Új privát üzeneted érkezett!

Bangham: nagyon szépek vagytok! Szeretnél majd felkerülni a webünkre? Ha igen írj privit a szokásos adatokkal, és akkor ha lesz egy kis időm, felviszlek titeket is :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Ancsa
Szegények! Nagyon drukkolok nektek, hogy minél előbb hazajöhessetek!!! Remélem végre kiderül, hogy mi a baj!

Ildi
Neked is nagyon drukkolok, hogy ne találják Lottit sárgának. És ha nem az, akkor vegyetek karácsonyra szemüveget a háziorvosnak, hátha érti a célzást... :lol:

Borkaby
Ez az 1-es típusú cukorbetegség, ezt inzulinnal kezelik, nem hiszem, hogy ki lehet diétázni. A pszichoterápia nem hülyeség, van egy másik autoimmun betegségem, azt is annak a segítségével tettem rendbe. A neurológusok persze hülyeségnek találják, az nem számít, hogy azóta tudok teljes életet élni... :roll:

Lányok
Lesz valami ebből a taliból? Mert Tercsi nem jelentkezik, gondolom nagyon költöznek... :roll: Se a pontos címet nem tudjuk még(legalábbis én), se Tercsi telefonszámát. :roll:
Tercsi
Légyszi jelentkezz !!!!

Nyugtonmalac
Annyira irigy vagyok ezekért a nagy alvásokért (is)! :roll: Mi még mindig kelünk éjszaka, most is épp arra várok, hogy Bori elaludjon, vagy kérjen még enni... :roll: Baromi fárasztó, hogy az ember nem tud 6 óránál többet aludni és azt is csak két részletben. Ráadásul nekem a nappali alvás egyáltalán nem megy, mert amikor Bori alszik, akkor vagy tanítok, vagy csinálom a házimunkát. Mint látjátok, netezni is egyre kevesebb időm van ... ez talán jobban fáj, mint az alváshiány... :roll: :lol: De úgy nézem, hogy ezzel nem csak én vagyok így, mert eléggé leálltunk mostanában... :cry: :?

Megyek, hátha folytathatnám az alvást, bár ahogy hallom Bori még mindig a kakijával küzd, és amíg nem sikerül neki, addig én sem alszom.... :roll:

marek
 
 


Sziasztok!

Na, túlvagyunk a Bethesdán. Megnézte a doktornő, szerinte nem sárga!!! A szeme fehérjén látszik a legjobban ha sárga, azt mondta, hogy inkább kissé sápadt, de lehet, hogy az én bőrömet örökölte (már írtam, hogy kreolos, ami azt jelenti, hogy nyáron gyönyörű barna tudok lenni, télen meg sápkóros, sárga, sápadék), de azért vettek vért a kezéből. Hát az elég szörnyű volt, oda sem néztünk Zolival, sírt Lottika, de nem annyira, mint az oltásnál és utána meg is nyugodott rögtön, szóval nem fájt neki szerintem annyira, mint az oltás.
Holnap kell menni az eredményért, úgyhogy valszeg a talira nem tudunk elmenni :cry: Az eredmény dönti el a továbbiakat, úgyhogy reménykedek benne, hogy nem lesz szükség más vizsgálatra! Azt is mondta a doktornő, hogy lehet, hogy ez kis vérszegénység, de nem kell megijedni, vannak cseppek, amiket majd adni lehet neki, de tényleg a holnapi eredménytől függ most minden.
Szóval durva, hogy a gyerekorvos azt mondta, hogy sárga és jó, hogy nem hallgattunk rá és párom ilyen határozott volt, hogy ne tápozzunk 2 napig, ez a doktornő nem is kérdezte, hogy tápoztunk-e vagy sem, szóval röhej!!! :roll:

Marek - nappal nekem sem jön össze az alvás. Bár mi éjjel elég jól alszunk, pl. tegnap 22-kor aludtunk el, majd ma 4-kor keltünk enni.

Bangham - de édesek a gyerkőcök! Az ucsó képen az a hordozó nagyon jó, édes a picike benne!
Nálunk már folyamatosan van mosoly, pl. ez tegnap készült:

Kép

Tegnap megvolt az első orrszívó porszívó élményünk, miután a tengeri sós sprayt belefújtam az orrába, de nem jött ki neki semmi. Tényleg nem volt vészes, bár előtte kipróbáltam az én orromba is :lol:

Éva - biztos Áron is cicifüggő :lol: Bár valszeg mindegyik baba az. Amúgy biztos meg lehet szokni a cumisüveget is nekik, csak így hirtelen fura volt neki, mert már rég nem evett belőle (csak az első pár hétben adtam úgy is neki a tejet), szóval nem örült neki.
A hintát kár használtan venni, mert tényleg ugyanannyiba kerül szinte, mint az új.
Mi a jatsszvelem.hu oldalon rendeltük meg, ott nagyon sok fajta van, mind Fisher-Prise és nagyon jó árban vannak, ez 17900 most, de pont akciósan 15900-ért rendeltük meg.

Na most megyek, gyorsan reggelizek, mert szegényke most bealudt, biztos a vérvétel megviselte+fel is kellett reggel ébreszteni nagyon mély álmából, hogy még egyen, mielőtt elindulunk.
Majd jövök még, ha tudok, és nagyon sajnálom, hogy nem tudunk menni a talira, nagyon szerettem volna :? :cry: :cry:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 

 
 

hűű,nagyon eltűnt mindenki...
remélem azért jól vagytok,rengeteget eszembe jutottak Ancsáék,bízom benne,hogy már jól vannak és elmúlt a fulladás és a hányás is (végleg).

Nyugtonmalac!
Értem,nem magyaráztad túl :lol:
én is ezt próbálom,hogy ő alakítsa ki a napját,abba nem szólok bele, csak úgy tűnik,hogy nagyon kezd beállni ugyanazokra az időpontokra (több-kevésbé).
Azon dilemmáztam csak,hogy ha Tomi szeret elaludni 12 után,akkor vigyem-e sétálni és babakocsiban szundizzon vagy az ágyikóban (nem szokik-e majd rá a kocsira). De úgy döntöttem babakocsi,nekem is kell a séta,és neki is kell a friss levegő. Rászokni pedig nem fog. :D

Marek!
Jó,hogy nem áll távol tőled a terápia, hátha ezt is sikerül kikúrálni vele,minden esély meg van rá, csak persze ahhoz az is kell,hogy legyen egy kicsit több időd.

Kép

Kép
borkaby
 
 


Ildi!
Örülök,h nincs baj Lottikával!
Jók ezek a háziorvosok...,bár általánosítani nem szabad,de azért egyre több negatívumot hallani. Az még szerintem a jobbik eset,ha gyanakszik valamire és elküld kivizsgálásra,mintha nem vesz észre valami fontosat.

Kép

Kép
borkaby
 
 


sziasztok!

Ildi...örülök hogy minden oké! Gyönyörűen tud mosolyogni Lottika! :lol:

Lesz találka? Sajnos én tényleg nem tudok menni! Pedig úgy találkoznék veletek! :cry: :cry: :cry:
Nincs aki felvigyen, de még olyan sincs aki velem jönne Pestre! :(

Mi jól vagyunk. Csak sajnos a tejadó anyucinknak csökkent a teje, nem tud adni csak napi 2,5-3 dl-t :( Így megint tápszerhez kell nyúlnunk! :(

Szép napot, pussz!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Ja, és Bangham...nagyon édesek a gyerekeid! Jó hogy tettél fel képet! :lol:
A ti játszószőnyegetek is nagyon szép, majd késöbb megszereti. Norbikának is fél órája van két evés között, mikor épp nem alszik, már evett, böfizett, és már nem fáj a pocakja :wink:
Mert ugye kaja után mi is kínlódunk kicsit, és akkor csak karon van, és böfizni próbálunk meg kakilni! :roll:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok na! :lol:
Próbálok egy kis rendet tenni, hogy mire jöttök, legalább a laksába be lehessen jönni, de a nappalin kívül minden helyiséget lezárok :lol: :lol: :lol:
Na tehát! IGEN, LESZ HOLNAP TALI! 13 órától lehet érkezni, remélem addigra Nóri felébred. Ugyanis beálltunk arra, hogy éjfél körül utoljára eszik, és másnap kb délig alszik :shock: Nem fogom azért ébresztgetni, mert ez így jó neki, eleinte aggódtam, de azt mondták örüljek neki! Tehát mire jöttök jó esetben ébren leszünk :)

A pontos cím: 1183 Ákos mester utca 11/3.

Ez egy sárga sorház, 4 lakásból áll, és a miénk a harmadik. Az udvarban a kapu mögött egy szürke színű Audi áll, erről biztos mindenki megismeri. Az utca túloldalán lehet parkolni, jó nagy hely van, mert egy üres tér van. Tavasszal építenek egy hatalmas játszóparkot oda...addigra Nóri is tudja kicsit élvezni már.

MIndenki hozza el a feleslegessé vált dolgait, hátha más tudja még használni, ilyen lehet kinőtt pelustól kezdve bármi.
Nekem lesz More Milk kapszulám, de csak korlátozott 10 darabos borítékokban, mert a tejadó anyucinknak szeretnék adni belőle többet :wink: Lesz egy felbontott de éppen csak kipróbált Gripe water, meg több kis apróság. Majd meglátjátok :roll:

Ja!
Lesz egy eladó mellszívóm, ha valakit érdekel és mostanában szeretett volna beruházni. Elektromos, és brutál jól szív, állítható fokozatú, nekem nagyon bevált amíg volt tejem! Medela Mini Electric. Az eredeti ára 19900 forint volt és csak párszor használtam sajnos. 10 ezer forintért bárki viheti holnap akit érdekel! Akkor holnap várok mindenkit, próbálok még dobozokat csökkenteni a lakásban...ha valakinek van még kérdése, tegye fel e-mailben vagy telón: vassterez@freemail.hu ill 20/444-9640.

Kép

Kép
tercsimama
 
 


Tehát ide kell jönni:

Kép Ákos mester utca 11/3

Kép

Kép
tercsimama
 
 


Tercsimama - Mi ott leszünk, szintén ébredéstől függően, meg, ha minden igaz viszem Nyugtonmalacékat is. A kinőtt pelusainkat odadatam a szomszédasszonynak, akinek a kisfia alig 1 hóanppal fiatalabb Szabinál, de van egy halom játékunk (plüssök pl.9 hátha a nagyobb tesóknak megtetszik.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Tercsi
Jó, hogy jelentkeztél! Már kezdtem aggódni, hogy elmarad a tali... :roll: Remélem nem kell sokat várnunk az ortopédián Kecskeméten és odaérünk még mielőtt mindenki hazamenne... :lol:

Ildi
Ti nem tudtok beugrani, miután felvettétek az eredményt? Olyan jó lenne látni titeket! Légyszi kérd meg a párod, hogy hozzon el...! :roll:

Lányok
Én csak ámulok és bámulok, hogy mennyit alszanak a gyerekeitek. Mi ma éjszaka is keltünk fél háromkor, meg fél hatkor... :roll: Pedig annyira szeretnék már egy átaludt éjszakát... :roll:

marek
 
 


Az átaludt éjszaka sem olyan jó ám. Akkor jó, hogy tudsz aludni, viszont napközben semmit sem tudok csinálni, egész délután fent van és csak estefelé alszik egy kicsit, és éjfélig újra fent van. ÉN ezért éjféltől alszom, kb reggel kilencig, aztán próbálok valamit csinálni, amíg fel nem ébred, mert utána lehetetlen, nagyon igényli anyát. Amúgy Marek, hogy vált be a babysitter? Hozzám ma délutánra jön először, 13-17 óra között, majd mesélek, de remélem beválik, mert néha jó lenne kicsit kimozdulni már.

Kép

Kép
tercsimama
 
 


Ja, ezt nézzétek meg, húgom csinálta, de szerintem karácsonyi üdvözletnek szuper és nagyon vicces is!!!

http://elfyourself.jibjab.com/view/XITCPkpgWNjPKUPH8Qye

Az én családom :wink:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Épp' az alvás kapcsán akartam csodálkozni, mert nálunk is rendre megy a hajnali 3 órás és 6 órás ébredés és kaja követelés. Tök mindegy, hogy este 10kor vagy 9kor, esetleg éjfélkor szopizik utoljára, ez a két időpont fix nála...
Mikorra várható, hogy egyszer én is alhassak legalább 5-6 órát egyben...? :(

Ildi, olyan szép Lotti, neki is nagyon karakteres az arca (Dórinak is már komoly karaktere van ám), pedig milyen picilány még! :)

Lányok, én is nagyon sajnálom a talit, hogy ki kell hagynom...:(

Dóri jövő kedden kapja meg az első kombinált oltását. Mit javasoltok, már előtte reggel adjak neki kúpot? (délben jön a doki kb.)
Hallottam, hogy a kúptól eléggé felélénkülhet, ezért gondolom, hogy nem tolnék ki magunkkal (sem), csakis délelőtt kúpoznék, ha ez így van. Ötletek?

Kép
anhel
 
 


Anhel
A kúptól inkább elalszik. Én az oltás után adtam neki. Egész délután aludt, este evett, aztán aludt tovább. Az ilyen lázcsillapítók nyugtatnak is állítólag...én láttam is a hatást. Szerintem reggel semmiképp ne add még be neki. De mondjuk én nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz... :roll:

marek
 
 


Sziasztok!

Esélytelen a lépést tartani egyelőre! Sokszor van ébren Máté, ha nem akkor már altatni kell! Éjszaka is sokszor kel még! Fáradságom határtalan! :oops:

3 hós adatok: 58 cm és 5480 g!

Kép:

Kép

Kép
bettike
Eger
 
 


Marek, igen? Akkor előre semmiképp' nem kúpozom szegénykémet.
Mondjuk logikus, hogy egy lázcsillapítóban nem élénkítő van, hanem nyugtató, hülyét gondoltam... :oops: (de esküszöm, valahol ezt olvastam, még az is lehet, hogy itt a fórumon)

Kép
anhel
 
 


Sziasztok!

Sajnos nekem is le kell mondanom a talit!Az autót bevittem ma a szervízbe,mert már borzasztóan kopogott a motor és bent is fogták olajcserére!:( amilyen gyorsak lehet,h a hét további részében nem is lesz autóm!
Remélem lesz hamarosan másik találkozó,mert én is nagyon szeretnék élőben is megismerkedni veletek!
Érezzétek jól magatokat! :wink:

Meg volt ma a 2.oltás!Julcsi úgy tűrte mint egy kisangyal!Kis ijedtség volt mikor beleszúrta a doki a tűt,de ennyi!Szépen nézelődött és rágcsálta a kis öklét!én olyan büszke vagyok rá!:D
Rákérdeztem a kúpos dologra,de mondta a doki,h az anyatejes babáknál kicsi az esélye a láznak!Hát eddig nincs is,de nem akarom elkiabálni! :roll:
Nyugtonmalac, a 2.hós adataink:5450g és 60cm!Majd igyekszek képet is rakni!:D

Egyébként ez az éjjel 3 és 6órási evészet nálunk is játszik!
De én örülök,h eszeget....aztán majd kinövi! :lol:

Na most megint csak ennyi voltam hirtelen!
Jó éjt Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon vérzik a szívem, ugyanis nem tudok ma elmenni a talira, mert a kocsinkon lejárt a műszaki!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Egyébként voltunk tegnap csípő szűrésen, ahol elméletileg minden rendben, csak tornáztatni kell, mert egy kicsit feszes a csípője.

Az átaludt éjszakák nekem is hiányoznak, nekem éjjel-nappal három óránként kell szopizni.

A lakás nálunk még mindig kész katasztrófa, semmi karácsonyi cucc nincs kirakva. :cry: :cry: :cry:

Nem raktok fel karácsonyos képet, hogy legalább azokban tudjak gyönyörködni????!!!!

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Sziasztok! Jó reggelt!

Csak annyi jutott eszembe, hogy nem jól írtam a 3 hós adatot!

Súly: 5840 g ! :oops: :lol:

Kép
bettike
Eger
 
 


Nagyon jó talit nektek!

Kérek sok képet!

Kép
bettike
Eger
 
 


Sziasztok!
(mi akik itt maradtunk) :(

Van köztünk Judit? Boldog Névnapot! :lol:

Elöbb beállított a védőnő, épp vasaltam, ruhák szerte széjjel :roll:
Holnap megyünk oltásra, és mérésre!

Nektek hányszor eszik a kicsi???
Most már csak 5x eszik Norbika, de akkor 150ml-t simán! :shock: :lol:

Hoztam képeket! :lol:
Apával
Kép
Anyával
Kép
Fürdés után
Kép
Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!

Meglett az eredmény, minden oké, NEM SÁRGA!!! Csak sápadt, erre kapunk vasat, naponta pár cseppet kell beadni neki, ennyi. Úgyhogy még jó, hogy nem tápoztunk 2 napon át, ahogy a gyerekorvos mondta. Durva, hogy így elnézte a dolgokat, de a lényeg, hogy okés minden!!!

Talira nem tudok menni, nincs aki elvigyen!!! :cry:

LKata - nálunk 6X van szopi, tegnap mondjuk 7X volt, de az kivételes volt, szóval 6X, mivel ugye éjjel már nem eszik, csak hajnali 4-5 körül, aztán már csak reggel 8-9 körül.

Na mennem kell, mert nyöszörgés van!
Nagyon jó talit kívánok és nagyon sajnálom, hogy nem tudok menni, a következőre ígérem, megszervezem, csak legyen közelebb a hely!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


borkaby: mi jan. 24.-én kontrolra megyünk. nálunk ez úgy müködik, hogy amikor jössz haza kórházból, már kapod is a termint az ortopédhoz :lol: . a kórház egyeztet helyetted idöpontot. csak azt kérdezik, hogy keddre vagy szombatra kéred

Ildi: örülök, hogy minden rendbe van Lottikával. jó, hogy nem hallgattatok a dokira és nem tápoztad. váltotok orvost?

l.kata: sajnállom, hogy kevés a tej és vissza kell állnotok a tápra

tercsi: Dórika éjféltöl délig alszik? :shock: nem semmi. sajnállom, hogy mi nem tudunk elmenni talira. sajnos Budapest nagy messze van tölünk. De nektek jó szórakozást :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


ma voltam a 6 hetes kontrollon.
MINDEN RENDBE VAN, csak egy pici sebet talált az orvos, de azt mondta, hogy az majd elmúlik. kicsit fájt a vizsgálat. /mi még nem voltunk együtt :roll: /

elaludtam a mózesben:
Kép

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Sziasztok!

Nagyon-nagyon édesek a babák!!!:D

ezen felbuzdulva én is hoztam pár friss képet Julcsikáról!:D

fürcsire várva
Kép

pisze manó
Kép

mosoly
Kép

jééé...egy bari
Kép

csinibe
Kép

meglepődve...
Kép

megint mosolygok
Kép


Bocsi,kicsit sok lettem,de olyan édes volt minden kép,h nem tudtam választani... :oops: :oops: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Sajnos mi sem tudtunk elmenni a talira, mert Ádámnak begyulladt a szeme, már tegnap haza kellett hoznom az iskolából, valahogy mindig akkor lesznek betegek, ha el szeretnék menni valahova, mindegy, majd legközelebb!

Jó talizást nektek!!!!

Nálunk is most volt itt a védőnő, Áronnak köldöksérve van és megmutatta, hogy hogy ragasszam le neki, mondjuk szerintem nem sokat segít ez a ragasztgatás, mert Lorenának is volt és meg is kellett műteni. Ádámnak meg lágyéksérve volt, őt is megműtötték 4 éves korában, csak Zolika úszta meg eddig a sérveket, Áron sajnos nem.
Annak idején engem is megműtöttek köldöksérvvel, úgyhogy hallgatom is a férjemtől, hogy tőlem csak a sérvre való hajlamot örökölték a gyerekek. Kedves!

Ma egésznap áramszünet volt, most jött vissza az áram, nem tudtam mosni se, még fűtésünk sem volt, de túléltük.

Most megyek, mert nagyon élnek a gyerekek és túl nagy a hangzavar.

Majd rakjatok fel képeket a taliról!!!

Kép

Kép
éva75
 
 


Adri

Tündéri Julcsika!!!!!

Ildi

Örülök, hogy minden eredményetek jó lett!!!! Látod, jó, hogy kikértétek egy másik orvos véleményét!!!

Mi még mindig sárgák vagyunk, de azt mondta a védőnő, szerinte már kevésbé, mint a múlt héten. Mindenki dicséri Áront, hogy milyen jó barna, közben meg még sárga.
De majd csak elmúlik már?!

Kép

Kép
éva75
 
 


Timi

Sanyika is tündéri!!!
Sajnálom, hogy fájt a vizsgálta, de végre már túl vagy rajta!! Nekem már hét hetes Áron, de még nem jutottam el az orvoshoz, mindig közbejön valami. Most éppen Ádám szemgyulladása.

Kép

Kép
éva75
 
 


Hello, csak pár gyors kép, aztán még pakolok szépen fel később!
Kár, hogy csak páran voltunk, de így is jó volt nagyon, ismerkedni, babázni.

Kép Bori+Dorka+Szabi és Nórika

Kép Bori és Dorka

Kép Marek és Bori

Kép

Kép
tercsimama
 
 


További képek

Kép Betti és Szabi

Kép Szabi+Bori szerelem

Kép Szabi+Dorka

Kép Tejtesók

Kép

Kép
tercsimama
 
 


Tök jók a képek!!!! Kérünk még!!!!!
Köszönjük a vendéglátást! Nagyon jól éreztük magunkat!!!!!
5-re értük haza kisebb ordítással, de azóta minden ok. Alszik. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Nagyon jok a kepek, egy kicsit irigykedek is, mert nekem eselytelen a tali :?

Ildi!
vegre vege a kalvariadnak, meg szerencse, h nem mentetek bele a tapozasba :?

Inez!
Julcsi nagyon edes, a meglepett kep a kedvencem :wink:

Most megindult az elet nalunk, mivel eddig egyedul voltam a fiukkal egy honapig, most pedig egyszerre megerkezett a ferjem es anyosom :o hat, nem is tudom hogy volt farasztobb :roll: Viszont nem unalmas :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Sziasztok!

Péntek óta nem volt netünk,ma besokaltunk és váltottunk szolgáltatót. Jövök amint tudok!

MINDENKINEK JÓ EGÉSZSÉGET!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Kérek privátban e-mail címet a résztvevőktől, és küldök személyre szóló képeket!!!

Kép

Kép
tercsimama
 
 


Sziasztok!
Nyolcra értünk haza, mert szokás szerint eltévedtünk Pesten. Bori jól bírta, végigaludta az utat, még megvacsoráztunk anyáéknál, aztán jöttünk haza fürdetni. Azt már végigüvöltötte, de nem csoda, mert akkkor már baromi éhes lehetett...
Köszönjük a vendéglátást! És persze azt, hogy olyan sokáig maradhattam. Majd én is pakolok fel képeket, ha szabad lesz a férjem gépe.

marek
 
 


Sziasztok!
Juj, de irigy vagyok a találkozóra. Nekem sajnos vizsgatanításon kellett gubbasztanom. :(

6 hetes kontroll: sajnos romlott a méhszájam állapota...úgyhogy előbb-utóbb műtét lesz. Újabb citológiai vizsgálat is volt a HPV miatt, az eredmény 1-2 hét múlva lesz meg, de nem fűzök reményeket a javuláshoz.

Kép
szöszke
 
 


Tervezi valaki, hogy babaúszásra fog járni?

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!

Tercsimama - de jó képek, tüneményesek, ahogy ott együtt nézelődnek-alszanak a babák!!! :lol: Ha tudsz, tegyél még fel képet, várjuk!
Nagyon sajnálom, hogy kihagytam a talit, de nem tudott elvinni senki, szüleimnek nincs autója, párom szüleinek van, de pont most cserélték le egy jobbra és a hétvégén vehetik át, párom nem tudott eljönni a mh-ről, bkv-val pedig durva lett volna, nekem nagyon messze van a 18. kerület :? De remélem lesz még tali!!!

Szöszke - én babaúszásra nem szeretnék járni, félek, nehogy elkapjon valami fertőzést a leányzó :? Inkább babamasszázsra mennék vagy ilyesmire. Sajnálom a nem túl jó eredményeket a 6hetesnél, de reméljük nem kerül műtétre sor! :?

Éva - ez tök vicces, nálunk is dícsérték, hogy milyen jó színe van, én meg mindig mosolyogtam magamban, hogy ha tudnátok, hogy sárga :lol: Remélem most már nálatok is hamar elmúlik, nekünk kellett jó 2 hónap hozzá.

Adri - de jó hogy jöttél! Julcsika nagyon szép, nem csoda, hogy nem tudtál választani a képek közül, mindegyiken tündérvirág!

Na mennem kell, ébredés van.
Egy kép tegnapelőttről :lol: Kép

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Tényleg szuper lehetett a találkozó, reméljük a következőre már mi is el tudunk menni!!!

Szöszke

Sajnálom a méhszájad, nekem már kétszer volt méhszáj plasztikám, nem volt vészes, csak az, hogy az elsőnél valami komplikáció lépett fel és két hét múlva újra kellett műteni, mert dőlt belőlem a vér, valahol megpattant egy ér. De reméljük, neked nem kerül ilyenre sor.

Én még 8 évvel ezelőtt jártam a lányommal babaúszásra, imádta és máig is imádja a vizet, a strandon általában csak a víz alatt található. Mi kb. 1 évig jártunk. A fiúkkal már nem tudtam megoldani, mert az ikreket egyedül nem tudtam hordani és nem mindig volt segítségem a vízben, így náluk ez kimaradt, de meg is látszott rajtuk, mert ők mindig nagyon féltek a víztől, ha már az arcuk vizes lett üvöltöttek, aztán kb. 4éves korukban őket is elvittem egy nyári intenzív úszásra és ott megbarátkoztak a vízzel végre, de még nem olyan bátrak ,mint a lányom.
Én tervezem Áront is hordani babaúszásra, mert itt van közel hozzánk egy hely, ahol hétvégenként tartanak babaúszást, de szerintem majd csak tavasszal kezdjük meg, amikor már erősebb lesz egy kicsit.

Ildi
Nagyon édes Lottika, még a szemei is mosolyognak.

Móni
Azért nem lehetett könnyű egyedül a gyerekekkel, én egy napot sem bírnék ki a férjem nélkül, -nem mintha olyan hű de sokat segítene, igaz a gyerekekkel nagyon sokat foglalkozik este, mikor hazaér- de a lelkem csak akkor nyugodt, ha este mellette alhatok el az ágyunkban.

Köldöksérv: van még másnak is esetleg már köldöksérve?

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


Nagyon jók a találkozós képek! :lol: :lol: :lol: Annyira vérzik a szívem hogy nem lehettünk ott! :(

Tök édesek a babák, olyan jó látni ennyi közel egy idős babát egy helyen! :lol:


Timi, Inez...nagyon helyesek a babák!

Szöszke...remélem nem lesz gond. Régebben nekem is csúnya méhszájsebem volt, a
HPV vírustól. De a műtét mindent megoldott :D
Nem fájdalmas, és csak 10 perc az egész! :wink:

Babaúszás...felénk nincs sajnos! :( Utazgatni meg nem akarok vele.

Napirend: Nem tudom ti hogy vagytok vele, de mi még mindíg nem tudjuk jól beosztani a napot :roll:
Sehová nem tudunk időre menni, mert tuti nem úgy jön ki az etetési idő! :? Ma is Norbika tök nyűgös, nem alszik, fáj a hasa.
Pedig 2 órára le kell vinnem a dokihoz mérésre és oltásra, 1 órakor ennie kéne (elég gyorsnak kell lennünk). Ráadásul totál fáradt lesz a dokinál, lehet hogy a babkocsiban el is alszik, ott fog üvölteni szegényke! :cry:

Épp tegnap dícsértem meg a Liberot, erre ma reggel Norbika olyan lendületesen megpakolta,
hogy telement a hálózsákja is! :shock: :D

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Néhány kép a taliról:

Kép
Bori


Kép
Dorka és Boróka

Kép
Dorka és Boróka


Kép
Dorka és Boróka


Kép
Dorka és Nórika


Kép
Nórika


Kép
Nórika


Kép
Nyugtonmalac és Bori

marek
 
 


Most nézem... a második képen Szabolcs alszik a háttérben... :lol:

marek
 
 


Hűűű, de jók a képek! nagyon édesek,aranyosak a babák!!! Nagyon sajnálom,hogy nem mentünk. :cry:
2-re értünk haza kardiológiáról,úgy,hogy 11-re hívtak be minket. mikor 10 perc késéssel odaértünk,kiderült,hogy még csak a 10 órás beteget hívták be. Tomi a várakozás alatt elaludt, aztán a vizsgálat alatt felébredt, és onnantól kezdve sírt:éhes volt,nyűgös volt és szerintem kellemetlenül érezte magát a pelusban is,ruha nélkül.
Viszont a jó hír: kutya baja :D :D :D fejlődési szívzörej, kinövi, szép az ekg-ja és a pulzusa is rendben van
annyira megnyugodtam, hihetetlen jó érzés tudni,hogy nincs baj

viszont ezek a talis képek! szuperek!!! :lol: :lol: :lol: Annyira aranyos minden baba!!

A babaúszást én is elkezdtem nézegetni,de igazándiból nem tudom hova menjünk és milyen programot válasszunk.
A fertőzések miatt az biztos,hogy meg kell érdeklődni a víz minőségét, mint pl. a rubin-ban csak babaúszásra használják a vizet (cserélik miatta) - de gondolom ott a részvételi díj is borsos.
Itt egy link,akit érdekel:
http://bebilap.hu/babauszas/

Kép

Kép
borkaby
 
 


Sziasztok!

Megkapta Norbika a Pneumococcus elleni oltást és még a kötelezőt is, külön-künön , így
mind a két combijába :(
Majd megszakadt a szívem, úgy sajnáltam. Még mosolygott, rugkapált a kis drágám,
aztán meg le kellett fognom, és szúrták, tövig, izomba :shock: :( kétszer!
Alig vett levegőt úgy üvöltött! :cry: :cry: :cry:
Még a babakocsiban is sírdogált hazafelé. Amúgy is zaklatott napja volt,
nem aludt semmit napközben, most 5 után aludt el, úgyhogy hagyom , :( ma nem fürdünk.
Mondták hogy lehet belázasodik, majd ha megébred megmérem a lázát, de talán
nem meleg a homloka. :roll:
De már 4,95kg és 58,5cm! Úgyhogy nem csoda hogy 150 ml-t eszik! :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


borkaby..örülök hogy minden rendben van! :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Képzeljétek, sikerült megtudnom, hogy a szülészdokim hobbija a vadászás, és mivel nem fogadott el tőlem pénzt a szülésért, ezért kapott tőlünk vadászatot ajándékba. :D Nem kis munka volt megszervezni a dolgot, soha nem csináltunk még ilyesmit. Így viszont lőhet 4 fácánt és egy nyulat. 15 ezer Ft-ba kerül majd.

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!

Nagyon-nagyon édesek a talis képek!Annyira sajnálom,h nem lehettünk ott!De remélem tényleg lesz hamarosan egy újabb!:D


Éva,szegény Áron baba!remélem rendbejön a sérve és megússzátok a műtétet!

Ildi,annyira édes Lottika ezzel a hatalmas mosollyal!zabálni való!!!:D

Szöszke, sajnálom,h műteni kell!:( ez a vadászatos dolog viszont tök jó!ezt jól kitaláltátok:D

A babaúszást én is nagyon szeretném,de nem tudom mennyi esély van rá,ugyan is itt szolnokon csak 1 uszi van! :?
De majd én is utána nézek!

Borkaby,a jó eredmény mindig jó hír!! :wink:

Kata,sajnálom szegény Norbikát!gondolom úgy volt vele,h ez a kettő így azért már túlzás!muszáj volt megszólnia!:D

Én meg annyira megtaknyosodtam most estére!:( a torkom is fáj!
Remélem Julcsi nem kapja el tőlem!lázam szerencsére nincs!Remélem nem is lesz!És ez persze pont a legjobbkor jött ugyan is holnap mennünk kell miskolcra,mert pénteken Rajmi zh-zik, szombaton meg én!És amiatt is kicsit ideges vagyok,h a koliban fogunk aludni a barátaink szobájában,akik a hétvégére hazamennek!Remélem nem szed ott össze valamit manókám!
mert mást nagyon nem tudunk csinálni ugyanis minden szállás rohadt drága!(10ezernél kezdődik egy éjszakára egy szoba) :evil:

Ti mit csináltok megfázás esetén??mert én csak mézes citromos teát merek inni!van vkinek vmi jó praktikája? :roll:
Vendég
 


Inez, a torkod is fáj? Én minden légúti dologra Calcium Sandoz pezsgőtablettát szedek. Nagyon hamar kipucol. :)

Kép
szöszke
 
 


Inez, ha fáj a torkod is, próbáld azt, hogy egy kanál mézet addig tarts a szádban, amilyen hosszan csak tudsz...hogy szépen csordogáljon lefelé. :)

Kép
szöszke
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?