Új privát üzeneted érkezett!

Cat: szuperek az ablakdiszek. Nagyon ügyes vagy.
Szabina már nem lázas de holnap nem lesz ovi mert nagyon repedt fazék hangja van és nem egyszerűen folyik az orra. Hálistennek felszakad és nem vizes hanem jó sűrű.
Remélem jól lesza héten mert szombaton szülinapi bulija lesz.
Elméletileg nekem a Westend sincs messze hiszem úgyis kocsival mennék. Csak Szabina náthájától függ. És eddig ramatyul van szegénykém.
Bár én annak is örülök, hogy nincs láza már.
Beni a héten megy bölcsibe??

Asiye: a képek szuperek és midnen kismama egytől egyig szép. :)
A húgod pedig szerintem ha bemegy az ügyeletes kórházba jobban jár.
Nem írok semmi rémisztő történetet de tényleg nem jó ennyivel túlhordania.
Nem irigylem őt az biztos hisz ez a bizonytalanság borzasztó.
A 40hét után már nem szoktak igy kekeckedni nem is értem miért csinálják ezt.

Sissi: Márk csúdi édes a képen:)

Kép
csucsu05

Sziasztok lányok!
Egész nap a Sissy-t néztük, azért nem voltam eddig :wink:

Cat, szuperek az ablakdíszek!
Asiye, köszi a képet, ez már legalább számomra jobban sikerült, de Sissit meglátva megnyugodtam, ezek szerint belőle is hiányzik a fotó-gén, mert rajta is csak ámultam, mennyivel szebb, mint a képen!
Picivel és Gabival mi van, hogy nem jelentkeznek? :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

húúúúúúúúúú Cat nagyon ügyi vagy:):):) ezek saját kútfőből vagy van hozzá klisé is ?

nika70
Salgótarján

Cat:nagyon ügyi vagy.

Nemlajos.igen sajna nincs vmi jó fényképarcom.Hála istennek Márkról mindig csuda jó fényképeket lehet csinálni. :)

Csucsu.örülök,hogy jobban van Szabina.

Asiye:remélem a hugod megszül végre.Mondjuk azt sem értem,hogy mieért nem kell neki naponta menni dokihoz.az egyik volt kolleganőm(Nika:Zsóka) napnta járt a kórházba,pedig nála az történt ,hogy 2-3 héttel elszámolták a szülés idejét.
Vendég

Jó reggelt mindnekinek!

Már háromnegyed nyolc, és még sehol senki...
Mi van lányok?

Az ablakdíszek internetről letöltött szinezők alapján készültek. Sajnos rajzolni nem nagyon tudok.

Asiye!

Nagynéni vagy már?
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek.
Nem tudtam jönni, apa uralta a gépet, és nem is nagyon voltunk itthon a hétvégén.
Céges buliban voltunk szombat este.
Nagyon jó volt.
Még táncoltam is.
Igaz, nem szeretek, de párom főnöke elkapott.
((jól el szédített))
Majd volt egy szép lassú szám is, Cserháti Édes kisfiam..
Éjfélig voltunk.
Nagyon jó volt.
Fény derült az állapotomra, a párom kollégái között is, most már.

Kész vagyok amúgy a hányingertől.
Már ma volt a 3. reggel, hogy róka koma meglátogatott. :shock:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Pici!

Hányinger sajnos addig biztosan lesz amíg a Duphastont és az Utrot szeded. Ezek egy csomó plusz hormont adnak amik a hányingert okozzák. Magne B6-ot szedsz? Az állítólag segít valamit.
De ahogy nézem, már csak 2-3 hét. Annyit fél lábon is ki fogsz bírni.

Örülök, hogy jó volt a céges buli. De jó ötlet volt elmenni? Nem kellene feküdnöd még?
Vagy csak én aggódom túl a dolgot? Bár Te tudod mit mondott a doki.
Vendég

Cat!
beszéltem a dokival, és mondta hogy mehetek nyugodtan.
De úgyis fekszem még.
És előtte is ágyban voltam egész nap.
Lelkileg már kellett nagyon.
És szerencsére hányingeren kívül jól vagyok.
Szedem a Magne B6-ot, de nem jobb.
Pár napja az étvágyam is csökkent, alig eszek valamit.
Forró kakaó nyugtat meg kicsit.

picimami

Pici!

Tudom, hogy nehéz ilyenkor, de enni kell. Találd ki mi az ami jól eski, és abból szerezz be nagyobb mennyiséget. Ez akár keksz is lehet, vagy bármi ami megmarad benned.
Vendég

Cat.
Most hozott anyukám, bundás kenyeret, ez jól esik.
De hogy benn marad vagy sem?? :D :oops:

picimami

Jó reggelt!

A hamza fütyije jobban van de szerintem muszáj(ez a szó j vagy ly-os ?), a doki . :?
hugom már benn van a kórházházban , oxitocin -ra kötik, ha nem hat, akkor hivatalosan is eddig ért a dokija keze, átveszi az osztályvezető orvos és Ő dönt a továbbiakban a hugom felől. akkor valószínű császár, de már mindegy csak legyen vége...
én nem vagyok jól, sem testileg sem lelkileg... :? fenn voltam éjjel görcsölt kapott a vádlim, még mindig fáj.

meg rosszat álmodtam és kikészített idegileg. :?

bocsi de megyek, hátha összeszedem magam, mert sírásra áll a szám :cry:

a hugom most hívott ,rajta van az oxitocin , a ctg max fájásokat mutat, de ő csak keményedést érez, amilyeneket a 30. héttől, de nem fáj neki! :?
délbenmondja meg a doki meg az osztályvezető hogy mi mi lesz, mert a méhszáj szerint még mindig nincs semmi :?

Kép Kép Kép
asiye

Asyie!
Remélem nem sokáig tart a szomorúságod.
Mit álmodtál??
Szorítok a húgodnak, remélem könnyen túl lesz rajta.
Majd gyere a hírekkel.

picimami

Sziasztok Jó reggelt Lányok :lol:

Nagyon jók a képek lányok, szépek vagytok :wink:

Asiye!
Megy a drukk a hugodnak :lol: (nem semmi a dokija szegénynek :twisted: )

Kép
Kép
minimano74

Cat!
Nagyon jók lettek az üvegfestések :wink: :lol: ügyes vagy :lol:

Pici!
Örülök, hogy egy kicsit ki tudtatok kapcsolódni, mozdulni de azért pihengesssssssss :wink:

Kép
Kép
minimano74

Én amikor az első bébimet szültem, akkor már a 40. betöltött hetem után be kellett feküdnöm a kórházba, de nekem is csak 42. héten indították meg a szülést :cry:

Kép
Kép
minimano74

PICI! ma mentek a pároddal a Süvegeshez?

Anyóssal álmodtam pontosabban hogy miatta veszekedtem a férjemmel és a végén mindig az ő pártjára állt a férjem. ezért elkezdtem parázni attól hogy jönnek :(

mához 2 hétre megyek ctg-re most kaptam időpontot. a héten mennem kell laborba, ekg-re, érsebészhez :?

Gabi!
Hát őt nem fektették be, mert telt ház van napok óta :?

Kép Kép Kép
asiye

Most hívott a sogorom!
aki eleve nem bő beszédű! :lol:

csak ennyit mondott: SZÜLÜNK!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

KONZULTÁLT 4 DOKI ÉS MA MINDEN FÉLE KÉPPEN MEGLESZ A BABA
HA NEM MEGY A KKOR CSASZI, DE KI NEM SZARJA LE!! :oops: BOCSI! :oops:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye: Akkor ma már biztosan nagynéni leszel:) Várjuk a jó híreket! :)

Pici: Akkor most ki tudtál kapcsolódni. :)

Kép
csucsu05

Asiye!

akkor most már tényleg nincs sok hátra a húgodnak.

Az álommal ne törődj. Pont azt jelenti, hogy álmodban átéled azt, ami a valóságban nem fog megtörténni.

Mindenféle izomgörcsre jó a Magne b6. Vagy én a Béres magnéziumot szedem.

Gabi!

Én nem is értem miért várnak eddig az orvosok.
én Macit is szeretném kb. 2 héttel korábban megszülni.
Vendég

Sziasztok

Nagyon szupik a képek szépek vagytok:)

Engem ma nagyon elkapott a gépszíij..olyan náthás vagyok..és fáj a fejem..és dolgozom :cry:

Asyie
NE idegeskedj...megy a drukk a tesódnak...

Pici,nem lett baj a táncból?Vigyázz magadra!!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Asyie!
Igen ma megy.
De én nem megyek.
Olyan hosszú útra még nem merek elidnulni.
14-re megy hozzá.
Már izgulunk nagyon, mit mond majd.

Engem tegnap egész nap azzal fűzött a párom, hogy mindenképpen legyen tervezett császár. Mert ő félt engem és a babát is. :shock: :shock:
Mondtam neki, hogy én nem szeretném.

Drukk a húgodnak!!

Gabi!
Te jól vagy??
Mikor is mész orvoshoz?

Törpiri!
Nem lett semmi baj, csak izom láz :lol:

picimami

Hát nem értem a férjed (bocsánat),nem tudom mondjuk milyen hüvelyi úton szülni,de a császár nem egy leányálom... :shock: és szerintem sokkal lassabban gyógyulsz mint amúgy...

Most én is mondogatom a kisasszonynak,hogy jó lenne ha rendesen kibujna :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pasi!! :lol:
Nem tudja ezeket a dolgokat.
Csak hallott komplikációkról, és ezért van nála ez a para.

picimami

Legalább aggódik,,,aranyos :D
Figyel rád és ez a lényeg :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici!

Magyarázd meg a párodnak, hogy a császárnak is lehetnek szövődményei, hiszen az egy hasi műtét.
És ha lehet, akkor a babának is jobb a természetes úton történő születés.
Persze minden attól függ, hogy mi a legjobb Neked és a Babának.
És ez csak akkor és ott fog eldőlni.
Ráadásul programozott császár, csak orvosi indokkal lehet.
Vendég

Törpiri!

Menj haza és pihenj!
Ha nem teszed, akkor még karácsonykor is beteg leszel.
Mi a helyzet a pároddal?
Vendég

Törpiri: tényleg Cat kérdése nagyon jó. Mi van most akkor?, Ünnepeket ő hogy gondolja. Na meg az utána levő közös dolgokat. Még mindig homokba dúgja a fejét??
Tényleg pihenj mert karácsonykor nagyon beteg leszel. Na meg a babának sem jó ha betegeskedsz.

Kép
csucsu05

Az nem kifejezés,hogy homokba dugja a fejét. :shock:
Tegnap is már kiabáltam,hogy tisztázzuk már mi van mert én ettől megőrülök.
Már a hasam is feszült úgy felhúztam magam,aztán mondtam neki,hogy na jó itt befejezetem,mert én ennek nem teszem ki a gyereket.
Pénteken azt mondta majd szombaton megbeszéljük,szombaton fáradt volt,nem beszéltünk,tv-t nézett,aludt,tegnap azt mondta majd ma este megbeszéljük.

Hát kételem,hogy valami lesz belőle :cry:

Azt legalább már megbeszéltük,hogy karácsony első napján a nővéremékhez megyünk,együtt!!

Nem szólok már neki,mert megint érzem rajta,hogy már csak azért sem mond semmit...sajnos ő ilyen ki kell várnom...de már csak 3 hónap!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok lányok!
Asiye, mennek a drukkok, és segítségül, a muszáj így írandó 8) (de csak mert kérdezted :lol: )

Pici, de most már aztán egy hónapig ne halljak semmilyen bulizásról! :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pici!

Holnap megyek uh-ra és utána talizok a dokival is :wink:

Kép
Kép
minimano74

Hogy telik az idő...
Gabi és Pici is betöltötte már a 9. hetet... :D

Gabi!

Lesz Uh is holnap? Képet kérünk.

Törpiri!

Nem irígyellek a párod miatt. Most már ideje lenne eldönteni mit is akar.
Vendég

Nika!

Gege keze hogy van?

Csucsu!

Készültök már a nagy karácsonyi "babagyártásra"? :D
Most tuti sikerülni fog.
UH-on voltál ebben a hónapban?

Asiye!

Hol tart a húgod? Van valami hír?
Vendég

Picike a programozott császárnak én is úgy tudom elég indok kell én amúgy császárral szültem és mivel meberek mind különbözőek vagyunk mindenki másként éli meg a mütéti utóidőt én nagyon szépen gyógyultam és nem volt vele semmi gondom sem viszont te picike vagy és ha a baba nagy lesz mivel a párod nem picike előfordulhat hogy nagy baba lesz a te picike szervezetedhez képest akkor biztosan nem fogják hagyni a hüvelyi uton való szülést

Asiye drukk a hugodnak ma már nagy néni leszel

a muszáj pontoj egyszer lebaltáztak engem is miatta és utánanéztem :):):)

Picikém bulizni a te állapotodban ejnye ejnye :wink: :wink: de remélem most már pihi van :):):)::):

nika70
Salgótarján

Asiye híreire én is várok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nemlajos 2008.12.15 12:34-kor.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

cat: gege keze jól van már nem fájt neki lehet tényleg csak hirtelen nőtt egy kicsit és ez fájt neki :)

nika70
Salgótarján

Hát én választottam...de az biztos,hogy még senkivel nem küzdöttem ennyit... :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat: olyan aranyos vagy , hoyg írod tutti sikerülni fog:)
Én most valahogy a béka feneke alatt vagyok hitben. Kicsit elfáradtam nem tudom.
MA reggel még sírtam is annyi rossz volt az elmúlt egy évben. Azt kívánom legyen 2009 már. Ez a 2008nem (sem) az én évem volt.
De ha ismertetek volna engem régebben és mindig optimista voltam. Mindenki azt mondta ilyen nincs , hoyg én mindenben meglátom a szépet.
És most meg elmúlt ez.
Uh ra 23-én kellene mennem.De nem tudom lesz e helyem még. Lehet 22-én tudok menni csak. Csütörtökön kell telefonálnom. 24én leszek a 14. napon. Meglátjuk majd.

Törpiri: Hát tényleg makacs egy párod van. Remélem azért megjöna jobbike sze és mondjuk karácsonykor nyilatkozni fog mit akar. Mert le kéne, hogy essen neki már van egy gyereke.
Na meg fáradt nem beszél de tv -t tud nézni ahoz nem fáradt úgye??
Én csak azt mondom nagyon nagy mákja van, hogy te vagy a párja. Mert nálad türelmesebb, elnézőbb ember aligha látezik. Én már borítottam volna a bilit az biztos.

Gabi: Tök jó akkor kapsz képet is a kicsiről úgye??

Kép
csucsu05

törpiri sajnálom hogy ennyire rosszul áll a szénátok de hátha a baba megváltoztatja tudom közhely de a gyerek vagy jobbá vagy rosszabbá tesz egy kapcsolatot

nika70
Salgótarján

Törpiri: bizzunk abban, hogy a Jézuska felnyitja a szemét végre:)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Fel a fejjel!
Tudom, könnyű ezt nekem mondani, hiszen már csak pár hónap és megszületik Marcika.
De hidd el, azért mert Ti ennyit vártok rá, majd kimaradtok a terhesség alatti izgalmakból. Nem kell odafigyelned a cukorra és az inzulinra, minden Uh-on jó eredményitek lesznek...

Különben pedig ott van Szabina is, és már csak 9 nap van karácsonyig. Akkor minden megszépül majd, tele leszel pozitív energiával, és megfogan az a baba.
Vendég

Cat: Igen biztos igazad van. Köszönöm a pozítív energiát tényleg.

Kép
csucsu05

Köszi,hogy igy biztattok...néha már teljesen feladom.

Csucsu,Ő is azt mondja,hogy ennyi mindent még senki nem tett meg neki,és vele senki nem volt még ennyire toleráns...mégis igy viselkedik.Ja,meg,hogy ő nem aar engem bántani,ez nem szándékos. :?

Hát én sem néztem el még senkinek ennyi mindent az biztos.és másnak már én is a fejére boritottam volna az asztalt.Nem tudom vele miért megy...szeretem...ennyi.

Tényleg mindjárt itt a karácsony..majd kárpótol egy kicsit Szabina.Bár tudom milyen rossz ez...én is anno a fiammal 2 évig küszködtem,és amikor feladtam akkor sikerült!
MEglátod ott lesz hamarosan a baba a pocakodban :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri: Nincs ezzel baj, hoyg szereted. Sőt ez nagyon jó. :) Csak jó lenne ha tényleg észhez térne és rá jönne nálad toleránsabb embert nem talál ugysem:)

Tudom, hogy minden megoldódik egyszer. Probálok pozítív lenni. Van amikor sikerül van amikor nem.
Közben meg szenvedek mert ma vagyoka 6. napon de még mindig megvan. Nem is értem. Hisz a múlt hónapban írtam, hogy 2,5napig volt meg.
De a doki szerint belül minden okés. Minden leletem jó. A clostit is azért kaptam, hogy tutti legyen biztos peteérésem. Mindegy már nem agyalok Valami biztos lesz majd. Csak ha tudnám biztosan, hogy sikerül akkor nem paráznék.De ezt nem lehet tudni előre.

Kép
csucsu05

sziasztok!
Hát hírem még nincs! :( de nem akarok zavarkodni, gondolom zajlanak az események mert egy sms-t küldtem sógornak, de nem válaszolt. majd ő hív ha túl vannak rajta. apás szülés ugyhogy lehet be sincs kapcsolva a telcsije :)

én ma már sírtam vagy legalább 1.5 órát összességében, a férjem kérdezte hazajöjjön e? mondtam nem kell, de mivel nem találtunk senkit aki segítene(pedig nem ingyen kértem), anyu holnaptól itt lesz amíg apósék nem jönnek, mert már lassan magam is alig tudom ellátni. Cat és Nemlajos látta, hogy a menésem sem az igazi már! :? ez a vísszér a szeméremtesten borzasztóan kellemetlen és nagyon megvisel.

bocsi, hogy csak magammal vagyok elfoglalva de nagyon nehéz napom van! :cry:

ígérem megírom ha kapok híreket a hugoméktól, és ha mms-t akkor valakinek átküldöm aki feltudja rakni, mert én nem a saját telcsimről.
persze csak ha érdekel valakit :oops:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Nekem küldheted az MMs-t, majd felteszem.

És fel a fejjel Neked is! Már csak pár hét, és túl is leszel rajta. Yasemin pedig annyira szép és jó baba lesz, hogy minden egyebet elfeledtet majd.
Vendég

Jaj Asyie ne légy elkeseredve...tudom,hogy vannak ilyen napok,de fela fejjel,monden ok lesz :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

asiye pesrze hogy mesélj mi van a hugoddal meg veled is érdekel minket minden :):):) drukk neki hogy hamar meglegyen az a baba
és ne légy letörve minden rendben élesz

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Köszi csajok! :)
kicsit jobban vagyok, a fiúk alszanak és én is pihizek. csak most hívott a hugom, hogy 6 órája repsztettek neki burkot, fél órája kapott EDA-t, és ha burokrepesztés után 8 órával nem indulnak meg a tolók(aminek eddig jele nincs mert nem tágul), akkor császár!
tehát kb. 2-3 óra múlva kapok hírt,addigra megműtik ha magától nem megy!

majd ha kapok képet tovább küldöm Catnek!

És a hugom minden kismamának meg leendő kismamának üzeni, hogy: AZ EDA KIRÁLY!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
már testileg-lelkileg fáradt, és most kicsit erőt tud gyűjteni, bármi lesz a vége! :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye: még szép, hogy érdekel mi van a hugoddal na meg veled is. Várjuka képet jót fog tenni mindenkinek egy kisbaba első képe:)

Kép
csucsu05

Szurkolunk!!!!!

Engem most zavart haza a főnököm,hogy feküdjek le és pihenjem ki a náthámat..indulok,majd benézek du.remélem addigra baba is lesz :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?