Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Sajnos en nem tudtam megnyitni Annus a felvetelt, biztos nagyon aranyos lehet Maszatkad, ez az atok mindig mindenrol letilt!

Puszedli, orulok, h minden rendben volt, bar nem csodalkozom, hogy futoszalagszeruen tessekelik a kismamakat, es meg el sem magyaraznak semmit... ez azert szornyu!

Csige a szex mindig hasznal! :lol: Gyogyir! :oops:
Vendég
 


Hát lányok nálam nappal is éjszaka van most. A closti csinált szerintem olyan tüszőket, hogy csillagokat látok. Egyedül a lélegzetvétel nem fáj, azon kívül minden. Még a járás is komoly fájdalommal jár. Hát nem tudom meddig tart ez, de szerintem már lassan megreped. Tegnap voltunk együtt a férjemmel, de hát annyira fájt, hogy nem túl kellemes volt így a szex. Ma dolgozik, nem hiszem hogy használható leszek amikor éjszaka hazaér, hanem majd holnap. Remélem nem csúszunk le róla. Csak ez az iszonyatos fájdalom ne lenne. Egyébként most mind a két oldalon fáj, azért is gondolom, hogy closti lórúgásként hatott, mert csak a bal oldalon szokott minden hónapban fájni. Na de most......Mindegy nekem már, csak baba legyen a vége.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok

csige majd most ikrek lesznek, mi is két naponta voltunk együtt a férjemmel, én is azt hittem hogy lecsúszunk róla, de ezekszerint nem.
Ja és én is meg voltam fázva akkor és orrcseppet használtam hogy kapjak levegőt:)

Annus annyira édes babócád van, tök jó volt nézni

Puszedli szépen gömbölyödsz:)

Lányok Réka bárányhimlős lett. Ebben az évben már nem megy oviba.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 

 
 

Hú Gabi az nagyon komoly. Te voltál már himlős? Neked most nagyon veszélyes lenne. Nekem ez a parám, mert én még soha nem voltam himlős és nem szeretném elkapni majd terhesen. Egyébként egy csomó ember volt már himlős a környezetemben, de én soha nem kaptam el.
Hát Gabi bizakodunk, de én a halálomon vagyok. Olyan érzés mintha két biliárdgolyó nagyságú tüszőim lennének. Fizikai fájdalmat jelent leülni és járni. Nem tudom hogy lesz ebből együttlét. Ja és ugye még orgazmusod is legyen ha fiút akarsz :roll: én most annak örülök ha nem fakadok sírva szex közben. Utoljára ennyire durva peteérésem a vetélés után volt, amikor még be is lázasodtam tüszőrepinél. Milyen jó a pasiknak, miért mindig mi szenvedünk :roll: :shock:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: na ezt én még nem hallottam, hogy ha fiút akarunk akkor orgazmusnak kell lennie. Ezt honnan vetted?? mert akkor a lányoknál nincs orgazmus? na ezt én még nem hallottam.

Kép
csucsu05
 
 


Van egy könyvem, a szomszéd adta kölcsön és abban vannak tanácsok, praktikák, hogy mikor és hogyan kell "csinálni" ha fiút vagy lányt akarunk. Ez annyira megmaradt bennem, hogy ha a nőnek nagy orgazmusa van, akkor az még inkább segít abban hogy fiú legyen a csemete. Az is benne volt amit Annus írt már, hogy nem mindegy hogy pé előtt vagy után csináljuk, mert az is meghatározhatja a nemét. Egyszerűen fogalmazva: a kisfiú spermáknak és a kislány spermáknak nem egyforma a gyorsaságuk. Az hogy melyik a gyorsabb és melyik a lassabb, arra nem igazán emlékszem, mert én ezzel nem foglalkozom, csak baba legyen.
Egyébként azt is olvastam, hogy ha mindkét fél egészséges és a megfelelő időben vannak együtt a párok, akkor is csak 25-30 % esélyük van a teherbeesésre. Azért ez nagyon durva szerintem.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!
A fiúk gyorsabbak,de nem élnek sokáig.A lányok lassabbak és tovább életképesek.Már ami a spermát illeti :lol:
Ez az orgazmus dolog meg...ha attól reped meg mondjuk a tüsző,akkor is lehet lány,mert mi van ha már ott áll lesben a kislány sperma 8)
Na azt hiszem ezeket sose fogjuk megtudni..... :wink:

Gabi!
Rékának jobbulást!

Sajnálom aki nem tudta megnézni a videót....na de majd lát ilyet a saját gyerkőcről :wink:

annus11
 
 


Csige igen voltam már szerencsére bárányhimlős is meg rubeolás is. És a két nagy gyerkőc is volt.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Na az tök jó Gabi, akkor nem kell aggódnod. Jabulást Rékának.
Hát igen Annus, szerintem ezek csak feltevések, gondoljunk csak el egy olyan együttlétet, amit megpróbálunk a leírtak szerint alakítani. Megfelelő időben, a nőnek nagy orgazmusa, a férfi legyen felül, párna a fenék alatt stb. Hát elég viccesnek tűnik. Nem hiába mondják, hogy a felhőtlen, nagy szexből szokott baba születni.
Viszont kébzeljétek azt olvastam, hogy létezik olyan hogy egy nagyon nagy boldogság, örömérzés okozhat tüszőérést és az orgazmus határása megreped a tüsző és ebből lesz a szerelemgyerek. Hát én nem tudom és nem igazán érdekel, hogy mikor fogan meg, csak megfoganjon most már. Gyúrunk rá rendesen. Mondom is a férjemnek, hogy ha hazajön az éjjel, feltétlenül ébresszel fel, bár lehet hogy annyira fáj a hasam, hogy szedálni kell közben :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: Erről hallottam hogy egy teherbe esés eélye ha minkét fél egészséges 30%. Irtó kicsi ez a szám. Meg arról is hogy ha valakinek nagy az orgazmusa akkor bizony a tüssző megrepedhet. Ezt a dokim mondta. Ha ebből indulunk ki és pont megreped a tüssző akkor lehet fiú. De igazad van tök mindegy mikor hogyan csak foganjon meg és legyen egészséges. A neme meg nem elsődleges.
Nekem is tök mindegy a lányom után lesz mégegy lányom mert akkor két lány is tök jó. De ha fiam lesz az is jó mert kipróbálom milyen ha az ember fiús anyuka.

Gabi: Javulást a lányodnak.

Kép
csucsu05
 
 


csige-bige.

Kitartas, ki kell hogy bird:) Mindent meger a baboca:)
Na jo, mondani konnyu, csinalni nehezebb.

De akkor is, nagyon szoritok nektek! Ezek a brutal petek most mar sikeresen be kell hogy babasitsanak, punk-tum! :)

Sok sikert!!!!

sünciboglya
 
 


Oh, hogy nekem is legyen egy "jo" hirem.

Emberem uszobajnokai olimpiai szinten rodaznak. Az andrologus viccesen megjegyezte paromnak hogy ilyen ertekek utan most mar a kedves felesegben kene elkezdeni turkalni. (Umm.) :)

De legalabb a spremacskak rendben vannak. (Most johet a feleseg-kaszabolas....)

Viva la resistance! :(

sünciboglya
 
 


csige amúgy nekem amikor most sikerült pont ennyire fájt mint neked, a végén már ülni sem tudtam, rendesen rosszul éreztem magam, majd végül azt mondtam hogy nem érdekel veszek be egy nospát. Na utána jobb volt. De nekem is még a sex is baromira fájt. De meg lett az eredménye. Összesen 3 napig fájt.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


gabi most én is beteges vagyok...orcseppel kapok levegőt......reggel együttvoltunk.....tegnapelőtt meg iszonyat görcsölt mindkét petefészkem.pé-lehetett....szerintetek nem volt késői a reggeli puding?????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szerintem még időben vagytok Nitácska.
Lányok szerintetek nem romlanak a kis spermácskák ha most minden este csináljuk??? Olyan jó lenne elcsípni, attól félek hogy lemaradok róla. Egyébként nem fürdünk kádba, legfőképp a férjem nem, hogy ezzel is jarvítsuk az esélyeket :lol: Ma én is ott tartottam hogy veszek be gyógyszert, de nem volt nálam, mert nem vagyok egy nagy gyógyszerfaló, de már nagyon kivoltam. Még az ülés is fájt és minden egyes mozdulatnál felszisszentem. Most már talán jobb. Szerintem ma vagy holnap megreped a tüsző, mert már nagyon érzem.
Nitácska: most nézem a vonalzódat, pont ott jársz ahol én :lol: Akkor te is szentestére várod a menzit, de remélem egyikünknek sem jön meg és végre kétcsíkosat tesztelhetünk.
Sünciboglya: köszi a drukkot :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


csige akkor egyezünk meg hogy mindketten pozi tesztel jövünk!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: nem Lh -zol most?, Mert akkorlátnád, hoyg a ma reggeli még időben volt e.

Kép
csucsu05
 
 


Na voltam dokinál,minden oké babóval!!!A köldökömnél volt már megint.Izgett mozgott,már nagyon ézem ahgy rugdos...legközelebb doki januárban!

annus11
 
 


Annus: nagyon szupi. Most úgyis jönnek az ünnepek és majd utána megint meglesheted a babódat:)

Kép
csucsu05
 
 


csucsu nem lh zok.mert nem vettem.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: Értem.

Kép
csucsu05
 
 


Annus: na ná hogy minden rendben van :lol: tök furi érzés lehet ahogy rugdos :shock: :lol:
na megyek nyugovóra térek. A férjem olyan egy körül jön haza, akkor még lesz egy kis dolgunk :oops:

KépKép
csige-bige
 
 


jóéjt! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csige: Sikeres éjjeli bevetést Nektek:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!
Latom mindenki gothos, nem a legjobb erzes, azert mindent bele lanyok!!! :) Baranyhimlosunknek kitartast, keves kaparast! (hogy imadtam a feher razofolyadekot.... hmm,) :lol:

Nekem elkezdett fajni a hasam, olyan menzi elotti, uhogy nem vagyok boldog! :( Viszont ami erdekes, hogy a hom (mar 11 napja) 36.8. Minden egyes reggel ugyanennyi. Ugy voltam mar vele reggel, hogy meg sem merem, ugyis 36.8 lesz ... es annyi :shock: (csak egy nagy, hosszu egyenes vonal...)

Most olvastam, hogy sztrajk miatt lezartak a repteret... na ha nem jutok haza... :evil:
Vendég
 


Aranyeső: lehet hogy nem is menzi előtti fájdalom :lol:
Nekem elmult a feszítő érzés reggelre, szerintem megvolt a tüszőrepi. Ma és holnap még együtt leszünk. Ami nagyon fura, hogy nincs meg az a folyásom ami a peteéréskór kellene hogy legyen. Semmi erős folyás ami nyúlós lenne. Ez azért aggaszt egy kicsit. A múlt hónapban volt, de hát akkor nem lett baba belőle. Ezt a folyás dolgot az utóbbi időben szoktam nézni, de én úgy veszem észre hogy nekem nem igazán van. Nem tudom hogy ez mit jelent.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: mindenkinek másképpen vanmeg az a nyák. Lehet nálad kevesebb a mennyisége azért nem veszed észre.
Ha a múlt hónapban volt és nem jött össze a baba most nincs lehet most lesz sikeres ez a hónap.

Kép
csucsu05
 
 


Hát bizakodom Csucsu.
Szerintetek ha elmúlt ez a fájdalom a hasamban ma reggelre, akkor már megvolt a tüszőrepi vagy csak most lesz? Hány napig érdemes még együtt lenni a férjemmel?

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: nincs Lh teszted??

Kép
csucsu05
 
 


Nincs és hőt sem mérek. Nem akarom ilyennel feleslegesen stresszelni magam. Viszont a multkor írtátok itt, hogy attól hogy elmúlik a fájdalom nem biztos hogy már meg is repedt a tüsző, ugyani is a hasfájást a tüsző növekedése okozza. Szóval ezek után elbizonytalanodtam.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: az biztos, hogy semmi sem biztos. Ha kétnaponta együtt vagytok akkor az jó lesz.
Sajnos tényleg nehéz ezt megérezni igy. Én semmárek hőt mert engem is stresszel. Igy marad a próbálkozás.
Egyszer bejön az biztos:)

Kép
csucsu05
 
 


Hát igen, de azt olvastam, hogy nem biztos hogy elég a kétnaponta. Hát nem tudom. Azért azt sem szeretném, ha kis agyhalott spermák lennének a végén és csak vegetálnának bent. Szerintem ma ismét próbálkozunk és utána majd szombaton. Akkor lehet hogy a pénteket kihagyjuk.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige, lehet a Closti miatt is valtozott...
Ha elmult a fajdalom, akkor a peteeres is nagy valoszinuseggel azonnal bekovetkezett! Az biztos, ha meg volt a peteeres, akkor max. 24 oraig eletkepes, utana hiaba a probalkozas. Uhogy hajra!!!!!!!!!!
En is mindent kiprobaltam mar, de BARMI megtortenhet, minden noi test mas es mas...
Vendég
 


Hát a tegnapihoz képest semmi sincs, az nagyon brutál volt. Éjjel még fájt amikor apával együtt voltunk, viszont reggelre semmi. A jobb oldalon teljesen elmult, talán a bal oldalon fájdogál még egy kicsit. Tegnap már annyira durva volt hogy fájt jobb és bal oldalon és már a hüvelyem is. Brutál volt. Na nem panaszkodom, bőszen tűrtem, semmi fájdalomcsillapítás, érdekli a francot, csak baba legyen belőle.
Arra még mindig nem kaptam választ, hogy ha minden nap egyszer együtt vagyunk akkor nem használódnak el a spermák? Van elég idejük regenerálódni? Én csak ettől félek.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige:Együtt lehettek minden nap nyugodtan!Csak ne egynap 3X!
Szerintem ma még mindenképpen kapd el apát ma még esélyes!
:wink:

Kép

Kép
syl100
 
 


Igen-igen, azon a 3 napon minden nap, teljesen rendben van, lesz eleg, eletkepes ujratermelodott katona! :)
Vendég
 


Na akkor rástartolok :lol: Tök érdekes, mert a bal oldalam néha fájdogál, viszont a jobb oldalon elmult a fájdalom és az egész nyomás jóval enyhébb mint tegnap. Már arra is gondoltam, hogy lehet hogy minda két oldalon volt tüsző és csak az egyik oldalon repedt meg???!! Felmerült bennem, hogy időeltolódással mind a kettő meg tud termékenyülni ugye és abból lesznek a két petéjű ikrek??! Azért én reménykedem, hogy csak egy lesz, de az életerős :lol: Jóbol is megárt a sok. Mik nem jutnak eszembe :shock:

KépKép
csige-bige
 
 


Ha én mérnék hőt és csinálnám az LH tesztet, valószínű a diliházba lennék.

Gabi fiatalabb terhes, mint a Puszedli és jóval nagyobb a hasa. Majd leesett az állam, amikor megláttam a Gabi hasát. Nem semmi.

Annus megnéztem a videót, annyira jó volt nézni. Tök jó, ahogy látszanak a bordái, mindene, és jól láttam, hogy nagyon ficánkolt? Az arcocskája is tök édi.

timejka
 
 


Csige!
Szerintem ne foglalkozz ennyit a kiskatonákkal!!!!Szegények még zavarba jönnek a végén! :wink: Amúgy mi is majdnem minden nap együtt voltunk amikor összejött a baba,szóval nyugi!!!!

Timejka!
Kis örökmozgó...de azért vannak nyugis pillanatai!

Amúgy akkorákat rug már...furi érzés nem mondom....

annus11
 
 


Sziasztok!

timejka: nekem első terhességem, Gabinak meg a 4. (asszem), szóval neki már tudja hová nőjön:).

annus: te ilyen gyakran mész dokihoz? a 18. heti magándokinál volt? mármint hogy videoztatok?

Nekem most a genetikai még egy monitor fotót sem engedtek meg:(.

A betegek gyógyuljanak meg mielőbb!

Csige: van akinek minden napi szexszel lesz baba, van akinek egyszer is elég (szerencsés találat). Az a baj, hogy nehéz eltalálni a megfelelő időpontot. Lehet éjjel volt tojásosod, amikor aludtál és azért nem vetted észre.

Szerencsére túl vagyok a háziorvosi pecséten, meg a fogdokison is.
Tegnap megkaptam a sok vérvételre a beutalókat. Előre félek, hogy megcsapolnak majd!
Vendég
 


Hát igen sok múlik a szerencsén. Hagyom szegén kiskatonákat, hisz a férjem szerint igazi kis spártaiak :lol: :D
Olyan jó volt ez a mult hétvége, valahogy úgy érzem hogy feltöltődtem és a férjemmel is úgy egymásra találtunk.
Puszedli: nyugi, ügyesen leveszik a vért, addig amég csapolnak tekintgess és gondolj valami másra. Mindent megér az a kis babóca odabent.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: tök jó, hogy újra a régi a kapcsolat. Jót tett a pihenés:)
Mostmár jöhet a babóca igaz??

Kép
csucsu05
 
 


Puszedli!

Én a doki magánrendelésére járok,ott van uh,de az kisebb.Így a genetikaira a kórházba küldött!Csak mi másnap elmentünk egy 4Dre,mert idegesített h a kórházban semmit nem mondtak...nem is ismertem a dokit aki megnézte babót.
Elötte meg a 12.uh-t a kombinált vérvétellel egy időben csináltattuk,ott szintén volt 4D.
Én még 2szer szeretnék elmenni 4Dre.Egyszer a végefelé,mikor már látszik az arca,meg azelött vmikor,oda viszem nővéremet :lol:

annus11
 
 


Hát Csucsu én is ebben bízom. Szerintem a szervezet egyébként megréni amikor minden rendben van odabent és odakint egyaránt, legalább is nekem úgy jött a baba a nyáron, hogy ez volt a helyzet. Most ismét nagyon bizakodom. Jön a karácsony, nyugalom, semmi munka a kertben, kapkodás a ház körül. Esténként tv-t nézünk, filmeket nézünk. Szóval nyugalom van.
Hát Annus lassan félidős vagy. Olyan hihetetlen. Nem csoda hogy érzed ahogy rugdos a baba, úgy jár keze lába, nagyon aranyos :lol: tök jó hogy ilyen sokat mentek 4d-re. Egyébként mennyibe kerül ott ahova ti jártok? Ahogy olvasgattam, elég borsos ára van, bár szerintem ki lehet szorítani ezt a pár alkalmat. Legalább meggyőződsz róla még egyszer hogy minden rendben van odabent és ott legalább nézegetheted egy kicsit. Annyira csodás lehet :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Ja azt nem is írtam, hogy tök jó fej volt a doki amikor voltam nála a mult héten. Nem is tudom, hogy miért írták egy páran, hogy fura a stílusa, bár persze mindenki mást vár el egy orvostól. Velem poénkodott és még nevettünk is egy jót. Az ő mondtatá idézve: ha nem növeli meg a closti a progiszintemet, akkor vannak más izgatószerek is :lol: szóval úgy érzem, hogy jól választottam és így hogy már többszőr voltam nála, el tudnám képzelni a szülést is vele. De hát előtte még kapok infót róla, hogy milyen vele szülni :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Annus: én is azért szeretnék elmenni 4D-re jan. elején, mert a klinikán lezavarják, meg sem mutatnak semmit, apa be sem jöhet:(.

Oan igazságtalan.

Csige: én annyit tudok, hogy Szentesen 9000 ft, sztem egész elviselhető, Kecskeméten asszem 12 e Ft a 4D.

Most azért lenne jó elmenni, hogy meg tudd a nemét, később pedig azért, hogy lásd az arcát!
ill. ott alaposabban megnézik, hogy van a baba.

Csige: sztem is megérzi a szervezet. Nálunk is akkor jött mikor a leginkább rendben volt a kettőnk kapcsolata. Most tényleg szerelembaba lett:). Nagyon szorítok! Meg persze a többieknek is!
Vendég
 


Sziasztok

Tmejka nem lehet összehasonlítani az én pocakomat puszedliével mert nekem ez az 5. terhességem, ebből 3 élő, egy vetélés, ilyenkor sokkal gyorsabban és könnyebben tágul már a méh, meg a hasizom is.

Én is akarok majd menni 4d-re de majd a 16 vagy a 18. hét környékén, és a 30. héten.

Csige szerintem elég a kétnaponta együtt lét, de még mindenképpen érdemes együtt lenni.
Bár páromnál elég nehezen ment akkor amikor tudta hogy peteérés van és együtt kell lenni. Most utoljára úgy voltunk együtt hogy én már úgy voltam vele hogy túl vagyunk a peteérésen, és szerintem aznap amikor a repi volt nem is voltunk együtt, mert apa fáradt v olt, csak előző nap, meg másnap. totál le tettem már róla hogy egyáltalán összejött.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Annus félidőnél lassan, Gabi te is nemoská túl az első trimeszteren, én is.
Azért telik az idő! :shock:

Gabi mikor lesz a genetikai UH-d?
Vendég
 


Hát nekem nagy szerencsém van a férjemmel, mert nem sztresszel a pé miatt. Bármikor és bárhogyan, elég csak ránézni és bátorítani a kicsikét, egyből életre kel :oops:
Tök jó, majd Annus kezdi a sort és utána beindul a babaeső :shock: :lol: Minden hónapban lesz egy clostis baba :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


lapteeeetőőőő, ennek a napnak a befejezése csak jó lehet :lol:

KépKép
csige-bige
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?