Sziasztok!
Ideértem végre én is
De nagy már a rohanás nálunk, most is épp a nagytakarítás kellős közepén vagyok....nagyobb a kupi mint volt
Láz: Liza is lázas volt múlt szombaton, popsiban 39,8, aztán minden nap kevésbé, de péntek volt az első láztalan napunk...én nem vittem dokihoz, mert szépen lement a láza, ha csillapítottam, más baja meg nem volt....most hörög egy kicsit, mert köhögni nem hajlandó
Emi, sajnálom
Nálunk ez elég rendszeres, mert én sem győzök pakolni a nagyok után, de szerencsére már rutinos vagyok, az első ilyen jelre dugom az ujjam a szájába. Kicsit lejjebb tartom a testénél a fejét, és a begörbített ujjammal könnyen ki lehet szedni mindent. Ma épp egy kicsi csokicelofán volt a zsájában, és fogalmam sincs honnan szedte, épp előtte porszívóztam
Klarka, én is így voltam a harmadiknál
Valahogy nem is éreztem már annyira fontosnak, ösztönösen éreztem, hogy minden oké...
Bébik nagyon édesek, a kék szemektől egyenesen olvadok
Az a bevásárlós lista meg nagyon tuti, jót röhögtem
Lituka, nálunk a játszószőnyeg rég nem dívik, 4 hós kora kúszik, azóta nem elég neki a 2 méteres sem amit én csináltam. Most hogy már mászik, meg pláne.
A körgorgó, szuper, mindig abba kapaszkodik, ha fel akar állni
Meg rángatja ezerrel
KÉpzeljétek csajesz felállt az étkezőasztal mellett, és a terítőbe kapaszkodott
1 !!! kézzel
:):):) Úgy libegett mint a zászló
:):) És még a teli vizespoharat (szerencsére műanyag volt) is sikerült magára rántania, mire odaértem
De én úgy röhögtem, de úúúgy
Szenyaanya
Na lépek, mert ezer a meló még
Ja és ha nem jönnék esetleg:
Zsu