Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Köszönöm a ++++kat nagyon jól esik. A helyzet javult, de.... nem tom még mi lesz. Jöhetnek továbbra is az enerdzsik és a +++, mert nekem nagyon nagyon fontos, hogy jól alakuljon.

Lindi: Gyerkőckéknek jobbulást és remélem tényleg kihozza nekik a trutyit az orrukból. Hol lehet ilyen szívásra :lol: menni? Én egyébként eleve sós cuccot próbálok neki adni és ezüstkolloidot,érdekes módon azt bírja a legjobban. :-)

Látom mindenhol van ez a hülye köhögös - orrfolyós vacak, én már szinte el sem hiszem, hogy egysző elmúlik.

Cipővásárlás: hát tényleg nem egyszerű, én azzal szoktam kezdeni, hogy leméretem a lábát és akkor elkezdem a cipőket nézni, de sajnos meg nem tudja igazán mondani Fanni sem, hogy jó-e vagy sem, pl. ha nem tetszik neki, akkor tuti azt mondja, hogy nem jó. :-)

Votiv: bakker ez a tüzijáték... de legalább a többi jól sikeredett.

Ancsi: ikeját jó, hogy mondod, mert készültem kimenni, de akkor majd jövőre.

MInden szülinaposnak nagyon sok boldogságot.

Még egyszer köszönöm... Johi

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Ruz: tudok nagyon frankó kineziológust... nem olcsó, de nagyon szuper.

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Lindi!
hova fejlődik a világ? nekem szívták le az arcüregemet (vagy szúrták fel és úgy...??) műtét keretében, be is kellett feküdnöm pár napra, még gyerekkoromban. és hát nem volt kellemes, mert bódításban végezték, de még a bódulat előtt elkezdték felszúrkálni a tűket...
lehet, hogy a Salvusvíz kénes, és az ott gáz formájában hömpölygött, vagy mittomén...

Johi!
akkor továbbra is +++++++++++++++++

ancsipancsi
 
 

 
 

Lányok!
A Bookline-on 20 %-os kedvezménnyel árulnak nagyon jó könyveket, pl Anna-Peti-Gergő sorozat, vagy Bogyó és Babóca, Tesz-vesz. Én most vertem el 8 ezer ft-ot, de ezek legalább értelmes ajándékok lesznek :D

Johi!
:D :D :D HAjrá!!!!+++++++++++++++++++

Gyógyuljatok kis és nagy betegek!++++++++++++++++

Kép
Kép
zuzmo1
 
 


Ancsi: az, hgoy felszúrják az ember arcüregét azt egy az egyben tűvel csinálják?? :shock: Jesszu!!!

Lindi: ezt mi már rég kitapasztaltuk, hogy nem szabad befogni a másik lyukat, mert akkor nem jön ki a trutty. És kb sejtem mit-hgoy csináltak a gyerkőknek, mert anno a HPbe Kamillát is szipacsolták igy le, a harmadik nap után már nem rítt :roll:

Johi: na ez már valami! ;) Tessék Fannikát lepasszolni Nagyihoz és Kettesben elmenni apával valahová romantikázni két ünnep között!! Addig amig meg nem jő a Pindur! Pl: Szent Orbán Fogadó elég romantika helyen van (Kóspallag) ;)

Ruzi:+++++
Szrek: ++++

Enya: szerintem itt igazándiból senki se ismeri Csabafy doktort :roll:

Votiv: tüzijáték :x azért meg lehetett enni a sütit?

Rylie
rylie
 
 


Köszönöm Vince nevében a jókívánságokat, és hogy ilyen hosszú idő után is gondoltatok rá! :D

Én csak egy dátumot tudok megjegyezni, már olyan régen jártam itt: sok boldogságot kívánok Istinek és Esztinek szülinapra, és mindenkinek, aki most ünnepel, csak én nem ismerem ...

Mi jól vagyunk, a gyerkőcök kitöltik a napjaimat teljesen. Vince ovis, az ikrek pedig 2010. szept.-ben mennek majd oviba, bölcsisek nem lesznek terveink szerint, hanem én próbálom nevelgetni őket itthon, kevés sikerrel :lol:
Egy jellemző kép:

Kép

Mindenkinek minden jót, és örömteli karácsonyi készülődést kívánunk:
Blaye
blaye
 
 


Lindi,
salus vizzel az a gubanc, h NEM szabad akármilyen hidegpárásítóba rakni. Mienk tefal, totál ki is purcant tőle. Van egy ilyen izémicsoda, ami pl Ridéknek is van, meg nekünk is felesben a levi uncsitesójáékkal, na abba lehet, :roll: nekünk is azért van, mert uncsitesó kruppos, és ezért felírták, de így is egy vagyon, ezért feleztük, és ha nagyon betegek az enyémek, el szoktam kérni. (pl tüdőgyulánál)
szal, én csak egyszer raktam salust a tefalba, azóta elég hülye hangot ad, mondjuk nem romlott el, de nem is a legszebb... :lol:


szülinaposok HAJRÁ!!!

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Zsan! Nekünk is Tefal van, remélem nem vágja tönkre :roll:
Nekem is ajánlottak már egy "inqua-neb" nevű inhalátor-t, az lenne az? A dokinál is volt ilyesmi, abba is Salvus vizet öntött a nő és egy maszkot kellett a gyerekek elé tenni, az is valami ultrahangos párásító masina volt.
Mindegy, ezt a Salvus vizes párásítást nem is gondoltam hosszú távon, nem gondoltam volna, hogy több mint 500.-ft egy palackkal belőle.

Egyébként a gyerekek, legalábbis Bajni látványosan jobban van, ma már alig jött trutyi az orrából, de Grétit sem hallottam ma krákogni (neki ugye nem jött ki az orrán, eleve a dokihoz is 3 hete azzal vittem, hogy köhög, csak lestem, hoyg arcüreggyulladást diagnosztizáltak).

Blaye! Édesek a gyerekek, Blankának milyen kis kunkori a haja :)

Johi! Mi Gyálon voltunk, ha kéred, megadom az elérhetőséget. 4.000.-ft / alkalom. Nagyon kedves a nőci, mondjuk jó sokat beszél.

Pgabi! Válaszoltam, de igaziból van fenn egy TCM overál, 1 számmal nagyobb, mint amit a Bajni kinőtt, arra fájna a fogam, szombaton jár le, de 1.-ft-ról indították, úgyhogy lehet 2x annyi lesz az ára, mint újonnan :roll:

KépKép
KépKép
lindicita
 
 


Azt nem is meséltem, hogy hétvégén moziban voltunk, megnéztük a Goda Krisztina új filmjét, a Kaméleon-t (nekem az előző 2 nagyon tetszett).
Hát ... érdekes film, de szerintem nagyon jó, csak ne úgy induljatok neki, hogy vígjáték (én valami miatt úgy ültem be).

Szoborparkba vittük unokatesóimat:

Kép

Kép

KépKép
KépKép
lindicita
 
 


Sziasztok!
Minden közelmúltban ünneplőnek nagyon BOLDOG-ot kivánok!!!!

Rég voltam, azóta kész a házunk alapja 8) és túl vagyunk virusokon (H&F= minusz 5 kg nálam :wink:, és fekélyes, tályogos torokgyull... ) de hétvégén már falaink is lesznek 8)

pár doglot kiszúrtam...

Johi,
rengeteg ++++!! Ez tul.képpen derült égből jött?? Nagyon szoritok, hogy minden úgy legyen, ahogy Te jónak látod!!!!

Lindi,
hogy birod ezt a sok betegápolást? Én annyira lepukkanok egy kis náthától is, mert folyamatosan sajnálom őket a bajaikért, hogy a végére tisztára kimerülök a nagy igyekezetben, ahogy minnél hamarabb meg akarom őket gyógyitani. Srácainknak ugyanolyan sapijuk van :wink:

Barbi,
kép nagyon teccc!! És köszi, hogy Emmátok lesz, annyira szivesen hallgatom és mondom majd ezt a nevet : nálunk apa megvétózta anno :cry:
Tesóm szüléséről még: a legnagyobb bajom,h nem birtam ezidáig rávenni, hogy fogadjon dokit!!!Sehogy nem tudom rábeszélni :? Igaz,h legalább M.G. Vele lesz ugyebár...
Mosogatógép kérdésedet és a válaszokat én is köszi :lol: :lol:

No, még olvasok...
Pussz

Kép
Kép
szelloke
 
 


Szrek,
Neked is soook +++! Én nagy ritkán terhesen/szoptatáskor algopyrint vette,m be, mert kórházban is azt javasolták fájdalomcsillapitásra a farokcsonttöréskor.Akkor azt hiszem max napi hármat mondtak, szóval nem okozhat kárt 1-1 szem!! Belladonnát is olvastam egszer fejfására .

Aviva és egyéb intimtornás tapasztalatok kellenének nekem: egyre rövidebb (21-25 napos) ciklusom normalizására :roll: :evil:
Vagy még jobb lenne valami csepp vagy homeo mert mostanság semmi időm, nemhogy még tornázzak is :roll: :cry:

Zuzi,
alexandra.hu-n is érdemes regisztrálnod: ott ezek a könyvek (többek között) egész évebn 2o% kedvezménnyel mentek, sőt A-P-G, B&B még 4o% is volt!!!Tapasztalatom szerint minden könyvet itt a legérdemesebb rendelni, még a szállitás (költség és gyorsaság) miatt is .

Blaye,
húúúú, mekkorák az ikrek (is). Most voltak 1 évesek? Sokkal nagyobbnak tünnek!!!És milyen szépek!

Rylie,
püztem Neked kérdést...

Jóéjt Mindenkinek!

Kép
Kép
szelloke
 
 


[quote="zuzmo1"]L írta:zuzmo1ányok!
A Bookline-on 20 %-os kedvezménnyel árulnak nagyon jó könyveket, pl Anna-Peti-Gergő sorozat, vagy Bogyó és Babóca, Tesz-vesz. Én most vertem el 8 ezer ft-ot, de ezek legalább értelmes ajándékok lesznek :D

Johi!
:D :D :D HAjrá!!!!+++++++++++++++++++

Gyógyuljatok kis és nagy betegek!++++++++++++++++


tegnap írtam, hogy van az Alexandránál is ilyen, azt ott csak 550 a posta :). viszont a Bookline-nál én is rendeltem, és odáig jutottam, hogy még posta ktsget se kellett fizetnem. én is tudom verni a lét ügyesen! :)))

Rylie!
orron keresztül szúrták fel a tűt.

ancsipancsi
 
 


Ancsi,
Alexandránál is csak 10e-ig van postaköltség, Zuznak már csak 2e-t kellett volna még tapsizni és akkor ingyen viszik házhoz :) :)
Nekem ez sikerülni szokott figyelembe véve a könyvárakat :?

Kép
akata
 
 


És Esztit, Istókot Isten éltesse
Vincének boldog névnapot!!
Blaye, nagyon helyesek és biztos soha senki sem mondta még neked :D :D de szerintem nem hasonlítanak :D :D :D

Kép
akata
 
 


Lindi,
ez az arcüreg átmosás nagyon rosszul hangzik :(

Johi, soksok+++++++ továbbra is

Szrek,
milyen az új kecóban készülni a Karácsonyra?

Kép
akata
 
 


Sziasztok,
csak gyors bekukk, mert mindhárman ujra betegek vagyunk :( pont ma hivott a védönö, és csomo jotanácsot adott homeo ügyben, ugyhogy nem adjuk fel a küzdelmet a takonnyal. Meg a HBK-t is fel lehet hivni tanácsért, tök jo :)


Isten éltessen minden szülinapost! :) :) ISti, Eszti, Vince :D

Ruzi,
nem kaptam üzit Töled, de akkor most irok gyorsan privit Neked :)

Johi,
további sok +++

Barbi,
Ábel megijedhetett a dokinénitöl, mert azota jobban alszik, és "csak" ébredéskor köhög.

KépKép
fibi
 
 


még 1:

Lindi,
én is gyerekkorom óta küzdöttem arcüreggyulladással, és csak az alkati szer segitett meggyogyulnom (addig volt minden: 10x felszurták az orrom, kivették az orrmandulám 9 évesen..., felnöttként meg csomo antibigyot szedtem évekkel ezelött, aztán meg is mütöttek, mert már a felszurás sem hozta ki a trutyit...) és 2 éve "csak" annyi bajom van, hogy télen náthás vagyok idönként.

Szello,
Aviva akkor használ, ha csinálod a tornát, uh szánj rá kis idöt, és rendbejössz :) van nálam anyag (jegyzet+cd), szólj, ha kéred :wink:
fibi
 
 


Sziasztok,
Köszi a drukkokat és +++-kat. Rám fér.

Más, de megint segitség: kinek van jól bevállt takaritónője, eddig nem akartam, de most sem fizikailag sem lelkileg nem vagyok erős takaritásban, ha pedig megszületik PindurPandúr, akkor még rosszabb lesz a helyezet. :-) Úgyhogy ha valaki tud valamit dobjon meg priviben, kb mennyiért dolgozik az illető, mennyire vagytok elégedettek stb... Köszi Előre is.

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Sziasztok lányok!

Eddig kimenőm volt és ezentúl ez minden pénteken így lesz :D :D :D És Bajnika alszik előre láthatólag 4 óráig, úgyhogy még itthon is szabadidős programom van (festem si gyorsan a hajam)

Szellőke! Hát, kicsit ki vagyok purcanva én is, de nem adom fel. Mondjuk az talán mindent elmond az állapotomról, hogy kb 10 év után most votl egy herpeszem és egy ekcémás foltom is előjött, ami szoptatás alatt is volt, de már mindkettő elmút szerencsére. Most újra tuningolom az immunrendszerem, remélem sikerül, mielőtt valami újabb betegség megtalál :)

Fibi! Köszi az infót, remélem ez az arcüreggyula nem lesz visszatérő betegség Grétinél. Nekem szerencsére eddig 2x volt, mindkétszer hamar kitalált a trutyi, antibigyó nélkül. A mézes pakolás és az infralámpa csodákra képes, nem is gondoltam volna.
Homeós dolgokban egyre kevésbé hiszek, mióta plusz infóim vannak róla, az alkati szerben még kevésbé, úgyhogy én nem próbálkozom vele, de örülök, hogy neked bevált :wink:

Na, futok dógomra, ma karácsonyi ünnepség lesz az óviban, a templomban fognak énekelni a gyerekek, utána pedig szeretetvendégség lesz. És a Gréti milyen kis titokzatos, hiába kértem, hogy énekelje el az éneket, azt mondta, hogy nem lehet, azt csak a templomban lehet énekelni :)

KépKép
KépKép
lindicita
 
 


Johi! Nekem van bevált takarítónőm, és úgy tudom 1 napja még szabad a héten. Viszont ebben az évben már csak a jövő héten dolgozik, ünnepek alatt nem. 1.000.-ft/óra, de aránylag gyorsan dolgozik, nálunk az egész házat (3 szint, 5 szoba, ebédlő, 3 fürdőszoba) 4 óra alatt kitakarítja. Ráadásul itt lakik a kerületben, küldjem a számát?
És nagyon szereti a gyerekeket is :wink:

Már másnak is ajánlottam (innen :) ) és úgy tudom, ott is bevált, de majd megerősíti, ha akarja :)
lindicita
 
 


Kata,
jó, csak még mindig nem értük magunkat utol és hiányzik még ez-az, meg irtó sok még a tennivaló, fogalmam sincs, hogy kéne jobban beosztani az időmet :roll: és kéne gyorsan vki, aki sitty-suttyra varr nekem függönyt, mert az egy elég idegesítő elmaradásunk még

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


Lindi,
semmi gond, mindenki abban hisz, amiben szeretne, meg (gondolom), ami bevált neki. Mindenröl terjednek mindenféle "infok", egymással szöges ellentétben álló dolgok is, (nem véletlenül persze), aztán az ember döntse el, mit hisz el, stb...
(csak azért irtam le a tapasztalataimat, mert sokat szenvedtem ezzel a betegséggel, de nem akarok senkit megtériteni vagy ilyesmi.)
amugy sztem a homeo sem csodaszer (csak legalább nincs mellékhatása), mert ha csak a tüneteket kezeljük, de az okok megmaradnak, tehát mi magunk nem változunk, akkor visszatér a betegség egy idö után...
fibi
 
 


Enya2, az inneni csapatból senki sem szült Csabafival, csak egy régi topikost ismerek, aki igen, és ő maximálisan elégedett volt vele. Nem volt könnyű eset, egy derékprobléma miatt nagyon veszélyes volt számára a szülés, de Csabafi a várandósság alatt is végig meg tudta nyugtatni és tökéletesen vezényelte le a szülést is, a lány végig biztonságban érezte magát, feltétlenül hitt és bízott a dokiban :)

