Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm a drukkokat! :wink:
Még egyben! :lol:

Kata
Mentettem a számot,mielőtt úgy járok mint te! :lol:
Gyönyörűek a képek! :lol: Nagyon jól sikerültek,szépek vagytok! :D

Nócika
Javult már azért a cukrod amióta szeded a bogyót?Van valami változás?

Ibica
Neked nagyon drukkolok! :lol:

Dodó
Meddig lesztek itthon?

edoci

Edoci! Hát hogy konkrét Változás van e nem tudom, mert januárban megyek kontrolra! Szal remélem van változás! Meg elvileg napi 180g szénhidrátot ehetek ami valjuk be igencsak kevés! Szal azért azthiszem nem igazán tartom be azt a 180g-ot! De én azért igyekszem! Semmi cukor csak potló! És a sulyom igen szépen megy lefele! Szal mindösszesen két hónap alatt 9 kg-tól szabadultam meg! lehet, hogy ez is kevés, de én azt gondolom, hogy ez is szép eredmény mivel nekem nemsürün volt meg az akarat eröm ahoz, hogy fogyokurázzak! Szal én nagyon igyekszem! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

edoci!
Január 10-én jövünk vissza!

d.dodó

Sziasztok szép jó reggelt mindenkinek!

Edoci! Hogy vagytok??? Egyben még??? Gyere és jelentkezz! Nagyon várom, hogy mi a helyzet veletek!! Szurkolok bektek ezerrel!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok.

JAjj de jó volt olvasni.:)

Edoci
Izgulok nagyon. Kiváncsi leszek mikor indul be a szülés. Mit szólsz 10-hez? :lol:

Nócika
Szuper,hogy így állsz hozzá. a lényeg,hogy legyen erőd betartani a Ch diétát... Én bevallom tuti bűnbe esnék..pláne így ünnepek környékén. Merre vagy manócska pedig remélem dátummal is megajándékoz karácsonykor.:) :wink:

Kata
NAgyon szépek vagytok. Imádom az ünnepi képeket. Idén mi nem hiszem,hogy eljutunk,de még gondolkodom rajta...Hédi örökmozgó...képtelenség lefotózni.... :lol: :lol: :lol: :lol:

A rucik itt találhatók:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=319422

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=319299

A héten bővül kb 100db ruhával. Bár a többsége 0-2 év és szinte csak lányruha. Most lesz azért több 98-as is.

Puszi mindenkinek

Viki
Vendég

Most kaptam :)

2008.12.08-án 8:20-kor 3620g-al és 53cm-el megérkezett M. Regina :)

GRATULÁLOK EDOCI!!!! Sok sok örömöt hozzon a Családotokba!!!
Vendég

Sziasztok!

Ezt most kaptam Edocitól!

2008.12.08-án 8:20-kor 3620g-mal és 53 cm-rel megérkezett Monostori Regina!

Sok boldogsagot es tejcit nekik!
Gratulalok nekik nagyon!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Vendég

Én is megkaptam az sms-t :lol: :lol: :lol: :lol:

Sok boldogságot jó egészséget és sok-sok tejcsit Edocinak és Reginánka!!!!

Úgy látszik a telefon szám cserék meginditják a babákat :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

De jó-de jó-de jó!!! Gratula Edocinak! Pont mára voltkiirva, nem? Természetes úton szült? Kívánok jó egészséget és sok tejcsit!

Mi ma voltunk 5 hós szurin, és mérésen. 5490g és 63,5cm. De azt mondta megint nem elég a hízás.... 390g-ot hízott kerek egy hó alatt! Pedig egyáltalán nem sovány...ezt az itteni görbe szerint nézik. Csak félek, hogy ha januárban megint ugy látja hogy nem elég a hízás, akkor elküld minket kivizsgálásra! És azt nagyon nem akarom!

d.dodó

edoci!

Gartulálok !!!!
Gyere majd szüléstörténettel és sok-sok képpel!
Hát még sem lett picike mitől féltél ebből látszik mennyit csal az uh néha!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok

EDOCI ÓRIÁSI GRATULA NEKTEK? SOK TEJCSIT KÍVÁNOK.

Nálunk Bettinek hasmenése van, kersztfiamnak is és tesóm másik fia hány. Remélem én nem kapom el.
1 hét mulva hétfőn megyek védőnőhöz délután.

Teszek nektek fel képet a mai pocakról.
És az unokatesóm kislányáról, annyira édes.

Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Edoci hatalmas gratula! Milyen pontos a kicsilány! nagyon sok erőt egészséget sok sok tejcsit kívánok nektek!
Amint tudsz várunk egy szüléstörténettel és annál több fotoval a piciről!!

Lego! Na gondolhatod, hogy idönként nálam is beüt a kraft, mert azért egy falat sütinek én sem tudok ám mindig ellenálni!! Szal hidd el nagyon igyekszem meg túlzásokba nem esem! Vigyázok nagyon! És remélem mihamarabb meglesz a szerelmünk gyümölcse!

Kép

Kép

Kép
nócika

szijjasztok.
én is megjelentem újfennt. Izával khban voltam 5 napot mert az első nap lila lett szegénykém és kivizsgálták most. Minden rendben van vele hála

alvásvizsgálat alatt
Kép

Kép
Kép

edoci hattalmas nagy gratulaaa. :lol: :lol:

nekünk fülbevaló majd jövőhét pénteken lesz

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Vera! Szegénykém! Mitől lilut be?? Tudni már?? Drága csillag! És az a sok drot a kis fejecskéjén! Mért csináltak nála alvásvizsgálatot??
Jók a képek! Látom azért a pancsit nem nagyon dijjazza! Gyönyörü a kis Iza!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lanyok!

Vagyok am en is, csak a mikulas es a karacsony miatt elhavaztam. Zoli es Katica is kicsit betegek, igy ketto van itthon. Szakdolit nem tudtam leadni, mert a kedves ferjem 0 segitseget adott hozza. A gyerekeket meg nem dobom felre miatta. A lenyeg, hogy elkeszult, mar csak formazni kell.

Vera!

Iza gyonyoru. Fiuk mit szolnak hozza?

Nocika, Ibbica!

Drukk!!!!!!!!!!!!!!

Edoci!
Varunk nagyon! Remelem minden redben van.

Tobbieknek jo babazast, Gabinak meg kellemes varandosagot.

:lol: :lol: :lol:

Ja blogba vannak uj dolgok.

Magi
Vendég

Szia Magika! Én félve kérdezem, mert lehet írtad már, de én valahogy nem emlékszem, de mit is tanulsz?? Mi leszel, ha nagy leszel????
Köszönöm a drukkokat, de én tuti most sem vagyok babás! Reggel olyan erős mencsi görcsöm volt, hogy totál kizártnak tartom! De nem adom fel, mert tudom, hogy egyre közelebb vagyok az én kicsikémhez!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nocika!

A gorcs lehet terhesseg alatt is. Szoval nem feladni.

Ha nagy leszek es vegre leadom ezt a vacakot, akkor
Kommunikacios bolcsesz és Kozgazdasz leszek.

Magi
Vendég

Edoci!

Gratulalok Reginahoz, nagyon sok oromet kivanok az egesz csaladnak! :D :D :D

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok!

Magika! Hidd el én nem adom fel, de ezt most sajna megint érzem meg már eléggé fel is vagyok fujodva! Szal kicsit elkeseredtem, de az vigasztal, hogy beszéltem a dodnénimmel és kértem időpontot január 13.-ára és megbeszélem vele az átjárhatoságit! Mert, ha valami gáz van ott akkor hiába minden probálkozás! És egyébként olyan rossz érzésem van ezzel kapcsolatban, hogy valami ott nem stimmel! Lehet én vagyok negativ, de akkor legalább elörébb vagyok!

Kép

Kép

Kép
nócika

Látszik, hogy 7vége van, mert megint megállt a topik! Merre vagytok csajok! Mindenki babázik?? Kérünk képeket! Legalábbis én, mert legalább a ti drágáitokba had gyönyörködhessem, ha már az enyémben én nem tudok még! :wink: :cry: :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Nocika!

Sajnalom! Remelem azert modnen ok lesz az atjarhatosagin es nem kell semmit sem csinani.

Kepeket nem tudok meg tenni, mert nincs friss, de ma voltunk fotosnal, szerdan kapom meg a kepeket!

Csutortokon, mar talan tudok feltenni.

Magi
Vendég

Magika! Én is reménykedem, mert a remény hal meg utoljára! Én nem bánnám, ha ugy jönne nekem is össze a babó mint a Katának! MIkor már épp föladná szól, hogy 2 csikja van! Ez olyan szép! Szal még nekem mig csak érzésem van addig van remény!
Én nagyon várom az uj képeket! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Nócika azért még tényleg ne add fel, mert amig nem jön meg addig van remény, főleg hogy ilyen tüneteket babásan is lehet produkálni. Mikor kellene egyébként nem megjönnie?

Nálunk minden ok. Ma reggel volt egy kis hányingerem, kint a piacon a sok sült szag felkavarta a gyomromat. Aztán alig bírtam főzni, de utána elmúlt.
Most meg bejglit sütünk Apával életünkben először, remélem sikerül.

