Új privát üzeneted érkezett!

Panka! 8 fogú! :lol: Naptárakat a Dm-ben csináltattam, 1500 Ft volt, de nem olyan nagy, 13*15 cm-es. :D Emike parasztgyomra.... :lol: :lol: :lol: Jó is a kacsatepertő! :wink:

Zsebi! Szabika jól bírta a fentlétet! :D :wink: Hízáshoz gratula!

Kép
zsuzska81

Sziasztok!!!

Andi:
Megcsináltam én is a kajcsit amit írtál,nagyon fincsi volt Balázs is csak úgy gyürte befele. :wink: Mondjuk ő imádja rizst is meg a zöldségeket is.
Köszi hogy leírtad.

Lilla:
Én is az Életfába jártam kismama tornára előtte meg van kismama klub ott hasznos előadások vannak.Apukák is mehetnek.

Zsu:
Biztos tök jó lett a naptár.:wink:
Jó kis paraméterei vannak a lánykádnak. :D
Ilyen nálunk is volt hogy úgy jött ki Balázs foga hogy észre sem vettük.

Panka:
Nekem lehet kellene a kupon ha másnak nem mert mi akarunk venni Balázsnak mert ami most van azt kaptuk csak elkopott a csattja és félek hogy Bakázs ki fogja tudni kapcsolni nemsokára.
Így aztán majd nézünk valamilyet,de még körülnézek előtte szóval ha valakinek kell akkor ad oda nyugodtan.

Esetleg valaki látott valahol jó árban akkor szólna nekem?
Előre is köszi.

Na mennem kell,mert Balikám felkelt.
Szép hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Zsebi!
Jól bírta tegnap Szabi baba a fentlétet.
Szépen szopcsizik ha már a születési súlyig visszatornázta magát. Ügyes kisbaba.

Lilla!
Biztos okés lesz a vérvétel eredményed.
Milyen a meló, továbbra is laza?
Betegségem miatt nem jutottam el nőgyógyászhoz, talán majd a jövő héten, bár már semmit nem tudok tutira betervezni, mert sosem jön össze. :roll: De ha igen, akkor ott összefuthatnánk, persze ha éppen van kis időd.

Zsuzsi!
Észrevétlenül növeszti Pannika a kis fogait? De drága. :lol:
Szopcsinál nem harapós? :P :P
Klassz ajándékot kapnak a nagyszülők karácsonyra. A naptár a gyerek képeivel nagyon nyerő, biztos fognak örülni, már mi is elsütöttük ezt az ajándékozási lehetőséget régebben.

Cilamila!
Sajnálom, hogy még mindig probléma van a lábaddal. A lézeres kezelés semmit nem javitott az állapotán?
Patrik tenyésztése érdekes hogy nem lett jó, na most aztán újabb hét mire kiderül mi is van.
De így igaz a munkahelyeden el kell hogy fogadják ha táppénzre mégy. Bár amelyik munkáltató barom, az ezt sem nézi jó szemmel. :roll: :roll:
Örülök, hogy a bőrgyógyászati gond megoldódott. Mivel kentétek, hogy rendbe jött?

Képzeljétek, teljesen be vagyok sózva, szervezzük a januári sielést. Nyáron nem voltunk sehol (na jó, anyuéknál a medencében, meg egy-egy napra elmentünk pár hétvégén Egerbe, Tokajba, ide-oda) és már nagyon vágyik mindenki. A tavalyi sielés is jól sikerül, így visszavágyunk.
De tavaly ahol voltunk ott szerintünk nem biztos hogy lesz hó, csak 630m magasan van Kokava, de ahova most szeretnénk menni, Donovalyba, az 1200m magasan van, és hatalmas siparadicsom. Sok sipályával, szánkópályával, bobpályával, minden földi jóval. Igaz kicsit messzebb van és drágább is, de most próbálunk kicsit spórolni (karácsony előtt... :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: )
http://www.sielok.hu/galeria/siterep/donovaly/
A Patty Ski Siiskola képei alapján tuti hely.Gyerekbarát.
Volt már egyébként itt valaki közületek? Van valakinek bővebb infója?
Apartman foglalás folyamatban van, szép az is, ha már tuti lesz hozok képet róla.

Kép
Kép
bendor

Alízkám!
Örülök, hogy megcsináltad a kajcsit, annak meg még inkább, hogy ízlett Balázskának (is). :lol: Pedig ez csak saját kreálmány, de már anyum is sokszor csinálja mióta megkóstolták nálunk. :P

Panka!
Én gyerekeim is imádják az ilyen erős, "parasztos" ételeket. Tibi régebben vett császárszalonnát, mert megkívánta, gondoltam, majd megeszi egyedül. Hát fenét, két gyerek kétpofára gyűrte befelé, nem győztük a katonákat gyártani nekik. Imádják a tepertőt , kacsazsíros kenyeret is.
Ha ilyesmiket esznek mindig azt mondom, hogy : kis parasztok. :lol: :P :lol: :lol: De persze ezt teljesen jószándékkal, viccesen.

Kép
Kép
bendor

Andi! Én voltam már ott, de sajna nem emlékszem.... :oops: Elég béna vagyok.... mentségemre szolgáljon, hogy az egyetemen voltunk sítáborban, és minden nap más helyre mentünk, így most akárhogy töröm a búrám, de nem emlékszem, hogy melyik volt Donovaly.... Na, nem vagyok egy nagy segítség.... :? Szopinál néha harap, de sztem nem direkt.... Olyankor ordítok egy nagyot, Ő meg sír szegénykém.... :( Iszonyatosan tud fájni...

Kép
zsuzska81

Egyébként az én lányom is parasztgyomrú! Szárazkolbászt néha nyalogatja, harapni még nem tud belőle, de csak úgy cuppog hozzá. A múltkor nem kellett a saját kajája, bezzeg az én túrós csuszámat sült császárszalonnával (a húsos részét) csak úgy nyomta befelé. :lol:

Kép
zsuzska81

Drága Zsuzsi!
Azok az egyetemi évek delíriumban teltek, hogy nem emlékszel???? :lol: :lol: :lol: Na jó ez egy sz@r poén volt.
Rég volt tudom. Megbocsájtható. :P
Pannika is kis parasztgyomrú? Úgy látszik ezek a gyerekek már csak ilyenek. De igazuk van, míg picik semmi fűszert nem kapnak, így mikor lehetőségük adódik egyből belecsapnak a lecsóba. :lol: :lol: :lol:
Ciciharapás nem lehet kellemes, sőt..... :twisted: :twisted: brrrrrrrrrrrrrrr......

Kép
Kép
bendor

Andi! Én is voltam már Donovalyban, igaz, csak egy napra mentünk át és már jó régen volt, de úgy emlékszem rá, hogy nagyon klassz volt! Akkor is azért mentünk át, mert nem nagyon volt hó ott, ahol laktunk, de Donovalyban óriási hó volt. Biztos nagyon jó lesz! A gyerekek is tudnak sielni?

zsebi_baba

Szerintem is a gyerekeknek bejönnek az ilyen jó magyaros kaják. :) Legalábbis nálunk is mindkét gyerek szerette, és ahogy ezt a kis zabagépet látom, már látom magam, ha nagyobbak lesznek, nem győzök majd főzni. Elképzeltem egy családi ebédet, lesznek mennyiségek, azt hiszem... :wink:

zsebi_baba

Zsebi!
Köszi az infót, én is ahogy néztem a most novemberben készült Donovaly-s képeket a neten, már akkor 40 cm-es hó volt ott. Ugyhogy az nagyon jó.
Dehogy tudnak a gyerekek sielni, sőt mi sem. :oops: :?
Tavaly mentünk először, akkor én míg Dorkával szórakoztam, addig a férjem és Bence tanultak oktatótól. Egész ügyesek is lettek, de persze újra akarnak tanulni , legalábbis Bencének szeretnénk mindenképp és most én is, sőt lehet Dorkát is lécre tesszük. Ugyis mindenben utánoz bennünket, nem hiszem, hogy azt mondaná, hogy ezt nem akarja. De ha mégsem , akkor mi délelőtt tanulunk Bencével, addig vigyáz rá a férjem, délutáni pihi alatt meg majd ő siel. Egyébként jön férjem unokatestvére is, (és lehet öcsém is, de az nem biztos), ugyhogy Tibinek délután nem kell egyedül sielnie.
Tök jó, hogy a kicsi Szabit elnézve azért arra tippelsz, hogy hasonlóan a bátyjához és nővéréhez ő is kis "zabagép" lesz.

Huuuuuu... kéépzeljétek, ma egy pillanatra letaglózva éreztem magam, ugyanis férjem kakis ruhákat hozott haza a bölcsiből, Dorka pedig azt mondta ment a hasa 2x is. Gondozónénink már nem volt ott, a másik szobában levő volt csak, ő meg nem tudta hogy hasmenés volt-e vagy csak kaka. Gyorsan hívtam telefonon a Kati nénit, de szerencsére csak rendes széklet volt, többször is. Céklát is kaptak ebédre, valószínűleg az segített a ruhát is összekenni.
Nagyon bízom benne hogy nem lappang Dorkában a vírus, mert menten kikattanok, ha jövő héten meg vele kell itthon lennem. Remélem csak valóban a cékla dolgozott kicsit jobban a kelleténél benne. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :P :P :oops: :oops:Mert ha nem...... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
bendor

Tettem fel új képeket a picasára!!!!! :wink:

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Alíz!
Autósülésre van öteletem:)
http://www.minimano.hu/
Bár Pesten van a bolt, de van egy 10 %-os kedvezményem ide is:)
Egyébként ma néztem a Brendonban nagyon jó ülések vannak, szinte vízszintes belül!(bár a képen nem látszik jól)
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =3&whid=40
De szerintem jó a Krisztiéké is, az Maxi-cosi, lehet hogy addigra eladja
:wink:

Andi!
Oh, micsoda "meglepetés" várt téged. :( Hát tényleg bosszantó lenne, ha megint beteg lenne:(
Donovaly goooo :D, ott voltak a barátnőmék, ha gondolod megkérdezem, bár ők sem biztos hogy sokmindenre fognak emlékezni
:lol: delírium... :lol: De úgy rémlik, azt mondták a szlovákok bunkók voltak.És a mai politikai helyzetet nézve én nem mernék oda menni :oops: :roll: Szomorú, de ez van. :(

Tomi céges karácsonyi partin van.Bár nem tudom milyen hangulatban telik, ui,. a válság őket is érinti eléggé. :? :(

Szomszédnak ma levitte a kinyomtatott paragrafusokat, hogy mi vonatkozik rá! :lol: Hát majd meglátjuk, szerencsére ma nincs itthon!!! 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Panka!
Ne ijeszgess, mi fejünkön is átfutott, hogy biztos hogy Szlovákiába kell-e mennünk sielni?! :roll: Azért kérdezd már meg, légyszi, mikor voltak és milyen volt.
De abban bízunk, hogy nem mindenhol bunkók az emberek , hisz itt is vannak bőven fajgyűlölők, ilyen-olyan ellenesek. Na meg mi fizetünk nekik, ugyhogy csak ne kekeckedjenek. Nyilván ha úgy látjuk, hogy veszély van , hazajövünk, de nagyon remélem nem lesz rá szükség. Nem azért megyünk, pihenni, kikapcsolódni akarnánk. Sícentrumban remélhetőleg értelmes emberek lesznek. Vagy túl naiv vagyok??? :shock:
Tavaly Kokaván nagyon rendesek voltak velünk mindenhol a sicentrumban , törték a magyart, segítettek mindenben. Csak pozitív tapasztalatunk volt velük.
Az igaz, mint régebben Kriszti is irta, átlépve a határt teljesen megdöbbentett bennünket is a sok putri a kis falvakban, mintha az időben visszamentünk volna. De ezekben szerintem a határmenti, munkanélküli romák élnek. Láttunk ám gyönyörű házakat, utcákat is.

Na, ma jó éjszakátok lesz ha a szomszéd nincs otthon. Csak ne is állitson be tizedmagával az éjszaka közepén bulizós hangulatban. :?
Valami házirenddel ment le a férjed? Vagy társasházi trv-t nyomtatott ki?

Nem volt ma este hasmenése Dorkának, jól is van, evett bőségesen, ugyhogy bízom a legjobbakban. :oops: :P
Mindenesetre holnap a fiúk mennek Hajdúnánásra Bence focitornájára, mi csajok maradunk itthon.
:?

Pusssz!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
bendor

Andi!
Úgy emlékszem 2 éve voltak ott, de majd megkérdezem őket, úgyis együtt sziveszterezünk:D
Nem, a polgári tvk-ből szedett ki vmi paragrafust:D
Szerencsére nem jött haza!;)

Na most ébredezik Emili, kellemes 7végét Mindenkinek!!!

Kép
pankaa

Sziasztok!!!

Férjem most hívott, Bencéék az első meccsüket megnyerték 8 góllal egy pesti csapattal szemben. Nagyon ügyik, még 2 meccset kell megnyerniük és utána a döntőt. Na persze ha nem sikerül az sem tragédia. De a gyerekek nagyon lelkesek, biztos mindent meg fognak tenni a győzelemért.
Jaj, olyan izgis ez.

Panka!
Köszi ha megkérdezed a barátaitokat.
Na, de jó....a szomszéd máshol bulizott??? Vagy netalántán dolgozott, tőle meglepő módon?
:shock: :lol:

Cilamila!
Nálatok a kis családnak hogy ízlett az amerikai krémes?
Irtad, hogy azt sütöttél.

Kellemes hétvégét Mindenkinek!!!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Ha valamelyik kismaminkat érdekel, föltettem a Picassára a biztonságiöv terelő képét, ami eladó! Én nagyon szerettem!

zsebi_baba

Sziasztok.Csak pár mondat erejéig vok.

Panka, bendor.A börgyogyász fenistil cseppet irt a kiütésre,meg vmi rázos keveréket.Azt mondta vmi alergia.Oké majd kivizsgáltatom.Aztán 2 hétig semmi javulás.Majd a körzeti mikor mentünk a hasmenéssel.felirt neki ilyen Cetirizin cseppet és Locoid Crelo krémet.3nap és helyre jött.Ja és én a börgyogyász helyébe legelöször is a Calcimuskot irtam volna fel.Ja még szedi a normaflort is.Hála nem kell eröltetni ,elöszeretettel veszi be a gyogyszereket.

bendor! igen nagyon finom volt a krémes.Izlett a családnak sőt a sogornőmnek karácsonyra ezt kell sütnöm,mert ő nem tud sütni.

Na ennyi mert kikell teregetnem mig alszik.Délután meg felviszem a térre ,kiváncsi vagyok hogy tetszik neki a karácsonyi diszkivilágitás.Elég jó idő van kimozdulok vele mert itthon kész kis ördögfioka.

Mndenkinek további szép hétvégét.Puszi :P :P :P
cilamila
Debrecen

Sziasztok!

A betegeknek jobbulást kivánok, mi már jobban vagyunk.

Szerdán el kellett mennem a nőgyogyohoz, mert a hasam alatt a nagyajak környékén nagyon fájt. nem viszket, csip, csak fáj, olyan érzés, mintha meg lenne duzzadva.
Namost megvizsgált a doki és szerinte iszonyat csunya folyásom van.
De mondtam neki, hogy a fehérneműm tök száraz sőt még betétet se használtam.
Ritkán hallott ilyen panaszról, végülis Canestent adott.
De ha nem folyik akkor ott gyűlt össze????? Ez jó kérdés volt részére is.
Ott megragadt, ezért begyulladt és fájt.
Valakiniek volt ilyen panasza?
Nekem sose volt, azt se tudtam mi ez.

Zsebi baba!
Amit irtál net cimet ott ingyen lehet letölteni bármit?
Még nem kukkantottam be!

Cilamila!
Milyen volt a krémes? Ugye nagyon fini????? Még én is fogok sütni! Már a mézes kalács kész, gyerköcök élvezték, hogy szaggathatnak formákat.

Puszi mindenkinek.
encike 2

Encike! Igen, ingyen lehet letölteni, és érdemes megnézni a karácsonyi dolgokat is, egy csomó gyerek CD, karácsonyi film, és sok minden más is van.

zsebi_baba

Sziasztok!

Encike!
Írtam privit!

Andi!
Gratula Bencééknek!Csak így tovább, drukk, hogy a többit is megnyerjék!!+++++

Cilamila!
Locoid jó krém, enyhe szteroidos, de nem kell tőle megijjedni :wink: Cetirizin meg antiallergikum, ettől nem vakaródzik.Bőrgyógyi vszleg óvatos duhaj akart lenni, ismerem az ilyet :?
Emilinek nagyon tetszett avilágítás, majd mesél Patriknak milyen volt!

Kép
pankaa

Köszi Zsebi baba, majd nézegetem.

Pankaa!
Válaszoltam is és köszike.
encike 2

Sziasztok !!!!!!!

Panka!
Édes nagyfiamék aranyéremmel jöttek ma haza!!!!!!!!
A legszebb az egészben hogy a döntőt a debreceni Olasz Focisulival játszották, amiben játszik Bence két ovistársa is. Szegény gyerekek el is sírták magukat, hogy "csak" másodikok lettek. Mondtam is Bencének ők se bízzák el magukat, mert fordulhat a kocka, nem biztos, hogy mindig tarolni fognak, lehet legközelebb nekik is csak a 2. hely jut, vagy még az sem. Egyszer fent, egyszer lent..... persze jobb ha gyakrabban fent. :lol: :lol:
Itt láthattok képeket is:
http://picasaweb.google.hu/andidocsa

Cilamila!
Hogy tetszett Patriknak az ünnepi világítás?
Mi holnap délután készülünk megnézni. :wink:

Jóéjt!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Andi, óriás gratula Bencééknek!!!!!!

Gyors helyzetjelentés, mert megyünk karácsonyfát venni!!! Imádom!!!

Zsebi írtam privit a hintával kapcsolatban, még teszek fel pár cuccot a picasara .
Tegnap mézeskalácsot sütöttem életemben előszőr éééés nagyon büszke vagyok magamra, mert tuti lett!!!!

Csókica mindenkinek

Sziasztok!

reményeim szerint megvannak a vizsgáim, már "csak" szakdolgozatot kellene írni! Úgy örülnék, ha mégis júniusban államvizsgáznánk és túl lennék végre mindenen, mert nagyon unom már.
Ráadásul itthon is nagyon el vagyok havazva...a mézeskalács még sehol sincs. Remélem idén is lesz vele olyan szerencsém, mint tavaly és gyorsan megpuhul:D.

Andi! Bencééknek gratula! Ügyesek voltak!
Kriszti! Boldog hófordulót Nellynek!

Aki ért a homeós témához! Kérdésem: migrénre tényleg nagyon jó a Spigelon? ezt ajánlották a gyógyszertárban...de eddig nem hallottam róla!
Vendég

Andi!

Gratula Bencééknek!!!!!Nagyon ügyesek!

Zsu!
Kár hogy nem egy időben voltunk az usziba, megnéztem volna Pannikát!Mikor mentek legközelebb?Majd írd már meg! :wink:

Bea!
De jó hogy jöttél, már hiányoltunk! :wink:
Hát tényleg jó lenne nyáron befejezni a sulit, elhiszem hogy már unod! :? Mézeskalács bizti sikerülni fog, ha atavalyi is sikerült!
Ezt a homeós bogyót még nem hallottam, de nézz utána a neten.Én régebben írtam neked egy pár fajtát, hogy mi lehet a jó, nem tudom hogy azt olvastad-e?

Kriszti!
Milyen fát vetettek?Töves, vagy vágott?És hol?

Mozgalmas napunk volt:
Emili reggel 6kor felébredt, kifogyott a kulacsa(már nagyon unom, hogy csurom pisis reggelre aruhája, így mától éjjeli ivásról leszoktatás következik
:twisted: ).Utána még visszaaludt, én is kb. 7 felé :twisted: , aztán 9kor keltünk!!:DÖsszekaptuk magunkat, és irány az uszi.Emili nagyon élvezte, főleg a karúszót:)
Utána hazajöttünk,átöltöztünk és mentünk a Csokonaiba ebédelni:)
Onnan a főtérre, ma volt a halnap, vettünkis egy darab füstölt halat, nagyon finom volt.Emili nézte a műsort a színpadon, bár ma nem aludt semmit!! :shock: Ilyen sem volt még!

Kép
pankaa

Hú, Panka, tényleg mozgalmas napotok volt! Nem semmi, hogy így bírta Emili.
Most, hogy mondod, rémlik, hogy egyszer írtál a bogyókról, de a nevükre már nem emlékszem :oops: :oops: :oops:

Andi! Nem akarom befolyásolni a sieléses-kirándulásotokat, de én most nem mennék oda. Eléggé bizonytalan a helyzet, politikai okok, sok a magyarverés ésatöbbi, ésatöbbi... Szóval, ha most tervezni kellene egy kirándulást, Szlovákia lenne az utolsó hely, ami eszembe jutna! De persze, ez a TI döntésetek, nem akarlak befolyásolni, csak elmondtam a véleményem:)!

Szilveszterre megyünk haza, 30-án indulunk! Úgy várom már. Mondjuk voltunk nov. 1-én, de az elég rövid volt. Most 5 napra megyünk. Hogy hol szilveszterezünk, azt még nem tudom, majd kiderül:D.

Zsebi! Nagyon jó ez az oldal, amit belinkeltél! A karácsonyi oldalon találtam egy csomó jó filmet, rajzfilmet :lol: ! Már töltögetek is róla:)! Köszi!
Vendég

Bea!
Ha gondolod megírom újból.Mit találtál arról a bogyóról amit te írtál?
http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... ory_id=108
http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... ory_id=106
http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... ory_id=107

Nekünk már megvan a szilveszteri program , be van fizetve.:DBarátnőmmel meg a férjével megyünk egy étteremben szervezett retró buliba, anyáéknál, így ők vigyáznak majd Emilire :wink: Már meg is vettem a blúzomat, meg a körömlakkot, díszt is :oops: :lol:

Emili most víz nélkül alszik :roll: Bár most nagyon ki van bukva, így lehet alszik reggelig, de hogy holnap mi lesz... :roll:
Kedden azért elmegyünk tanácsadásra, megkérezem a dokit mit gondol, meg ideje már egy vérképnek! :?

Kép
pankaa

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat, arik vagytok.

Bea!
De jó, hogy jöttél végre Te is. Jól van, ügyes vagy hogy a vizsgákat letudtad. Szakdogát meg majd összedobod egykettőre. :wink:
Köszi a tanácsot.... azért nagyon remélem nem lesznek rossz élményeink a sielésen, nagy reményekkel vágunk majd az útnak. Ha nem fog tetszeni, soha többet nem megyünk.
Olvasgattam, ezt a síparadicsomot még elvileg nem érte el a gyűlölködés, tudják, hogy a turistákból élnek, és a legnagyobb bevételi forrást a magyaroktól kapják. Persze lehet hogy magamat próbálom nyugtatni, biztos így is van, de tényleg bízom a legjobbakban. Azért mégsem Afganisztánba készülünk. :lol: :lol:

Panka!
Kitartás a vízmegvonással kapcsolatban!!!!
Hátha könnyen fog menni a leszokás Emilinek. Ügyes csaj ő, bár gondolom azért kicsit próbálkozni fog nálad. :P
Tök jó, ha a szilveszteri progitok alakul, és hozzá a ruci is amit felveszel. :wink:
Holnap lehet Rád csörgök és elugrok a pelenkáért, de legkésőbb kedden. Mjad egyeztetünk. :wink:

Ma voltunk fent a főtéren mi is, megnéztük a szép karácsonyi design-t. Nagyon tetszett a gyerekeknek is.
Tettem is fel képeket a picasára, megnézhetitek.
Összefutottunk Krisztiékkel is. :wink: :wink: :wink:

Kriszti!
Már amennyire láttam, jó az új frizurád!!!! Mert ugye van vágatva belőle? Klassz nagyon.

Kép
Kép
bendor

Sziasztok...

A tegnap megírtam a jó hosszú levelet és elszállt, áááááááá. :evil: :x

Azért nem jöttem pár napja mert Minimanóm megint lebetegedett. Tegnapelöttnagyon letört volt, tegnap reggel 39, 4 fokos lázzal kelt szegényke. Nagyon beteg volt, Germiciddel levittük neki, de el kellett kezdjük az antibiotikumot. Adtunk neki Normaflort is. Egész nap köhécselt és szörcsögött.Nagyon gyakran szívtuk az orrát, amit borzasztóam utál. Ordít mikor meghallja a porszívót. Anitáék kölcsön adták az elektromosat hogypróbáljuk ki. De nagyon gyenge, alig szív. Úgyhogy maradunk a pórszívosnál.
A este fürdés után evett, elaludt. Akkorát kakilt utána hogy az egész rucija, hálózsákja tiszta kaki volt.

Aztán megint elaltattam, vissza jött a tejcsi, átázott megint a ruhája, a lepedö. Teljes csere. Na végül 10kor elaludt. És fél 8kor kelt. Newm volt már láza, de anyira be van rekedve, és nagyon szörcsög még mindig. Köhög, olyan hurutos a köhögése. Próbálna beszélgetni a drágám de anyira be van rekedve hogy nem tud és akkor elkezd köhögni. Remélem hamar befejezödik ez az állapot mert nagyon sajnálom szegénykémet. :cry: :cry: :cry: :cry:

Andi: HATALMAS GRATULA BENCÉNEK ÉS AZ EGÉSZ CSAPATNAK a kíváló eredmény eléréséhez. Nagy dolog ám egy kisember életébe egy ekkora gyözelem (nem működik a hosszú ö) :? . Külön puszit küdök neki. Az jó hogy megtanitod már most hogy van fent meg lent, nem lehet mindig gözni. De reméljük a következö ois gyözelem lesz.
Nagyon örvendek hogy mentek "telelni", remélem nem lesznek gondok és jól fog telni. Megtanulsz te is sízni.

Megnéztem a képeket, nagyon szépek, szép kis család vagytok, mint mindig. Látom nagyon élveztétek a golfozást.

Kriszti: de jó hogy írtál, milyen fát vettetek? Hol és menyiért, kiváncsi vagyok menyibe kerül most a karácsonyfa. Hogy vannak a gyeröcök?

Panka: Jó buli lesz biztos a szilveszteretek, amióta Emike megszületett voltatok valahol: Hülye kérdés. :roll: :roll: :roll: Tavaly voltatok valahol?
Hátha hamar sikerül Emikét le szokatni az éjjeli ivásról. Erre hogy szokott rá?

Bea: Grat a vizsgáidhoz!!! Ügyes csaj vagy!!! De klassz hogy mentek haza, én is úgy mennék. Otthon teljesen más a karácsonyi, újévi hangulat mint itt. Nem tudom miért. :lol: :lol:
Sajnálom hogy a migréned még mindig tart.

Zsebi: Nagyon ügyes pasas Szabika, szépen fejödik és nagyon ügyes. Alig várom lássuk.

Na megyek mert keleget a pinduri. Még jövök, remélem jobb hírekkel.

Puszi
Vendég

Sziasztok!

Zita, 1000000 gyógypuszika Patricinek, gyógyuljon meg hamar!!!

Andi, tök jók a golfos képek!
Szimpi volt a Zurad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , kis cserfes :lol: :lol:

Bea, hogy te milyen tündér vagy! Köszi a köszöntést.

Képzeljétek, nem tudom feltenni a Picasara képeket, mert azt írja, hogy ismeretlen fájlformátum, így várom az én uramat, hogy valamit csináljon, mert különben :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

A fa vásárlásunk ismét kalandosra sikeredik :oops: :oops: :oops:
Kitalálta a kedves férjem, hogy "őbizonytöbbetnem faragja" és "különbenisazasoktűlevél" blablablabla...
ÁÁÁÁÁÁ, elég mondtam én, legyen műfa!!! Irány a Baumax, Tesco stb.
Hááááááááááát, katasztrófa... :shock: :shock:
Az 1 méteres 9 e Ft és köpedelem. :evil: :evil: :evil: Ami valahogy kinézett (a széptől fényévekre) az 17-20 E Ft. :shock: :shock: :shock:
Ok, akkor ez storno vegyünk igazit!!!!
Legalább 10 helyen voltunk, néhol úgy röhögtünk a felhozatalon, hogy már szégyelltük, folyt a könnyünk :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:
Mindenhol a tavalyi Colorado fenyőt kerestük, de sajna nincs. :cry:
Így egy nordmannt néztünk ki a tescoval szemben a gyrosos mellett, árban is OK (9500 Ft). Lényeg, hogy ne lehessen átlátni a ágak között.
Még ma egy helyen megnézük ( de minek???? :shock: :shock: ), ééééééééés tutira elviszik addig a kinézett fánkat. :evil: :evil:
De a Zuram hajthatatlan. Ez van, tiszta kabaré, no de uncsi is lenne az élet, ha simán mennének a dolgok!!!

ÓÓ, és a lényeg!!! A kisebbik gyermekem EGY hete 23-06ig alszik!!! Juppppppijé!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Csókica drágáim , sütöm a következő adag mézeskalácsot!!!
És nagyon megy, így ultra happy vagyok!

Hello Krisztikém!!!!!!

Anyira jó volt olvasni amit írtál!!!!! :D :x :x Olyan jó kedvre deritett engem is!!!
Sugárzik belöled a jó kedv, a boldogság. Hátha engem is elfog a christmas spirit!!! Nem tudom, én az idén nem érzek semmiféle ilyen spirituszt!! :x :x

Gratulálok Nellykéhez!!! Látod, látod csak eljött ez a nap is hogy átalussza az éjszakát!!! Ügyes csajszika. Én már anyira kiváncsi vagyok a képekre!!!! Tegyél fel eladó holmikat is ha vannak.

A fa vásárlásotok igazi kalandtúra volt !!!!! Arik lehettetek ahogy egyik helyröl a másikra futkostok a fa után, mindig más más ötlettel. Mekkora fát vesztek végül? vagy már megvettétek?
Nem is jó a müfenyö, annak nincsen semmi fenyö illata, nem olyan hangulatos. A Colorado feny milyen????

PUSZA
Vendég

Sziasztok! :P :P :P :P

Ecike.Igen nagyon finom volt a krémes.Irhatol még vmi jó kis süti receptet.
A terhességem alatt nekem is volt folyásom és szintén canestent kaptam rá.Ez a terhesség alatt töbször is előfordulhat.Nem kell megijedni.

Panka! Igen nagyon jó a kenőcs már helyre jött.Ma viszem vissza dokihoz de holnap vinni kell székletet a köjálhoz.Remélem ez már jó lesz.A normaflor helyre hozza a kis beleit.

bendor! Patriknak nagyon tetszett a diszkivilágitás.A simonffy .u-nál az az ezüstbe öltözött fa nyerte el a tetszését.Mindenáron oda akart menni.Gyönyörü a város este.

Mi 25 én és 31 én ketten leszünk Patrival,a fiuk dolgoznak.Na de majd találok ki vmi programot.

pintyus!jobbolást a kismanónak.Olyan kis ártatlanok mikor bbetegek.

Sziasztok szép napot mindenkinek.Olyan jó idő van ,mi is de elmentünk sétálni. :lol: :lol: :lol: :lol:
cilamila
Debrecen

Cilamila:

Köszike a jókivánságot. Aranyos vagy!!!
Remélem Patriknak nem találnak semmit a kakijába már és minden rendbe jön. Mi is adjuk a Normaflort an kicsinek.

Ó szegényke, hogy csak ketten lesztek Ünnepekkor. Dehát unatkozni biztos nem fogtok.

Úgy mennék én is sétálni vele, dehát nem lehet. Mondjuk már nem lázas remélem nem is lesz többet. Mikor lehet ilyenkor újra kimenni a levegöre?
Vendég

Sziasztok!

Szombaton volt az öcsém szalagavatója, Pannika nagyon jól bírta, pedig alig aludt egész nap. :? Mindig érzi, ha megyünk vhova, és sose úgy sikerül akkor az alvás. :roll: 4-kor kezdődött. Pannika ott szaladgált az egyetemen, élvezte, hogy nagy tér van. Pedig a magasszárú bakancsában volt, de nagyon hamar megszokta, ügyesen ment benne. Csini volt a drágám, majd hozok képeket, csak Anyáéknál felejtettük a gépet. Utána Anyáéknál volt vacsi, 10-ig maradtunk, addig Pannika ott is jól eljárkált, élvezte a nagy társaságot, táncolt, stb. Tegnap pedig kész lettek a babauszis képek, feltettem a Picasa-ra! :wink:

Panka! jan.4-én megyünk legközelebb úszni, addig ugye szünet van. És fél 10-re járunk. Emike annyit iszik éjjel, hogy átázik a ruciaj? :? Sok sikert a leszkotatáshoz!

Andi! bencééknek nagy gratula, ügyesek! :D Jók a képeitek! Dorka golfozása :lol: . Gondolom, Ő ki sem maradhatott! :D

Zita! Jaj, nagyon sajnálom Patricit.... :( Olyan kis elesettek ezek a picik betegen.... Gyógyuljon meg a Drága minél előbb!

Kriszti! favásárlásotok.... :lol: , bocsika...De drukkolok ám, hogy meglegyen, amit kinéztetek! Milyen magas? Mézest én is akarok sütni. Még sose csináltam, ma vettem formákat, meg kigyűjtöttem néhány receptet, aztána héten próbálkozom.

Cilamila! Patrikodnak reméljük, semmit nem találnak a székletében!

Alig várom, hogy a férjem szabin legyen! 22-én még dolgozik, aztán majd csak jan.5-én! :D

Lányok! nem tudjátok, hol lehet olyan üveget kapni, amibe saját készítésű likőrt öntehnék? Annyi helyen néztem már.... A tescoban van egy fajta, de egyált :D lán nem karácsonyi mintájú, nagyon nem illene karácsonyi ajándéknak... :? :? Igazából egyébként sima üveget szere tnék, amin semmi minta nincs.

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Huh, a fiam kieszik a vagyonomból..... mármint egelőre a tejcsivagyonomból :) . Ma reggel 10-ig aludt (miután 6-kor szopcsizott), és azóta szinte egyfolytában evett volna, végük 2-kor sikerült letenni, úgyhogy most alszik :) . Vannak néha ilyen evési rohamai, kicsit nehezen bírom követni az iramot, de igyekszem :wink:
Akik fejtek vagy jelenleg is fejnek: milyen mellszívót használtok? Márti megtanított kézzel fejni, ami nem rossz, csak elég fárasztó, viszont ami van nekem itthon egy pumpás gyógyszertári és egy Avent Isis kézi mellszívó, gyakorlatilag semmit nem sikerül vele fejni.

Később még jövök.....

zsebi_baba

Sziasztok Anyukák!
Na végre irni is tudok!Mindig csak az olvasásig jutok,pörög az élet már megint karácsony s egy ujabb év.Afélévi Valceremonián is tul vagyunk nagyon szép meghitt szinvonalas ünnepség volt. :lol: :lol:
A gyermekeink kitettek magukért nagyon gyönyörűen táncoltak,Szabika még most kezdte , angol keringőt , countri-t adtak elő,Fanni pedig 5 számban szerepelt a szamba volt a legfergetegesebb,mintha Rio-ba lettünk volna!.Persze az örömtől kicsordult egy két könnycsepp is ahogy nálam lenni szokott :lol:
Majd hozok pár képet is ,nemtudom ugyan hány sikerült mert a férjem fotózott én kameráztam.
ANDI!,
Nagyon örültem a Bence sikerének gratulálok a szép teljesitményhez!nagy boldogság ez a szülőknek,a legszebb karácsonyi ajándék!!Sielni mentek!!Irigyellek !biztosan nagy élmény lesz!drukkolok hogy jo hó legyen!Az biztos, hogy a turistákat akik a pénzt viszik,szeretettel fogadják ne engedd ,hogy elrontsa a kedveteket ami egy egész más helyen más közegben történt!!
mártid

Sziasztok!

Cilamila!
Örülök, hogy izlett a krémes, nekem is bejött, holnap sütök, majd küldök légipostán!

nálunk is már pompázik a lakás a fénytől, tegnap a párom a teraszt diszitgette, nagyon szép lett!

Képzeljétek! Éjféltől 2 oráig annyira görcsölt a hasam, hogy azt hittem mentőt kell hivni. Nagyon fájt! Még akkor bevettem két magne b-t és enyhült, de alig mertem visszaaludni.
Végülis reggelre elvégeztem a WC-s dolgom és hála, hogy azota semmi bajom.
Mire rájöttem, hogy ez a görcs nem volt más, mint hascsikarás.
Este jol belaktam pörköllt galuskával, kicsit zsiros volt, gondolom, ezért fájt a hasam.
Most keltem fel, megyek egyik ismerösömhöz, viszek képet a csajokrol és csinál jövö évi naptárat.

Zsebi baba!
Tök jo az a karácsonyi oldal, de a gyerekdalokat akrta Krisz letölteni és egy angol oldal jött be, ahol dollárok vannak, szerinte fizetös. De tuti, hogy nem????
encike 2

Encike! Ami bejön oldal, van rajta két "pötty", az egyikre az van írva, hogy "free user", a másikra, hogy "premium user". A free-re kell kattintani, az az ingyenes.

Pintyus! Gyógyulást kívánok Patríciának, szegénykék tényleg olyan elesettek tudnak lenni!

Zsuzska! Nem tudom, hogy hol lehet üveget kapni, talán a Kátayban nézd meg! Milyen likőrt készítettél?

Andi! Én is gratulálok Bencének a focihoz!!!!
Biztos jó lesz a sielés, szerintem az ilyen üdülőhelyeken nincs gond!

Párom is megvette a fát pénteken, a Malomparknál, 2m-es norman fenyő 9000 volt. Szerintem nagyon szép!
Nekem egyébként még semmi karácsonyi hangulatom, hiszen az időjárás sem olyan, a városban pedig nem járok, hogy legalább a díszkivilágítást látnám. De lehet, hogy a hét vége felé fölmegyünk sétálni egy kicsit. Bár a múlt héten össze kellett állítanom a karácsonyi menüt, mert a férjem ment el bevásárolni, úgyhogy már valami hangulatféle kezd lenni, de nem az igazi még.

Ma este Boginak az első fellépése lesz az új egyesületével a Hódosban, a városi tornagála. Úgy volt, hogy a párom megy el vele, de azt mondta, ha én menni akarok, ő itthon marad Manóval. Úgyhogy előtte megszoptatom, és én megyek! Jó lesz kimozdulni is egy kicsit, meg szeretném is látni Bogiékat. Majd hozok fényképeket is.

zsebi_baba

Hello Lányok!

Munkahelyen vagyok, munkaidőben, de van egy kis időm, gondoltam írok Nektek.

Zsebi!
Mi is voltunk a tornagálán tegnap a Hódosban, kár hogy csak utólag olvastam, hogy Ti is mentek. Bogiék mikor léptek fel?
Mert mi csak 6-tól 7-ig voltunk, utána eljöttünk.
Bencéék az elején léptek fel, ők voltak fekete-fehér szerelésben mikulás sapival a fejükön.
Majd hozok képet is, csak az este már bedőltünk az ágyba , így nem volt időm válogatni.
Zsebi, nekem kézi Avent mellszívóm volt Bencével és egész jól szhívott, de mivel kézi volt így fárasztó is, tudod én állandóan fejtem a tejcsit. Dorkánál már elektromosat vettünk, férjem ment a Brendonba és az ott levő eladókat kérte meg hogy segítsenek egy jót kiválasztani. Így vett Tigex márkájú elektromos mellszívót, ami csúcsszuper volt, nagyon szerettem, csak már továbbadtuk rokonnak.
Köszi a bíztatást, nem tudja semmi elvenni a kedvem a szlovákiai sieléstől. Tegnap át is utaltuk a szállásra az előleget. :wink:
Nagyon cukuk a kis Szabiról a friss képek.Miyen ügyesen emelgeti a kis fejét már. És a köldöke is szép lett. :wink:

Zsuzsi!
Édesek nagyon a Pannika úszós képei, és ahol hárman vagytok az nagyon meghitt családi kép, tetszik nagyon.
Köszi szépen Neked még1x, hogy intézted nekem a Bence jelmezét, tündéri vagy!!!!
Képzeld, tegnap jöttem el tőlad és egy jót nevettem: Ahogy jöttem ki a bekötőutról a Csapóra, sarkon van egy hely amire ki van írva:
Hamilton Pub
alá nagyobb betűkkel és KOCSMA.
Biztos tudod melyikről van szó, közel van hozzátok. De ahogy néztem elgondolkodtam, milyen jól hangzik a pub ... de aki nem tud angolul, de azt szeretnék, hogy betérjen annak ott az egyértelmű felirat: kocsma. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zsuzsi, én láttam kétféle üveget is a Jeriko ut elején levő 100-as boltban. A Baby Centerhez közel van. De biztos van ilyen üveg más százas boltban is, nem tudom. Corában is láttam régebben többfélét is. De vannak a Müllerben is. Azokat nem is olyan rég láttam. :wink:
Igen, az igaz, hogy Dorka semmi pénzért ki nem hagyta volna a főtéren a golfozást.Sőt..... ő volt az első aki közülünk kipróbálta.
:lol: Bence viszont szégyenlősködött, így ő ütőt sem vett a kezébe. :?

Cilamila!
Örülök, hogy tetszett a díszkivilágítás Patriknak, az én gyerekeimet is elvarázsolta. :P 5.-én és szilveszter napján kettesben lesztek?? Hmmmmm.... kár, dehát ha egyszer meló van... Mit dolgoznak, hol dolgoznak a fiúk?

Kriszti!
Örülök, hogy ennyire belejöttél a mézeskalács sütésbe, ügyes vagy ám.
Mi is fogunk a héten, csak még be sem vásároltam hozzá . :? Gyerekeim fognak segíteni a szaggatásban, megígérték. Imádom ezeket a közös programokat, annyira meghitt pillanatok ezek. :D
Vettetek már fát ? Látom nem megy egykönnyen a dolog.
Nekem munkatársaim azt mondták a Kikánál árulnak szépeket ,jó árban, oda érdemes kimenni. Hát nem tudom, mi még nem vettünk, nem is néztünk. Meleg a panelünk, így mi mindig az utolsó napokban szoktuk megvenni. A mi 24-26 fokunkat a Normand fenyő bírja leginkáb, így mi évek óta azt veszünk. :wink:
Milyen a Colorádó fenyő? Sosem hallottam és szerintem még nem is láttam olyat.

Encike!
Jajj ne ijesztgess bennünket ezzel a görcsöléssel, reméélem a wc-zés segített és azóta nincs semmi bajod. Mert a hányós-hasmenéses vírus dolgozik sok embernél, sajnos. Egyik munkatársunk másfél éves kisunokája kapta most éppen el. :(
Biztos szép nálatok a karácsonyi világítás, ha tudsz hozz róla képeket is. Hagy csodáljuk meg mi is.

Zita!
Amint láztalan a kicsid és már nincs más baja sem, ugy rá 2-3 napra szerintem már kiviheted. De szerintem ne rögtön több óra hosszára, hanem fokozatosan egyre több időre. Nehogy visszaessen a kis drága.

Képzeljétek, tegnap reggelre kaptam egy sms-t Edinától, hogy hétvégén rohammentő vitte őket a klinikára. A kis Kamilla elkezdett fuldokolni kaja után.. :( Hallásra semmi eltérést nem találtak, a röntgenre vártak még tegnap. Remélem az megnyugtató eredményt hozott és már otthon is vannak a nagy riadalom után. Azt irta Edina a kicsi elkapta tőle a náthát, köhög, tüsszög, és a délutáni kaja után kezdett el fuldokolni. Tényleg remélem nagyobb volt az ijedség mint maga a baj, és már megnyugodhattak. Lehet picit félrenyelt a kicsi, vagy nem tudom.
Edina, majd gyere és mesélj!!!!!!! Remélem jó hírekkel tudsz jönni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pusz, lépek kicsit dolgozni. Bár eddig annyit csináltunk, hogy felöltöztettük a munkahelyi karácsonyfát. Ez is fontos dolog. :P :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Zita!
Szegény Patrícia jól benyalta ezt a kórt, mostár biztos gyógyul gyorsan, az anitibiótól!
Persze, tavaly is volt szilveszter:D, akkor is nálunk voltunk, aludtunk :wink: Vízivásra mindig is vevő violt, már kicsi korárban előnyben részesítette a táppal szemben.Igazi halak baba;), imádja avizet, még a fürdővízből is szokott inni:(
Na vettél már olyan kockát?
Sétával szerintem még várj egy-két napot:s

Kriszti!
Hát tényleg kalandos lett a fa vásárlás:)Majd írd meg milyen kaptatok végül;)Mi vszleg kimegyünk EGY!!!! helyre, és választunk egyet :lol: Én minden helyen olyan sok szépet látok, hogy nem is tudnék választani :roll: Veled elentétben én nagyon nem szeretek sok helyre menni,mindenhol van sok szép :roll:
Nellyke nagyon ügyes, reméljük megmarad ez a jó szokása;)

Zsu!
Nme csak a rucja ázik át, hanem még a matrac is!!!:(
De most jól elvolt a 2 éjjel, alig ivott, tegnap pedig egyáltalán nem;)
Képeket nézem mindjárt!
Nagyon üyges volt Pannika, hogy ilyen sokáig bírta!
Üveg:hát a Kátay-ban régen voltak iylen üvegek, de az vagy megszűnt, vagy elköltözött az Unióból.Tesz-vesz? esetleg.

Zsebi!
Jól beindult Szabika, lehet most van neki egy fejlődési ugrás;)
Én csak azzal a patikai gumilabda végű szívóvakl tudtam fejni, az Aventessel nekem sem jött egycsepp sem, nem is értem másnak hogy jön??Pedig belőlem folyt a tej magától is :roll: :?

Edina!
Jesszusom!!!!:(Ugye minden rendben van már???

Emili egész jól lahad eddig aleszoktatással:)Bár csak 2 éjszaka volt eddig.Az elsőn 2x is feébredt, először nagyon sírt, akkor muszály volta dni neki inni, de nem tettem az ágyába, hanem csak a földre, szerencsére nem kérte vissza:)Utána még 1x kelt, akkor is kapott inni, majd visszaaludt.Ma éjjel már nem kelt fel egyszer sem:D
De szerintem nem lesz ilyen sima az ügy, csak most szerencsénk volt.
Voltunk ma a rehabon, szerencsére nem kell gyógycipő, bár a dokinő még mért eltérést a 2 lába közt, de azt mondta hibahatáron belül van. :wink:
Kértem a gyerekorvostól beutalót vérvételre, azért csak így leszek nyugodt.
Ja, és mit művelt az én kis krampuszom reggel???Beletett egy pohár vízbe Tomi telóját! :x :twisted: :twisted: :evil: Az éjjeli szekrényemen volt, persze tele vízzel :twisted: Gondolt egyet, és beletette :shock: egy szempillantás alatt, de nem is értem hogy jutott eszébe??Eddig szépen nézegette, nyomogatta.Szerencsére a férjem munkatársa meg tudta javítani, így nem kell újat venni!Persze az a sok telószám nagyon fontos ami benne van, kár lett volna értük!

Kép
pankaa

Sziasztok!

Zsebi, Andi, Panka! Köszi a tippeket üveg-ügyben! Kátay nem tudom, megvan-e, mióta átalakították az Uniót. Megnézem mindjárt a honlapjukon. Cora-ban néztem a múlt héten, akkor nem volt. Müller jó ötlet! 100-as boltban voltam vagy kettőben, ott nem volt. Betojok, ha nem kapok.... Kész a csokilikőr, nagyon fini, de ásványvizes flakonban nem szeretném adni.... :lol:

Zsebi! Néztem Szabi képeit, olyan édes! :D Főleg az Apa hasára kucorodós tetszik nekem! :D Ez olyan tipikus újszülött póz!

Andi! Jaj, már annyiszor megköszönted, nagyon szívesen! De ne hálálkodj már ennyit! :) :wink: Karácsonyf-díszítés nagyonis fontos dolog!!! :lol: Majd hozzál képeket Bencéék produkciójáról!

Panka! jaj, ennyir eátázik Emike éjjel.... :shock: :? Reméljük, azért továbbra is jól veszi a leszokást! Milyen különbség van a 2 lába között? Húha, telefon.... :shock: :roll: Még jó, hogy nem romlott el! Pannikának már sikerült a Laciét elrontani, meg sem tudták javítani...azt írták, ismeretlen eredetű folyadék, ja, igen, nyál! :lol: :P Persze nem olyan vicces.... :?

Kép
zsuzska81

Edina! Remélem, jobban van Kamilla! Ez szörnyen ijesztő lehetett.... :(

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Panka!
Neked meg még 1x köszi a pelenkákat!!!!!! Nekem még a boltig sem sikerült eljutnom, :roll: :roll: Te meg meg is vetted nekem. Cuki vagy. :wink:
Ó, Emikének sem kell egy kis rosszcsontkodásért a szomszédba mennie, még jó, hogy a telefont meg lehetett javítani.
Nálunk 1x már a férjem és az én telefonomat is le kellett cserélni, a gyerekek leamortizálták. :roll:
Egész jó híreket hallottatok ma a rehabon, ez tök jó.

Zsuzsi!
Pannika cuki a szalcsis képeket, igazi kishölgy a rucijában és hozzá a bakancsban, nagyon kis divatos. :P :D
Oké,, hozok Bencusék produkciójáról képeket, bár amit közeliben akartam azok homályosak lettek, a távoliakon meg picik a gyerekek, igaz én megismerem Bencét, de más nem biztos. :lol:

Zita!
Kicsi Patri jobban van már? Láz?

Tettem fel képeket a tegnapi tornagáláról. :wink:

Kép
Kép
bendor

Én is kaptam, továbbítom: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AHOGY A NŐK ZUHANYOZNAK..
1. Levetkőzik, és berakja a ruhadarabokat két különböző szennyes tárolóba - egy a fehér színűeknek, egy a színeseknek.
2. Magára ölti a fürdőköntöst, és bemegy a fürdőszobába. Útközben találkozik a pasijával, gyorsan szorosabbra húzza a fürdőköntös övét.
3. A tükör elé áll, és alaposan szemügyre veszi magát. Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi időben.
4. Beáll a zuhanyzó alá. Előveszi egyesével a mosdókesztyűket (az arcra, a karra, a lábra, és külön a hátra valót) a hozzátartozó hátmosókefével, valamint a bőrreszelőt a talp és a sarok bőrkeményedéseinek eltávolítására.
5. Megmossa a hajat egy speciális samponnal, amely avokádót, mézet és 83 különböző vitamint tartalmaz.
6. Még egyszer megmossa a haját ugyanazzal a samponnal.
7. Bebalzsamozza a haját egy citromillatú, különösen kíméletes méztartalmú balzsammal, majd hatni hagyja 15 percig.
8. 10 percig mossa az arcát egy méregdrága bőrradírozó szappannal, amely aloe verát, ginko bilobát és teafaolaj-kivonatot tartalmaz, mígnem az arca színe kezd a homáréra hasonlítani.
9. Megmossa a testét egy szintén méregdrága szappannal, amely kammillavirág-kivonatot, szőlőmagolajat és szederinda-levelet tartalmaz.
10. Kiöblíti a hajából a balzsamot, ami 10 percig tart, mert biztos akar lenni abban, hogy minden balzsamot kiöblített, különben a frizurája nehéz és lapos lesz.
11. Leborotválja a hónaalját és a lábszárat, közben elhatározza, hogy a bikini vonalon inkább epilátort használ.
12. Sikít, amikor a pasija viccből elzárja a melegvizet.
13. Sikítás után 10 perccel elzárja a vizet, és lerázza magáról a vizcseppeket a zuhanyzóba.
14. Kilép a kabinból egy Afrika-méretű törölközővel, és alaposan szárazra törli az egész testét, körkörös mozdulatokkal végigmasszírozva azt.
15. Két különleges speciális hatóanyagú, vérbőségfokozó, narancsbőr-ellenes testápolóval bekeni az egész testét, közben felesleges szőrszálak után kutatva, amelyeket ha talál, csipesszel azonnal letámadja.
16. Alaposan átfésüli nedves haját egy speciális fejbőr masszírozó hajkefével, majd a hajvégekre vanilia illatú hajvégápolót spriccel.
17. Becsavarja a haját egy különleges nedvszívó törölközőbe.
18. Elindul a hálószobába a már említett köntösben, útközben találkozik a pasijával, aki mellett apró lépesekkel gyorsan elhaladva szorosabban magara húzza a fürdőköntöst, és miután beért a hálószobába, már csak a felöltözés van hátra, ami nem egész másfél óra.

AHOGY A FÉRFIAK ZUHANYOZNAK...
1. Az ágyon ülve levetkőzik, és szétszórja ruháit a padlón.
2. Meztelenül elindul a fürdőszobába. Útközben találkozik barátnőjével, megmutatja neki a fütyijét, és üvölt, mint egy gorilla. 3. A tükör elé áll és behúzza a hasát. Megcsodálja fütyije méretét, majd megvakargatja a zacskóját, és utána elégedetten szagolgatja az ujjai hegyét.
4. Beáll a zuhanyzó alá.
5. Hosszasan belepisil a lefolyóba.
6. Megmossa az arcát egy zöld szappannal.
7. Fingik egy hatalmasat, és majd összeesik a röhögéstől, hogy milyen jól visszhangzik a fürdőszobában.
8. Két perc után abbahagyja a röhögést, de ismét röhögőgörcsöt kap, amikor a szag eléri az orrát.
9. Megmossa legnemesebb részeit, valamint az az körüli részeket a zöld szappannal.
10. Megmossa a hajat valami samponnal, a balzsam irreleváns.
11. Vicces frizurát formál a hajából a kezével.
12. Hosszasan csodálja új frizuráját a tükörben.
13. Leöblíti a szappant/sampont, és rögtön ki is lép a zuhanyzóból, de mivel elfelejtette a zuhanyfüggönyt/ajtót rendesen behúzni, az egész fürdőszoba csurom vizes, az elázott WC papírral együtt.
14. Gyorsan megtörölközik valakinek a kéztörlőjével.
15. Ismét a tükörbe néz, megfeszíti az izmait, és elégedetten bámulja fütyije méretét.
16. Kilép a fürdőszobából, elfelejti lekapcsolni a villanyt.
17. Visszamegy a hálószobába az icipici törölközőben, útközben találkozik barátnőjével, és gyorsan letépi magáról a törölközőt, hogy megmutathassa fütyijét, közben üvölt, mint egy gorilla.
18. A vizes törölközőt az ágyra dobja, és ott hagyja. Két perc múlva fel van öltözve.

Kép
Kép
bendor

Azt még nem is írtam, hogy tegnap Emikét beadtam a Malomparki játszóházba.De oda csak 2 éves kortól lehetne menni de a nő meg sme kérdezte mennyi idős, biztos 2 évesnek nézte:DJól elvolt fél órát hagtyam ott, közben jött több gyerek is.
A végén alig tudta anő kiadni, fezsítette magát, hisztizett.Maradt volna még:D
Mondta a nő, hogy főleg babázott, de mindent megszerez magának amit akar:D

Kép
pankaa

Sziasztok kislányok!

Pintyus!Sajnos találtak vmi baktériumot a kakiba de még a dokihoz nem jött meg tegnap igy csütörtökön megyünk vissza.Valoszinü hogy másikat kell küldeni.Igaz ugyis a hétvégétöl bölcsi szünet igy januárig helyre jövünk tán.Remélem a kismanó már jobban van.Ha van egy láztalan napotok akkor szerintem már kilehet vinni.Legalább is én kivittem és nem volt semmi gond.Az egyik nap 25-én ketten leszünk ill itt lesz apukám aztán megyünk a hugomhoz ebédre.Igy lesz program.Végül is a szent este együtt leszünk meg 26án is .Szilveszterkor meg nem igazán szeretek menni sehova .Patrik alszik én is alszom.Ti merre laktok?Olyan kiváncsi lennék a picire.Nagyon szeretem őket. :P :P

bendor!Mint pintyusnál irtam ez lesz a kárácsonyi program.A párom és afiam is biztonságiőr ként dolgozik.A gyerekem az augusztán az orvos kolliba van.A párom meg a házgyárnál.

Encike köszia sütit amit küldesz légipostán.Biztos fincsi. :P :P

Képzeljétek a szivem akart megszakadni mikor tegnap a kékfénybe láttam a riportot mikor egy fiatalnő ott szülte meg a kislányát.Gyönyörü baba volt.és hogy a rácsok között nő 1 éves koráig szörnyü.

Patrikom már sokat beszél,ugy látszik alakul.Megyünk sétálni lát egy suzukit mindre azt mondja apájé.Ha érzi hogy nagyon pisis ,lefekszik az ágyra és mutatja hogy tegyem tisztába.Kakil mutatja hogy menjük a wc-be,igaz addigra a pellusba megy.De már a wc-be is volt kaki és mindennap ráül magátol.Olyan boldogság. 8) 8)

Nálunk is volt már telefon csere,azt nagyon érti.No meg a számitógép ahoz mégjobban .Ezek a mostani gyerekek igazi zsenik.
Kislányok mindenkinek szép estét kivánok.

hogy kell szines betüt létrehozni?Már annyiszor probáltam.Valaki tud segiteni?
cilamila
Debrecen

Helloka!

Cilamila!
Sajnálom, hogy a kaki eredmény nem lett negatív, de sajnos ez várható is volt hasmenés után. Azt mégiscsak okozta valami. De tutira meggyógyultok mire ismét közösségbe kell menni.
Aha, értem, a biztonsági őrök dolgoznak valóban az ünnepek alatt is. De hogy egy koliba is menni kell? :roll:
Ügyes Patrik, hogy egyre többet beszél és szól a wc-zésnél is. Ez jó jel, meglátod hamar eltelik ez a pár hónap és szobatiszta nagy legény lesz aki ügyesen fog beszélni is. Dorkának is utóbbi időben éjszaka teljesen száraz pelenkái vannak, akármennyit is iszik, pedig nekünk is volt pár teljesen elázós hónap, ugy mint most Pankáéknál.

Panka!
Ügyi volt a játszóházban Emili, a közösség biztos neki is jót tenne.Persze otthon anyával is tuti, ezek az együtt töltött évek megismételhetetlenek. :wink: :wink: :wink:

Zsuzsi!
Már kérdezni akartam, milyen itókát adsz ajándékba az ünnepekre? Csokilikőrt szoktam én is készíteni. Leirnád a Te receptedet? Léccccccccccccccccci!!!!!!!

Sieléskor ez lesz a szállásunk, tegnap lefoglaltuk, átutaltuk a zsét: :lol:
http://www.donovaly.wz.cz/
A jobb oldali zászlóra klikkelve igaz angolul, de el lehet olvasni a helyiségneveket és fotók is vannak. Egész klassznak néz ki.

Kép
Kép
bendor

Hellosztok!!!

Jelentem Patrícia már 2 napja nem lázas, kezdi hozni a régi formáját. :lol: :lol: :lol: :lol: Még szörcsög, meg köhécsel, szívjuk az orrát. Nagyon utálja. De már dumál és kavag. Ma volt a védőnő, megnézte, azt mondta hogy nyugodtan mehetünk sétálni vele. Pénteken megyek fodrászhoz a Vasváry Pálra. Panka, ha otthon vagy be ugranék a cumitartóért, félre megyünk, szerintem elötte. De ahogy jobb neked. Igaz már nem nagyon cumizik a csajom, de sose lehet tudni mikor fog megint. :wink: :wink:
Menyibe kerül?

Zsebi: Mellszívó ügyben: Nekem is Aventes kézi van, de én is haragszom rá, nekm szív, de a vége fele már nagyon nem akar,bele lehet fáradni. Ha nem muszály én már nem is fejek. Bár hallgattam volna Andira mikor mondta hogy elektr. vegyek. :oops: :oops: Kérdezted régebb hogy hogy bírja a cicim az éjszakát. Hát jól, megszokta hogy éjjel nem "működteti" Patrícia. Jó, van amikor reggelre tócsa van a pizsimen, de nem mindig. Viszont este nincsen türelmem azzal szórakozni hogy le fejjem a maradék tejet.

Zsuzsi: Nagyon nagyon nagyon cuki Pannika a víz alatt és nekem is azon akadt meg a szemem amit Andi mondott, a családi fotón. Az nagyon nagyon jó lett. És a szalagavatón is nagyon édes, aranyos a szerkója és imádnivaló ahogy szaladgál. Sajnos üveg ügyben én nem tudok segiteni, nem tudom milyet szeretnél, és azt sem hogy hol lehet kapni. A csokilikör receptet én is szivesen fogadnám. :wink: :wink:

Edina: Remélem jobban vagytok már. Írtam neked smst de nem válaszoltál, lehet már nem az a számod, vagy csak nem volt időd.
Mint írtam már neked, mi is voltunk hasonló helyzetben mikor Patríci 10 napos volt, hát eléggé rémisztő dolog mikor elkezd fuldokolni, és a klinika se egy fasza dolog. Nem tudom nektek potosan mi volt a bajotok, remélem semmi komoly csak az ijedség volt nagyobb, úgy mint nálunk. Nekünk az volt a borzasztó hogy bent tartottak az intenzíven.

Majd folytatom, most fürdetünk.
Vendég

Zita!
Mikor jöttök?Milyen félre jössz fodrihoz? :D
Majd megbeszéljük az árat :wink:
Az nagyon jó ha nem cumizik, hátha hamar leszokik róla! :wink:

Kép
pankaa

Zita!
Nagy öröm, hogy jól van Patrícia, és a kedve is kezd visszatérni. Végre. Rossz beteg kisgyereket látni, főleg ha meg a sajátja beteg az embernek..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Látod-látod.... tapasztalt vén róka vagyok, végig fejtem kézi mellszívóval 8 hónapot Bencével, így nemhiába mondtam, hogy az elektromos mellszívó lekörözi a kézit. .... másodszor rutinosabb lettem, és csak azért , mert nem akartam magamat szivatni. A kezem lezsibbadt, kikakadt, elfáradt, minden baja volt mire minden egyes alkalommal lefejtem a tejet, másból sem állt a napom csak a tejcsifejésből. Így visszagondolva kicsit horrorisztikus volt, persze az idő megszépíti ezt is. De másodszor kis okostojás módjára tanultam az előző kinlódásból, hál'Istennek az eletromos mellszívó tuti volt. Persze nem mondom, biztos van olyan akinek meg az nem válik be, de nekem megkönnyítette az életemet az előzőhöz képest mindenképp. Ha egyszer álmomban kellene mellszívót vásárolnom (máshogy már nem fogok :lol: :lol: :lol: ) akkor újra az elektromosat választanám. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na de a lényeg, hogy van tejcsid, Patrícia ügyesen kiszívja, sok tejcsid is van, ugyhogy igazán nincs is gondod ezzel. Szerencsés vagy. :wink:

Panka!
Emili blogjában az új képek szuperek, csodaszép a csajod rajtuk. Na persze egyébként is az. :wink: :wink:

Edina!
Gyere és mesélj amint tudsz! Remélem jó híreid vannak.

Ahhhhhhhhhhhhhh...............
Képzeljétek el, ma derült ki, hogy a hétvégi Hajdunánási focitornán az értelmes szervezők összekeverték az érmeket. A 3. helyezett Hajdúböszörményi csapat nyakába az aranyat tették, Bencéék meg a bronzot kapták. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Nincs nagy különbség, észre sem vettük, hasonlít nagyon az előző aranyéremhez a színe, de egy apuka hallotta amint a szervezők beismerték egymás közt a cserét. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Hogy lehetnek ekkora parasztok??????????????!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
Mérges lettem nagyon mikor meghallottam, oké, nem a világ vége, na de akkor is, "megdolgoztak" az aranyéremért a gyerekeink. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........................

Jóéjt Mindenkinek!!!!!!

Kép
Kép
bendor

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: