Új privát üzeneted érkezett!

Azóta nem hivott,de én irtam neki..lehet kicsit velősre sikeredett... :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri:mit irtál neki? Persze csak ha nem nagyon személyes akkor ird le.
Vendég

Hát,hogy pont ne ő oktasson ki az önfejűségről...tegnap elött amikor én akartam vele beszélni akkor ő közölte,hogy most nincs kedve..hát most meg nekem nem volt.
meg,hogy ez pont nem az a dolog (gyerek)ami majd megoldódik....

Röviden ennyi....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Cat! bocsi hogy utánna már nem válaszoltam, de taxiban voltam, aztán nITthon ettem.....stb............

Szóval a dokim a II. számú női klinikára ment, így ottv fogok szülni.

Csak hogy ott nem lehet a 38.hét előtt császározni, csak ha van szakorvosi indikáció.
de megoldjuk és azt mondta, legkésőbb jan.15-én meglesz a kicsi. de valószínű marad a 12.e, ezt majd mikopr találkozunk ctg-n akkor beírja a műtéti előjegyző naplóba.

egyébként a külső méhszáj 1-2 ujjnyira nyitva és szerinte már darabokban távozik a nyákcsap
:?
elég sokszor említette, hogy hacsak a természet nem szól közbe...... :roll:
ha csak nm lesz addig valami...

szerintem neki is az a megérzése, hogy ez magától fog beindulni előbb és nem számít mi mit írunk a műtős előjegyzőbe :lol:

csak azt mondta idén nem szabad mert túl korai! :)

egyébként befordult a kicsi, már koponya végű a fdekvése.

BPD 83mm
becsült súly :2kg. felett, 2200 gramm

meg van valami sárgás izé amire írt fel hüvely kúpot
:?

tegnaphoz 3 hétre, 29-én kell csak menni ctg-re. de az csak 3 hét. és onnan már csak 15 nap :roll:

bocsi, hogy csak magam ról írtam, majd este jövök :)

Kép Kép Kép
asiye

Hát azért az nem lenne jó ha megindulna elöbb...gondolom Te sem szeretnéd....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Asiye: A babának is jó, hoyg nem császároznak mega 38. hét előtt. persze ha megindul akkor az más. Az én dokim is a II. Sotén van:)

Törpiri: Mondjuk jó hogy ezt írta az sms-be, hogy beszéljetek. De nem telefonon.
És jól tetted, hoy irtál neki. remélem észhez tér és tényleg úgy akar mostmár élni mint egy család. Mert ez a mamával együtt lakás és ti külön ez észbontó:(

Kép
csucsu05

Na lassan megyek hazafelé...
Szurkoljatok,nem tudom mi lesz,ha nem hív én nem fogom... :?

Ja és a himnuszból kell elemzést irnunk a gyerkőccel holnapra..annyi kedvem van hozzá :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri: remélem hivni fog.De jobb lenne ha ő menne el. Személyesen kellene ezt tisztázni

Kép
csucsu05

Majd meglátjuk mi lesz :shock: :D

Na pusza mindenkinek..

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Asiye, annyira izgis, mindjárt itt a baba, már csak egy hónap!!! :lol:

Törpiri, csak okosan, sokáig dafkézni sem túl jó :cry:

Cat
, ugye látunk majd fotókat a matricákról? :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Lányok mi ez apangás???

Asiye:hú már nagyon a célegyenesben vagy.Azért remélem nem idén fog megszületni.

Mi délután voltunk a Népstadionnál és láttuk a finn mikulást.Igaz Márkot nem nagyon izgatta inkább sétálgatott.

Megjött apa ill. jön a vészhelyzet és a Grace klinika. Holnap nem tudom mikor leszek,mert apa itthon lesz mi meg inkább megyünk vmerre,hogy tudjon pihenni.
Vendég

Asiye!

Állítólag már a második szülésnél is természetes, hogy előbb elkezd nyílni a méhszáj, hát még a harmadiknál...

De a lényeg, hogy jól vagytok.

Szombaton jössz?

Nemlajos!

Holnap kiszínezem, pénteken ablakmosás, utána felteszem és lefényképezem. akkor láthatjátok, ha érdekel.

Törpiri!

Csak ügyesen, ha beszélsz apával!
Verselemzés pedig jó, a Himnusz ráadásul nem is nehéz. (Én legalábbis nagyon szerettem.)

Sissi!

Én addig voltam folyamatosan, amíg el nem mentem Beniért a bölcsibe. Utána bementünk Pestre busszal, azt nagyon szereti. Ott találkoztunk Apával, kaját vásároltunk, és a szokásos esti teendők.
Most már én is Vészhelyzetet várom.
Vendég

Sziasztok Jó Reggelt! :lol:

Cat :lol:
Már tudják a munkahelyemen kb. 1-2 hete :wink:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt mindenkinek!

Gabi!

Ha tudják, akkor mehetsz védőnőhöz munkaidőben is. El kell, hogy engedjenek.

Jól vagytok?
Vendég

Cat, köszi jól vagyunk :wink: és tudom hogy el kell hogy engedjenek de majd csak jövőhéten akarok menni, mert nincs még orvosi papírom a dokitól, vagy az uh lelet is elég??

Kép
Kép
minimano74

És ti hogy vagytok, Marci és Beni :wink: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!

Ha az van az Uh-on, hogy élő magzat, szabályos szívverés, az elég. Az orvos sem ad mást. (legalábbis nekem nem volt más papírom.)

Beni teganap már volt bölcsiben és végül jól érezte magát. :D
Igaz, ma éjszak fél háromkor felkelt, kopogott jó hangosan, majd kijelentette, hogy sokat aludt és már nem álmos. :shock: Persze velünk ellentétben.
Kis sírás után apávalviszament aludni, és csak fél nyolckor kelt legközelebb.

Marci rugdos néha, de nagyon nyugodt baba. Holnap megnézzük, mi van a fejében. :D
Vendég

Sziasztok,jó reggelt.

Én nem tudom mi volt éjszaka de az én kis porontyom olyan hacacárét rendezett mint még soha.Szívem szerint sirva fakadtam volna...a végén már sétáltam,simogattam aztán lassan megnyugodott,de egész éjjel mocorgi volt.... :shock:

Gabi,nekem is a UH papirom volt....mellé irt a doki egy másikat,az EKG-ra meg a vérvételre....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Apával beszéltél?

Nekem soha nem féj amikor marci mocorog. És Beninél sem fájt soha. Lehet, hogy előnye is van a "haspárnának"?
Vendég

Nem sokat,pár percet beszéltünk,mert egész este hivott és már nem bírtam ki felvettem.

Annyit mondott,hogy ne haragudjak,ő nem akar bántani annál sokkal jobban szeret,megkérdezte hogy van a gyerek,ne idegeskedjek,vigyázzak nagyon magunkra.
Mondtam,hogy ezzel még nem oldódott meg semmi,de jobb lenne ezt személyesen megbeszélni.
Hát csak ennyi volt....

Nekem se szokott fájni soha,arra gondoltam lehet,hogy most forgolódik megint,mert eléggé oldalt rugott,lehet keresztbe feküdt..nem tudom.De 2 napja annyira aktív,hogy hihetetlen.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó reggelt mindenkinek!

Nekem sem volt jó éjszakám.
Nyugtalan voltam, és nem tudtam aludni.
Mindíg arra ébredtem hogy hason fekszem. :shock:
Féltem a kicsit, agyon nyomom :shock: :roll:

Voltam vérvételen, gyorsan levették.
Majdnem taccsoltam egyet a bűztől.
Nem hittem hogy ennyire érzékeny orrom lesz. MIndenkink triplán érzem az izzadás szagot :evil:

Majd eljöttem anyukámhoz, és a régi szobámba kucorodtam.
Anyósom felhúzott reggel, ma otthon van. És nekem nincs kedvem hozzá.
Anyu és apu ma kényeztet.
A húgom holnap lesz 14 éves. Apu süti neki a tortát :D

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Jó reggelt!
Ismét zajlik az élet, most a lakásunkról derült ki, hogy nyitott lesz a lépcsőház rész, ettől majd jól nem tudjuk kifűteni a lakást, legalábbis ettől félünk... :?
És ez most derült ki, az átadás előtt pár héttel! :shock:

Szombaton akkor lesz valami?
És hánykor, hol?
Lányok, csak miattam, ne legyen, Én Cattal is, csucsuval is össze tudok futni akármikor (tudom, hogy emiatt nem akarjátok mondani, hogy ne legyen!).

És egy jó hír a végére: eladtam egy ruhacsomagomat, meg a nagy kalitkámat (azt szombaton veszik át valószínűleg, délelőtt), úgyhogy kerestem egy kis pénzt 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jó reggelt

nemlajos mit jelent hogy nyitott lesz? nem lesz ajtó? vbagy gangos? ezt most nem nagyon értem

de ügyi vagy hogy kis pénzt csináltál

törtpiri látod szeret téged ez az ember ne legyél nagyon szigorú de az alapokat fektesd le :):):):)

gege kétszer is megérbredt éjszaka most kicsit jobb volt tudtam aludni mert tegnap semmit nem aludtam attól féltem hogy felszakad a sebe a forgolódáéstól de ma már jobb volt csak most ő ébredt kétszer :)

nika70
Salgótarján

Nemlajos: és ez hogyhogy most derült ki?, Épitkezés közben ez nem derült ki??

Pici: Igen ez az érzkeny orr jellemző nagyn a terhességre. Kitartás tudom nem könnyű ezt átvészelni. Én is mindig a rossz szagokat éreztem meg. Izzadság szag nagyon rossz.

Törpiri: ez jó, hogy szeret de személyesen is akar beszélni vagy valamit lépni a közös életetek miatt??

Kép
csucsu05

Csajok: Ma kéne mennem tüdőszűrőre. De félek. Mi van ha netán van baba. ??
Nincs itthon HCG tesztem de nem is akarok az elmaradt menis előtt nagyon tesztelni. Viszont LH tesztem van és csináltam josként. Nehéz dolog mert tényleg lehet jóstesztként használni?? És mi számit pozítívnak? Valaki csinált már??

Kép
csucsu05

csucsu a tüdőszűrön mond hogy lehet hogy babát vársz és akkor tesznek a hasadra valamit :9 ne aggódj vagy meg sem csinálják

nika70
Salgótarján

Csucsu..hát én is zet mondtam,hogy jó,hogy szeret,de ettől még nem oldódtak meg a problémáink :shock:
A tüdőszűrőre nem baj ha késöbb mész,nem lesz belőle baj,a lényeg,hogy majd menj!!!

Pici,megkaptad amit küldtem??? :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Középen, a vakolt és a nem vakolt rész között látod a lépcsőház nyílás(nem)záróit.
Állítólag a tűzoltóság a terveken még engedélyezte az ablakokat, most meg már nem, így nem lesz, és igaz, hogy lesz egy hőszigetelő ajtó a lakások felé, de a mi lakásunk pont a lépcsőház mellett van, és a konyha és gyerekszoba egy fala a lépcsőházéval azonos.
Állítólag oda kaptunk plusz 8cm szigetelést, de hát ezt ki hiszi el? Hol vannak a módosított műszaki rajzok?
Szóval most megint akció!!! :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ÚÚ,nem egyszerű ez az egész....
Nem is tudom,hogy birod ezt még idegekkel :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

törpiri ne hagyd magad :):):):):) borítsd rá az asztalt a kivitelezőkre ne hidj mindent el lehet csak nem fussa rá a pénz stb lehet mellébeszél mutasson neked olyan papírt amin nem engedik a nyilászárókat az nem akadály egy tűzoltónak nem hiszem hogy ezt nem engedné a tűzóltóság akkor nem lenne a lakásokon ablak ez hülyeség szerintem

nika70
Salgótarján

Sziasztok! most csak egy percrem van, csak tegnap elfelejtettem írni, hogy a szombat nekem is jó!!

De én szerintem 10re megyek be mert vásárolnom kell ezt -azt és utánna beülök a cukiba.
vagy ezt már lebeszéltük pontosan
?

ne halasszuk el lányok légysz, akivel tudok szeretnék most talizni mert utánna 3 gyerek mellett nem tudom én mikor vehetek részt megint ilyenen.
én szombaton mindenféle képpen bemegyek mert dolgom is van. ugyhogy szeretném ha más is lenne ott! :lol:
most van pár dolgom, és ha alszanak megpróbálok jönni

szép napot! :)

Kép Kép Kép
asiye

csucsu!
nekem nem csinálták meg a röntgent még ólom köpenyben sem terhesen. sem a 6. héten, sem a 24.en a tüdőszűrést!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asiye 2008.12.10 10:52-kor.

Kép Kép Kép
asiye

Asiye..jól emlékszem Te szeretted volna a Brendonos kupont a játszószőnyegre???
Én kapom az ujságot ajándékba,megnézem,hogy meg van-e.. ha kéred szivesen elküldöm neked csak ird le a cimet,hogy hova.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Rendben, akkor szombat, 11 óra?
Hol?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Törpiri!
Igen, megkaptam. Köszönöm szépen.
Aranyos vagy!

Csucsu!
Halaszd el a tüdőszűrést, most ne menj el.

Nemlajos! Sajnálom a kalamajkát a lakással. De sajnos ilyen világot élünk. Mindíg át akarják vágni az embert.

Jajj, úgy fáj a szívem. Én is mennék topik talira.
Ugye lesz majd máskor is??
Amikor már én is ott lehetek?? :oops:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nemlajos!

A legfelső szinten ,középen van a nagy cuki, piros és zöld bőr -köralakú fotelokkal. szerintem ott kéne.

engem megismertek mert kendőben leszek! :lol: kék azt hiszem :roll:
de szerintem fotó alapján már megismerjük egymást!

Törpiri!

Nagyon aranyos vagy, de szerintem nem veszek játszó szönyeget a kicsinek, mert a fiúk is még relatíve kicsik és nem hagynák rajta békén a babát, ők is akarnának rajta játszani. szegénykém ezért nem kapott hintát és pihenőszéket sem :? :)
de azért köszönöm, és nyugodtan ajánld fel másnak!

Pici!
Szerintem a következő talin már Te is ott leszel ,jól látható pocival.
:) :) :)

Csucsu! Az Árkádban kifejezetten játszóház vagy gyerekmegörző nincs, de lennt a földszinten programok vannak így ünnepek környékén.
meg 3 perc alatt át lehet sétálni az Ikea-ba, ott van megörző meg játszóház is! :)

Kép Kép Kép
asiye

Oké..
Akkor közhirré téteteik!!!Ki kéri a kupont,ha megvan és még fel lehet használni???? :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Asiye: Az is jó ha vannak programok. Mert igy akkor a kiscsaj nem unatkozik.

Kép
csucsu05

Pici!

Hason alvás nem árt a babának.
Ha nem hiszed, próbáld ki: vegyél egy lufit, tegyél bele egy tojást, aztán töltsd tele vízzel. Nem fog összetörni sehogy.
És a Te babád ennél is biztonságosabb helyen van.
Én még 3 hete is aludtam hason. Most már csak azért nem, mert kényelmetlen.

Érezd jól magad anyukádéknál! És anyóssal ne foglalkozz!

Nemlajos!

Milyen vastagak a falak?
És hova tették a szigetelést? Biztos, hogy van rajat +8 centis szigetelés?
Mert ha igen, akkor nem lesz gond. hiszen egy családi ház is érintkezik a külvilággal és a lakások is általában.

Asiye!

Ha nem jöttél volna, akkor én is elgondolkoztam volna, hogy tegyük át hétköznapra a talit, de így biztosan ott leszek.

Törpiri!

Ha szeret és aggódik az jó jel. Hamarosan a többi is jönni fog, csak türelem.

Csucsu!

Tüdőszűrést felejtsd el!
Én csak amiatt akartam menni, mert az asthmámra (ami igen ritkán jelentkezik) szerettem volna olyan gyógyszert, amit terhesen is használhatok. De a háziorvos azt mondta, hogy be se tegyem oda a lábam, mert bármit elkaphatok, sok a beteg ember. TBC...
Vendég

Képzeljétek, ma megfogtam a szomszéd 6 napos kislányát. :D :D :D
Csináltam róluk pár képet, és a végén az apuka a kezembe adta. Már el is felejtettem, hogy milyen kicsik ilyenkor. Pedig az unokahúgom még csak 7 hónapos lesz, de olyan gyorsan nőnek.
Vendég

Pici!

Boldog születésnapot a húgodnak!
Mit fog kapni?
Vendég

Jaj már én is úgy babáznék :wink:

Én most voltam elájulva amikor vettem a bodykat...olyan picikék,pedig 56-ost vettem....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat: Igen de ha nem vagyok netán babás akkro jó lett volna elmenni. Igy meg nem tudom jól döntöttem e.
Valaki csinált már LH tesztből jóstesztet??

Kép
csucsu05

Hajnal óta most nyugodott meg az én drága porontyom..kiváncsi leszek meddig marad igy.... :wink:

A kolléganőm aggódott,hogy biztos valami baja van azért ugrál ennyit,de mondtam neki,ha valami baja lenne kifelé jönne :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Csucsu majd elmész legközelebb,ezen ne agyalj...inkább igy legyen,minthogy babásan mész oda és baj lesz :!:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Hát lányok csak én látom úgy hogy a régihez képest ,punnyad a topic. Bocsi, hogy itt elégedetlenkedem, ,tudom sokan dolgoztok közülönk, de akkor is régen mindenkinek több ideje volt! :cry:
már nincs az mint rég, hogy:
Ki mit főz ma?
de jó!!!!!!!
küldjél nekem is....

vagy mint most is feltett pár kérdést Csucsu, tüdőszűrés, lh teszt..
és régen özönlöttek a linkek...

vagy csak én vagyok most ilyen érzékeny erre :oops:
akkor bocsi! :)
csak olyan rossz mikor 2 óra elteltével ide nézek és még mindig ugyan az ,az utsó hozzászólás4

Arról ne is beszéljünk, hogy Zsu eltünt! :cry: :cry:
joga van hozzá, csak annyira érdekelne mi van vele. meg hiányoznak a viccei! :)
Arwen(aki az iwiw-wn már nem Arwen), Afra...

na jó abba hagyom! :? :)

és én ma gombapörit csinálok, mert Alper azt kért, kukoricás rízzsel :shock: :) mert Hamza meg azt!

Kép Kép Kép
asiye

Cat!

Ari vagy, és jó hogy jössz!.
Már alig árom hogy talizzak veletek! :)

Biztos jó volt babázni! :roll: :roll: nekem is ezen jár az eszem egyre többet!

egyébként szombaton a kórházi csomagomba kell vennem ezt-azt.
meg egyedül overall-ja nincs még Yaseminnek, azt a C&A -ba szeretnék venni!

Másnak vannak shoppingolos tervei?
mert a Sugár előtt is, meg bennt is azt hiszem van vásár!
sőt talán az Árkád előtt is! :)

Kép Kép Kép
asiye

Mit fogsz főzni amikor már a harmadik is beleszólhat?? :D :D

Borsós szeletet csináltam a gyerkőcnek..én ma urinő leszek,céges karácsonyi vacsorára megyek :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Asiye: A vásárt én is megnézném szívesen. Valahogy az mindig olyan karácsoyni hangulatot áraszt:)

Kép
csucsu05

Csucsu!

LH jóstesztként:

Téged is érdekelhet, hogyan kell az ovulációs tesztet jósként használni.
Ennek során arra kell figyelni, hogy az LH-tesztet ne csak egyetlen napon csináld, hanem több egymást követő napon, és azt figyeld, hogy a tesztcsík intenzitása növekszik-e. Fontos, hogy reggeli első vizeletet használj, mintha hcg-t akarnál kimutatni.
Az ovuláció után 8-9 nappal érdemes legkorábban nekikezdeni a tesztelésnek.

Vigyázat!
Minden nőnek a szervezetében megtalálható az LH hormon az egész ciklus során. Bizonyos személyeknél ez a mennyiség esetenként olyan sok lehet, hogy egy adott tesztmárkával már kimutatható. Az LH mennyisége ciklusról-ciklusra is változhat, így lehet, hogy az egyik ciklusban van halvány csíkod az LH-n a ciklus második felében, egy másik ciklusban pedig hófehér a teszt. Azért kell a jóstesztet több napon keresztül csinálni, hogy a hCG mennyiségi változását észrevedd és ki tudd zárni, hogy csupán a mindig jelenlevő LH-t láttad.

Asiye!

Valóban nincs akkora pörgés már mint régen.
Zsu is eltűnt, Arwen is, Andy sem volt napok óta, Pici is alig ír és Nika is...

Én ma délelőtt az ablakmatricákat színeztem. Eddig négyet sikerült megcsinálni a tízből. Most pihenek, aztán folytatom.
Egyébként jó volt, mert amíg én a matricárt színeztem addig Beni a papírt ami alapján megrajzoltam.

Nekem konkrétan most semmit nem kell vásárolnom. De ha látok valami apróságot, ami jó lenne Apának karácsonyi meglepinek az öltöny mellé, azt nem hagynám ki.
Ötletek?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?