Előző oldalt olvastam a napokban, de már reagálni nem volt időm, így csak erre az oldalra reagálnék.
Habszivacs: Nekünk is van egy habszivacs, amin elvan egy darabig, ha vele vagyok folyamatosan, de magában sosem. Iszonyat anyás, jobban, mint volt!!! A játszószőnyeg állvány részét én a kiságyára raktam, eljátszott az ágyában a játékaival, az a játszóhelye, de szívesen alszik is néha ott.
(Mert ő velünk alszik, az ágya a játszótere... ) A szőnyeg részét még néha használjuk, az állványt már leszedtem a kiságyról és elraktam.
Mezsó: De jó, hogy jössz! Hatalmas Blanka, nem semmi méretek! Sajnálom, hogy még fennáll ez a betegség nála, nem lehet tudni, megműtik? Szép kislány nagyon Blanka, és azok a fogak!
Hogy bírod cipelni, vagy ő nem igényli annyira?
Ágnes: Ugyan nem látom a fogakat, de jó nagyon a kép, édes nagyon Miklós baba.
Klarka: Én is számra pontosan így vagyok a kg-okkal! Sajnálom a hurutot, hogy állandóan betegek vagytok. Jó az az arc Attinál, édes pofi!
Magunkról: Boginak ma kibújt a második foga! Extra nyűgi nem volt, csak nagyon néha esténként, de akkor amúgyis szokott lenni nyűgi, úgyhogy én azt nem a fogzás számlájára írom. Napközben jól elvan - velem, magában sosem. Sokat járkáltunk vele vásárolni a hétvégén és nagyon bírta, a Metróban két óráig mt-ben az apján lógva mindent figyelt, nézett, nagyon nyugis volt végig! Egyre inkább ölbebaba mostanában, csak bírjam azt a 8,5 kg-ját cipelni!