Új privát üzeneted érkezett!

Köszi a dícseket!!!

Kép
oriandy

Wow! És laptető......
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy

egyel később írok akkor megiont enyém lett volna a laptető de így neked is jutott :) és reméljük a legjobbakat :) andy hogy álltok a tesó projekttel? most nem foglalkozol vele?

nika70
Salgótarján

Hú, micsoda kis hangulatos disznótor volt ez kérem! :lol:
Januárban nekünk is lesz hozzá szerencsénk, no meg nekem most is volt, amikor otthon voltam, csak hát én ugye amolyan városi lány lettem, szóval nagy hasznom nem veszik, és hát igazándiból nem is nagyon látnak engem olyankor a dolgos emberek :oops:
De majd Dömével biztos más lesz :wink:

Lányok, tudjátok, hogy a tali az holnap lesz?
Ehhez képest akkor tényleg le kellen fixálni a dolgokat, szóval 1/2 11-11 között az Árkád 2. emeletén a cukrászdánál találkozunk?
És akkor ki jön végül:
Cat
Asiye
Sissi
Csucsu
Nemlajos

és még más?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Akkor igen, holnap a legfelső szint közepén, a cukiban :)

szerintem megismerjük egymást. engem biozti, nemhiszem hogy sokan lesznek kendőben!
világoskék kendő, fekete gatya lesz rajtam és széltem-hosszam egyforma! :)

Andy!
Jók a képek, Danika nagyon szép és édes kisfiú!

Nika! Gegének jobbulást! :)

Cat?
Többiek?

Lányok fényképezőket nem otthon hagyni! :) :)

megyek mert itt van anyukám.

sziasztok!

Kép Kép Kép
asiye

Nika!
Tesó projekt?? Most úgy voltam/vagyok vele, hogy tutira nem sikerült, hiszen apa pont abban az időben nem volt itthon amikor aktuális lett volna. Egyetlen esélyünk, ha kicsit csúszott a Pé-m, de ezt nem tudom, mert most Ovu tesztet nem csináltam. A Clostyt viszont beszedtem. Majd elválik! Ha ebben a hónapban nem is jön össze, talán majd ebben a karácsonyi összebújós időszakban sikerül....
És ti hogy álltok??

Nemlajos!
Mi az hogy hangulatos disznótor.....? :wink: :lol:
Egyszerűen csúcs volt! Amellett, hogy pörögtek a dolgok (mivel 4 disznót vágtunk: szombaton 2, vasárnap 2 és a legkisebb is 1,5 mázsás volt), nagyon jó volt a hangulat. Rengeteg képet csináltam, de nem akarok olyan "durva" dolgokat ide feltenni. :roll: :oops: :wink: :lol:

Kép
oriandy

Csajok!
Látom, a taliról mi lecsúszunk. :(
Sebja, majd a következőn ott leszünk, remélhetőleg már 3-an! :wink: :D

Kép
oriandy

SZiasztok csajok!!

Gabi nagyon boldog névnapot kivánok!
Cat örülök,hogy minden ok Marcival..szép a súlya is...kisasszonykám múlt héten hétfőn volt 640 g...

Nemlajos:a lakáshitel kamatokról csak annyit,hogy sajna azok nem szokta csökkenni,inkább emelkedni. :cry:
Nem akarlak elkeseríteni,de ez van(én bankban dolgozom)
:?

Andy nagyon szupik a képek,biztos jó volt a disznóvágás :D

Ma megpucoltam az ablakokat,függönyt mostam,mire ideért a védőnő már kész voltam,de nem tudtam összeporszivózni meg felmosni :cry: Nem tudom milyen lakásokban járt már,de közölte,hogy itt minden ragyog!!!Mi lett volna ha befejezem a takaritást rendesen??? :shock: :shock:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

ó, hát végülis reggel is ráér nekem a létszám, a helyszín meg az időpont, meg hát asiye-jal elleszünk a cukiban is :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos:én tutira megyek 1/2 11-11 körül ott leszek.Vszinű dél körül el kell mennem ,mert Márk fáradt lesz.De majd meglátjuk a bnőm lesz vele addig.
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok!
Csak ma sem voltam egész nap. Mégis ragyog a lakás. :D Milyen jó egy takarítónő néha. Tiszták az ablakok is.

Délelőtt átirattuk végre a vízórát, így egy év után... :roll:
Aztán én pihiztem a kocsiban kicsit és a húgommal beszééltem,a myg Apának volt egy megbeszélése.

Aztán pedig megvettük a maradék ajándékot Beninek.

Sisi!

Rengeteg mindent fog kapni, igaz, január 3-án lesz a névnapja is, és azért már senki nem utauik ide külön. És ugye mindenki helyett mi vettük meg az ajándékot.

Kap egy újabb Thomas készletet:

Kép

És hozzá még Annie-t és Clarabel-t.
Egy építkezéses puzzlet, egy rendőrállomást (3 rendőrautót garázzsal), egy betonkeverős autót, egy gyurmakészletet, egy mágneses rajzolótáblát és az autópályájához még plusz elemeket.
Ja és persze könyveket minden mennyiségben.

Tőlünk névnapjára még Thomasos karóra is lesz.

Nika!

Olyan jó lenne, ha egy terhes nő mindent megehetne amit megkíván. És itt most magamra gondolok.

Asiye, Nemlajos, Csucsu, Sissi!

Ott leszek holnap. És viszem a fényképezőgépem is.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Lányok, aki jön ma az Árkádba!

Ha minden jól megy én már 10 körül ott leszek. (Persze csak ha időben el tudok indulni.) Azt hiszem mindenkinek megvan a száma, majd elárjük egymást valahogy. Fél 11 körül viszont a cukrászdában leszek. Farmer és fekete felső.
Vendég

jó reggelt csajok aztán sok sok képet csináljatok mamikról babákról aki viszi :):):) és érezzétek jól magatokat :)

nika70
Salgótarján

Jupppííííííí, engem megismertek, bár egyáltalán nem hasonlítok az oldalsó képre, de szürke kapucnis kardigán lesz rajtam, csíkos sállal, és akkkkkkkkkkkkkkkora vagyok! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Drágáim!

Sajnos én nem tudokmenni. Most ébredtünk fel. Cudar éjjelünk volt. Szabina 4X is felkelt. Be volt lázasodva. Most "csak" hőemelkedése van.
Igy nem akarom sem elvinni sem itthon hagyni. ha mennék akkro jönne velem és a kismamiknak nem lenne jó egy vírust elkapni.
Irtra sajnálom mert annyira szerettem volna talizni veletek.
Nemlajosnak itt van a nagy pakk tele függönyökkel.
Érezzétek jól magatokat. És képeket kérünk a taliról.

Nemlajos: Mostmár nem teszem el a pakkodat. Igérem megoldom, hogy megkapd még idén.Hátha varrani kell rajta valamit vagy átalaítani. Ha más nem elviszem neked.

Kép
csucsu05

csucsu jobbulást nektek úgy látszik ez most ilyen időszak minenki lebetegszik

nika70
Salgótarján

jajj de izgi csajok már a talin vannak :):)

nika70
Salgótarján

Igen én is gondoltam rájuk. Kicsit fáj a szivem , hogy nem lehetek most ott. De lánykám mégcsak 2-kor aludt el annyira nyügős. Hálistennek most a láza lement. Na de mindig este meg éjjel lázasodnak be a gyerekek.
Kiváncsi vagyok milyen lett a tali. Ha más nem képeken meglessük.

Kép
csucsu05

na csajok még minidg a talin vagytok? ?????????????????????????

Képeket akarunk :D:D:D:DD:D:D:

nika70
Salgótarján

Sziasztok csajok.
Bocs a kis eltűnésért. De valahogy mostanában nem köt le a net, és a gépnél sem túl jó ülni.

Izgulok már értetek hogy éreztétek magatokat a talin.

Gyertek majd mesélni, és képekkel.
Csucsu!
Szabinának gyógyulást.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Sziasztok lányok!
Úgy látszik, én vagyok az első :lol:
Szuper volt találkozni, Cat és Sissi teljesen jól felismerhető volt, csak éppen mindkettő sokkal szebb, mint a képeken, és hát asiye!!!
Annyira emlékeztetsz egy volt szobatársamra, aki szerintem gyönyörű!!!
Szóval nagyon jó volt találkozni Veletek, egy percig sem volt kínos, baromi jót beszélgettünk, bár bevallom, én néha szétnéztem, hogy a körülöttünk ülők (a fagyizóban, kajáldában) mit szólnak a gátmetszéshez, beöntéshez, stb :lol: :lol: :lol:

Sissi Márkja egy tündérbogár! :lol:
És asiye, nagyon köszönöm a ruhácskákat, még a párom is elérzékenyült, amikor végig néztük, gyönyörűek, és hát még most is vajként olvadozik a szívem!
Köszönöm ezt a szuper pár órát!!!

Képeket Cattől és asiye-től várjatok! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: örülök ha jól telt akkor a tali. De ez várható volt. :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Már én is itthon vagyok, és kaptam pár percet hogy a géphez üljek.
A képeket most teszem át, és hamarosan ti is láthatjátok.
Sajnos nem lett sok, de majd legközelebb, ha többen leszünk.
Vendég

Jaj, csucsu, és akartam írni, hogy ne bánkódj, nem fogunk olyan messze lakni egymástól, és majd biztos, hogy találunk alkalmat a találkozásra :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Mire hazaértem ismét besötétedett, így az ablakmatricákról csak holnap tudok képet készíteni. Remélem még akkor is jó lesz.
Vendég

na szép... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

És akkor a képek:

(Szerintem kitaláljátok, hogy ki kicsoda.)

Kép Kép
Kép Kép
Vendég

Egyébként tényleg nagyon jó volt.
Legközelebb remélem mások is el tudnak majd jönni.

És aki a fővárosban vagy a környékén él, azzal akár hétköznap is összefuthatunk néha. (Főleg, ha nem dolgozik...)
Vendég

mondtam, hogy nem érdemes lefotózni... :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat: rólad nincs kép?, :(

Nemlajos és Asiye: Szép nagy a pocitok:)

Kép
csucsu05

húúú nagyon jók :):):):):) biztosan jól éreztétek magatokat :) majd legközelebb már én is megyek remélem ha másként nem buszozunk egyet :)

nika70
Salgótarján

Catról Asiye készített fotót :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy csak most, de nekem vendégek vannak, és majd csak este ha elmentek akkor lesz időm írni meg a képekre. amiből kb. 3 db. sikerült! :? :oops:

Nagyon jól éreztem magam lányok, nagyon jó volt személyesen ismerkedni! :lol: :lol: :lol:
mindenkinek pussz, megyek a vendégekhez!javascript:emoticon(':lol:')

Kép Kép Kép
asiye

Csucsu!

Örülj, amíg nem látsz rólam képeket. :)
Olyan vagyok, mint azokon amiket én szoktam feltenni, csak kicsit nagyobban. :wink:

Nemlajos!

Nem is olyan szörnyű az a kép. Ha lett volna időm, akkor többet csináltam volna, és biztosan lett volna közte olyan, ami Neked is tetszik.
De ilyen kis géppel ez midnig nehezebb. A nagy tükörreflexesemmel sokkal jobbakat tudtam csinálni.

Én ma délután még aludtam is egy órát. :D
Benit pedig ismét este hétkor kellett felébreszeteni, úgy, hogy állítólag már fél három körül elaludt. :shock:
Kíváncsi vagyok, mi lesz este. Bár ez Apa feladata.

Csucsu!

Neked a Westend nehezen megközelíthető?
Mert én kedden délelőtt orvosnál leszek, és utána akár összefuthatnánk ott. Főleg, ha Nemlajos is ráér. És akkor a függönyöket is megkaphatná.
Kinek tetszik az ötlet?
És ki csatlakozna még szívesen esetleg?
Vendég

Stiasztok!

Na én is megjöttem,Márk hazafele a buszon bealudt igy kemény 40 perc lett az alvásból.De ahhjoz képest nagyon jól birta magát.

Nagyon jó volt talizni veletek :D remélem máskor is lesz.
Kedden én dokihoz megyek délután igy sajna nekem nem jó.

Nemlajos:nagyon is szép kismama vagy. A fotó sem lett szerintem rossz.

Csucsu.jobbulást Szabinának.Remélem hamar meggyógyul.

Asiye:majdird meg mi van a hugoddal.
Vendég

Csucsu!

El is felejtettem megkérdezni, hogy Szabina jobban van?

Remélem csak egy múló valami volt az éjszakai láz.

Sissi!

Szerintem most már többször is tudunk majd találkozni. És a mai napból kiindulva nem kell mindig arra várni, hogy mindenki ráérjen, mert olyan nem nagyon lesz.
Talán majd nyáron, amikor akár nálunk is lehetünk majd egy kerti partyn.
Vendég

képzeljétek nem tudom mitől van de ma délben megmost este is alvás előtt annyira fájlalta a kezét a gyerek meg nem is mozditotta a bal karját délben is ez volt utána mintha mi sem történt volna délután játszott labdázott semmi tünet hogy fájna neki erre fürdéskor újra rákezdett hogy fogdosta a kezét de mivel még nem beszél fogalmam sincs mitől lehet de amint lefektettem elaludt és nem is sírt nem fájlalta már a kezét

nika70
Salgótarján

Nika!

Nem lehet, hogy zsibbadt neki? Mit csinált előtte?
Vendég

nem tudom lehet zsibbadt neki én is erre gondoltam mert most fürdés előtt az ágyon hempergett de passz ha holnap megint ilyen lesz neki akkor leviszem hétfőn dokinénihez lehet elviszem röngenre vagy mit tudom én

nika70
Salgótarján

A kedd nekem nem jó, akkor lesz az utolsó jelnyelv óra, partizunk 8)
Utána meg tablófotózás a suliban.
De hát most már bármikor bárkivel összefuthatunk, nem Ti vagytok a baltás gyilkosok :wink: :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hú lányok megint bűnöztem.Most ettem meg a rántott hagymakarikákat sült krumplival.Azt hiszem abba kell ezt hagynom,ha ugyannyit szeretnék hizbni mint Márkkal(4 kiló).

Csak olyan nehéz megállni,de talán holnaptól.

Na megyek pihenni.Jó éjt.
Vendég

Benéztem, hátha Asiye feltett képeket, de úgy látom túl fáradt volt.

Most mennem is kell, mert Beni felébredt, Apa pedig dolgozna tovább. (El kell intéznem a vezetékes internetet is, mert ez így nem az igazi, hogy csak egy gépen van egyszerre.)

Szép napot Nektek mára!
Vendég

na csajok most reggelre semmi baja a kezének ,támaszkodik rá ,fog vele ,éjszaka is aludt nyugodtan pedig eléggé forgolódos. Nem lehet hogy ez pszichés nála?

nika70
Salgótarján

Jó reggelt!

Bocsánat hogy nem tudtam már este jönni, mert gázos volt az est és éjszaka is utánna. Hamza elkezdte mondani hogy fáj a fütyije :shock: de nem fáj neki mikor pisil, nem csíp vagy ilyenek. csak mondta hogy fáj. megnéztem, hát van rajta egy piros folt és akkorára dagadt :shock: :shock: :shock:
kamilláztam és adtam fájdalom csillapítót, de még 2szer így is felkelt. :? fogalmam sincs mi leht, de lehet hogy ma orvos lesz belőle. talán megcsípte valami? de mi? hol? mikor?
Haí fertőzés lenne gondolom csípné a pisilés és akkor is fájna neki. :? :? :?

