Új privát üzeneted érkezett!

CZINKI
Gyerekeknek a legjobb vásárolni.... a felnőttek mindent megvesznek maguknak amire szükségük van! Remélem találsz jó dolgokat a szülőknek aminek örülnek, de sztem nálatok Nándi lesz az igazi ajándék!
Én a helyedben csináltatnék (vagyis megkérném a férjemet) hogy utolsó pillanatban csináltatnátok egy naptárat, bögrét ilyesmit Nándi fényképeivel....
ha annak se örülnek megeszem a kalapom!

A gyerek anyja pl, amikor a laparom volt, felhívott, hogy menjek ki a gyerek elé a buszmegállóba pénteken ha jön mert lesz nála egy szatyor, ne szegény gyerek cipelje.... közöltem vele, hogy örülök, hogy ha a klotyóig ki tudok menni mert egy napja felvagdalták a hasamat épp most jöttem ki a kórházból..... és fekszem.
Annyival elintézte, hogy jajj te szegény, hát akkor ne menj ki a buszhoz, majd odatalál a gyerek magától is. Pár évet élt együtt a férjemmel gondolhatja, hogy nem tudja ellátni a gyereket, mert a kenyér vajazásánál kb. megállt a tudománya.... szóval ragozzam még???

dita75
 
 


Csajok köszi az aggódást, ma már jobban vagyunk picit. Sikerült a laptopot is elrontanom előbb vitte el a szerelő. Nekem tényleg vasgolyó kéne bár azt is eltudom rontani.


Czinki nagyon drukkolok Nektek,


Monic, teccik a babakocsid nagyon jó :lol:

Ditus, mostanában sokat gondol rád, küldöm pozitiv energiát. A minap kérdeztem mit főzök. Kérlek szépen tészta volt bolognai szósszal és ezt igy összekevertem egy nagy tepsiben tejföllel majd megszórtam sajttal és rásütöttem. Isteni lett. Sztem holnap kinait fogunk enni. :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok! Örülök Zsuzska, hogy jboban vagy! Biztos nagyon megijedhettél.
Czinki, nemsokára jön Nándi, nagyon szorítunk neked! MInden rendben lesz. Majd írd részletesen, hogy mi volt. Olyan kórházban szülsz, ahol bent lehet veled utána a baba a szobában, vagy csak behozzák szoptatásra?
Dituli, nagy drukk a hysteróhoz! Majd meséld el, milyen volt és úgy, hogy azért próbáld meg valahogy jó színben feltüntetni a dolgot, mert mi néhányan még előtte állunk és jó lenne nem félni:)
Te leszel a példaképünk, hogy már túlleszel rajta!:)

Én ma borozgatok, finom száraz Rosét iszom egy picit, ezt még a dietetikus is megengedte:) Nemsokára főzöm a vacsit, kínai kaja lesz. Már csak egy hetet dolgozom, aztán vakáció! Jó lesz már otthon lenni. A munkahely elég stresszes. Úgy kell az embernek küzdenie szó szerint, hogy jó munkákat kapjon, hogy ember számba vegyék, hogy tekintélye legyen. Kész görcs az egész minden nap:(

Na megyek, iszom egy kis "jó kedvet":)
Vendég
 

 
 

TWIST
Bumi és Nellike azt írta hogy nem gáz, kicsit fájdogálhat a pocak és lesz vérzés is, én hiszek nekik, a lapar sem volt durva..... én mindent a nodus műtétemhez hasonlítok, mert az baromi szörnyű volt, végigbőgtem az egészet..... és iszonyatos fájdalmakkal járt mind előtte, de főleg utána....... még a mai napig vannak panaszaim..... pedig már több mint 3 éve volt a történet! :roll:

Én már csak két napot dódozok! :lol: :lol: :lol: Kép

dita75
 
 


Sziasztok!

Czinke,
Nagyon drukkolok, hogy nemsokára a karjaidban tarthasd Nándi babát! +++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska,
Sajnálom a rossz éjszakát, de örülök, hogy jobban vagy már!

Linácska,
Gratula a kis petezsákhoz! Mikor kapunk mi is képet? :wink:

Monic,
Szupi a babakocsi! :wink:

Mara,
Jó, hogy jöttél újra! Nagyon ügyesek vagytok a férjeddel, szépek lettek az ajándékok! (A legjobban nekem is a tea filter tartó tetszik! :wink: )

Kata,
Gratulálok, hogy sikerültek a prezentációk, és millió drukk a ZH-khoz!

Dita,
Örülök, hogy jók lettek az eredmények, és a hysteroval is minden rendben lesz majd! Drukk szerdára!
Kérdezted, hogy mi van Denikával. Múlt héten lett volna az amnioja, de volt valami gyulladása, és be kellett feküdnie 1 éjszakára a kórházba, ahol végül mégsem infuziót, hanem két gyógyszert kapott (ezért mérges is volt). Az amniot végül ezen a héten szerdán megcsinálták neki, most pihen, és ő is töri a fejét a karácsonyi ajándékokon, mert eddig még nem vásárolt semmit.

Tegnap nekem elég fárasztó napom volt, hogy ott volt az utódom, és a könyvvizsgáló is, de úgy néz ki, hogy gyorsan tanul szerencsére, valószínűleg januárban már nem kell túl sokszor bejárnom segíteni neki. Munka után meg mentem szépülni a kozmetikushoz, meg a fodrászhoz. 1,5 éve nem voltam kozmetikusnál :oops: , és azt mondta, hogy szép volt a bőröm. A hajam picit rövidebb lett, mint szerettem volna, de 1-2 hónap múlva pont olyan lesz, amilyet akartam.
Ma voltunk a temetésen, és utána volt egy ebéd az egyik rokon éttermében, ami nagyon fincsi volt. Még most is úgy tele vagyok, hogy nem tudok vacsorázni, pedig kellene már a táblázatom szerint.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


YESSSSSSSSSSSSSSS........ tetszik a páromnak a kord kabát, viszont kár, hogy nem volt pirosban, mert akkor úgy nézne ki benne mint a télapó............ :lol: :lol: :lol:
Amikor összejöttünk akkor is volt pocakja, de az évek során olyan nagy lett mint most a Czinkié! :lol: :lol: :lol: Tíz kilót hízott! :shock: :shock: :shock: :lol:

dita75
 
 


NEMONE
Szuper, hogy ilyen fogékony utódot kaptál.......... :D

Orülök, hogy Denika jól van! Akkor nemsokára ő is megtudja a tutit hogy ki lakik benne! :lol:

Frizkófotó???

Mi volt a menü???

Én pár napja annyira kívánom a meggylekváros kenyeret, vagy kalácsot..... :oops: :roll: A párom hozta fel még hétvégén és azóta csorog a nyálam.... pedig van itthon ráadásul házi, de nem szabadna ennyit bűnöznöm! :(

Ajándékokkal hogy állsz???

dita75
 
 


Pechemre belenéztem a receptes topicba.......... döntöttem....... ide azzal a lekváros kaláccsal................ mentem enni! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Sztem már nem jövök vissza!
Jó éjt!

dita75
 
 


Dita,
Ha megmosom, és beszárítom magamnak, akkor megkérem a férjemet, hogy csináljon egy fotót, mert nem tudom, hogy raknak a fodrászok az ember hajára, de túl lágy , és lapulós most a hajam, és így nem teccik.
A menü: húsleves, nagyon fincsi volt, de sajna nekem lehetett volna melegebb; a főétel pedig vegyes tál, amin volt juhsajtos marhaszelet, bakonba csavart pipi cici, sült hús (azt nem kóstoltam, de valószínűleg sertés), grillezett zöldségek, rizs, krumplipüré, és ami a legjobban ízlett valamilyen szószos gomba, de finomabbnál finomabb gombákkal (vargánya, rókakgomba, és még volt benne olyan is amit fel sem ismertem), aztán persze bűnöztem is, mert volt süti, és azt is ettem. :? Meg én is ittam 1 pohár colát, úgy megkívántam...
Nálunk szerencsére már évek óta nincs ajándékozás. Mi együtt vagyunk, eszünk egy jót, és ennyi. Egyedül csak a gyerekek szoktak ajándékot kapni, mert nekik az még kell, és jár is! Azért szoktunk le az ajándékozásról, mert tulajdonképpen már mindenkinek megvan mindene, és a felesleges csecsebecsékre meg senkinek nincsen szüksége (legalábbis mi úgy utáltuk, ha valami felesleges csetreszt kaptunk, ami csak porfogónak jó). Az meg nem ajándékozás, amit anyósom csinált évekig, hogy megkérdezte, hogy mit szeretnénk, és azt kaptuk meg, abban már nincs semmi meglepi. :roll: Szóval, nálunk úgy néz ki most már a karácsony, hogy 24-én megyünk anyósomékhoz ebédre, 25-én a mi családunknál (minden évben másnál - anyám, tesómék, mi) van az ebéd, 26-án most már csak kettesben, illetve nemsokára hármasban leszünk, mert eddig a férjem nagyijához mentünk. Eszünk egy jót, beszélgetünk, együtt vagyunk, és jól érezzük magunkat.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Előkerültem...
Ma már tutira bebizonyítottam magamnak, hogy babás vagyok...
Elementem dolgozni, és otthonhagytam a laptopom. Na már most hazaszaladni érte nehéz lesz volna. Így egész nap a kolleganőmnek fűzögettem a cuccait, szegénynek nagyon sok volt.
Aztán kaptam egy laptopot, de még az internet jelszavamra sem emlékeztem, úgyhogy feladtam.

Ja, és beszéltem a főnökömmel, és azt mondta, menjek táppénzre a 12. hétig, utána majd megbeszéljük. Hát nem tudom, lehet, hogy akkor már nem lesz kedvem dolgozni menni. Anya pici Pöttye sokkal fontosabb. Lehet, hogy az elkövetkezendő 3 évre ma dolgoztam utoljára??? :lol: :lol: :lol:

Bocs, hogy nem írok külön mindenkinek, csak tényleg gyorsan elolvastalak titeket. Tegnap óta nem láttam a lányom, megyek odabújok hozzá egy kicsit.
Ja, és azt mondta, hogy kislány van a pocakomban. Ő már csak tudja.

Czinki,
szurkolok neked nagyon!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó regeglt!

Suska örülök, hogy jobban avgy!

Ditus ettél végül lekváros kenyeret?

KArácsony:mi sosem szoktunk nagy ajándékozást csapni, nálunk az összejövetel a cél!mivel szanaszét vagyunk a világban!

idén csak a gyerekek kapnak ajándékot! illetve anyukámék egy mosógépet mert szegényeknek tönkrement a Lujzácska állandóan bevizel győz anyukám felmosni utána :wink:
nűlunk úgy szokott lenni, hogy 24.én itthon most már hármasban...

25 én anyukáméknál (mert 26án keresztfiam apukájáékhoz megy)
26án pedig anyósoméknál

és délután még a dédiket is meglátogatjuk...

na megyek mert fiacska ébredezik
Vendég
 


Ciasztok csajok,


Hol van mindenki, csak nem vadul főz??? vagy ajándékvásárlás??? Ezüst szombaton. Én nemrég keltem, főzöm az ebédet húsleves lesz és kinai kaja. Férjem nagyon szereti én kevésbé, de megeszem. Képzeljétek a múltkor vettem magamnak a kórházba két hálóinget és tegnap mit tapasztaltam, hogy már most kinőttem. Vehetek másikat. :roll: :roll: Várom már a jövöhét pénteket hogy lássuk Oroszlánt. és megmondják végre hány deka a szentem. További szép napot

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!

ZSUZSKA
Talált, süllyedt, bevásároltam, aztán főztem és még megvettem az utolsó ajándékot! Most lettem kész mindennel, takarítani már csak holnap fogok!
Nálunk is pipihúsleves a menü. A második meg osztott, mert apa rántott pipi és pulykacicit eszik, én meg a Norbis szakácskönyvemből néztem ki egy receptet.
Valami currys thai csirke vagy mi a szösz..... szódával elmegy (nekem ezek a keleti kaják annyira nem jönnek be) de muszály Update-elnem, mert kiakad a mérleg!

Nálunk eddig úgy volt, hogy első évben 24 és 25-én is anyóséknál voltunk, mert nem volt még meg a kocsink és csak később tudtunk kimenni anyuékhoz az új autóval........ car is volt, mert az egész család ott volt csak mi nem, ráadásul ugyebár akkor van a szülinapom is, és az ünnepelt nélkül ünnepeltek! :shock:
Persze később bepótoltuk, mert ők is átszoktak jönni hozzánk 3 autóval, mert akkor a drága családom! :) Ja és ez csak szűk család. :) A párom részéről 3 fő van, mama, papa, sógornőm.
Tavaly és idén is úgy lesz, hogy 24 anyósomék, és 25 anyuéknál az egész banda. Tesómék az összes gyereke, nagyanyám, keresztanyám, és beugrik a két unokatesóm is. Anyu ha kinyitja az asztalt akkor az 12 személyes, de így is két turnusban szoktunk kajálni, mert annál is többen vagyunk. Pedig a nevelőfaterom két lánya férjestül és gyerekestül nem is jön aznap csak másnap, de mi már velük nem találkozunk mert még aznap este mindenki hazamegy szépen! Ott szoktam hagyni a nekik szánt csomagokat, és anyuék amikor jönnek hozzánk még szilveszter előtt akkor hozzák amit ők hagytak ott nekem! Szóval vagyunk bőven! Hát még ha meglesz a két Bogyóm! :wink: :)

BONI
Két lekváros zsömlét csaptam be, anyu fincsi meggylekvárjából........ visszatért belém az élet is! :)

LINACSKA
Ha megteheted sztem ne menj vissza dolgozni.......
Én sem fogok sokáig csak amíg meg nem lesz a mani a babakocsira, meg egyebekre...... szerencsére ruhára és játékokra nem lesz gondunk, de a többi dolgot mind meg kell vennünk!

NEMONE
Én meg pont ezt szeretem anyuban, hogy mivel nagyon nagy a családunk családonként kikalkulál egy összeget, és megbízza a csajokat, hogy vegyék meg helyette az ajándékokat, pl. nálunk én veszem meg a saját és a fiúkét, a nővérem az 5 gyereke és férje ajándékát.... stb.... persze azért szokott ezen kívül is meglepi lenni kis apróságok. Anyu már nem győz ennyi embernek eltalálni az ízlését, és rajtunk lányokon kívül viszont mindenkinek meglepi, hisz én is meg tesóm is eldugjuk a családunk elől az ajándékokat!
Arról nem beszélve, hogy mi ismerjük a legjobban hogy mire lehet nekik szükségük. A tesómék ugyan hetente találkoznak, de mi anyuval max. 5-6x egy évben! :( Még jó hogy van net, és telefon! :roll:

Olyan álmosító az idő! Esik is. Adok az embernek ebédet (későn reggeliztünk) aztán lehet, hogy csicsika lesz! :oops:

Ja és megint gyerekmentes hétvégénk van........ IIIIIIIIIIMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDOM!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Sziasztok,

délelőtt én is vásároltam, utána tejszínes-gombás csirkemellet csináltam, mert annyira megkívántam, aztán amikor elkészült már a szagától is rosszul voltam, rájöttem, hogy nem is szeretem a gombát :oops: A páromnak nagyon ízlett, én nem bírtam belőle enni...

Most pedig könyvelek.

Nálunk most könnyebbség, hogy a férjem családjában csak a gyerekeknek veszünk ajándékot. Azén családomban pedig senkinek, de mi ezt megszegjük a testvéremmel, mert anyunak szeretnénk venni egy másik telefont, ugyanis annyira ősrégi, hogy lassan már telefonálni sem lehet vele. Aztán mire megszületik az unoka kell neki egy készülék, amivel tud majd mms-t fogadni :wink: :lol:

Dita,

mi is csak ketten vagyunk :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska,

méhösszehúzódások elmúltak?
Nekem ma Danika épp a vesémet célozta meg, valószínű eldöntötte, hogy anyának kettő van, minek annyi, egyet lerúg a helyéről :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Danikában egy focista veszett el!
Akkor ma nem megyek hozzátok ebédre, mert allergiás vagyok a gombára!
Akkor végül mit ettél, ha azt nem???

Én már be is csomagoltam az ajándékokat! Minden évben ezt csinálom, idén még el is késtem, máskor már november végén teljesen kész vagyok a karácsonyi előkészületek ezen részével........ :lol: :lol: :lol:
Anyuék csak ámulnak-bámulnak mindig, hogy a kis nyuszi lányból milyen talpraesett, ügyi csájé lett! :lol: :lol: :lol: (persze szerény is!) :wink: :D

dita75
 
 


Dita,

szendvicset ettem :oops: :oops:
Akkor meg is egyezhetünk, hogy nem megyünk el együtt gombát szedni. Nem is értem, hogy mi ütött belém, hogy gombát akartam enni... Biztos Danika műve ez is, de a gyomrom nem vette be :lol: :lol:

Nagyon ügyi vagy, hogy be is csomagoltad már az ajándékokat! Én még nem csomagoltam be semmit, a férjem lányának ajándékával kezdem majd, mert jövő hétvégén itt lesz, és kétlem, hogy karácsonyig haza menne és nem akarom, hogy meglássa.

Most azon gondolkodom, hogy sütök néhány palacsintát, de mivel a nappali és a konyha egyterű és a párom itt alszik a kanapén nem merek zúgni a mixelő géppel, úgyhogy egyenlőre csak álmodozom. :roll:

Előre láthatólag hánykor lesz a műtéted szerdán? Majd gondolok rád. Mi azon a napon megyünk 4D-re.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MOST BESZÉLTEM CZINKICSEKKEL!!!!!!
NÁNDIBABA MEGSZÜLETETT!!!!!!!
JÓL VANNAK!!!!!!!
Majd teszek fel képeket, ha a férjecske nem felejti elküldeni nekem!
:roll:

dita75
 
 


CZINKI
Kép

dita75
 
 


MONIC
Reggel 7-re kell mennem a kórházba!
Addig még vissza is kell néznem hogy mit kell vinnem, mert a Nellike megírta, de a felére már nem is emlékszem! :oops: :roll:

dita75
 
 


Czinki,

GRATULÁLOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!
Kép Kép Kép

Dita,

és ma született Nándi vagy már tegnap?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

akkor mire én 4D-n lesze (10 óra ) addigra te már túl leszel minden. Legalábbis remélem, hogy reggel megcsinálják és nem várakoztatnak!
Aztán pedig majd jönnek Bogyóék ahogy Nellikének is :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MA!!!!!!!!!!!!!!! Hisz mára volt kiírva, nem????
Tök hülye vagyok, hogy tegnap nem írtam, pedig akartam..... hogy tutira megvárja Nándi azt a napot amikorra ki volt írva! Mégiscsak vannak boszis megérzéseim!

Basszus most néztem meg a kacsintós Barnának írtam emilt, hogy ott kell-e aludni a hystero után és azt írta vissza, hogy általában egy éjszakát bent kell tölteni! :(
Ezzel két bajom van, hogy másnak apa nem tud értem jönni és majd apósomnak kell hazaszállítania, másrészt nem szeretek kórházban csucsuzni! :(

dita75
 
 


Czinki,

nagy örömömben kétszer tettem fel ugyanazt a képet :oops: :lol:
Szóval:
Kép Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

:cry: :cry: Szerintem vesd be a kacsintósnál a bűverődet, hogy ugyan engedjen már haza :wink:
Nándi mekkora súllyal és hány cm.rel született? Hihetetlen, hogy tegnap írta Czinki, hogy mennyire fél a szüléstől, erre már túl is van rajta :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Elfelejtettem, annyira izgatott voltam! :oops: :oops: :oops: Pedig mondta!

Nem a kacsintós műt, csak neki tudom az emiljét, ezért kérdeztem meg mert ő a dokim váltója, tudod ő csinálta az uccsó inszemet is!

dita75
 
 


Dita,

akkor nincs minden veszve, hátha a dokid hazaenged :wink:
Elhiszem, hogy izgatott lettél, én is elfelejtettem volna :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Hirtelen köpni nyelni nem tudtam, alig jött ki szó a torkomon! Pedig tudtam, hogy minden pillanatban számíthatok sms-re vagy hívásra, de mégis váratlanul ért!
Annyira fáradt volt szegénykémnek a hangja........... volt egy kis problem is, mert 4x rá volt tekeredve a köldökzsínór Nándira és lement szegénykémnek a pulzusa 70-re, de végül stabilizálták, és jól vannak mindketten hálistennek!

dita75
 
 


Dita,

az a lényeg, hogy mindeketten rendben vannak!
Akartam kérdezni, hogy sikerült a thai Norbi-ebéd? Ez szénhidrátmentes? Azért kérdezem, mert a testvérem a vérnyomása miatt 2 hétig egyáltalán nem ehet egy gramm szénhidrátot sem, és szegényke kezd kifogyni a lehetőségekből, hogy mit ehet. Viszont már fogyott 5.5 kg-ot, ami meg is látszik rajta, annyira jól néz ki, tegnap is megdicsértem, hogy milyen szép. :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Persze ch mentes, leírom az elkészítését a receptesbe. Tök egyszerű, kb. 15 perc alatt kész is volt! Én a húslevesből kiszedtem a zöldségeket és azzal együtt ettem! Aki szereti az ilyen ízeket annak biztos jó, én annyira nem vagyok oda értük, de egyszer meg lehetett enni!

Majd apránként teszek fel Norbis kajákat a receptesbe, most pl, kinéztem egy másikat majd jövő héten megcsinálom........ ott zöldalmával és hagymával kell elkészíteni a pipicicit, és az a köret egyben. Biztos jó lehet, anyu szokott almát tenni a sült csirkére azt szeretem, meg a hagymakarikákat is, úgyhogy nem lehet rossz!

dita75
 
 


Dita,

mindjárt megkordul a gyomrom, és apa még mindig alszik, nincs zúgás-búgás a konyhában :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Lehet, hogy addig összeállítom az ororsz hússalátát amit apunak ígértem holnapra, grillezni fognak a barátaival.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Az én párom is általában a nappaliban alszik ...... de mellette ágyút is dörgethetnék.............. leírtam a receptet neked, mindjárt írom a másikat amit holnap fogok elkészíteni.

dita75
 
 


Dita,

olvastam mind a kettőt, nagyon jónak tűnnek, mostmár tényleg korog a gyomrom :lol: :lol:
Mindjárt fel is hívom a testvéremet, hogy nézze meg őket ő is :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Gratulálok Czinkinek Nándi érkezéséhez! Mindannyian nagyon vártuk ezt a nagy napot és végre megérkezett a kis jövevény!:) És nagyon örülök, hogy végül is mindketten jól vannak:!)))

Én ma megint megpróbálkoztam a kocsonya készítéssel, még fő....
Most nem rontom el, minden erőmmel dolgozom rajta! Ha sikerül, akkor mindenhova viszek belőle kóstolót.

Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Éljen Nándika!!!!!!

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Igaz, márcsak olvasó üzemmódban szoktam itt működni azt is csak néha, de most beugrottam pár szóra :-D

Gratulálok Czinkinek!!!!! :lol: Hihetetlen, egyik barátnőm is pont ma szült :lol:

Linácska: gratulálok a spontán Pocaklakóhoz! :D

Dita: drukkolok a hysterohoz, minden rendben lesz! :-D

Mindenkit puszilok és drukkolok folyamatosan! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Czinke,

Nagyon gratulálok Nándi baba érkezéséhez! Sok boldogságot, és sok-sok tejcsit!

Kép Kép

Dita,
Ügyes vagy, hogy megvan minden karácsonyi ajándék, és már be is csomagoltad! :)

Monic,
Palacsintát én is szívesen ennék most, de nem igazán lehet...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


MONIC
Azóta már többet is gyártottam! :wink:

NEMONE
Tegnap is ettél sütit a palit miért nem lehet???

SZEZSO
Köszi a biztatást, mikor mentek a fagyikért???

TWIST
Neked is ajánlom a receptest. Múltkor mondtad, hogy nem tudsz bájglit sütni, ezt a Noribsat próbáld ki.... update 2, tehát 6-15-ig lehet belőle enni bűntetlenül.
Kocsonyát 3 éve nem csináltam mert a párom és a fia sem szereti, pedig úgy imádom. Nekem jól szokott sikerülni. Amúgy tudod, hogy ez update százmilliós???

dita75
 
 


Dita: a hétfői UH után derül ki pontosan, mikor lesz a beültetés :D

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Csibike,
bár küldtem sms-t, de itt is szívből gartulálok kisfiatok érkezéséhez!

i.kata
 
 


Czinkikém!
Isten hozta a Drága Nándicseket!

Kérünk majd paramétereket! Sok boldogságot, tejcsit kívánunk!

Ugye, ugye h jól mondtuk tegnap h már nem kell sokat várni!
20150601134430
 
 


SZEZSO
Hajrá Mirelitbabák! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

dita75
 
 


Drága Czinki!!!! Nagyon sok Boldogságot kivánok Nektek, nagyon örülök hogy megszületett a Kisfiad!!!! Nagyon vigyázzatok egymásra, sok tejet kivánok! Nagyon sokat gondoltam ma rád, éreztem hogy Nándi ma fog kibújni :lol: :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Czinki,
sok szeretettel gratulálok Nándika érkezéséhez. Milyen kis pontos kisfiú :lol:

Szezsó,
azért nem teljesen spontán baba, inszem volt, csak nem stimulált ciklusban.

Viki,
ha szépen megkérlek, teszel fel egy olyan táblát, ahol már nekem is zebrám van :lol:

Dita,
hát azt hiszem az lesz, hogy nem megyek vissza dolgozni. Bukok egy kis pénzt, de én annyit vártam már Pici Pöttyre, hogy bármit megér. Na meg nekünk ugye nem sokmindent kell vásárolni...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Ditus jól nyomod a kajákat. Holnap krumplis pogácsát fogok sütni, ma Apának kedveztem a kinai kajával holnap pedig magamnak. Most jön át Anyukám és megmaszirozza a lábam mert akkorára dagadt megint hogy holnap rá sem tudok állni :roll: :roll: :roll:

Kép
pgsuska
 
 


Moncsi, köszi kérdésed már jól vagyok. Összehúzódások azóta nem voltam, nagyon megijedtem. Sztem az a hülye torna volt az oka, piszkosul meghúztam magam. Még jó hogy aznap a Sotén voltunk és mondtam az egyik dokinak. Igaza volt sokat kell pihennem. Én állandóan rohanok. Hétvégén kötelező pihenés van!!!!!!!! :oops: :roll:

Kép
pgsuska
 
 


Linácska nem vágom a vonalzódat, nem értem mi az 1 hetes 1 napos?? Biztos vagyok benne hogy ha már láccik a petezsák legalább 4-5 hetesnek kell lennie. :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Linácska, látom kijavitottad most már jó!!! :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


cZINKI gratulálok!

Pont tegnap gondoltam rá, hogy mikor lesz baba! Gondolkoztam, hogy üzenek Monicnak, mert most tudtam csak kikelni az ágyból, tiszta láz voltam.

Akkor most ma született, vagy tegnap?

timejka
 
 


Czinke: Engedd meg, hogy én is csatlakozzam a gratulálók hadának!
Jó egészséget, és sok örömöt kívánok az egész családnak!
Kép

hofeherke
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: