Sziasztok!
Nem győzök visszaolvasni, annyit írtok mostanában. Remélem, hogy mire végzek, nem ébred fel egyik csaj sem...
Kaja téma: csatlakozom a többiekhez. Én nagyon nem bírom, amikor meg akarják mondani nekem, hogy milyen egészséges a gyereket 7 hónapos korban töltött káposztával, káposztás tésztával etetni. Hányszor hallottam már ezt én is!
És milyen jó evő lett tőle a gyerek!!! Ezzel szemben én elrontottam Csengét, mert 6 hónapig csak anyatejet kapott, és még utána is szopott 22 hós koráig... Húú, de utálom ezt a témát...
Tény, hogy nem nagy evő a csaj, de szerencsére nem beteges, és teljesen normális, arányos gyerek. Szerintem nem ezen múlt a dolog.
Dekoráció: dekorálnék én is, ha lenne időm...
Most van egy árva adventi koszorúnk, és ennyi. Fa majd persze lesz, de itt ki is merültünk.
Kriszti, Ti mikorra normalizálódtatok???
Egyébként a csajok jól vannak (én döglődöm - jól megfáztam
), Csengének volt egy lázas, meg egy hányós éjszakája múlt héten, de elmúlt minden gyógyszer nélkül. Fogalmam sincs mi baja volt, mert napközben semmi nem látszott rajta. Zselyke továbbra is jó gyerek, már csak hajnal 4 körül kel enni, aztán 8-9-ig alszik még. Már elhagyta a 6 kg-t!!!
És 62 cm. A héten kapja az első oltást + rotát.
Ja, gyerekorvos! Nekünk dr. Kántor Irén doktornénink van, nagyon rendes, házhoz jön. A kórházban is dolgozik, úgyhogy bármi nagyobb bajunk lenne (ne legyen!!!), mehetnénk be, és soron kívül elintézne mindent. Nagyon barátságos a gyerekekkel, nem szereti, ha sírnak
, úgyhogy mindent megtesz, hogy megbarátkozzanak vele. Mondjuk ez Csenge esetében nem egy könnyű dolog...
Nem is tudom, mit akartam még... Ja, igen!
Janu, nekem is tetszik a Márta név. Majd ha nagyobb lesz, van egy ilyen könyvsorozat is, én biztosan megvenném neki.
És ha már gyerekkönyv, akkor Kriszti említette a Bartos Erika könyveket. Szerintem nagyon jók!
Felébredt Zselyke...
Még annyit, hogy úgy sajnálom, hogy nem tudok sűrűbben jönni
, de ha a gép be lenne kapcsolva egész nap, akkor Csenge itt garázdálkodna állandóan, azt meg nem akarom. Így csak az alvásidő marad, ha sikerül elérni, hogy együtt aludjanak.