Na mindegy!

Nika!

Nekünk is volt ilyen mint Gegével, többször is, és azt mondta a doki, hogy valószínű pont "növésben van", és esetleg kalcium hiány a is egyben. a csontok fájhatnak.

Hááát!

Látom szegény Cat várta a képeket, de sajnos egy olyan kép van amin ő is látszik :oops: mert egy beltéri világítás mellett ült és az egész arca hófehér lett a képen :oops:
én nem értek a gép beállításához, csak csináltam, és egy olyan lett amin relatíve nem hófehér az arca

Bocsi!
és aztán megbeszéltük, hogy majd csinálunk állós képeket is amin látszanak a pocik is rendesen, de annyira dumáltunk séta közben hogy az is elmaradt!

Ugyhogy azért felteszem a képet, ,tudom Cat szereti az igényes fotót,(hát ez nem az, de legalább nevet rajta, látszik hogy jól érzi magát és szerintem is nagyon szép Ő is meg a csajok is!
Tényleg élőben annyira másak :roll: :lol:

Kép
Kép

Márk a képeken eddig is olyan szép és picike, de élőben még inkább :lol:

Nemlajos!

Örülök, hogy tetszettek a ruhik és mégegyszer bocsi, hogy már nem volt időm kimosni vasalni őket, de ugyis frissen mielőtt Döme használatba venné, megteszsed! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Hugom drámája/ 100. felvonás!

Szóval már kb. két hete hordja túl a kicsit!
Csütörtökön megvizsgálta a doki, és mondta hogy? :óóóóóóóóó itt bármelyik percben baba lehet, de ha nem akkor szombat este befekszik a kórházba és ugyis Ő (mármint a doki), lesz ügyeletes este 7től ma reggel 7ig, meglesz reggelre a baba!

Márcsak azért is mert a doki jövő héttől szabin van. A szülésznő mondta menjenek be délután 5re, ő megcsináltattja a papír munkát, ctg, beöntés, borotválás...
aztán 7re ott a doki és megindítják..
csakhogy 5 és 7 között az éppen ügyeletes doki kijelentette hogy :azt az ujjonnan felvett kismamát Ő megakarja vizsgálni. majd közölte hogy , szerinte nem lesz ebből gyerek még 1-2 napig akkor sem ha megindítják ugyhogy mire a hugom dokija odaért volna, kidobták a hugom a szülőszobáról..
szerintetek?,,,olyan izgatott volt, annyira kikészült már az utolsó két hétben idegileg, annyira belefáradt, fél, szeretne túl lenni rajta..
és egy 42 hetes kismamát minden előkészület után hazaküldenek, hogy na jó, hétfőn már nem kell senki engedélye, mert muszály lesz megindítani.
majd mégis csak elcsípteék a dokiját valahol a kórház környékén, és bementek vele, jól beletúrt hogy majd be sz.rt szegény, aztán üvöltve leb.szta a hugomat is meg a szülésnőt is az egész helyzetért(holott az ő kényelme miatt történt így), és hazaküldte a hugom :evil: :evil: :evil: :evil:

aki totál ki van idegileg, már félti a kicsit is, akivel senki nem foglalkozik. hogy jó e neki 10 hón apja az anyukájában :evil: :?:

mert számoltunk-számoltunk, ha a ciklus utolsó napjaiban esett teherbe, akkor is már 41 hetes.

más orvos nem akarja átvenni, az ügyeletesektől meg fél, de mondtam neki, ne féljen ennél még egy állat klinikán is jobb bánásmódban részesülne..

és csodálkoznak ha nem akar majd többé gyereket ezek után, mikor eddig egy rémálom volt neki a kórház minden perce..

bocsi, csak gondoltam jó ha tudja a világ hogy vannak ilyen orvosok is! :evil: :evil:

Kép Kép Kép
asiye

most nézem csak hogy a fotón a ruhám legkevésbé sem igazolja hogy kismam vagyok, :) inkább olyan mintha alá dugtam volna egy kispárnát! :)
de mindegy! :)

hát tegnap a fotózás nem volt az erősségünk :twisted: :twisted: :twisted:
legközelebb ne számítsatok rám, még ha lesz is gépem, mert tuti nem tudom használni.

egyébként ugy váltunk el Cat-tel, hogy ha megvan a kicsim, neki küldök sms-ben értesítőt, aztán mms-.ben képet, hogy minnél előbb lássa világ a kis csillagom :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Ha fotózátt tárgy mögött van a fényforrás, akkor úgynevezett derítő vakuzást kell használni. Az a kicsi gépeknél azt jelenti, hogy nem automatikusra állítani a vakut, hanem állandóra. Így a másik irányból is érkezik fény, és a kép sokkal jobb lesz. (Napfelkeltét és naplementét is így a legjobb fotózni.)

De szerintem a kép így is jó.

A húgodat iszonyatosan sajnálom. Én abba a kórházba be sem tenném többet a lábam. Sok lépcsőzés, szex, egyéb praktikák, és ha megindul a szülés mentőt hívni, hogy a legközelebbi ügyeletes kórházba vigyen. Ennél biztosan jobb ellátást kapna bárhol.

Nika!

Örülök, hogy Gegével minden rendben.
Most, hogy Asiye írta eszembe jutott, hogy nekem is volt ilyen gyakran gyerekkoromban. A lábam és a karom is fájt. Mintha a csontom akarna belülről szétrobbanni. (Néha még most is előfordul. :shock: )
Akkor azt mondták nekem is, hogy a hirtelen növéstől van. Elsős koromban egy fejjel voltam magasabb az osztálytársaimnál. :roll:
Ha legközelebb ilyen lesz, akkor próbáljátok meg maszírozni neki. És kérdezzetek rá, hogy van-e homeos fájdalomcsillapító esetleg. És szerintem nem árt, ha kap plusz calciumot.
Vendég

Sziasztok!

A képekem Márk gyönyörű én meg borzasztóan nézek ki,de hát ez van.

Asiye:egyre durvább a hugod esete.Melyik kórházban szülne?
Kisfiad kukaca hogy van?
Nika:örülök,hogy jól van Gege.

Most mennem kell majd délután még megpróbálok benézni.
Vendég

CAt szerintem ha ennyi idegesség nem inditotta meg a szülést nála akkor a szex meg a lépcsőzés meg sem fog neki kottyanni
nagyon sajnálom de én azt mondanám hogy menjen be egy másik kórházba és vigye a papírjait hogy már 42 hetes és akkor császározzák meg még a végén fertőzést kap a túlhordás miatt nem normálisak ezek az orvosok pont azért nem szabad túlhordani a babát mert belekakil a magzatvizbe és kész a baj szerintem csapjion oda az asztalra a hugod mert ez nem vicc na én ezért nem választottam dokit látod neki van és mégis úgy viselkednek vele mint egy ronggyal és még fizet is érte én nem fizettem egy árva filléárt sem és mégis csodálatosnak mondhatom a szülésemet igaz császárral szültem de bánja kánya :):):)

Gegének mamár nem volt semmi baja eddig lehet hogy tényleg nővében van majd adok neki calciumot :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Nika!

Végső kétségbeesésében az ember bármire képes, csakhogy az a baba már kijöjjön.

Nemlajos!

Itt vannak a kész ablakmatricákról a képek:

Kép Kép Kép
Kép Kép

És egy mai kép Beniről ahogy vonatozik:

Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?