Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsóka69!
Köszi a tanácsot, majd megkérdezem, hogy itt van-e ilyen. Most már Daniella nem foltos, segített a gyógynövénykrém. De az okokat meg kell szüntetni.

Kata!
Szép nagy pocid van.

Ági!
Aranyos a kis manótok.

Gabi!
Azért annak a csajnak a növér segíthetett volna a citromos üveggel. Neked meg a citrommal.Azért ez már megdöbbentö, hogy a kismamák érzik kellemetlenül magukat egy ilyen vizsgálatnál.

Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah
 
 


Sziasztok!

Csak egy szóra most: Itten vannak új képek Szabolcsról, homályosak, mert folyton mozogKép.


http://babanet.hu/album/main.php?album=1746&page=1&PHPSESSID=d02d98da6ce76dda419 8015588a852bc
Fulescsacsi
 


Annamari!
Ez nálunk két és fél év ovi után is így van, ha visszamegyek vmiért, akkor anyanemenjel. Ma farsang volt, és kikunyerálta, hogy az ünnepség után hazajöhessen, merthogy az olyan szomorú, amikor az anyukák meg apukák hazamennek, és a gyerekek ott maradnak KépKép
a.
angi
 
 

 
 

Sziasztok!

Annamari! Jót nosztalgiásztam, amíg a Mariazell-i képeket nézegettem. Kép Nagyon szép képek.
Gratulálok az állásodhoz! Akkor a talikat ezek után hétvégékre szervezzük? Kép

Kakaó: a gyemek 4 éves koráig kb 0,5 l tejet ihat naponta össz-vissz. A kakaóporban van egy olyan cucc (neve??), ami káros hatással van a gyomorra. Panaszok: gyomorégés, hányinger.
Kakaóitatás helyett javasolt a folyékony tejes puding. Kép

Solya: Mátét pusszantom!

Benő
beno
 
 


Sziasztok!

Fülescsacsi,
nagyon aranyos Szabolcs! Kép Azok a kék szemek.. hogy mért nem vagyok vagy 27 évvel fiatalabb?! Kép Kép

Kata,
tegnap délután óta nem jelentkeztél. Ugye minden rendben???
Kosza Gabriella
 


Sziasztok!

No, végigolvastam, amiket kihagytam mostanság...

Kata! Tényleg hatalmas pocid van! (És még mondják, hogy az előrenyúló poci fiút rejt. Szabolcsról meg azt gondolták: lány, mert még az utolsó hetekben is alig látszott. Bár nyilván a vékony alkatúakon eleve jobban látszik a poci, míg a hozzám hasonlókon Kép meg nem annyira.)
Ügyes Petid van, hogy ilyen jól bírta a szurit. Én egyelőre nem, tervezem a kötelezőkön felül oltatni, de hát ki tudja mi lesz még...
Doktorkád meg csak ne mondja meg, mikor szüljetek! Amikor a kiscsaj akarja Kép. Nekem szörnyűek voltak az utolsó hetek: minden vizsgálat után már "csak a biztonság kedvéért" beszéltünk meg új időpontot, aztán sose történt semmi. Csak jóslók ezerrel... De úgy szeretném, ha sikerülne "simán" szülnöd, legalább lebeghet a példád a szemem előtt, hohy lehet császár után....

Ági! Ez a kép is nagyon klassz! Mintha a szája a tiéd lenne, jól látom?

Gabi! BRRRRRRR!!!!! Az egész várandósságból ezt utáltam a legjobban! Szörnyű volt... Amúgy is utáltam minden édeset az alatt az idő alatt...
Csilla! Abban a nagy reggeli tömegben sajnos nincs ideje a nővéreknek még segíteni is. Sokan vannak, egy nővér veszi a vért, egy meg a papírokat veszi fel, meg megírja a csöveket. De voltam úgy is, hogy egy csinálta mindkettőt...

Annamari! Ügyes a Balázs nagyon!
Mikor költöztök?
Babaúszás ügyben szeretném kérdezni: jövő héten hétfőn lesz a tájékoztató. Szerinted tőlük vegyünk fürdő nadrágot? Az a biciklis fazon a jó? (Balázsnak olyan volt, igaz?) És kell még külön úszóspelust is venni?

Tegnap megint óbudai csavargást csaptunk, meglátogattuk a barátnőmet, Szabolcs nagyon jól érezte magát. Szörnyű, hogy a tömegközlekedési eszközöket halálra fűtik, plussz még a sok ember is belihegi, a gyerek majd megfőtt, bár próbáltam lehámozni róla az overállt, de nem sok sikerrel, mert rám volt kötözve. Teljesen leizzadt. Legyen már tavasz!!!!
Fulescsacsi
 


Sziasztok!

Na, hazajöttünk ma isKép

A ctg elején rendetlenkedett a csaj ,aztán megemberelte magátKép

Áh, szerintem csak vérprofi a doki, és tudja, hogy ha pénteken megvizsgál (ismerve már az előéletemet) aznap szülünk. Nincs ebben semmi programozottság.

Benő: na ja....próbáljam meg a tejes pudingot a kerzébe nyomni, amikor torka szakadtából üvölti: Petike Inni kakaóóóóóóóóó !!!!!!!!!!!!!!!!
A fejemhez is vágná. Most már a 3x2,5 dl-nél tartunk/nap. Eddig 3,5 dlx3 volt.
Viszont (kopp kopp) a térdhajlatáből márszinteteljesen eltűnt a kiütés, az arca is szép, nem is vakaródzik éjjel, és ma éjjel nagyon nagyon jól aludtKépKépKépKép Valószínű a zirtec-nek köszönhetően.
FCS: mi is vittük az úszópelust, de a teljesen zárt biciklis fazon szrintem elég. Nyáron is már úgy jártunk strandra, hogy csak úszógatya volt rajta, sosem volt "baleset" sőt, pisilni is akkor pisilt, ha kijött a vízből (ez is előszele volt szerintem a szobatisztaságnak)

A tavaszt már én is nagyon várom, bár pont amire nagyokat sétálhatunk (Anna elmúlik 6 hetes) addigra már nem kell állig beöltöztetni Őket. Meg ez a nyamvadt infulenzás idő is elmúlik.

Jajj, nem várom a tatárjárást nálunk, Pénteken szülünk ugye elvileg, akkor csütörtök-péntek körül mehetünk haza. Na azon a hétvégén mindenkit ide fog enni a rossebb.....pláne hogy szépen elterveztem, hogy aznap, amikor hazajövünk, senki se jöjjön, vcsak mi 4-en....de ugye ha nincs látogatás, nem fogják kibírni, hogy ne jöjjenek.....

mennem kell

Pusz: KAta
LadányiKata
 


Sziasztok!

Kata!
Bocsi, nem az orvosod iránt táplált bizalmad akarom megingatni, de nincs olyan orvos a földön aki napi pontossággal meg tudja mondani a szülés idöpontját. Kivéve, ha ö maga valami folytán meg nem indítja. Bármennyire is ismeri az elöéletedet, nincs két egyforma szülés.

Ebben még mindig kutatások folynak, hogy valóban mi is indítja meg a természetes szülést. Nem tudják. Én is Fülescsacsival értek egyet, hogy az lenne a legjobb, ha a babád dönthetné el mikor születik.

A látogatóknak pedig elmondhatod, hogy ti, hogy szeretnétek az elsö napokat. Ezt mindenki megérti.

Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah
 
 


Sziasztok!

Csilla: én egyébként nem is annyira bánnám, ha lenne benne "programozottság" mert nem szeretném, ha valami baja lenne így a finisben. Petivel is, ha akkor ott nem vagyunk a gépen, nem hiszem, hogy élne.....jókor voltunk jó helyen jó kezekben.
Most is remélem nem lesz másként.

Pusz: Kata
LadányiKata
 


Sziasztok!

Kata!
Elhiszem, hogy izgulsz, de már nincs sok hátra. Mi volt Petivel? Valahol vissza lehet olvasni? Gondolom legszívesebben a gépen lennél folyamatosan, hisz az biztonságot ad. Így tényleg jobb lenne egy kis "programozottság", mert az egyikötöknek sem használ, hogy idegeskedsz.
Peti, hogy van oltás után?

Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah
 
 


Sziasztok!

Végre újra itt lehetek! 1 hétig beteg volt a gépünk, már jelentkeztek rajtam az elvonási tünetek. ( Na jó, ez csak vicc volt!)
Nagyon termékenyek voltatok ismét. Már kb. egy órája olvasgatom a hsz- aitokat. Jó sok minden történt itt. Azt senki sem említette, hogy ugrándozott-e vasárnap délben az RR - SN párossal........

Annamari!
Nagy - nagy gratula az új munkádhoz! Sok sikert!!!

Ági!
Gyönyörű szép a Dani baba. És mekkora??!!

Solya!
Ugye nincs semmi baj Mátéval?

Kata!
Szép nagy a pocid! Ne izgulj! Bízzál abban, hogy most sem lesz másként!

