Sziasztok!
Gondoltam, bekukkantok, hogy alakult a topikosok élete az utóbbi időben. Hát az első, amit látok, hogy Wruska és Eperke kisbabája megszületett!!
Ez aztán az örömhír!
Wruska, Eperke, szívből gratulálok nektek, nagyon sok örömet, boldogságot kívánok mindkettőtöknek és a családotoknak!!
Wruska, az a gyönyörű baba könnyet csalt ki a szememből! Annyira édes, és olyan jó, hogy még ilyen kis picike! Nosztalgiázok ezerrel! Nagyon szép kisbabád van!
Baccccus, az én Danim is nemrég még ilyen pöttöm volt, most meg már 3 hónapos nagyfiú!
Lányok, használjátok ki a babával töltött idő minden percét, mert ezek a kis Manók hihetetlen gyorsan megnőnek! És annyira szép ez az időszak, hogy azt leírni nem lehet (minden nehézségével együtt!!!)
Még Vera fotóit láttam hirtelenjében. Vera, a te fiad is egyre szebb! Ti már javában dögönyözhetitek, mi? Dögönyözéssel nekünk még kicsit várunk kell, de én már néha megszorongatom Danimat
Örülök, hogy mindenki jól van, sajnálom, hogy nem tudok sűrűbben jönni.
Rólunk: Dani napközben édes keveset alszik, teljesen lefoglal, ha nem akarom hogy sírjon (márpedig nem akarom, nem bírja az anyai szívem elviselni), akkor foglalkoztatnom kell folyamatosan, ha meg elfárad, akkor küzdelem egy fél órácska alvásért. A babkocsiban még egész jó a helyzet, de csak a levegőn, és séta közben... Ezért legtöbbször anyukáméknál vagyunk, ott mégiscsak többen vagyunk, váltva próbáljuk az altatás- foglalkoztatás dolgot.
Azt mondják a nagyik, hogy bizony ez a gyerek így el lett kényeztetve, de ez nehéz dolog. Mivel nem aludt, sokat sírt a fáradtságtól.. Ezért anya mindent megtett, hogy aludjon őkelme.. Aztán hamar megszokta a mozgó babakocsit a popsija..
Szóval ez egy ördögi kör. Mindegy, élvezem! A háztartás meg úszik, de az mindig lesz az életemben, Dani meg most kisbaba és most van rám szüksége! Nem igaz?
Az éjszakák nagyon jól alakulnak. Eddig többnyire 1-2 szer kelt fel, de az utóbbi pár napban reggel 5-ig, 6-ig elalszik. Ennek nagyon örülök, bár mire felkel, addigra a melleim majd szét durrannak. Reggel szerencsére még mindig nagyon sok tejcim van, de este felé sajna fogyatkozik, bár eddig még nem kellett tápival pótolni. Én már ezt is nagy dolognak tartom. Amíg lehet, küzdök a tejciért, nem akarom feladni, csak ha már végképp nem tudom Danit szoptatni..
Eperke, vigyázz magadra és a babádra! Mielőbbi felépülést kívánok!
Wruska, remélem a szopizás hamarosan menni fog! Egyébként az én szülésem is hasonló volt mint a tied, meg is borzongtam, amikor olvastam. Én is belekóstoltam rendesen a vajúdásba, mire császár lett a vége. Ezt egyébként a mai napig sajnálom
Furcsa érzés volt szinte uazt olvasni, mint amit én átéltem!
Bocsánat, ha kissé hosszúra sikeredett..
Puszi mindnekinek!
Dani 10-12 hetesen: