tuti be tartanám a 3-4 óránkénti etetést.
Am:
MILYEN képeket hoztál
hami-hami imádom a sütiket. Ez milyen fajta??? Nem tűnik ismerősnek. Már az ünnepekre készítetted??
Gratulálok a 4. hónaphoz!!!!!!! Milyen nagy fiú már!!!
Szép formás kis pasi lett! -mondjuk mindig is tetszett, de most olyan édes ezen a képen
Betti!
Szép!!!! kis csajszi ez a Julcsi! Gratulálok hozzá!!!
Hatalmas szemecskéi vannak!!
BAGZERKA!
NA, de jó,hogy minden oké.. jó tudom,hogy nem oké, hisz rengeteg baj történt veletek..
A lényeg,hogy majd ki fogtok kavarodni ebből a sok rosszból, és csak és kizárólag jó fog veletek történni!!!
Krupos lett Dani?????????? Nem akarom elhinni!!! Ez szörnyű!!! Hogyan tudtatok túl lendülni rajta?? Hideg pára??? Ja, ha lehet, akkor próbáld úgy megoldani a ruhák teregetését mosás után, hogy a leg távolabb legyen a gyerekektől éjszaka.. Mert az meleg párának számít - állítólag. Tudod nekem a Bencém 6 évesen krupolt be
Mi kórházban is voltunk.
Azóta hidegebb az éjszakai hőmérséklet, és nem szárítok a gyerekek körül ruhákat.
Mit mondtak a dokik????????
Starlak!
Előtört belőled a szakácsi vénád???? Mert nagyon gusztika ez a bejgli!!! HMMMM de ennék én is.. csak itt csurgatom a nyálam, mert am. is fini sütit mutogat itt, és te is.. nem érrrrrrrrr!!!
Ja tuti frontok vannak, mert Adél is -kezelhetetlen- mostanság. Bár éjszaka tök ügyesen hajnali 1 órától aludt reggel 9 -ig
Magunkról:
később.
Puszika