Új privát üzeneted érkezett!

Szia Mara!

timejka
 
 


Nándi baba Isten hozott a nagyvilágban, anyucinak sok tejcit apa menjen tejszaporító buliba! :lol:

Szezsó ++++++++++++++

mindenkinek pussssz
Vendég
 


czinkeb: Ezer gratula és jó egészség az egész családnak!!!

Kép

twist: Imádom a kocsonyát, amyukámtól szoktam rendelni amikor megyünk haza. Én sovány husival szeretem.

Ma megint jól elfáradtam, vagy 2 órát wii-ztünk apával. Jól elvert tenisben. Vettünk hozzá egy másik játékválogatást is, de az azon lévő játékok nem olyan jók. :( Azok pihenősebbek. Még kinéztünk egyet, hálistennek találtunk egy boltot, ahol kb. 1/3-d annyiba kerülnek, mert már használtak. Elég belőlem és az én jelenlegi szerelmemről most ennyi :)



vicky79
 
 

 
 

Jó reggelt!

Nándika tegnap 14.44kor született. 3300 g és 55 cm-rel, hosszú sötét hajjal.

Gratulálok még egyszer!

Linácska! Teszek fel táblát, vszínű holnap.
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Mara, mi a baj, hogy lázas voltál? Mégis valami vírus elkapott? Mielőbbi jobbulást kívánok neked!

Ditus, köszi a bejgli ajánlást :wink: Anyum éppen karácsonyra csinál cukormenteset, mert ő is fogyizni akar. De majd még meglátom, hogy én is próbálkozom-e házilag.... úgyis ráérek majd, 2 teljes hétig szabin lehetek 22-től! De jó lesz, mindenre lesz időm!!!
Nem tom mi az UP DATE milliós vagy mi.... :roll:

Jelentem, a kocsonya nagyon jól sikerült, már este ettem egy picit belőle. Az íze pont olyan, amilyennek szeretem, szóval nyami! :)
Egy csúnya dolog van benne, hogy a zsír feljött a tetejére és ott kicsapódott, az nem szép. Most hogy vigyek be a kollégáknak kóstolót? Az szép, ha lekapargatom róluk?
Vendég
 


Viki mami,

köszönjük a híreket, nagyon ideális mértetekkel rendelkezik Nándi baba :wink: Továbbra sem értem, hogy a drága doktor miért kövérezte le annak idején :evil:

Twist,

örülök, hogy jól sikerült a kocsonya, sajnos a zsírtalanításban nem tudok segíteni, mert én nem szeretem, ezáltal sosem figyeltem meg, hogy mit csinálnak akkor vele.
Jó, hogy 2 hétig otthon lehetsz, igyekezz jól kipihenni magad :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Isten hozott Nándi baba! :D

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Jó reggelt!

Ma milyen korán kelt mindenki?! :shock:

Viki,
Tegnap éjjel 11-kor én is kaptam sms-t Czinkétől Nándi baba adataival, de már nem volt kedvem bekapcsolni a gépet. Szerintem is nagyon formás gyerkőc lehet, egyáltalán nem duci. Még a kolleganőm kisfia sem duci, pedig ő 2 hete 53 cm-el, és 4050 g-al született, de küldtek képeket és ő is nagyon kis aranyos.

Dita,
Tegnap azért nem ehettem már palacsintát, mert a férjem csokifelfújtját megkósoltam, de ma lehet hogy csinálok, és eszek párat. :wink:
Mindjárt átmegyek a receptesbe, hogy miket főztetek tegnap, kíváncsi vagyok erre a cukormentes beiglire.

Szezso,
Ha csak olvasó üzemmódban vagy, akkor előre is nagyon drukkolok a beültihez!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Tegnap elmentünk a tesóm gyerekeinek ajándékot venni, de benéztünk az elektroworldbe is. Megnéztük a dvd-lejátszókat, mert a mienk rosszalkodik, és végül vettünk is egyet (mégis megleptük magunkat karácsonyra :oops: ), de most mondta a férjem, hogy lehet hogy vissza is viszi, mert sajnos nem lehet állítani a felirat nagyságán, így meg olyan pici, hogy megfájdul az ember szeme az erőlködéstől. Pedig nem is valami név nélkülit vettünk, hanem egy pioneert. És tök jó ezeken az új lejátszókon már van USB csatlakozó is, oda is be lehet dugni a pen-driveot, nem kell mindent rögtön lemezre írni, hogy meghallgassa az ember. :) Ja, és vettünk szénmonoxid érzékelőt a régi helyett, erre mondja a férjem, hogy ő rakna a hálóba is a babához, mert azon a falon van a kémény. Szóval, sikerül sok pénzt kültenünk tegnap. :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka!
A férjem hallotta éjjel az sms zizegést, én fel sem ébredtem rá. :oops:
20150601134430
 
 


Sziasztok!
Én nemrég keltem! Mondjuk már túl vagyunk a reggelin. Éjjel én is kaptam sms-t, én bizony meghallottam, mert itt volt a fejem mellett............ apa ki is volt akadva, mert automatikusan odanyúltam a telefonért..... (éreztem, hogy Czinki üzent) .......... majdhogynem ledobtam magamról! :oops: :oops: :oops: :roll: :lol: Meg is kérdezte, hogy most más gyerekével foglalkozunk, vagy a sajátunk gyártásával! :oops: :lol: :lol: :lol:

VIKI
Ha teszel fel táblicseket akkor 5-én voltam 1 cn. és még mindig lombikelőkészületek ugyibár! Remélhetőleg 1. lombik január!
Legközelebbi táblafelrakásban már a felső részben óhajtom látni magam! :D
Köszi, hogy megírtad a paramétereket, éjfél után már nem akartam feljönni, mert apa végleg kiakadt volna rajtam! :?

dita75
 
 


TWIST
Azt jelenti, hogy nagyon hízlal!
Én még amikor leveses volt akkor leszedtem róla a zsírt és át is szűrtem!

LINACSKA
Jól teszed, hogy otthon maradsz, pláne ha nem kell sokmindent venni!

dita75
 
 


Czinki, nagyon formás baba lehet Nándi, fogalmam sincs hogy miért kövérezték le annak idején. :lol: :lol: Én pénteken megyek a 30 uh-ra és szerintem Oroszlánra is jó nagy lekövérezés vár :oops: :oops: :oops: Majd megoldjuk valahogy. Nagyon boldog vagyok hogy minden rendben veletek :lol: :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


twist: Én kimondottan szeretem ezt a kocsonyazsír rákenni a kenyérre, amivel eszem. Lehet, hogy más is így van vele.

nemone: DVD lejátszóból pedig név nélkülit kell venni, mert sokkal olcsóbbak. Nem tartanak mondjuk 10 évig, de ha mindig veszel egy újat mikor elromlik, akkor sem kerül annyiba, mint a márkás. És ha név nélküli, akkor nem variál az írt DVD-vel. A miénk tavaly 5990 Ft volt és nekünk is fogad usb-t és kártyát is.



vicky79
 
 


Köszi a kocsonyás tanácsokat csajok!:))
Már nem sok van belőle, mert a páromnak is bejött a kocsonya és nekem is. Jó csel: ha kiborítom a tálból, akkor az átlátszó szép része kerül felülre:))) Na, majd így tálalom a munkahelyemen :wink:

Nándi babáról van valakinek fotója? Milyen lehet ez a kis cukorfalat? Nagyon kíváncsi vagyok rá!
Vendég
 


Kép

Kép
20150601134430
 
 


Némóka!
Bocsi, de nem találtam az uhu képedet, amit küldtél. Elküldenéd megint?
20150601134430
 
 


TWIST
Megnéztem, de sajna még nem küldte át Czinke apu a képeket. :cry:

ZSUZSKA
Engem nem kövéreztek le, legalábbis anya azt mondta, pedig több mint 4 kiló voltam, nagy buci fejjel és be voltak hízva a szemeim mint Bud Spencernek! :oops: :lol:

dita75
 
 


Dita, egyszerűen nem tudom végignézni a bloggodat, mert amikor megszólal a zene alatta úgy bőgők mint egy csecsemő :cry: :wink: , ezért általában kikapcsolom a zenét. Biztos nagyon szép kisbaba lehettél :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Nemone,

végülis hasznos dolgokra költöttetek nem? Remélem, hogy a dvd lejátszót sikerül kicseréltetni.
Palacsintát sütöttem tegnap, de mire ettem már az sem esett jól. Érdekes, hogy most kezdek kívánós kismami lenni akinek semmi sem elég gyors.
Én ma korán keltem, de aztán visszafeküdtem és nemrég ébredtem fel :oops:

Dita,

azért remélem kiengesztelted párodat az sms után :lol:

Zsuzska,

szerintem Danika is jó húsban lesz, én 1,3 kg-ra tippelem, de kedden és szerdán kiderül.
Viszont a hasam hatalmasat nőtt, holnap csinálok pocakfotót, de ne akadjatok ki rajta mert tényleg hatalmas. És még 3 hónap hátra van :oops:

Viki mami,
köszi a táblázatot. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Zsuzska, ez nálam is így van, ha olvasom Dita blogját, nagyon megható az a zene. És én is inkább lehalkítom. A napló nagyon izgi, szépen telik már, jó olvasni. :)

Várjuk akkor a Nándi bébi fotókat, biztosan nagyon aranyos lehet!!!!:)
Vendég
 


Moncsi én 1,5kg és 1,7kg között saccolom. De ha kevesebb örülök neki :lol: :lol: A jövöhét mindannyiunk számára nagyon izgi lesz. Danika téged mindig rugdos Oroszlán ehhez képest nagyon nyugis. Most ébredt fel ahogy leirtam a nevét. Ilyenkor éled és aztán hajnalig nyomja. :lol: :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


ZSUZSKA
Oroszlán éjszakai bagoly mint a szülei! :wink:

Lecseréljem a zenét? Csak az első számtól bőgtök, vagy a többitől is? Mert akkor a végére teszem az elsőt, mert a végén még eláztatjátok a naplócskámat! :roll:

MONIC
Kiengeszteltem! :oops: :lol:

Basszus tök álmos vagyok, apa is horkol és mégsem tudtam elaludni......
helyette a kifakult pink csíkjaimat felújítottam, és apácskának keresek a neten zenéket, szeretnék összeállítani egy cd-t a kedvenceivel karira, mert szereti bömböltetni a kocsiban! Csak az a baj, hogy MP3-t nem játszik le az autósrádió ... én meg pechemre leginkább csak azt találok! :?

dita75
 
 


Dituli, igen, ha nem gond, akkor tedd a végére ezt a számot légyszi, légyszi. Én még csak eddig jutottam, az első számig, mert olyan szomorú volt, hogy levettem a hangot már akkor.

Tuti, hogy jövőre már a vidám "We are the Champions"-t hallgathatjuk és a babáid fotóit nézzük a naplóban!!!!! :wink: :wink:
Vendég
 


Képzeljétek, a helyi rádió kívánságműsora ma anyuék munkahelyéről jelentkezett. És anyu küldött Lilinek egy számot. Hát én is majdnem sírva fakadtam. De olyan jó volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


De kedves tőle!:) És milyen számot küldött?
Vendég
 


Zsuzska,

nekem ez csak azért furcsa, mert én 1,7 kg-mal születtem, Danika bőven le fog engem körözni.
Ororszlán bagoly. :lol: Tényleg izgi lesz a hét, várom az uh-s eredményeket, képeket. :wink:

Linácska,

de aranyos anyukád :lol: A családnak mondtátok már a babát?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ditusom, van több szám is??? Én csak az elsőt hallottam mindig aztán annyira kiborultam tőle hogy lekapcsoltam. Bocsi, nem tudtam hogy több is van :roll: :roll: :roll:

Moncsi, én is várom a képeket és a hireket Danika méreteiről. Nekem is sokat nőtt a pocakom mostanság, sztem akkora vagyok mint egy komplett ház és az édesség éhségem csillapithatatlan :roll: :roll: Jézusom mi lesz ennek a vége, még jó hogy az elején fogytam 10 kg most már embertelen kövér lennék :roll: :oops:

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok Lányok!
Hát megint itt vagyok. Először is szeretettel gratulálok Czinkinek a kis Nándi babához.

Másrészt kérdeznék valamit. Ebben a hónapban voltam vérvételen, és azt hiszem, nem jó a progi szintem.
3. napi: 5,05 nmol/l ref. érték: 11-81
21. napi: 2.30 nmol/l ref. érték: 11-81. :shock:

Ez nagyon gáz. Ugye?
Most akkor nincs is semmilyen peteérésem? Lehetek ezzel spontán terhes, vagy felejtsem is el?
bikfy
 
 


Szia Bikfy! Szerintem ez csak azt jelenti, hogy alacsony a progi szinted, és progi pótlásra van szükséged, hogy a baba megtapadjon.
Szerintem adnak majd bogyókat rá és hipp-hopp terhes leszel.
Vendég
 


Hellóka Twist!
Szerinted gyogyik nélkül nem fog menni? Nem lehet, hogy ez eccé csak megjavul? :shock:
bikfy
 
 


Lányok, hisztek ti a cickafark teának?
bikfy
 
 


Bikfy,

a 21. napi proginak minimum 21-nek kell lennie (ennyi kell ahhoz, hogy egy esetleges terhesség megmaradjon), az ennél alacsonyabb sajnos arra enged következtetni, hogy nincs peteérésed :cry: A cickafark tea a ciklus első felében jó erre, de valamilyen peteérlelő hatásosabb lenne. Szerintem ezt mindenképp beszéld meg az orvosoddal.
Nekem amikor ennyire alacsony volt a 21. napi progim, 1 évig tartott mire peteérlelővel rendbe tudták hozni.
A fentiekkel nem elkeseríteni akarlak, hanem arra ösztönözni, hogy minél előbb menj ezzel orvoshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Zsuzska,

én már 10,5 kg-ot híztam, és az édesség vágyam nekem is hihetetlen, nem tudom így mi lesz velem :oops: :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Találtam a net-en a hormonszintekről egy oldalt, ez hátha segít valamennyit:

http://www.oviklub.hu/betegeknek/11_3tabl.php

És ha beírod a google-ba, hogy alacsony progeszteron, akkor egy csomó találatot ad ki. És meglátod, ki mit ír erről, hogyan kezelték. Pl. itt a babanet-en is van ilyen fórumos oldal:

http://babanet.hu/tarsalgo/viewtopic.ph ... 0&t=436121

Pl. ez is itt volt:
"Van 1 lányom aki clostibegyt eredménye. Orvosnál voltam és tök véletlenül kiderült h nincs peteérésem. Ciklus második felében vérvétel volt és kiderült h alacsony a progi szintem (7,98 kb 200 helyett). Akkor kaptam clostit és a második hónapban már össze is jött a baba. 5 hetesen elkezdtem görcsölni és véreztem, majd progipótlásként kaptam utrogestant, amit a 13. hétig dugdosnom kellett. A terhességemmel minden rendben volt végig."
Vendég
 


Szia Monic!
Köszi az infót! Járok orvoshoz, ő küldött a vérvételekre is, csak ezt az eredményemet még nem látta. Pénteken kaptam kézbe, és csak holnap tudok hozzá eljutni. Már most tiszta ideg vagyok.
Viszont így tök jó példa vagy előttem, hiszen te is babás vagy. :D
bikfy
 
 


Twist!
Láttam már ezt az oviklubos oldalt, de itt más mértékegységet használnak mint amiben az enyém van. Az enyém nmol/l.

Amúgy köszi az infókat. Bár bevallom, már kb. 1000 oldalt végigolvastam erről. Aminek az lesz az eredménye, hogy ha eljutok a dokihoz, akkor jól kioktatom őt. Én nem bírom ki, elkezdek okoskodni, vagy esetleg vitatkozni, ő agyvérzést kap, vagy pedig kib...sz a rendelőből. Egyik jobb mint a másik. :D
bikfy
 
 


Bikfy,

a progi szint miatt ne ess kétségbe, mert ez nagyon könnyen rendbe tudják hozni az orvosok.
Nekem katasztrofálisan alacsony volt, a doki azt mondta annak idején, hogy ilyen alacsonyat nem nagyon látott (úgy emlékszem valami 0,4 körül volt a 21. napi), és látod, hogy itt van Danika :lol:
Ha jól reagálsz a gyógyikra akkor pillanatok alatt rendbe fogsz jönni és hamarosan ott lesz a baba a te pocidban is. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bikfy,

viszont ha kapsz gyógyit én a gyógyi mellé is javaslom a cickafark tea fogyasztását, nagyon vacak íze van, de sokat segít, hogy a hormnjaid minél előbb rendbe jöjjenek.
Ha pedig a peteérés után a palástfű teát iszod (ennek szerintem finom íze van), akkor a progi szintedet szépen megnöveli, és így hamar egyenes út áll előtted a babához :wink:

A dokinál ne okoskodj, mert nem szeretik, de a kérdéseknek örülni szoktak :wink: :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic!
Irigyellek is Danika miatt. Persze ez csak jó irigység. :wink:

0.4-es progi? Na azért az én 2-em se kutya füle. Mondjuk, ha azt nézem, hogy az egyik kolléganőmnek 128-as volt és ő is 8 hónapot várt mire összejött nekik a bébi... hát nem tudom.
Ugye nem nehéz kitalálni, hogy mit kértem karácsonyra a Jézuskától? Gondolom, vagyunk így többen is. Persze Ditáé az elsőbbség, mert neki szülinapja is most lesz. :D
bikfy
 
 


Monic!
Próbálok én nem okoskodni, de ha egyszer többet tudok mint ő? :lol: Tehetek én róla, hogy így kiokítanak engem itt a barátaim? :D
bikfy
 
 


desviki: Átírnád a koromat 29-re? Sajnos megint öregedtem egy évet. :(

dita: Az mp3-akat is ki lehet írni sima audióként. A Neroban elindítod az audió cd kiírását és kiválasztod az mp3-akat. Jó lesz (remélem). Kis sebességgel írd, a gyorsabbnál akadozhat. Ha kell csak írj és segítek.



vicky79
 
 


Te én ittam már ezt a cickafarkat, volt is vele kisebb kalamajkám. Azt mondják, ugye hogy napi 1-2 bögrével kell meginni. Na de majd én! Megittam vagy napi 1,5-2 litert. Olyan görcseim (esetleg peteérésem) lettek tőle, hogy majdnem elpatkoltam. Persze mindezt Ferihegy 2-n adtam elő, csak nézett az a sok nép. Nekihasaltam a földnek, felettem állt apám s anyám. Erősen hányták rám a kereszteket, így végül megmaradtam, de nem sok kellett, hogy ottmaradjak. Én azóta hiszek a cickának. De olyan rossz az íze, brrrr. :twisted:
bikfy
 
 


Bikfy,

napi 2 dl elég belőle :wink: :lol: Azért túlzásba nem szabad vinni.
Szerintem a te pozitív hozzáállásoddal nem kell 8 hónapot várni a babára :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Hát nem teljesen értettem mi a gond a Szekeres Adrien számával, hisz eleve akkor készült a dal amikor megszületett a kislánya, szemem fényének ez a dal címe egyébként. Na mindegy akkor szóljon ANYU babavárós száma, és még klipet is mellékeltem........ tél is van, meg karácsony! Szóval ez most maradni fog egy darabig, ha tecc, ha nem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szavatok nem lehet!

BIKFY
Hoppá kezdenek rájönni a problémára. Én örülnék, hogy már a kezelés elején rájöttek erre a dologra, mert ezt ahogy Monic is írta könnyen kezelhető!
Annál nincs rosszabb mint amikor végigcsináltam az összes vizsgálatot a párommal, meg a jópár inszemet és közlik veled, hogy nem tudják mi a baj, ismeretlen eredetű meddőség! Amúgy nekem sem volt pém, sőt nem volt ciklusom sem....... de a closti szuperül rendbehozta! Drukk neked, a dokinál meg a babanetet sőt az egész netet ne is említsd mert nagyon harapnak rá! Inkább kérdezz sokat, mintha tök hülye lennél!
:wink: :lol:

Hát igen nekem most dupla ajándék járna, de hát kapok most egy kis édes hysterot amitől elvileg egy hétig vérezni fogok, pont pé idején, úgyhogy én majd egy hónap múlva kapom meg a + tesztemet! Addig is tolom az ajándék szurikat magamba!

dita75
 
 


Dita,

mostmár felcsigázott ez a Szekeres Adrienn zene, én eddig nem hallottam, mert a gépem folyamatosan némítva van, de azt hiszem, hogy most meghallgatom :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Már nem tudod, mert levettem közkívánatra. :( Max. ha beírod a keresőbe!
Youtubon is fent van klippel! :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=0OAzpjahFp0

dita75
 
 


Bikfy,
a prolaktinod rendben van? Mert ha az magasabb, akkor következménye neki az alacsony progeszteron. Ha kapsz pé után progipótlást, szerintem az még nem elég. A gyógyszer nem teljesen ugyanolyan, mint ami a szervezetben található.
De tudod, csodák mindig lehetnek!

i.kata
 
 


Dita!
Tegyek úgy, mintha hülye lennék? Nem nagyon kell majd megjátszanom magam... Szerencsére ez könnyen fog menni. :D

Miz szólnátok hozzá, ha én megmutatnám a világnak, hogy 2-es progival is lehet teherbe esni?
Így is lesz. Ezt most eldöntöttem. :lol:

Azt még feltétlenül le akartam írni, hogy ez a blog, aztaaa... Nagyon szupi!
bikfy
 
 


Kata!
Minden eredményem tökéletes, így a prolaktin is. Sőt mivel mindig magas a pulzusszámom, ami pajzsmirigy túlműködésre utal, néztek tsh-t is, de azzal sincs semmi gond. Csak ez a hülye progi.
bikfy
 
 


BIKFY
Én Katerina (gynevac, férfi meddőség) esete után már nem mondhatom azt, hogy nincsenek csodák, úgyhogy mindent bele! De a kivizsgálásokat, kezeléseket azért folytassátok!

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: