Új privát üzeneted érkezett!

Witch
A babás topikból vagyok, most várom a második picurt, pont ma töltöttem én is a 34. hetet. Szoktam követni ezen a fórumon is az eseményeket, már amennyire időm engedi. Most olvastam, hogy írtad, hogy dagadsz és fehérje is van a vizeletedben. A dokid erre nem mondott semmit? Nem szeretnélek ijesztgetni de a terhességi toxémiának is ezek+ magas vérnyomás a tünetei. Azért tudom, mert én is elléggé vizesedtem az előző terhesség alatt és minden nap mérnem kellett a vérnyomásomat. Szerencsére nem volt vele baj és fehérje se volt a vizeletemben, csak úgy néztem ki, mint akit felfújtak.:-)) Nemsokára kezedben tarthatod a kislányodat, már nagyon izgi.

A többieknek is boldog babavárást kívánok.Sokatoknak közeleg a nagy pillanat!!!

Agnese

Kép

Kép
agnese
 
 


agnese!

A dokim is mondta, még minimális a fehérje és a vérnyomásom is kordában tartható, de új cipőt kellett vennem , és már ez is alig jön a lábamra...
Egyébként, pont egyidősek vagyunk :). ÉN is ma töltöm a 34. hetet :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


szia Witch,szerintem még 3-4 hetet kibírsz,nem biztos ,hogy ennyivel előbb jön .ezt nem lehet tudni,úgyis a baba dönti el,hogy mikor akar jönni.erről az jutott eszembe,hogy amikor az ikreimet vártam,a 37.héten kitalálták,hogy feküdjek be,mert az ikrek előbb jönnek,aztán még a 41.héten semmi nem volt,úgy császiztak meg.erről ennyit.

mó73
 
 

 
 

Witch!

Micsoda hírek! :)
Azért jó lenne, ha még egy kicsit kibírná ez a babó odabenn.:)

Kép
nika28
 
 


Lányok,
ma délután eléggé erősen fáj a hasam, görcsölget. Az első UH csak szerdán lesz. Szerintetek ez mennyire normális?
Kicsit aggódom, bár vérzés vagy ilyesmi nincs.
Bevettem du. egy Magne B6-ot, de sokat nem segített.
Légyszi nyugtassatok meg!
bikmakk
 
 


Bikkmakk!

Ne idegeskedj!
A görcsölgetés normális. Az első pár hétben nekem is eléggé görcsölt.
A MagneB6 nekem sem sokat segített....próbáld meg a Magnerot tablettát, az nálam is bevált. :)

Kép
nika28
 
 


Witch

Akkor rendben, örülök, hogy nem vészes a dolog. A cipő dolog ismerős, én is egyetlen cipőt tudtam csak a férjem segítségével felfeszegetni a lábamra. :wink: Egyelőre most még többe is beleférek, de már nem mindegyikbe.

Nika
Neked is akartam már írni, te is Szűcs dokinál szülsz ugye? Csak három nap van közöttünk...Fogadtál szülésznőt?

Agnese

Kép

Kép
agnese
 
 


szülésznőt is szoktak választani?6 gyerekem van ,de ezt nem is hallottam,igaz én az orvos választást sem pártolom.még amikor az első gyerekemmel voltam terhes ,akkor mondta a védőnőm,hogy felesleges,mert úgy is csak a szülés végére ér be,ha beér.de igaza volt,nem is kellett saját orvos.sziasztok

mó73
 
 


Nika!

Dec 26-ig legalább ki kellene bírni, akor töltöm a 36. hetet.

Bikmakk!

Nyugi, én végig görcsöltem eddig az egészet, most még mindig görcsölgetek. Én 3*2 Magne B6-ot szedek..., de volt hogy az is kevés...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Sziasztok!
Bikmakk, a napi 1 MagneB6 lófütty. Nyugodtan vegyél be többet (max. 3*2-t). Nekem elég a 3*1 is. Esténként érzem úgy magam, mint aki 5 liter vizet megivott. Normális ez a feszítő, teltség érzet???? Egyébként minden rendben. 2 hete visszamentem dolgozni és nagyon élvezem. Végre ismét emberek között, gyorsan telik az idő is. Pocakom is szépen növöget. Férjem tegnap este odabújt hozzám, megsimizte a pocakomat és közölte: Kisbabánk lesz!!!! :D Azt mondta, hogy igazából most esett le neki, hogy látja a pocakomon a változásokat. Annyira vicces volt! Pedig ott volt a genetikai uh-on is.
Na, mindegy. Inkább most essen le neki, mint szüléskor :wink:

Vigyázzatok magatokra! Várjuk a híreket! Mindenkinek kellemes hétvégét és karácsonyi készülődést!

puszi

KépKép
süni76
 
 


witch,addig tuti kibírod,de lehet,hogy januárig is.érzel valamit?vagy miért gondolod,hogy ennyivel előbb meglesz?szerintem csak nagyon várod,de még nincs itt az ideje.legtöbben a 39.-en szülnek.na szióka,írj,ha van valami.

mó73
 
 


Witch,
Drukkolok, hogy tovább is kibírja bent a kislányod!+++++++++++++++++++

Vucuska,
A végén én is erre az elhatározásra jutottam a mosható pelena ügyében. :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Momó!

Nem én gondolom, hanem a dokim és a házi dokim is. Túl gyorsan jönnek az események, és fertőzésem is van, és nyílik a méhszájam, és ugye a terhességi toxémia jeleit is produkálom ami nem jó a babának ezért császároznak előbb általában. Nekem tuti császár, mert babó nem fordul meg...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Agnese!

Én nem választottam szülésznőt.
Azoktól akik ott szültek a Jánosban, azt hallottam, hogy mindegyik nagyon aranyos....
Gabi is Szűcsnél szülte Botit, Nála nem érdeklődtél?

Lehet, hogy együtt szülünk? ;)

Kép
nika28
 
 


Witch, Nagyon szurkolok nektek! Remélem sikerül még egy darabig bent tartani a kiscsajt! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti
 
 


Witch,hát a dokik nem sem tudhatják,látod nálam is azt hitték,hogy jön és mégde.sajnállak,hogy császár lesz,de ha nincs más választás,bele kell törődni.meg,ha nem akarsz sok gyereket nincs is annyira jelentősége.na vigyázz magadra,szió

mó73
 
 


Witch,bocsi az elírást,de rohanóba vagyok,most láttam,hogy elírtam az előbb,hogy nálam is azt hitték,hogy már itt az ideje és mégsem.

mó73
 
 


Momó!

Nem félek a császártól, van aki 3-4 gyereket szült így. Elvileg sok sok gyereket szeretnék, de ez nálam sokmindnetől függ. A tervben benne van :)

Rebe!

Köszi a szorítást, én is remélem hogy egy kicsit még marad :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Nika
Lehet, hogy együtt, nemsokára kiderül. :wink:
Szűcsnél szültem Milánt is, és akkor választottam szülésznőt és nem bántam meg. Most is azt a szülésznőt fogom, vagyis már beszéltem is vele.


Nekem biztonságérzetet ad, hogy a terhesgondozást végig ugyan az a doki végzi és a szülésnél is ő van ott, nem egy vadidegen. Ezért van választott orvosom. Szülésznőt meg pont ugyan ezért választottam, mert előtte többször találkoztunk a ctg-k alkalmával és így ő sem volt idegen. Nekem ez fontos volt. Nem vagyunk egyformák.

Kép

Kép
agnese
 
 


Na ez az én pocakom, kicsit érdekes a formája :oops:
34hetes, 1 napos

Kép

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Witch!
Hát ez vicces! Hol az a baba?? Felmászott a gyomrodig? Nem nyom nagyon? Nincs rengeteg savad?? Na meg itt "magyarázol", hogy ilyen kövér vagy, meg olyan kövér, közbe meg nem is vagy kövér!!! :) Teljesen jól nézel ki az alapján ami látszik a képen!!! :wink:
Én sem tudnám elképzelni, hogy beesek a korházba és egy soha nem látott Dokinál szüljek. Nekem is biztonság érzetet ad, hogy ismerem az Orvost és tudom, hogy Ő mit tud... Szülésznőt is választanék, ha nem tudnám, hogy itt minden szülésznő nagyon rendes...
Pussz mindenkinek!

Kép
kira76
 
 


Kira!

Köszi aranyos vagy, néha sok a savam, a Rennie jó barátom :) A feje van a gyomrom helyén az alsó dudornál meg a popsija, háttal kifele van :)
Szerintem nagyon be lett varrva a köldököm a műtéteknél :)
Amúgy 104 kg. vagyok :oops: , előnyös a kép :lol:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Witch!

De jóóó ez a kép!! Szerintem tuti fogytál, mert itt egyáltalán nem látszik rajtad súlytöbblet. Csini kismami vagy 8) A pocakodból simán kivenni, hogy van benne a babó, utána olvastam a leírásodat és ugyanúgy gondoltam én is a helyzetét :lol: :lol:
Gondolom már alig várod, hogy kezedben tarthasd. Remélem minden ok lesz :)

Agnese!
Milyen Szűcs dokinál szülni? Ugyanolyan rendi mint a meddőségi kezelések alatt? Lassan Neked is itt a szülés, jaaaaj olyan izgi lehet :)

Ha valaki még nála szült és megosztaná tapasztalatát, örömmel venném.

Hát lányok lassan mindenki karjában tarthatja a bébijét, már csak utánpótlás kéne a másik topicból :lol: Remélem hamarosan "átköltözhetünk" nehogy üresen maradjon ez a topic :lol: :lol:
Mindenkinek kellemes babavárást és problémamentes szülést kívánok! :P

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77
 
 


Rony!

Köszi, aranyos vagy :) Szemből látszik a súlyom, de nem izgat, majd leadom...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Agnese!

Gondoltam, hogy Milánt is Nála szülted.....
Én 29-én megyek először CTG-re, csak azt hiszem, hogy már el vagyok késve ezzel a szülésznő kérdéssel....

Witch!

Szerintem sem vagy kövér, és abszolút nem látszik, hogy hány kiló vagy! :)

Kép
nika28
 
 


Nika
Én 30-án megyek először ctg-re. Én is csak múlt héten beszéltem a szülésznővel, és elvállalt. Egyébként én is jókat hallottam a szülésznőkről.

Rony
Szerintem igen, rendes akkor is. A vajúdás alatt háttérbe húzodott, ki is ment, ez nekem megfelelt, mert akkor nincs is rá szükség. A kitolásnál már természetesen ott volt. Segített, poénkodott is, ami jó volt, mert oldotta a feszültséget.
Közeleg a szülés és már várom is, hogy láthassam a kislurkót. Félni most sem félek, már csak azért sem mert az első szülésről is jók az élményeim.

Kép

Kép
agnese
 
 


Agnese!

Én is akartam már kérdezni, hogy milyen Szűcs dokinál szülni, de Rony megelőzött. :)
Örülök, hogy jó tapasztalataid vannak ezzel kapcsolatban.

Félni és sem félek, csak kicsit izgulok.....ami gondolom természetes, hisz nem minden nap történik ilyen az emberrel.....

Kép
nika28
 
 


Sziasztok!
Witch!
Ha ezt a 104 kg, mondjuk 2-3 hónapja mondtad volna, lehet én is soknak tartottam volna. De magamból kiindúlva egyáltalán nem sok. Azért láttad rólam a képet... seggetlen piriszka vagyok és mégis kb 85 kg. Úgyhogy semmi jelentősége mennyit mutat a mérleg. Bemész szülni, mire kijössz már csak 90 kg leszel. Szoptatsz pár hót, már csak 80 kg... Úgyhogy semmi gáz a kilóiddal. Te még akkor nem láttál kövér kismamit.. Szerintem az a lényeg, hogy e.ü. problémát ne okozzon a súlyunk és jól érezzük magunkat a bőrünkbe. :wink:
Nika!
Késöbb jövök... :D

Kép
kira76
 
 


Kira!

Köszi aranyos vagy, engem túlzottan nem érdekel a súlyom, majd lemegy... A baba legyen egészséges :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Kép

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Nika
Az izgalom persze, hogy természetes, nem él át az ember nap mint nap ilyen csodát. Izgalom bennem is van most is. Olyan izgalommal teli várakozás, kíváncsiság.

Kép

Kép
agnese
 
 


Sziasztok!

Witch!
Nagyon jól kivehető a babó formája a hasadban és tényleg nem látszik a súlyod. :wink:

Lányok!
Lenne egy kérdésem:
vasárnap óta érzek enyhébb menstruációszerű fájdalmakat, de nem a méhemnél, hanem, nem tudom hogy nektek volt-e olyan annó mensi körül hogy le akart szakadni a derekatok. Én most ilyet érzek, de jóval enyhébb változatban. Én arra gondolok hogy a méhem nőhet és nem gondolok semmi rosszra. Ugye nem lehet baj? :roll:
Egyáltalán a második harmadban mi lenne az előjele annak ha baj lenne? Vérzés?
Még szerencse hogy a héten megyek nőgyógyászhoz és megnéz.

Adri, Bessy, Kira, Witch, Agnese, Nika, TubiKriszta!
Hatalmas drukk nektek, hisz nemsokára megszületik a várva várt babó!
Kiváncsi leszek ki lesz az első? Na, nem mintha bárkit is sürgetnék, hisz maradjanak azok a babák minél tovább anyuci hasában.

Kép
vucuska
 
 


Vucuska!

Aranyos vagy, köszi. Valószínűleg azért fáj a derekad, mert tágulsz. Főleg ha nem széles a csípőd. Az enyém az, és mégis fájt. Én sokat pihentem, amikor fájt, feküdtem... Kitartás, aztán írj, mit mond a doki :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Witch!
Nagyon köszi a gyors választ.
Igen, a csípőm nem széles, szóval lehet hogy szélesedek.
Ma én is végigpihentem a napot.
A csütörtöki vizsgálat után majd mindenképp jelentkezek.

Kép
vucuska
 
 


Sziasztok! :lol:

Bessy kérte, hogy írjam meg nektek!

tegnap este 19.37-kor 3730 gramml 57 cm-rel megszületett Zorka.
Vendég
 


Vicuska25!

Gratulálunk Bessynek :)! Szép nagy baba :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Kép

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Vicuska 25!

Köszönjük a jó hírt! :)

Bessynek, és Zorkának jó egészséget, és sok tejcsit kívánok! :)

Lányok!

Még a hátam is borsózik......elkezdődött a babaeső! :D
Nemsokára mi is a karunkban tarthatjuk a bébinket! :)


Vucuska!

Én a 3. trimeszterig, minden hónapban megéreztem, hogy mikor kéne megjönnie.
A derekam annyira fájt, hogy azt hittem megbolondulok....
Azért a dokinál mindenképp kérdezz rá.

Kép
nika28
 
 


Sziasztok!
Bessynek hatalmas gratula! :lol: Szép nagy baba lett! De jó! :D :D Ő az első babát várunk topic Anyukája! Bár Adri nem jelentkezik, úgyhogy lehet beelőzte Bessyt!
Ha Adrinak is megszületett a babája, akkor én jövök (táblázat szerint) és utána egyszerre 3 is! Mi lesz itt??? !!! :D :D :D
Mindenki nagyon vigyázzon magára! Jó Kari készülődést!!!!! :)

Kép
kira76
 
 


Bessy
Nagyon Gratulálok Zorkához!
Jó egészséget mind a kettőtöknek!


Már alig várom ,hogy a következő Gratulációmat írhassam és az első babás képek felkerüljenek!!!!
Jó jó tudom,hogy Én csak egy vendég kukkoló vagyok itt ezen a topikon :wink: :lol: de olvaslak benneteket és nagyon drukkolok Minden Kismaminak!!!!

Kép
noki&potyi
 
 


BESSY!
GRATULÁLOK! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK! :D :D :D

Kép
vucuska
 
 


Bessy,
Gratulálok, nagyon sok boldogságot, és sok-sok tejcsit!
Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Bessy!
Gratulálok!!!

Kép
Kép
vuki124
 
 


Bessy,
GRATULÁLOK! Sok-sok boldogságot Neked és a Férjednek Zorka születéséhez!

Witch,
Olvastam a hírt, hogy lehet meglesz a babó nemsokára! Azért még tartsd bent egy picit, remélem, hogy még várat magára egy picit! :)
Majd írj sms-t, hogy mi a helyzet veletek!
Nagyon szép a pocid, majd teszek fel az enyémről is, ha lesz netem otthon, de az már csak lehet, hogy szülés után lesz!
Neked mondott a dokid szülésznőt, vagy császárnál azt nem szokták?

Rólunk:
Szombaton megyek az első CTG-re, velünk különösebb dolog nem történt, jól vagyunk, igaz nagyon fáradok már, és húzódozik ott lent alul nagyon. Hétfőn megyek a dokimhoz, ahol majd kiderül, hogy a méhszájam zárt vagy sem.

Kira,
Izgulok értetek is, és mindenkiért :) olyan jó, hogy már mindjárt itt van. Úgy éreztem, hogy a héten valami történt, csak kár, hogy ilyen ritkán tudok ide feljönni :(


Vucuska,
Hidd el, hogy hamar eltelik az-az idő és te is már az utolsó hetekben fogsz járni :) emlékszem amikor megnyitottuk a topikot és az a legjobb, hogy egyre több kismami lép be ide :)

Noki,
Mi is szorítunk Neked!

Ha addig nem találkoznánk! Közelgő időpontosoknak sok szerencsét! Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és boldog Új Évet kívánok!

sok puszi
Kriszta

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta
 
 


Kriszta!

Császárnál nem szoktak :)
Remélem babó még marad picit, legalább a két ünnep köztig. :)

Írok sms-t mindenképp :)
Te is írhatsz, hogy mizu!

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Sziasztok,

Bessy,

Szívből gratulálok Zorka megszületéséhez! :D Jó egészséget és sok tejcit kívánok!

A táblát elnézve hamarosan babaeső lesz itt :lol: Drukkolok mindenkinek, remélem mindenkinek lehetőség szerint könnyű szülése lesz :wink:

Adrival vajon mi lehet... biztos már megvan a kislánya...

Tubikriszta drága,

Remélem, majd én is kapok sms-t... sokat gondolok rátok :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a dokimtól. Szerencsére mindent rendben talált, szóval most nagyon boldogok vagyunk! :D

Az AFP-m 2,39 lett, ami kreknél jónak számít (illetve ez a MOM érték). A vér- és vizeletképem is jó lett, de a vasat tovább kell szednem. A babák is szépen hancúroztak a hasamban, a doki alig bírta lemérni őket. A lényeg hogy működik a gyomruk, a veséjük, a szívük, s gerincük is megvan meg sz összes végtagjuk. Majd jan. 15-én kell mennem ismét, amikor majd valamilyen magnézium tartalmú port kell elkezdenem szedni, ami megelőzheti a koraszülést. Valamelyikőtök szedett ilyet?
Ja a másik neme nem derült ki a 2d-s uhgépen. Majd legközelebb.

Kép
vucuska
 
 


Ja, azt kihagytam hogy azt mondta a doki hogy 88% hogy császározni kell mivel az alsó baba fejjel felfelé van és a másik meg felette keresztbe.

Kép
vucuska
 
 


Vucuska!

Örülök, hogy minden rendben van Veletek! :)

Kép
nika28
 
 


Belém rúgott/rúgtak! :D :D :D
Feküdtem, néztem a Fókuszt és egyszercsak egy pontom a hasamban nagyon kellemetlen szúrást éreztem, de ahogy jött el is múlt. Ezután a kezemet arra a pontra a tettem és 4* éreztem apró kis rúgásokat. Ezek már nem voltak olyan kellemetlenek mint az első. Szóltam Apának is hogy jöjjön, de neki sajna nem produkálták magukat. Jaj, annyira jó volt! :D

Kép
vucuska
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?