Jó reggelt!
Pumpi: köszi hogy tegnap segítettél nekem a tanácsoddal
imádlak
Prevenar: én sírva bírnék fakadni....mert az első és második között is 2 hónap telt el és most pedig január közepét mondott a doki..na az 3. hónapja lesz a 2. után...
sőt most jól el is sírtam magam..mert most mit csináljak????
az már tuti nagyon későn lesz...totál kivagyok...
nem is a beleölt pénz..de szegény gyerekem érted...2szer már megbökték...ráadásul én kicsinek nagyon középfüles voltam..igy félek ő is könnyen az lehet..járunk úszni stb...szóval rizikós...
vki adjon már tanácsot ilyenkor mit kell tenni...
merthát a dokihoz mégse mehetek oda hogy maga akkor is az én fiamnak adja be a többi gyerek meg engem nem érdekel...
na most felhívtam a védőnőt..most nem ér rá mert épp prevenar oltásokat adnak be délig
jajj komolyan most tényleg nem lehet venni már ezt a hülye oltást??
vki vmi címat ahová írni lehet a kedves eü miniszternek??? emlékszem már volt aki irt neki...
bocs hogy igy kiborultam...tudom vannak akik túlzásnak érzik amit irok vagy csinálok de na...tök kivagyok...
Emi: sztem tök szupi az etetőszék
és jó áron is van.
A Mikulások tényleg nagyon édik voltak egytől egyig
Az uszópajtinőnknek pedig sok sok gratula a felálláshoz...
ja és lányok én lehet tudatlan vagyok de ....nem túl korai 7 hónaposan állni???? vagy??? mert mondják anyuék hogy tesóm 9 hónaposan már járt ..de huuu..remélem Bubimacim nem akar olyan hamar felállni...
én még mindig kari ajcsikon vagyok ki....
ugye tőlünk nem kap semmit már...(nincs pénz a ház miatt)
de...anyuék tesóm venne neki..de nem tudom mit..néztem tegnap Brendon teljesen kivan ürítve...a tanuló kutyus már nincs fennt az oldalon hozzájuk már sose többet nem hoznak..nem rendelhető termék..ami van a győriben az meg nem sok választék..komolyan és nem bírom elképzelni egy csomóról hogy eljátszana vele...annyira gáz...
ugyh a kari tippeket továbbra is irjátok ám meg képpel együtt
mert lassan tényleg nem kap semmit...
a bébitaxi pedig nem igazán jött be...egyenlőre...sajnos kompnak akarja használni...meg nem engedi magát bekötni...
most a játszószőnyeggel is ugy vagyok hogy meg fogom hirdetni...mert abszolut mindegy neki min fekszik...ez meg már nem köti le..a két lécet is már rég le kelett szerelni róla...szóval végülis már csak arra használom hogy pléd legyen alatta...aztán elég drága volt ahhoz...