Sziasztok!
Jajj Bende sajnálom, hogy ilyen nyüglődős éjszakáitok vannak! Pedig ez a fogzós időszak még sokáig tart! Levi 1,5 éves koráig óránként kelt, de csak bekapta a cicit és visszaaludt. Kicsit cumizott vele meg fogta. Nem lehetett átvágni sima cumival.
Kitartás, én sem tudtam sokáig nappal aludni, de aztán megtanultam!
Hazaengedték a papát!
Tündi:már nem először fordul elő vele, hogy annyira vérzik az orra, hogy el kell égetni az eret! De azt mondják örüljünk,hogy az orrában pattan el az ér és nem agyvérzése van!
Hát ez a kórház! Tegnap azt mondták, 9 óra előtt ne is telefonáljunk, mert addig nem tudnak biztosat mondani. Ehhez képest reggel 7-kor kiültették a folyosóra cuccostól, hogy mehet haza. Még jó, hogy a mama fel akarta hívni a szobájában és mondták, hogy már más fekszik a helyén. Így is negyed 9-re értek oda anyuék, de pont a kezelőben volt, mert megint vérzett neki.
Az első dolga volt átjönni és megnézni a dédunokáit!
Tegnap este apja dajkálta a kislányát. Nem hitte el nekem a múlt héten, hogy nem alszik el sokáig. Le sem lehet tenni, mert rázendít. azt meg nem szeretném, ha Levit is felébresztené. Éjjel nem válik be a hinta sem. Végül apa feladta
. Fél 1-kor aludtunk el és 5-kor szopiztunk meg 8-kor, de 7-kor Levi ébresztett. Túl sokat nem alszom, de még mindig jobban kipihenem magam, mint Bende.
Szösz: nekünk nincs pihenőszékünk. Levi sokáig a hordozóban volt, Dorkának kaptunk kölcsön egy hintát, ezt lehet dönteni, meg 5 pontos öv van benne és elemes. Használtat nem néztél, vannak jók és a huzat úgyis mosható.