Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Réka, tündéri Dani!!!!

A sok hasznos info jó volt a ctg-ről, oyan érdekes volt, ahogy keményedett a hasam, a görbe meg ment fel.
Az utolsó időben másnak is sokat keményedett a hasa? Nem hiszem, hogy örül neki a Babóca.

Kata, nagyon bátor vagy, hogy megnézted a szülőszobát, én inkább hagytam!

Azt mondták a mai vizsgálaton, hogy 3300gramm körül vagyunk, úgyhogy nagyon örültünk!
Szerintetek a kórházi UH-nál mikor vannak kevesebben 9 vagy 11 körül? Nem örülnék pár órás várakozásnak megint.

Tünde, drukkolok!!!

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Sziasztok,

Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a topicra... Bár még jobban örülnék, ha lenne itt olyan kismama aki júniusra várja a kis pocaklakót. Én a 25. hetet küzdöm (sajnos nagyon rosszul viselem :-)) és a Várady doktornál fogok szülni, aki szuper orvos, a MÁV rendelőintézetében rendel, de a szüléseket a Shöpfiben vezeti.
Ennyit rólam ha van hasonló cipőben járó mama jelentkezzen :-))))

cuiccolo

Sziasztok!
Balgáné!Én a Garamvölgyinél szültem,ha bármi kérdésed van vele kapcsolatban kérdez nyugodtan.

Anita
ani24

Sziasztok!
Nagy ma itt a csönd.Mi történt?

Réka nagyon cuki a kisfiadKép

Kata, igen beszéltem már vele, 23.-án találkozunk, ő fogja csinálni a CTG-met.Azt mondta, hogy akkor majd mindent megbeszélünk.Remélem én is bejutok a szülőszobába, mert én is kíváncsi vagyok rá.

Tünde itt vagy még?Rég írtál!

Lányok, akik szültetek már itt, miben voltatok?Saját hálóing, kórházi, vagy meztelenül?

Puszi, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Szia Léna!
Én sajna császáros voltam ugyhogy nem tudom miben lehet szülni.Akik mellettem vajudtak mind saját háloingben voltak.

Puszi

Ani
ani24

Léna,
én is saját hálóingben (valójában egy hosszabb pólóban) voltam, de úgy emlékszem, hogy a dokim azt mondta, hogy lehet kérni ottanit. Ez azért nem biztos.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Köszönöm a bókokat Dani nevébenKép

Tünde lehet, hogy már babázik? Én olyan izgatott vagyok!

Léna!
Én sajátban szültem, nem is mondtak más lehetőséget. Mondjuk ahogy kinézett szülés után ki is dobhattam volna, de egy kis hypo és eltettem emlékbe, másra úgysem lesz jóKép

Barbi!
Szerintem 11 a nyerőbb időpont, már csak azért is mert a nagypocisokat amúgyis hátra teszik, ha 9-re mész sem kerülnél előbb sorra.

Réka
muki

Sziasztok!

Pindur!

Nekem is 2-3 napig fájt a seb, de azt az időt én iszonyúnak éreztem. Pedig már a 2. csaszim volt, de ha mégegyszer azt mondja valaki, hogy csaszivaal szülni " kényelmes", azt leborítom az emeletről. Igaz, a harmadik nap estéjén már Juli ott maradt velem, annyira akartam szoptatni ( az elsőnél nem sikerült valami fényesen).

R. Tünde!

Hidd el, a 21-e jó nap a szülésre!

Kata!

Én anno a szobát a VTG-t végző szülésznőnél rendeltem meg. ( FSZ-en)

Réka!

Anno válaszoltam neked ( cca. nov. 2x), de megkeresem és újra elküldöm. Előre csak annyit, hogy a kedvenc dokinődet én is kikaptam.
Ha tudnék foganatosan átkozódni, Isten bizony, megtenném.

Pusz mindenkinek!!!

Renáta
Renáta

Léna!
Én saját hálóingben kezdtem a vajúdást. Aztán a zuhany alatt folytattam, immár hálóing nélkül és aztán a zuhanyzóból előkecmeregve már nem volt erőm visszavenni, így onnantól anyaszült meztelenül vajúdtam.

Mi lehet Tündével? Ez olyan izgalmas, nem? Lehet, hogy most épp' a szülőszobán van?

Mackoo
medvike

Réka!

Mail ment.

Renáta
Renáta

Sziasztok
Épp most beszéltem Rtündével, és azt javasolta, nézzek be hozzátok. Pro forma jövő hét szerdára vagyok kiirva a Schöpfibe, Szőnyi dokinkhoz, mondom el azoknak akiket esetleg még nem ismerek. Tünde emlitette, hogy vmelyikőtök megirta az ottani menetrendet, ezt szerettem volna elolvasni, csak éppen mem találtam. Én Tündivel ellentétben nem vagyok annyira besózva, maradnék még pár hónapot igy pocisan, már kezdem mexokni. Lehet pl vaniliás túrókrémet büntetlenül nyammogni, és egy-két alkalommal kivánságlistát összeállitani a vágyott ételekről. Szerintem ez már senkit nem fog izgatni, mikor szopizunk. Na sebaj, nem nyekergek itt nektek erről, csak kérek egy kis drukkot, hogy gyors, és könnyű szülésünk legyen, mondjuk február 27-29.-ei hétvégén. Ezt szemeltem ki magamnak.
Pusz mindenkinek
Judit
holophernes

Sziasztok!

Édesek vagytok, hogy így szorítotok. Kép Köszi mindenkinek a drukkokat.
De most már nem vagyok annyira "izgága", szépen nyugodtan várom a 21-ét. Ahogy Renáta mondta, jó nap az a szülésre. Kép

Tegnap voltam dokinál. Azt mondta a doki, hogy kapok még egy hetet. Most már kétnaponta kell CTG-re menni. Aztán hétfőn vissza a dokihoz, és ha addig nem történik semmi, akkor jövő héten be kell feküdnöm a kórházba. Ezt jó lenne inkább megúszni, úgyhogy remélem, addigra már babázhatok. Egyébként ma megint szép lett a CTG görbe.

Judit, de gyors vagy. Kép Megtaláltam Mackoo napirendjét, eszembe jutott, hogy én azt még anno elmentettem külön magamnak. Elküldtem neked mailon a profilodban lévő címre.

Léna, kiváncsi leszek a képre. Kép

Kata, mi nem tetszett a szülőszobákban? Engem megnyugtatott, hogy láttam, így legalább tudom, hogy nem egy ismeretlen helyre kell majd mennem. De még neked is van időd hozzászokni.

Balgáné, Cuiccolo üdv köreinkben.

Réka, nagyon édes Dani! Kép

Na megyek, egy kis rendet kéne rakni, mert holnap pedig jön a védőnő látogatóba.

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!

Hát jó nagy itt megint a csend!Csak nem mindenkinek mostanra sikerült elaludnia?Kép
Köszönöm a hálóinges segítségeket, én valamiért rettegek attól, hogy meztelenül kell szülnömKép
Képzeljétek, végre rájöttem, hogy hogy kell megnézni a profilokat, szép kis teljesítmény, nem?Hurrá nekemKépKép
De ezen felbuzdulva raktam is a sajátomba képet magamról(hátha valakiben leküzdhetetlen a kíváncsiság irántamKép ), igaz, hogy ez még az esküvőn készült, de rólam nem készültek pocakos képek.Nem hiúságból, csak így alakult.
Jöhetnétek már, olyan jó olvasgatni benneteket.Én most végeztem a vasalás megterhelő feladatával(most tényleg az volt)és eldöntöttem, hogy ma már nem is csinálok semmit.
Tünde, már a kertek alján a 21.-eKép
Hát azt hiszem nem szórakoztatom magam tovább,puszi mindenkinek, Léna

nuska

Sziasztok!

Léna, hurrá a profilhoz. Kép Csini menyasszony voltál. De még nem késő pocakos képeket készíteni. Vagy nem is szeretnéd, hogy legyen rólad pocakos kép?

Ma volt itt a védőnő. De csak kb 10 percet. Kérdezte, hogy van-e kérdésem, mondtam, hogy nincs, így aztán ment is. Mondtam neki, hogy tele vagyok babás ismerősökkel, és már annyi mindent tanultam. De persze majd biztos lesznek kérdéseim később, de akkor meg itt vagytok nekem ti. Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Szia Tünde!
Hogy s mint?Kép Érzel már valamit? Izgatott vagy?
Mikor mi szülni mentünk, férjem hosszasan válogatott a ruhatárában, hiszen (idézem) nem mindegy, hogy Bori miben pillantja meg őt először.
Szóval nagyon készült a nagy találkozásra.

Léna!
Nagyon jó az a kép a profilodban. Azon aztán igazán nem érdemes aggódnod, hogy esetleg meztelenül fogsz szülni. Egyrészt a te döntéseden múlik, másrészt a végére már egészen mindegy lesz, hidd elKép

Mackoo
medvike

Sziasztok!
Jó, hogy rábukkantam erre a topikra. Már régóta olvasgatom a net egyes topikjait, de még én nem írtam idáig. Látom, ti már jól ismeritek egymást, és régóta tartjátok a kapcsolatot.

Én is mindkét gyermekemet a Schöpfiben szültem Kósa doktornál. Marcikát 2001-ben, Lujzit pedig 2003-ban. Én a dokimról ódákat tudnék zengeni, szuper pasi emberileg és szakmailag, legalább is szerintem. Mindenkinek bátran ajánlom!!!
Tutus
tutus

Sziasztok!

Végre sikerült ide keverednem... Szóval....

Ani: én az első gyerekemet nála szültem, tehát infom van róla, csupán más véleményére lennék kiváncsi, hogy mindnekivel ollan kedves mint velem vagy nem, stb. Ja és még egsy kis kiváncsi kérdés: a szülés mennyibe került? ha nem akarsz természetesen erre ne válaszolj. Ne haragudj nem akartam indiszkrét lenni, csupán kiváncsi, hogy mennyire mentek fel az árak....a magánrendelőt azt tudom, csak a szülést nem...

LÉna: én csaszival szültem, így maradt a teljes meztelenség, de az a hír igaz, hgoy lehet kérni kórházi hálóinget, akár mindennap tisztát, és előnye, hgoy nem kell vele mosás címén nyüglődni, bár az otthoni mégis más. De szerintem amikor szülsz, akkor nem az fog foglalkoztatni, hgoy mi van vagy nincs rajtad, hanem, hogy minden rendben legyen.

Tutus: sajna én csak rosszat hallottam erről a dokiról.....

Tünde: a védőnőről le is lehet mondani, ha túl sok körülötted a "bába", és akkor nem fog zaklatni. és te is egy kicsit szabadabb vagy. Hozzánk nem járt, mert nem kértük a szolgáltatást, hiszen két nagymama, egy dédi, no meg egy remek gyerekorvos mellé teljesen feleslegesnek éreztem és az felháborított, amikor szülés után arról kezdett beszélni, hgoy mikor élhetek házaséletet. Szóval csupán alá kell írni a papírját, hogy nem kéred a szolgáltatást. Tudom, hgoy nem elfogadott még ez az eljárás, de sokan nem tudnak róla, és inkább elviselik, feleslegesen.

Na most menek, mert kissé álmatos vagyok.

Mindenkinek szép jó éccakát!
Puszi
Ági
balgane

Sziasztok!

Üdv az újaknak! Kép

Réka, mél majd meg. Dani nagyon édes! Főleg az alvós kép tetszik nagyon...

Tünde, ezek szerint mégsem szülsz korábban, ahogy érezted... Kép Kép De most már tényleg csak pár nap és babázhatsz!! Kép

Judit, neked is szurkolok! Kép

Ági, nekem is Kósa az orvosom, és én is csupa jót tudok mondani róla Kép (vagyunk még páran "kósások" , majd a többiek és véleményt nyilvánítanak Kép ) Persze ez még nemm zárja ki, hogy valaki rosszat mesélt Neked róla, valakinek biztos nem jön be...

Pindur
pindur

Sziasztok!
Balgáné!Tudsz adni egy e-mail cimet?
Küldök e-mailt magánba.
ani24

Sziasztok!

Pindur: köszönöm az üdvözleted.

Megpróbálok egy képet feltenni a gyerekekről, de úgy néz ki, hogy nagyon béna vagyok!!!

Hogy lehet lekicsinyíteni egy képet, túl nagy, és ezért nem tudom föltenni...

Balgáné: Szerintem más dolog hallani, és más tapasztalni valakiről valamit. Ez az én vélaményem.

Mackoo, Renáta: Gyönyörűek a gyerekeitek!!!

Tutus
tutus

Sziasztok!

Ani24: balogagi@level.datanet.hu az emilcímem. Köszike...Egyébként minden rendbern veletek? Első baba?

Tutus: ebben teljesen igazad van, aszért kérdeztem tőled, hogy legyen egy jó kis infom.

Puszi
Ági
balgane

Sziasztok!

Ági, én is egy nagyon elégdett Kósa páciens vagyok! Semmi rossz tapasztalatom nincs, remélem így is marad!

Tünde, nem tudom, hogy mi rémísztett el a szülőszobában... Mondjuk én eleve írtózom a kórháztól. Persze, mindemellett jó volt látni, hogy hol fog történni a nagy esemény, csak utána rosszakat álmodtam Kép

Tutus, üdv itt ebben a topicban!

PUsza, Kata
katca

Sziasztok!

Mackoo, nem érzek semmit. Kép Bár lehet, hogy jobb is így. Legalább nem kell jóslófájásokkal szenvednem, majd "csak" a rendes fájásokkal. Kép Nem mondanám magam izgatottnak. Ahhoz képest, hogy múlt héten nagyon akartam szülni, most olyan kis nyugis vagyok.
Aranyos lehetett a férjed a szülés előtt! Kép

Tutus, üdv köreinkben. Kép Képet Paintben tudsz kicsinyíteni. Legalábbis nekem így sikerült. Megnyitod a fájlt, és utána a Kép menüpontban a nyújtás/döntésnél a hosszúsági, és szélességi 100%-ot lecsökkented 25%-ra, és azt el kell menteni más néven. Remélem sikerülni fog! Kép

Balgáné, (vagy Ági; hú de sok Ágink lett Kép ) köszi az infót. De azért szerencsére nem olyan nyomulós a védőnő. Nem akart ő itt okoskodni, meg amúgy tényleg aranyos. Kijött, körülnézett, és ment. Végülis ez a dolga. Én nem akartam elküldeni.

Én ugyan nem Kósás vagyok, de azért én is megvédeném. Nekem ő csinálta a genetikai UH-t a kórházban, nagyon szimpatikus volt. És a többiektől is csak jókat hallottam tőle.

Pindur, hát igen ezt rosszul éreztem. Kép Úgy látszik Kitti nem akart Vízöntő lenni, hanem inkább Halak. Kép Na mindegy, a kiírásig még mindig van 2 napom, aztán majd meglátjuk.

Kata, nyugi, még van időd "hozzáedződni" a kórházhoz. Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!

Tünde, kösz a tanácsot, de hiába próbálkoztam nem sikerült. Te kinél fogsz szülni?

Kata, nagyon aranyos a babócád!!! Mikorra vagy kiírva?

Ági (Balgáné), mi mindkét gyermekünket neki köszönhetjük. Én csak jókat tudok mondani róla. Szerintem szuper szakmailag és emberileg is. Ő a betegeit nemcsak beszélő tárgynak tekinti, hanem EMBERNEK!!! Hidd el, az a legfontosabb, hogy egy orvos eberszámba vegyen.
Te miket hallottál róla?

Puszi Tutus
tutus

Sziasztok!

Ujból próbálkozom a képpel a férjem segítségével, majd meglátjuk mi sül ki belőle.
Kép
Úgy látom, ő sokkal ügyesebb mint én.
tutus

nyissatok má egy kósa topicot
más má nincs is itt ( direkt)
Névtelen

Direct direct
direct

Kedves Direkt!

Má zavar, hogy valaki meg van elégedve valakivel???!!!
De ha kívánod, a kedvedért nyithatunk MÁ EGYET!

Tutus
tutus

Sziasztok!