Kép

gabi1

Sziasztok

Köszönöm szépen mindenkinek! :D

Képek:
Kép
Kép Kép

edoci

Szép jó reggelt mindenkinek!

Edoci! Gyönyörü a kis Regina! Milyen kis édes! Azért a szüléstörténetedet nagyon várjuk ám! Pláne, hogy ilyen pontos nem is lehetett volna!

Gabi! Elvileg holnap kellene nem megjönnie, de egyre jobban érzem, hogy meg is fog jönni, sőt lehet még ma beköszönt hozzám a mikike! Én hidd el nem adnám fel ezt a hónapot sem, de ennyire biztos nem sürün voltam még! Szal jönni fog! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika

edoci!
Gyönyörű a kislányod! Gratula!

d.dodó

Edoci!Gyönyörü Regina!!!Mesélj Máté mit szólt?Apa?Éjszakáitok milyenek?

Dodó!Ti se tudtatok haza utazni?

Nócika!Ne feladni ha vissza emlékszel én is vasárnap kiborultam,hogy tuti megjön kedden pedig pozítiv teszt volt a kezembe :lol: :wink:

Ki,hogy készül a Karácsonyra?Ki mit kap?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Edoci!

Nagyon szepek vagytok!
Gratulalok megint.

Kata!

En mar mindent megvettem, anyukam sioveralja van mar csak, azt a heten egyutt elmegyunk megvenni. Be is vannak csomagolva az ajandekok nagyresze.

Apae mind, hogy ne tudja megnezni, hogy mi is az. :lol: :lol: :lol:

Meg lenne jo par dolog, amit meg kene vennem a vacsihoz meg a fenyofat is, de meg nem volt ra idom, mert mind a ket gyerek itthon van dogrovason. Igy nem is tudom, hogy mikor fogunk fat venni.

Magi
Vendég

kata!
nem, nem tudtunk hazautazni! Pedig aznap a wizz air az összes járatát indította, kivétel azt ami ide jött volna.....és mindezt mindenféle herce-hurca után a reptéren kellett megtudnunk.
Elvileg mára át vn foglalva a jegy, remélem utazunk is ma. 6-kor indulunk este a reptérre, elvileg fél 10-kor megy a gép!

d.dodó

Kata! Nem adom fel! Csak már nagyon fáj a szívem!!!!!!!!!!! :cry: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Edoci óriási gratula nektek, gyönyörű Regina, hogy vagytok? Várjuk ám a szüléstörténetedet.

Nem emlékszem hogy mondtam e, de Réka barihimlős lett, de már szárad le neki.
Nekem 3 napja fáj a fejem, és ma reggel is úgy ébredtem. Hétfőn megyek uh-ra. És elértem a bűvös 12-őt

Nócika veled mi újság? Menszi? Remélem nem jött meg.

Kép

gabi1

Sziasztok

Gabi
Köszi megvagyunk,állandóan fáradtan,álmosan,Regina délelőtt angyal,este fél 6-tól kezdődik a cirkusz este 10-11-ig. 3 óránként eszik,olyan mint a kakukkos óra! :lol: Tejcsi nagyon kevés,már a kórházból tápszerrel engedtek haza. :oops: Hát ez van. :?
Szüléstörténet készülőben! :wink:

Rékának jobbulást!
UH-n biztos minden rendben lesz :D
Nekem is ma egész nap fáj a fejem! :(

Kata
Máté teljesen oda van Regináért,csak nem lehet vele bírni. :roll: Apa tiszta szerelmes Reginába! :lol: Az éjszakák még húzósak,de nem is reménykedek benne hogy mostanában jobb lesz! :roll: :lol:
Karácsony:Regina lesz a fa alatt! :lol: Máténak Lego tűzoltóságot vettünk,Reginának még semmit,mert nem akartam előre megvenni.Hétvégén apa beszerez valamit.A család többi részével idén nem karácsonyozunk,ide nem hiányzik a vendégsereg,mi sem megyünk még sehova,szüleim és a tesómék jönnek majd át egy órára.
Ti hogy álltok?

Nócika
Mi a helyzet?

edoci

Edoci!

Gratulálok a kislányodhoz! Gyönyörű! :)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Edoci!Miért milyenek az éjszakáitok?Sokat van fent vagy sokat sír?Hát én már november óta vásárolok így szinte minden megvan és be is van csomagolva :lol: Csak Zsombornak nem találok sehol FP tűzoltoautot tudom,hogy kicsi hozzá de akkarok neki valami pasisat 8) Nem csodálom,hogy a fiúk szerelmesek Reginába :lol: Kérünk ám még képeket!!!!

Viki!Nagyon el vagy veszve!!!Tessék sürübben jönni :!: :!: :!:

Gabi!
Gratulálok a 12.héthez várjuk a híreket a 12hetes uh vérvételről!!!!

Magika!Tudsz nekem segíteni én is szeretnék blogot a gyerköcöknek de tök hülye vagyok hozzá már regisztráltam de se képet se semmit nem tudok fel tenni.Tudnál segíteni???

Dodó!
Örülök,hogy haza értetek ha tudsz jelentkez itthonról és persze képeket is szívesen nézegetünk :lol:

Nócika!
Miújság piri terén?

Ibica!Voltál Dokinál????

Zsuzsa!
Nálatok miújság?

Zsebi már ilyneket csinál: Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Először is EDÓCI!HATALMAS GRATULA A KIS REGINÁHOZ,nagyon szép kislány!!

Kata!
A 22.ciklusnapi vérvételem is tökéletes,negatív.Sajnos már barnásodom,de bízok még hátha :wink: Nem semmi Zsombor milyen kis erős!!

Magi!
Köszi a drukkot aranyos vagy.

Gabi!
Jobbulást.Nagyon pöttyös Réka?

Nócika!
Remélem az eltűnésed oka 1 pozitív teszt!!!Mizu?

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok

Viki
Köszi szépen!Régen jelentkeztél! :( Hogy vagytok?

Ibici
Végre hogy te is jelentkezel! :D Mikor tesztelsz?

Kata
Hú de nagy fiú már Zsebi! :lol: Nagyon ügyes! :lol: Szép nagy szemei vannak! :lol:
A blog írásán én is gondolkodtam,de nekem is meghaladja a képességeimet! :oops:
Az éjszakákat végig nyüszteti,alig alszunk valamit.Ha meg végre elalszik,Máté kel fel mert hiányol,akkor őt altatom vissza és kezdődik minden előlről,mert addigra Regina éhes...De lesz ez még jobb is! :wink:
Én tanulókutyát akarok Reginek,neki is korai még,de nekem annyira tetszik! :lol:

Képek:
Kép
Kép
Kép

edoci

Edoci!
Csak ismételni tudom magam gyönyörű kislányod van.Kitartást az éjszakákhoz :? :? Máté jár oviba?

Tesztelni akkor fogok,ha késik előtte nem érdemes.Türelmesen kivárom a hétfőt :roll: :roll:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok lányok!

Köszönöm mindenkinek, hogy gondol rám!
A helyzet az, hogy talán nálam is az lesz mint ahogy Katánál! Kedden kellett volna megjönnie és helye sincs! Hétfön is meg kedden is volt egy kis rózsaszin fólyásom és cicifeszülésem van! Szal vasárnap tesztelek elöbb nem merek! Kérek mindenkit nagyon szépen, hogy szurkoljatok nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

NÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓCI!!!!!!!!!!!!!
MEGY A DRUKK NEKED :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De izgi :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Edoci!Oh te szegény ilyen nekünk is volt mikor már nem volt elég neki csak a tejem és én olyan hulla voltam kitartás!!!!Jaj az nagyon aranyos Zsófi imádja a kutyát.Máté mit kap?

NÓCIKA!!!!Jaj nagyon szorítok neked!!!!!Miért nem tesztelsz már????Igazából már látszania kéne/látszani fogMostanában nem voltál hirtelen beteg egyiknap folyik az orrod,trüszkölsz 1-2nap és semmi?Nekem ez lett gyanus :lol:

Ibica!Neked is drukkolok++++++++++Viki,hogy van?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Szal Kata! Azt mondod, hogy a 31. napon már látszania kéne?? Mert holnap van a 32. nap! Teszteljek ne várjak vasárnapig??

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika-Ibici
Drukk!De izgi! :D

Kata
Máténak Lego City Tűzoltóságot vettünk.Imád legozni. :lol: Zsófi mit kap?

Többiek?Nagyon el van tűnve megint mindenki! :!:

edoci

edoci+
gyönyörű gyerekek!

nőcika++++++++ lesz aza teszt++++++szorítok a karácsonyfa alá nincs is szebb ajándék!!!!!!!!!!!!!
azonnal írd mi újság?
Marad a vasárnap? vagy hamarabb?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

nóci
újra olvastam a tüneteket szerintem ez baba és kibírtad kedd óta nem semmi türelmed van

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

nóci!

alig várom a holnap reggelt
++++ tesztre ébredünk!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Nocika nagyon varlak am az eredmennyel!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Magi
Vendég

Sziasztok! Anya leszek! Kasát teszteltem! Gyönyörüen látszik a 2 csík!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

NÓCIKA!!!!!!!!!!!!!!!
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!

Jajdejajdejajdejóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Jelzem az anya leszek nem pontos megfogalmazás.......
Máris az vagy, baby :wink: :wink: :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?