Új privát üzeneted érkezett!

köszi a köszöntéseket!

Zuzi, ígérem, holnap este rakom fel a képeket, mert buli holnap délben lesz :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Most van egy kis időm... képeket a köv. hozzászólásban felteszem.

MINDENKINEK (anyáknak és babáknak) KíVÁNOK SOK SOK BOLDOG SZÜLINAPOT MÉG!!!
(tényleg komolyan mondom, de annyi mindenki van, hogy nem tudom megjegyezni :oops:

Hát, egy igen mozgalmas héten vagyunk túl.
Szerdán rettentő furcsa volt a gyerek. Folyton hisztizett, ha valami nem úgy volt, ahogy ő szerette volna, de most hangosan és hátraverte a fejét a földön vagy valami butaságot csinált. A végén már csak nevetni tudtam rajta. Aztán csüt folytatta, de közben hőemelkedése itt lett, hát elvittem az orvoshoz (merthogy főzeléket még mindig nem nagyon evett). Orvos azt mondta, hogy sehol semmi. Hazamentünk, és megjavult a gyerek! :lol: Végre ugyanúgy nincsen hiszti, ha elteszem A-ból B-be stb. :lol: Nem tudom mit ütött belé... és újra eszünk rendesen!

nyafi
Gigi nagyon cuki lehetett! Elképzeltem közben a jelenetet! :D Olyat is szokott csinálni, hogy ha pl játszol vele és valamit szeretnél tőle elvenni, akkor nem adja oda, hanem ad helyette valami mást?! Csabi ezt szokta csinálni és már ez is olyan aranyos. :D

MIT SZÓLNÁTOK A KEDDHEZ UGYANÚGY, MINT MÚLT HÉTEN?

Fantasztikus mikulások jártak nálunk, remélem nálatok is! Felteszek néhány képet erről is! (kicsit később, mert közben felkelt a gyerek, apa meg a konyhában)

Kép


Kép
fcicus
 
 


Háhh, a lényeget elfelelejtettem itt a laptopdugdosás közepette ...

Van két-három kérdésem, amiben kicsit tanácstalan vagyok. (ki gondolná? :roll: :lol: )

1. Kinél hogyan zajlik a fürdetés? Pontosan kérlek titeket onnan elkezdve, hogy elkezded vetkőztetni a gyereket egészen odáig, hogy megkapja a ruhát. Ki mivel keni vagy nem keni és mikor keni, mit használ és mit nem? Habfürdő vagy szappan, mennyi ideig fürdik a gyerek, mivel játszik fürdés közben, egyszóval MINDEN érdekel! Van-e torna, masszázs bármi!? Ja, és ami nagyon fontos evések előtt vagy után fürdettek?

2. Hallgattok még babazenét?

3. Fogmosás! Ki mossa ki nem, mikor mossa, hogyan mossa (itt is inkább a rituálé érdekel, mert egyszerűen nem tudom beiktatni, a kakis fürdővizébe meg csak nem fogom megmosni a fogát. :? ) Hogyan mostok fogat? Ülve ő is te is szemben egymással vagy mosdókagyló fölött vagy hogyan????

Köszi!!!!! Apa nyavajog, mennem kell... képekkel jövök legközelebb...

Kép


Kép
fcicus
 
 

 
 

Tali képek:

(Zuzi ment mail)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Dec. 5-én elmentem ikeába kicsit játszóházazni, vettem ott autópálya szőnyeget, onnan vannak képek, plusz a buli képek plusz egy alvós kép az ikea után.Plusz egy "ilyen-volt-kép":

Császár után:
Kép

Télapós ajándékok:
Kép

Szülinapi ajándékok:

Kép
Kép

Buli:

A tortát meglátta és rögtön beleharapott, az egyik képen a fognyomok vannak, a piskótát kiköpte, de a habot körbeharapta:

Kép
Kép

Kép
Kép

Ikea és bealvás:

Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Kicsit sok lesz a fénykép a taliról, ne haragudjatok!

hunci: Mennyire jól néz ki ez a torta!!!! :)


Kép Flóri Kép Anna, Levi, Patrik Kép hunci, nyafi, kingi-i
Kép Anna+Levi Kép Hunor
Kép Csajok (Flóri+Gigi) Kép Flóri csúszda
Kép Banzáj Kép Gigi
Kép Banzáj2 Kép Banzáj3
Kép Levi Kép Csabi
Kép Kia+Levi Kép Banzáj4
Kép Banzáj 5 Kép Hunor, Hunci háttérben Csabi
Kép Anna+Levi Kép Kia+Levi
Kép Bencus

Kép


Kép
fcicus
 
 


Bocsánat, néhol zazis picit a fénykép (apának hála, aki hiperszuperérzékenyre tette a gépet, én meg nem vettem észre)

Kép


Kép
fcicus
 
 


Hunornak kicsit megkésve nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!

dhbetty
 
 


Nyafi!! Téged is Isten éltessen!!!

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Zuzi, Cicc, Hunci a képek szuperek lettek!:-)))

Mi is így utólag MINDEN BABÓNAK, ÉS ANYUKÁJÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!! :lol: :wink: :D

Hunor baba annyira de annyira jól néz ki ezzel a csodaszép tortával, én is alig várom hogy így lássam az én kis Levi manómat. Hunor mennyi ajándékot kapott? Ezzel biztos ellesz karácsonyig.
Levi kapott a Mikulástól csizmát sok csokit (amit még nem eszik meg), egy zenélő dobot ami még körbe körbe forog is és ütemre váltja a színét (tescos és imádja), ruhát.

Voltunk Mikuláson, és vasárnap is meglátogatott minket egy Mikulás. Levi nem félt tőle hanem tátott szájjal csodálkozott, hogy ki ez fura figura. :o :o

Cicc nekünk jó a kedd ugyanígy 15 óra után. Ki tud még jönni.Hunci, Nyafi, Zuzi, Zsuzsi, Kingíí....?

Szép napot Mindenkinek!
Anna, Levi baba
Kép[/quote]
boganna07
 
 


Cic! Nekünk jó a kedd talira.
Fürcsi! Az apja szokta. Nagykádban, az elején beültünk mellé, de már hónapok óta nem kell, mert nagyon élvezi és egyedül jobban elfér. Levetkőzteti, popsitőrlővel megtörli, közben engedi a vizet, beteszi a csúszásgátlót. Gigi ezt már a kád széléről nézi. Babylove fürdető és Beba hajsampon van. Hajmosás 3 naponta, bevizezi, bekeni a bebával, rajtahagyja egy kicsit és műanyag pohárral többször leöblíti. Játék gumikacsa, műanyag pohár, összes flakon a kád szélén. Víz hőfok, olyan amiben te fürödnél szívesen. Megmosogatja a vízzel mindenhol, majd kiemeli, megtörölközi, megszárítja a haját, most már jóban van a hajszárítóval, mert engedtem vele kikapcsolt állapotban játszani és rájött, hogy nem szörnyeteg, miközben szárítja odaadja a fogkefét, ami be van vizezve, csináljon vele amit gondol. Aztán pelenka, body, zokni, hálózsák…
Nem babazenét, hanem zenebölcsit, Halász Juditot hallgatunk. És a Mikulás partyn nagyon tetszett neki a kuckó mackó, most azt szeretném beszerezni.
Csabi belekakál a vízbe?

Köszi Betti!

Kép
nyafi
 
 


megpróbálunk mi is menni, hacsak nem alszik be :) nekünk az az alvás idő...

puszi: Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Nem, dehogy kakál! :lol: Csak hát hiába törli le az ember, azért az mégsem 100%-ék,vagy tévedek?
Nekünk megvan a kuckó mackó, meg egy csomó ilyen zene...Amikor alszik a gyerek, leírom pontosan, hogy mi is van meg zene és szólsz melyik kell, felírom..

Kép


Kép
fcicus
 
 


Ja, a kuckó mackó a tipi tapi dinóval van egy lemezen, ez fix. :lol:

Kép


Kép
fcicus
 
 


úúúúúúúúúúúúú azt naon szeretném! holnapra át tudod írni? Tényleg lesz tali holnap? Zsuzsi ti hogy alszotok?

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Manó nagyon örült a tortáknak, ajándékoknak...

Apa beöltözött Mikulásnak, de Levi csak annyit mondott neki : Apa :lol:

Cicus és Hunci nagyon jók a képek! Szép volt Hunor tortája! :P

Cicus
A fürdés - Apa csinálja a vízet, addig mi vetkőzünk...
Ha már csak a pelus van - Manó tudja, hogy mi kötetkezik és nem lehet vele bírni :lol:
A játékok: kacsák, hajó...stb Nagyon szeret fürödni. Az elején játszik, aztán lefekszik és...
legtöbbször Apa fürdeti. Fürdőlepedő és már megyünk is öltözni.
Közben játszik mindig valamivel.
Babazene - mi csak a neten nézünk + hallgatunk néha.
A fogmosást is élvezi (Nenedenttel) - közben sokat nevetgél :P

A képek:
Torták:
Kép
Kép
Kép
Az ajándékok:
Keriéktől:
Kép
Tőlünk:
Kép
Kép
Mikulás:
Kép

Vásárlás közben egy kis játék:
Kép
Kép

Bocsi ha sok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!!!

Köszönöm én is aköszöntést!

Hunornak Boldog szülinapot így utólag is!

Csak gyorsan átfutottam megint amit írtatok.....mert nálunk a hétvége nem telt túl jó hangulatban....cica lázas volt kb.3-4 napon keresztül .... sokat aludt....ment a hasa....még most is megy egy picikét....kicsípte a popóját....tiszta kiütés lett tegnapra az egész kis mellkasa, háta, popója, puncija....nagyon sajnáltuk szegényt.....olyan kis elesett volt....de már talán jobban van....már nincs láza! :) Valószínű benyelt valami vírust....gondolom tanácsadáson... :twisted: Így a hétvége miatt én sem vagyok túl fitt és üde....valamint már nagyon nehezen megy az alvás is :x

Cicus, fürdés....apa kimossa a kádat...mi addig könyvezünk...majd....apával jöna pelusban való párnacsata a nagyágyban.....aztán....pelus le popsitörlő....én addigra megengedem a vizet....zutty be a kádba....játék a kacsákkal....kis csészével...kiskannával...öntögeti a vizet....Mi még fürdetőkrémmle fürdünk....mert érzékeny a bőre.....hajmosás nálunk is 3 naponta van szintén Beba samponnal.....belefekszik a kádba Réka apa karjára haj bevizez.....aztán felülteteti megmos...és szintén belefekszik apa karjára és leöblít!Addig én megcsinálom a tápiját(amiből már alig-alig eszik :? )Aztán ki a kádból törölközés...közben kezében a fogkeféje mosogatja a fogát....majd mondja hogy anya...ez azt jelenti hogy én is mossam meg neki....megmosom.....aztán testápolóval krémezés,masszirozás...amibe szintén besegít....belenyúl a krémjébe és kenegeti magát :D aztán felöltözünk....r.ujjú body....pizsi-rugi.....aztán hajszárítás.....és megy be a szobába apjával hamizni és csicsikálni.....bár ez mostanában érdekes mert nem is eszi a tápiját...és....még viháncolna....szóval harc van...legtöbbször az kell neki hogy mind a ketten befeküdjünk az ágyra ő a sajátjában és akkor bealszik....ha valamelykőnk nincs ott akkor szól neki....hogy anya...apa...és addig nem hajlandó aludni :D Ez hozzáteszem 2 hete van költözés óta.....gondolom még nem érzi biztonságban magát!
Jaaa és tegnap lecseréltük a kiságyá eg ykis gyermekágyra....leesésgátlós.....ma éjszak már azon aludt....és...eddig még nem esett le....muszály hozzászoktatni mert kell tesónak a kiságy.....de hála az égnek jól viseli eddig!:)
És ma kipróbáljuk a napi 1 alvást mert őrület ez az esti perpatvar....sajna már nagyon hullák vagyunk estére főleg én....és....már sokat keményedik a hasam is....így próbálkozunk hátha könnyebben alszik el!

Na megyek is mert lassan ébred és akkor estig nuku alvás :shock:


Puszi
Niki
Vendég
 


Kia és van-e testápolás? A lényeg nekem valójában az lenne, hogy mivel és mikor kenitek a babákat? Vagy ti semmit nem használtok? Ilyen is van, de mikor van pontosan pl a fogmosás. Fürdés-előtt-után vagy közben?
Amúgy nagyon tetszik, hogy eszméletlen jól sikerült szétpacsmagolni a banános tortáját! :lol:

Nyafinak és Mindenkinek
(nyafi ha időben megírod, hogy mit szeretnél, természetesen felírom neked. Annyit kérlek, hogy írd meg, hogy audio-ba menjen, vagy mehet mp3-ba)

1. Házibuli gyerekeknek
- Winx
- Riszálom úgyis úgyis
- Balu kapitány kalandjai
- A nagy ho-ho-ho horgász
- Az apacuka szörnyek
- Here we go - totally spies
- Boldog születésnapot
- Dr. Bubó
- Miu mi újság
- A dupla dupler
- Hupikék törpikék
- Miki manó
- Scooby doo
- Kacsamesék
- A mézga család
- Pokémon
- Paff a bűvös sárkány (plüss Paffot hozott a mama mikulás nálunk :lol: )
- Okosabb vagy mint egy ötödikes

2. Az összes Baba Zene Raimond Lap-tól (1, 2, 3, 4)

3. Bizek Emi: Álomszép zenék babáknak és mamáknak

4. Disney Rajzfilmslágerek magyarul

5. Az oroszlánkirály és az Aladdin zenéje

6. Fülesmackó 2006

7. Fülesmackó 2007

8. Lilly Baba az én albumom

9. Péter Szabó Szilvia - Mesék, mondák, mondókák

10. Magyar Gyermekdalok Aranyalbum
- Miki manó
- Orrom krumpli hajam kóc
- Micimackó
- Csokibőrű Afrika
- Paff, a bűvös sárkány
- Csiri-biri
- Boldog születésnapot
- Miki manó és a dinoszauruszok
- Kuckó mackó
- Kis herceg
- Miki manó és az űrmanók
- Pingvintánc
- Tipi tapi dínó
- A Zapa meg a Zanya
- Mackó lackó
- Helikoffer
- Fogkrémek és fogkatonák
- Hápi kacsa
- Négyszögletű kerek erdő

11. Hupikék Törpikék
- Buli a hóban album
- Buli van aprajafalván
- törpparty

Hát, egyelőre ezeket tudom mondani, mert van még ugyan két dvd-m, amin vannak babáknak való zenék, de nem találom őket.... hála a nemrégi elvégzett rendrakásnak... :?
De azt hiszem, hogy a lényeg itt van. :lol:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Niki
:( Jobbulást a Nagylánynak!
Drukk a jobb elalváshoz! :wink:

Ezt kihagytam..
A fürdés - még mi is - legtöbbször - a gyógyszertárival fürdünk..
Néha - néha Gabival.
Testápolás ritkán van - olaj vagy krém...
Fogmosás külön, később - mert néha fürcsi után még eszik ezt-azt :oops:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Megint elfelejtettem a színemet! :cry:

Niki!

Nálunk is az estékkel gond van, ha nappal 2x alszik a törpe! Én azt csinálom, hogy de. ha tudom fél 11 felé (mikor már azért jócskán álmos) kiviszem játszótérre, vagy elkezdjük az ebédjét csinálni, vagy játszom vele, szóval nem engedem, hogy elaludjon. így is előfordul, hogy elalszik az etetőszékben (persze mindig az utolsó ételkészítési fázi előtt :D ), vagy a játszótérről hazafelé a babakocsiban (bár kb. 200 métert teszünk meg).
Amikor látom, hogy nem bírja ki délig, akkor azért 11-kor adok neki egy banánt, hogy lehetőleg ne kelljen fel éhség miatt 30 perc után.
így alszik kb 2 órát jó esetben, van, hogy csak másfelet. Ráhúzni pedig úgy tudok, ha rögtön ébredése után kiveszem és még a karomban van, akkor még nálam bír egy fél órát. így este 8-ig általában kibírja, persze olyankor is már nagyon nyűgös!!!
Ha nem ez a verzió, akkor a napi két rövid alvás, amivel persze este 22-ig képes fent lenni, ami nekünk nem jó.

Kép


Kép
fcicus
 
 


SZiasztok!

Hunci, nagyon köszönöm a képeket :) megkaptam őket...

Nagyon édes Hunor, és a tortája is aranyos volt. Éreztem az ízét a számban :P nyam-nyam :lol: :lol: :lol:

Kia, a ti képeitek is nagyon jók... nagyon cuki Levi is!

Már úgy, de úgy várom Patrik születésnapját. Hétvégén megrendeljük a tortáját, szerintem a Daubner lesz a befutó.... és a lufikat is be kell szerezni, hiszen mire felfújok legalább 100 lufit az azért idő :lol:

Cicus, mi nem hallgatunk nagyon semmit, de érdekelne a kínálatod, mert Patriknak egyre jobban bejön a zene. Szeretnék majd Halász Juditot venni neki, de egy vegyes egyveleg is jól jönne. Nekem is kiírnál párat. Viszek CD-t is természetesen. :) :) :)
Fürdetés: nagyrészt apával fürdik. Ilyenkor ő hamarabb elvonul, lezuhanyzik, addig én levetkőztetem Minit. Aztán megyünk is a fürdőbe. Patrik már alig várja, hogy mehessen a kádba. Apa enged vizet kb. félig, de addigra már Patrik bent van a vízben. Közben játszik (vízhőmérővel, flakonokkal, sípolós delfinnel és egy sárga macival aminek a szájában egy hal van, amit bekap) ezeket szereti a legjobban. Közben apa megmosdatja. Víz leenged és jön a zuhany illetve a fogmosás. Ennél a műveletnél apa ölében félig ül, félig fekszik és folyatjuk rá a zuhanyból a vizet. Fogkrém, fogkefe és jön a sika-mika. Tátja a száját és szépen tűri amíg én a fogát mosom.
Ha egyedül fürdik nagyjából ugyan ez a folyamat, csak akkor sokkal többet mászkál a kádban és nehezebben tudom megmosdatni :lol:
Aztán kiveszem, kicsit a fürdőben megtörlöm, ha hajat is mosunk akkor a mosógépre ültetve megszárítom a haját és úgy viszem a szobába, ahol a pelenkázón felöltöztetem. Kenni kenem, de speciálic ekcéma elleni krémmel, akkor ha látom, hogy kicsit kijött a hátán. Ennyi....
Aztán egyből fürdés után jön a táp és az alvás...

Tali!!!! JAJ, DE JÓ!!!!! MEGYÜNK!!!! Már 3 foggal többet viszünk magunkkal mint a múltkor :lol: :lol: :lol:

Kép
zuzmara08
 
 


Cicus!

Te jó ég! :) nem semmi gyűjtemény! Ezek mind dalok?

Teljesen össze-vissza szégyellem magam, hogy nekünk nagyon nincs semmink :?

Kép
zuzmara08
 
 


Cicc jaj de jó nekem is tudsz írni?

Én a Halász Juditot kérném (amibe benne van a Boldog Születésnapot), Meg a Disney rajzfilmek zenéje magyarúl, - A nagy ho-ho-ho horgász, Miu-mi újság. Nincs meg véletlenül a Herkules zenéje?
Ehhez hány cd-ét vigyek?
A fürdetés majd elmondom holnap szóban mert mennem kell, Levi követel.:-)
Anna, Levi baba
Kép[/quote]
boganna07
 
 


Sziasztok!

Nagyon jo lehetett a tali és holnap is lesz!De jó nektek! :lol:

Niki tudnál felrakni képet az ágyról! :?
Vivi is 1* alszik(1v.Másfél órát)ált.1-2-ig,de van h csuszik az idöpont,de igy este 8:10kor fürcsi-vacsora végére elfekszik az ágyon és alszik!

Megyek mert hiv a lányom, :D

Kép
aniko...
 
 


sziasztok,

most találtam rátok, és ha nem bánjátok csatlakoznék hozzátok. Remélem nem baj. :oops:

Látom sok kicsinek mostanában volt a szülinapja, így kívánok nekik boldog 1. szülinapot. Az én kicsi fiam dec 26án született (pedig mondtam neki, hogy ne karácsonykor jöjjön - ugyanis 14ére voltam kiírva; dehát ő már akkor sem hallgatott az anyjára. :)
nagyon várom már az első karácsonyunkat és a szülinapját.

én eddig a januáriakhoz írtam, de az nem volt az igazi, mert Kolos nagyon lehagyta őket, mind súlyban, mind fejlődésben. ezért szeretnék ide is írni, mert közelebb állnak a babáitok hozzánk. Igaz, vagyunk 4en akik dec végén szültünk, de a többiek mind január.

amúgy Kolos már 10 hónapos kora óra jár, majdnem 11kg... és nagyon-nagyon eleven. minden szekrényt, fiókot kirámol, és még nem igazán tudja mit jelent a "nem". :(
Nagyon anyás is, állandóan rajtam lóg, ami nem baj, csak néha nehéz, hogy még a wc-re is jön velem.

egyenlőre ennyi, remélem befogadtok, ha nem az sem baj. nem akarok tolakodni, csak jó lenne olyanokkal beszélgetni akiknek hasonló korú gyerekük van.

u.i néztem a képeiteket, és nagyon-nagyon szépek a babák, aranyosak a torta-evős képek is!! :)
Vendég
 


Sziasztok!!!

orsi.k Üdv. közöttünk....gyere bátran!!!Tárt karokkal várunk minden új babát-mamát!

Naaahhh....Cicus...igen ez a mi nagy problémánk is....hááát érdekesen alakult a mai nap....10.30-kor már ebédeltünk :oops: mert már nagyon hitti volt...11-kor alvás 14.30ig aludt is....viszont már 16 órára titta hitti.....szóval most az apukájával sétál odakinn....már majd leragadt a szeme!
De olyan édes volt de. ugye alvásidő és én nem hagytam aludni....na erre őőő megfogta a kezem....be a hálóba....felmászott az ágyára ...macikáját megölelte és elkezdte hajtogatni hogy kupi-kupi(ez nálunk a cumi)....jaaaj úgy sajnáltam....na de olyan cuki volt :)

Anikó...itt a link: http://www.kikol.hu/adatlap?id=62
Mi itt a Kikol-ba vettük....szerintem nagyon jóóóó!

Na megyek megétetem a másik gyerkőcöt a pocakban mert már dörömböl hogy éhes!

Jaaa és képzeljétek lehet elkaptam Rékától ezt a vírust mert megy a hasam :evil: Szupi asszem egyik terhességem sem úszom meg fo....ás nélkül :twisted:

Na puszi nektek!
Vendég
 


Bencus ált 2X alszik 11től másfél órát és du 15től másfél órát legalábbis ezen a héten....mert azelőtt de egy rövidebbet aludt kb 1 órát és du 2-2,5 órát....

szóval holnap valamit trükköznöm kell hogy tudjunk menni.
Fürcsi majd szóban ha sikerül

Orsi: üdv a csapatban.... :D

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Szia Orsi!
Üdv itt!
Gratulálok Koloshoz! :P

1-2 képet rakhatsz fel a nagyfiúról... :wink:

Levi is 2x alszik napközben.

Jó talit holnapra!!!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok,

köszönöm a kedves fogadtatást, aranyosak vagytok.

ha már a nappali alvásnál tartotok: Kolos már egy jó ideje (talán 2 hét9 nem alszik csak 1x, olyan 1-2között alszik el és kb3ig. ez olyan 1,5-2óra között van ált. és egyszer fel szokott kelni, amikor is vissza szoktam altatni - már ha megy. kivéve ma mert 3 órát aludt! meg is lepődtem.
nálatok minden baba magától alszik el, vagy vlkit altatni kell? mert kolos rajtam alszik csak el - már nem is emlékszem mikor alakult így, mert régebben csak beraktam és aludt. aztán egyszer arra eszméltem, hogy rajtam alszik el, járkálnom kell vele, meg énekelni neki...kicsit fárasztó. de elég hamar megadja magát az álommanóknak. :)

szólíthatok mindenkit a "rendes" nevén? vagy ragaszkodtok a nicknévhez?
leírnátok kinek mikor született a babája? nem mindegyik vonalzóból derül ki pontosan.

fürdés: nálunk 19:30kor van. apa engedi a vizet, addig én vetkőztetem kolit. ő már be van zsongva ilyenkor, alig várja, hogy belemehessen. :) imádja a vizet. kicsi játék, majd lemosdatja apa. én előkészítem addig a pizsit, meg a tápot... ki a vízből, majd felöltöztetem, evés, kb 19:45kor. utána még játszik, eszünk együtt almát, meg narancsot, fogmosás, és irány az ágy. 9kor szoktuk lefektetni - és néha még ilyenkor is tiltakozik.

most egy kicsit nehéz nekem kolossal, mert tanulok, fősuli utolsó éve - szigorlatok, államvizsga, és egyéb jó dolgok. :) :( így nagyijaim, meg anyukám szokott átjönni és segít hogy kolos ne lógjon állandóan rajtam. még így is nehéz odafigyelnem, meg utálok tanulni, mikor kolossal lehetnék. az első dec 18án lesz, angolból szaknyelvi-záróvizsga, aztán januárban a többi, plusz még júniusban is. :roll: :twisted:

akkor a képek:
ez a kedvencem
Kép

kipakolta a szennyest... :twisted:
Kép

tudok komoly is lenni
Kép

Kép

kicsit sok lett, bocsi. szép estét mindenkinek, Orsi
Vendég
 


Sziasztok!

Orsi üdv nálunk! :lol: Mindenkit nagyon szívesen látunk :) Nagyon helyes a kisfiad, szép baba nagyon!

Nincs kedvetek eljönni holnap a talira? Lurdy házban lesz.... na? :)

Sajnos az altatását Patriknak én nagyon eltoltam. Imádtam, hogy a karomban van és rajtam alszik el... Most viszont, hogy 20-án lesz a születésnapja jó lenne ha szépen elaludna magától, mégiscsak 1 éves lesz! Sajnos képtelen vagyok az ágyába szoktatni. Ha nem alszik mélyen, ahogy berakom az ágyába, már ül, áll, és nézelődik kifele... és persze sír is mellé, attól függően, hogy mennyire álmos. Ugyan így van ha éjjel felkel. Kicsit ki kell vennem, a vállamra hajtja a fejét és már alszik is, de ha ez elmarad.... jön a sírás! Hiába fektetem le, hiába simogatom, felül és sír... Csak rajtam nyugszik meg.

Ha van valakinek ötlete, hogy mit csináljak nagyon örülnék neki :D Karira alvási szakirodalmat kértem mindenkitől :lol: :lol: :lol: Remélem sikerül megoldani ezt az alváskérdést. Hiszen majd ha jön a kistesó akkor mégsem altathatom az ölemben.... Jaj még akkor is szépen elalszik ha mellébújok az ágyon, de ez még mindíg nem az, hogy berakom az ágyába és szépen elaltatja magát...

Kép
zuzmara08
 
 


zuzmara: én is eltoltam vlhogy az altatást, de már odáig eljutottunk, hogy ha beteszem az ágyba ott marad, nem ül föl rögtön, és ott simogatom a hátát, és énekelek. addig kell ezt csinálnom amíg el nem alszik.

hol lesz pontosan a tali, hánytól?? tök jó lenne megismernélek titeket személyesen is. :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Orsi, a Lurdyban a játszóházban lesz a tali, délután 3-kor. Gyertek el, és jól megbeszéljük, hogy-hogy tudtad elérni, hogy legalább az ágyába maradjon Kolos :lol:

Kép
zuzmara08
 
 


Figyu cic nekem pap rita kuckó mackója kell, ha az megvan azt megköszi!!!!meg még lehet ilyen pap ritás, csak nem tom mik a címek!

Kép
nyafi
 
 


jó reggelt,

ezer éve nem voltam a lurdyban, mivel elég messze lakunk tőle. gondban vagyok hogy is menjek: autó vagy bkv? odafelé még jó az autó, de vissza pont a legnagyobb dugó. :( utálok dugóban kolossal ülni, mert végignyafogja az utat, nem szeret bekötve lenni.
vlki megy közületek 1es villamossal? hol kell leszállni? (mondjuk ha pont előtte áll meg akkor jobb esetben megismerem)

remélem sikerül eljutnom vlhogy...elvileg 3kor már felébred...majd megpróbálom hamarabb ágyba dugni.

lehet ott pelenkázni, meg etetni? mert nálunk az uzsi fél4-4között van, és kaka is szo9kott lenni ekkor.

és a legfontosabb hol van a játszóház?

kicsit sok a kérdés, ne haragudjatok.
Vendég
 


Orsi üdv. köztünk. :D

Az 1-es villamos pont ott áll meg elötte.
Lehet pelenkázni és etetni is.
A játszóház az elsőn van a kajálós részen túl a Dm felé.

Akkor a talin!
Pusz
Anna, Levi baba
Kép[/quote]
boganna07
 
 


köszi Anna, akkor ott találkozunk, lehet, hogy késünk kicsit, az alvás miatt.
ja és meddig szoktatok maradni?
a babakocsit lehet ott tárolni biztonságosan?
Vendég
 


Orsi.k Innen is üdvözlünk!
A babakocsit is ott lehet hagyni, a cipőpolcnál :lol: Úgyhogy ne lyukas zokniban gyertek! :wink: :lol:
Rettenetesen hasonló a helyzetünk, csak nem a külkerre jársz? :lol: Na majd akkor délután jól megmustráljuk Kolos fiadat! :D

Csajok én úgy találtam, hogy elég bonyi lenne összevisszmindenfelémindent mindenkinek másképp kiírni, úgyhogy egyelőre beraktam egy mappába az összes babáknak és gyerekeknek való zenémet, így lett majdnem másfél GIGA!!! Mi lenne, ha hozzácsapnék még jónéhány tavaly letöltött karácsonyi albumokat, és egy dvd-re írnám ki mp3-ként? Vannak mesék is köztük meg mindenféle, mit szóltok hozzá? Nekem is egyszerűbb és ti is fel tudjátok magatoknak azt írni, amit szeretnétek!

KI KÉR BELŐLE? Annyit kérnék, hogy egy 100 forintos dobjatok hozzám kérlek a dvd-r ára :oops: :)

Kép


Kép
fcicus
 
 


cicus...én kérnék:)

Orsi: múltkor 6ig voltunk....és ki meddig bírja sorrendben mentünk haza...


puszi:
Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Cicc mi mindenképpen kérnénk, nagyon ari tőled.
Köszi!
Anna, Levi baba
Kép[/quote]
boganna07
 
 


cicus: köszi a választ.
nem, én a mütf-re járok. dejó lenne már befejezni.

Anna neked is.
megfűztem párom, hogy jöjjön értünk 6 körül, akkor már talán a dugó sem akkora.
Vendég
 


Sziasztok!

Cicus! Én is szeretnék kéri 1 példányt ha lehet :)

Nagyon köszönöm, előre is!

Orsi, Patrik a múltkor 17 óráig bírta mert nem aludt délután. Szerintem kifáradnak annyira, hogy elalszik a kocsiban 1 perc alatt :)

Kép
zuzmara08
 
 


Cic én is kérek!
Hunci nem kocsival jössz? Ha igen mehetnénk együtt, ha meg nem, akkor mehetnénk együtt!

:D

Orsi üdv! Mester u. a leszállóhely neve.

Kép
nyafi
 
 


nem tudja véletlenül vlmelyikőtök, hogy a stadionoknál a 178-as busz honnan indul? azzal kéne hazajönnöm, mivel párom mégsem ér rá miket fuvarozni. :cry: vagy esetleg a 80A busz is jó, a keletiig kéne eljutnom. tudom ott a metro, de azt nem szeretem. köszi
Vendég
 


Sziasztok!

Édes fiúcska Kolos!

Készítsetek képeket a taliról :wink:

Tegnap belegondoltam, hogy 3 hét múlva már nem ülök itt :shock:
Nagyon közeledik a költözés :?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Orsi
Egy kis kerülővel mehetnél úgy is, hogy a Lurdynál lévő egyik villamos elvisz a Mester utca elejéig, ott felszállsz a 4-6ra, és a Blahánál átszállsz egy alacsonypadlósra. Ezt főként azért is tanácsolom, mert feltenni tudunk segíteni a vilire. Levenni valaki mindig segít.

Kép


Kép
fcicus
 
 


Cic, ez sem rossz csak akkor 2x kéne átszállnom, így meg csak 1x. de majd meglátom. nem igazán vagyok ismerős arrafelé. fogalmam sincs honnan-hova-hogyan kell föl-le szállni. a stadionok környékét sem ismerem, csak megtetszett, hogy a 178as pont itt rakna le majdnem a házunk előtt.
amúgy a 178as is alacsonypadlós. az 1es villamosra meg segíthettek felszállni. :) mintha vlki jönne azzal, vagy vlmit elnéztem?
Vendég
 


Cic, én is kérek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nyafi, bkv-val megyünk,de mi késünk...
Vendég
 


Sziasztok!

Gyors bekukantottam!
Boldog SZÜLINAPOT MINDEN 1 ÉVES KIS GYÖNYÖRÜSÉGNEK.
Nagyon meg vagyunk fázva azért vagyok ennyire eltünve.De az egész család beteg én pedig az ápolónő.Este örülök,ha a fenekem ágyat fog.
Késöbb ha már joban vagyunk akkor visszaolvasgatok és jövök!

Addig is pusszi mindenkinek.
Melinda és Dávid

Kép
Kép
meliz
 
 


Meliz Jobbulást az egész családnak!!

Remélem jól sikerül(t) a tali :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Cicc gondolkodtam azon amit kérdeztél, hogy mit lát tőlünk. Én szerintem nem vitatkozunk sokat, gondolom nem mi vagyunk az egyetlen pár aki néha összekap. De nem lehet hogy ez a baj.
Mivel Levi mikor üt?? Csak és kizárólag akkor ha valaki odajön hozzá, és ő attól fél hogy elveszik a játékát amivel éppen akkor nála van. Szóval neki nagyon erős a birtoklási vágya. Például a Mikulási ünnepségen csak sétált és odajött hozzá egy kisgyerek hogy megsimogatja, és akkor nem ütött, tehát tuti hogy csak félti a játékot.
Ezt kéne valahogy kiküszöbölni nála. Van valakinek egy jó ötlete. Azt már csináltam vele hogy elveszem a játékát majd visszaadom, de rám nem irigy. Nem tudom mit kéne csinálni. Ha van valakinek valami ötlete, kérem írja meg!! Cicc neked mindig olyan jó ötleteid vannak.
Gigitől meg még egyszer bocsi, remélem megvannak a kis arany fürtöcskéi.
A tali ismét nagyon jó volt!
Jó éjt Mindenkinek!
Anna, Levi baba
Kép[/quote]
Anna, Levi baba
boganna07
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?