Tutus, nagyon szépek a gyerekeid! Bár a pici lányból sajnos nem sok látszik... Kép
Megkérdezhetem, Kósának hogyan köszönhetitek a gyerekeiteket? (Ha nem vagyok túl tolakodó.) Nekünk lombikkal segített.

Tünde, hát nem irigyellek. Kép Már csak két nap, most már bármikor elindulhat a szülés! Képzelem, hogy izgulsz.

Szeretem ezeket a névtelen hozzászólókat. Hogy valaki miért élvezi ezt? (Ha az újak visszanézik - de ne tegyék, nem érdemes -, valamikor pár napja is bolodgított minket valaki.) Egyszerűbb tudomást sem venni róla.

Pindur
pindur

Szia Pindur!

Köszönöm az elismerésed. Igaz, Lujzikából nem sokat lehet látni, ha találok jobb képet felteszem.

Belenéztem a profilodba, és örömmel láttam, hogy gyerekeinket ugyanazon a napon szültük. Dani is gyönyörű baba!!!

Még az is lehet, hogy a korházban össze is futottunk valahol. Én a harmadikon voltam a 6/2-ben. Lujzikát 10 óra 37-kor vette ki a hasamból. Te szültél, vagy császározott?

A kérdésdre válaszolva, mi 4 évig jártunk orvostól-orvosig, mire rátaláltunk a dokinkra. Marcika a 4. inszeminációra jött össze, Lujzi pedig a 3.-ra. Röviden ez a mi történetünk.

Tutus
tutus

Tutus,

köszi! Kép Tényleg ugyanaznap született Lujzi? Kép Ez jó!!! Kép Kép Kép Én is a harmadikon voltam, de ha meg kéne mondanomm, melyik szobában... Kép Már nem nagyon emlékszem. Asszem 2-es vagy 3-as volt. (Közel Kósa szobájához.) Nagyon valószínű, hogy láttuk egymást bent valamikor! Kép Nekem császár volt (Neked is?), hajnali 3:54-kor született meg Dani.

Nekem szerencsém volt, amikor nőgyógyászt kerestem, Kósához kerültem, 1-2 hónap múlva fényt derített a betegségemre (endometriózis), kezelt vele, aztán belevágtunk a lombikba, ami elsőre sikerült. Kép

Jó éjt mindenkinek!

Pindur
pindur

Pindur,

Igen, 2003. október 21.-én császárral, 4500 grammal és 58 centivel jött a világra.

Tutus
tutus

Gyerekek!

Bocsi. Azt hittem itt eszmét, infot cserélünk, örömöket, bánatokat osztunk meg egymással. Nem akartam senkinek a lelkébe gázolni, pusztán kiváncsi voltam....Bár most úgy érzem, hogy mégis ez történt. Hangsúlyoznám ez az én véleményem, ás hiűba a hallás, ha a személyes tapasztalat sem az igazi, de mivel csúnya közhellyel élve nem vagyunk egyformák, szerintem nekem egyszerűen nem jön be. KÉééééééérlek titeket ne harapjátok le a fejem egyetlen mondatocskáért.... szeretnék még beszélgetni veletek.....
Puszi
Ági
balgane

Sziasztok!

Tünde, nagyon izgi lehet így a kiírás előtt!
Így, hogy ennyire a végén vagy, ugyanúgy kell várni a ctg-nél?

Tutus, nem lehetett semmi végigcsinálni ennyi mindent a babákért, de nagyon jó lehet, hogy most kettő is van!

Ági, Te mikorra várod a babád?

Lányok, Nektek a jóslófájások mikor kezdődtek, + mindennap voltak? Tényleg majdnem olyanok, mint a szülési fájások?

Puszi mindenkinek
Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Jó reggelt! Kép

Ági, ha visszaolvasol, egyáltalán nem haraptuk le a fejedet! Kép Tényleg! Kép Kép Én is hozzátettem a hozzászólásom végén, hogy biztos van, akinek nem jön be a doki stílusa, biztos van olyan is, aki csalódott benne, és ez teljesen természetes. Nem is haragszom arra, aki így van vele, miért is tenném??? Én meg vagyok vele elégedve, más nem, ennyi. Nekem biztos az nem szimpatkus, aki másnak igen, és kész. Kép
Szerintem itt mondenki örömmel lát Téged, úgyhogy gyere gyakran! Kép

Barbi, nekem nem is voltak jóslófájásaim, illetve már csak az utolsó napon... Mikorra is vagy kiírva? (Ne haragudj, most hirtelen nem emlékszem pontosan.)

Pindur
pindur

Tutus, jó nagy leáyzó volt! Kép Ez igen!
pindur

Sziasztok lányok!

Bocsánat, ha valakit megbántottam a fenti mondataimmal, nem volt szándékos. Nekem a korábbi orvosimról is többnyire jó véleményem van, csak ők nem tudtak segíteni nekünk. Érthető, hogy én miért csípem a mostani orvosomat, a kép magáért beszél...

Barbi, ezt -utólag visszagondolva- tényleg nem volt semmi végigcsinálni. Gyerek nélkül (szerintem) nem teljes egy pár élete, még ha tökéletes harmóniában is élnek. Vagy nincs igazam?
Te mikor fogsz szülni?

Ági, én nem vagyok egy sértődős típus, kérlek te se haragudj rám!!!

Pindur, valóban jó nagy volt. A műtétkor mondta is Kósa, hogy kíváncsi, mekkora babát lehet kivenni egy ekkora nő hasából. Az UH-ban a baba "nagy magzatként" volt nyilvántartva, az utobbi vizsgálatokon már adatot sem rendelt hozzá a gép.
A te babád mekkora volt a születésekor, és most hogy álltok?

Puszi mindenkinek:
Tutus
tutus

Szia Tutus,

Danim 3120 g volt (én nagyon kicsi vagyok, mindenki kisebb babára számított tőlem) és 55 centi. Most 6150 g körül van, 60 centi. Kezdetben rengeteget hízott, aztán nagyon lelassult, most, az utóbbi egy hónapban megint belehúzott. Kép
És a kislányod? Kép
Nekem csak egyszer volt inszemem (lombiknak indult, de végül annak nem lett volna értelme), de nekem nagyon rossz volt, iszonyúan fájt utána. Ezt hétszer végigcsinálni... De hát megérte, ugye? Kép

Pindur
pindur

Sziasztok!

Hát lányok jó nektek, mégha más is a véleményetek az orvosotokról, mert én legfeljebb csak magammal tudok elbeszélgetni a NyékirőlKépViszont így mindig ugyanaz a véleményKépKép
Ja, és minden tiszteletem a tietek, nem semmi lehetett amit végig csináltatok a gyerekekértKépNehéz lehetett elmenni a következőre, mikor az előző nem sikerült.

Tutus, nagyon drágák a babáidKép

Lányok, sokat kell várni a CTG-re?Akkor is ha a választott szülésznőm csinálja?Mert én hétfőn megyek majd először, de a Nyéki egy napra rakta a vérvételt, a CTG-t, és az Uh-ot is.
Az az érzésem, hogy vihetek 3 napi hideg élelmet isKép

Tünde itt vagy még?Már csak egy nap!!!!!!!

Puszi mindenkinek, Léna

nuska

Léna, ha választott szülésznőd van, és a szülőszobára jársz, akkor kis csúszás lehet csak. Ez az én tapasztalatom, mert én a császár ellenére Horváthné Marikához jártam időpontra. Ő tartotta a megbeszélteket. Ne aggódj, nem fogsz sokáig várakozni, ha az UH-ra is megbeszélted a dokival az időpontot. A dokid a Nyéki Boldizsár, az a vékony kis szemüveges? Ő nagyon jó fej!

Pindur, Lujzika is az első 3 hónapban sokat hizott, etetésenként megette a 200-210 grammot már az első hetekben. Aztán gondolt egyet, és fütyült a cicimre, volt alkalom, hogy alig evett csak 70 grammot. Nagyon kétségbe zuhantam, hogy elepad a tejem. Most akupunkturára járok egy doktornőhöz, hogy minden rendben legyen a tejcsivel. Lujzi most 7300 gramm körül van, és a 68-as ruhákat kezdi kinőni. Bízom benne, hogy a lányomnak is vissztér az étvágya, úgy mint a te Danidnak!

