Új privát üzeneted érkezett!

Sissi és nagyon szép erős a teszted :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Jaj Csucsu!!!!!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Végre valami jó is történik ma :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Bocsánat megint elirtam a nevet!!!! :oops: :oops:

Bocsánat Sissy :cry: :oops:
Közben ügyfelezek és annyira örültem...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sissi!

Ezt a meglepetést! :D :D :D :D
Nagyon örülök neki!
GRATULÁLOK!
Mikor volt az utolsó mensi első napja?
Vendég

Lűányok!

Én most annyira rossz anyának érzem magam. :oops: :cry: :cry:
Beni nem akart menni bölcsibe, de mi mégis elvittük. És amikor eljöttünk, majdnem el is sírta magát. (Lehet, hogy sírt is, de akkor már nem voltunk ott.)
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Jaj Cat ettől még nem vagy rossz anya!!!
Egyszer meg kell tanulni,hogy vannak dolgok amit meg kell csinálni..ilyen nekünk a munkába menetel....

Tudom milyen,néha én is igy érzek amikor azt mondja Ádi,hogy fáj a feje és nem érzi jól magát mégis elküldöm az iskolába....

Ezen ne rágd magad..szerintem amikor eljöttél már el is felejtette az egészet és boldogan játszik a többi gyerekkel.

Apa egész nap hivogat én meg nem veszem fel,nem tudom meddig birom....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Köszi mindenkinek.Október 31-e volt az utcsó mensi nap szóval elvileg aug 7-én jön a drágám. :) :)
Nem akartam mondani nektek babonából,hogy késik,mert Márk még szopizik és arra fogtam eleinte a dolgot.
Aztán ma reggel eldöntöttem,hogy veszek egy tesztet és poz.lett sz eredmény.
Vendég

Törpiri:még egy darabig ne vedd fel!!! Próbálkozzon csak.
Vendég

Sissi!

Ezt most csak Neked:

Kép
Vendég

De annyira rossz.....mondjuk az sem volt jó,hogy megbántott :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ezt pedig a többieknek, akik hamarosan ugyanolyan szép képet tesznek fel nekünk, mint most Sissi:

Kép
Vendég

SISSY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EZ AZTÁN A MEGLEPI!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép Kép
asiye

sissi most csak miattad léptem fel a netre mert csiperegték a madarak hogy érdekes képet tettél fel nagyon nagy gratula kis titkolózos:):):) megérte nem jönni és nem foglalkozni a babásodással látod :):):))

úgy látszik itt a fórumon én leszek az utolsó aki bebabásodik :(:(:( na mindegy most nem foglalkozom vele annyit :)

amúgy azért nem jöttem és ma nem is nagyon leszek majd csak ha alszik Gege mert tegnap olyan szerencsétlenűl esett el a gyerek hogy egy vágás lett a fején ami elég mély és vérzett neki mondjuk nem nagyon és hamar elállt de most inkább kicsit vele foglalkozom többet mert nem akarom hogy szétnyiljon a sebe :) dokinál nem voltunk vele mert hamar elállt a vérzés meg tettem bele neki betadint mást ő sem tudott volna csinálni

nika70
Salgótarján

Sissi..jó kis türelmed van..én nem birtam volna magamban tartani :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sissi!

Nagyon sokáig bírtad tesztelés nélkül. (Bár a szopi miatt érthetőbb.)
Mikor mész orvoshoz?
Nagyon szép karácsonyi ajándék! :D
Apa tudja már?

Én valahogy tegnap vártam ezt, bár nem is tudtam pontosan, hogy erre várok. Csak azt tudtam, hogy történni fog itt valami amiből nem akarok kiamaradni.

Csinálsz vonalzót, hogy tudjuk követni?
Vendég

Törpiri!

Csak akkor vedd fel a telefont, ha úgy érzed nyugodtan tudtok beszélni és nem izgatod fel magad!
És ne hátrálj meg, tarts ki az elhatározásod és a céljaid mellett!

Sok erőt kívánok hozzá!

Nika!

Csak poozitívan! Tudod, hogy hamarosan Neked is ott lesz az a kis baba a pocakodban. És inkább várni, minthogy bármi baja legyen.
Foglalkozz Gegével, és figyeld az Asiye által laírt tüneteket is!
Vendég

Apa tudja már,cvsak szegény annyira fáradt,hogy szerintem alig fogta fel.Bár miután elindult dolgozni felhivott,hoghy kinek mondhatja el.Mondtam neki legalább azt várja meg,hogy elmenjek dokihoz.Jövő héten tervezem kedden és csütör+tökön van magánr+en+delése. M,a felhivom aztán majd meglátjuk.

Vonalzót csinálok,csak azt hiszem akkor amikor Márk alszik,mert most zsiráfokat szeretne nézni.
Vendég

Olyan soha nem lesz :wink:
Mindig felizgatom magam rajta.....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Drága Sissi!
Gratulálok!!
Nagyszerű hír. És gyönyörű erős a teszted.
Éreztem én hogy így lesz, hogy egyszer csak betoppansz a jó hírrel.
Nagyon örülök nektek!!

Én megjártam a védőnőt.
Jól kifaggatott. És már van kiskönyvem.
Most már mehetek vérvételre, ekg ra és belgyógyászatra is :shock:
Lemért a mázsán.
46 kg vagyok :D :shock:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Sissi!

Fiút vagy lányt szeretnétek?
Nevek vannak?
Vendég

Gabi!
Te voltál már védőnőnél??
Vagy még nem??

Te hogy vagy??

Törpiri!
Erős vagy!
Szorítok neked nagyon.

picimami

Pici!

Végül szép kiskönyvet kaptál, vagy már a fehéret?

46 kg? :shock:
Én max gyerekkoromban voltam annyi. :oops:
Vendég

Nika!
Neked is hamarosan sikerül majd. Ne félj.
Gegének gyógyulást és gyógy puszikat a sebére

picimami

Cat!
Végülis a fehéret. Mert törvény írja nekik elő.
Volt még színes is, de nem lehet adni a reklámok miatt senkinek.
DE ez legyen a legnagyobb bajom. Nem számít :D

picimami

Már én is fehéret kaptam...nagyon rusnya :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Megvannak a képek, amiket régebben ígértem.
Nem volt egyszerű, mert rólam alig készültek, hiszen szinte mindig én fényképezek.

Szóval 18 éves korom és 60 kg környékén így néztem ki:

Kép Kép Kép

Az utolsón a húgommal vagyok.
Bocs a minőségért, de a scanner nem az igazi valamiért!
Vendég

Cat,igy rettenetesen sovány voltál,ne akarj megint ennyi lenni..
Már bocs az őszinteségért,nem bántásnak szánom :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Ahogy a képeket nézem, nekem is úgy tűnik, de tudom, hogy nem voltam ennyire sovány. Szerintem torzít egy kicsit.

De az biztos, hogy akkoriban kaptam egy-két ajánlatot fotózásra. :D

És amikor a szalagavatón meglátott az egyik tanárom, csak ennyit mondott: "Femme Fatale..."

És még a fősulin is jó esélyeim voltak. (És a legjobb pasijaim...)

De majd újra eljön az az idő, amikor a férjem büszke lehet rám az alakom miatt is.
Addig pedig inkább mással bűvölöm el.
Vendég

Igy is biztos nagyon büszke Rád!!!! :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Csak bekukk :roll: , de ezt nem hagyhattam szó nélkül

Sissi! Te aztán nem vagy semmi! Jól tudsz titkolózni és nagyon-nagy türelmed van!
GRATULÁLOK!!!

Nika! Hidd el, nem te leszel az utolsó, aki babásodik itt... :)

Mindenkinek nagy-nagy ölelés :D

afra.h

Sissi, gratulálok!!! :lol: :lol: :lol:
Ezt a meglepetést! :twisted:

Cat, nagyon szép (és sovány) voltál fiatalon! Szép most is vagy, sovány meg ne akarj lenni!

Én ma feleslegesen keltem fel, a jelnyelv elmaradt, de legalább vettem testápolót, mert sajna nem figyeltem oda, és a bőröm most már repedezik a szárazságtól, és a boltba egy kb 2-3 éves kisfiú azt mondta rám: Anya, nézd, milyen nagy a néni! :lol: :lol: :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Gegének semmi baja :):) ugyanolyan rosszaság mint ezelőtt :):) semmi veszélyérzete nincs :) de figyelem őt de hála istennek semmi tünet nincs még étvágya is van stb most alszik éjszaka nem sokat aludtam én mert gyerek nagyon mocorgott és féltem hogy felszakad a sebe de hála istennek nem történt semmi majd átkötözöm neki este fürdés után :) addig nem bolygatom

Cat: azta tényleg nagyon csini voltál de szerintem is kicsi soványka majd keresek én is képet magamról mikor még 57-60 kg környékén jártam :):):)én is 18 voltam még akkor :)

nika70
Salgótarján

afra nem aggódom :):):) majd összejön ha akarja a tesó is :) bár azért örülnék ha a karácsonfa alá betehetnék egy + tesztet :)

nika70
Salgótarján

Ne értsetek félre! Ennyire sovány nem akarok, és nem is tudok már lenni.
De fogynom mindenféleképpen kell, az egészségem miatt.
Nem akarok cukorbeteg lenni, normális vérnyomást szeretnék...
Szóval egy egészséges, szép anyukát a fiaimnak.
És akkor talán Apa is benne lesz a harmadik babában, mert mostanában nagyon elzárkózik előle.

(Szerintem megviselte, hogy most ennyi bonyodalom van, és aggódik azért is, hogy Marci egészséges legyen.)
Vendég

Lányok...két percenként cseng a telefonom!!!!

Nem fogom sokáig bírni,hogy ne vegyem fel!!!
Ezzel az eggyel tudom az őrületbe kergetni,ha kinyomom.... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici jól vagyok én még nem voltam védőnőnél még nincs papírom amivel igazolom, hogy terhes vagyok (ill. uh lelet van lehet hogy az is elég) de én majd jövő héten az uh után akarok csak oda menni (de az se bizti, hogy megyek mert csak délelőtt lehet 8-10-ig :evil: )

Kép
Kép
minimano74

Törpiri mikor fogod felvenni????Én bizti nem birnám ki :roll:

Kép
Kép
minimano74

Most ettem meg az ebédemet: spenot olyan fincsi volt (anyukám főzte :wink: )

Kép
Kép
minimano74

Nem tudom meddig bírom!!! :shock: Elég nehezen megy már a dolog....

Én ma lencsefőzeléket eszem...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

törpiri úgy látszik rájött hogy hülyeséget csinált de azért ne legyél vele ennyire szigorú

nika70
Salgótarján

Gabi!

Munkahelyeden tudják már?
Mert ha igen, akkor el kell engedniük munkaidőben is mindenféle terhesgondozásra. Hiszen nem te tehetsz róla, hogy csak ilyenkor van, és ez erősen ajánlott.
Az UH után elmondanám bent is és mennék a védőnőhöz is a helyedben.

Törpiri!

Vedd fel! Most márd ne idegesítsd tovább!
És aztán áruld el, mire jutottatok!
Vendég

Törpiri: Szerintem jól teszed ha nem adod könnyen magad. Meg ha akar akkro megtalál nem csak telefonon . Hanem mondjuk elmegy hozzád.
Szerintem ha azt akarod, hogy megváltozzon a helyzet akkor igenis tarts ki a véleményed mellet.Nagyon ügyes vagy az biztos:)

Sissi: De jó híreket olvasok itt:) Hurráááááá :) Gondolom nagy most az öröm.

Nika: lehet te leszel a következő ne butáskodj!!

Cat: Nagyon sovány voltál :) Bár szerintem két gyerek után már nem is akarsz ennyi lenni és sajnos már nem is lehetne. De írtad nem is akarsz ennyi lenni.
Megszületik majd a Marci és újra sovány leszel.
Van akaraterőd hisz ezt a diétát is milyen jól bírod.

Kép
csucsu05

Ezt most kaptam mailen....

Utálom mikor ilyen önfejű vagy.  Teljesen elzárod magad.  Volt  egy-két  dolog  amit kellett volna  beszélnünk  de Te nem  vagy  hajlandó  felvenni  a  telefont.  Majd ha megnyugodtál  beszélünk.
Addig  is  vigyázz  magadra és  a  babánkra.    Szia

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri ezek után vedd fel a telefont és beszéljetek de a fontos dolgokat ne telefonon keresztűl beszéljétek meg azt csak személyesen szabad és ha anyós a probléma akkor tényleg tegyél neki ultimátumot ha szeret megoldja

nika70
Salgótarján

csucsu meglátjuk még van két hetem hogy kiderűljön :):) bár pé előtt egy nappal voltunk együtt és nem úgy hogy most babát csináljunk hanem ez igazi végén sírós akció volt remélem hogy most összejött de még majd elkapom apát bár tuti volt már pém :)

nika70
Salgótarján

Nem hinném ,hogy anyós a legfőbb gond,inkább az,hogy maga sem tudja mit akar...maradna szabad is meg jönne hozzánk is...

Csak hát ez már nem igy működik....

Baba meg meglátod összejön,majd akkor amikor nem is gondolsz rá :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nika!

Ha nem a babára figyeltetek akció közben, akkor most van a legnagyobb esélyetek. :D
De persze a kósza pékre is figyelkni kell!

Törpiri!

Találkozzatok este és beszéljétek meg a dolgokat!
De csak ügyesen!
Vendég

Sziasztok!

Visszajöttem a vásárlásból.Márk alszik.

Cat:örülnék ha kislány lenne,de ha fiú azt sem bánom. Nevek:fiú akkor esetleg a Milán vagy az Attila.Lány akkor nálam most a Kata a nyerő.
Csináltam egy másik tesztet hála istennek az is poz..Igaz a második egy kicsit megrémisztett mert később lett ott a 2 csik mint az elsőnél,de most már gyönyörúen látszik :D

Törpiri:az e-mail óta nem hivott?

Most kezdtek el fúrni,ha felébresztik Márkot nem tudom mit csinálok :twisted:
Vendég

Nika:hidd el jön hamarosan a tesó. Én szinte alig foglalkoztam vele és látod sikerült.

Nálunk ma krumplis tészta lesz az ebéd.

Cat:ennyire sovány tényleg ne akarj lenni.Én kb 10 évvel ezelőtt voltam55-60kiló.Az pont jó volt.Tényleg jó lenne visszfogyni de egyszerúen nem ment(megy nekem se) most meg majd csak a Picur megszületése után.
Vendég

Sissi!

Nem számít mikor jelenik meg a csík, amíg a megadott időn belül van.
És ugye még az is számít, hogy reggeli első vizelet, vagy hogy mennyit ittál előtte...

Szép nevek.

Én most végeztem a 10. ablakmatrica kontúrjával. Begörcsölt a kezem is. De szépek lesznek. (Mind A4 méretű)
Holnap eset kiszínezem, és pénteken, amikor tiszták lesznek az ablakok akkor fel is teszem. :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?