Új privát üzeneted érkezett!

ÓÓÓÓÓ reklámot akart lenni
zili
 
 


Böbi: Gyöngynek jobbulást! El tudom képzelni, hogy mennyire rosszérzés látni szenvedni a gyereked. :(

Kép
Kép
tinu
 
 


Szép estét Mamik!

Anika,Incike,Dóri! Nektek is köszi szépen! :D

Zili! Üdv.itt! :) Nyugi lszi!Az első eseted,teljesen az enyémhez hasonló,és azt mondta erre a dokim,hogy már régen túl vagyunk azon az időszakon!!!(terhességi heteken)


Szofi!Tényleg ne aggódj,minden rendben lesz!!!!!!!!!! :D

Annus! Ígérem,biztosan nem 'rékásodom' :lol: :lol: ,én nem műzlin növelem a picit,hanem minden nap annyit eszem,amennyit a szervezetem megkíván. A genetikaim 22-én lesz,köv vizsg.jan.5-én.Ha esetleg majd újítod a táblit.Köszi! :D

Farkas! Gyöngynek én is jobbulást kívánok!

Szép estét Nektek!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 

 
 

SZiasztok!

Már nem emlékszem ki kérdezte, de a gyermekgondozási segély, a gyermeknevelési támogatás, valamint az anyasági támogatás a nyugdíjminimumhoz van kötve a GYED meg a minimálbérhez. A minimálbér emelkedik a nyugdíjminimum meg ezek szerint nem.

Böbi, én ezt írtam:
"A mai naptól kérném a GYED megszakítását, mert az orvosom veszélyeztetett terhesség miatt táppénzra való kiírásra javasolt. Ma a betegállományba vétel meg is történt a háziorvosomnál."

Valami hasonlót kérj.

Panndi,
Nekem az a tippem, hogy nem veszik figyelembe nálad az adójóváírást, ami 11.340 Ft per hó. SZóval ennyivel kevesebbet kapsz, ez kb ki is jön 70e körülre. De ez nem gáz, mert majd a 2008-as szja bevallásodnál vissza lehet igényelni.
Én kértem (nyilatkozni kell), hogy havonta vegyék figyelembe az adójóváírást.
Figyelj majd az adóbevallásnál, mert 12*11.340 Ft nem rossz pénz. :-)
Ha megnézed a bérpapírt és 96.600*0,18= 17.388 Ft szja-t vonnak, akkor emiatt van.
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Csíkok, nekem sajnos voltak, hiába kentem. Szerintem ez adottság.

Pumukli
Ez jó hír, akkor én fogok visszakapni pénzt.
A GYED-ről való lemondás nálam úgy zajlott, hogy kaptam egy előre megírt szöveget a munkaügyisemtől, GYED lemondó nyilatkozat. Kellett két tanú. Indoklás nem volt, remélem nem baj, de a táppénzes papírt úgyis látni fogják.

Böbi

Én is jobbulást kívánok GYöngynek!

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Szilvi!

Gratulálok a kislányhoz!

Nyilalás
Nekem eddig kétszer volt forduláskor, iszonyú kellemetlen, nem tűnt el olyan hamar, mondjuk 2 perc.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


pumukli: köszi :)

Én a GYED-et e-mailben mondtam le, írtam a munkaügynek, hogy köszi, mostantól táppénzen vagyok :)

Nálam a hasfájás és keményedés még mindig gáz :?
Vendég
 


Köszi a jobbulást kívánást mindenkinek! estére megint felszakadt neki valami, mert most a nyelve vérzett, de már szerencsére elaludt, remélem alszik éjjel. A doki szerint 7-10 nap mire lezajlik.

Pumukli, köszönöm a sorokat, ezt fogom én is írni, a címet tudod, hogy hova kell postázzam? Budapestes cím nekem is megfelelne! Köszi!

Bérpapírt ti kaptok? én azóta nem kaptam semmit, hogy eljöttem a mu nkahelyemről. se a munkáltatótól, se a kincstártól, sehonnan, pedig szerintem nekem is visszajár majd jövőre lóvé - jó lenne.
Vendég
 


Én kapok minden hónapban a munkahelyemtől.
Vendég
 


A bérpapírt a munkahelyeden gyűjtögetik vlsz. Én egyszerre kaptam meg sokat, mikor elkértem őket. Sztem te is megkapod, ha mész értük... :)

Én is grat. a kislányhoz!

Jó éjt mindenkinek, most megyek fürdetni...
Vendég
 


Szerencsére Zsófi már alszik :wink:
Annyit beszél, hogy ihajjjj :shock: Ugye egész nap beszélünk/beszélek hozzá, és mindent ismétel, annyira édes :lol: És pár dolgot már megnevez magától is :D Olyan fura, hogy már ekkora :oops:
Vendég
 


Helló, na mostmár tök gáz, mert egy dolog, hogy meg vagyok fázva, és a férjem zárlatot rendelt el, még az ágyamat se hagyhattam el, viszont délután minden előjel nélkül elkezdett ömleni az orromból a vér. :shock: Tudom, hogy ez ilyen kor normális, de én nem vagyok orrvérzős és totál betojtam, hogy negyed órán át nem akart elállni. De már vége. De nem is sajnáltatom magam, mert amúgy minden OK, tök sokat nőtt a pocim, mintha most akarná behozni a lemaradást.
Böbi, nagyon sajnálom szegény kis Gyöngyöt, minél előbbi gyógyulást lkívánok tiszta szívemből!
Holnap AFP 2. felvonásos vérvétel. :(Puszi nektek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


szofi, ne izgulj, minden oké lesz!

Én szerdán megyek dokihoz, de már nem csak UH lesz, hanem vizsgálat is :?
Vendég
 


Egy kis "reklám", mert kicsit pipa lettem:
belinkeltétek a Scampos bodykat, én meg felbuzdulva rendeltem is 3 télapósat (hogy majd az lesz Tüncin karikor), meg két másikat is, hogy meglegyen az ajándék is. Erre mi lett?
1. személyesen vettem át a cuccot, hogy megspóroljam a szállítási költséget, de nem néztem meg, mikor átvettem, hogy minden benne van-e, erre itthon vettem észre, hogy az ajándék nem volt benne :twisted: . Persze írtam nekik egy e-mailt, egy óra múlva már csörögtek, hogy sorry, elküldik nekem postán. Azóta sem érkezett meg...
2. kimostam a bodykat és ma vasaltam a télapósokat, erre mit látok? Hogy már ettől az egyetlen mosástól kopni kezdtek, de nem kicsit a télapós matricák!!! :twisted:
Na ebből mindenki azt szűr, amit akar, de én tuti, hogy nem rendelek többet Scamp-os bodykat. :x

(Amúgy a hormonjaim baromira tombolnak. Folyton bőgök minden marhaságon, amit látok a tévében. Másrészről meg nagyon hamar bepipulok mindenen és legszívesebben leordítanám az illető fején. A férjem már mondta, hogy felvesz videóra, és majd ha megszülök visszanézzük, hogy legyen min röhögni, mert kriminális, mit művelek. Képes vagyok a tévével üvöltözni, ha valami hülyeséget hallok benne. :roll: )

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt kismamik!

SZofi, ma beviszem a hallgatót hozzád, olyan 6-ra érek vele oda. Nagyon köszönöm még egyszer!:)

Farkas, jobbulást kívánok Gyöngynek... szegényke...

Tinu, nem vagy egyedül a sírással... kicsit megnyugtattál, hogy ez a hormonok miatt van-... ennyit én még hétvégén nem bőgtem, mint most. És volt olyan, hogy a szupermarketben jött rám, és nem volt rá semmi okom :) csak max az, hogy elegem volt már, é s haza akartam érni... akkor még a pocim sem éreztem.. A férjem nehezen viseli...

Én szerdán megyek genetikai UH-ra. A barátnőm elkísér, szerintetek megkérhetem a dokit, hogy hadd jöjjön be?
vanni
 
 


tinu: sajnálom, hogy így jártál :( Zsófinak több scampos bodyja is volt, ráadásul örökölt, és semmi baj nem volt velük.
vanni: szerintem beengedik :)
Vendég
 


Naggggggyon aranyos lehet, ahogy egy ilyen pici lány beszél!!! Azért még nem olyan nagy, Panndi! :) Rettentő kiváncsi vagyok rá... :) Samunak egész álló nap be nem áll a szája, de mi egy kukk nem sok, annyit sem értünk belőle... :)

Sajnálom a rossz reklám okát... :(

Vanni, sztem bátran kérdezd meg, egyetértek Panndival. :)

Szofi, hajrá!!! Nekem holnap lesz eredmény elvileg. Sztem telefonon fogom az adatokat megkérdezni, mert ugye Dél-Pest enyhén szólva is messze van innen... :) MINDENKI beteg mostanában, ezért sztem a megfázás kb. elkerülhetetlen annak, aki pl. dolgozni jár... :( Ma pl. azt mondták nekem Samuval (múlt héten elkezdett pöttyösödni, kicsit meg voltam ijedve, hogy én vhogyan hazahoztam kolléganőm bárányhimlőjét...), hogy bár van időpontom, de ha a fura pöttyösödés nem terjed, hanem inkább múlófélben van, akkor inkább ne menjünk le rendelésre, mert annyi a beteg, nem lenne jó, ha összeszedne vmi egyebet. Ha meg nem múlik el magától, akkor mindenképp szóljunk majd a héten, akár sürgősen is fogadnak minket. :) Az orrvérzés meg nem úgy lett, hogy sokat fújod az orrod? Sajnos az a megnövekedett vérmenyiségnek köszönhetően okoz ilyen szépségeket... :( Gondolom, ha a megfázás elmúlik, nem fogsz feltétlenül továbbra is találkozni ezzel a kellemetlenséggel. Ha nagyon komolyra fordulna a dolog, szólj orvosnak, anyukámnak orvoshoz kellett fordulnia ezzel (de neki naponta többször, és kb. csillapíthatatlanul vérzett az orra, mikor negem várt).

Minden mai, holnap, heti vizsgálatosnak drukkolunk, reméljük, mindent rendben találnak. Várjuk a híreket!
Vendég
 


Böbi, nemtom hova kell küldeni, én ezt a céghez küldtem emailben, a bérszámfejtőnek. Lehet akkor neked vmi hivatalosabb forma kéne, ha valami állami szervhez küldöd.

Szegény Gyöngy. Fogjuk fel úgy, hogy milyen jó, hogy most beteg így jövő hétre, karácsonyra már kutya baja sem lesz.

Maj ameg köhög péntek óta, de egyből úgy hogy szakad is fel neki. De tegnap éjszaka én nem is értem hogy tudott aludni, végig köhögött. Ma azért fel is hívom a dokit.

Milyen határon belül kell lennie az afp-nek? Pénteken vettek vért, csak, hogy ne kelljen viszakeresnek, megírnátok nekem?

köszi
pumuklii
 
 


0,7-2,5-ig, asszem :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Nem volt netem pár napig, visza olvastam :shock: , hát csajok elképesztő mennyiséget irtatok!
Látom a hála pénzt azt jól ki veséztétek.Nálunk is pont ugyanaz a helyzet mit nálatok.

Szofi, sajnálom az afp-t de bizti minden ok lesz! Már én is izgulok az eredmény miatt előre mert ugye nekem meg nem volt meg a betöltött 16 hét. :?

Gyöngynek sok sok gyógypuszit kúldúnk, sajnálom szegénykét.
Mi nekünk is ma fogyott el a gyógyszer szerencsére Jázmin is jól van már!

Tinu, sajnálatos ahogy megjártad a bodykkal.

Mindenkinek szép a pocija és gratula a kislányokhoz, kisfiúkhoz! :D
Szép napot nektek!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Sziasztok!

Nem volt netem pár napig, visza olvastam :shock: , hát csajok elképesztő mennyiséget irtatok!
Látom a hála pénzt azt jól ki veséztétek.Nálunk is pont ugyanaz a helyzet mit nálatok.

Szofi, sajnálom az afp-t de bizti minden ok lesz! Már én is izgulok az eredmény miatt előre mert ugye nekem meg nem volt meg a betöltött 16 hét. :?

Gyöngynek sok sok gyógypuszit kúldúnk, sajnálom szegénykét.
Mi nekünk is ma fogyott el a gyógyszer szerencsére Jázmin is jól van már!

Tinu, sajnálatos ahogy megjártad a bodykkal.

Mindenkinek szép a pocija és gratula a kislányokhoz, kisfiúkhoz! :D
Szép napot nektek!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Sziasztok!

Gyöngynek és Majának is jobbulást!!!

Szofi,
az orrom nekem is szokott vérezni egy héten kb. 2-3 alkalommal, de csak egy picikét. Mikor tervezgettük a babát még csak, nem is gondoltam volna, hogy ennyi mindennek kell majd szembesülni :)

Vanni,
gondolom dokija válogatja, de pl. múltkor nálam is a bnőm (férjem huga) jött be az UH-ra. Ott röhögtünk mint két hülye - a dokinő közölte is hogy ok, akkor mert egyfolytában ficánkolt a baba odabent :)

Igen, 0,7-2,5 közötti a normál érték AFP-nél, bár mint tudjuk, lófityulát ér az egész... (írtam korábban, h öcsémnél nyitott gerincet állapított meg a doki - na beszéltem anyummal, az AFP-je lett anyukámnak magas, és az alapján találták ezt ki - öcsém most lesz 24 éves... szóval kb. ennyit ér a vizsgálat)

Tinu, Vanni
kitartást a hangulatváltozásokhoz! Ilyenkor jól jön egy türelmes férj asszem :)

Na a felét annak, amit írni akartam, megint elfelejtettem :roll:

emese1979
 
 


na csak annyit akartam azzal, h öcsém 24 éves, hogy már 24 éve alkalmazzák ugyanazt (a már akkor is elavult) módszert! Szóval Szofi nyugi, minden ok lesz babuccival :)

emese1979
 
 


Sziasztok!
Küszködök a magas vérnyomással, apró fizikai munkára is 140-160 a felső érték. Más is kínlódik vele?
Másik problémám a"depis" gondolatok, tud valaki egy jó technikát ellene?
Előre is köszi.
kozmak
 
 


Sziasztok!

Nagyon megijedtem!!! Hajnal óta eléggé szúr a jobb oldalam, kb. a petefészek magasságában. Reggel, amikor felkeltem, nem bírtam kiegyenesedni, annyira nyilalgatott :cry: ...dolgozni sem megyek ma.
Most azért lassan szűnik, de azért még mindig érzékeny, főleg, ha mozgok. Szóval most ücsörgök a gép előtt és próbálok rákeresni a témára, de semmi... Szerintetek mitől lehet? Ugye nincs semmi baj?Nincs vérzés btw. Holnap megyek nődokihoz ettől függetlenül...basszus, ma miért nem rendel....para vagyok. :(
Csajok! Valakinek volt már hasonló?

Kép
mozza
 
 


Mozza, talán fel vagy fázva!?De ne aggódj mert azzal csak rosszat csinálsz, ne gondolj semmi roszra. :)

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Mozza, tuti nincs baj, a holnap megnincs messze... :) Ilyan fájdalmak sokszor előfordulnak: nagy a változás odabent... :) Főleg ne gondolj rosszra, ha nincs vérzés. De pihenj, erre meg nem a legjobb hely a gép előtt...

Kozmak! A magas vérnyomást rendezni kell. Szedsz rá vmit? Orvos? Ált. csak a nyugalmi vérnyomást kell figyelni, de ha tényleg pici terhelésre is felszalad, akkor mindenképp beszélj orvossal, hogy jó-e így, vagy van-e teendő. Nagyon jól kordában lehet tartani, nem lesz semmi gond, csak tisztázd a mostani helyzetet.

Üdv!
Vendég
 


Jaj, és a kicsi lányoknak jobbulást! Orvos mit mondott?
Vendég
 


ja, a scamp bodyk kapcsán akartam még írni - én a babyoutletb vettem 890-ért a lenti darabot. Néztem is, hogy kétféle matricát használnak - az egyik jó minőségű, a másik ha kicsit széltében meghúzod az anyagot, a matrica már jön le...

Kép

emese1979
 
 


Sziasztok!

Csajok nem tudjátok véletlen,hogy a Canesten hüvelykúpot vagy a Pevaryl G-t lehet-e terhesség alatt alkalmazni. Sajnos gombám van és szeretném kikezelni minél előbb.
A Pevaryl-t már használtam régebben, amikor még nem voltam terhes, és jó volt. Három nap alatt megszűntette a dolgot.

Ezek vény nélküliek, de nem tom, ártanak-e a babának!

Köszi a válaszokat!

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Köszi csajok a választ. Remélem nincs gond, egyre jobb, kezd múlni a szúrás...azért jó, hogy holnap megyek dokihoz.

Susycat!Canestent tutira használhatsz, nekem anno mondta adokim! De azért szerintem nézesd meg dokiddal is, lehet, hogy nem is gomba. Ha átlátszó és nincs semmi szaga, akkor az természetes folyás a terhesség alatt- arra nem kell kúpozni!

Kép
mozza
 
 


Mozza,
Szerintem azért lehet, mert változik ott belül minden, nő a méhed, a szalagok, izmok nyúlnak, a baba azért már lassan elkezdi nyomni odabent az "őslakosokat". De holnap a doki megnyugtat majd :)

emese1979
 
 


Köszi Mozza!

De ez biztos,hogy gomba. Nem természetes folyás. Viszket is néha és ég. :(
De holnap megyek a dokihoz, majd megkérdem őt is.

Puszi

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Susycat!

A www.hazipatika.com-on van olyan, hogy gyógyszerkereső. Ha ide beírod a gyógyszer nevét, el tudod olvasni a betegtájékoztatót, abból pedig kiderül, hogy mik az ellenjavallatok.

Kép

Kép
adraci
 
 


Mozza!

Nekem is szokott szúrni az oldalam. Főleg este, amikor már lefekszem. Szerintem sincs semmi baj ilyenkor. Pihenni kell és kész.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


zdori!
Doki tud róla,mert elküldött kardiológushoz.24órás vérnyomás mérés után,3x2 dobegyt,1x1 isoptin 240mg kell szednem. Nemsok sikerrel. De ami megnyugtat,hogy a Manóval minden rendben,17hetesen már elég aktiv! :D
Petefészek körüli szúrkálódasok nekem is vannak,amire a dokim azt mondta,hogy szülésig marad is.
kozmak
 
 


Sziasztok!

A jó hírem, hogy az AFP 1,09 lett, állítolag tökéletes.

A rossz hírem, hogy most sűrűbben kell mennem uh-ra, mert ez az eltérés amit néztek rosszabb is lehet és károsodhat a gyerek agya.
Ezt most folyamatosan nyomon kell követni. Itt nem kicsit beparáztam és még mindíg tök ideges vagyok.

Most megyek pihizni. További szép napot nektek.
Inci

Kép
Kép
incike
 
 


Na, gyorsan végigolvastam az elmúlt napokat.
Igazából, ennyire még sosem szúrt, ezért is ijedtem meg. Pont ott feküdt bébikém (meghallgattam angel sound-dal), lehet, hogy nyomott valami ideget? Nem tudom. A méh növési fájások másmilyenek voltak eddig. Na, holnap kiderítem, remélem addig nem lesz megint.

Sissy!
Mondtam, hogy gáz a Péterfy...legalábbis a tisztaság/bútor. A személyzet, dokik áll. nagyon profik (és ez a legfontosabb). Mindenképp privát szoba kell, megpróbálom majd kinyomozni, hogy pontosan mi a menete és ki a döntéshozó. Lehet menni szülőszoba vizitre? Hú! Engem is érdekelne! Nem tudod, hogy mikor?

Farkas!
Olvastam, hogy Gyöngyvirágod milyen rosszul van. :( Szegényke! Hogy viseli? Fáj, ha eszik? Másfél hét, mire elmúlik? Sok(k). Gyógyulást neki, neked meg kitartást! (nem lehet könnyű)

Szofi!
Írj, ha megvolt az AFP. Ennek mikorra lesz eredménye? Genetikai UHn még nem voltál? Ott mindent megnéznek alaposan, attól megnyugszol majd! Megy a drukk!
Azért az elég jó ómen, hogy pocikád épp most indult be a növésben. :)

Tinu!
Én is rendeltem scampos bodykat. Illetve babonából még szüleimhez postáztattam, de majd csekkolom milyenek (én azt hiszem nem matricásakat rendeltem). Kifordítva mostad/vasaltad/ (max. 30 fokon) és mégis jön le a matrica? Gáz!
Idegesség témához! Engem a barátnőim csak 'Agresszív Kismamának' hívnak egy ideje, nem értem miért.....:) Szerencsére én főleg idegenekkel vitatkozom, kiborít nagyon az emnberek hülyesége, Karácsony előtt meg valahogy egyre több a barom...

Ja, én is találtam 2 cuki bébirucis oldalt!
www.hudebaba.hu
www.vampiregang.com

Éééédesek! :)

Kép
mozza
 
 


Tinu

Kapcsold ki a TV-t. :) Én szeretem a Scampet. Nekem bevált.

Dóri

Nálunk nem adnak telefonon felvilágosítást. :(

Valamit még akartam, de teljesen elfelejtettem.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Mozza: csak a télapós matricák jönnek le, a másik fajta bodynak kutya baja. Nem mostam kifordítva, de az nincs is odaírva az oldalra. A vasalásnál nem figyeltem oda, az tény, de nem a legmagasabb fokozaton szoktam vasalni, meg csak végiglibbenek rajta, és nekem nem is kell olyan ruha, ami ennyitől tönkre megy.
Tegnap este már kitaláltam, hogy visszaviszem és kicseréltetem őket másik bodyra, de mára elszállt az akaraterőm. Éjjel mindig aktívabb vagyok (gondolatilag), mint napközben. AKkor jönnek az ötleteim is legtöbbször, de a nappal aztán cenzúrázza őket. Nagyon kiesnek tőlünk, nincs kedvem rohangálni.

Kép
Kép
tinu
 
 


Susycat

Én mikor Aporral fertőzést kaptam, akkor az első harmadban csak Canesten krémet használhattam. A második harmadban pedig kaptam Klion D-100 kúpot. Most is ezt írt fel.

Inci

Szorítok továbbra is!

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Tinu

Vasalni szerintem nem szabad semmilyen matricásat. Én csak a hátoldalát szoktam.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Anika: hát nem mindegy a minőség szvsz. Nekem is vannak matricás pólójaim, amiket soha életben nem vasaltam kifordítva (igaz, sokat nem is vasalgattam :oops: ), szerintem már vannak vagy 10 évesek és még mindig nem kopnak.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Na ma vizsgázni voltam...5-ös kaptam :lol:

Éjjel alig aludtam,tiszta fáradt vagyok.Hajnali 2kor felébredtem és nem tudtam visszaaludni...nekem is jobba fájt a pocim.De a védőnő pl azt mondta h ilyenkor normális ha fáj,mármint nem jelent rosszat.Mert elég nagyot nő a baba!Hszen lassan fél kiló!!Vagy ugye már több is!Nem mindegy h egy 2mm-es embió úszkál vagy egy 20-30 cm babóca! :wink:

Na még jövök,frissítem a táblit is!

annus11
 
 


Anika köszönöm.
Annus Grutula az ötöshöz.

Kép
Kép
incike
 
 


Na a pihenésemnek is vége, most jöttem meg Marcival. El kellett mennem érte a bölcsibe, mert befulladt és hányt. A doki szerint nincs semmi baja, de már megszoktam. Több vizsgálaton is voltunk már evvel, mert rendszertelenűl csinálja ezt, de sehol semmi.
Nincs rá magyarázat, hogy mért van ez.
Most meg nem akar aludni én meg ülve elalszom.Reggel 6 óta fent vagyok és elég rosszul alszom mostanában. Éjjel felébredek úgy 2-3 között és van amikor nem tudok visszaaludni. Azt hiszem a duracel elemem kezd lemerülni.

Kép
Kép
incike
 
 


Köszönöm mindenkinek, aki szorított nekünk, Sissy, Emese, Fabri nektek még nem írtam, a többieknek is köszönöm, remélem senkit nem hagytam ki a hétvége óta, igyekeztem megköszönni mindenkinek név szerint is, ha valaki mégis kimaradt, elnézést érte.
Hál'Istennek a szív uh-n nem találtak semmiféle eltérést, remélem innentől már minden rendben lesz. :D

Hean, remélem írsz nemsokára.
zili
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a genetikai tanácsadóból. Reggel 8-ra mentem, fél 11-kor ! végre kaptam egy papírt amivel mehettem uh-ra, oda be is jutottam fél 1-kor. A vizsgálat 1percig !!! tartott és megállapították, hogy túl sok a magzatvizem. negyed kettőkkor bejutottam a genetikushoz, aki összegezte a tüneteket (alacsony AFP, 32 év, plexus ciszta, hiperechogén szívizm, sok magzatvíz) szerinte 2-3 % a Down kockázata, így mindenképp amniót javasol. Elvileg szombaton kellene mennem. teljesen kiborultam. Az integráltam 1: 5000 lett. (negatív) A genetikus szerint az én koromban tényleg pénzkidobás volt az egész. Ehhez mit szóltok? Az a vicc, hogy ha nem megyek szív Uh-ra ki sem derülnek az uh eltérések és szép nyugodtan elvagyok 9 hónapig a negatív eredményemmel.
nagyon bízom benne, hogy nem lesz semmi baj és maradhatok köztetek májusi kismami!

bocs, visszaolvasni még nem volt időm, de pótlom!
Valakinek esetleg volt már amniója előző babánál?

Kép

Kép
hean
 
 


Hurrá, Zili!

Mi is szorítunk továbbra is, Hean!

Incike! Így legalább hétről hétre talán az fog kiderülni, hogy egyre jobb. Reméljük! És drukkolunk. Marcinak meg jobbulást. Milyen gyakran fordul elő? Olyankor mindig hazaadják bölcsiből?És ő? Már m"megszokta", vagy ilyenkor megijed? Nagyon rosszul van, vagy csak rövid ideig van bármi baja ilyenkor? Huh, mennyi kérdés... Bocsi... Csak megijedtem...

Annus! Ügyi vagy! :)

Kozmak, akkor ezeken kívül csak pihi, nyugi, csak semmi izgalom, semmi stressz. :) Jó, hogy Manó jól van! :)
Vendég
 


Zili!

Most látom, hogy Te is írtál. Örülök, hogy nálatok minden rendben!

Kép

Kép
hean
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: