Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Köszi a drukkokat, még ma is van egy vizsga du, meg zh-k. :? Már voltam ma boltban, és megcsináltam öt beadandót :shock: Egyszer csak vége lesz...

Visszaolvasni nem volt erőm :oops: , bocsi :oops:

Bridget, grat a laptetűhöz! Hozzon szerencsét, és legyél babás!!! Ez parancs volt :lol:
Vendég
 


Kitty
A laptetut loptam mert nem jott senki :oops: De a parancsot igen is ertettem 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Szia!!!

Nyugi a laptető-lopásért, rád fér! :wink: De most aztán hozzon szerencsét! :wink:

Mikor tesztelsz?

Jó a teknősös vonalzó! :D

Ma voltál suliban? Nekem majd negyed tízkor megy a buszom, kicsit ráérek addig - vagyis megcsináltam még egy beadandót :oops:
Vendég
 


Holnap reggel pipilek egy pozit ha addig nem jon meg :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nem mentem suliba :oops: :oops: De te nagyon ugyi vgy 8) :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Akkor holnap számonkérés :wink:

Én meg megyek művelődni 8)
Vendég
 


Sziasztok!
Ez igen kora reggeli dumcsi party!! De kár, hogy én kimaradtam! Pedig most itthon vagyok szal ráérnék!

Kitty! Gratu a sok vbizsgához és szoritok a zh-hoz! Lassan indulsz isVagy már lehet el is indultál! Kéz és lábtörést, de ne szó szerint!!!! :lol: :lol: :lol:

Brid! Örülök, hogy apával szent a béke! Azért az, hogy egy szál öltönyben megy dolgozni az nem járja! Igen is fel kéne vennie valami kapcsi félét! Én tudom, hogy az öltönyös pasiknak pont erre a célra ki van találva egy jó fazunú kabát ami szövet! Szal szerintem nyugodtan vehetne magának egyet vagy az is lehet, hogy van neki otthon?? :roll: :roll: :roll:
És ha már egy kicsit köhög akkor adjál neki jó sok teát! Igyon sok folyadékot, hátha helyre billenti a vacsiig! Mikor is lesz a vacsi??
Piri meg szerintem ha holnap reggelig nem jön akkor holnap reggel pipilsz egy szép zebrásat! De mért nem pipilsz eggyet ma is! Ha elég a hcgd akkor nem muszály az első pipinek lennie!!! Vegyél egy 10-es erősségű tesztet!
És suliba mrt nem mentél??? Apácska nehogy ezért harizzon rád! És igy, hogy fogsz levizsgázni??

Csucsu! A gyerekszoba lila és zöld lesz! Ez jó mind2 n2mű babonak és vettünk hozzá foszforeszkálos bordürt! OLyan napocskás! Alig birtam rábeszélni apácskát! De a végén meggyösztem!

Na lassan megyek, mert anyumák hívtak magukkal shoppingolni! Nem nagyon van kedvem menni! DE megyek iszom egy coffet azt , majd meglátom milyen lesz a hangulatom!
Ja és fájdogál a fogam! :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


itt vgyok am minnya elolvasom mit irtatok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na szal Noci
Igen van neki olyan kabija...itt mindenki mindig oltonyben jar meloba :roll: Nem is egy kabija van de o mar csak ilyen :roll: Teat itatni vele?!?! :shock: aaaaaaaaah felejtsd el :roll: o nem olyan es mar irt,hogy rosszabbul van ugyhogy nagyon ugy nez ki nem jon :roll: A vacsi pentek este lesz szombaton meg a barijanak lesz szulinapja :roll: ma meg fiubuli van azaz a fiuk taliznak vacsi es kis ivas :? De o szerintem korabban hazajon mert nem lesz jol :wink: En meg a csajokkal megyek vacsizni :roll: Az a gaz itt lattam 50-est meg talan van 25-os de ennyi...10-es meg otthon se naon kaphato a boltba soot :roll: Mar vettem tesztet es pipiltem is :oops: de nem tom eldonteni most ez mien szal majd holnap reggel 8) Meg csak 3hetes 6napos lennek haaaa lennek :roll: szal meg nem olyan sok az... :roll: Suliba meg azert nem mentem mert nem volt kedvem :? A tegnapi nem menetelemrol nem tud :oops: a mai meg majd megmondom nem volt kedvem amugy is most elso dologkent kikell deriteni mivan :roll: :? :oops: :roll: Vgyis ki van azaz,hogy van-e valaki a pocimba :roll: Vizsgak nem lesznek februarig es en ezeket mar mind tanultam tavaly :roll: Most masodszor tanulom oket 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Szoritok, hogy szép zebrás teszted legyen karira.
Viszont te tudsz valamit az LH tesztről mint jóstesztről??
Az igazság, hoyg én ma csináltam LH -t mert délután kéne mennem tüdőszűrésre. És ha baba van az nem nagyon jó neki. Mikrotól pozítív az LH teszt ha jósteszt??
Sajna HCG nem volt itthon. De LH az van bőven. Csak nem tudom, hogy mi számit pozítívnak.
Na meg most merjek elmenni tüdőszűrésre délután vagy ne.


Kitty: nagyon ügyes vagy és tele vagy energiával. Kirtartást még a Zh-hoz is. :)

Nócika: képet kérünk mindenképpen mert kiváncsi vagyoka két szin együtt hogy néz ki.

Kép
csucsu05
 
 


LH tesztet en nem vennek keszpenznek...azt nem arra talaltak ki :!: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: én sem vettem annak írtam is. Csak dilemmában vagyok mert egy tüdőszűrés viszont ártana ha lenne baba.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Épp most értünk haza anyumékkal a nagy karis bevásárló körütról! Na ez igy elég gáz, mert igy nem sok mindent tudtam megcsinálni amit akartam azaz nemhogy sokmindent, hanem egyenesen semmit! Most gyorsan csinálok egy paradicsomos húsgombocot! Imádom, bár töltött paprikát azt jobban csipázom, de most a paprika az aranyárban van! Valahogy 800 Ft-ért kissé huzos a paprika!

Csucsu! Szerintem, ha bizonytalan vagy akkor mért nem várod meg mig megjön vagy azt hogy nem! Én nem mennék a helyedben szürésre! Annyit szerintem igazán halaszthatsz! Szerintem várj! És amugy mikor is nem kéne megjöjjön Pirikéd??

Brid! Apa nem szereti a teát?? Akkor nyaljon mézet! :lol: :lol: :lol:
És mit láttál a teszten?? Csak nem halvány csikot????????? Tedd már fel! Ne csigázz már tovább! Én nem birom ezt a feszkot! Én meg egyébként is megmondtam, hogy TE leszel az első babásunk!!!!!!!!!!!!!!!!!! És lehet, hogy bejött a számitásom????
Nekem ma reggel olyan igazi mencsis görcseim voltak, szal én tuti most sem vagyok babás! De most nem vagyok annyira szomorú, mert voltam fogröngenen!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csucsu
Hat azert irtam...felesleges csinalni....barmit mutathat :roll: :?

Noci
A helyzet az lehet tod ez a odakepzelem dolog van benne :roll: plane,hogy eleg hulye a teszt es nem tom latom-e vgy csak odakepzelem :roll: probaltam lefotozni nem latni rajta amit en latok szal majd holnap :roll: Az a helyzet mostmar elkezdtem aggodni is :? mert hat ugye piri nincs :roll: ma pl semmi nem volt...aztan most,hogy mentem a csjaokkal vacsizni betettem egy tampont hatha akkor jon meg sose tudni...hazaertem elso dolgom csekkolas :roll: es hat valami barna csik van rajta :roll: na most megint nem teszek be semmit es majd varom jon-e ki valami de amugy egesz nap nem volt semmi :roll: es ma mar a 27.napon vgyok mondjuk meg barmikor megjohet :roll: de mi van ha megis ott a baba es barnazok es az nem jo :roll: es faj a jobb oldali petefeszkem :roll: de mar vgy2hete :arrow: menzis tunet haat nem tom...azert amikor menzi van akkor van gorcs rendesen most neha neha valami olyasmi erzes de megis mas :roll: nehez ezt igy elmondani de most mar aggodom :? szal reggel pipilek egy csikosat 8) :lol: aztan ha ugy van,hogy megint latok valamit lehet elmegyek egy vervetelre...vgy ha meg mindig semmi lehet csak a magam megnyugtatasa kepp elmegyek meg suli elott egy vervetelre :roll:

Letezne,hogy csak en lovalom mar bele magam vgy tenyleg van meg remeny? :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na nekem még lett volna 4napoma mensiig. De most megjött:( Igy 28napos letta ciklusom ami jó. Bár egy babának jobban örültem volna.
Sebaj majd legközelebb. talán.....

Kép
csucsu05
 
 


Neee maaaa :? Akkor nekem hosszabb neked meg rovidebb lett :roll: 4nappal?! :shock: Az azert sok nem :?: :roll: Tudorontgennel mi lett? :roll:
Kép

En meek aludni :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Ide is berakom a golyat hatha mostmar valakinek tenyleg behozza a golya a babot :roll: 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek, hogy gondolt rám :wink:

Nóci, remélem, már jobban van a fogad. Dokihoz nem mentél vele?
Shoppingolást miért nem szereted? Én mentem volna helyetted (te meg vizsgázni helyettem :lol: )

Csucsu, sajnálom a pirit :cry:

Bridget, reggel első dolgod legyen tesztelni!!! :wink:
Vendég
 


Bridget: Nem sok a 4nap hisz most tökéletes a ciklusom hossza. A 14napon volt Pé az Lh teszt alapján. Tehát pont 14napra rá jött meg.
Elvileg ez jó csak én jobban örültem volna ha nem jön meg 9hónapig.

Kép
csucsu05
 
 


Ok szal a gepem nem enged kepet beszurni ugyhogy nincs reggeli jo reggelt kep ma :twisted: Hat felkeltem es na ma ereztem a menzis gorcsot a pociban :roll: de verzes talan 2x1forintosnyi a tampin :roll: Azert ellottem a tesztet merthat 2volt a dobozban..es csont nega :? A tegnapi szellemcsik fele sincs ezen :? Szal asszem ez az en 1.cn-em :roll: Csak azt tudnam mitol kesett ennyit? :roll: Csajok lehet a atjarhatosagitol tolodott?Vgy mi volt ezaz egesz herce-hurca itt jon piri nem jon :twisted: :roll:

Na megyek keszulodom aztan suliba :? Ma mar nem hianyozhatok :roll:

Ja es meg azt ertem ezzel az elhuzodo menzivel el...hogy a kov pe 20-an lett volna...apa meg megy kinaba 21-24ig....a pe meg 22-ere esik :twisted: Most akkor ha egyutt vgyunk 21-en es 24-en azert szerintetek meg osszejohet? :roll:

Na szep napot mindenkinek... :? [/img]

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt!

Én is mindjárt megyek suliba...

Bridget, sajnálom a pirit... :cry:

Én nem értek hozzá, hogy az átjárhatósági miatt csúszhat-e, de elvileg ez is egy beavatkozás, így igen.

Sokan lettek már a ciklus elején, vagy végén terhesek, nem kell pont a középidőt elcsípni :wink:
Egyszer olvastam, hogy a teherbeesés egyik fontos tényezője a sok szex :lol: Szóval hajrá :lol: :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, de nem voltam itthon. Szokás szerint tesóméknál voltam, és náluk most elromlott a gép, így nem tudtam feljönni. Tegnap délután jöttem haza, de nem volt időm, hogy visszaolvassak. Épp csak az emaileimet néztem meg, aztán főztem.



Bridget
-Nagyon sajnálom, hogy piri megjött. De ne keseredj el, mert tudod új év, új remény!!!! :) :) És mindannyian ebben kell, hogy éljünk, mert nem szabad elkeseredni. A 2009 a mi évünk lesz!!! :) :)
-nagyon édes az új avatarod! :) azt hiszem, feltehetnénk azt a Hamupipőkéset nekem is. :)
-a vizsgák jó, hogy februárban lesznek, mert legalább a Karácsonyi időszak nem magolással tellik. :)
-
[quote]B írta:izony ilyen draga de epp Nocinak ecseteltem miert is...olvass csak bele

El szoktam olvasni azt is, ami nem nekem szól. :) Néha csak abból tudok meg infót rólatok. :) De azért tényleg durva, hgoy ilyen drága az a fa.
- az a macis kép nagyon édes! És a szöveg is nagyon drága!!! :) Én pedig ezt küldöm neked:
Kép
-a párod pont 21-én Karácsony előtt megy el???? Te jó ég!!! És meddig marad?
- a szóvita az nem jó, de biztosan, csak fáradt, vagy ideges, hogy megint utaznia kell. Valószínűleg semmi komoly baj nincs.
-az isminek meg gratula a babábhoz.:)
-apácskád, meg jó lenne, ha rendesen felöltözne, mert ilyenkor lehet a legjobban megfázni. Azt hisszük de jó az idő, azt már kész is a baj...
[quote]M írta:ost beszeltem anyuval akinek azt josoltak,hogy agusztus szeptemberben unokaja lesz

Nna! :) Hát, bízzunk a jövőben!! Mondom én, hogy a 2009 a mi évünk lesz!! :)
-Milyen volt a vacsi a lányokkal? Végre egyre többet mozdulsz ki otthonról Régen sokkal jobban bezárkóztál otthon. Így kell ezt csinálni!! :) Menni, amint lehet! :)
-az, hogy barnázol, szerintem még akkor sem gáz, ha babás vagy. Van aki mensizik terhesség alatt.
[quote]M írta:ost akkor ha egyutt vgyunk 21-en es 24-en azert szerintetek meg osszejohet?

Szeritnem minden esély meglehet, mert a kiskatonák még 3 napig aktívak a petevezetőben. :)
Ezt kitty írta:
[quote]S írta:okan lettek már a ciklus elején, vagy végén terhesek, nem kell pont a középidőt elcsípni

Ebben abszolút egyet értek! Már nekem is mondta a doki, hogy bármikor összejöhet.
Vendég
 


Csucsu
-27-én igen, lesz mini babanet tali! :) :) Remélem nem jön közbe mostmár semmi, mert nagyon várom már. :)
-az ovi még mindig tetszik Szabinának? Még nem veszett oda a lelkesedés? :)
-A náthátok elmúlt már? Jobban vagytok? Te is eléggé belemásztál...
[quote]M írta:a délelőtt én bizony takaritottam. ajtókat mostam meg szekrényeket. Mostam 3adagot, teregettem, porszivóztam, csempét mostam. Na de volt segitségem. A férjemmel ketten kihasználtuk, hogy nem volt itthon a szabina. Mire is jó az ovi:)

Na nehogy azt mond, hogy csak takarítottatok??? :) :) :)
[quote]M írta:ostantól nem ússzátok meg a képeimet:)

De jó!!! :) szeretjük a képeket!! :) :)
-Piri meg monnyon le! De már írtam, hogy a 2009 lesz a mi évünk!! Majd jól megmutatjuk, hogyan kell egy teljes babanetes gárdának egyszerre babásodni! :)
Vendég
 


Nócika
-Milyen ügyes vagy, hgoy szabi alatt is takarítasz! :)
-A fogdokitok jó fej? Mert nagoyn sok múlik azon, hogy milyen a doki. Én azóta nem félek a fogorvostól, amióta a mostanihoz járok. Jóképű, fiatal, és tök jópofa. :)
[quote]t írta:egnap elött este elnyaltam egy fagyit

Te lány! csak meg nem fájduljon a torkod!!! :) :) De azért nagyon fini lehetett!!! :) :) Meg székelykáposzta , meg vadas, meg paradicsomos gombóc... Jajjj ne is folytasd!! :) :) Már most csurog a nyálam... :)
"meggyógyult" a pórszívód? Mi lett vele?
-A kolléganőd unokájához meg gratula!! :) :)
[quote]J írta:a és fájdogál a fogam

fogfájás monnyon le!!! Csináltasd meg még Karácsony előtt, nehogy tönkretegye az ünnepeket! Nincs annál szörnyűbb, mint így végigcsinálni egy ünnepet.

Kitty
-Még mindig mennek a drukkok a vizsgákhoz! :) Nagoyn kimerítő lehet!
-Készültök már az első közös Karácsonyra? mert ez az első amit teljesen külön töltötök ugye? Miyen izgi lehet ez. :) :)
-tudod már mivel leped meg a párodat? Te már megírtad a kívánságlistát? :)
Vendég
 


Na ez most megint jó hosszú lett, de írtatok jócskán, és volt mire írni. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Szia Pendi: nagyon friss vagy ma az biztos:)
Anyudnak ezt jósolták akkor mindent bele:) Most te hogy állsza ciklusoddal??

Bridget: nem tudom de szerintem a vizsgálattól is lehet ám. Az meg hogy a Pé-kor megy apárod el sebaj mert a kiskatonák sokáig bírják. Na meg oké hogy van PÉ-d de lehet neked is 3-4napig fog tartani mig megreped. És onnan van még 12órátok. tehát simán össze jöhet az a baba:)

Kép
csucsu05
 
 


[quote]S írta:zia Pendi: nagyon friss vagy ma az biztos:)
Anyudnak ezt jósolták akkor mindent bele:) Most te hogy állsza ciklusoddal??


A jósolást az Bridget írta! :oops: :oops: :oops: :oops:

De azért bírnám, ha nekem is jósolnának ilyet. Vagyis Anyunak :)
Vendég
 


Pendi: Na akkor én nagyon álmos voltam reggel ha ezt olvastam.
Na mondom én amig nem iszok kávét én hulla vagyok.

Kép
csucsu05
 
 


:) NIncs semmi baj! :) Bárkivel előfordul. :)
Én nem ismerem a kávé nélküli reggeleket, mert nem kávézom. :)

Most másztam ki a fürdőkádból. De jó volt! :)
Végre egy kicsit lazultam, borotva, meg pedikür. :) Rámfért már egy alapos szépítkezés. :)

Most megyek a boltba, megcsinálom a csop. bulira a bealyst (nem tudom jól írtam-e :) ) de utána benézek ide is, meg skypra is.

Puszi
Vendég
 


Pendi: Oké csináld csak . Bealyst is te csinálod?, Ügyi vagy nagyon:)

Kép
csucsu05
 
 


Na itt vgyok :roll: Marha nagy depis hangulat uralkodik rajtam :( Nem ngyon ecsetelnem mert most epp minden bajom van persze a manzi az csak a hab a tortan :x Szal a barinom akivel anno egyutt dolgoztunk itt kint japoban szal 1hete ferjhez ment es januarban koltozik ki (ugyanis a ferje felig japo) :arrow: amivel nincs is baj :roll: de eluralkodott rajtam az a hulye erzes,hogy en meg mindig nem vgyok meg menyasszony se :( tudom tudom de ezt most akkor sem tudjatok nekem megmagyarazni :roll: Itt van a Kata baratnom aki mar 1eve ment ferjhez es mar 23hetes babas...o ugye otth van M.orszagon....aztan itt van Pati o is nyaron eskudott es 13hetes babas :arrow: aztan most jon a barinom aki szinten Brigitta amugy es mar o is...a hong kongi lany is :roll: mindenki vgy ferjes-babas vgy babas vgy ferjes nekem meg 2almom van es egyik sem teljesult :( se babam se ferjem :cry: es egyenlore nem is ugy nez ki,hogy en valamelyiknek is elebe nezek :roll: apacska egyik barija is most koltozott vissza amcsibolo mert a leepitesek miatt ot is elbocsajtottak :? es ott amcsiban megismerkedett egy lannyal 2honapja es ugy nez ki idekoltozik a lany is es elveszi felesegul...apacska meg egesz este szivta a veret emiatt mint egy tini :roll: es meg sorolhatnam de mar nem akarom itt teregetni a szennyest ennyi ember elott :roll: :?

Szal Bridget depizik :? Koszi mindenkinek azert a szurkolast...en meg ezt a honapot megprobalom aztan nem erdekel tovabb a tema :roll: Jah es apa kozolte,hogy megse megy kinaba :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendi
Koszi a malackat...naon ari :) A mini topik taliert meg irigy-irigy :twisted: betehetjuk a te hamupintyokedet de csak 1vonalzo fer am akkor ki :roll:

Csucsu
A fene vinne el neked is pirit :twisted:

Kitty
Ari toled,hogy minden lehetoseget kiszamolva megnyugtattal,hogy osszejohet a babo igy is ugy is :wink:

Megyek kicsit nyalogatni a sebeim :roll: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: megértem ezt az érzést. anno mikor én a az első férjemmel éltem sorban mindenki babásodott csak én nem. Aztán a barátnőm felhivott akinek még mensije sem volt sosem, hoyg babás. Nagyons zeretema lányt gyerekkori barátnőm és most Szabina kerianyuja is lett. Na szóval akkor én letettem a telefont és csak sirtam. Mert mindenkinek vannak álmai. nekem is a baba volt.
Csak azt tudom mondani, hogy mi lenne ha leülnél a pároddal és beszélnél neki erről az érzésről. Hidd el jobban kapható lesz rá mint gondolnád.
Ne mond mit tegyen csak azt mond, hoyg miktörténnek körülötted és te is mennyire szeretnéd ezt átélni. Hátha veszia lapot.
Tudod a beszélgetés a legfontosabb.

Kép
csucsu05
 
 


Na itt vagyok. Kicsit elhúzódott a dolog, mert közben elkezdtem videózni is. Hoztam ki magamnak Disney mesét a tékából. :) Megnéztem a Csipkerózsika másik változatát, meg a Barbie karácsonyát. Nagyon aranyos volt mind a kettő.
Kész a Bealys is. :)

Csucsu
A Bealys recept egyszerű, de azt hiszem, már beírtam a főzős topicba. Annyi, hogy én háromszori adagot keverek be, mert ugye 2 üveggel 20 főre mire is mennék. :)
Hogy vagytok a náthával? Gyógyultok? Jól vagytok már?



Bridget
Teljesen megértem az érzéseidet. Azt hiszem vagyunk itt egy páran ezzel. Én is vágytam annó férjhez menni, babát szülni. a régi párom nem igazán akarózott nősülni. 7 év után untam meg, és otthagytam. Szóval kitartás még, mert a te párod azért ad olyan jeleket, ami arra utal, hogy komolyan tervez veled. Bemutatott a szüleinek, és ez nagyon döntő dolog az ő kultúrájukban.
A baba témával meg lehet, hogy jobb, ha most tényleg nem foglalkozol, tartasz egy kis pihit. Tarts egy kis szünetet, kitisztulsz lelkileg, és lehet, hogy majd ez hozza meg a sikert. :) Én nagyon szorítok, hogy így legyen. Itt az új év a nyakunkon. Az asztrológusok szerint ez a köv. 3 év már pozitív eseményeket hoz magával. A számmisztika is jóra utal 2009. 2+9 =11. a 11 szerencsés szám. Tehát fel a fejjel, pihenj, hogy utána újjult erővel indulhass neki az új évnek, új feladatoknak.
Kép
Vendég
 


Közben Apa telefonált, hogy menjek ki elél a buszhoz. Majd jövök.
Vendég
 


Csucsu.Pendi
En mondom neki mik tortennek korulottem de...es beszelgettunk mar errol a temarol is regen :roll: Akkor azt mondta ha en mas szinten vgyok mar,miont o az nem jo mert o meg nincs felkeszulve ezekre a dolgokra es ha en meg igen akkor lehet keresnem kene mast mert ha en nem vgyok boldog akkor o sem az es satobbi... :x szal nem az jott,hogy hat majd meglatjuk vgy lesz majd valahogy hanem haritott ha nekem az kell lehet jobban jarok ha mast keresek...ez volt tavaly 1szer meg iden 1szer :roll: azota nem hozom szoba a dolgot... :? Ezen nincs is mit felhozni...32eves no vgyok..a volegenyem pont ezert hagytam el mert mar 4eve lassan csak siman jegyben jartunk es o meg bar beszeltunk rola de sehol nem tartottunk ezugyben :roll: erre most itt van parom ok komolyan gondolja ezt en is tom de meddig?jarunk majd 6evig nana,hogy utana mar nem akar elvenni :roll: a masik meg az en tenyleg mindent megteszek es nalam jobbat nem is kaphatna...szal az o szempontjabol engem futni hagyni nagy hulyeseg lenne :roll: Es mig az exemre ugymond felaldoztam 4evet abban a hitben elve o a nagy o...csak uszott 4evem...most nem veszithetek megint eveket :roll: mert ott leszek,hogy 36leszek aztan kiiakar mar elvenni egy ven lanyt :( Nagy valtozasokat tervezek jovore :twisted: Meg nem szolom el magam de megszerzem azt amit akarok majd megmutatom :twisted: nem hagyom magam mert az en boldogsagom mulik ezen :roll: De mar 1eve 16ciklus alatt mar nincs idegzetem "szellel szembe pipilni" allandoan csak en vgyok hugyos :roll:

Mentem aludni :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok, nemrég estem haza... Kezd merülni az elemem (nem vagyok Duracell nyuszi :lol: ), így nem is olvastam vissza...

Majd egyszer...... úgy vizsgaidőszak végén :lol:

Bridget, neked szép álmokat! :wink:
Vendég
 


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt!

Na, olvastam kicsit...

Bridget, ne legyél depis, az nem tesz jót!!! Főleg annak, aki babás szeretne lenni :wink: Fel a fejjel! Baba lesz nem sokára, a papír meg ráér :wink:

Pendi, de jó neked, hogy kicsit kikapcsolódtál! Most irígy vagyok ám :lol:
Igen, ez lesz az első karácsonyunk, de nem lesz semmi ajándékozás, ilyesmi. Mivel kiköltekeztünk rendesen idén... Meg csak tegnap dőlt el, hogy párom maradhat a munkahelyén, így tartalékolunk, hátha mégse... De ilyen nem lesz!!!
Fa lesz, már vettünk díszeket - arany és bordó 8)

Kinél milyen színű díszek lesznek a fán? Csak nekem nem tetszik a mindenféle színű dísz? :oops:

Lassan lépek suliba...
Vendég
 


Kitty: Én is szeretem a szépen letisztult diszitést . Azaz a nem szineset. Nálunk arany-piros lesz :) Tavaly előtti előtti évben piros volt utána arany aztán tavaly arany -piros. És ez marad idén is. Az egyszinű is nagyon szép volt de mivel már két szin van igy rengeteg piros és arany diszünk van.
A bordó és arany párositás is szép. Igaz volt nekünk már kék ezüst is. Az egy kicsit hidegebb szin de az a párosítás is szupi amúgy:)

Brdiget: igazad van én megértelek hisz én is ezt átéltem már. Minden nőnek az az álma vágya hogy menyasszony legyen, feleség és anya. Igy vagyunk kódolva. Aki azt mondja ezek nem fontosak az magának is hazudik.
Anno én közel 10évet vártam a nagy semmire. És igy utólag tudom nem kellet volna várni mig a volt férjem meggondolja magát. Igaz hogy elvett feleségül de 7év után.Nagy nyomás hatására. Szülei is rágták a fülét én is. Gyerekünk nem lett csak szenvedtünk egymás mellet. És ha arra vártam volna hogy gyerekem legyen akkor még most sem lenne. Viszont én tudtam azt, hogy közel 10év után már nem akarok tőle semmit igy nem küzdöttem érte.De te tudod , hogy őt akarod kivánom hogy sikerüljön úgy ahogy szeretnéd. Szerencséd van hisz még nem vagytok 10éve együtt igy a kapcsolatot egy kicsit könnyebb terelgetni.

Kép
csucsu05
 
 


Na itt lennek en is...apa hazajott fel2-kor :shock: Ugyanis beteg :roll: Na ilyen se volt meg :shock: Persze ne meg nem mentem suliba nem orult neki de nem volt morci erte :roll: 8) Aztan rendezgettuk a fenykepeket...ugyhogy lassan minden fotot megtok neketek mutatni 8) Lesz vgy8uj albumom :wink: Aztan kijottunk a nagyszobaba dr. house-t nezni es most bealudt 8) ugyhogy kicsit gondoltam irok 8)

Nalunk asszem tavaly kek es feher villogong volt meg a diszek :roll: De az oszintet megmondva nekem az az igazi regi szines tetszik,mint ami regen "divat" volt 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csucsu
Orulok,hogy te is megertessz :roll: Es hat az exemtol latod 4ev utan elhidegultunk vgyis nagy nehezen de tulleptem rajta mert az almaim fontosabbak voltak :roll: Szal en csak abban remenykedem,hogy megvaltozik....mert persze en ot szeretnem nem mast...es tudom o is szeretne engem csak o meg kicsit lassabb fejlodesu de mar igy is nagyon sokat valtozott te mar tudod :wink: Ugyhogy en bizom benne,hogy minden jora fordul majd 8)

Kitty
Baba sem hiszem,hogy lesz nemsokara mert mar ngyon regota nem jon :roll: a papir meg nem er ra...32evesen lassan igenis nem er ra :roll:
Egy kalappal a vizsgadra :wink: vgy ma mar nincs?Mintha azt mondtad volna ma is van :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bocsi, hogy ma még nem írtam.
Jól elszaladt a délelőtt. Reggel 9-ig! aludtam. Már hetek óta nem aludtam ilyen sokáig. Igaz, felébredtem mikor Apácska reggel 5-kor kelt, de aztán kb fél 7-kor vissza is aludtam.
aztán ugye elkezdtünk skyp-olni, és kozben nem tudtam olvasni.
Na meg aztán jól jártam, mert reggel hiába mentem el a boltba, a kenyeret elfelejtettem. :) Most aztán még oda is vissza kellett mennem. :) Akinek nics esze, legyen notesze.... :)

Bridget
A helyzeted tényleg nem egyszerű. Abban igazad van, hogy minden lány arra vágyik, hogy feleség, és anya legyen. Ez az élet rendje. Én is voltam ilyen helyzetben, hogy nem jött be az álmom Én ugye 7 év után váltottam. Totál meg tudom érteni a gondodat. Egy ideig lehet tűrni, de a végtelenségig nem. Neked biztosan csak idő kérdése lesz, és beteljesül minden álmod. A babát szeretné a párod is. Biztos vagyok benne, hogy a lánykérés is meglesz majd. Igazán okosat nem tud ilyenkor mondani az ember, mivel a párodat nem ismerem. De nagyon remélem, hogy már nem kell sokáig várnod.
Aranyos az új avatarod.
Párodnak meg jobbulást! tessék neki forró levest, teát vinni :)
http://www.szivkuldi.hu/kepeslap/images/jobbulast/2.jpg

Kitty
Olyan jó érzés készülni az első közös Karácsonyra. Emlékszem még a miénkre. Annyira készültem rá... Olyan lázzal... :) SZép is volt. Kívánom, hogy nektek is olyan jól sikerüljön.
Nálunk az idén ezüst -kék van tervben, de lehet, hogy marad a tavalyi arany-bordó. Én szeretem a színeset is. Tavalyelőtt az volt. Azért jól tud mutatni az is.

Csucsu
Te nem nagyon írtál magadról! :) Nem tudok így mire válaszolni! :)


Nócika, Zsu, Melaszka, Kata
Merre vagytok??? :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég
 


Bridget
a képet nem jól raktam oda
na mégegyszer:
Kép
Vendég
 


Bridget
Ja, és az avatarra visszatérve, Karácsony után úgyis lemegy az az avatar, és helyette majd feltesszük a Hamupipőkét. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Nekem a kék-ezüst elég hidegnek tűnik :oops: Meg a lakásban minden calvados meg bordó színű 8)

Bridget, remélem, jobb kedved van, hogy otthonmaradt ma apa! Jobbulást neki!
Igen, ma zh-m volt, hétfőn újból vizsga... :cry: Szeretnék már egyszer sokáig aludni, de csak az idei uccsó vizsgám után lesz alkalmam (dec. 22), aztán majd januárban újult erővel a maradéknak nekiesek 8)

Kicsit fárasztó minden nap fél hatkor kelni, buszozni 65 km-t, órára menni v zh-zni v vizsgázni, hazaesni, kaját csinálni, tanulni - és este van. És ez megy már egy jó ideje... :(
Vendég
 


Szia Kitty! :)
Vendég
 


jó sok vizsgád lesz összesen. :roll: :roll:
Hogy bírod?
Le a kalappal előttetek!
Bridget is, Zsu is tanul. ÉN nem bírnék. "Nincs hozzá fenekem". Amit magolni kell, azt utálom. :)
Vendég
 


Pendi
Na latom megsem vartal azzal,hogy lemenjen a vonalzid...micsoda fenyoooo hasonlit a mienkre csak a villogo az feher-kek de a diszek pirosak 8) Kar,hogy nem tudtunk csacsodni de kb 10perccel beelozott a Kata barinom :roll: :) De legalabb par kepet tudtam mutatni 8)

Csucsu
Nem tudtam elkuldeni az emailedre mert kinyomtam az ablakot aztan meg kijottunk apaval filmet nezni mos meg megyunk aludni :roll: de ha holnap emlekeztetsz ra akkor kuldom 8)

Kitty
Hat en a helyedben kilennek az tuti :roll: 65km buszozas naponta :shock: huuuuh az anyjat :? :x 22-e minnya itt lesz...es ingen jobban vgyok :wink: most csak a hasim gorcsol a menzi miatt :x

CSajok
En ma amig apa kicsit delutan bealudt feldiszitettem a fat 8) Igen ugyanis itt mar halaadas utan felszoktak disziteni vgy az amcsiknal van az :roll: na mind1 a l;enyeg mi 26-an utazunk apacskaval ugyhogy ha 24-en csinalnam akkor nem is ngyon tudnank elvezni...ezert mar all a fa es nadon donoru :D Majd errol is mutizok fotot ugyanis mar elkezdtem szelektalni a kepeket es teszem albumba aztan kuldom a linket mindenkinek priviben 8) Szal jon a fotoeso :twisted: 8) :lol: De most meek aludni mert mar apa agyban var :roll: legyetek rosszak aztan mindenki pihenjen kicsit a hetvegen :)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?