Sziasztok!
Végre elolvastam a topikot.
Voltam múltkor a homeos elöadáson, asztrológia, homeopátia, Jónás módszerrel családtervezés. Szuper
volt. Legközelebb március 8-án lesz a mi dokinénink, dr. Sík Ildikó: a felsölégúti és allergiás betegségekröl lesz
szó, ha vkit érdekel eljöhetne!?
Gyűjtitek a Pampers zacskókat az ajándékokért? Én most elhatároztam, hogy igen. Ha vmelyikötöknek
nem kell, eljuttatná nekem vhogy? A Midi és a Maxi játszik.
Akkor én nagyon szerencsés vagyok, mert anyukám sokszor van velünk és rengeteget segít.
Meg a férjem is.
Ö viszi-hozza a gyerekeket az oviba.
Házról: 70 nm, 150 nöl kert, garázs, kút. Irányár: 25.000.000 Ft, nem kell felújítani, max. festés.
Ha vkit érdekel, küldök fotót.
Kata! Ha jössz tornázni: változott az órarend: hétfön 10-töl kezdödik a torna, szerda, péntek
maradt a 9.30. Olyan szuper, már beleférek a terhesség elötti gatyáimba! Úgy örültem neki, engem
nagyon zavarnak a kilók és tényleg nagyon figyelnek a szoptatósokra, külön mondja az Ani nekik, ha
olyat csinálunk, hogy esetleg ök másképpen kell csinálniuk.
Ja és pénteken is megyünk kajálni a csajokkal,
jön egy-két új lány is. Szombaton pedig másik lánycsapattal megyek kajálni, elég "fullos" lesz
a hétvégém.
Zit! Ezzel az alvásos problémáddal nem vagy egyedül, bár ez téged nem nyugtat meg tudom. Sok
baba van így ezzel. A barátnöm kisfia is sokat kel éjjel, ezért azt csinálják, hogy ott alszik
velük az ágyban és amikor kel, csak "belógatja a cicit" a szájába és akkor legalább tudnak aludni.
Hát ez nem túl jó megoldás, de mindenkinek találnia kell vmi megoldást, hogy a többi ember a
családban tudjon pihenni, neked meg napközben kell akkor aludnod a gyerekkel. Muszály pihenned
már a szoptatás miatt is. Nálunk is voltak idöszakok, amikor vmi miatt nem aludtak jól éjjelenként
a fiúk. Jázminnak eddig szerencsém volt tényleg. Kitartás és gondold át, hogy esetleg mi lehet az
oka, hogy Beni így alszik. Evés, ivás, meleg, hideg, ideges vagy, görcsöl a hasa,stb. Chamomillát
adod még? A két utcás kondi az az, ahová én is járok. Gyere!
Homeo: nincsenek mellékhatásai, éppen ez a legjobb benne, meg persze az, hogy sok olyan betegségen
lehet vele segíteni, amit másképp nem, pl. ekcéma. A viburcol szerintem a ti problémátokon nem
fog segíteni. Ha talizunk majd megint, akkor majd jól kikérdezlek, hátha tudok segíteni, jó?
Tornázni a Katának leírt idöpontokban szoktam.
Sziszike! Írtam már, hogy a férjemnek laknak rokonai a faluban nálatok? Ráadásul a srácot is Zsoltinak
hívják! Meg a múltkor elmentünk oda szánkózni és gondoltam rátok, hogy lehet tán elmentünk a
házatok elött is...
Ismerös a helyzeted...Nálunk is folyton ez volt/van a fiúk között és olyan nehéz volt nekem is az utolsó
idökben.. Miért akarnak megcsászározni?
Reka! Sok szerencsét a vizsgákhoz!
Pocóka! Üdv itt! Sajnos nem tudok klubot erre. Én oviba viszem Adrit heti kétszer. Viszont fogom
vinni Pomázra tücsök zenére, az már hat hónaptól van, ott 500Ft/alkalom. Itt Sztendrén ki kell fizetni
elöre az egész hónapot, aztán ha nem mész, akkor elvész a pénzed állítólag. Te mit tudsz erröl
Philissa?
Szirom! Szívesen segítek, ha problémád van a szopival, elméletileg a tornától nem lehetne, ha figyel rád
az edzö. Emailben megadom a számom, ha gondolod. Bár még nem vagyok hivatásos a Ligánál, de már
van egy pár mama, akinek sikerült a szopi problémáján segíteni. Beni nagyon édes, szép kék szeme van!
Megyek majd megnézni a többiek által feltett linkeken a fotókat is.
Betegeknek jobbulást, kismamáknak sok pihenést, anyáknak kitartást, gyerekeknek minden jót:
Evey