Aranyeső: ne aggódj emiatt, nyugodtan vehetsz be gyógyszert amég nem tudod hogy terhes vagy. Eleinte én is így túlparáztam a dolgot, de mondták hogy felesleges. Amég nem tudod hogy terhes vagy, addig mindent lehet
Hát tegnap apjuk olyan hisztis picsa volt, lehet a front miatt. Pedig nincs is rosszabb amikor egy férfi hisztizik. Le is tettem az esti együttlétről, bár nem engedtem magam felbosszantani. Úgy voltam vele, hogy majd kipiheni magát és olyan jó volt, hogy nem volt nagy veszekedés a vége. Este azért odasímultam hozzá és hát egy kis összebújás lett a vége, ami fergetegesre sikeredett
még azt is elfeljtettem, hogy fáradt vagyok
Gabi: teljesen igazad van pocaknövesztést illetően, én is hallottam már, hogy minél többedik baba, annál hamarabb látszik. Azért hiába nyeri vissza az ember az alakját a szülés után, azért a hasizmok és a has soha nem lesz a régi kivéve ha nem Rubint Réka vagy
Egyébként a végkifejlett poci is nagyobb lesz szerinted? Pldául a harmadik gyerkőcnél nagyobb pocid volt mint az elsőnél a terhesség végére?
Egyébként nekem gyengék a hasimaim nagyon, emelett vékony vagyok és nincs pocim sem. Nekem is látszott már a 7 hetes terhesség a nyáron. Az látta már aki ismer, hogy ott bizony van valami. Szóval nekem tuti, hogy nagyon korán látszódni fog. Jaj már olyan jó lenne ha sikerülne. Azért a tegnapi együttlét után reménykedem egy kicsit, mert ha ettől nem akkor semmitől
Nem tudom ma még próbálkozzunk e, ha szerda éjjel volt pém és csütörtök reggelre mult el a hasfájásom?!