Fcs!
Nagyon aranyos a Szabolcs baba!
Nagyon hasonlóan vélekedünk a tévézést illetően. Karácsonyra megkaptam V. T. : A pszichológus válaszol c. könyvét - nagyon tetszik, jó sok okosság van benne. ( Azóta azon görcsölök, mi lesz majd az oviban - túl sok a negatív tapasztalat ebben a témában.) Az én terveimben is szerepel a diafilm vetítés -csak előbb még be kell szerezni egy diavetítőt. Most még csak a képeskönyv nézegetés szintjén járunk.

Pirus!
Hol vagy?

üdv mindenkinek: Terika
terika
 
 


Sziasztok!

Kata! Tatárjárás: hajjaj, ez ismerős, mi csütörtökön jöttünk haza, és hétvégén a szüleim már itt is aludtak. Plusz jött nagynéni, szomszédnéni, szóval mindenki. Egyszobás a lakás, szóval nem volt leányálom, de a szülők hamar belátták, hogy egy másfél hetes baba nem bírja úgy a gyűrődést, ahogy ők gondolták, és a jobbnál jobb tanácsokra végképp nincs szükségem, csak felidegesítenek. (Hagyd csak sírni, erősödik a tüdeje - ez a gyermektelen nagynénémtől származott, azt hittem pedig ez csak ilyen szájhagyomány, hogy valamikor régen valakik mondtak ilyet...) Ezután bevezettük a reggel jönnek-délután mennek, s hetente-kéthetente max. egy látogatócsoport, aminek létszáma nem több, mint három fő. És működik is! Persze most már más a helyzet, mi is jövünk-megyünk, és Szabolcs igazán strapabíró.

És: ne izgulj!
Fulescsacsi
 


Ja, tényleg:
Pirus! Képzeld, kb. kéthete nem eszem tejterméket, semmilyet, és szinte teljesen elmúlt a bukás! Azért ezt most már ki fogjuk vizsgáltatni, hogy tényleg ételallergia-e...
Fulescsacsi
 


Nagy nehezen összehoztam a sztoritKép Itt olvasható: http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/index.html
Fulescsacsi
 


Sziasztok!

Sajnos nincs sok időm mostanában írogatni, még nem is nagyon olvastam visszaKép

Annamari, gratula az álláshoz!Kép

Fcs, akkor szerintem próbálj meg beutalót kérni arra a helyre, amit írtam.

Most rohannom kell, ne haragudjatok!

Kellemes hétvégét mindenkinek!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


FCS,
nem oda mutat a link. Kép
De a szüléstörténetekben ott van. Kép
solya
 
 


FCS,Kép
solya
 
 


Béna vagyok. De tényleg a Szüléstörténetekben van.Kép
Fulescsacsi
 


FCS,
nem vagy béna. Simánnem lehet babaneten belül linkelni, csak vmi egyéb módon. Kép
solya
 
 


Úgy lehet linkelni, hogy itt a jobb oldalon (ahol maga a topic van és nem a "Társalgás", "Dokumentáció", "Segédletek" linkek egymás alatt) belekattintasz az oldalba jobb egérgombbal, Tulajdonságok, és ott van egy Cím (URL) címszó. Na az utána következő hosszút kell kimásolni, az a jó link Kép

Na megyek szülést olvasni! Kép
Annamari
muter
 
 


Fulescsacsi
 


Sziasztok!

Csilla: főleg mai fejemmel tudom, hogy gáz volt, akkor nem annyira.

Szóval: reggel UH, CTG az UH-n a doki megvizsgált, és azt mondta, szűk egyujjnyira nyitva vagyok. Hazamentünk. Délben elkezdett fájdogálni a hasam, nem nagyon nagyon, de folyamatosan, nem úgy ahogy a "nagykönyvben" meg van írva, hogy fáj-nem fáj, tehát mérni se lehetett. Felhívtam a szülésznőt, azt kérte mérjem, mennyi ideig milyen időközönként keményedik a pocim. Hát az se mutatott értékelhető eredményt, mert szinte állandóan keményedett. Azt mondta menjünk be.
Mondom, a Petinél egyetlen egy jóslófájásom, derékszurkálásom nem volt előtte, a ctg se mutatott sosem ilyen fájásokat. Azért mentünk be az első fájdalomnál.
Amikor beértünk, még mindig szűk egyujjnyira voltam nyitva. Rámtették a ctg-t, és óránként (vagy félóránként?) nézték.
Az egyk ilyen alkalommal egy tanuló kis szülésznő/egyetemista ment el mellettem, ránéz a gépre, és elrahan a szülésznőmért. Ő leül, meredten nézi a gépet. Aztán a "biztonság kedvéért" bekötöttek egy kanültöt a kézfejembe. Aztán megjött a dokim....aztán hirtelen nagyon sokan lettek, és a doki mondta, ne izguljak, nem lesz semmi baj, de Ő most gyorsan kivenné a babát.
Utólag a zárójelentésen olvastam: leesett a szívhan (de el is mondta az Anna utólag, csak ott nem idegesítettek előtte), kakás volt a magzatvíz (mert el se folyt), öreg volt a méhlepény...........
Mindez a 39. héten.
Tehát, ha akkor nem megyünk be az első fájásnál, nincs akkor pont rajtam a gép (mert én előtte úgy tervezgettem, majd itthon kettesben visdeózunk, füdök nagyot jó meleg vízben,. aztán majd 3 ujjnyira tágulva megyek be.....szerencse hogy nem így lett...........
szóval, látod, ezért nem bánnám már azt sem, (pedig nagyon nagyon készültem a rendes szülésre) ha azt mondaná: péntek reggel 10 óra császár...sőt a legnyugodtabb akkor lennék, ha mára mondaná......

Mondjuk tegnap este szerencsére sokat mozgott a csaj, mondjuk nem csoda, mert anyu itt volt, nagyon jókat főzött, én meg össze-vissza ettem minden jót.
Kis ízelítő, mit vagyok képes betolni, most, hogy már nem hányok éjjelenteKép:
Hzott egy nagyon formás mini kenyeret frisset nagyon ropogósat. (viszonyításként, a másikat maguknak vitte haza másnap reggelire hárman vannak). Én csináltam belőle egy tarjás szendvicset (azt is hozott), és megettem. Aztán hozott föstölt pick májas (nyammmiii)annak is a harmadát (jó jó az csak mondjuk olyan 15 cm) beküldtem egy kis zsömlével.
Aztán sütött Petinek csirkecombot. Ahogy Peti ette, én is elcscócsáltam egy darabot. Aztán kész lett a töltött-rántott óriás gombafej (töltelék: tejbe áztatott zsemle, hagyma, gombaláb apróra, petrezselyem, májkrém /a füstölt/) és ez kirántva. Egy akkora mint egy jó nagy narancs fele. Azt is megettem kenyérrel.
Aztán kész lett a szilvásgombóc.....abból csak 2-őt ettem meg. (ezt 4 és 7 óra között). Aztán elmentem fürödni 9-kor, maradt még egy kis májas, azt 3 szelet kenyérrel betoltamKépKép:Kép

Naa????

Na kapoka dokitól, ha ezt olvassaKépKépKépKépKép

Ma is a másik gombafejet reggeliztem, meg ebédre is azt ettem anniira isteni volt.Kép

Most megyek tejszínes-ccsirkét csinálni krokettelKép

PUsza: Kata
LadányiKata
 


Sziasztok!

Kata!

Hát igen, ha az a leendö szülésznö nem pillantott volna akkor a gépre, amikor elment melletted, másként is történhetett volna. Teljesen megértelek.

Én amikor az elsövel terhes voltam, vettem egy müszert, ami kiírta és felhangosította a magzati szívhangokat. Olyat amilyet a szülésznö használt. Aztán hol a köldökzsinór lüktetését, hol pedig Daniella szívverését hallgattam otthon, amikor eszembe jutott. Számomra megnyugtató volt.

Te rengeteget tudsz enni! És micsoda finomságokat!! Anna valószínüleg lehúzódhatott már, hogy ennyi minden beléd fér.

Puszi

Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah
 
 


Sziasztok!

Kata, nem semmi bélésed van! Ezt mind bekajáltad??? Kép
Csaszi: érdekes, hogy nekem hajszálra így alakult a szülésem, azzal a különbséggel, hogy jósolgattam már a 30. héttől, keményedéseim pedig már 14 hetesen is voltak. Szóval nekem is el nem különíthatő, összefüggő, rendszertelen fájásaim voltak és Balázs szívhangja is többször leesett. Viszont nekem a burokrepesztés rendezte a dolgokat és utána már csak egyszer esett le a szívhang. A branült én is megkaptam, "csak biztos ami biztos", később tudtam meg véletlenül (innen a Babanetről KépKép), hogy már nagyon császárra készültek, szerintem a gyors tágulás mentett meg tőle.
Mi nem mentünk be az első fájásra, másfél napig elvoltam otthon, közben persze látott azért a doki, de CTG nem volt. Egy szívhang-leesés azért nem halálos ítélet, szóval ilyenek miatt nem kell aggódni, főleg, amíg mozog a baba Kép

Balázs tegnap akkorát hányt éjjel az ágyába! Mentem be az ordításra és valami iszonyú sajtszag csapta meg az orromat. Persze, tejfölös volt a vacsija Kép Szegény gyerek egész feje és hálóinge tiszta hányás volt és kéreckedett az ölembe és fel kellett vennem és arcon puszilnom! KépKépKép Bocs attól, akinek ez természetes, de én ha hányást látok és ráadásul a szagát is érzem, akkor igyekszem minél messzebb kerülni a helyszíntől, mielőtt én is odahányok Kép Nade ezekután a pelenkázón csücsülve megint hányt egy jó nagyot, aztán elkezdte a kezével a szájából kikotorni a rossz ízt és közben fújta ki a nyálát, úgyhogy a végén már tényleg mindenki tiszta okádék lett :-) A fogmosás után viszont olyan hálásan nézett ránk, amiért végre megszabadítottuk a száját az íztől! KépKépKép
Hogy ezt mi okozhatta, fogalmam sincs, de ma már kutya-baja, eszik-iszik, én akarnám diétáztatni főtt répával, de Ő vaníliás tejet akar és zöldbabfőzeléket! KépKép

Annamari
muter
 
 


Olvastátok? Ezentúl csak regisztrálva lehet írni.
solya
 
 


Solya! VégreKép

Annamari, még jó, hogy most reggeliztem, ráadásul elég vizuális típus vagyokKép
Biztosan elrontotta valamivel a gyomrát Balázs! A mai menüje is elég bizarul hangzik!Kép

Fcs, elolvastam a szülitöridet, pitypity, tényleg Várbíró az orvosod? Nálam ő volt az ügyeletes és segített is a kitolási szaknál, nagyon szimpi! Szülés után mindennap bejött megnézni, volt, hogy naponta 3x is, pedig nem is volt az orvosom, és tényleg érdekelte mi van velem és ellátott egy csomó hasznos tanáccsal! De komolyan, ha nem lenne Mericli az orvosom, biztosan őt választanám a klinikáról. A Szabolcs név sem véletlen???Kép
Elárulom, hogy úgy néz ki, nálunkis ez a név a befutó, ha a kistesó is fiúcska lesz!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!

Kata! Azért nem semmi teljesítmény! Főleg, hogy a fényképet elnézve Annán kívül nem sok plusz súly rakódott rád...

Annamari! Szegény Balázs! Nem lehet, hogy kicsit sokat evett, és azért? Amúgy én is eléggé undorodom az ilyesmitől. Még ezzel az anyatejessel elvagyok, de hogy később mi lesz? Anno a várandósság elején még a saját cuccom is kiakasztott. Volt, hogy mosogatás közben a mosogatóba sikerült produkálnom, olyan hirtelen jött, aztán Apának kellett eltakarítania.

Solya! Hát már ideje volt.

Pirus! Még valamikor októberben írtam már erről asszem: a név Apa ötlete volt, én csak rábólintottam. Ez valami tiszteletadás nála, vagy ilyesmi. Nagyon kedveljük mindketten Várbíró dokit orvosként és emberként is. De úgysem tudnék róla ömlengés nélkül írni, hát abbahagyomKép.

Olyan ronda idő van... Napsütést akarok!
Fulescsacsi
 


Fcs, októberben még nem volt netünkKép
kb. mikor írtad? Ha lesz időm kikeresném és elolvasnám!

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Okt. 23-24. körül volt az első hsz.-m, akkor lett netünk, valamikor az azutáni napokban, még a szülés előtt találsz sok hsz-t róla tőlem, de a többiektől is. Kb egy heti anyag, hiszen harmadikán már befeküdtem.
Fulescsacsi
 


Szuasztok!

Most Apáé a gép, csak jelentkezem:
minden ok, még jóslófájás sincs, holnap 10-kor ctg- du. jelentkezemKép

Puszi: Kata
LadányiKata
 


Szép jó reggelt Mindenkinek!

Szép, hm enyhe túlzás, a környékünkre beköltözött a Műjégpálya. Esik az eső és szépen lefagy, minden tükörsima jég. Párom kiment a közértbe és majdnem kétszer padlótfogot, a mai séta is kilőveKép
Kata
Nem semmi amit összeettél, én ezzel most jártam igy a szoptatás alatt, volt olyan nap hogy szinte egyfolytában kajáltam, hála az égnek már leálltam, tuti a terhesség alatti fogyozás ellentételezése volt.
Ha hazaengedtek még ctg után, kérünk beszámolótKép

Fülescsacsi
Jelentem tegnap átléptük a büvös 6 ostKépKép

Annamari
Szegény babóca, csak meg ne utálja azt a kaját, amit kihánytKép Amúgy én is igy vagyok vele, sok mindent kibirok, csak egyet nem, ha valaki megnézi, hogy mit evett, mert akkor én is csatlakozom hozzáKép

Pirus
Jó a névválasztásKép Hála az égnek, hogy párom úgy döntött, hogy a gyerek ne viselje a nevét, mert a dokink tuti azt hitte volna, hogy miatta lett volna Sándor a gyerek neveKép

Nah dugulokKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!
Láttátok tennap a Babamagazint az M1-en? A lányom vette észre vmi előzetesben, és közölte, hogy ő nézi, mert szülésznő akar lenni KépKép. Mostanában állandóan azt mesélteti, hogy ő hogy született (kissé szépítve adom neki elő), és azt mondta, az olyan jó lehet, amikor a szülésznő segít kibújni a babának és aztán meg is fürdeti (igazából nem tudom, hogy ki fürdeti a babát, én így meséltem). Olyan aranyos kislány!
A műsorban egyébként Pajor doki meg D. Margit beszéltek, az otthonszülés - kórházi sz. témában, és mutatták a csodaszép szülőszobát. Az a lábtartós fotel nagyon tetszett, meg a színek is úgy általában.

Név: egy vidéki szülész főorvos (már nyugdíjas) mesélte, hogy neki nagyon sok kismamája megkérdezte, mi a felesége neve, és azt adta az újszülött kislánynak.

FCS! MEgyek olvasni.

angi
angi
 
 


Sziasztok,
valaki itt írta valamikor, hogy az AFP eredményt meg lehet tudni korábban is, mint a hivatalos 10 nap, ha az ember betelefonál valahova. Viszont ennél több nem rémlik. Próbáltam visszakeresni, de nem találtam. Tehát hova (esetleg: milyen számon) kell telefonálni, hány nappal a vérvétel után, és mit kell mondani, hogy ne küldjenek el a fenébe? Kép
Köszi!!!
Pöttöm Panna
pöttöm_panna
 
 


Angi,
Sára még csak szül. Kép
Annyira édes, a múltkor azt mondta, hogy "Anya pocakjában születik Sára és Apa pocakjában Máté." Kép
Azóta néha lefekszik (honnan vette?!) a pocakjára teszi a babát, majd megkéri Mátét, hogy doktorozza meg (sztetoszkóppalKép) És aztán kiveszi a pocijából a babát! Kép Mostmár azonnal meg is szoptatja. Kép
Annyira édesKép

PP,
én felhívnám a Shöpf-Mérei laborját. De ez csak érzés. És azt mondanám, hogy ideges vagyok és segítsenek Kép. Aztán lehet, hogy kivágnának! Kép
solya
 
 


Angi!
MegelőztélKép Pont ezt akartam én is írni! Tök véletlenül kapcsoltam az M1-re és látom, hogy mutatják a klinikát. Nagyon szép az új szülőszoba! Margitot még a férjem is megismerteKép

SolyaKép

Na lépek én is olvasni!

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Solya!
Nagyon aranyos! Én sem tudom, mért, de Dorka is lefeküdt szülni.
Milyen tortát sütsz Máténak???
Ajándék még nuku, kivéve az autószerelős könyvet.

FCS!
Szép volt KépKépKép

Pirus!
Én még sosem láttam Margitot, de nagyon szimpatikus volt. Sajnos csak félig hallottam, amit mondott, mert épp telefon volt, és ilyenkor Andris pluszba ölelgeti alábamat, hogy adjam oda a kagylót, mindegy, hogy a főnököm vagy éppen az elmü bejelentő Kép
a.
angi
 
 


Sziasztok!

A ctg (baba szempontból gyönyörű lettKép)
Bejön vizsgálat közben az a hölgy (nem akarok mást írni, nehogy megbántsam, mert nem tudom, orvos-e vagy egyébb specialista, vagy nővér)Ő helyettesített a múlt héten. Rámnéz: maga még itt van???Kép
A mai ctg-men egy szép nagy 100%-ot ütő fájás láthatóKép
Meg kellett mutatnom valakinek, a szülésznő aki hozta vissza a leletet kérdezte, hogy és, milyen sűrűn, mikor hogyan,.....szóval megnyugtatott: Jól van, Anna úgyis éjszakásKép
Szóval, lehet ám hogy lesz itt valamiKép
Az a gondom, hogy állítólag az átlagnál magasabb a fájdalomküszöböm, és nem tudom, mennyire fájjon, hogy elinduljak.
Petinél semmi jóslófájás nem volt, a legelső fájdalomnál mentünk be szinte.
Most meg fájogatott már fájogatott, de nem vészesen....

mennem kell, mert peti ideült, és mindját kikapcsolja a gépet

puszi kata
LadányiKata
 


Voltunk tegnap farsangi felvonuláson. Készültek fotók is. Ide pakoltam párat Kép http://babanet.hu/album/main.php?album=1770

Sajna nem olyan jók, mit teljes képernyőn, de azért látszanak a maszkok.

Angi,
még nem tudom. A páromnak muffintésztából sütöttemKép. szerintünk isteni lett, kis macerával, de agyerkők ebbena formában nem örültek a muffinnak, így asszem marad a piskóta. És kacérkodom egy esetleges marcipán bevonattal. Ha mégsem, akkor csokis lesz kívül, dióval vagy mogyoróval beszórva, bévül pedig, ami akad a boltban. Kép De tervezek lekvárt és csokikrémet.

Mi maradunk asszema tűzoltóságnál. Meg majd nézek vmit.
Viszont láttam trambulint! Bár ennek nem voltak lábai és nem tűnt úgy, mintha hűdehajde élveznék az ugrálást, így azt elvetettük.
Bevallom, szeretnék a vonatjához hozzávalókat venni, de az nem igazi ajándékKépKép.

Kata,
vajh' otthon? Kép
solya
 
 


Kata,
látom otthonKép.

Szerintem ha egy ideje rendszeres fájásaid vannak, akkor is, ha nem erősek, akkor telefonálj Annának. Ha helyzetváltoztatáskor elmúlik, még nem az igazi.
Mi 3-5 perces fájásokkal értünk be, de az még nem fájt igazán.
Hű, de izgi! Kép
solya
 
 


Sziasztok!

KataKép Ez tényleg nagyon izgiKép Drukkolok ezerrel! Kép

Lányok, volt valaki beteg terhesség alatt? Én ugyanis kezdek nagyon gányul lenni, folyik az orrom, fáj mindenem stb. A dolgot fokozza, hogy a főnököm (aki nemrég jött haza Kínából) tiszta infulenza, és itt mászkál benn. Ja! És kedélyesn előadta múlt héten, hogy 2 napig iszonyatosan lázas volt, és félt, hogy elkapta a SARS vírust, de hálistennek, nem, mert elmúlt a láza. Erre ma ott folytatja, ahol abbahygata. Kép Az infulenza nem veszélyes a babára, ugye?
(Azért én reménykedem egy futó, könnyed náthában, de biztos, ami biztos, megkérdezlek benneteket is.)
shine
 
 


shine,
nem tudom, de akár influenza, akár más, én most elmennék táppénzre.
solya
 
 


Sziasztok!

Kata!
Ez izgi! Nekem akkor lett gyanús, hogy menni kéne, mikor akárhogy mozogtam, nem múlt el a fájás. Jóslófájás testhelyzet-változtatásra abbamarad, szülési fájdalom nem.
Eleinte nekem sem fájt nagyon, de a következőnél sem fogom megvárni, míg igazán beindul, mert intenzív fájásoknál nem megy olyan egyszerűen a séta ide-oda. Kép

Shine!
Képzeld, tegnap este ellőttem a Tescoban egy 1 hónapja lejárt vásárlási utalványt! Kép Gondoltam, ha nem megy, nem megy, de így azért jobb volt! Párom (ennyire figyel, hogy hova megyek), felhívott a tesco közepén, hogy hol a bánatban vagyok, ugye nem karamboloztam! KépKép
Betegség: én voltam beteg, pont annyi idősen, mint Te Kép. olyan 25 hetes lehettem, mikor elkapott egy jó kis influenza, lázzal, mindenemfáj-jal. Hozzájött még egy vesemedence-gyulladás és hólyaghurut is, így december 25-én a MÁV kórház urológiáján vártam az ítéletet, hogy kapok stentet vagy nem.
Balázs az egészből annyit érzett, hogy sokkal kevesebbet mozgott, többet aludt. Persze semmi baja nem lett. Nekem azt mondta V doki, hogy Paracetamolt szedhetek lázcsillapításra, de az a biztos, ha Te is megkérdezed tőle.

Lányok, köszönöm az érdeklődést Kép, nem tudom, mitől volt rosszul Balázs, szerintem sima kis túlevés lehetett, mert semmi baja nem volt másnapra. Végülis ez a lényeg, nem? KépKép

Annamari
muter
 
 


Az jutott eszembe, hogy így Vojőr sem fog tudni jelentkezni, csak ha regisztrál.

Meg az is eszembe jutott, hogy Kata megkérhetné Annát, egy gyors bejelentkezésre, hgoy megvan AnnaKép.
solya
 
 


Kata!
Nagyon drukkolok! Szép gömbölyű a pocid.
Szerintem hamarost jön Anna.
Drukkolok, hogy ezúttal minden rendben, a maga útján menjen.
Annamari!
Mikor kezdesz?
Lányok! lesz valamikor valami tali? Jó lenne megismerni titeket személyesen is.

Üdv: Krizsi
krizsi
 
 


Sziasztok!

Kata!

Izgi.Én is drukkolok! Valahogy üzenj, ha mész szülni.

Solya!

Szerintem kár, hogy csak reg. lehet írni. Mert így a "normális" hangvételü "névtelenek" sem tudnak tanácsot adni, kérni vagy pedig kényesebb dolgokról írni.

De megértem azt is, hogy így lett, mert néhol már nagyon bunkóci hsz-ok voltak.

Nem lehetne másként megoldani? Ha pl nem reagálna senki a provokáló, bunkó, üres hsz-okra? Akkor csak elmaradnának ezek.

De majd benézek a "szerkesztö" topikba, hátha kitaláltak vmit.

Shine!

Nehéz az influenzát megúszni, mert mikor az emberen a tünetek mutatkoznak már elötte néhány nappal fertöz. Szóval egy látásra egészséges ember már fertöz.

Szerintem maradj otthon, és pihenj. Ne hord ki lábon.
---

Daniellát ma elvittük a gyerekorvosához, az allergia ügyben. Azt akartam, hogy ö is megnézze. Ö nem ajánlotta azokat a szereket, amiket múlt héten a börgyógyász írt. Az csak olyan ekcémára való ami levedzik is, Daniella pedig csak foltos és száraz volt.

Csináltak 10 db-os allergiatesztet az alkarján, ami kimutatta, hogy halra, tojásra, rozslisztre allergiás. Ezek mellett ajánlotta még, hogy mellözzük legalább egy évig a ketchupot, paradicsomot, (minden ami piros) és a citrusféléket. Ennyi.

Puszi
Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah
 
 


Tényleg Shine, eszedbe ne jusson lábon kihordani!

Drukkoljatok Lányok, holnap lesz mégegy menetem a vezérigazgatóval, nem akarnak végkielégítést fizetni! KépKépKép

Annamari
muter
 
 


Annamari

Hm ezt nem értem, ők nem tudnak tovább alkalmazni és nem akarnak fizetni??? Érdekes felfogás, ne hagyd magad, figyelj rá, hogy ők mondjanak fel, mert csak akkor jár. Vagy csak külön megállapodás keretében legyen közösmegegyezés.
Drukkolok hogy meggyőzd őket.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Épp ez a baj. GYED-en vagyok, így csak én kezdeményezhetem, ők nem. Ráadásul a 3 év is csak 19-én telik le. De ezekkel együtt is MEGÍGÉRTÉK. Én lennék ilyen naív???
Na mindegy, eldöntöttem: ha nem adnak ilyen feltételek mellett lóvét, akkor visszamegyek elsejétől, az új helyen meg beteget jelentek. Aztán mondjanak fel, elégítsenek ki és bukjanak egyhavi fizummal többet, az ő bajuk. Remélem, rájönnek ők is, hogy itt csak ők veszthetnek és belemennek, hogy jutalom vagy akármi formájában ideadják a pénzt.

Annamari
muter
 
 


Pöttöm Panna:
Az AFP laboratórium száma: 476-4458.
Nekem kétszer is csináltak (az egyik se lett jó), a másodiknál már a vért is nekem kellett bevinnem, mert állítólag azért ilyen lassú, mert lassan jut el a másik kórházba. Így hogy én vittem, ha jól emlékszem, 3 munkanap alatt megvolt. Ha nem te vitted, akkor szerintem ennél kicsit több idő.
De ne izgulj, kedvesek voltak, a nevet a TAJ számot és a vérvétel időpontját kellett bemondani, és ők megmondták az eredményt. De csak a számokat, én avval felhívtam az orvost, és ő mondta meg, mit jelent.
De a egész vizsgálat nagyon bizonytalan, és nagyon sok nőnek rossz lesz.
Nekem magzatvíz mintavétel lett a vége, amivel semmi gond nem volt, csak a sok izgalom + a hasfájás. De végülis jobb a bizonyosság, és biztosan tudjuk, hogy lány lesz!! Kép)
J.
julia
 
 


Shine Kép


Jobbulást, kitartás már csak ez a hét van. Kép Én is voltam náthás kismanóval.

Csak tüneti kezelés! Semmi gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény! És láza csak 38 fölött van egy kismamának, csak akkor csillapítsd!

Puszka neked és Ádám pocaklakónak
Noémi
noémi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?