Új privát üzeneted érkezett!

Annus,
Te ilyen ügyes vagy, hogy varrni is tudsz? :shock:

Harhaj,
gratula a fiúhoz :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszter!

Azt nem mondanám h tudok,de próbálkozom!Varrógépen van(igaz 20 éves,de príma kis gép)azon szoktam ügyködni!Legnagyobb munkám eddig öcsém ágyának új huzatot varrtam(egyenlőre még egyben is van) :wink: Keresek is róla képet....

Kép

Ez egy kihúzhatós ágy(amúgy nekünk is ilyen van a gyerekszobában)és a matracot szét lehet hajtani meg a háttámlát is.

annus11
 
 


Hú de király. Tényleg jó :)
Nekem ez már felér a varrás tudásával :)
én gombfelvarrásban vagyok profi :) másban nem :D

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 

 
 

:lol: :lol:
Amúgy ruhát még sose varrtam...max felhajtás ilyenek.Pedig a babának szeretnék majd varrni,ha mást nem akkor vmi takarót :lol:

annus11
 
 


na, egyszer én is kipróbálom már, hátha nem rontom el :) mondjuk egy takaróval kezdem én is, az nem tűnik bonyolultnak :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszter!
Én még abroszt tudok nagyon jól :lol: Meg a párnahuzat :wink:

annus11
 
 


Annus! Tényleg ügyi vagy! :) Írtad, hogy szopipárnát lehet hogy te varrod. Töltésnek mit raksz bele. Gondolom szivaccsal túl merev lenne. Úgy tudom gyöngyöt szoktak, de azt hol lehet kapni? Egyébként Eszter még nálam is százszor ügyesebb. Én még egy gombot sem igazán tudok felvarrni. :? Anyukám viszont nagyon ügyes, viszont ideje nincs. :( De azért lehet, hogy megkérem! :)

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Csadra!
Gyöngyöt akarok én is!Azt is lehet rendelni amúgy,de megpróbálom boltból!Remélem kapok vhol olcsón....

annus11
 
 


Sziasztok!

Rendesen be offoltatok a képekkel :)
De azért ami föntragadt az jó, én mindekit felismertem.

Pumukli, Ezster
Jók a konyhák!

Annus
Nagyon jó a huzat, de ügyi vagy!

Most ne röhögjetek de én még takarónak se állnék neki :lol: , viszont gombot jól felvarrok!

Harhaj
Gratula a kisfiadhoz!

Ma a munkahelyemről telefonált egyik kolleganőm, hogy sajna nem volt ott mikor bennt voltam, és hogy gratulál többek nevébe is, tök jólesett :)

Délután megyek vásárolni, befejezem a karácsonyi ajándékok listát, legalábbis reményeim szerint.

Hú ezt el kell még mesélnem, tegnap voltunk anyósomnál Mikulás alkalmából (ritkán megyünk), na a lényeg hogy a gyereknek vett 1 db csokimikit, meg a sparos-kuponos gyerek evőeszközkészletet. :shock:
Márk nézte, ezt hozta nekem a Mikulás?kérdezte csodálkozva, azt hittem felröhögök :lol: Tök kínos volt.
Komolyan nem normális...
krém
 
 


Annus! Milyen boltban lehet ilyesmit kapni? Annyira fogalmam sincs ezekről! :roll:

Krém! :lol: Ezen jót vidultam! Egy kollégám mesélte, hogy nekik meg az egyik rokon a 3 éves gyereknek hokedlit vitt szülinapjára. Nem ám gyerekszéket, hanem egy használt hokedlit. Hasonló képet vághatott ott is a babó! :lol:

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Mi csak akkor fogjuk tudni a nemét, amikor megszületik. Addig nem kérdezzük... :) És orvosom tudja, hogy nem akarjuk tudni. :) Az az érdekes, hogy először tudtam, hogy fiú lesz (mmint éreztem vhogy), de most FOGALMAM SINCS.

Annus! Tökjó, amit varrtál! Én nagyon szeretek mindenféléket kreatívkodni, de varrni még nem sokszor varrtam, de pl. a székeinkre varrtam új huzatot. Vannak barátnőim, akik mindent meg tudnak varrni, csomó saját varrású ruhájuk, meg babáiknak varrt ruhácskájuk van. Ha kislány lesz Pindur, akkor biztos kapok is tőlük kölcsön néhány darabot, majd megmutatom. Bár az még jó soká lesz... :)

Üdvözöllek benneteket, jó további napot! :)
Vendég
 


Csadra
Most hogy megint elolvastam és eszembe jutott a gyerek feje, csorog a könnyem.. :lol:
Hokedli :lol:
Csak tudod ezzel az a baj, hogy ilyenkor az is eszembe jut, hogy Anyámék kiteszik szívüket lelküket az uncsijuknak, a másik mama meg mintha dafke se (lehet hogy nem így kell írni) akarná. :?
krém
 
 


Krém! Hát van ilyen, de gondolom ezért jártok hozzá olyan "sűrűn". :wink:

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Hát, lányok, én nem tudom, milyen az az evőeszközkészlet, de mi minden hasznos dolognak örülünk. És bár még elég pici, de szeretnénk, ha Samu is örülne nekik. Én pl. jobban örülnék, ha vki nem csokikkal (amit úgyis csak megeszik a gyermek) halmozna el bennünket, hanem vmi tényleg hasznos holmival. Még ha az illető dolog olcsóbb is a csokinál... Vlsz.mindenkinek más a dolgokhoz a hozzáállása, nem akartam senikit megbántani, de lehet, hogy amit kaptatok az nem nemtörődömségből lett az, ami, hanem vmi más okból.

Nekünk pl. nem nagyon lesz pénzünk semkinek sem igazán ajándékot venni karácsonyra, csak vmi minimális. Így azon agyalunk, hogy tud egyszerre olcsó, kedves és hasznos lenni a meglepetés, és kinek-kinek megfelelő.

Amúgy tudom, hogy az anyósok tudnak dolgokat produkálni, csak, amit írtál, Krém, az nekünk pl. nem lett volna rossz ajándék. :) (Bár tényleg nem tudom, milyen az étkészlet, lehet, hogy visszavonnám az üzenetemet, ha tudnám...)

No, ismét szép napot.

Köszönjük a grat.-ót, és reméljük tényleg semmi baj nincs, az imént őkelme jó nagyot rúgott.

Ja, Annus, sztem amikor nagyobb mozdulást érzel, nagyobb felületen, és nem hirtelen lökést kisebb felületen, akkor forgolódik. Én legalábbis így éreztem anno.
Vendég
 


Szerintem sincs baj a spar-os evőeszközkészlettel. Maja a keresztelőjére kapott 4 hónaposan anyósoméktól, és nem néztem hülyének, mert tudtam, hogy egyszer imádni fogja. Nekem is volt kedvenc őzikés kanalam, meg villám.
Persze, egy nagyobb gyerek már szépen ki tudja mutatni, mit gondol. Biztos valami autónak jobban örült volna. :-)
Mikulásra én amúgy se várok nagy ajándékot, ez az étkészlet meg 2000 ft. Szóval úgy is lehet nézni, hogy kitette magát, csak rosszat választott. Na mind1, én nem ismerem, csak kicsit megsajnáltam...

Dóri, itt a link, ha megnéznéd.
http://www.spar.hu/spar/ajanlatok/zwilling.htm
pumuklii
 
 


Dóri
Ne viccellj az őszinteséggel engem nem bántasz meg.
Egyébként biztos hogy nem rosszat akart, csak biztos láttál már te is szebbnél szebb kis gyerek kanalakat, meg kis villákat, lányoknak kis hercegnős, nekünk pl Mikiegeres van, és a gyerekek imádják, én is azért vettem, mert hátha nagyobb kedve lesz enni, mert nem túl jó evő. :? És persze imádja is. Na de ez amit kapott, sima fém, ráadásul se kis tányér hozzá vagy kis szép pohár vagy mit toom én.
Szerintem ilyen piciknél nem is a pénz számít hanem az ötletesség, hát ez inkább olyan jó lesz ez és kész ajándéknak tűnik :(
krém
 
 


Dóri! Egyetértek veled, mi is örülünk minden apróságnak, ami hasznos. Sőt sokszor az keserít el, ha nem apróságot kapunk és ráadásul haszontalan. Ezért gondoltam idén rá, hogy meg kellene változtatni a dolgokat. Nálunk sincs senki anyagilag eleresztve, ezért valószínüleg megírom az apró, de hasznos ajándékok listáját. Hátha segítség lesz a családtagoknak! :) A karácsonyban egyébként az a legjobb, hogy összeül a nagy család. Olyan jó az a zsivaj, ami ilyenkor az asztalnál van. Úgy várom! :D

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Na de gravírozott maci van rajjta :) Zsófi is fog ilyet kapni elvileg majd :wink:
Persze értem én, hogy a gyerek nem ezt várja a Mikulástól, de szerintem sem rossz ajándék.

Amúgy sziasztok :)

Tali jó lehetett, remélem legközelebb eljutok :)
Vendég
 


Pumukli
Ne sajnáld, de komolyan, egyébként azért is csodálkoztam hogy ilyet vett, mert ő mondja mindig ünnepekkor hogy mondjuk meg a gyerek mit akar, mert egy nagyi azért van hogy kedveskedjen stb, a szűlők meg vegyék meg ami hasznos meg kell.
Egyébként nem rajta nevettem, hanem Márk fején, meg mondatán amikor megkapta, nagyon ari volt. :)

2000 eFt? te jó ég.
krém
 
 


Ja, és ez a spar-os akciós ár, amúgy 6.200 Ft.

Az én oldalamról elég nagy a család, 3 lánytestvér, nővéremnek 4 gyereke, nekem 1, szüleim, nagynéném, ez összesen 5 gyerek és 9 felnőtt. Gondolhatjátok, hogy milyen nehéz, meg sok pénz mindenkinek normális ajándékot venni. De idén változtatunk, és úgy lesz, hogy a gyerkők kapnak nagy ajándékot, mi meg felnőttek húztunk egy-egy nevet.
Szerintem ez így tök jó lesz.
pumuklii
 
 


Sziasztok,

kiugrik az ember ebédelni, azán fél óra, mire visszaolvas :)

nálunk is kis apróságok lesznek csak ajándékként karácsonyra. Anyumék 6-an vannak tesók, és karácsony másnapján mindig összejön a család, vagyunk vagy 30-an, mindenki hoz valami kaját, aztán egész nap együtt vagyunk :) szeretem nagyon ezt a részét a karácsonynak :)

Márk édes lehetett, megnéztem volna az arcát én is!
Na de azért a hokedli se semmi ajándék! :)

Éva,
tök jó a babyoutlet-es oldal, szerdán megyek is, útba esik hazafelé, körülnézek kicsit :)

emese1979
 
 


Igen, a pofijára én is kiváncsi lettem... :)
Vendég
 


A hokedli a csúcs! nekem is csorog a könnyem! :-)

Én sem vagyok Mikulásra a nagy ajándékozás híve, de azért tényleg nem egy darab csokimikulást kellene adni a gyereknek, inkáb vett volna az árából egy műanyag kisautót, szerintem annak jobban örült volna Márk.

Én anyósom szombat este jelentkezett be, hogy vasárnap jön (ideje volt, 5 hónapja nem volt), hozott egy Mikulás csomagot, amiből egyedül a Dörmi csokit adtam oda a gyereknek, sógornőm legalább mandarint meg banánt hozott, annak jobban örültem.

Annus, nagyon ügyes volt, ezt a huzatot azért nem könnyű megvarrni.

Köszönöm a jobbulást, végre elaludt a lelkem, szerencsére nem nyűgüsködött, csak dőlt össze vissza egész nap. Holnap kell mennem a dokihoz, remélem, hogy jobban lesz, mert apának fontos tárgyalása lesz, nem tudja lemondani, így vinnem kell magammal. Ha nem lesz jobban, akkor lemondom.

Dóri, ez olyan izgalmas, hogy nem kérdezitek meg, én nem bírnám. Bár megbeszéltük az urammal, ha most kisfiú lesz, akkor a harmadiknál nem fogjuk megkérdezni.
Már csak egy hét és remélem, hogy én is megtudom! :-) Egyre izgatotabban várom, pedig annyira mindegy, hogy mi lesz.
Vendég
 


Na szépen feldobtam a labdát, szinte mindenkit érint ez az evőeszköz készlet? :lol:

Egy uccsó mondat ehhez, tudta jól, hogy nemrég bevásároltam a gyereknek Mikiegeres evőeszköz készletet, villával, kanállal, tányérokkal, kacskaringós :) szívószálas pohárral, és tojt rá hogy a sparosra most szükségünk van-e vagy sem :?

Mint ahogy az sem érdekli hogy több millióval tartozik nekünk, tudja hogy nagyon kéne a pénz az építkezés miatt, de eszébe sem jut törleszteni, pedig lenne miből. Na de nem is akarok ebbe belemenni, csak a sajnálatról jutott eszembe, és ilyenkor forr az agyam :x
krém
 
 


Akkor itt van a kutya elásva. Ez tényleg gáz.
Szerencsére nekem nincs komolyabb bajom anyóssal :-)
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Egy hétig nem voltam. és több, mint 10 oldalt kéne visszaolvasnom... :oops: :oops: Irgalom! :D
Mindenekelőtt köszi mindenkinek a biztatást és a vigasztalást, eléggé le voltam törve legutóbb (lásd még: bilifüle effektus), nagyon jólesett!!! Most már jobb egy kicsit, próbálok leszokni a paramamiságról.

Úgy látom, a távollét alatt az első csokizásról is lemaradtam, na de majd legközebb!!
Vannak újonnan csatlakozók is, nem gondoltam volna, hogy még mindig gyarapszik a májusi tábor... :shock: :D
Annus, láttam a pocakod futtában, nagyon szép, és már mekkora!
Szofi, az enyémről még mindig nehezen hihető, hogy már félidős (!!) pocak... De nem baj, mindenki azt mondja, vissza fogom még sírni ezt az időszakot! :D
Nálunk minden változatlan, a megismételt májfunkció-vizsgálatra majd karácsony után kell mennem, ha addig nem történik semmi (nem sárgulok, meg ilyesmi). :shock: :shock: Ennek örömére most kötőhártya-gyulladással küzdök... :cry: :cry:
Viszont elkereszteltük Kiccsajt a hétvégén (jah, Annus, köszi a kiegészítést a tábliban, kicsit cikisen jött ki, de én szándékosan használom "helytelen helyesírással" a Kiscsajt) :D , szóval az egyetlen név, amiben megegyezésre jutottunk: Kamilla. Nah, lehet cikizni!! :D :D

Rakok fel sztárfotót is, tuti, hogy tornász lesz Manci (én csak így hívom, a Kedves ki van rajta akadva)

Kép

Kép
zsüci
 
 


A hokedlin én is röhögtem :)

Panndi, hello :) szakdoga? beadtad? hogy vagytok?

Én se bírnám ki, hogy ne tudjam a baba nemét. Talán azért mert alapvetően kiváncsi és türelmetlek típus vagyok :) de irigylem azt aki kibirja.

Krém, nyugi :D esetleg, ha szólnátok hogy kéne a pénz? szerintem nem ciki, nem neked kell rosszul érezned magad emiatt...

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Kép

Szóval ő Manci, vagyis Kamilla, talpával a homlokán... :shock: :D

Kép

Kép
zsüci
 
 


Zsüci,
ne aggódj, minden rendben lesz Kamillával :) meg veled is.
Miért cikiznénk ezért? :D

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


úúú de durva ez a kép :) tényleg jó hajlékony :shock:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Zsüci, igazi kis balerina! :-)

Krém, mintha szóról szóra az én anyósomat hallanám, őt sem érdekli, hogy mire lenne szüksége a gyereknek és Ő is többmillióval tartozik nekünk, holott tudja, hogy már a számláinkat is alig tudjuk fizetni. Eszto, mi szóltunk, de hiába.

Pumukli, a húzogatós nagyon jó dolog, én már évek óta szeretném a családban bevezetni, de mindig lehurrognak és sorra kapjuk a bóvli, haszontalan dolgokat, ahelyett, hogy kapnánk 1, de hasznos dolgot. Vagy inkább semmit, az is jobb lenne, mert nem kellene visszavenni. Most előre szótam, hogy senkinek nem veszünk ajándékot a felnőttek között, mert nincs pénzünk, Ők se vegyenek. Erre tegnap felhív a sógornőm, hogy Ők megvették az ajándékokat. Ezek után már hogy állítsunk oda üres kézzel?

Van egy tegnapi fotóm, megpróbálom becsatolni.


Kép
Vendég
 


Pumukli
Sok kutya van itt a férjem oldaláról elásva! :)
Bár nekem se volna, ő otthon van, csomót tudna nekünk segíteni, már ha akarna, sajna csak Anyámékra számíthatok, de ők meg dolgoznak. :( Ezért örülök nagyon hogy a közelünkbe költöznek.(tudod írtam hogy a mi házunkat veszik meg :) ) Ami a vicces, hogy a férjem is az én családommal jön ki jobban, vagy nem vicces. :?

Szia Zsüci!
Gratula Kamillához! Édi a képen! :)
És jobbulást neked!

Eszter
Már szólt a kisfia, de nem érdekli. :)
Engem meg nagyon :x
A nyáron szólt, ennek örömére még lenyúlt tőlünk 80 rugót (meg is mondta hogy kártyán van neki, de most nem veszi ki mert kamatozik!), hogy majd adja, na azóta is. Én meg válasszak olcsóbb csempét :evil:

Na úgyhogy nagy levegő, elköszönök készülődök vásárolni, meg lassan Márkot is keltem, majd este benézek!

Egyébként nagyon szeretem amikor így pörög a topik valamilyen ügyből kifolyólag, mindenkinek van valami véleménye, ami teljesen őszinte!
Szuper!!
krém
 
 


Böbi, hát ez durva...no comment...
de édes a kép :D Gyöngy nagyon aranyos.


Igen, ez a huzogatósdi tényleg jó ötlet egyébként.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Krém, hát sajnálom, hogy ez a helyzet...nem csodálom, hogy téged érdekel..kit ne érdekelne.
Na de tényleg nagy levegő :D

Szerintem is tök jó, hogy pörög a forum, csak így nem haladok a személyi jellegű egyéb ráfordítások gyakorlásával :D na de ez az én problémám:)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Köszi, jól vagyunk, szakdoga még folyamatban, pénteken szeretném postára adni, már majdnem kész van, aztán Apa kicsinosítja, mégiscsak informatikus is, neki gyorsabban megy :lol: De tele van szép diagramokkal ám :)

Amúgy minden oké, kistesó nagyon aktív, a nagy még aktívabb :shock: Iszonyatosan pörög :lol:

Hoztam róla pár fotót :oops:

Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Na még egy üzi..

Farkas
Kár hogy van sorstársam itt ebben az ügyben. :(
Pedig pont a családnak kéne nagyon összetartani, hát ez van.
Sógornő GÁZ :shock:
Nem tudom a képet megnézni! Nekem nem nyitja meg.

Na tényleg megyek
krém
 
 


eszter, számvitelt tanulsz? Én azzal úgy szenvedtem, hogy meg sem mondom, hányadszor mentem át :oops:
Vendég
 


Panndi

Nagyon édi Zsófi!! :)
A fürdős tetszik a legjobban, de szép kis arca van!!na meg a szeme! :)
krém
 
 


EZ a kölcsönkéréses dolog elég kellemetlen. Nekünk eddig asszem 3x volt, hogy kértünk kölcsön Bogi-banktól (húgom) pénzt, de mindig úgy, hogy előre megmondtuk mikor adjuk vissza és fizettem a kamatot, amit akkor kapott volna, ha a bankban tartja. Nekem ez így fair.
Mi meg nővéreméket segítettük ki párszor, de ezek pár hetes tranzakciók voltak.
Múlt héten, meg apa egyik haverjáék (nem annyira közeli) kértek tőlünk kölcsön 1 millat kocsira, amíg a hitel meg nem jön nekik. Kicsit fura volt, főleg, hogy a felesége hívott engem, nem a srác férjemet. Persze adtunk, mit lehet erre mondani... De azért szeretném már újra a számlámon látni.

Voltunk még délelőtt védőnőnél, jó volt a szívdobogást hallgatni. Kilóban nem változtam, maradt az 51, csak szerkezetben. :-)
Na lassan kezdődik a kézimeccs, amíg Maja alszik belekukkantok.
pumuklii
 
 


Panndi,
pikk pakk meglesz a diploma is :)
ahol az ágyra dől ott alszik? :)
nagyon jók a képek.
Aha, számvitelt :) már érettségiztem ebből valaha 8éve (?), de ki emléxik már arra :) mondjuk igy lassancskán beugranak a dolgok.

Böbi,
sógornő tényleg gáz...vajon melyik szót nem értette amikor azt mondtátok, nincs pénz??? hihetetlen...

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Igen, alszik :)
Lemászik néha álmában az ágyról, és félúton így marad :lol:

Hol tanulsz amúgy?Kösz a Zsófi bókokat :)

pumukli, én már híztam egy kilót, Zsófinál 20 hetesen két plusznál tartottam, most azt hiszem, több lesz :roll:
Vendég
 


Én se látom Gyöngyöt :-(

De okos a Zsófi, Majának nem lehet bőgés nélkül hajat mosni. Elméletben tudja, hogy hátra kell hajtani a fejét, aztán a kádban meg csak bőg, ha öntöm le vízzel.

Panndi, Eszter! Mi baj a számvitellel? Én szeretem :-) Nekem is lesz belőle vizsgám a könyvvizsgálóin, az kemény lesz.
pumuklii
 
 


Panndi, 2 héttel előttem vagy, addigra nekem is meglesz a plusz 1.
pumuklii
 
 


Játszóházban voltunk a 7végén:

Kép
pumuklii
 
 


Panndi, nekem az ágyon félig fekvős a csúcs!!!! :lol:

Pumukli, én nem merem nézni, mert elmegy a gyerekem, annyit idegeskedek rajta, mééééé kell m indig a szívbajt hozni rám azzal, hogy majdnem kikapunk??

Anyós, sógornő valószínűleg a könyvesboltunkból kap egy-egy könyvet, azt ráérünk januárban fizetni. oszt csókolom. Ja, sógornőm hozzátette, hogy ha anyósnak nincs ötletünk, akkor neki lenne, mert amit tavaly kapott tőlünk bulgari parfüm, az elfogyott, vegyünk olyat (jelzem, akor jobban álltunk és nem volt gond egy tízezer forintos parfüm).
Vendég
 


Én 4 kilónál tartok és jön a karácsony.... :oops: Gyöngynél ilyenkor 1 volt.
Én sem látom a képet, de ha valakit érdekel, akkor a
www.viruska.hu azon belül a mikulas menüpont.

Pumukli, maja is olyan szép!!!
Vendég
 


Nagy áldás a sógornőd, tuti direkt vett ajándékot, hogy szarul érezd magad. Kinai bulgari? :-)

Én azért nézem, általában sokszor hülyét kapok tőlök a meccs alatt, de a női kézi már csak ilyen.
pumuklii
 
 


Huha , Pumukli, akkor majd zaklathatlak kérdésekkel a számvitellel kapcsolatban ? :)
Maya is nagyon szép. Kicsit meg volt szeppenve?

Panndi,
csúúúcs, ahogy alszik. :D
Heller Farkas fősuli, gazd.szak, logisztika szakirány...fú de jól hangzik így :D

Böbi,
bulgari az én kedvencem is, tényleg jó húzós ára van...
Én kicopy-ztam a webcímet és így láttam a képet.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Hát Lányok, asszem ezek után én egy rossz szót nem szólhatok anyósra, igaz, az esküvőnk előtt kerek 4 nappal TÖK véletlenül kiderült, hogy még meghívott 2 embert... akiről nekünk lövésünk sem volt, se kaja, se ültetés nem intézve :)

Zsófi egy tünemény!!! Kár, hogy nálunk senki szőke nincs a családban :)

emese1979
 
 


Ha már a kíváncsiságnál tartunk, bejelentkeztem péntere 4D-s UH-ra. :lol: Nem bírjuk kivárni, míg megtudjuk a gyerek nemét. Tüncinél türelmesebbek voltunk, és nem is voltunk 4D-n.

Zsüci: a Kamilla nagyon szupi név!

Kép
Kép
tinu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: