Új privát üzeneted érkezett!

Jah, de én mindig azt írom, csajok, amire emlékszem a dolgo kapcsán, vagy amit olvastam-hallottam, szóval nem vagyok cseppet sem szakértő! Ne hallgassatok rám!
Vendég
 


Bocsi, csak még 1 vmi. Elfelejtettem előbb... Annus! Neked még megvan az a link, ahol meg lehet csinálni, hogy feltöltesz anyáról-apáról képet, és lesz belőle babaarc? Mert próbáltam visszakeresni, de feladtam... Az oldalszám is elég, ha vki emlékszik... Köszi.
Vendég
 


Mozza: a védőnőd elég fura. De amúgy az enyém sokkal többet rendel be, mert minden hónapban kell mennem! TÜncivel is kellett és most is, pedig mit mondhatna még? De elég lelkiismeretes. AMúgy nálunk úgy volt (ez nem mindenhol van így, valamiért nem egységes, inkább szokásjogon alapszik), hogy szülés után egy ideig hetente jött a védőnő (asszem 6 hétig), aztán havonta 1 éves korig, és most kéthavonta jár. Nekem ez megfelel, mert jobb, mintha nekünk kéne bemenni. Az elején meg külön megnyugtatott, hogy jött, mert ő nem az a paráztatós fajta, és sose izgatta magát, hogy mekkora a gyerek súlya. Nyilván rendben volt, pedig én mindig izgultam picit, hogy nem hízik eléggé. Meg hogy van-e elég tejem. Na ő nem paráztatott rá ezekre egyáltalán és ez jó volt.

Kép
Kép
tinu
 
 

 
 

Dóri!
Itt a link! http://www.vw.com/vwhype/babymaker/en/us/

Pocak:természetes h érzed h húzódk a hasad stb,mert ugye csak nő a méhed,benne a baba stb.Tőlem is kérdezte a védőnő h fáj a hasam?Mondom nem éppen fáj,de érzem néha.És rögtön mondta h most ugye sokat fog nőni a baba,ne ijedjek meg ha jobban érzem.

Na a karácsonyi ajándékokkal jól állok!Már csak 1-2 van hátra! Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára annus11 2008.12.10 20:11-kor.

annus11
 
 


Annus,
a pocakhúzódásal megnyugtattál, mert már ezen parázok egy 1 órája, hogy biztos valami nem stimmel odabent :(

Mindjárt megnézem a babagyártót is :)

emese1979
 
 


Ja ami kimaradt!
Panndi!

Gratula a babához!Télleg szép nagy!Mondjuk én még nem töltöttem be a 18.hetet és akkor volt 39.6 mm a BPD,másnap meg 41.5.....ki érti ezt :lol:

Ja a videót nem én vágtam össze,mert nincs hozzá program a gépemen,de majd itt is meglesz,és akkor nem megint öcsémnél kell lobbiznom :wink:

annus11
 
 


Emese!
Télleg ne aggódj ezen!!!!Húzódni fognak a méhszalagok,kell a hely a babának!!!!Amúgy én magne B6ot szedek rá,biztos az is sokat használ!

annus11
 
 


Sziasztok, Gyöngy most elaludt, gyorsan jövök. Szegénykém alig alig aludt éjjel, most is nyűgös, fél 4-re megyünk dokihoz. A mai nőgyógyászt lemondtam, január 8-ra kaptam időpontot, így összesen 9 hétig nem fog látni.
Gyöngynél 4 hetente jártam, most 5 hetente megyek, engem is megnyugtat, mert a méhszájat mindig megnézi, hogy zárt-e. Nála 6000/alkalom, a szülés pedig 60 ezer, ami a többi doki ismeretében szerintem jóár. ráadásul amikor Gyöngy született pont magánrendelésről rángattam el, így rajtam nem keresett annyit, mint aznap délután keresett volna, mégis rögtön szaladt. Ezért mentem el táppénzre, hogy ki tudjam őt is, meg a szülésznőt is fizetni! :-)

Tinu, a Szent Imrés szülésznők messzeföldön híresek, hogy jók, remélem Te sem csalódtál, nekem a gátvédelem oltárira bejött.

Egyébként 4-szer kell elmenni a dokihoz (akár maszek. akár SZTK)ahhoz, hogy az egyszeri segélyt, ami most kb 65 ezer forint megkapjuk. A védőnőnél nincs ilyen előírás, hogy hányszor. Én oda is kb 5 hetente megyek, Ő vizsgál vizeletet, ami engem szintén megnyugtat.
Szülés után nálam 3-szor volt, mondta, ha nincs baj és látja az anyukán, hogy Ő is jól van, akkor inkább a kissebbséget járja többször, mert ott jobban kell a segítség. Nekem nem is hiányzott hogy jöjjön, pedig rendes nő, de ha bármikor felhívtam a mobilján, mindig készséges volt.

Na megyek eszek valamit, ma még nem is reggeliztem, de Ti fontosabbak voltatok! :-)
Vendég
 


Mozza, köszi! :-)
Nincs mit feltennem, az előző pocakfotó óta semmit nem nőtt a hasam, csak a fenekem! :oops:
Vendég
 


Böbi: persze, hogy elégedett voltam a gátvédelemmel, hiszen nem kellett vágni. Pedig sokat mondták, hogy első szülésnél még gátvédelem mellett is előfordul, hogy vágni kell. Jó, Tüci nem volt óriásbébi, csak normál méretű. De tökéletes volt a gátvédelem, szülés után úgy éreztem magam alulról, mintha nem is szültem volna. Simán ültem, tényleg semmi, de semmi rosszérzésem nem volt. Gyöngynek gyógypuszik innen, habár nem én adom őket, mert nekem is fáj a torkom. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Fabri! Sajnálom, hogy nem kaptad meg, írtam pedig jó sokat! :( A kaparászás nálam is volt. Aztán egyik pillanatról a másikra beindult! :) Most már inkább a mozgását érzem, de sokszor csiklandoz is a pocim nagyon. Nem ám a bőröm, hanem belül!
Ha látlak a Margitban, inkább diszkréten megszólítalak! :wink: Vérvétel megvolt igaz? Hogy bírtad a terhelésest?
Annus! Nagyon szuper a videó! Az a boxolós kép meg nem semmi!
Emese! A hashúzódáshoz már kezdem hozzászokni. Nekem az a tapasztalatom, hogy 2-3 hetente nő nagyobbat a hasam. Akkor nagyon húzódik, enni is kevesebbet tudok, mert úgy érzem felrobbanok. Most is éppen így vagyok! Szerintem ekkor nő a méhem. Aztán meg néhány hétig egész jó! Én úgy képzelem, hogy ekkor meg a baba nő nagyot! De kitudja, csak valahogy így érzem! :) Szóval egyáltalán ne izgulj, teljesen normális. Bár a MagneB6-ot én is rendszresen szedem, főleg ha nagyon feszül.

Szép napot!

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára adraci 2009.11.21 14:53-kor.

Kép

Kép
adraci
 
 


Dolgozz is, ha bírod, én is dolgoztam 36. hétig. NEkem így volt jó.

Hasam inkább az utsó trimeszterben keményedett gyakrabban, de akkor bekaptam egy Magne B6-ot és elmúlt.

Nagyon kalandos délelőttünk volt, negatív értelemben. Elindultunk Majával egy barátnőmhöz, kikanyarodott elénk egy Tanuló vezető oktatóstól, kb 5-tel döcögtünk utána. Pont kezdtem ideges lenni, de gondoltam sebaj, ha kikanyarodunk az utcából úgyis megelőzöm.
Erre kikanyarodás előtt, Majának oda kellett adnom az innivalóját, meg a zenét elindítani, 1 másodpercre néztem hátra hozzá, a tanuló vezető meg lefékezett én meg belegurultam kb 2-vel. Villamos síneken kell itt nálunk átmenni, belátni az egész terepet, ha nem tanuló van előttünk, nem áll meg, ez volt a pechem.
Persze nem akarom rá hárítani, az én hibám volt, figyelni kellett volna rá jobban.
12 éve vezetek és még nem történt velem ilyen, azt se tudtam mit kell csinálni. A mi autónkon egy karcolás sincs, neki meg a Suzukiján lejött a festék, meg megtört a lökhárító az egyik csavarnál. Kitöltöttük a kárbejelentő papírt. AZtán hívtam férjemet, ő meg lecseszett kicsit, hogy miért nem hívtam, jobb lett volna, ha kp-ben fizetünk, akkor nem sorolnak vissza minket a biztosítónál....

Szóval most jó szarul érzem magam :-(
pumuklii
 
 


Én 3x2 Magne B6-ot szedek egy nap, és még így is iszonyatosan fáj és keményedik a hasam. Persze, pihenjek többet, de köszi, hogyan? :?
Vendég
 


Sziasztok!

Pumukli
Na az ilyen eset roppant dühítő. :( De még jó hogy nem tört meg a kocsitok. Egyébként szerintem tanuló vezető után veszélyesebb menni mint előtte, mert vele mindent betartatnak, amire az ember nem is számít.
biztosító :x

Annus
Nagyon jó az uh-s összevágás, jól lehet látni a babátokat :) , pont ezért nem értem hogy a doki mért nem látta a nemét, hiszen amikor szembefordúl, és nem az arcát mutatná az uh, csak lehetett volna látni valamit, nem? Vagy összezárta a kis lábait?

Doki
Én kb 4-5 hetente járok, a dokim nem is szokta felhívni a figyelmemet hogy jöjjek ám, csak mindig annyit mond elköszönésnél, hogy na majd egy hónap múlva.
Szerintem elég lenne a 12.héttől akár 6-8 hetente is járni, mármint ha problémamentes a terhesség, de hát én is kiváncsi vagyok :)
A szülésnél 50 rugót adtam, nem mondta ezt se csak kb tudtam hogy ennyi a tarifája. A varratszedésnél fizettem. Most is ennyit akarok adni, nem többet.

Szülésznő
Volt a kórházban egy nagyon jó fej, már hírből ismertem iszonyú nagy szájú, dumás nő volt, őt választottam, nagyon jól tettem mert egyáltalán nem hagyott magamra szülésnél, fogta a kezem szórakoztatott, mindent intézett, irányított, külön WC-t nyittatott mikor beöntést kaptam, nehogy összeszedjek valamit ott, ahová a többiek jártak. Apa kicsit bizonytalan volt hogy bennt legyen-e szülésnél, simán meggyőzte,: Apuka itt marad és kész, itt egy ágy Anyuka mellett idedőlhet ha nem bírja és pont. Úgyhogy Apuka rámnézett mosolygott és maradt :)
Na mindezért 20.000Ft adtam, úgy éreztem simán megérdemli.
Még a dokimat is ő irányította, meg is mondta neki, hogy doktor úr nagyon elfelejtette hogy mikor az ön kisfia született , maga is itt toporgott izzadt tenyérrel, emlékszek ám! :) A dokim is csak vigyorgott.

K.
krém
 
 


Sziasztok,
csak bekukkantok, aztán irány a vizsga.

Annus,

nézd mit találtam Neked:
http://otthonkreativan.hu/content/szab% ... n%C3%A1hoz
[url][/url]
http://otthonkreativan.hu/content/szopt ... Dt%C3%A9se

Nekem kicsit hülyén jelenik meg az oldal, egészen le kellett görgetnem, hogy lássam a lényeget.

Szép napot mindenkinek.
Esztó

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


A képek a csajokról egytől egyig nagyon édesek!! :)
krém
 
 


Vanni:Nem tudtam beszkennelni a terveket, de találtam egy hasonlót, és itt a méretek is megvannak.Mi a pelenkázó rész alatt hagyunk helyet egy polcnak ami a képen az oldalán van.

kép


Susycat:19. hetemet taposom:)
harhaj
 
 


Lányok! Egy picit ijesztő ez a program. Szinte kidobta Samut! De legalábbis hasonlít rá tényleg...
Vendég
 


Hát nekem elég vicces fejű gyerekek jöttek ki...:) lehet a kép választásom nem volt jó.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Farkas
Jobbulást Gyöngynek!

Eszter
Megy a drukk a vizsgához.

NA megyek vasalni.

Sziasztok :(
krém
 
 


Adraci! Nekem nagyon nagy segítség volt, és most is az, hogy a barátunk az orvosunk. Így semmi kérdés nem volt benne, hogy bízhatok-e a döntéseiben. Teljesen biztonságban éreztem magam. Szóval nekem ez nagyon jó így. De azt nem hiszem, hogy jó politika, ha más kíséri végig a terhességet, és másnál szülsz. Persze, lehet, hogy ez csak nekem fordul meg így a fejemben, de aki 9 hónapig végigkísérte az eseményeket, feltehetőleg jobban fel van készülve egy pont a te esetedben történő hirtelen, váratlan dologra, míg ha vki először a szülésnél lát, hát nem tudom. Bár biztos a felkészült orvos rögtön, ránézésre tudja, mi a gond esetleg. Szóval nakam csak annyi ezügyben a tapasztalatom, hogyha egyébként az életben is megbízom az orvosomban, mint emberben, akkor sokkal könnyebb bízni a számomra kérdéses helyzetekben is, mint orvos, a döntéseiben.

Nekünk nagyon jófej a mostani védőnénink, ő Samu fogantatása óta már a 6., szóval remélem, mivel már megkedveltük, ő marad mostmár Samu és Pindur, meg mellettem is...
Vendég
 


Ja, Eszto, hajrá a vizsgához!
Vendég
 


Én sűrűn járok dokihoz, Zsófival is így volt, akkor még a kórházba jártam hozzá, szóval nem a pénz miatt rendelt vissza sűrűn, csak látni akart :lol: Most magánrendelésre járok, mert egyszerűbb így Zsófival, mivel az itt van Dunakeszin, a kórház meg Pesten, de hát vérvétel, genetikei UH-k így is a kórházban vannak. Mi is 50 ezret adtunk neki, ő nem mond tarifát, mi ennyit gondoltunk jónak. Amúgy sem egy drága doki, 5000 Ft a magánrendelése.

eszter: ügyes legyél :)
Vendég
 


Na kicsit elbóbiskoltam a vásárlás után....gyorsan még kaját gyátok,aztán doki!!!!


Eszter!

Köszi a linket!!!Át fogom tanulmányozni :wink:
Ja és a kép választásánál figyelni kell h télleg jó képet tegyél fel,tehát szemből,azt hiszem csukott száj kell,stb.Ott van leírva vhol....Az egyik az kreált kép nekem is borzalmas volt,meg is ilyedtem :lol:

Dóri!
Örülök h téged is lekötött ez a "hülyeség". :lol: :lol:

Krém!
Azért nem látta mert törökülésben gubbasztott és a köldökzsinór az ölében volt...én pl azt mindig kukinak néztem,de csak a zsinór :roll:

Pumukli!
A lényeg h jól vagytok!!!!A kocsi csak egy tárgy!Ne is foglalkozz vele!!!!!És tessék figyelni ilyenkor! :wink:

Adraci!

Én is az ismerőst választanám!Persze ha nem zavar hogy ő vizsgál!Max egy másik dokit válassz onnan,de legalább lesz ismerős és ha bármi van ő bizti segíteni tud!!!!

Csadra!Én is így érzem.Hogy néha jobban fáj,bizti akkor nő a éhem,aztán kis nyugi majd kezdődik minden előről!

Tinu!
Irigyellek a gátvédelemért!!!Remélem h it is lesz...bár vhol az első babánál nem is alkalmazzák.....

Farkas!
Én is puszilom Gyöngyöt!Én egészséges vagyok,nyugodtan átadhatod neki
:wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Na voltunk Uh-n és mi lesz a gyerkőc?!..., hát nem lány, ha nem fiú.
Most kezdhetem újra átnézni a neveket, mert én lányra készültem, de nagyon.
Van valami gáz a méhlepénynél és a gyerkőc agyának a bal kamrájánál. Most megint izgulhatom szét az agyamat, mint Marcinál, hogy minden jó legyen. Dokim meg konferencián van Belgiumban, így telefonon beszéltünk, hogy hétfőn robogjak be hozzá.
Szóval most hétfőig várhatok, hogy megtudjam mekkora a gáz.
Úgy látszik nekem sosem lesz egyszerű terhességem.

Inci

Kép
Kép
incike
 
 


Szia Inci,
jól rád ijesztettek, nem mondták mi az?
Könnyű mondani, hogy ne parázz, amíg nem tudsz meg mindent... Próbáld meg! Az a hétfő is még olyan messze van, ilyenkor lassan telik minden perc.
Marcival mi volt? Lehet lemaradtam.
pumuklii
 
 


Reméljük, hétfőn kiderül, hogy nincs nagy baj! Drukkolunk.
Vendég
 


Pumukli

Marcinál ugyan ennyi idősen derült ki, hogy miomám van mellette + kinyílt a méhszáj, akkor várni kellett, hogy melyik győz majd a fejlődésben .
Szerencsére Marci fejlődött gyorsabban így megmaradt.
Műtéti úton nem lehetett eltávolítani, mert méhen belűl volt ez a jóindulatú daganatnak hívott mióma. 6 hónaposan megindult a szülés így befektettek és gyógyszeresen visszafordították a folyamatot, onnantól nem dolgoztam.

Most meg a Uh-s Dr.-nő szerint ez mé nem vészes eltérés a két agyfélet között, de nézze meg a doki , mert lehet kromoszómarendellenesség is. Na kössz.

Kép
Kép
incike
 
 


Hú, akkor nem volt könnyű a terhesség, de gondolom Marci kárpótol mindenért.
Hétfőn gondolunk rátok, addig is nehogy utánaolvass ezeknek az interneten!
pumuklii
 
 


Igen Marci kárpótol minden izgalomért.

Kép
Kép
incike
 
 


Incike, nagyon sajnálom, hogy már megint nem egyszerű a terhességed, de bízznuk benne, hogy minden rendben lesz. Drukkolok hétfőig, hogy kibírd a lehető legkevesebb idegeskedéssel!

Pumuklii, nem tudod felhívni a tanulót és visszacsinálni? Én is egyszer koccantam eddig, betétlapoztunk, mert a csaj ordibált, hogy f.sz vagyok, aztán megvártam ameddig másnap lehiggadt, felhívtam és még abban is benne volt, hogy az én szerelőmhöz menjen el. próbáld meg, elvileg rajta van a száma a lapon, azt meg szét lehet tépni!

Hazaértünk dokibácsitól, vírusos torokgyulladás és herpesz a mandulán! Hallottatok már ilyet? Azt mondta, hogy még 4-5 napig várható a magas láz és reméljük, hogy nem terjed szét az egész szájban.
Köszöni szépen mindenkinek a gyógypuszikat, küldjetek még!
Vendég
 


Bocs, még valami Pumuklinak. Az a baj, hogy akár 20 ezer forintos kárt okoztál, akár egy 10 milliós kocsit törsz totálkárosra, a biztosító ugyanúgy visszaléptet, ha jól tudom, akkor kettővel (de lehet, hogy csak eggyel).
Szóval ha kicsi a kára a tanulónak és belemegy, akkor jobb a kp.
Vendég
 


Gyöngyvirágnak gyors javulást kívánok.

Kép
Kép
incike
 
 


2 kategóriát lépünk vissza. Az oktató kocsija volt, férjem megnézte neten. 30+áfa a lökhárító plusz a fényezés, így nem biztos, hogy megéri nem bevonni a biztosítót.
Javulást Gyöngynek, hosszú hetetek lesz. Hol kaphatta el? Jártok gyerekek közé?
pumuklii
 
 


Szép estét Nektek, Kismamik!

Nagyon elfáradtam ma,de visszaolv.és jövök. :)

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Incike!

Remélem csak elnéztek vmit!!!Hétfőn drukkolok h jó hírekkel gyere!!!!!Addig meg nyugi!!!Ja és gratula a fiúhoz!!!!


Farkas!
Jaj szegény kislány...akkor most kúrálhatod!Reméljük nem tart 5 napig a láz :shock: Sose hallottam herpeszről a mandulán....

Nálam minden oké!Most jöttem a dokitól!Baba jól van,majd vmikor januárban kell visszamennem!Mozog mint a sajtkukac!Megnéztük uhval,minden oké volt.Egyenlőre nem küldött sehova,nem adott beutalót.Szóval most januárig pihi,már ami a dokit illeti :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Na megjöttem dokibácsitól és minden rendben velünk, sokat mocorgott, és mindene megvan, méhszáj zárt! :lol:
Ja és ő nem szégyenlősködött, simán megmutatta a lába közét, ahol bizony nem volt kuki! Kislány a drága, és a doki szerint már nem fog megkukacosodni! :D :D :D :D

Tudom, hogy ritkán jelentkezem, de mindent elolvasok ám! :oops:

Annyira irigykedtem a tali miatt a csokizóban, dehát Bp. messze van! :cry:

Mindenkinek gratula a szép babákhoz! :wink:

Gyöngynek sok gyógyítópuszi!! :wink:

Azért remélem nem nehezteltek rám a ritka jelentkezésekért! :lol:

Mindenkinek sok puszi!

Annus, a tábliba köv. UH dec. 22., aztán doki jan. 7.! Köszi!

KépKép
ancsika80
 
 


annus: adataid nincsenek, hogy mekkora a baba?
Nekem volt gátmetszésem, és izé... azóta sokkal jobb a szex :oops: :wink:
Vendég
 


Akkor újra itt!

Babucik édesek,a betegnagybabóknak,és anyukáknak jobbulást kívánok!!!!

Én is havonta egyszer megyek dokibácsihoz,és a védőnőhöz is. :)

Tinu,Böbi!Mit értetek gátvédelem alatt(krém,torna?)Tudtok ezügyben okosat? :oops: Köszike előre is! :wink:

Csadra!Igen ma voltam afp-n.Nekem nem kellett terhelést csinálni,nem volt magas a cukor.Az kicsit gáz volt,h.hallottam,amikor a második fiolába szívta a vért... :(
Utána két automatic kávé,és csak akkor mertem autóba ülni.

Az én dokim nem sorolható az olcsó kategóriába...(sajna). :(
8e.alkalmanként,és 100 pénz lesz a szülés.
De meg vagyok vele elégedve.

Szép estét Nektek!
:)

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Panndi!
Nincs!Nem mérte meg a doki,kicsi az uhja.Meg annyira mocorgott...ott ülhettem volna reggelig mire el tudja kapni :lol: De jobb is ha nem tudom,mert a múltkor is beparáztam h túl nagy a baba!

Ancsika!
Gratulálok a kislányhoz!!!

Én meg mindjárt bőgök,sose tudom meg h fiú vagy lány :cry: :lol: Én leszek az utolsó aki megtudja...kivéve Dórit,bár ha elöbb szül mint én akkor van esélyem rá 8)

annus11
 
 


Én sem tudom.. pedig ugye egy héttel idősebb a baba a koránál, szóval már majdnem 20 hetes, de nem mutatta meg :lol:
Vendég
 


Nyugi Annus!Én sem tudom még...
Talán 22-én a genetikain.DE nálam még mindig az tartja magát,hogy csak egészséges leszen!
Képzeld a link előtt bejön a VW jel,és nem tudom eltüntetni.Lehet ez a ludas... :oops:

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Fabri!
Fogalmam nincs hogy mi lehet a bibi nálad...lehet h vmi beállítási gond...de akkor az nálatok a gépen vagy ilyesmi,passz!

Nekem is az a lényeg h egészséges legyen!!!Csak olyan jó hogy már ennyien tudják a nemét,tőlem meg mindenki érdzgeti...és nem tudok válaszolni rá :cry: Sajna a genetikain már túlvagyunk....ott se derült ki ugye.Na de majd januárban! :wink: A doki azt mondta akkor bizti lány ha így rejtegeti :lol: :lol:

annus11
 
 


Dearanyosak vagytok, hogy így izgultok a picik neme miatt! :D
Dórihoz hasonlóan mi sem szeretnénk megtudni, majd csak ha élőben láthatjuk!
Miccsoda meglepetés! :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Hát meglepetés, az tuti, de én kíváncsi vagyok :oops: Meg szeretném a nevén szólítani, na meg Zsófinak is szeretném nevén nevezni a kistesót :wink:

Jajjj, nem is mondtam, éjjel nálunk kötött ki Zsófi, csomószor felsírt, és úgy hasbarúgott egyszer, hogy hangosan feljajdultam :? Még jó, hogy pont ma voltunk UH-n...

Gyöngynek jobbulást!
Vendég
 


Fabri: gátvédelem alatt konkrétan azt értik, amit a szülésznő csinál szülés közben. Nagyon professzionálisan nem értek hozzá, azt tapasztaltam, hogy a kitolás lassabb, időnként nem szabadott nyomni. Az uram látta is, mit csinált a szülésznő, veszettül olajozott odalent és valamit még biztos, de nem tudom mit. A gátat pedig tényleg lehet felkészíteni gátmasszázzsal a harmincvalahanyadik héttől, mi csináltuk is a férjemmel kb. kétnaponta, de nem egy nagy élmény. Szerintem most kihagyjuk. Ahhoz szintén lehet venni gátmasszázsolajat (én a DM-ben vettem) és uccu. A pontos technikát én nem is tudom, de le van rajzolva az olaj tájékoztatójába. Gondolom, az interneten is lehet találni valami útmutatót. De még ráérsz. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Nagyon örülök, hogy jól vagytok, meg a babák is, akinél gond van, vagy lehet, hogy gond, sok szeretettel gondolunk rátok és drukkolunk. Reméljük Gyöngy is hamar meggyógyul, én sem hallottam még mandula-herpeszről. Jujj!!!

Azért azzal a május elejei időponttal sztem, Annus, ne aggódj, te előbb tudni fogod... :) Viszont, ha nem szülsz előbb, Adraci, akkor lehet, hogy te leszel az utolsó, mert nálunk mindenki mindig korábban szült a kiírtnál (én is...). :) Mmint a férfiak nem, de ők kiíírva sem voltak... :)

No jó, mára asszem befejeztem az okosnak levést.

Remélem a biztosítós-autós ügy is hamar rendeződik... Nem szerettem volna a helyedben lenni... Bár velünk is történt már néhány dolog. Majd leírom...

Üdv, jó éjt.
Vendég
 


Tarifák-szülésznő:
Tinu, nálunk közölte a foki, hogy mennyi a szülés... Igaz több héttel később rákérdezett, hogy akkor a szülésnél is szeretném, ha ott lenne? Hát, majd lehet, hogy idő közben lemondom,. Majd az anyagiak eldöntik, meg utána olvasok a többi ottani orvosnak, ha nincs hentes közöttük, akkor lehet bízom a szerencsére, hogy ki lesz ügyeletes, amikor én szülök. Szülésznőt tuti felkérem, már kiderítettem, hogy kit istenítenek, (neki 20ezer ft a tarifája)

Harhaj, nagyon köszi a képet! (Nektek a pelenkázó méylsége és a perem magassága ugyanekkora?

Paráztatás fél infóból
Incike, ezt nagggyon nem szeretem, amikor mond valami ilyesztőt a doki, de nem részletezi, és pl nem azt mondja, hogy nem kell rosszra gondolni, csak elővigyázatosak vagyunk, vagy ilyesmi.. Nekem is tegnap megnézte jó UH-val a kórházban, és annyit mondott, hogy améhlepény takarja az egyik szemét, minden mást lát.. most akkor lehet, hogy nincs csak 1 szeme? Inkább ne is mondta volna... Mindegy, jövő héten megyek 18-heti genetikai UH-ra, akkor majd remélem kiméltóztatik bújni őkegyelme a méhlepény mögül:)

Annus, én sem tudom biztosra, hogy kukis vagy puncis -e az én babám... ügyi vagy, hogy varrsz!

Hajna, köszi szépen a képeket! :)

Hú, ez a gátvédelem... majd én is megkérdezem a szülésznőt, hogy ő alkalmazza -e. Panndi, akkor szúkebbre varrták össze, mint volt?
Olaj: Na, majd veszek masszázsolajat... még ott is kenegethetem? Hmhm... a pocim is nehezemre esik naponta kenni... lehet, hogy kellene, még akkor is, ha nincs rajta semmi csík egyenlőre? Anyukám kérdezet, neki nem volt egy sem.. remélem rá ütöttem -e téren...
vanni
 
 


bocs, ijesztőt... kicsit korán van... ez a magyar nyelv: ilyen, de ijesztő... an angol sokkal könnyebb:)
vanni
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: