Új privát üzeneted érkezett!

Vicky!

Akkor a hormonjaim:
3. napi:
FSH: 5.40 mlU/ml ref. érték: 1.50-9.10
LH: 2.70 mlU/ml 0.50-16.90
Progi: 5.05nmol/l 10.62-81.28
Ösztradiol: 868pmol/l 82-940
Prolaktin: 15.2 ng/ml 2.8-29.2


21.napi:
szuszperszenszTSH 1.131 mlU/l 0.350-5.500
Follikus stim hormon:4.06 mlU/ml 1.50-9.10
LH: 15.66mlU/ml 0.50-16.90
Progi: 2.30 nmol/l 10.62-81.28
Ösztradiol: 506 pmol/l 82-940
Prolaktin: 12.8 ng/ml 2.8-29.2

KépKépKép
bikfy
 
 


Én búcsúzom, lefekszem mert reggel 7-kor ha fel bírok kelni akkor el kell hoznom a nőgyógyimtól hüvely kenet eredményemet.

Jó éjt mindenkinek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó éjt csajok,


Holnap megint megyek kardiológiára és a doktorbácsimhoz. :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 

 
 

Sziasztok! Gyorsan megírom, hogy sajnos megjött a piri:(((((( Éjféltől görcsölök, alig aludtam éjjel, nagyon fáj most:(((
Na, majd következő hónapban.....
Vendég
 


Sziasztok!

Twist,

nagyon sajnálom :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Twist,
:cry: :cry: pedig nagyon reménykedtem a görcsöd miatt.

i.kata
 
 


Köszi az együttérzést:((
Pedig a teszt mindig ici-picit mindig második csíkos nekem, de csak mondjuk 1,5 óra elteltével. Úgy látszik tényleg csak 10 percig érdemes leolvasni a tesztet, utána már hamis eredményt mutat. Bár ez rá is van írva, csak én mindig reménykedem...:(

Ja, csinálok új vonalzót, valami szépet.
Vendég
 


Elkészült az új vonalzóm:
Vendég
 


Sziasztok!
Megjött Dita néni is!
De már megy is, mert utolsó napom van és kúva sok a meló, egyedül is vagyok szóval van mit csinálni.
De gyors vagyok mint a villám, remélem ebéd után kész leszek mindennel....

BIKFY
Sajnálom a pco-t! De lásd Czniki és még egy csomó lány a pcos-topikban spontán is babás lett. A lapart szerintem nem csak azért akarják neked megcsinálni, mert pcos vagy. Ha érdekel leírom velem hogy történt. Viszont fel a fejjel, tudnak segíteni rajtad, sztem ne parázz az a lényeg, hogy kiderülnek a dolgok és tudják gyógyítani!

Majd jövök!

Ja TWIST sajnálom a pirit! :((((((

dita75
 
 


Ditus, holnap ilyenkor már túlleszel a műtéten! :wink:
Nagyon szorítunk érted! Amint tudsz, üzenj, vagy írd meg, hogy mi újság veled, minden jól sikerült-e.
Vendég
 


Na van még 10 percem addig gyorsan leírom, hogy tegnap nagyon szerencsés voltam. igaz bejártam a fél várost, de mindent sikerült megkapnom ami még hiányzott. A gyereknek anyuék nevében még nem sikerült semmit vennem, és képzeljétek találtam neki egy csocsóasztalt. Taxival vittem haza, akkor mint az állat. Még apa sem tudja, hogy milyen nagyon rendes vagyok, hogy a kapott pénz nagy részét a gyerekére költöttem (bár továbbra sem hiszem, hogy nagyon megérdemelné) viszont anya mondta, hogy ne valami apróságot vegyek, mert a Vivien is sok mindent kap, és ne érezze magát szegény kiscsávó carul, hogy ő csak valami apróságot kap.
Hát ez minden lesz csak nem apróság, mert 160*70 cm a doboz és vagy 18 kiló, majd becartam alatta amikor megemeltem.... :lol:
Apácskának is sikerült találnom apróságokat: elromlott az ébresztőórája, azt kap olyat ami a hőfokot is mutasssssa! :lol:
Illetve kap egy akus elemlámpát (éjjeli pecához az elengedhetetlen :wink: ) és kap egy gyilkosságosos könyvet (pöcsáztatás közben mindig olvas) :lol:
Nagyon elégedett voltam magammmal, már ezeket is sikerült becsomagolnom, nehogy apa lekáderezze a meglepiket! :lol:
Persze próbálkozott, mert már ő is odaadta a kari és a szülinapi ajcsimat is, de hát az kellett, muszáj volt.......... :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2008.12.16 09:46-kor.

dita75
 
 


TWIST

NE is mond már tegnap óta tele a gatyám!
Majd üzenek valakinek, Vikinek, Monicnak, Zsuzskának és Nemonénak van meg a száma. Kinek küldjem??? Önként jelentkezőt kérek! :lol:

Ja tényleg akartam is mondani, hogy két napig nélkülöznötek kell szellemes lényemet! :lol: és hogy már most hiányoztok! :D

dita75
 
 


Ditus!
Holnap mikor kezdel? Nekem jöhet az sms, én itthon nyomom úgy is.
20150601134430
 
 


VIKI
Legkésőbb 7-re kell mennem a kórházba!

dita75
 
 


Ditus!

Akkor ha leírnád, hogy hogyan ment a lapar, azt megköszönném. Lehet priviben is, nehogy untassuk vele a többieket. Előre is köszi és nagyon szorítok Neked.

KépKépKép
bikfy
 
 


Dita,

én is örülnék az sms-nek, hogy jól vagy, de én nem tudom ide megírni mert Kecskeméten és Pesten leszünk holnap egész nap.
De azért küldj légyszi, hogy tudjam minden rendben van veled!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


BIKFY
Kicsit később megírom, most dógom van, oksa???

MONIC
Akkor köresemest köldök! :wink: :D

dita75
 
 


Lányok, nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet olcsóbban Fostimont és Choragont venni? Szóval, akinek megmaradt és olcsóbban átadná, ilyesmit keresek....
Vendég
 


Nézz be ide:

http://babanet.hu/tarsalgo/viewtopic.php?t=216290&start=450

http://babanet.hu/tarsalgo/viewtopic.php?t=436346&start=0

Az nlc-n is van olyan fórum, ahol a megmaradt gyógyszereket árulják.
20150601134430
 
 


Köszi Desviki! A szemem máris a szeren van! :wink:
Vendég
 


Nekem most csak merional van (7), ha valakinek kellene szóljon, de nem tom ingyen adni, mert a barátnőmé akinek hollandiába van a férje és inkább elhalasztják a tesóprojektet, mert így elég gáz, hogy csak 3 havonta egy hetet van itthon!

BIKFY
Először is röviden a laparoscopiás műtéti technika egy forradalmian új műtéti forma, amellyel a hasfal megnyitása nélkül tudnak a hasüregben műtétet végezni. Lényege: Mély altatásban a hasüreget egy speciális tűvel CO2 gázzal feltöltik, majd a köldökgyűrű alsó ívén ejtett kb. l0 mm-es metszésen keresztül vezetik be a laparoscopos eszközt, melynek lencserendszerén keresztül egy külső monitoron vizualizálhatják a hasüregi szerveket. Ezt követően a hasfal alsó részének 2 oldalán ejtett kicsiny metszéseken keresztül különböző operációs eszközöket jutattnak be a hasüregbe, amelyekkel az adott műtétet el lehet végezni.

Ezzel a műtéti technikával elkerülhetővé válik a has megnyitása, ezáltal a műtétet követő gyógyulási idő jelentősen csökken így az esetek nagy részében a műtétet követően 2. nap, panaszmentesen otthonába távozhat a beteg.

Bővebben még annyit, hogy reggel bementem átöltöztem hálóingre, mindenféle adatomat felvették, kaptam egy szurit, meg egy bogyót és ezután már nem lehetett felkelni az ágyból. Nemsokára vittek is és utána már csak arra emlékeztem, hogy pofozgatnak a műtőbe és tolnak vissza a kórterembe. Baromi kómás voltam, és kapart a torkom a tubustól, de nem éreztem fájdalmat. Később azért már kellemetlen volt, sőt egy hétig feszült a pocakom a gáz miatt, de teljesen kibírható, nem kaparod a falat a fájdalomtól, de nem is fogsz tudni virgonckodni. Szóval pihenj, főleg a varratszedésig, az kb. a 3-4. napon volt nekem.
Ja és ne ijedj meg, de egy pár napig kéket fogsz pipilni a kontrasztanyagtól! :wink: :lol:
Kb. hasonló fog most is rám várni, amúgy általában ezt a kettőt egyszerre szokták végezni, hát most nekem 1,5 év eltolódással jött létre a dolog.
Ne félj tóle, ez egy nagyon szuper dolog, és hogy még jobban bíztassalak, én is azért vállaltam be nagy örömmel, mert a fönökasszonyom annál a dokinál csináltatta amelyiknél én is és már a köv. ciklusban terhes lett! Szóval remélem te is hasonló hírekkel jössz majd a műtét után. Az is igaz, hogy utána fél évig jól bele kell húzni, mert szépen kitisztul odabent minden és könnyebben teherbe lehet esni abban az időszakban..... én utána rögtön csináltatnék inszemet, de persze még csináljátok meg az ahhoz szükséges vizsgálatokat előtte! Pusz, és sok sikert!

dita75
 
 


Köszi Ditus az infókat, remélem a te holnapi napod is simán fog menni. Nagyon szorítok. Nagyon-nagyon. És ne felejtsd, mi megbeszéltük, hogy hamarosan babásak leszünk. Előbb te, aztán én. Ehhez remélem, tartod magad. Meleg baráti ölelés: Bikfy :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


BIKFY
Naná, már csak az kell hozzá, hogy a Jézuska hozza a decapeptyl szurimat! :wink: :lol:

dita75
 
 


Sziasztok!

tegnap becart a laptopink. Pedig most lesz 1 éves még csak. :(


Twist!
Sajnálom a pirit.


Ditus!
Minden okés lesz holnap! drukk!

Bikfy!
PCO? Sajnálom.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ditus!

Nekem ki kellet hagynom 1 ciklust a méhtükrözés után, de ez inkább, a polip miatt volt.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bikfy: Szerintem az FSH/LH arányod nem olyan rossz. Ha ez közelít az 1-hez, az jó. A tesztoszteron szokott még a pcos-eseknél magasabb lenni. A progi tényleg elég alacsony, de lehet, hogy a ciklusod miatt. Hány napra szokott jönni? A pcos-oknál a ciklussal is szokott baj lenni. A pcos-osknál annyival több a lapar állítólag, hogy régebben volt egy ékrezekciónak nevezett eljárás, aminél lézerrel kilyukasztgatják a petefészkeket és ezzel a hormonszint is csökken és a kiszabadulás is jobb arányú…viszont: ha a lyukak beforrnak, akkor azt hallottam, hogy hegesedhet is és akkor még ronthat is a helyzeten. Én nem választanám első számú megoldásnak, ez egy elég régi eljárás. A gyógyszer modernebb és ha nem segít, akkor még mindig megműttetheted magad. Én is így vagyok most vele.

Twist: Sajnálom a pirit és a hasfájást is. Igazad van, majd legközelebb.

Dita: Szorítunk holnap. És természetesen hiányozni fogsz. Csütörtökön megyek a dokihoz, ha azt mondja, hogy kezdjünk, akkor kellene a Merionalod. Hogyé adod?



vicky79
 
 


Sziasztok!

Dita,
Kép holnapra! Remélem, utána nektek is ikreitek lesznek, mint Nellikééknek! :wink:
Nagyon ügyesen vásároltál!

Viki,
Nagyon jó a tábla, köszönöm, hogy beraktad KisNémó fotóját! :)

Évi,
Nagyon drukkolok, hogy Ádám, és Eszter megvárja a 37. hetet! :D

Kata,
Hát, nem irigyellek a sok vizsga miatt... :? Nagyon drukkolok, hogy minden tényleg gördülékenyebb legyen az új évedben! +++++++++++++++++++++++++++++++

Linácska,
Nagyon megható lesz a karácsonyotok! Lesz majd sírás! :wink:

Monic,
Szép pocak! Érdekes Neked nagyobb már, mint nekem, majd pénteken megmutatom a 30. heti pocakomat. :wink:

Bikfy,
Sajnálom a PCO-t! :cry: Sajnos, én nem értek a hormonokhoz...

Twist,
Sajnálom, hogy megérkezett pirianyó!

Bocsi Lányok, hogy mostanában ritkán jövök, de már csak péntekig dolgozom, és most betanítom az utódom, így nincs idő napközben netezni. (Ezért majd én is csak este nézem meg, hogy mi van veled Dita...)
Ma voltam a dokimnál, és minden rendben volt (méhszáj zárt, kenet normális, 2 mért cukor). Legközelebb a január 5-ei héten kell majd cukrot mérnem, az ünnepek után akkor már helyreáll a rend az étkezésemben. És számolnom kell majd magzatmozgásokat, mert én h..e megkérdeztem, hogy ugye az nem baj, hogy elég nyugodt a babánk... Mondta végülis, hogy lehet hogy a méhlepényt rugdossa, és azért nem érzem olyan intenzíven.
Képzeljétek, éjszaka csak 1x kellett meglátogatnom a fürdőszobát! Olyan jó volt egyben 4 órát aludni! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Vickyke!

Te is PCO-s vagy? Na brávó. Azt mondják, ez a probléma minden 10. nőt érint. Mondd miért nem tudtunk mi a 9.-ek lenni? :D
Hogy enné meg a rohadás ezt az egész betegséget.

Viszont a férjem nagyon örül annak, hogy a terápia részeként rendszeresen fogok tornázni. Azt mondja, tuti én leszek a legszebb kemény fenekű kismami. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Vicky!

Még valami eszembe jutott. A ciklusom 1 évig percre pontosan 28 napos volt. Csak az utóbbi két hónapban esett szét 40 naposra. Ezért is mentem dokihoz. Így jöttek rá erre a hülyeségre.

KépKépKép
bikfy
 
 


Nemone,

tényleg nagyot nőtt a hasam, a doktor ma uh-n meg is jegyezte, hogy jó nagyot nőtt a baba. :wink: Amúgy Danikával minden rendben, kivéve, hogy továbbra is keresztben fekszik, nem nagyon mutat hajlandóságot, hogy beforduljon.
Megkérdeztem a dokit, hogy ugye még mindig kisfiú (azzal ijesztget mindenki, hogy akár el is nézhették a kukiját), és egy egész monitort betöltő here és kuki képpel el lett oszlatva minden kételyem :lol: :lol: :lol: :lol:
Én sem nagyon leszek a héten, mert pénteken jön a könyvvizsgáló, addig teljesen le kell zárni az évet a társasági adó és ip adó miatt.
Úgyhogy van munkám rendesen. :? Főképp, hogy holnap egész nap nem is leszek itthon mert megyünk Kecskemétre 4D-re, utána pedig Pestre megvenni a karácsonyi ajándékokat.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi, örülök hogy minden ok volt a vizsgálaton, doktorbácsi megmondta esetleg Danika paramétereit???? Márcsak hogy tudjak majd pénteken valamihez viszonyitani.


Csajok ma voltam kardiológián és nőgyógyimnál. A szivem most úgy néz ki stagnált, maradnak a gyógyszerek és a remény hogy nem fog romlani. Viszont nőgyógyimnak meséltem a múltkori méhösszehúzódást és tornát. Nagyon kiakadt rögtön elküldött a MÁV kórházba vérvételre, és nem fogjátok elhinni megint mehetek terheléses cukorra is. Nehogy véletlenül rejtett cukrom legyen. Kezdődhet megint a para. Mehetek holnap venni cukrot, pfujj :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:




Ditus gondolok rád sokat, kitartás majd dobj sms-t mizu veled :roll: :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,

vannak paraméterek, de súlyt nem becsült, a holnapi 4D-n részletesebb leletet kapok majd, azt megírom neked, ott biztos, hogy lesz súlybecslés is. De biztos nem egy törpe Danika, mert amikora doki meglátta elkerekedett a szeme :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy a szíved nem romlott, a cukorteherlés miatt részvétem :cry: :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


bikfy: Hát én nem vagyok teljesen biztos nálad ebben a pcos-ben. Ciszták lehetnek a ciklusodban is és az elmúlik a mensivel. A hormonjaid nem olyan vészesek. Én a helyedben keresnék egy endokrinológust és valahogy kiharcolnék egy terheléses cukrot és inzulint. Igazából ezekből az értékekből derülne ki biztosra a pcos. Nekem mindig is rossz volt a ciklusom, úgyhogy nálam esélyes volt a dolog.

zsuzska: A terheléses cukrot sajnálom, de ha ettől megnyugszik a dokid, akkor menj. És ne aggódj, szerintem ha legutóbb nem volt semmi, akkor most sem lesz.

Azt hiszem csütörtökön nem fogok tudni elmenni a dokihoz, mert egy csomó pénztől elesek, ha táppénzre megyek. :( Még szabira mehetek, ha mégis sztrájk lesz, de akkor hétfőn még be kell mennem.



vicky79
 
 


Basszus egy csomó dolgom lett volna, és mit csinálok 3 órán keresztül? Mosógépet szerelek! Na végül mindent meg tudtam csinálni kivéve a fürdőtakarítást, meg ilyenkor már aludni akartam, hisz holnap még egy órával korábban kelek, hisz be kell buszoznom a kórházba!

NEMONE
Örülök, hogy minden oké! Már csak párat kell aludni, és vége pár évre a melónak!

BIKFY
Tényleg nagyon sok pcos van sajnos! :(

MONIC
Sajnálom a sok melót! Viszont örülök, hogy minden oké nálatok is a kuki sem tűnt el,,,,, minden ideális! :)ű

ZSUZSKA
Na frankó, szép program, ezt most annyira nem irigylem tőled, de még mindig szívesen cserélnék így is veled! Ha megmaradok dobom az sms-t!

BUMI
Köszi, hogy bíztatsz (leszámítva az egy hónap halasztást) mert már rendesen tele a gatyeszom! :roll: Remélem nálunk nem lesz semmi és kezdhetünk azonnal, de reggel azzal indítok a műtét előtt, hogy 1. hazamehetek-e délután, 2. kezdhetjük-e rögtön a lombikot! Eleve nem tudunk menni konzira szombaton, mert szokásukhoz híven a főnökség megint bekavart. Először az volt, hogy csüt. az utolsó munkanap és pénteken már csak fizuosztás, és lehet hazamenni. Erre kitalálták, hogy szombat az utolsó munkanap és hétfőn lesz mani! :twisted:

dita75
 
 


Bikfy,

én megint egyetértek Vickyvel, ha csak 1-2 hónapja borult fel a ciklusod akkor nincs nálad nagy gond, mert a PCO-soknak már hósszú ideje rossz a ciklusa. :wink:

Dita,

mosogépet szereltél? Jó kis esti program műtét előtt :evil:
Ne izgulj, minden rendben lesz holnap, nagyon fogok szorítani neked. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Úgy kidobom, hogy csak úgy nyekken! Már tegnap óta benne voltak a ruhák!

VICKY
Nem kérdeztem még hogy mennyi az ára, egyáltalán mennyi a gyógyszertárban, mert azt mondta, hogy annál olcsóbban adja, de hogy mennyivel azt nem tom!

Úgy megnézném a Grace Klinikát, de már rég aludnom kéne, csak hát izgulok és ilyenkor nehezen megy!

Elköszönök, hátha sikerül kicsit szuszókálnom!
Jó éjt!

dita75
 
 


Ditus, vigyázz nagyon magadra, és bizti nagyon sokat fogok rád gondolni :lol: :wink: :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Jó reggelt!

Ditus drukkolok mára!

Suska sajnálom a terhelésest, de remélem minden rendbem l
lesz ott is!

Dani baba kukijához is grt

:lol:

Én sütök, főzök..tegnap a mézeskalácsot meg puszedlit, ma buktát meg brassóit mert holnap jön sógorom haza Izraelből.. lesz nagy találkozása Zsigmonddal!

puszi mindenkinek!
Vendég
 


Jó reggelt!

Ditucinak
extra drukkok mára!
20150601134430
 
 


Sziasztok!
Ditulinak nagyon szorítok! Szerintem már túl is van rajta, mert 7-re ment. SMS-t kapott valaki tőle?
Desviki, nagyon édes Lackó, ahogy integet a vonalzód elején, mindig jó kedvem lesz tőle:))
Zsuzska, mi történik, ha rossz lesz a cukrod? Szóval, diéta, vagy gyógyszer? Mit szoktak javasolni a kismamiknak? Szurkolok, hogy jó legyen minden, előtte 3 napig ne egyél cukrot.
Boniko, de klassz egzotikus helyen volt a sógorod!:) Legalább ott biztosan meleg idő volt.
Bikfy, terheléses inzulin vizsgálatra tudsz menni a Mensmentis Kft-hez beutaló nélkül is (Budapest). www.mensmentis.hu
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.17 13:22-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Ditus!
Mennek a drukkok!!!!!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

A héten lophatom veletek a napot? Levert a láz. Torok és fülgyulladással itthon vagyok. Zsibbad a fejem bal oldala, és fáj a torkom. A mensim is megjött hétfőn. Szóval jól érzem magam...

Ditus drukkolok!

Zsuzska: Sjanálom ezt a sok macerát, de gondolom oroszlánért mindent kibírsz ;) Azért szorítok majd a vérvételedhez!

Boni: Jó sütést főzést! Én ma takarítok. Majd holnap főzök....

hofeherke
 
 


csajok,

Dokim igazából rutinból csináltatja meg újra, Mivel a múltkor az értékem alig változott illetve ami legnagyobb gáz hogy megsem csináltatná ha itt Tatabányán ahol élek, komolyabban vennék azokat a vizsgálatokat amiket ő pesten megkér. A fele általában hiányzik, ellenanyagszűréseket folyamatosan leszarják, van olyan vizsgálat amit nem is ismernek és ebben a cukros dologban is kételkedik. Nem csodálom. MÁr az NST-t majd nem is engedi itt csináltatni, elege lett, járhatok fel hozzá heti kétszer majd. HÁt ez van, mondta hogy közeleg a vég és most már többet fogunk talizni.


Hófehérke, gyógyulgass, sajnál hogy beteg vagy :cry:

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska: ez van. Az azért legalább jó, hogy a dokid ennyire alapos!

Igyekszek gyógyulgatni, de hőemelkedésem van állandóan. Ráadásul délután be kell mennem megtartani egy szakkört, mert azt "vállalkozóként" csinálom és nem tudtam kit megkérni, hogy átvegye. A gyereket meg nem küldhetik haza, ha egyszer fizetett az óráért....
De ennyi legyen a legkevesebb...

Én kicsit lemaradtam az elmúlt félévben.... szóval bocsi, ha olyat kérdezek, amit meg megírtál. A pároddal rendbe tudtátok rakni a dolgaitokat, és most már teljes az összhang, így hogy a baba mindjjárt megérkezik?

hofeherke
 
 


Marácska!
Jobbulást neked! Gyógyszert is kell szedned?
20150601134430
 
 


Viki: Köszi. Kell sajnos. Két félét is. Megyek is ledőlök egy kicsit... hátha fittebb leszek!

hofeherke
 
 


Sziasztok! Dita küldött valakinek sms-t?

Zsuzska, Tatabányán is gyenge az ellátás az egészségügyben? Én is mindenért feljárok Pestre különben. Ott jobban kiépült az egészségügy szerintem.

Mara, jobbulást kívánok! Pihenj sokat!:)
Vendég
 


Marácska jobbulást. Én már vagy 1 hónapja nem tudok kimenni a takonykórból.

Twist ez a fránya piri!

Dita drukk!

Nincs időm mostanában jönni, nem is nagyon tudtam visszaolvasni.

timejka
 
 


Még nem jött sms, de már nagyon várom.
20150601134430
 
 


Némoka,
és remélem mindenki az örömtől fog sírni a fa alatt, hogy már dobog a kis szivecskéje :lol:

Nekem is megjött a terheléses cukrom, továbbra is 9,9 a 120 perces. Mikor 85 kilósan elmentem először a Mensmentisbe, még 7,85 volt, most 65 kilósan gyógyszer meg diéta mellett sikerült 9,9-et csinálni belőle. Hát kíváncsi vagyok, mint mondanak rá. FT3 is kicsit alacsonyabb. Remélem Pötty azért jól van, mert azt nem bírnám ki, ha vele is történne valami. Tuti egészséges stramm kiskölyök lesz :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: