Új privát üzeneted érkezett!

Monic,
Igen, szedek vasat ferro-folgamma-t, és amikor csak tudok 2x1-et, bár sajnos nekem is problémát okoz....
Ja, és nagyon úgy néz ki, hogy később fog születni a Drágaságunk, mert az UH-osok mindig bő 1 héttel fiatalabbnak számolják a méretei alapján. Na, majd meglátjuk meddig érzi jól magát idebenn... :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!
De sok a meló! De reggel azon voltam haza is megyek, mert felhánytorgatták, hogy elmentünk hétfőn szabira.
Én mondjuk tp-en vagyok! :roll: Talán tp-t és szabit is akar fizetni nekem egyszerre, mert akkor nem szóltam! :lol:
Na mindegy, nyaljon sót!

ZSUZSKA
Most már tuti átveszem a helyed, milyen végzettség kell hozzá? :lol:
Tényleg jó nagy szoba. A kék függöny mögött is ablak van ugye?

MONIC
PSP-t akar a gyerek! Bár mindenhol van számítógépe nem tudom minek még ez is. :twisted:
De jó neked, hogy te már vásárolhatsz a saját babádnak! :roll:

KATA
Nagyon sajnálom, és remélem lesz valamilyen csodamódszer ami segít rajtatok. Miért kell ilyen sokat várni?
A BMC-ben három hónap. De ha marad fagyibaba akkor a következő hónapban már be is ültetik.

NELLIKE
Sajnálom szegénykét, de ha odafent így akarták, biztos csak jót akartak, és majd a tesóbabák egyikében újjászületik ez az elveszített picurka!
Köszönöm a részletes tájékoztatást! Remélem nem kell bent szuszókálnom, mert akkor eleve nem tud értem jönni apa, csak az apósom. Aznap délután viszont haza tud szállítani a férjem is!

BONI
Jó az új avatarod! :lol:
A Diegos szőnyegeket nem ajánlom, a volt pasim a helyi üzlet vezetője, ő már csak tudja mit beszél! :roll:

NÉMÓCI
Hú micsoda méretek! Szupi, hogy minden okés a vason kívül, de majd az is megoldódik!

VIKI
Ez a kisfickó egy mosolygyár! :lol:

Húzom tovább az igát! :roll:

dita75
 
 


Czinki írt üzit.

"Haliho, miattunk még nem kell izgulni, doki szerint még a héten nem szülünk. Máhszáj teljesen zárt, baba még nagyon fent. Nándi túl jól érzi magát, pedig 1 hét alatt most nem nőtt semmit. Nem csábítja s szép szoba, a csoda babakocsi, de még az sem hatja meg h az anyukája 2 hete alig bír járni. Ha vkinek van ötlete hogy lehetne kicsábítaniNándit könyörgöm segítsen! A homeós bogyók nekem nem használ. Puszi és drukk mindenkinek! "
20150601134430
 
 

 
 

Dita,

hát nem valami kedvesek a munkahelyeden :evil:
Párod fiának minek a PSP ha van számítógépe?

Viki mami,

köszi a tudósítást, én azt hittem, hogy Czinki javában szül. De hát végülis Nándi irányít. Megtréfál mindenkit :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Zsuzska
majd csütörtökön megyek újra UH-ra, remélem már látunk is valakit. Annyira bízom benne, és annyira szeretném!!!

Monic,
ha csütörtökön minden ok, és pénteken a főnököm beleegyezik az otthondolgozásba, randizunk jövő szerdán? Vagy nagyon sietni fogtok haza?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


MONIC
Sztem hogy a buszon is tudjon játszani, mert 40 perc hosszú idő ám számítógépes játékok nélkül! :roll: Nem is vágom mit nem értesz ezen! :lol: :lol: :lol:
Bezzeg majd pár év múlva örül ha luksi van a fenekén, és aludhat 40 percet a buszon.... nekem legalábbis mindig lebukik a fejem, főleg ha jó meleg van! :shock:
Amúgy már tavaly sem tudtunk mit venni neki, mert egyszerűen mindene megvan... duplán ráadásul....... és nem hazudok azzal, hogy legalább 3 órát tanácstalanul mászkáltunk egy marha nagy bevásárlóközpontban mert csak olyan dolgok voltak ami már van neki. Bezzeg egy másik topicban olvastam, hogy egy 13 éves fiúnak a saját anyja nem vesz psp-t (megj. számítógépe sincs)........ nálunk viszont amit kiejt a száján a gyermek meg van véve. Mondtam az apjának, hogy kicsit sokba volt most az elmúlt hetekben, a szülinapja 15+torta aztán vasárnap amikor hazavitte 25ezernek mondhattunk búcsút....... mikulásra kettejüknek 5000-ért vásároltam,,,,,,,,,,, és hol van még a karácsony........ vissza kéne fogni magunkat. Tegnap a párom amig bent voltam a mosdóban majdnem vett nekem egy Swarovski köves nyakláncot, szivecskés medállal. Még jó hogy hamarabb kijöttem a mosdóból és lebeszéltem róla.
Tudom, hogy a párom gyereke nem tehet róla, és nem sok köze van ahhoz, hogy most a tesóprojektre kell a pénz, de eleve az egész világban válság van, ezt viszont sajnos éreznie kell gyereknek, felnőttnek egyaránt, hogy már jobban meg kell húzni azt a bizonyos gatyagumit!

CZINKICSEK
Gondoltam ma rád, mert azt kívántad, hogy m legyen a nagy nap!
Talán még estig meggondolhatja magát! Bár a leírtak alapján nem úgy tűnik!
Sajnos semmi ötletem! Engem csábított a fenyő, meg a sok ajándék, ezért is jeleztem gyorsan anyának szenteste, hogy irány a kórház, nem akarok lemaradni semmi jóról! :lol:

LINACSKA
Csütörtökre nagy drukk!
Képet feltétlen kérjél! Oooooooooolyan jóóóóóóóóóóóóó neked!
Sárga vagyok az irigységtől! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Viki Czinkének üzenem, szülés reggelén nekem is ezt mondták :wink:
Vendég
 


Kata,

ma voltál dokinál? Mi volt?

Én nemsokára megyek szülőszoba látogatásra egyedül mert a párom nem ér rá. Szerintem a szülésre is inkább anyut hívom majd mert a páromnál kiszámíthatatlan, hogy mikor mire ér rá... Csoda, hogy a Kaáliba volt annyi ideje, hogy leadja a katonákat Danikához :? El vagyok szomorodva rendesen, mindenkinek megy a férje csak az enyém nem :cry: :cry: :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Dita,
gondolom van egy havi keretük, amit támogat a TB.

Némóka,
igen, elmennék, csak nem tudom mennyire lesz felkavaró. Vizsgaidőszak közben nem tudom be merjem-e vállalni. Szerinted?

Monic,
nem voltam, csak beszéltem vele és kaptam egy sorszámot (245) és mondta, hogy februárban menjek konzultálni és akkor megbeszéljük szükséges-e valamilyen vizsgálat.
i.kata
 
 


MONIC
Sajnálom hogy egyedül kell menned, de ha ez vigasztal én is mindenhová egyedül fogok menni ezt már előre tudom.......... hisz a párom hajnaltól - késő estig dolgozik......... :(

A BMC-ben is olyat nevettem. Irigykedem mindig a táskás lányokra, mert tudom, hogy ők már beültire jönnek, vagy punkcióra..... és mondta a párom, hogy de jó lenne már ott tarani........ és hogy még addig hányszor kell végigállni ezt a kanyargó sort. Mondtam, hogy neki már csak egyszer amikor az egész dolgot megbeszéljük a dokival, mert utána már csak a petesejtl-szívásra kell velem jönnie......... erre megszólal, hogy arra minek tőle olyat nem sokat tudnak leszívni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Láttam az arcán, hogy nem viccel, hanem frankón nem érti, hogy miért kell ő akkor oda??? :roll: Erre megkérdeztem, hogy akkor behívjam a póóóóóóstás Jóóóóóóózsit oszt majd ő megtermékenyíti a petikéimet??? :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Kata,

245-ös sorszám? :shock: És ezt januártól kezdték osztani? És arról nem mondott semmit, hogy mikor kerültök sorra?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC ENYIM FÉRJ SEM VOLT VELEM SOSEM MERT MINDIG ÚTON VOLT.. DE A SZÜLÉSNÉL REPÜLT HOGY OTT LEHESSEN!
Vendég
 


Boni,

mostani elkeseredettségemben nem tudom elképzelni, hogy repülne a szülésre :cry: :cry: Holnap remélem nem látom ilyen sötéten a dolgokat :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi!
Én az uram nélkül szültem. :wink:
20150601134430
 
 


MONCSI
Látod mások is vannak akiknek sokat kell nélkülözniük a férjecskéket!
Én már megszoktam, hogy mindent egyedül intézek! Nekem annyiból carabb, hogy nem tudok beülni a kocsiba, mindenhová busszal kell menjek! :twisted:
Amikor még nem volt itthon net, fenemód unatkoztam, akkor nagyon vártam hogy jöjjön már végre haza, mostanában már egyszer sem szoktam felhívni, hogy hol van már, max. ha tényleg nagyon elmarad! :oops: :oops: :oops: :lol:
Sztem Zsuzska barátnénk még nálunk is nehezebb helyzetben van a kis csavargó férjével, én asszem csöndbe is maradhatok ezügyben, mert tudom, hogy az enyim csak a pénzecskét keresi. Soha nem megy sehová mostanában! Hála az égnek legalább erről már sikerült leszoktatnom, a végén még MINTAFÉRJ lesz belőle! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na ezen jót kacagtam!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Válaszoltam a privire, jó hosszan boooooooooooocsiiiiiiiiiiiiiiiiii! :oops: :lol:

dita75
 
 


Moncsi, no elkeseredés, nekem drága férjem volt hogy még sperma leadásról is elkésett vagy még rosszabb el sem jött, úgyhogy semmi gond. Fel a fejjel :lol: :lol: vagy fokozzam még, amikor együtt kellett volna lennünk az inszemi után ő elment alsóörsi motorostalákozóra ahelyett hogy velem lett volna, csak Oroszlán kicselezte, nélküle is beköltözött mert tudta nagyon jól hogy nekem nagyon szükségem van ám rá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Ditus, drága szivem, képzeld utalt az OEP. De csak öt napot fizetett ki ami még vissza volt októberből. Ez előleg gyanánt elég is. Egy darabig. Jó hogy tegnap beszéltünk róluk.


Nemone, gratula kislány súlyához. Én már félek a jövöhét péntektől sztem Oroszlán valószinüleg már elhagyta a másfél kilót is. Nekem azt mondták hogy Oroszlán két héttel vagy hárommal hamarabb bújik majd ki. Meglátjuk. Elég Vizöntös a helyzet.

Kép
pgsuska
 
 


Bár a halak csak isznak meg drogoznak, ugye Moncsi??? :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


ZSUZSKA
Hurrrrrrrrrrrrrrrá és juhéééééééééééééééééjjjjjjjj! Azért eléggé elaprózták a kérdést! Remélem a többit nem megint 3 hónap múlva kapod meg! :shock: :roll:

Két nagyon jó barátnőm is vízöntő! Fiúra nem emlékszem! :roll:
De azt tudom, hogy a bakokkal jövök ki a legjobban! :lol:

Ha Nándi sokat késik akkor BAK lesz!
De Évi ikrei tutira BAKOK lesznek, már most imádom őket! :wink: :lol:

dita75
 
 


Monic,
ez szerintem most októbertől kezdődött. Előtte nem volt várólista ha jól tudom. Most a 6. voltam.
Szerintem mivel a BMC állami (ha jól tudom), nekik nagyobb a keretük/hó. De nem tudom. :roll:
Igazából nem is érdekel, mert most olyan jó benyomást szereztem az intézetről, hogy nem váltanék.
i.kata
 
 


Hazaértem Csajok, és férjemnek be kell írni egy nagy pirospontot, mert végül megjelent, elég nagy felfordulást keltve.
Ugyanis már bent voltunk a szülőszobán beöltözve, amikor csörgette a telefonom, írtam neki sms-t, hogy már elkezdődött, nem tudom felvenni. Egyszer csak csöngetés, a szülésznők rohangásztak, hogy egy apuka bizony lemaradt, és hogy kihez tartozik. Én félve feltettem a kezem, bár nem hittem benne, hogy ő az, és tényleg ő volt. Úgyhogy végül ott volt, vérig sértődve, hogy nem vártam meg :lol: :lol: :lol: :lol:
A lényeg, hogy ott volt, persze még mindig meg van sértődve.

A szülőszobalátogatás nagyon jó volt, ráadásul egy olyan szülésznő tartotta aki ott volt amikor mi születtünk a testvéremmel, anyut is nagyon jól ismeri. Egyszer csak rámnézett és megkérdezte, hogy csak nem a Teri lánya vagy? Mire én mondtam, hogy igen (amúgy nem ismertem őt előtte, valószínűleg nagyon hasonlítok anyura). És előadta ott mindenkinek születésünk történetét. Nagyon kedves volt, anyut is felhívtam utána és mondta, hogy nagyon szeretett vele dolgozni, úgyhogy eldöntöttük, hogy őt kérjük fel fogadott szülésznőnek :wink:

Hú de hosszú voltam, mindjárt visszaolvasok és reagálok. :oops: :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Hát akkor tényleg kijár egy nagy piripont a szőrös feketepont helyett! :wink: :lol:
Na de mi volt a születéstörténet??? Azt bízzam a fantáziámra, vagy megosztod velem a szülésznő előadását :?: :?: :?:

KATA
Konkrétan???

dita75
 
 


Dita,

az, hogy anyukámnak végig mondták uh híján, hogy 1 babája lesz, anyukám végig erősködött, hogy kettő van, de az okos orvosok nem hittek neki. És amikor kibújt a testvérem, elhangzott a következő mondat: Hopp, itt van még egy!
Na én vagyok a "hopp itt van még egy" :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
de jó ez a sztori. A férjes történet is, meg a szülésznős is :lol:

Dita,
bocsi, nagyon le vagyok lassulva. Miről kérdezed, hogy konkrétabban?
i.kata
 
 


Zsuzska, Dita,

akkor egy szavam sem lehet akkor a férjemre, lehet, hogy túl szigorú vagyok vele?

Kata,

drukkolok, hogy minél előbb sorra kerüljetek. Én nem azt akartam mondani, hogy váltanod kell intézetet, csak a sorszám tűnt magasnak. Ha elégedett vagy velük természetes, hogy oott maradsz :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Hopp itt van még egy

Ez tecc! :lol: :lol: :lol: Nem is értem miért nem ezt a nickneved! :lol: :lol: :lol:

Nálunk is ilyen hopp lesz majd októberben! :lol: (remélem)

Most nem tok írni a privi témában (öhöm-öhöm) majd később! okés! :wink:

dita75
 
 


Monic,
te vagy a potyagyerek? :lol: Ez jó :D Gondolj bele, ha anyukád sem érezte volna, hogy ketten vagytok, ő hogy meglepődött volna :lol:
i.kata
 
 


Kata,

nagyon jól esett, hogy végül megjelent a drága férjem :wink: Az kevésbé, hogy meg van sértődve. Ő nagyon tud haragot tartani, d emajd megbékél :wink:

Dita,

öhöm-öhöm értek mindent :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


KATA
Arra vok kiváncsi, hogy konkrétan mi az a jó benyomás???

HOPP ITT VAN MÉG EGY
Nem, nem és nem! Inkább el lettek nagyon kényeztetve!
Én eddig mindig megfogadtam, hogy másképp csinálom majd az új pasival, de ahogy jött úgy el is szállt a fogadalmam, szóval sajnos magamnak köszönhetek egy-két dolgot! :oops: :roll: :?

dita75
 
 


Kata,

biztos nagy lett volna a riadalom. :wink:
Viszont amikor apuhoz küldött egy futárt, hogy vigye a hírt megszülettünk, akkor az ember lelkére kötötte, hogy várja meg amíg apu leér az állványról (házat festett kívülről) nehogy leszédüljön a magasból a hír hallatán. :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

hát tény, hogy én is elkényeztettem a férjemet, pedig anyukám mindig mondta, hogy ne kényeztessem, mert amit egyszer megteszek neki azt utána mindig elvárja majd :lol: :lol: :lol:
Hát én meg nem hallgattam a bölcs anyukámra :oops: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Se uhu, se mobil, se e-mail........... ebből is látszik, hogy tiszta kőkorszaki népek vagyunk mi már! :cry:

Üdv
Vilma

dita75
 
 


Monic,
nem is miattad írtam a váltást.

Dita,
neked akartam, mert tudom te mit gondolsz, meg egyszer azt is írtad, hogy a Viki is egyetért veled. Be kell valljam ez akkor elég szarul esett, meg az is, amikor a múlt héten vagy mikor kihangsúlyoztad, vagyis leírtad hogy a Niki eljött a Forgácsból, mert nem volt elégedett...pedig olvastam az írásait és nem ezzel indokolta a váltást. Biztos én vagyok érzékeny, de nekem ezek nem estek jól.
i.kata
 
 


MONIC
Enyim anyum is mindig ellát jótanácsokkal.......... sőt a nővéremék mivel jóval idősebbek nálam, és igen korán is házasodtak 16-18 évesen........ volt részem a családi ügyeikbe belelátni, hisz a fiatalabb nővéremék spec. ott éltek velünk egy udvarban, de én olyan lükebóka vagyok, hogy tanulhattam volna anyu meg a nővéremék hibáiból........ de neeeeeeeeeeeeeeem .............. :oops: :roll:
Inkább elkövetem ugyanazokat a baklövéseket............ noooooooooormális vagyok én??? Kétlem! :oops:

dita75
 
 


Dita,
elég nehéz ezt leírni, mert ez egy benyomás, érzés. Kedvesek voltak a dokik, altatás után végig volt velünk egy nővér, az idősebb doki sűrűn bejött, hogy hogy vagyunk, mi van velünk. A beültinél végig mutattak mindent monitoron, elmagyaráztak mindent, nagyon kedvesek voltak a biológus csajszik is. Odajött az egyik a beültetés után is, és akkor is elmondta milyenek az embrikék, még a punkció után hívtak, hogy hogy állnak a megtermékenyített peték.... Most is ha telefonálok, nem kell magyaráznom ki vagyok, egyből tudja a doki, pedig a 6 inszemet nem is ő csinálta....
i.kata
 
 


Linácska,

még nem válaszoltam a talival kapcsolatban.
Minden azon múlik, hogy a férjem hogy fog ráérni, mivel ő visz, annyi km-t már nem enged egyedül vezetni. :roll:
Annyit már tudok, hogy aznap reggel kell műszakira vinni a kocsimat, úgyhogy biztos ő fog vinni az ő kocsijával.
Amint látom hogy alakulnak a dolgok értesítelek mindenképp, nagyon örülnék, ha találkozhatnánk :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


KATA
Én mástól is hallottam, hogy nagyon futószalagszerű a dolog annak ellenére, hogy pénzes a történet. Te lehet, hogy csak egy hozzászólását olvastad a Nikinek, de pl. tegnap is leírta, hogy ő ennyi pénzért elvárta volna, hogy a fenekét kinyalják, de amit ott csináltak az bőven messze volt ettől......... és egy csomó vizsgálatot nem is csináltak meg nála úgy inszemeztek. Amikor átmentek a BMC-be akkor derült ki számára, hogy milyen kevés vizsgálat volt csak a Forgácsban. Kb. ugyanaz a szindróma mint nálunk fehérváron, de azért az ingyenes volt, még az uhukon is spóroltak néha,,,,,,
Néha olvasok egy-két topicot ahol orvosokról és kórházakról van szó........ nagyon eltérőek a vélemények, hisz nem vagyunk egyformák..........
Gondolhatod, hogy nem téged akartalak bántani, sőt segíteni szeretnék rajtad, hisz te is megjártad már a hadak útját, igazán kiérdemelnéd már, hogy átéld amit rajtunk kívül már lassan mindenki átélt.
Viszont ha te elégedett vagy az intézménnyel akkor eszem ágában sincs lebeszélni téged róla..... sztem nem is tettem már jó rég ......... én elfogadom a döntésed..........

dita75
 
 


Dita,
szerintem egy inszemből sokra nem lehet következtetni. Nekem sem volt túl sok vizsgálatom, volt egy hormonos vérvétel, meg a páromat vizsgálták, meg volt hsg. Én nem éreztem még azt, hogy futószalag lenne, pedig elég sokszor voltam már ott. A vizsgálatokért amúgy egyszer sem kellett külön fizetnem.
Na mindegy. Végül mindenki csak azzal a hellyel lesz elégedett, ahol összejön a baba. Volt egy csajszi, aki Svédországból jött haza lombikozni, először volt az intézetben, sikerült is neki és már a 12. napon erős csíkosat pisilt. Még nem írt, de elképzelhető hogy egyből ikrek jöttek össze. És sok ilyenről hallottam, akiknek elsőre sikerült, és persze olyanról is, aki nem volt megelégedve. De olyanról is, aki elment máshov, aztán vissza is jött. Ez nagyon változó.
i.kata
 
 


Dita,
én pl tudom, hogy én is és a párom is megőrülnénk, ha órákig kellene ott ülni egy váróban. Meg a párom nem is tudja azt megoldani, hogy egész nap ne menjen be dolgozni. Állandóan csörög a telefonja... ritkán is van itthon.
i.kata
 
 


Kata,

a legnagyobb igazságot írtad le, mindenkinek az az intézet a legjobb, ahogy sikerült a baba. :wink:
Én a Kaálira esküszöm, mivel ott hozták össze Danikát, de akinek Forgácsos a babája, vagy BMC-s nem menne a második baba miatt a Kaáliba... :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ditus,
ne haragudj, hogy most kifakadtam, de most megint érzékenyebb időszakomat élem. Meg már megittam pár pohár bort is :lol: :oops:

Monic,
ti tuti Kaáliba mentek vissza gondolom:-)
i.kata
 
 


KATA
Én pl. erős késztetést éreztem rá amikor megláttam, hogy van a régi pesit dokimról egy fórum és olyan szépeket meg jókat írtak róla......... hogy elfogott a hányinger, hisz velem meg ultraköcsög volt, mert havonta mentem hozzá hogy még mindig nem jött meg, még mindig........... és nem vizsgált meg rendesen, bizonyítja ezt az is, hogy 12 hetes voltam amikor kiderült, hogy terhes vagyok. Akkor persze lacsalta a baba méreteit, de a kórházban a nőgyógyász és az ulrahangos is egyöntetűen megmondta, hogy túl vagyok már azon az időn.
Rendes vizsgálat nélkül beszedette velem azt a gyógyszert amire nagy piros betűkkel volt ráírva, hogy terhes nők nem szedhetik. Az is lehet, hogy ennek az orvosnak köszönhetem hogy most ennyit kínlódom a babakérdéssel, ezt nem lehet tudni, és nem is merem állítani, de benne van a pakliban!
És akkor ezek után meglátom, hogy milyen jó véleményekkel szólnak róla....... gondolhatod mit éreztem,,,,,
Minden témában vannak erre példák, kinek a pap, kinek a papné............
Amúgy én nagyon sok fórumot elolvastam mielőtt döntöttem, hogy hol folytassuk tovább, és nekem azt a szempontot is figyelembe kellett vennem, hogy a nővéremékhez közel legyen, mert mint említettem nincs jogsim, és nem hiszem hogy ha majd a lombik közepénél járok akkor feszülő petefészkekkel jól esne órákig buszozgatni. Számomra is elrettentő volt, hogy ilyen sokat kell ott várni, így keményen elgondolkoztam a pesti Kaálin is, aztán végülis meggyőztek arról, hogy ez csak a vizsgálatok idejére vonatkozik, természetesen a punkció, beülti stb. idején előrevesznek!
Bocs ha hosszú voltam!

dita75
 
 


Kata,

igen Kaálisok leszünk, esetleg az "ágyban párnák közt" intézményre cserélném csak le :lol: :lol: :lol:
Egészségedre a bort :wink:

Zsuzska,

én is kíváncsi leszek, hogy Danika előbb vagy később jön-e, az utolsó uh alapján 1 héttel hamarabb születik. Kíváncsi leszek a jövő heti uh-kra. Meg persze arra is, hogy melyik uh-s doki mit mond :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Képzeljétek, megvettük a wii-t!!! Elég drága volt, mert nemhogy csökkent volna az ára, hanem még drágább is lett. Azért mi találtunk egy helyet, ahol ugyanannyiért meg tudtam venni, mint amennyi régebben volt. Fit-et most nem vettünk hozzá, de vettünk két irányítót és így egymás ellen is tudunk játszani. Már megvertem apát golfban és boxban, de kikaptam teniszben. Szerintem nem jártunk vele rosszul, nekem már most nagyon tetszik. És még mozgunk is vele. Más nem történt ma. :D



vicky79
 
 


Ja és ez a kedves orvos még csak meg sem csinálta a műtétemet, egy vadidegen orvost kellett megkérnem............ a másik két lány akinek fogadott dokija volt már rég túl volt az egészen én még mindig ott kakukkoltam, hogy mikor visznek már minden bajom volt.......... akkor elküldtem az exemet egy tizessel, hogy intézzen már valamit, mert kezdek megőrülni............. eleve nem akartam az egészet, de nem volt más választásom.....egyfolytában bőgtem akkor már vagy egy hete...... bezzeg utána 5 perc múlva már a műtőben voltam! :roll:

dita75
 
 


VICKY
Ez szuper játék sztem is, inkább ezt szorgalmaznám a PSP helyett amit a gyerek akar! :roll: Bár nálunk nincs valami túl nagy hely az ilyesmihez! :?

MONIC
Pont ezt akartam mondani, hogy a tesóbaba már spontán jön nektek! :wink: :lol:

dita75
 
 


Kata,

a receptesbe leírnád a töltöttkrumpli és a padlizsánkrém receptjét? Mert amikor anno leírtad meg is csináltam őket, de azóta nem tudtam visszakeresni a receptet és néha úgy rájuk kívánok :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


dita: Nálunk is csak 2,5 méter van a tv és az ülőgarnitúra között és tök jól eljátszottunk ketten. A gyerek legalább mozogna egy kicsit, biztos ráférne. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2008.12.09 21:06-kor.



vicky79
 
 


Vicky,

nagyon jó lehet ez a játék. :wink:

Dita,

akkor a tesóbaba terén egyezik a véleményünk :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


VICKY
Nem kifejezetten csipázom ha a nappaliban garázdálkodik, mert amihez hozzányúl kő-kövön nem marad, és ezt még az apja is beismeri, lassan már semmit nem mer a kezébe adni, mert nagyon béna néha. Kejle-kajla. Szóval a nappali tabu ilyen téren a szobája meg kicsi ehhez, egyedül mondjuk bőven elférne! :roll: Menny is volt végül a gép???

dita75
 
 


Kata,
Egy telefont biztos megérne, hogy egyáltalán hogy működik a dolog. Merre felé is laktok? Mert két telefonszámot is tudok adni, az egyik kint van a XVII. kerületben, a másik pedig majdnem szemben velünk a Stadionoknál.
Egészségedre a bort! :wink:

Monic,
Örülök, hogy a férjed mégis elment a szülőszoba látogatásra! :)
Az egyik kolleganőmnek is iker lányai vannak, és annak idején neki a szülőszobán derült ki, hogy ketten lesznek... :wink:

Még nem is mutattam meg nektek az ajtódíszünket, illetve az ablakra tettem, mert az ajtóra olyan macerás felrakni.

Kép

Holnap kezd az utódom, így napközben mostanában nem leszek, de este mepótolok mindent! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: