Jó reggelt, vagy inkább már délelőttöt!
Gégéé: Szép a pocakfotó, csini vagy! És csinálj még képet, mert már nem tart sokáig! Akkor ma 7-re mész? Izgulunk érted. Túlhordási procedúra úgy zajlik, hogy kétnaponta kell menned, ugyanez a szitu, nst, vérnyomi mérés, vizsgálat, uh. Én csak 1 nappal hordtam túl Dorkát, már mondtam neki, hogy siessen ki, mert egy vagyon lesz, ha ráhúz egy hetet.
Amúgy nekem anno azt mondta, hogy max 1 hetet enged ráhúzni.
Tudom, milyen türelmetlen vagy, nekem is már a 29. héten össze volt cuccolva a holmim, és mindíg vártam,és vártam, és azt hittem én is, hogy már a 36. héten jön Dorka, de kibírta a 40. hétig, amit nem is bánok egyáltalán. A császárt meg ne úgy képzeld el, hogy megmondja, hogy na akkor most pénteken 2-kor megműt. Azért tényleg kell, hogy elinduljon a folyamat.... Vagy pl. ha magas lesz a vérnyomid, vagy toxémia, vagy hasonló. De ilyet ne akarj. Nekem még vajúdás közben is mondta a szülésznő, hogy lehet ebből császár is, mert fehérje volt a vizeletbe, plusz a vérnyomáscsökkentőtől sem akart lemenni a vérnoymásom, meg még a szívhang sem volt valami jó. Én meg imádkoztam, hogy ne legyen császár. Szóval lehet, még az utolsó pillanatban is császár, de ne izgulj, Emma bennt nem marad az tuti!
Anyany: nekem is fáj még mindíg
Biztos a sok öltés miatt.
Mindíg félek a szex előtt. Persze tudom, hogy apa vigyáz rám, de hát elég rossz úgy valaminek nekiállni, hogy félsz, hogy fájni fog.
Hát nem tudom mennyi idő kell még nekünk ehhez, hogy helyrejöjjön. Császárosok előnyben...
Bár gondolom a pocivágás is tud fájni sokáig.
Tegnap du. sétáltunk egyet, és hazafelé félúton úgy elkezdett szúrni a bal oldalam, hogy alig tudtam hazakúszni. A babakocsiba kapaszkodtam. Lehet, hogy felfáztam? Vagy a spiráltól lehetett? Hú, nagyon rossz volt.
Bende: milyen éjszakátok volt?Megette Niki a tejpépet? Nincs már a hűtőben tejci? Olyan sokat tudtál régebben fejni. Vagy már elfogyott?
Tegnap voltunk patika felé sétálni, vettem egy dentinox-ot, biztos, ami biztos, bár én még nem veszem észre, hogy jönne a foga, de a nyála az csorog már régóta...