Új privát üzeneted érkezett!

törpiri akkor azért érthető a dilemmája valamennyire hiszen anyuka fiacskája stb és 52 éves koráig azt sem tudta mi az hogyereket nevelni így azért (érthető) hogy nem tudja mit akar és most dilemmázik hidd el szeret titeket és meg fogja ő ezt még hálálni hogy szülsz neki egy csodálatosan édes egészséeges gyönyörű kisbabát meg kell szoknia még :)

nika70
Salgótarján

wow egymásután kétsze laptető

nika70
Salgótarján

Köszi,hogy biztattok :D Én is reménykedem a legjobbakban...

Nika ez már jelent valamit :wink:
Ajándék a fa alá,ait annyira szeretnél??????? :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

nagyon szeretném meg nagyon időben együtt is voltunk majd meglátjuk :)

nika70
Salgótarján

Márk alszik ,apa meg elment átvenni Márk kari ajándékát amit apóstól kap.(fp little people vasutállomás).

Itt már megint esik az eső :( igy nem tudtam a Lidlbe elmenni.

Ki mit ebédel ma? Én most eszem a húslevest amit apa csinált.A sütöben meg sül a bolognai rakott tészta.
Vendég

Sissi: Kaja jól hangzik:) Nálunk rizses hús lesz.
Szabinalaszik igy gyorsan oda tettem főni. Ha felkel meg megyünka camponába ajit nézni. És ott laknak a keriszülők pont jó mert a kerianyunak most volt a szülinapja és holnap meg a névnapja igy megyünk hozzájuk szülinapozni. A gyerekek meg játszanak addig:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Alszanak a fiúk,én túl vagyok az ebéden, ami tegnapról maradt gombapöri. :) kitakarítottam a fürdőt, kipucoltam a hűtőt, molstam teregettem, porszívóztam rendetraktam ...
és nagyon elfáradtam :?
Ma már mostam Yasemin-nek is. textil pelusokat, lepedőket, pólya huzatot, meg a fehér bodykat! :roll: :)
annyira furi megint ennyire pici ruhákat mosni-teregetni!

Sissi! De jó!!!!!!!!!!
Akkor veled is talizunk! Meg ,Mark-kal :)

Törpiri! Sajnálom, hogy a nagy vacsi nem sikerült valami finomra!
És egyet értek az előttem szólókkal a pároddal kapcsolatban. Hidd el jobb lesz a helyzet, de lehet hogy ehez egészen a szülésig türelmesnek kell lenned! :wink: :wink:

Nemlajos!
Nekem cukros lötyivel nézték, és ugy volt előtte 4.2, 2 órával utánna 4.6. :? ez meg nem alacsony?

Cat! Nagyon várunk az eredményekkel, meg ha van uhu fotóval! :)

Nika!
Még mindig van rá esély hogy idén légy babás! :) Jó lenne, mert akkor egész jó lenne a topic átlag.

bár így sem rossz!
7és fél hónap alatt "termeltünk" 7 kismamát!(remélem nem hagytam ki senkit. veled együtt év végére 8 hónap alatt 8an lennénk! :)

és még van 3 hónap hogy akik még nem kismamik belehúzzanak és ők is 2009-ben szüljenek!

Andy!
Csucsu!
Nika!
Ibici!
Afra!
Zsu!
Arwen!
Gyerünk csajok, lehet válogatni ki mikor szeretne babát??
Na jó csak vicceltem, persze mindenki szeretne mihamarabb! :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye: Ki mikor szeretne babát?, Én már 2007 júliusa óta arról álmodom mikro fogan meg a baba.
Sajnos nem mi döntjük ezt el.
Már mindenki babázni fog amikor én még mindig itt irogatok mikor szeretnék babát. Ez a nagyon rossz ám.
De nem panaszkodok.

Kép
csucsu05

Ja! Talival kapcsolatban!
Ki hogy tervezte, vagy ki hogy ér rá? Mert az az igazság hogy nekem 2-és 3 között itthon kell lennem mert a férjem dolgozik meg edzése van délután, és aki vigyáz a gyerekekre legkésőbb 3kor indulni akar tőlünk, mert dolga van!

nekem muszáj vásárolnom is, de ezt akkor is meg tudom oldani amikor együtt vagyunk. gondolom ne akarunk 2-3 órát ülni a fagyizóban.

és még valami.

Ami lehet hogy egyértelmű, de azért szerintem beszéljünk erről is!
Ahoz túl sokan leszünk, hogy bárki is meghívja a többieket. mármint a fagyizóban. Szerintem az a legjobb és egyenes ha mindenki kifizeti a saját részét, legfeljebb egyben adjuk oda(és akkor kevesebb a borravaló is :lol: :lol: :lol: :twisted: )
vagy szóljatok ha másként gondoljátok!
:) :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye:húgoddal mi újság?

Nemlajos:nem akarlak elkeseriteni,de ma néztem akiskönyvemet és nekem a 29. hét körül volt terheléses cukor akkor 6,9 lett a cukrom és az én dokim befektetett.Remélm téged nem fog.De én 1 hetet voltam bennt és tönkre szúrkáltak.
Vendég

Itt nem esik....

Én borsós szeletet hoztam otthonról,most meg egy kis csokikát ettem :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Asiye:én benne vagyo abban,hogy mindenki a sajátját fizesse.Az időpont nekem mindegy de jó lenne ha Márk nem a bkocsijában aludna el.Bár lehet,hogy a bnőm elviszi magukhoz.
Vendég

Nemlajos...a vérképes papritom szerint 4,0-6,4-ig normál...

Nekem reggel 3,6 volt utána 2 órával 6,4...és arra azt mondták jó!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Csucsu!
Hülye beszólás volt tényleg , bocsi! :oops: :)
Biztos nagyon rossz ez, és igaziból még csak át sem tudom érezni teljesen mit érezhetsz(érezhettek), mert nekem Hamza 5-6 hónap alatt összejött a másik kettő meg elsőre. Szóval bocsi, biztos nagy lelki erő kell és kitartás !
Sokszor csodállak is benneteket minden sikertelen hónap után!

És gyere panaszkodj csak, az segít ha leírod ami a szíved nyomja! Nekünk meg pláne panaszkodhatsz :) , mindannyian szoktunk néha!

Sisi! Jelentem a hugomba bebetonozták az a gyereket!!!!!!!!!! :) :) előszőr dec.1-re volt kiírva, aztán dec. 7-re, majd dec.10-re most már nem írták sehova, a hétvégen megíndítják, mert ha tényleg dec.1-je a jó dátum akkor már 2 hete fogja túl hordani :?

szegénykém már kínjában azzal fenyegeti a gyereket, hogy :"beköltözünk a szobádba",
Eladjuk a babkocsidat", meg Sanyinak fogunk hívni, ha rossz leszel és nem jössz már ki!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Szegény hugod...de most megint jön hétvégén valami meleg,hátha :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Gabi!
Nagyon Boldog Névnapot Kívánok Neked!!

Én ma kicsit jobban voltam, megint leköltöztem anyuékhoz.
Jó finom sonkát készített apukám. Sült a torta húgomnak.
Nem is émelyegtem.
Bezzeg most, hogy hazaértem, kész lettem és róka koma befigyelt. :shock: :twisted: :twisted: :twisted:

Nemlajos!
Én is félek a cukor eredményemtől, ha minden igaz nekem holnap lesz meg az eredmény.
Kértem postázzák ki.
Ne kellejen mennem érte.

Asyie!
Szegény húgod, már jó lenne ha túl lenne rajta.
Nem vált orvost mégsem??

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

asiye: ez jó volt de most minek módósitják már iylenkor a dátumot én úgy tudom a 12. hét után már nem szokták de ha ennyire nem akar megszületni akkor lehet elszámolták :) mindenesetre baba még nem maradt bent :) előbb vagy útóbb megszületik :)

én annó kétszer is voltam terhelésen előszőr 25 hetesen ha jól emlékszem akkor 7 körül volt lötty után két órával és ezt tök normálisnak mondták igaz ez 2 dl víz és 75 g szőlőcukor ezért ebben töményebb a ch mint egy zsömlében és tejben másodstzor meg 6.9 volt én úgy tudom terhelés nélkül 6.9 a felső határ

nika70
Salgótarján

picike neked miért csináltak ilyen korán cukrot? vagy ez csak sima nem terheléses ugye?

nika70
Salgótarján

Nika!
Nem a terheléses még.
Csak sima cukor vizsgálat.
Félek, mert nyáron is magas volt picikét.

picimami

Nagyon szép az óra.
nekem tetszik.
Képzeld el, nekem sincs órám évek óta.
De én nem tudom milyet vennék.
Féltem őket.
Ezért inkább nem is veszek :D :roll:

picimami

Jaj csajok most jövök rá,hogy én holnap nem dolgozom :D :D

De ma 1/2 7-ig vagyok :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ó, szegény.
Jó sokáig vagy ma.

Nem semmi volt a vacsitok.
Drága is, és nem is izlett mindenkinek.
Nagy ötlet volt, annak aki kitalálta :lol: :shock: :shock:

picimami

Tudod,valahol le kellett írni a költségeket.... :wink:
Ahelyett,hogy elosztották volna közöttünk :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat-el mi újság???? :shock: :shock:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Merre vagytok?Cattel beszélt vki?
Vendég

Sziasztok!

Minden rendben van.
Azt mondta a doki, hogy ha kekeckedni szeretne azt mondaná, hogy lehet még egy-két mm-es felritkulás, de nem igazán látszik, és eltűnőben van. :D

Egyébként már 560 g Marcika. :D
Vendég

Cat:örülök,hogy minden renben veletek. :D :D
Vendég

Cat: De jó .) De ezt te tudtad előre és mi is:)

Asiye smemi baj nem volt hülye beszólás. Én vagyok érzékeny. Szabina is elősre össze jött az első hónapban. Ezész is érint nehezen ez a várakozás. Nem vagyok türelmetlen de ez azért már sok.
De téma lezárva. Nem szoktam én ilyen lenni.Mindenkinek örülök aki babát vár csak nehéz mert én is szeretnék benne lenni ezekben az élményekben igy nekem ez most kimarad. Csak sajnos a sikertelenség ezt teszi velem. Bocsi ha ingerültem irtam.

Kép
csucsu05

Jó reggelt!
Én már reggel korán megjártam a Rókus kórházat ami a 8.kerületben van, de már fél 8-ra itthon voltam! :)

Cat!

Örülök hogy minden rendben! :) :)
Szépen kerekedik Marci! :lol: :lol:

Csucsu!
Nem voltál ingerült!
És tényleg jobb ha lezárjuk a témát mert ez a topic erről szól! mind kisbabát szerettünk volna/szeretnénk!
Akinek már van az természetes hogy örül, a többieknek pedig szorítunk hogy mihamarabb sikerüljön! :)

Pici

Szerintem már nem tart sokáig a róka kóma látogatása!

:) bár én néha még a mai napig reggel küzdök vele :?

Gabi!Boldog Névnapot!

Kép Kép Kép
asiye

Jó reggelt lányok!
Cat, nagyon örülök a jó híreknek!!! :lol: :lol: :lol:
Fénykép ezek szerint nincs? :cry:

A cukorral én már úgy vagyok, hogy ha csak úgy odafigyelek, mint azon a héten, akkor biztos, hogy nem lesz baj.
Bár tegnap lecsúszott 4 szendvics és néhány süti a szalagavatón (az egyik kollégám elég bumburnyák módon rám is dörrent), de hát olyan éhes voltam!!! :oops: :roll:
Egyébként jó volt újra a kollégák közt, na meg a gyerekek is kényeztettek, meg is táncoltattam egy picit Dömét, megmutattam, mi az igazi hastánc :lol:
Az osztályommal alig beszéltem, sajna még mindig lefagyok a jelenlétükben :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok Jó Reggelt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Cat!
Örülök, hogy minden rendben :lol:

Asiye!
Köszike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Gabi, sok boldog isten éltessen sokáig nevednek ünnepén! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos! Köszikeeeeee :D :D :D :D

Kép
Kép
minimano74

Gabi: naygon Boldog Névnapot kívánok sok szeretettel:)

Kép
csucsu05

"jó" reggelt

ma a dokinál kezdtünk ismételten a mandullája van begyulladva de a tüdeje tiszta nem köhög nem folyik az orra nem is lázas már kapott egy antibigyót amit háromszor kell beadni három napon át reggelenként és állítólag 10 napig fejti ki a hatását mondjuk annyiból jobb hogy Gergő utál gyógyszert bevenni így csak háromszor kell neki

Cat ezek jó hírek akkor szépen felszívódott látod tudtuk mi ezt :D:D:D:d

Csucsu teljesen meg tudlak érteni és azért vagyunk itt hogy ezeket az érzéseket ki tudd magadból adni én is drukkolok mindenkinek de nekem is vannak néha depis napjaim de most éppen ott tartok hogy ha jön jön ha nem akkor sem baj hiszen itt van Gergő :)

nemlajos: kolléga mondjon le nem tudja hogy kisbabát vársz? egy kismaminak ennie kell ha megkíván valamit :D

Gabi ugyan én már tegnap felköszöntettelek de ma is mondom hogy BOLDOG NÉVNAPOT

nika70
Salgótarján

Nika: Persze ha ezt nézzük akkor nekünk annyiból "egyszerübb és könyebb" a dolgunk hogy van már egy gyermekünk.
Akinek ez elsőre igy alakul, hogy éveket kell várni az még embert megpróbálóbb lelkileg szerintem.
De nem szabad elégedetlennek lenni tudom. csak olyan jó lenne ismét kismaminak lenni.
Nekem is vannak depis napjaim de többségében a pozítív napok vannak.

Kép
csucsu05

nika, hát igen, de ha cukorgyanús...
Egyre több ismerősöm mondja (inzulinosok, hozzáértők), hogy ne hagyjam annyiban, mert ez csak rosszabbodni fog :?

Asiye, akartam mondani, hogy kb 2-ig érek rá én is, mert a párom megy karácsonyi partira, és még előtte fel kell ugranom egy kolleginámhoz a suliból elhozott cuccokért.
A ki-ki alap teljesen korrekt, viszont Cat-tal biztos, hogy nem a cukiban fogunk fogyasztani, ha már cukrosok vagyunk... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Most nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem ebben a cukiban megoldható ez is!
mármint ha jól emlékszem vannak direkt cukrosoknak készült termékek, de az bizti hogy vannak kávé és cappucinó különlegességek amikben nics cukor,csak édesítő!
remélem nem lesz belőle gond, de akár ott is változtathatunk helyszínt! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

rendben:)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csucsu, Nika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszikeeeeeeeeeeee

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Bocsi,hogy csak most jövök,de játszócsoportban voltunk.

Gabi:
boldog névnapot kivánok neked.

Márk nagyon elfáradt de legalább hazáig kibirta.Enni nem nagyon evett,de ezt már megszoktam tőle.Ha felébred majd asok neki finom húsilevest.

Nika:jobbulást Gegének.Remélem hamar rendbe jön.

Asiye:mitr csináltál a Rókusban?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ismét itt vagyok!
Vegyesek az élmények az elmúlt napokkal kapcsolatban...
A disznóvágás nagyon jól sikerült, sok jó kaját ettünk. :D
De Dani vasárnapra belázasodott és még hétfőn is az volt. Se nátha se köhögés, csak láz. Aztán jöttem én, szerdán 38,2 volt a hőm, most meg apa kínlódik a lázzal 2 napja. Szépen végigsöpör a családon.
Dani nagyon örült a sok ajándéknak, azt sem tudta, melyikkel játszon :)
Nekem elkészült ugyan a fogam, de túl sárgát találtunk választani, így majd hétfőre korrigálják. :roll:
Dióhéjban ennyi történt velünk.
Hoztam pár képet is....
Kép
Kép
Kép
Anyukám, mint "házisárkány" (jó kép,mi? Én csináltam :lol: )
Kép

Dani bölcsis karácsonyos képei (ez a 2 kevésbé jó, a másik 3-ból még rendeltünk, azt később tudom megmutatni)
Kép
Kép

Bocsi, hogy most csak magunkról írtam, de elég nehéz visszarázódni majd 1 heti kimaradás után! :oops: :wink:

Kép
oriandy

Tööbiek merre vannak?

Tali:hol van pontosan a cuki az Árkádban?Én vagy 2 éve nem voltam ott és igy nem nagyon ismerem.
Vendég

ezt meg csak azért, mert gyakorlatilag minden gondolatom megosztom Veletek:
Képzeljétek, amikor kinéztük a lakást, és bólintottunk, a muszáj-hitel (nem választhattunk bankot) törlesztője 57E volt.
Mire aláírtuk a szerződést (jaj, kamatlábat emeltünk), 70E lett.
Most meg, miután tegnapelőtt utalt a bank, 99E-re nőtt...
Én tudom, hogy ez ilyen, csak még mindig nem értem, hogy miért, amikor a chf még mindig csak 10Ft-tal kerül többe, mint 98-ban, amikor kint voltam másfél hónapot!!!

Van rá esély, hogy kamatcsökkenés legyen? Mert jelzálogbank, és pont azért bólintottunk, mert sehol se volt 5% alatt, aztán fel is emelte, most meg már majdnem 10...
És ugye a jelzálogbank, az azért mindig a "legjobb", mert ha nem fizetsz, viszi is a házad, erre meg most semmivel se olcsóbb, mint a többi :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Andy:örülök,hogy jelentkeztél,annak máer kevésbé,hogy betegek vagytok/voltatok. Nagyon jók a képek, a "sárkánxos"meg főleg :D
Vendég

Nemlajos:durva amit irsz,sajna nem értek a kölcsönökhöz.Remélem,hogy van esély a kamatcsökkenésre.
Vendég

Sissi!
Én meg most nézegettem vissza az irományokat és látom, hogy te is kismami lettél!!??
Nagy-nagy gratula!!!!!
KépKépKépKép

Kép
oriandy

Andy:köszi :D :D
Vendég

andy: jók a képek milyen nagylegény már Dani is :):):)

nika70
Salgótarján

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?