Süti!
Egy vaskos fadarabba szeretnék órát ültetni. Ez egy roppant kemény anyag (gyökér), így a megmunkálása is nehéz. Hátulról ki kell marnom az óraszerkezet helyét, így jó, ha az nem nagyon nagy. Ki is kell fúrnom a tengelynek egy lukat. Ha az óraszerkezetet mélyre ültetem, akkor a fúrás környékén könnyen átszakadhat a tengely környéke. Ezért hosszú tengelyű óraszerkezet kellene. Sztem ilyen nincs is
Áfonya!
Én ezért tartom a garázsban az ecseteimet
Kép mehet, így, ahogy van
(felnőttszemmel is tetszik, az ciki?)
Gwen!
Maga a
fa a titok. Gyönyörű színe van, szép erezete. Viszont nehéz megmunkálni
Kérés (tudod, bosszúból
) Mérd le nekem légy kedves a dobozos papírzsebkendőtartód oldalait! Itthon még nem láttam ilyet, csak belevalót, és készítenék egyet...Hol töltöd fel? Alul elhúzható, mint egy tolltartó?
Írd le, hogy hogyan repesztettél, akkor kiderül, hogy mi a hiba. Jobb esetben...
A másik: írd le légyszíves, hogy a decoupage pontosan mit is jelent! Azt tudom, hogy a "de" az a "ki", a "coupe" az "vágás, tépés, hasítás". De van a decoupage szónak is valami jelentése, a kivágáson kívül, vagy így már nem francia szó, csak az eredete az?
Anyapoc!
Ön nyert!
Biztos azért nem válaszoltam, mert előtte írtam le, hogy mi lesz belőle. Bocsánat
És mi van a nepperrel? (1:1)
Kata007!
Én egyszer diszperzites festékkel kevertem a gipszet, az nem kötött meg rendesen, de szerintem a mennyiség is sok volt, meg a diszperzit sem volt a legjobb hozzá (mintha olajosá tette volna).
Jamina!
Miért is nincs Maga a barrikádon?
KOVKATAAAAA!
Ha jársz még erre:
Idén már olyan márványozókat (is) lehet kapni, ami jó a styroporra is!
Úgyhogy ne halgass rám, inkább próbáld ki!
Juborka !
Ez tetszett!
Visszafelé olvastam, és csak ezt láttam:
"Köszi a bátorítást a WC tetővel kapcsolatban, de még nem érzem, hogy itt az idő "
Megmondom őszintén, nekem nem a dekopálás jutott eszembe
(bocs)
Ha nem színezed a "kőfestéket", akkor milyen színűre szárad meg?
Csi