Tudod, mielőtt belekezdtünk a baba projektbe, még a varrótű látványától is rosszul lettem, nemhogy az szuritűtől! Azután úgy megedződtem, hogy fel sem tünt, hogy naponta több szurit kapok. A cél érdekében mindenre képes voltam. Az inszem nekem egyáltalán nem fájt, sőt eljutottam arra a pontra, ha kell,akár a körút közepén is csinálhatja, az sem zavart volna, csak jöjjön össze a baba. Egy nő két dologra képes, de ezt mindenki tudja, nem ragozom tovább. De a lényeg a lényeg, nekünk sikerül, és én mindenkinek szurkolok, aki ebben a helyzetben van! Érdemes kitartani, és bízni az orvosban, akire rábíztuk magunkat.

Tutus
tutus

Sziasztok!

Vagyok ám, csak mindig egy csomó mindent betervezek, aztán a felére sincs időm. Így netezni sem. Tünde, nagyon szorítok. Olyan izgalmasak az utolsó napok.

Tutus, Pindur, most mi is egy ilyen nem-evős szakasznál tartunk. Pár napja szinte csak fele annyit eszik Lili, mint eddig. De nem látom betegnek. Lehet, hogy ez minden babánál előfordul? Próbálom gyakrabban etetni. Eddig ő is rohamléptekben nőtt. Nektek mondott erre vmit az orvos. Normális ez?

Ági
kovagi

Sziasztok!
Kovács Ági:Haragszol ránk?Már eszedbe sem jutunk?
ani24

Szia Ani!

Az előző hozzászólást pont én írtam. Dehogy haragszom. De amíg Lili alszik próbálom megvalósítani az elhatározásaimat. Pl. tornázás, mert még van rajtam 10 kiló. Te ezzel hogy állsz? Meg van egy regény amit még terhesen kezdtem el olvasni, de még nem sikerült befejezni. Meg persze el kell mosogatni, mosni kell, stb... Úgy elmegy a nap. De azért igyekszem jelentkezni. Veletek mi van? Szoptatással hogy állsz? Peti hogy van?

Ági
kovagi

Ági!Tudom hogy te írtad,és azért kérdeztem hogy haragszol e ránk mert nekem nem írtál semmit.Mi jól vagyunk,rajtam is van egy kicsi plusz de most még nem foglalkozom vele.Folymatossan fogyok,ahhoz képest hogy amikor szülni mentem voltam 79 kg,most 60kg vagyok.Szopival sehogy sem állok mert elapadtam:0(A picurkám jól van,két napja kapta meg a kötelező oltást amit elég rosszul viselt és persze én is.Ti megkaptátok már,hogy vagytok?Hány kg a babád?
Na most mennem kell mert kiviszem egy kicsit levegözni.
Remélem vissza tudsz írni!

Puszika!

Anita
ani24

Ani, sétáltatok? Nekem sikerült egyet tornáznom. Olyan jól esik. Azért is fontos lenne lefogynom, mert csak a terhesgatyáim jönnek rám és már nagyon szeretném a többi ruhámat is felvenni. Fogyózni meg ilyenkor nem lehet. Persze vigyázok, hogy mit eszek.

Mi még nem kaptunk oltást. 23-án fogunk. (szabin van a doki) Lili most kb.5,6 kg. Hosszban nőtt nagyon sokat. Szerintem a 68-asok nem sokáig lesznek jók. Egyébként miután írtam, hogy milyen keveseket eszik mostanság, sikerült 2x is elég rendesen bekajálnia, úgyhogy megnyugodtam.

Nekem nagyon gyanús, hogy Tünde még ma nem jelentkezett. Lehet, hogy már megvan a bébi?

Ági
kovagi

Sziasztok!

Tutus, az én orvosom dr. Templom József. Örülök, hogy sikerült feltenni képet, nagyon arik a gyerkőcök. Kép És hát tényleg nem semmi vállalkozás volt tőletek, de a lényeg, hogy sikerült!

Balgáné Ági, nyugodtan beszélgess még velünk! Kép Senki nem harapja le a fejed, pont az a jó, hogy itt mindenki elmondhatja a véleményét. Nyilván különbözőek vagyunk, ez van. Emiatt nem veszünk össze. Maradj velünk! Kép

Barbi, én a földszintre járok CTG-re, és eddig nem nagyon kellett várnom. Persze néha előfordult egy kis csúszás, de csak pár perc. Mindig a megbeszélt időpontra megyek.
Ami pedig a jóslófájásokat illeti, nekem a mai napig nincsenek. Már néha az volt a bajom, hogy nincs semmi bajom. Kép De most már inkább örülök neki. Van, olyan ismerősöm, aki hetekkel a szülés előtt már szenvedett a jóslófájásoktól. Én ezt legalább megúsztam. Kép

Kovács Ági, Liliről láthatunk képeket?

Holnap megyek CTG-re, de jó lenne, ha már haza sem engednének! Kép Kiváncsi vagyok, kicsi lányom szeretne-e napra pontos baba lenni.

Pusza nektek,
Tünde
rtünde

Szia Tünde!

Szóval még semmi. Pedig már azt hittem. Igazad van, este fölrakok képet, de csak a férjem segítségével tudom. Nekem fogalmam sincs, hogy kell.
kovagi

Sziasztok!

Kovács Ági, a te babád hány hónapos? A mi doktornénink azt mondta, hogy Lujzi egy duci babának született, és a babák 3-4 hónapos kor körül szoktak váltani, ekkor dől el, hogy ki lesz később is duci, vagy filigrán. Hozzátette, hogy ne eröltessem az evést, ha nem akar enni, ne tukmáljam neki mindenáron a cicimet. Így kénytelen vagyok Lujzi döntésébe -ha nehezen is-, de belenyugodni. Őt még éhség miatt nem hallottam sírni, örülök, hogy 4 óra elteltével eszik valamennyit. Lehet, ha tovább éheztetném, akkor se enne többet 120-150 grammnál. Ami viszont igaz, éjszakánként kitartóan és jól szopizik. A drnő szerint nem az a lényeg, hogy mennyit eszik 1-1 etetéskor, hanem az, hogy fejlődjön testileg, és értelmileg. Lehet olyan hét, hogy csak 7 dkg-t hízik, de a következőn 18 dkg-t. Ha az ember mindig ezt figyeli, becsavarodik. Már én is kezdtem a grammok és dekák rabja lenni.

Anita, te teszel valamit a fogyás érdekében? Van valami jó módszered?

Puszi! Tutus
tutus

Kép

Sziasztok!
Bocsi, hogy mostanában nem jelentkeztem, de családi zűrök most nagyon lefoglalnak.

CSatoltam képet, remélem meg fog jelenni.

Alexander most már 3 és fél hetes, és 4100 gr. Imádja a hasát, és nagyon jó gyerek. ImádomKép))

Igyekszem majd visszaolvasni amiket mostanában írtatok, de erre sajna csak máriucban lesz esélyem, addig is mindenkinek jó pocakodást és babázást!

Puszi:
Timi
timi29

Kovács Ági, hány hónapos a te babád? A mi doktornénink azt mondta, hogy a babák 3-4 hónapos korban döntik el, hogy duci, vagy filigrán gyerekek lesznek később. Lujzika ducinak született, de most váltott. Aminek végül örülök, mert ha ilyen iramban fejlődne tovább 1 évesen egy kis elefántom lenne, nem pedig egy szép kislányom. Mi most ott tartunk, hogy örülök, ha 4 óra eltelte után megeszik 120-150 grammot. Én még nem hallottam a Lujzit éhség miatt sírni, lehet ha kiéheztetném, akkor se enne többet. Én már kezdtem becsavarodni a grammokba és a dekákba. A doki véleménye szerint az a fontos, hogy gyarapodjon, és az értelme is fejlődjön, lényegtelen, hogy 7, vagy 15 dekát gyarapszik hetente.

Anita, van valami tuti módszered a fogyásra? Jó lenne nyárra kicsivel emberibb külsővel bírni.

Puszi, Tutus
tutus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?