Új privát üzeneted érkezett!

nem is igaz hogy ritkán jövök :D:D:D:D:D

én ma zöldbab főzeléket csináltam gyereknek nagyon ízlett :):):)

arwen tényleg eltűnt és kuzsuzsi is bár pici blogjába mintha ő írt volna valamelyik nap :)
andy és a többiek is mind hiányzotok ám

nika70
Salgótarján

Na ezt már szeretem! :lol: :lol: :lol: tessék szépen mindenkinek, ha csak egy pár szó erejéig is, de bejelentkezni! :lol:

Nika! nállunk csak én szeretm a zölbabot :? ugyhogy ritkán eszem. de olyan finom :roll: :roll:
látod egyből laptető! :)

Cat! Ügyes vagy, biztos szépek lesznek, majd rakj képet :)

hát nyakkendőtű------gondolom ez az egyik fő kiegészítő. vagy gravírozott toll....bár az nem apróság. :) illetve termetre igen, de árra nem :roll: :)

én azÁrkádban ajándékba hímeztettem törölközőket a férjem családjának, névre szólóan, nagyon szépek lettek :)

Kép Kép Kép
asiye

Na jó, Nika, Te szoktál jönni.

Nálunk ma is hurka és kolbász volt. Beni nagyon szereti, és elment az idő a festegetéssel.

Azt hiszem én most alszom egy fél órát, mert fáj a fejem.
Utána pedig rendet kell raknom a konyhában és várnak az abalakmatricák is.

Az viszont tuti, ha egyszer kész lesz, akkor elteszem majd úgy, hogy jövőre is jó legyen. Egy csomó időt megspórolok vele.
Vendég

Asiye!

Nyakkendőtűt nem használ. Van itthon kettő is.
Tolla még megvan amit két éve kapott, de sajnos az nem kis ajándék, mert 30 ezer alatt még nem találtam soha olyat ami jó lett volna neki.
Én úgy 5000 Ft körüli összegre gondoltam most.
Vendég

Nekem is fájdogál a fejem... :cry:

Anyuéknak én is törölközőt himeztettem és az unokákról meg rólunk kapnak egy éves naptárt.Minden hónapban más lesz a képen :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat: Köszi az infot. A babtervezők oldalán ezt elolvastam. Holnap is csinálok reggel majd kiváncsi vagyok erőssődik e.
Bár lehet inkább veszek HCG tesztet. Mert ma csak azért csináltam LH t hogy hátha kiderül mehetek e tüdőszűrésre.

Ablakmatrica: Majd kérünk fotót róla. Én kicsibe csináltam nem A/4 be de úgy biztos nagyon mutatós lesz:)

Én ma nem főztem volt tegnapról csirkepöri nokedlivel.
Ma még diszitettem a lakást. Eszembe jutott, hoyg a karácsonyi diszeket hozzuk le a padlásról átnéztem mi van mit kell venni. Az égők nem égtek e ki stb..
És találtame gy csomó diszt ami nem fára való hanem a nappaliba tettem . Most már nálunk tényleg karácsonyi hangulat van:)

De holnap mit főzzek?? Na azt nem tudom:(

Kép
csucsu05

Csajok: ma vagyok a 28. napon. Nekem eddig 32 vag y31napos ciklusaim voltak.
És elmentem Wc re nem azt látom, hoyg megjött??
Szóval egy év óta végre 28-napra jött meg.
Ez azt jelenti tényleg a 14. napon volt PÉ-m.
Kár pedig miylen jó lett volna ha a fa alatt lett volna pozítív tesztem.
De ez van.
Viszont a szervezetem jól működik újra 28-napos a ciklusom.
Bár jó lett volna ha most nem jön meg:(
Mindegy holnap már jobb lesz ez az érzés.

Kép
csucsu05

Csucsu! Sajnálom!! :( :( :(
Tényleg jól mutatott volna a fa alatt a teszt! :roll:

de ami késik nem múlik, ha nem is a fa alatt, de hamarosan biztos a kezedben lesz! :) :) ezt kívánom nektek

Kép Kép Kép
asiye

csucsu sajnálom de majd te nyitod januárban a + teszttel az évet :):):):)

nálunk apa nem szereti a zöldbabot :)

nika70
Salgótarján

Csucsu!
Sajnálom hogy nem jött össze de majd januárba te nyitod a sort meg Nika és Andy (remélem senkit nem hagytam ki) :wink:

Kép
Kép
minimano74

csucsu, sajnálom, hogy nem jött össze a baba.

asiye, igazad van, tényleg sokan eltűntek, pedig arwen is sokat van eszemben, meg zsu is :cry:

Nekem sajna 7.6 lett a vércukor eredményem (és még csak nem is a sziruppal, csak zsemle+tej), úgyhogy mondjuk úgy hétvégétől komolyabban veszem a diétát (most a hazaúttal eléggé alávágtam neki, de lehet, hogy pont emiatt lett ilyen).

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szép estét mindenkinek.

Igaza van Asyinek. Másabb lett a topik.
Már én is szerettem volna írni.
Én is sajna kevesebbet jövök, de csak azért mert nincs erőm.
Az émelygés úgy kikészít, hogy csak na. És nem akarok itt panaszkodni, hogy milyen penye, és gyenge vagyok.

Ha jobban leszek, újra itt ülök majd veletek egész nap.
:D

Nika!
Imádom a zöldbab főzeléket, jól is esne most nagyon. Hidegen és ecettel.

Zsuzska sokat dolgozik! És sokat gondol ránk. Hiányzunk neki.
De hogy mi a baj, majd elárulja ő, ha szeretné.

Afra! Őt is megértem. Bár nagyon hiányzik.

Andy!
Tényleg, te hová tűntél?????????????
Ígérted jössz a képekkel.

Arwen, és Kislibus is eltűntek újra.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Cat!
Nagyon csinos és szexi voltál. Megértem, hogy dőltek utánnad a pasik.

Asyie!
Húgoddal mi a helyzet??
Van már baba?

Sissi!
Mikor is mész orvoshoz??

Hogy vagy?? Tüneteid vannak?

picimami

Csucsu!
Nagyon sajnálom, hogy megjött a fránya piri!!

Lehet tényleg kellene emelni a closty-n.

Szorítok neked nagyon!!

És mindekinek aki még várja a gólyát.

picimami

Pici: nem tudom majd kiderül. De ezt még megpróbálom clostival és ha nem jön össze lehet én már nem akarok görcsölni a kistesón. Sok gyerek van aki egyke. Szabina legfeljebb az lesz de én már élni szeretnék nem a napokat számolni. Mert bárki bármit mond hogy nem görcsöl azért aki ygereket akar az igenis számolgat, reménykedik, tervezget stb...
Öregszem és az idő nagyon nem nekem dolgozik.
Össze kell tennem mindkét kezem, hogy van a lányom sok nőnek egy gyerek sem adatik meg.

Szerintem egyszerűen csak az ünnepek miatt csökkent a topicban a részvétel. Na meg többen kismamik lettek és van teendő bőven. Orvoshoz járni, uh, stb...

Kép
csucsu05

Csucsu!

Ha most 28 napra jött meg, az azt jelenti, hogy rendeződik minden a szervezetedben.
Ez pedig igazi karácsonyi baba lesz. :D
Ami azt jelenti, hogy karácsonykor fog megfoganni. Ennél szebb nem hiszem, hogy lehetne.

Pici!

Émelygés ellen kitünő az internet. Eltereli a figyelmedet. :D

Zsu!

Hidd el! Ebben a hónapban összejön a baba végre! Majd jössz a pozitív teszttel, mint Sissi.

Megyek, mert kezdődik a kedvenc dokim. :D
Vendég

Sziasztok!

Bocsi,hogy nem jöttem ma,de apa itthon van és övé a gép.
Van egy jó hirem,úgy néz ki,hogy tudok menni a talira.Még a bnőmmel meg kell beszélnem,hogy vigyáézzon egy picit a Márkra.De azért bemutatom Őt nektek.Legalább látjátok élőben a kis csibészemet.

Pici:kedden megyek dokihoz,de nála nincs uh.Szóval majd kiderül,hopgy uh-ra hova kell mennem.Még semmi tünetem sincs,ill talán nőtt a mellem :) szerintem a harmadik babáál már nem lehet rám melltartőt kapni :D :D

Bocsi,hogy igy eltünök és csak 1szer-1szer jövök.De Márk nem nagyon enged :) ill. játszótéren voltunk ma is délután meg jöttek bnőmék

Náunk ma majonézes kukorica sült krupli és rántott gomba volt.Holnap pedig húsleves lesz és vszinű bolognai rakott tészta.

Asiye:húgoddal mi újság? mikorra is volt kiirva?
Vendég

Nemlajos!

Kaja után egy órával vagy másféllel volt a vérvétel?
Bár a 7,6 nekem magasnak tűnik, de majd a doki is mond rá valamit.
Előtte mikor ettél és ittál utoljára és mit?
És tartsd be a diétát most már.
Szerintem egy hétig szigorú diéta, és utána jó lenne megismételni a tesztet.

Sissi!

Jó lenne, ha Te is tudnál jönni.
Vendég

Eddig csak 5 képet sikerült kiszíneznem, de már olyan izomláz van a tenyeremben, hogy csak na...

Beni simán átvert ma délután. Kiküldött a szobájából, hogy egyedül alszik el, erre egy óra múlva vettem észre, hogy gyanús zajok szűrődnek ki. Játszott. :roll: De utána negyed óra múlva már aludt. :D
Vendég

Holnap nem leszek, mert délelőtt diabétesz rendelés, háromnegyed kettőkor Uh, utána pedig elmegyünk megvenni Beni karácsonyi ajándékait.

Rájöttem mit szeretnék karácsonyra, de sajnos nem biztos, hogfy valóban szükségem van rá. Csak annyira belelkesetem pár napja. Netbook.
Vendég

Cat:Beni mit kap karácsonyra?
Várunk vissza az eredményekkel.
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Csucsu!
Megértelek teljesen. Bármilyen nehéz elhinni is, de én is és sokan ezt éreztük, mint te.
Igazad van. Ha nem is görcsölsz rajta, de minden a babáról szól.
Szedni a gyógyszert, lh teszt, pé, együttlétek, majd menszi ideje..
Sokat figyelsz rá.
Én nagyon bízom abban, hogy sikerülni fog.
Neked is csak emelni kellene az adagon.
Nekem a napi két szem hatott.
És sokaknak így van.

Cat!
Én is pont azt néztem ki. De akkor inkább már egy laptop nekem jobb lenne.
Bár ma én annak is örülök, hogy eljön a fodrász barátnőm, és rendbe teszi a hajamat.
Már úgy nézek ki, mint egy csőlakó.
Tegnap leszedettem a körmeimet is.
Most ala nature választom.

picimami

Sissi!
Már biztos nagyon várod a keddet.
Mennyi idős is lesz akkor??

picimami

Sziasztok! :lol:
Jó reggelt :lol:

Pici!
Hogy vagy ma reggel :?: :?:

Sissi!
Tényeg most mennyi idős vagy :?: :?:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Már 1 órája fenn vagyok,nem tudok aludni.

Pici, Mini:ma vagyok 5+6 napos,kedden pedig 6+4leszek.
Tudom,hogy hülye kérdés,de nincs semmi tünetem ugye az nem baj?Márknál legalább volt egy kis mellfeszülés.

Mini:te nem jössz a talira?

Tényleg hánykor lesz ill. kezdődik?
Vendég

Jó reggelt!

Beni természetesen ikyenkor alszik sokáig, amikor mennünk kellene.

Pici!

Én direkt azért szeretném a Netbookot, mert olyan kicsi, hogy könnyen magammal vihetem mindig.
Csak eg dolog azavar, hogy nincs benne CD/DVD olvasó. Ez eddig elkerülte a figyelmemet.

A körmömet már én is leszedettem, Nincs rá időm háromhetente, hogy bemenjek Budára, ráadásul olyan hülye időpontokban volt csak szabad a csaj...

Sissi!

Nekem sem volt tünet a kb. a 7. hétig. Benivel padig még később.
Mellfeszülést pedig ne is árj, mert még most is szoptatsz.

Tali az Árkádban lesz fél tizenegy-tizenegy körül, szerintem.
Vendég

jÓ reggelt.

Kép
csucsu05

Én sajna :oops: nem tudok menni, mert ugyebár a névnapomat ünnepeljük :wink: és nagyon sokat kell pakolnunk tudjátok költözünk :wink:
De majd a következőre.
Fotókat csináljatok csajok és majd valaki rakja fel ide. :wink:

Kép
Kép
minimano74

jó reggelt :)

sissi nekem gergővel nem is volt mellfeszülésem sőt a 7-8 hétig még émelyegni sem émelyegtem :) de szoptatsz nem is nagyon fog feszülni a melled

Hát igen a laptop apa is nagyon szemez vele meg egy lcd tv-vel képzeljétek kinézte az ajándékomat egy órát a teszveszen vadi új csak azért mutatta meg mert nekem van csak hozzáférésem nekem nagyon tetteszik mindjárt megmutizom :) nincs már órám vagy négy éve elhagytam de hiányzik azért :)
Kép

Gabi neked holnapra nagyon Bldog névnapot :):):):)

nika70
Salgótarján

Mondjuk elsőre nekem sem tűnt nőiesnek de ez a casió női órája és egyrejobban tettszik sajnos fémérzékeny vagyok nem bírok el minden gagyit csak az aranayt meg az ezüstöt :):) így csak olyan órám lehet aminek müanyag vagy bőrrel bevont csattja van és ez ilyen ami kecses nőies stb azok mind fémek de mondjuk én is inkább sportos laza vagyok mint nagyon nőcis:)

nika70
Salgótarján

Nika köszike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem is nagyon jópofi az óra, az én anyukm is fémérzékeny (madnem azt irtam, hogy fényérzékeny :wink: ) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt!

Nem nagyon voltatok már délután.
Hát meg volt a munkehelyi karácsonyi vacsora...

Szarvasgombás cucc volt minden mennyiségben,már azt vártuk,hogy a desszerten is legyen,mert minden fogásban megtalálható volt. :shock: A végén már az illatától is rosszul voltam...
a steak annyira véres volt,hogy neki se kezdtem...
Van aki igy szeretin,de nekem (meg sokmindenkinek a vacsorán)nem annyira jött be.
Amúgy a hangulat és minden egyéb tökéletes volt. :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!
Örülök, hogy legalább a hangulat jó volt :wink: Párocskáddal mi a helyzet???

Kép
Kép
minimano74

Törpiri: neked aztán a steak véresen nem is az igazi kismama kaja.
Meddig fogsz dolgozni amúgy?,

Gabi: holnapra Boldog Névnapot és jó ünneplést:)

Nika: jó az óra nagyon.

Kép
csucsu05

Csucsu köszike neked is :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

jó reggelt!

feszít az enerzsi :) ugyhogy ma amit tudok megcsinálok.
nem tudom mikor jutok gép elé, de majd jövök :) :)

puszi!

Kép Kép Kép
asiye

Gabi...
Párocskámmal most nem tudom mi van....
Tegnap beszéltünk(na persze nem kettőnkről),aztán este hivott,hogy vigyázzak magamra..de az véletlen se jutott eszébe,hogy értem jöjjön,én meg már csak azért se mondtam neki,nehogy az legyen,hogy Ő fáradt én meg cseszegetem....
Nem hallgatom már ezt..eléggé megbántódtam vasárnap,mondtam is neki,hogy azzal,hogy felvettem a telefont nem oldódott meg semmi..
Hát most itt tartunk :cry:

Csucsu..hát tényleg nem kismami kaja volt :wink:
De úgy vettem észre a többségnek is gondja volt vele :D

Ma még minden dolgozó kap egy nagy olasz kuglófot..és kaptunk egy kis vásárlási utalványt,ha már az év végi jutalom elmaradt :?

Még nem döntöttem meddig dologzom....január vagy február vége,majd meglátjuk a kisasszony,hogy viselkedik :wink:
Tegnap nagyon kikészitett...de ma nyugi van :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri: Azért magától elmehetett volna érted. Nem is értem. És mikor akar rólatok beszélni??

Kép
csucsu05

Nem tudom :cry: csak azt,hogy minél jobban szekálom annál jobban bebujik a csigaházába :?
Most várok megint egy kicsit,de közben meg idegesit,hogy nem beszélünk róla!!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri: elhiszem, hoyg idegesit. Hisz egyre jobban közelit a nagy nap és te nem tudsz semmit. Azért a pasik tényleg fúrák. Ha valamiről beszélni kell akkor ők bebújnak a csigaházukba. Te pedig örlödj amennyit akarsz a babával a pocidban.
Nem hiszem, hogy nem veszi észre hogy te viszed a terheket a kapcsolatban. Ő lehet fáradt és nem is mondja hogy érted megy. De te nem lehetsz fáradt úgye??
Jajj de kár hogy nem ismerem a férjed. Azt hiszem elbeszélgetnék vele.

Kép
csucsu05

Bocsi nem férjed. Párod.

Kép
csucsu05

Hát ezzel az egész családom igy van,hogy megmosná a fejét egy kicsi....de nem akarnak beleszólni.

És akkor jön a dumával,hogy jobban szeret annál,minthogy bántson..akkor most mit csinál??? :shock:

Na mindegy...4 hónapig hozznk se szólt az elején...majd csak kibirom ezt is,és talán lesz megoldás... :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri: De ti ezt a babát akartátokközösen?, vagy miért nem szólt hozzád 4hónapig?? Nekem ez is olyan magas.
Miért ő nem volt ott amikor megfogant a baba??
Remélem megoldódik ez a probléma tényleg mert olyan jó lenen ha a kisbaba egész családban nőne fel.

Kép
csucsu05

Én akartam ő meg hol akarta hol nem...2 évig nem szedtem semmit,nem voltunk rajta annyira,hogy mindenáron,és amikor mondtam ,hogy van akkor beparázott...
Idős,gyereke még nincs,eddig "egyedül"volt..én aláirom,hogy ez fura és bele kell rázódni,de máshogy is el lehetet volna intézni... mondjuk ha leülünk és elmondja a félelmeit,vagy akármi.
De ezen már kár rágódni...

Itt van a baby és már most imádom :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó reggelt lányok!
Ma van a sulimban a szalagavató, úgyhogy nem leszek.

Cat: pontosan egy órával vették le a vért azután, hogy megettem egy felvágottas zsemlét egy bögre (3dl) tejjel. A zsemle fehér volt, de magvas (asszem).
Ha lenne bátorságom, felhívnám az orvosom...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bátor voltam, felhívtam, azt mondta, hogy csak egy picit figyeljek oda.
8 felett a gáz szerinte.
Úgyhogy akkor lesz a diéta, amit egy hétig csináltam, és minden jó lesz :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Miért nem hivod ha kiváncsi vagy????
Már biztos kész az eredmény!!!

Rajta :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Beszéltem a bnőmmel és kb 3-4 11-11re oda megyünk a Márkkal, a bnőm meg majd elviszi magával.Utána úgyis jön hozzánk mert este kártyacsata lesz, ill. Ők inni fognak a párommal. :D

Törpiri:hány éves a párod? vagy nem rá értetted,hogy idős?
Vendég

Rá értettem...52... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri: Akkro kicsit érthető ha ilyen "későn" lett apa. Nehezebb most neki ráhangolódnia. De egyben meg repesnie kellene, hoyg össze jött a baba ésmint első gyerekesnek izgulnia kéne értetek.
Akkor nem irom, hoyg ideje lenne ha benőne a feje lágya. Mert ennyi idősen be kellet volna már nőni. De ő ezek szerint későn érő tipus. Anyukája is csak hátráltatja.
Nehéz ez az ügy de neked a legnehezebb szerintem.

Kép
csucsu05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?