Lindi, hát nem tudom mit hallottál vagy olvastál a homeopátiáról, de szerintem a közel 150 éves írott (és az azt megelőző párszáz év íratlan) történelme alatt olyan még nem derült ki róla, ami mondjuk a vitaminokról, az oltásokról vagy a gyógyszerekről.
hadd mondjak részben Fibinek is ellent, ez pont nem az a dolog, amiben hinni kell :) mert hogy ez működik. a helyes szerválasztás persze kulcsfontosságú, ehhez kell a szakember, a képzett homeopata segítsége, ezt nem javaslom senkinek se saját szakállra.

persze a családomnak kontrollcsoportja nincsen, de azért azt el tudom mondani, hogy mióta homeopátiát használunk, még soha nem volt szükségünk gyógyszerre, sem bármilyen beavatkozásra, és nem azért, mert hiszünk benne és nem leszünk betegek.
de betegesek sem vagyunk - épp ma voltunk egészséges-rendelésen, utoljára 4 hónapja jártunk a dokinéninél, akkor is egészséges-rendelésen -, pedig nem étkezünk sterilen és heti 5x biztos gyerektársaságban vagyunk, ráadásul minden nap más gyerekekkel, immunerősítőt sem használunk, és még csak tisztított vizet sem iszunk :wink: ekkora mázlink nem lehet :)

emellett én nagyon hálás is vagyok a homeopátiának, például azért, hogy ez volt az egyetlen elképzelhető gyógymód, amely Liliróza bőrét maradéktalanul meg tudta gyógyítani a BCG oltási károsodás után. és látom azt is, Istinek mennyit segített az MMR kivezetőszer, és az alkati szere, szinte napok alatt nőtt a figyelme, a szókincse. nem a bogyóktól lesz csodagyerek :lol:, hanem a bogyók adtak egy olyan plusz energiát (hiszen a homeopátiás szer valójában energia, vagy információ, ahogy tetszik), ami a fejlesztést és az összes munkánkat előrébb lendítette, kiegészítette, megalapozta.
a napi 2 óra házifeladatot, amit a logopédus adott, csak azért tudom végigcsinálni vele, mivel már van annyi türelme, hogy fél-fél órákra le tudjon ülni velem. és ez ahhoz képest, hogy kezdetben hogy röpködött a figyelme 10 másodpercenként, óóóóriási előrehaladás.
ezen kívül még mondjuk szedálhatnám ritalinnal, vagy hordhatnám fejlesztés címén talpmasszázsos agysejtszaporításra - ilyen is van ám!

ne vedd bántásnak, sosem akarnék rosszat nektek, de kívülről úgy tűnik, valami nincs rendben, ha egyik dokitól a másikig hordod a gyerekeket, akik meggyógyítani sem tudják őket, viszont egymást hülyézik le szakmailag, tök ellentétes diagnózisokat adva, ami után neked kell felelősséggel eldöntened, hogy kezeled a gyereket, beadod-e a gyógyszert vagy sem, ráadásul te még ezért komoly pénzeket is fizetsz (a gyógyszertárban is), miközben tudom, hogy te sem adsz szívesen antibigyót a gyerekeknek, és főleg nem fölöslegesen. kéne nektek már 1 rendes gyerekorvos, akiben maximálisan megbízhatsz :)

puszi,

votiv 8)
votiv
 
 


Minden kis-nagy betegnek bulást és sok +++++++++++++

Rylie :) Cipővásárlási párbeszéd :lol: :lol: :lol:

Votiv :) Rossz tüzijáték :evil: :evil: de király, hogy ezen kívül minden szuper volt :D

Johi :) Innen is mennek a +++++++++ok, örülök, hogy van javulás!!

Curse :) Ezek szerint megvan az új csizma? :wink:

Blaye :) Nagyon szépek a gyerkők!! :D :D

Lindi :) Tök jók ezek a szobros képek! :lol: Gyerkőid egy hősök, hogy ilyen jól bírták a tortúrát! Ezek szerint mentek még párszor, igaz? egyáltalán mennyi időközönként lehet ilyet csinálni? És minden pénteken kimenő?! nem túlzás ez már egy kicsit??? :lol: :lol:

Szellő :) Ügyik vagytok, jól haladtok a házzal!! :D Vírusok :( remélem eztán elkerülnek!

És ma végre dícséretet is kaptunk az oviban, nem volt bunyó :lol: Bencustól viszont néha frászt kapok, mindenre felmászik, ma majdnem leesett a székről, úgy kaptam el, mondhatok én neki bmit, nem használ, fél perc múlva már mászott megint... :roll:
denizsa
 
 


Lindi,
én is csak egy szót homeo ügyben, mert tapasztalat az nálunk is van.
6,5 éves gyerekem még sosem kapott kúraszerűen antibigyót, egyszer megpróbáltam lenyomni egy adagot a torkán, mikor először volt tüdőgyula-gyanúja. Tehát mondhatom azt, h SOHA nem kapott még antibiotikumot, pedig két éves kora óta óvódába jár, és van egy csomó tesója, és nem takarítok minden nap. Bnek volt már rendes "igazi" tüdőgyulája is, és akkor sem kapott bigyót. (ja, nem a doki volt felelőtlen, ő felírta az antibigyót, csak épp nem kellett kiváltani!)

hát ennyi, ez sztem sem hitbéli meggyőződés, használ és kész, csak meg kell találni hozzá a megfelelő szakembert, mert az sajnos sokszor tényleg édeskevés, hogy felcsapod a könyvet, és megpróbálsz keresni vmit.

a "pletykáknak" pedig, amiket innen-onnan hallasz, ne ülj fel!

és persze ez sem csodaszer, a halottakat nem támasztja fel, a láb nélkülinek nem növeszt lábakat. :wink:

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


ja, és még valami homeóhoz:
tökéletesen elfogadom, ha vki máshogy látja dolgokat, mint én. TIszteletben tartom a véleményét. És örülök, ha én is megkapom ezt a tiszteletet, mert ez sokkal egyszerűbb, mint hülyeségeken vitázni. Nem vagyunk egyformák, és ez így szép.

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Homeo: az általam hallott infóknak utána fogok nézni, addig nem is mondok semmit, nem mintha idáig vitázni akartam volna róla :) Eddig sem voltam nagy homeo-fan, csak a kivezetőkig merészkedtem :).
Tudom, hogy sokan dícsérik, az ismerettségi körünkből is, szóval az, hogy hat, az tény, ezt én sem vitatom, sőt, akitől hallottam a negatívumot, az sem vitatja...
... na itt belekezdtem volna valamibe, amiről csak hallottam, de nem néztem utána. Ha lesz egy szusszanásnyi időm, előkeresem az erre vonatkozó irodalmat és esetleg átbeszélhetjük :)

Eddig Rizikó-ztunk, és most sem fejeztük be :roll: De mivel Petinek már 300 katonája volt, a 100-100 katonánkkal szemben (1 valakit már el is tüntettünk a térképről), így éjfélkor feladtuk (fél 9-kor kezdtük) és Petit nyilvánítottuk győztesnek :)

Jó éjt!

KépKép
KépKép
lindicita
 
 


Votiv! Igen, kellene már egy jó doki, egyre inkább azt hiszem, hogy az csak a mesében létezik :)

Viszont a gyerekek egyre jobban vannak, Gréti napközben már egyáltalán nem köhög, a krágogást is végleg abbahagyta, orrából már csak reggel jön egy ici-pici, és Bajnikámnak is szinte már csak a befújt orrspray-t lehet kiszívni :D :D :D :D Remélem tényleg csak az arcüregben lerakódott trutyi okozhatta ezt az állandó orrfolyást.

A legidegesítőbb ebben a doki mizériában az, hogy az összes doki (5-nél jártunk eddig) teljes természetességgel bólogat a 4 hónapja tartó orrfolyásra, mondván, hogy a Gréti hazahozza az óviból és ő hiába nem beteg, a Bajnira átragasztja és a kedvencem az az, hogy hát igen, szőke, kék szemű, sok baj is lesz még vele :roll:

KépKép
KépKép
lindicita
 
 


(Halkan és zárójelben, hogy én nagyon igyekszem a homeóval, főleg most ebben a taknyosságban és igaz, hogy dokink sincs homeós, de mind az oscillo mind a stodal mint halottnak a csók :( pedig nagyon szeretném, ha működne; most kalium muriaticummal próbálkozom Fíbi tanácsára meg elolvastam a szerkeresőben, de egyelőre még dugult vagyok, igaz nem annyira, mint első nap; tudom, alkati szer kéne a náthára, de pl vannak olyan szerek, amiket a nevük alapján be sem adnék pl higanyt)
szrekuc
 
 


Votiv irta:
"hadd mondjak részben Fibinek is ellent, ez pont nem az a dolog, amiben hinni kell"
csak azért irtam azt h minndenki abban hisz amiben akar, mert Lindi ezt irta elözöleg: "homeós dolgokban egyre kevésbé hiszek..."
részemröl ennyi volt a téma kapcsán a reag :)

Szrek,
lehet hogy nem komplex szerrel kellene probálkoznod. védönö is aszondta h mono készitménnyel probálkozzak amikor csak tudok. az viszont sokszor több honap (vagy év) mire az ember rájön h épp melyik szer mikor használ az egyénnek. ezért jo talán egy jo homeos doki. mi is el fogunk menni, majd megirom neked, ha érdekel.

KépKép
fibi
 
 


Csáó!!!

NA én egy igazán szkeptikus ember vagyok, mégis szólok! :D
Amióta homeós dokihoz járunk, gyerkőim nem láttak gyógyszert. Még nasivin orrcseppet se. Igaz, PAnnuskának egész múlt télen folyt az orra, vittem kontrollra gyakran, meghallgatták a tüdejét, torkát fülét nézték. Ennyi! Nátha vírus és kész. Kezelgettük, szinten tartottuk, tavasszal elmúlt. A védőnő meg már folyamatosan tanácsolta az antibigyót.
B-nek nagyon el volt dugulva az orra a héten, és a kalium muriaticum bevétele után kb 2 órával ömleni kezdett a takony az orrából. Nyilván jól választottam szert. Ami még jó az orrdugulásra (barátnőm erre esküszik) a Sticta pulmonaria!!! (Szrek, esetleg még ezt is kipróbálhatod)
Stodal, oscillo, homegene: nálunk se váltak be.
Viszont a heel termékekről nagyon jókat hallottam, mi most nyomatjuk a gripp heel-t, ami a felső légúti hurutos cuccokra, náthára, influenzára jó.
sűrű takonyra a pulsatilla is be szokott nálunk válni, ez PAnnuska csodaszere. B-re a vincetoxikum hat tök jól.
Mindezek ellenére megértem azt, aki nem hisz móbenne, Úgy szocializálódtunk, hogy ha valakinek x betegsége van, akkor arra y gyógyszer a jó, és punktum. És ha nem hat, akkor majd egy erősebb z gyógyszert vegyen be. Nekem is magas a homeopátia, elveit ismerem, de nehéz átlátni. És könnyű kis náthákat ilyennel kezelni, nem tudom, mit lépnék, ha komoly betegsége lenne a gyerekemnek.....

Tegnap nagyon rossz híreket kaptam, és olyan zaklatott voltam, hogy rosszul csuktam be a kocsi ajtót, mára lemerült az aksi. Jóóóó kedvem van! :(

Johi!
Én is tudok takarítónőt! A bébiszitterünk vállal takarítást. AKi kipróbálta meg volt vele elégedve. Asszem 1000 forintot kért.

Kép
Kép
zuzmo1
 
 


sztem náthára nem kell alkati szer. Ráadásul az a legnagyobb kicseszés benne, hogy az alkati szert sem lehet mindig elsőre eltalálni. No persze, és azonnal váltani sem lehet, mert akkor nem derül ki, h használ-e vagy sem.
Náthára nekünk nincs csodaszerünk, bár úgy vettem észre, mi is a kali muriaticumot szoktuk kapni sokszor, pl a sambucus nigra tökjó volt Bnek, de a másik kettőnek semmit sem ér. Kár, h a homeopátia olyan, h mindig kell hozzá a doki. Mert én nagyon nem szeretek állandóan telefonálgatni, sms-ezni, odamenni, stb... főleg, ha hetente kettőnél többször kell... :lol: :roll:


Zuzi,
+++++++++++ az akksinak is, meg a rosszhíreknek is!

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


viszont jó, ha van alkati szer, mert az - többek közt - a náthára is jó :lol: és akkor nem is kell még telefonálgatni se :wink:
persze megtalálni nem egyszerű, de érdemes megpróbálni!

Lilirózának még nincs alkati szere, Istinek már van. Ha elkezd folyni az orruk, Isti kap alkati szert, és percek alatt (nem túlzok) elmúlik minden baja (ha nem, akkor meg később kap még egy adagot), Liliróza meg kap 2-3 szert egymás után, ahogy a napok alatt változnak a tünetei csöpögős orrből eldugultra, kezdődő köhögésről hurutosra stb.

Stodal nekem mindig bevált eddig, de az Engystoltól (a Heel infulenzaszere) például egy hétig rosszabbodtam, aztán mikor abbahagytam, akkor kezdtem meggyógyulni :x
komplex szerek közül a Sedatif is elég jól el van találva sztem, de az Oscillo nálunk se használ már, a durvább vírusokra hatékonyabbnak érzem a Vincetoxicumot. ez egy újabb szer, egy gyomnövényből (vadpaprika), alig 20 éve fedezte fel a homeopátia, míg az Oscillo - ezt a kacsa májából nyerik ki - jóval régebbi, de szerintem a vírusok is változtak már annyit, hogy ma már más szer kell.

votiv 8)
votiv
 
 


Zuzi, rengeteg +++++++++++++++++!

Gabinak utólag is nagyon boldog névnapot!!! :D

votiv 8)
votiv
 
 


nálunk meg pont az van, h pl Stodal nem jó semmire, de az engystol anno (emiatt is lettem "hívő") B-nek órák alatt segített. Sedatif nekem és Iginek gyak. semmit sem ér, Iginek használ az alkati szere, ha zizi, de nekem nincs még, így ha zizi vagyok, akkor pechem van, oscillo néha használ, néha nem, inkább a felnőtteknek jön be, Vincetoxi meg inkább a srácoknak.
hát ENNNYIRE mááááások vagyunk... 8)

most adtam Memének kali bichronicumot, azonnnal elkezdett folyni az orra, de sajna lefekvés előtt kapta, így éjjelre még nem tudott kitisztulni.
Még egy megfigyelés, bár ezt lehet, h más is írta már, mióta okosan homeózunk, nem is nagyon porszívóztuk az orrukat, pedig télen sokszor náthásak. 8)

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


én is ugy vagyok vele, hogy ha Ábel ujra visszaesik ebbe a taknyos-köhögös trutyiba, akkor elviszem alkati szer megállapitásra, mert az elmult honapban kb 3 napig nem folyt az orra és nagyon rosszul alszik szegény, néha a fél éjszakát átköhögi. (plusz láto azt mondta, h ugyanugy hajlamos ezekre a melléküreg betegségekre mint én....)
Stodal nálunk csak akkor használ, ha rögtön a köhögés elején elkezdem adni. Engystolt most kezdtük használni, de B nem szereti, mert nincs ize, aszondja :)
Ábelnél meg az volt érdekes, hogy a Kalium Chlorid nem használt, és amikor abbahagytuk, pár nap mulva meggyogyult. Pulsatilla elég jo nekik, ugy látom. érdekesek ezek, ki kell tapasztalni egyénenként tényleg...... én már füzetet vezetek, kinek mit probáltam, stb. :lol:

KépKép
fibi
 
 


Homeo: Én ugyan csak piciket tapasztaltam - hála nem volt senkinek sosem nagyobb baja :lol: - de azt tudom, hogy homeo nélkül hamis ember lennék. mármint az orvostudomány - természetesen nem az egésze - nem az én szimpátiámra épül.
s azért sem írok többet, mert úgyis már leírtátok amiket én gondolok + tapasztaltabbak is vagytok.

Szelloke! alapok?! ejha!!! :lol:
tesódnak annak ellenére, hogy megértem, hogy "erőlteted" a dokiválasztást, tényleg szuper kezekben lesz! nemcsak a bába miatt, de reméljük pont az a doki lesz ügyeletes aki úgyis a legjobb neki 8)

köszönöm a további infókat mosogatógépügyben. tényleg aaaaaaaaannyira szuper, hogy hús-vér emberektől kapok tanácsokat :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi
 
 


Zuzi :) Rossz hírekhez ++++++++

Fibi :) Füzet :mrgreen: de jól csinálod, tényleg a tapasztalat a lényeg, tényleg mindenki más :) Majd mindjárt válaszolok :wink:

Barbi :) Hú te jó ég, már 22 hetes vagy!! Pocakod hogy van?

Kép
Kép
denizsa
 
 


tudom már mit felejtettem:
Deni! sosem gondoltam volna, hogy a te fiadról fogsz még olyat írni, hogy ma végre nem volt bunyó :wink: 8) :lol:

a ticker egy héttel többet mutogat :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi
 
 


[quote="lindicita"]J írta:lindicitaohi! Nekem van bevált takarítónőm, és úgy tudom 1 napja még szabad a héten. Viszont ebben az évben már csak a jövő héten dolgozik, ünnepek alatt nem. 1.000.-ft/óra, de aránylag gyorsan dolgozik, nálunk az egész házat (3 szint, 5 szoba, ebédlő, 3 fürdőszoba) 4 óra alatt kitakarítja. Ráadásul itt lakik a kerületben, küldjem a számát?
És nagyon szereti a gyerekeket is :wink:

Már másnak is ajánlottam (innen :) ) és úgy tudom, ott is bevált, de majd megerősíti, ha akarja :)


Fibi, Lindi!
nálunk is bevált a takarítónő, de el kell mondani, hogy nálunk is legalább 4 órát takarít (63 m2). meg néha cigizik. de ez nem gáz, inkább az, hogy nem adok neki 1-2 hónapot és már nem fogja ezt a melót csinálni, tekintve az új felállást az életében. úgyhogy megint kereshetünk. :(

ancsipancsi
 
 


Zuzi: rossz hírekhez ++++++. Aksi, bakker én is átéltem nem olyan régen. :-(

Drukkokat köszönönöm... valamerre elmozdultunk a holtpontról. De még nem tudom mi lesz. :-) Voltam Bach tanfolyamon, képzeljétek most már felkerülök a Bach magyarországi honlapjára, mint tanácsadó, úgyhogy lányok hajrá... ha van kérdésetek, most már bátrabban merek vállalni ilyesmit.

Lindi: kéne a takarítónő száma. :-)bár több szálon indultam el, még nem jártam sikerrel. Sajnos minden jó takarítónő betelt.

Zuzi, Monisa: Tiétek tök jó lenne, de sajnos csak hétvégén ér rá, az nekem meg nem segítség, és azUram (mert még az) :-) biztos megőőőőőőőrülne. :lol:

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Votiv,
hogy hinni kell, hogy érted? ugye nem várjuk el a kőcöktől, hogy higgyenek benne?
vagy azt mondod, hogy nem muszáj hinni, csak azért "kell", mert ténlyeg műxik?
én elég szkeptikus vagyok, annak ellenére, hogy anyu természetgyógyász (stb.), de a homeo nálunk is számtalan dologban bevált, Lencsét (hacsak nincs nagy gáz) mindig azzal "kezelem". ha eldurvul a szitu, akkor viszont nem. sose próbálkoznék Belladonnával magas láz esetén, mert annál jobban féltem a gyereket, hogy várjam, hat-e. ilyenkor inkább beadom a gyógyszert. úgy látszik vannak félhívők is. :))

aztán most tudtam meg, hogy a golyókat meg se lehetne érinteni :), én meg folyton a markomba öntöttem és úgy tettem a szájába.
én azt szeretném, ha lenne már végre egy normális homeopátiás FELNŐTT orvos, akihez el lehetne menni, ha gáz van, s nem folyton olvasgatni meg találgatni. mert én kb. 4 éve semmilyen gyógyszert nem szedtem, már teljesen el is szoktam attól, hogyha fáj valamim, gondokodjak azon, hogy mivel enyhítsek rajta, hanem fogom szépen a homeos könyvet, olvasom, aztán elmúlik. ....:D (már ami)

ha nagy gáz van, folyamatos, napokig tartó láz meg hányás v. ilyesmi, és nem vírus, akkor én a "rendes" erős gyógyszerekben hiszek, Heni már kapott is asszem 2x életében antibiotikumot, de nem leszek ettől depressziós.

Szrek,
Oscillo és Stodal nálunk se vált be, most már nem is veszem őket, mert drágák.


komplex szerek közül az Angin Heel elég jól bevált, monoból meg a Belladonnát szoktam adni gyulladásra (pl. torok) és használ.
aztán még lehetne sorolni...

Lindi!
a kivezetők szerintem NEM homeos szerek, soha nem is adnék belőle a kőceimnek és ebben nem fog meggyőzni senki. (remélem nem is akar)

Barbi!
én is nagy gépet vennék, mert szeretem beletenni a nagy fazekakat, serpenyőket, néha tepisket, hogy legalább átfertőtlenítse őket.

amikor meg 30 perces progival dolgozok, elvileg félig lehetne tenni, az mindig megvan egy nap alatt, de inkább tele van, s úgy nyomatom a fél órás programot.

ancsipancsi
 
 


Barbi: mingyá utolélrsz... :-) Nekem amúgy rossz a szalagom, már 29 vagy esetleg 30 vagyok. :lol:

Ancsi: ezek szerint nálatok is Lindié van. Nem lesz könnyű találni már látom, de muszáj, mert ez is az egyike volt a biliborító történetnek.

Kép
Kép
johanna1975
 
 


[quote="johanna1975"]
írta:
johanna1975Lindi: kéne a takarítónő száma. :-)bár több szálon indultam el, még nem jártam sikerrel. Sajnos minden jó takarítónő betelt.


Johi!
ez a takica is csak meló után ér rá, így az én uram se örül túlzottan, hogy hazajön este 7-kor nyúzottan a cégtől és még itt van, pedig 3 óra fél 4-kor már kezd. úgyhogy én csak havonta hívom, s akkorra van program a férjemnek. mindjárt priviben megírom a takicánk számát. (ami enyém és Lindié, azaz Lindié és enyém :D)

ancsipancsi
 
 


Asszonyok! Tessék rendes és informatív szalagokat gyártani! :mrgreen: :lol: :lol:

Homeóhoz még, hogy a Traumeel viszont jó szokott lenni. Úgyhogy nem értem a működését. Eddig kevés szerrel van pozitív tapasztalat, a traumeel az egyik, azt hiszem talán arnica a másik ja meg az euphrasia is jó szokott lenni, de pl belladonna abszolút nem viszi le a lázat. Ennyire különbözőképpen hat 1-1 szer a különféle emberekre? Nagyon furi :o

Viszont a Bachot nagyon szeretem, hajrá Johi! :D :D: D:

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


[quote="szrekuc"]A írta:szrekucsszonyok! Tessék rendes és informatív szalagokat gyártani! :mrgreen: :lol: :lol:

Homeóhoz még, hogy a Traumeel viszont jó szokott lenni. Úgyhogy nem értem a működését. Eddig kevés szerrel van pozitív tapasztalat, a traumeel az egyik, azt hiszem talán arnica a másik ja meg az euphrasia is jó szokott lenni, de pl belladonna abszolút nem viszi le a lázat. Ennyire különbözőképpen hat 1-1 szer a különféle emberekre? Nagyon furi :o

Viszont a Bachot nagyon szeretem, hajrá Johi! :D :D: D:


Szrek,
A bellát gyull csökkre használom. Traumeel nálunk is frankó, meg az Arnica is.

ancsipancsi
 
 


Votiv!
Hihetetlenül hálás vagyok neked, hogy E régi topikos példáját leirtad nekem.
Hogy mennyire nincsenek véletlenek... nekem is gerincsérvem van sajnos:(
Egyébként nagyon az elején tartok (7 hét) és amióta kiderült, hogy jön a babuci, egyfolytában azért pánikolok, hogy nehogy valami történjen vele, részben ez miatt is. És erre pont egy ilyen stroyval kapcsolatosan pozitiv dolgot hallok!
Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!
enya2
 
 


Ancsi: én is úgy vagyok mint te: én kb 38,5-38,8-ig tolerálom a lázat ill adok belladonnát utána ha az nem viszi le akkor Nurofen avagy kúp! A láz nem tréfa és nagyon fosok, nehogy a szívére menjen. Úgyhogy inkább lázcsillapító és kevésbé parázom, semmint rágjam a körmöm és nézzem a felkúszó higanyszálat.

Kamilla meg csórikám aaannyi antibigyót kapott, hogy emiatt én is lehetnék simán depis, de nem vagyok 8)
Ami engem spec qva bosszant, hogy minap kaptunk a milupától egy szóróanyagot amiben írták, hogy miért nem jó a tehéntej 3 éves kor alatt. És ebben a filléres promoanyagban is benne volt, hogy anyagcserezavart okozhat + rámehet a vesére. Kérdem én: hogy amikor a HP-ben voltunk vesegyulával és utána sorozatba produkálta a gyerekem a rosszabbnál rosszabb pisieredményeket akkor egyetlen dokinak se jutott az eszébe, hogy megkérdezze, hogy ugyanmá mennyi tejterméket eszik a gyerek?? :twisted: Ha hamarabb kiderül a tejmizériánk akkor mi is a "ó csak 1x 2x kapott antibigyót a gyerek " táborba tartoznánk. :x

Szrek: legjobb cimbim homeo cégnél dolgozik és mondta, hogy a stodal az hmmm egy kalap kaki 8) nekem már nem is hoz belőle

Kérdés:
1. Kamilla szuperül bugyis már a délutáni alvásokra is. Egyedül éjjelre van pelu ellenben a popija úgy ki van ragyásodva, hogy :shock: Sudocremet kenek á, de nemigen használ :roll: Tipp, hogy mitől lehet és mit kenjek rá???
2. kinek van bevált gesztenyés pulykamell recije?? az dobjon meg véle !

Rylie
rylie
 
 


Sziasztok!

Írtam egy hosszút és elszááááááááááállltttt! (.....itt most egy káromkodást képzeljetek el :evil: :evil: ).

Most már csak arra van időm, hogy elmondjam, egyre jobban meggyőztök arról, hogy vigyem a gyereket és magamat is mielőbb homeopátiás dokihoz! :) Az győz meg leginkább, hogy van akinek nem is kapott még antibigyót a gyerkőc és egyéb gyógyszert se csak homeot... Bendi már annyi gyógyszert kapott, pedig ezen az állandó orrfolyáson kívül más baja nem is volt...

Másik pedig:

Rylie, azt nem tudom, hogy mitől lehet, de Bendinek ha piros lett a popsija, az egyetlen ami bevált rá, az a Nivea popsikrémje, kék tubusos, kipróbáltam mindent és ez volt az egyetlen ami használt. De lehet, hogy valami homeos kenőcs még jobb, de én abban egyelőre nem vagyok tapasztalt.

ruz
ruzicsky
 
 


Ja bocs, volt torokmandula gyulladása is már, de sztem az is ebből az állandó felsőlégúti izéből fakadhat.
ruzicsky
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?