Új privát üzeneted érkezett!

MARA
Szegényes a karácsony??? Sztem még ha extrán csúnya ajándékok lennének (bár ezek a munkák messze állnak tőle, igenis nagyon szépek, sőt) akkor sem hiszem hogy szegényes lenne....... bár imádok ajándékozni, de akkor is meg kell végre értenünk, hogy ez az egész egy biznisz, régen nem ez volt, hisz pénz sem igazán volt, legalábbis a nagyszüleimnek biztos, mert sokszor még karácsonyfát sem vettek.
sztem örülnie kéne mindenkinek, hogy az év egyetlen napján össze tud gyűlni az egész család ........ békében és szeretetben kell gazdagnak lenni és nem ajándékokban! Szóval emiatt ne aggódnék a helyedben! A miénknél nem lesz szegényebb, mert eleve nem is veszünk egymásnak semmit, fel lesz állítva a műfenyő a tavalyi díszekkel és kész! Fentebb már írtam mi lesz az egyetlen ajándékom, és én már ettől is boldog leszek! :wink:

dita75
 
 


Jól van Zsuzska elnézésedet kérem!

Dita voltunk mulatni a lakhelyemen egy tök jó helyen. Pikantóba.

Monic párom katonái állítólag jók. Babatéren még semmi, már egyszer voltam kinezioógusnál, jövő héten szombaton megyek megint. Érdekes ez a kineziológia. Remélem Jézuska meghallgatott és megajándékoz egy babával.

Jaj Linácska, gratulálok! Vigyázz magatokra.

timejka
 
 


MONIC
Én még egy félbehajtott papírlapot sem tudok egyenesen elvágni! :lol:
Régebben kreatívabb voltam, rajzoltam egy időben nem is olyan rosszul, de azért nem tenném fel ide egyik munkámat sem, aztán pedig verseket írtam, na az jól ment, anyuék csak lestek...... hogy egy Petőfi veszett el bennem..... anya el is tette a verseimet...... de azér néhányra emléxem még most is!

dita75
 
 

 
 

TIMEJKA
Biztos karácsonyra tartogatta magát a baba.......... az pedig már mindjárt itt van, drukkolok, hogy Jézuska teljesítse a kívánságodat!

Azon csodálkoztam a képeken, hogy simán letagadhatnál 10 évet! Jó tartod magad, mi a titkod?

dita75
 
 


Most attól félek, hoy megint ugrik ez a hónap, mert mosthőemelkedésem van, kicsit fáj mindenem. Most egy picit szundíkáltam.

Én is imádok mindenfélét csinálni, de tök béna vagyok, de mégis neki állok hátha sikerül.

timejka
 
 


Minden jót lányok!

Úgy néz ki ma viszonylag időben kerülhetek ágyba, így megyek befejezem a dolgaimat....

Jól esett, hogy hiányoltatok!

Üdv!

hofeherke
 
 


Dita,

igazad van az ajándékok terén. Mi régen a mamámtól mindig egy-egy narancsot és egy tábla Boci csokit kaptunk karácsonyra, és nagyon örültünk neki.
Tényleg kissé elharapódzott mostanában az ajándékozás...

Timejka,

kivánom neked, hogy karácsonyra összejöjjön a baba :wink:
Bulis képeket mindjárt megnézem, kíváncsivá tettetek :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mara,

nagyon örülünk, hogy jelentkeztél, ha esetleg lesz szabadidőd akkor gyere ám. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MARA
Én nagyon bírlak, nyáron is sajnáltam, hogy nem jöttél a találkozóra......és annyira szeretném ha végre egyszer te is ilyen hírekkel szolgálnál nekünk mint ma Linácska a kis petezsákjával benne a kis Pöttyel! :wink:
Én úgy gondolom, hogy aki ennyi mindenen átment már mint te végül hihetetlen nagy csoda éri..... legalábbis az eddigi tapasztalataim ezt mutatják, sztem te is régóta netezel........ és biztos találkoztál már ilyen esetekkel.......
Persze tudom, ez most még számodra nem vígasz......... de tudom, hogy így lesz... hinned kell benne! Jó pihenést! Ha tudsz gyere hozzánk!

MONIC
TE kis kiváncsi fáncsi! :lol: :lol: :lol:
Én arra emlékszem, hogy a mamámáknak volt egy betlehemi kis házikójuk annyira édes volt, égett benne a gyertya..... semmi más nem érdekelt, azt a házikót akartam mindig látni......... annyira tetszett.

dita75
 
 


Mara!
Ámulok, bámulok h milyen ügyi csaj vagy!

Moncsi!
Absz. átérzem a tologatást :D , én mindig a ruhácskákat simiztem :oops:

Bumi!
Drukk holnapra!
20150601134430
 
 


Dita mindig fiatalabbnak néztek. Semmi titok nincs. Anyukám is ilyen volt. A mamiról se lehet megmondani, hogy 77 éves lesz mindjárt. Adottság!

Kiváncsi fáncsi a Monic kismama?

Majd meglátjuk mit tartogat Jézuska nekem. Köszönöm Monic!

timejka
 
 


Dita, Timejka,

megnéztem a képeket és ténylwg nagyon jól nézel ki rajtuk :wink: Bombacsaj vagy :wink:

Viki anyu,

azt is csinálom naponta kb 10-szer, a titkos feliratos bodykat is annyiszor simogattam és olvasgattam már, hogy lassan lekopnak róla a betűk :lol: :lol: Ráadásul az összes ruhácskát (még nincs sok) minden nap egyesével kiveszem a szekrényből, megnézegetem, megsimogatom :oops:
Örülök, hogy ezt leírtad, mert kezdtem hülyének érezni magam :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic az túlzás, hogy bombacsaj.

Monic nem illik titkolózni!

Nekem Monic nem igazán voltak ilyen simogatós dolgaim, mert én ráértem, gondoltam párom hazajön (Olaszba volt) és mindent elintézünk. Igenám, csak arra nem számítottam, hogy a Bence 1 hónappal hamarabb jön ki, így az anyukám csinált, vásárolt, rendezett sok mindent, mert a páromnak menni kellett vissza Olaszba.

timejka
 
 


Sziasztok!
Linácska, gratula a cuki pici petezsákhoz, pici tartalmával együtt!!!!!
Mara, örülök, hogy jól vagy:) Hajrá karácsonyi baba!
Timejka, szerintem valami járvány van, és szerintem többféle is, mert én pl. egyik betegségből esem a másikba. Ma már vettem immunerősítő cseppeket, mert elegem van!

Az ajándékozás tök nehéz dolog, legalábbis nekem. Mit vegyek olyannak, akinek mindene megvan, ráadásul mindenből a legutolsó modell? És nekem nincs nagyon pénzem, inkább olcsóbb, de ötletesebb ajándékokat vennék, mert kell gyűjtenem a jövő évi babásodási projektemre. Ezerszer át kell gondolnom minden forintot.

Képzeljétek mi volt ma! A Nyugatiba befutott egy vonat, aminek géppisztollyal kilőttek vagy 6 ablakát és utasok is voltak rajta. Biztosan benne lesz a híradóban! Úristen, mik vannak!!!!!
Vendég
 


mert kezdem hülyének érezni magam


Szívem!Nem vagy az! Majd akkor fogsz még elérzékenyülni, ha a mosásra, vasalásra kerül a sor! :wink:
20150601134430
 
 


Twist,

én láttam a híradót, de ilyesmi nem volt benne :roll: de fél füllel hallgattam csak, könyveltemközben, úgyhogy előfordulhat :oops:
Én is bajban vagyok, mert a mi családunkban is vagy olyan akinek mindene megvan az ég világon, és már most abba betegszem bele, hogy kitaláljak neki valamit :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Viki,

ne is mondd, múltkor csináltam borítót Danika 4d-s uh dvd-jének, nyomtattam róla képet rá, a hátuljára írtam szép idézeteket, és közben potyogtak a könnyeim. A párom nem tudta mire vélni, hogy mi bajom, és mutattam neki, hogy mit csinálok, és akkor ő is elérzékenyült. :wink: :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Twist nem akarok járványt, most nagyon nem hiányzik!

Megyek is lefekszem!

Jó éjszakát mindenkinek, szép álmokat, Monicnak sok pici ruha simogatást, a kismamáknak könnyű szülést és a leendő kismamáknak karácsonyi babát és persze könnyű szülést.

Röviden ennyi!

Jó éjt!

timejka
 
 


Monic, én sem találom még a hírek között ezt. A vonatra nem lehetett felszállni, mert nem engedték fel az utasokat. És mondták, hogy menjünk előre, nézzük meg, hogy legalább 10 lövés látszik a vonaton. Aztán a rendőrség helyszínelt - állítólag (de ezt nem láttam a saját szememmel).
Á, talán a HÍRTV-n lesz róla szó, mert azon az alsó sávon minden eseményt megírnak....!
Vendég
 


Jó estét lányok,


Most ér haza. Linácska nagy gratula, látod én mondtam hogy igy lesz :lol: :lol: :lol: Voltam kismama tornán és a Sotén szülésfelkészitőn, nagyon jó volt. Két órás volt. Mivel Tatabányán már voltam ilyenen, tudtam különbséget tenni. Ez a mai sokkal profibb volt és jobb. Viszont képzeljétek el, elkezdődtek nálam a méhösszehúzódások. Állitólag ez már ilyenkor is jelentkezhet. Persze félóránként vagy óránként van egy, de van. MOst pihenek remélem hogy holnapra jobban leszek :cry:

Kép
pgsuska
 
 


Monic,
holnap megmondom, mert szeretnék vigyázni Pici Pöttyre és nem napi 140 km-t utazgatni. Aztán hogy táppénz, vagy itthon dolgozás, az már nekem mindegy.

Twist,
még nem láttunk semmit a petezsákban, maga a petezsák egy Pötty. Eddig még nem is tudtam, hogy hogy nevezzem a pocaklakót, de ez az "Anya Pici Pöttye" jól hangzik nem?

Ja, és apa beszkennelte, de nem hajlandó átküldeni az én gépemre, mert előbb nyomtatni akarja a nagyiknak karácsonyra. Jellemző :lol:

És mindenkinek nagyon-nagyon köszi a gratulációkat!

Beszéltem ma a mensmentises doktornénivel is, jövő héten megyek hozzájuk vérvételekre, néznek pajzsmirigy cuccokat, cukrot, meg valami glükolizált hemoglobint. És szépen megóvjuk Pöttyöcskét...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó hajnalt mindenkinek!
Linácska, a mensmentisnél hogy vannak ezek a vérvételek? Adnak majd gyógyszert, meg ilyesmit? Nagyon érdekel a dolog, mert tudod, nekem is ők segítenek a dolgokban.

Zsuzska, puszi neked is!:) Közös dokinkhoz csak januárban megyek, de amint kinyit a SOTE, első leszek a váróteremben!:)
Juj, remélem, a méhösszehúzódásod elmúlt már, nehogy baj legyen. Mesélj, hogy vagy ma.

Na, húztam melózni.
Vendég
 


Twist,
nekem már vannak gyógyszereim, max beállítják majd őket. Lehet, hogy a pajzsmirigy gyogyit emelni kell, a metet meg szépen lassan a 12. hétig elhagyni.

Szurkoljatok, hogy minden ok legyen a munkahelyemen.

Éjszaka kicsit görcsölt a hasam, de végül mindig csak wc-re kellett mennem. Lehet, hogy kicsit ideges voltam a mai nap miatt. Ilyenkor Magne B6-ot bevehetek???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Liinácska 3*2 szemet szedtem...nyugodtan...
Vendég
 


Sziasztok,

Linácska,

MagneB6-ot nyugodtan szedj, nekem pl a Kaális dokim a 36.ik hétig kötelezüen előírta!
A pajzsmirigyemnek meg nagyon jót tett a terhesség, ugyanis havonta nézik a hormont és még mindig annyira tökéletes, hogy egyáltalán nem kellett emelni az adagomon :lol:

Twist,

jó korán idultál a munkába, kitartás, ma már péntek :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinki???????

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinkicseknek írtam nemrég sms-t, de még nem válaszolt.
20150601134430
 
 


Nagyon izgulok értük! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


ismét itt időm visszaolvasni nem nagyon van..

Lina grt az UHhoz!

Hajrá Czinkiék!
Vendég
 


halihó, sziasztok lányok,

hát semmi!!!
megvolt a ctg, a baba szívhangja olyan összevissza volt, h azt hittem baj van, de nem. csak nagyon aktívan mocorgott. ami azért volt furcsa, mert én nem is éreztem. :roll: voltak még fájás kilengések is , amiket szintén nem éreztem. én ezt nem értem.
holnapra vagyunk kiírva, ma meg telihold van, de szerintem se ma, se holnap nem lesz semmi.
Nándi baba túl jól érzi magát idebent! pedig már paskolom a fenekét, h menjen kicsit lejjebb, és csábítom kifelé, de nem akarja még! remélem kint szófogadóbb lesz! :twisted: :lol: :lol: homeos bogyót is nyomom, még plusszt is veszek be belőle, de semmi. vagyis lehet, h csak hasmenésem van tőle, mert már lassan 4. napja hasmasom van.

megyek , elolvasom ezt az oldalt, csak gondoltam nem borzolom az idegeiteket! :wink: :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Linácska: gratulálok a szép kis petezsákhoz!! növesztgesd szépen!! szép kismamaságot neked!! :lol: Lili nagyon édes lehetett!!

Mara: nagyon szép ajándékokat készítettél! nekem a teatartó nagyon tetszik, elfogadnám!!

Kata: :cry: én pedig annyira bítam ebben a hónapban!! fel a fejjel!! a vizsgákhoz kitartást!! milyen szívás karikor tanulni vizsgázni, hogy utáltam mindig készülni a jan-i vizsgaidőszakra. :twisted:

Monic: szerintem mi ua a babakocsit vettük! most nem tudom pontosan a számát 690 vmennyi , talán 2? először a 680 vmennyit néztük, de az épphogy befért a kocsi csomagtartójába, és alig lehetett volna mellépakolni, és az eladó ajánlotta ezt a 690 -st. de ua a 2, csak a váza ennek kb 30 cm-rel rövidebb. mi kék + fekete összeállítást vettünk. és nagyon szupi!! a párom teljesen odavan tőle. miután megvettük, hazavittük, felvittük a lakásba, és még 1 órán keresztül újra elgyakorolta a funkciókat és elmutogatta nekem a dolgokat, és magyarázott, mint egy meggyőző eladó. és akkor ide kell rakni a kis kezét, és akkor ha pici a baba, akkor így, ha már nagyobb a Nándibaba, akkor úgy! olyan édes volt, annyit nevettem rajta!!
és látod, ez is nagyon szupi kocsi, és nem 140e!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki!
A hasmars a közelő szülés jele.

Figyu! Engem a szülés reggelén NST-ről elküldtek lépcsőzni m Laci nem aktívkodott. Ez volt 10kor. 6 körül elkezdtem fájni és 3/4 12kor meg volt Dunci.
20150601134430
 
 


Dituli: hajrá kariajándék!!! :wink: :lol: hát az első ájulásod után én sem gondoltam volna, h még azon fogsz imádkozni, h szúrhasd magad! emlékeszem , még jól le is szúrtunk! :lol: :lol:
nagyon drága voltál, h tegnap felhítál!! :lol: olyan jó hallani a hangodat!! te mindig olyan vidám és kedves vagy, mintha mindig mosolyognál!!
szerintem a hysteroval is minden rendben lesz! állítom, h neked pszichikai akadálya van a babásodásnak, mert rettegsz, h olyan fiad lesz, mint a mostohafiad. ha ezen túljutnál, spontán babátok lenne tutira!!
remélem, egyébként sikerült a fiú anyjával megbeszélni az elhelyezés megosztását, h ne terheljenek annyit titeket! tényleg, egyébként tudja a nő, h ti inszemeztek, lombikozni akartok. tudja, h ez anyagilag és lelkileg hogy leterhel titeket, és nyugodtabbnak kellene lennetek, leginkább neked?

na most már lelövöm magam!! :lol:
látszik, h hiányzik a társaság, és hiányoztok!!! :lol: :lol:

ja, és köszi az aggódást és az érdeklődést!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Vikimami: nekem már hétfőn kezdődött a hasmas, kedden a nődokim megvizsgált, teljesen zárt voltam, baba fent. tegnap nem volt hasmas, ma meg megint. igaz, szerdán jött belőlem vmi nyákszerűség, először tejfehér, aztán átlátszó, de nem sok, összesen kb 2*2 borsónyi. semmim nem fáj a csípőmön kívűl, de az baromira, lassan már 3 hete. párom masszíroz, és tegnap azt mondta, h olyan a 2 csípőm, mintha vmi szilikon implantátum lenne benne. már arra gondoltam, h a homeos bogyó okozza a hasmast, mert a szülésznő 3*5 caulophylumot mondott az 5 ch-ból, de én már vettem 9 ch-t is, és volt , h abból is vettem be az 5 ch-s mellé , de volt olyan is, h elfogyott az 5 ch-s és a 9 ch-sból vettem be 1 alkalomra 10 db-t. de nem akarok tágulni sem!
ja, és lépcsőzni csak minusz 15-tel tudnék, mert menni is csak -10-el bicegek. apázáshoz meg végképp nem lenne kedvem, de amúgy sem tudnám elengedni magam (már sajna a 27. héttől ez van), ha még kedvem is megjönne, de a párom is úgy aggódik és félt, most szívesebben simogatja csak a pocakom. olyan édes, amikor mint vmi szakértő tapogatja, simizi a pocakom és komoly arccal mondja, h milyen kemény, és h milye hol van Nándinak, olyan vicces! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


HALIHO CSAJOK,

Hát nem életem legszebb éjszakája volt de túl éltük. Képzeljétek el a méhösszehúzódások elmúltak tizenegy fele, utána jött hogy a hasam bekeményedett alul és még felülni sem tudtam. Annyira fájt hogy a könnyeimmel küzdöttem, wécére nem tudtam kimenni, próbáltam valami pózt felvenni amiben nem fáj annyira de csak görcsölt az izmom. Rájöttem úgy reggel négy fele hogy azért fáj ez nekem annyira mert terhes tornán volt egy olyan gyakorlat amit anno még 30 kg-val könyebben és aktiv edzőként is kinkeservesen tudtam végigcsinálni az volt tegnapi tornán. Hátunkon fekszünk, felemeljük a medencéket, tartjuk a levegőben és onnan nyújtjuk kifele a lábunkat. Na nekem tegnap ez tett be. Begörcsölt az bal oldali alsó hasizmom. És nem áll ki, reggel nyolc óra volt amikor úgy éreztem már kéztámasz nélkül oldalra feltudok ülni. Most meg már nem érzek semmit. Úgy fájt és annyira féltettem Oroszlánt aki csak ugrált állandóan. Arra gondoltam ma az éjjel hogy még veszek be Panangint, ugyanis én nekem azt kell szednem MagneB6 helyett mivel az magnézium és egyben kálium forrás a szivem miatt. De nagyon boldog vagyok hogy reggelre jól lettem már nagyon elvoltam keseredve hogy mi lesz ha igy maradok. :cry: :cry: Boldog 29.hetet :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska: vigyázz magatokra!! nem ér annyit az a torna, annyit kell csinálni, amennyit bírsz! boldog 29. hetet! :lol:

csajok, készüljetek fel, ma velem lesz tele az oldal!!! :lol:
muszály kicsit dumálnom!!! :lol: :lol: de amint látom , csak magamban beszélek, na nem baj, ez is jó!!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,

úgy örülök, hogy jelentkeztél, eddig nem voltam itthon. Párom húgát, aki Danika keresztanyja is lesz egyben köszöntöttük, mert Gabriella.
Én is seggre vagyok esve teljesen a babakocsitól. :lol: Annyit gyakoroltam az össze-és szétszerelését, hogyha mindezt egy Forma 1-es autón művelném biztos fel is vennének a verseny idejére kerékcserélőnek :lol: :lol: :lol:
A macit ma is tologattam benne, sőt tegnap este a párom amikor látta, hogy mit művelek megkérdezte, hogy akkor ma már macival kimegyek az utcára is gyakorolni a tologatást? :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Zsuzska,

sajnálom, hogy rosszul telt az éjszaka. :cry:
Elég durva gyakorlat lehetett ahogy leírtad. Nekünk ezt csak úgy kell csinálni, hogy hanyatt felemeljük a csípőt és és úgy felemelve jobbra-balra lengetjük. EZ egyáltalán nem megerőltető, sőt, szabályosan jólesik.
Én is elég rosszul aludtam, szerintem front is van, ráadásul Danika ismét a keresztbefekvést választotta, és reggelre már le akarta rúgni a májamat :roll: :shock:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinki,

és én is úgy hallottam, hogy a hasmenés a szülés előjele :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: látod érdemes volt szétnézni, bele lehet szeretni más babakocsiba is! :lol: nekem is nagyon tetszik! én nem tologatom, nálunk a párom volt nagyon beindulva rá, nagyon odavan tőle!! :lol: :lol: Nándit be is próbáltam ilyeszteni, ha nem jön, akkor apukája fogja használni a kocsiját! :lol: :lol:
lehet, h a hasmas előjel, de ilyen hosszú előjel?? hétfőtől szerdáig hasmas, csüt nem, ma meg megint?? én inkább a túlzásbavitt homeosbogyóra gondolok! bár eszembe jutott az idegesség is, előtte tippeltem a colára is (2 nap elég sokat ittam, pedig utálom a colát, de most megvesztem érte)!
:roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,

van, hogy iszok colát, de még soha nem volt miatta hasmenésem. Nem vagyunk egyformák :roll:
A babakocsi vásárlásban az a poén, hogy Pesten megnéztünk kb 100-at ha nem többet, és erre itt a városban találtuk meg a megfelelőt :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: én nem szoktam inni colát, ezért gyanakodtam arra is már! és ráadásul elég sokat ittam 2 nap is!
mi is már több hetet nézelődtünk, megnéztünk vagy 6 helyet, és többször is átrágtuk a dolgot. többször is megnéztük ua a babakocsit. de így is kell, nem olcsó mulatság, jól meg kell gondolni a dolgot.

na megyek kinyúlok kicsit!
majd jövök később!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Én is búcsúzom, megyünk a testvéremmel karácsonyra nézelődni, vásárolgatni. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!
Megjöttem fájós lábacskával a kórházból!
Voltam ekg-n és az altatóorvosnál!
Kikértem a pipi és vérleletemet, és volt pár csillag, sztem kiugró értékek is főleg a pipinél..... de nem szóltak semmit, gondolom akkor nincs gáz! :roll:
Szerdán akkor mehetek a műtétre..... eddig minden simán halad.
Reggel még bementem melóhelyre, kicsit el is késtem a kórházból.... most meg mehetek vissza, mert kitalálták, hogy nem utalnak, hanem borítékban adják oda az előleget..... :twisted: de hogy miért??? Most ülhetek ott estig mig mindenki meg nem kapja a pénzét és alá nem írta a bérpapírt! :twisted:
Páromnak vettem a plázában anyu nevében egy tök állat kord kabátot, kapucnis, szőrme béléssel. Ha nem tecc neki dögöljek meg elhordom, bár az újja egy kicsit hosszú, de nekem nagyon bejön!
Mindenkinek megvan már a kis aprósága, most már egyedül csak anyósomnak veszek egy karácsonyi terítőt, de azt már helyben is meg tudom venni, mert a kínaiba láttam szépeket. Így hogy mindenkinek csak 1000-1500 Ft körül vettem ajándékot elment vagy 20 ezer.
Még nem olvastam vissza, eszem és a melóhelyen ha lesz időm akkor olvasgatok! De látom Czinki volt délelőtt, és ezek szerint még egyben vannak a kiírás ellenére!

dita75
 
 


Sziasztok!

Cinki!
Drukk nektek, hogy mielőbb babázhass!

Zsuzska!
Sajnálom az éjszakádat. Remélem nem lesz több ilyen.

Ditus!
De jó neked, hogy már túl vagy a karácsonyi ajándék vásárláson!

Mara!
Jó hallani rólad! gyere gyakrabbban!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Viki!
Lackó még mindig egy kis tündérbogár!
Viszont a drukkod mára Katának szólhatott, mert én tegnap vizsgáztam. de azért köszi! :)

Kata!
Drukk, bár már buizti túl vagy a vizsgán.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumikám!
Köfi!

Bocsesz, mellé néztem!
20150601134430
 
 


ZSUZSKA
Drága Barátosném, hát szabad így megerőletetni magad, te csajé!
De kis butus vagy..... :roll: Remélem teljesen elmúltak a fájdalmak, és most már lazíts....... szuszáááááááá, egész nap kikázol, hajtasz, aznap talán már nem kéne tornázgatni, főleg nem ilyen gyakorlatot ami ennyire megvisel téged! :roll:

LINACSKA
Szurok a munkahely miatt! +++++++++++++++

CZINKICSEK
Ez a baba aztán tényleg jól megágyazott magának odabent, amúgy meddig szoktak várni??? A nővéremnek azt mondták, hogy ha két hétnél tovább hordja utána megindítják a szülést, de végül meggondolta magát a Vivien és inkább kijött!
Én továbbra sem hiszem, hogy az agyam gátolná a dolgot, ez bizonyítja azt, hogy felelőtlen voltam régen ezen a téren, és nagyon sok éven át volt, hogy nem védekeztünk......
Nem hiszem, hogy tudja a párom volt asszonya min megyünk keresztül..... max. sejti.... én nem avattam be, hisz semmi köze hozzá!
Amúgy a párommal megbeszéltük már, hogy mivel a múltkor is gyakorlatilag szinte végig nálunk volt a szünetben most megosszuk.... remélem nem kavar be senki!

Na jó megyek haza! Elég volt mára!
Papírok aláírva, kiosztottam a lóvékat........... néhányan majdnem nálam hagyták... úgy szóltam utánuk..... hülye vagyok én????? :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Dituli: hát jó nagy a család, ha ,,csak,, 1000-1500 ft-s ajándékok ellenére elment 20e! :shock: olyan lehet nálatok a kari, v bármilyen nagy családi összejövetel, mint a bazi nagy görög lagziban! :lol: bocsi, csak ez jutott eszembe! :oops: :lol: :lol:

én a páromnak és az öcsémnek tudok mindig jó ajándékokat venni. anyuval és apuval mindig bajban vagyok! párom és öcsém mindennek örül és vhogy mindig ráérzek, h mi kell nekik. apukám soha semminek nem örül igazán, látszik rajta. nem szereti a ruhákat, piperét, neki vhogy azok nem ajándékok, de fúrókészletet v hasonlót meg nem lehet minden évben venni. nem olvas, nem szereti a színházat, semmi. szóval tök nehéz. anyukámnak tök más az ízlése divat terén, nem tudom eltalálni, kozmetikának nem nagyon szokott igazán örülni, mert megvesz magának minden kenceficét.
uh én még csak az öcsémnek vettem egy szakállnyírót, a páromnak 2 cd-t , vichy sampont és most a vichynek van vmi hajhullás elleni cucca ffiaknak. bár még a páromnak szeretnék egy szép mellényt is! anyunak és apunak még semmit nem vettem, nincs ötletem , de lehet, h időm és alkalmam sem lesz.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Dituli: nem lehet, h ha tudná az asszony, h min mentek keresztül, akkor jobban odafigyelne arra, h ne legyen nálatok annyit a gyerek, és legyetek többet csak magatok??
nagyon drukkolok a kariajándékodhoz!! :wink:
jó pihit!

mi kimegyünk a párommal kicsit sétálni a vásárba, legyen kicsit kari hangulatunk. ha mentünk vhova vásárolni, mindig csak babadolgokat néztünk, vettünk.
lehet, h az is baj, h mindig csak azon jár az agyam, h mikor jön már Nándi, de ua meg félek a szüléstől és a fájdalomtól. jó lenne kikapcsolni kicsit. moziba is elmennék , de már nem tudok végigülni egy filmet.

vas megyünk újra ctg-re. elvileg utána jövünk anyósékhoz, akkor felugrom . ha nem , mert szülünk, akkor majd írok smst.
puszi és drukk mindenkinek!!
jó pihit és jó kari vásárlát, jó karihangulatot mindenkinek!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: