Új privát üzeneted érkezett!

Lina!

Asszem te már megnyugodhatsz minden tekintetben! :D

Én a mai nappal ezennel megdönthetetlenül megbizonyosodtam abban, hogy valami boszorkány rontást mondott rám, vagy elátkoztak, vagy tudja a fene, de nem hiszem, hogy ennyi minden rossz ami velem történik mostanában a véletlen műve..... :x :( :cry:
kislibus

kislibus mi történt hoyg ezt mondod? :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hogy kiderült, hogy magunktól nem lesz baba,

Ma ellopták a TANÁCSADÓBÓL a táskámat, minden iratommal, pénztárcámmal, telefonommal, levettek a számláról nem kis összeget mire zárolni tudtuk.

Itthon a szomszéd kutyéjét megin itt ette a fene a mi kertünkbe, mikor mentem haza kiszökött, én utána fél Erdőkertesen keresztül

A saját kutyám szétszedte az ajtódiszünket darabokra... Egy családot ábrázolt, szülőkkel kisbabával. A szent családot, de nekem ez egy jelkép volt, anyóstól kaptuk, fontos volt, ránéztem és jobban éreztem magam tőle.....
kislibus

kislibus sajnálom..én 3 éve jártam így hogy ellopták a táskám mindennel ami benne volt....a kártyáról nekünk az öszes pénzt levették..... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

@linacska: remelem a kislanyod vesejen nem talalnak heget es szepen fejlodik majd tovabb. Ne izgulj, en sem erzek semmi terhessegre valo jelet, kiveve attol, h nekem inkabb gorcsol a hasam meg mindig neha.

Volt valaki, akinek az elejen barnas, rozsaszines valadeka volt, nagyon keves van, de ez a hasi gorccsel egyutt nem biztato. Bar emlekszem Aronomnal is ket-harom hetig eltartott ez es magneziumot szedtem akkor is. Szerintetek izgulnom kellene?

@kislibus: sajnalom, h ilyen rossz napod volt. A bank remeli jovairja majd a levett osszeg nagyobb reszet. Milyen vizsgalaton voltal?Biztos ez az eredmeny, nem lenne erdemes meg mas orvossal is konzultalni?Bocsanat, de nem tudom az elozmenyeket...

Kép
zsozsoo

Én, is félek, mert minden megtakaritott pénzünk rajta van, de letiltattuk, remélem ez ért valamit.
kislibus

Zsozsoo!

Hosszú az egész história, 2007-ben volt egy vetélésem művi befejezéssel. két hónap pihi, utána próbálkoztunk egész idén októberig. Dévai intézetbe mentünk, mint kiderült, velem kevesebb baj van, de azért nálam se rózsás a helyzet, a férjem miszont nagyon bajos. Nem részletezem, ha nem tudnak az ő állapotán kezeléssel javitani, lombik, bár a dévai eredendően lombikra javasolt, azért megpróbáljuk az andrológiát, de még az andrológus is azt mondta, sok reményt ne táplájjunk.
kislibus

zsozsoo pihenj amennyit csak tusz.....és inkább menj el orvoshoz még ha feleslegesen is...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jaj most olvasom, NITÁNAK igaza van!
Inkább több fölösleges uhu, mint hogy baj legyen!
kislibus

:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

kislibus:nagyon sajnálom a pehsorozatot,de hidd el ez most csak a véletlenek műve és hamar túl leszel ezen az időszakon.Egyszer minden probléma megoldódik és az új év új lehetőségetek kínál majd!
Nagyon szorítok hogy mielőbb kárpótoljon az élet egy kis csöppséggel :wink:

zsozsoo:semmiképp nem jó jel a barnás-véres cucc...mindenképp beszélj egy dokival és pihizz sokat!!!!!

KépKép
lyndee

zsozsoo megkaptad a privimet? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsozsoo,

Pihi, és mielőbb kontroll UH!
Hasonló cipőben jártam a napokban, így utána olvasgattam rendesen. A barnázás még nem vészes, de jelzés, néha simán utróval, pihivel elmúlik. Nekem először ez történt, aztán sajna újabb 2 nap barnázás után, ma pirosra-erősre váltott a vérzés, görcsölt is és elvetéltem. De ezt nem ijesztgetésként mondom, sajna van ilyen, és még sokszor ilyen vérzés mellett is menthető, csak kezelni kell!!!

Remélem több sikerrel jársz, szorítok nagyon! :)
nocciola
Budapest II. kerület

nocciola sajnálom......mielőbbi felépülést kívánok!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kislibus: nem semmi tényleg . Ha már letiltattad a kártyádat akkor arrólmár egy fillért sem tudnak levenni. Mondjuk érdekes mert honnan a francból tudták a PIN kódot??
Jó tudom megállapitják de hogy?,
És a bankautomatának a videofelvétele biztos közelebb viszi a rendőrséget a tetteshez.

Nocciola: ez biztos?? Voltál dokinál??

Kép
csucsu05

@kislibus:sajnalom, hogy ilyen nehezsegekkel kell megkuzdenetek, de barhogy alakuljon is, kivanom, hogy akar lombikkal is mielobb sikeruljon egy kisbabat tartanod a karodban!

@Nocciola: nagyon sajnalom, azt hittem eloszor olvasvan a soraidat, hogy korabban tortent, de most latom, hogy most mentel mindezen keresztul.Sok erot es gyors felepulest kivanok.

Koszonom Nektek, tenyleg nem panikolok. Az igazsag az, hogy raadasul nagyon influenzas lettem es mivel Aron eppen tudogyulladas utan jott ki a korhazbol, nagyszuloknel hagytam ot, mig en kuraltam magam a heten par napig, mig en fekudtem nem volt se gorcs, se valadek....de ezt kisgyerek mellett nem tudom megtenni hosszu tavon, most pedig mar kovetel engem influenzasan is. Felhivtam a nogyogyaszomat, azt mondta, ez normalis, ne izguljak es napi 3szor1 magnezium....azert izgulok,remelem nem veszitem el ot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsozsoo 2008.12.08 21:52-kor.

Kép
zsozsoo

Nitacska,

Köszönöm szépen. Már annak is örülök, h. nem kell hónapokat várni, mint a műtét után, és rövidesen tiszta lappal indulunk.
Nagyon sokat kivett belőlem a 2 hét aggódás!
nocciola
Budapest II. kerület

amikor az én kártyámrol levették a manit azt is kamerás automatából teték még is rá pár napra lezárták a nyomozást....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Csucsu,

Igen, miután ma reggel élénkpirosra váltott a vérzés, meg erősödött, és görcsölt is a hasam, délben felhívtam a dokimat, aki azt mondta, h. azonnal menjek be hozzá, megvizsgál. Elég kellemetlen, de volt kézi vizsg., és természetesen UH is, ahol is látszott, h. az 5 napja még 18 mm méhnyálkah. már csak 6 mm, és a petezsák-szerű folt, ami múlt héten sejthető volt, az se látszott, holott most szerdán már szívpulzálást kellett volna látnunk, ehelyett üresnek tűnt a méh. Ma már a mellem se igen feszül, pedig az tegnap még nagyon érzékeny volt. Szóval ezek együtt elég egyértelmű jelek. :(
nocciola
Budapest II. kerület

Ez a bankkártyás lopás nagyon durva, én nem értem hogy férnek hozzá a kódhoz.
Rendőrség mit tud tenni: tavasszal a házunk elől lopták el a férjem kocsiját, egy péntek este 1/2 7-7 között, amíg hazaugrottunk átöltözni. Kb. 7-kor bejelentettük, de persze nem lett meg, 1 hónap múlva jött az értesítés a nyomozás lezártáról. Mondjuk ránk jár a rúd, kb.2 hónapja az én céges kocsim ablakát nyomták fel szintén a ház előtt, kiszerelték a 2 légzsákot, nameg most vettük észre, h. a ködlámpákat is. Valaki ebből él, hogy a kocsijainkat adja el alkatrésznek. Elképesztő!!! :x
nocciola
Budapest II. kerület

nocciola......remélem mihamarab sikerűl a baba!!!!
lányok miől lehet hogy iszonyatosan áj a két petefészkem és ez egész felmegy a jobboldalamra..... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

@nitacska: peteeres????

Kép
zsozsoo

a doki szerint a napokba kell legyen...lehet az de piszkosul fáj........így nem hinném hogy összebujunk.... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

@nocciola: valahogy ugy erzem, hogy ez az ev nem a legboldogabb esemenyek halmazabol allt ossze nalunk, folyamatos betegsegek, en es a kisfiam, raadasul babam elvesztese szinten szornyu betegseg miatt. En mar csak azt mondom egeszseg legyen, barmilyen hulyen es kozhelynek tunik.Autoba meg ne sokat invesztaljatok, talan az segit. Mergesito valoban a helyzet, de neha muszaj maskepp ertekelni, hogy konnyebb legyen mindezt elfogadni es pozitivan tovabbmenni.

Kép
zsozsoo

@nitacska: nyaron nem tudtam jarni ugy gorcsolt a muteti befejezes utan egy honappal a petefeszkem, erre visszamentem kontrollra es mondtak, h jo nagy peteeresem van: :D

Kép
zsozsoo

zsozsoo amugy hogy érzed magad? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Valaki nem tudja veletlenul, hogy az oscyllon kivul mi a fenet vehetek be erre a nyavalyas influenzara?Tele az orrom, a torkom mar legalabb nem faj.

Jo ejt Mindenkinek.

Kép
zsozsoo

@nitacska: hihetetlen, de a hasamon nagyon latszik, h nodogel :shock: Alul megkemenyedve es kis gombformalyu. Mellek nem feszulnek, semmi hanyinger, csak lightos gorcsok es keves valadek.

Kép
zsozsoo

ugye holnap mész dokihoz?bizti kedvéért... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsozsoo,
én is a minimál autóért rágtam-rágom a férjem fülét: sikerrel, uis. pótlásként kisautót vett. :) Be is áll mindig az udvarba, csak társasház és az enyém már nem fér be...
Fontos, kérlek menj el dokihoz, ez is hozzá tartozik az egészséghez.
Influenzára talán: infralámpa csak arcüregre, v. tengeri sós inhalálás???

Nitacska:
Sztem. peteérés. Én is éreztem a babásodós hónapban, szúrkált is rendesen, de nekem szerencsére annyira nem szokott, h. gátoljon a pajzánkodásban... :oops:
nocciola
Budapest II. kerület

nekem se szokott enyire fájni......most mintha alábbhagyna a fájdalom....talán lesz egy kis hancur.....majd meglátjuk...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Gyors bekukk, mert nincs most sok időm. sütöm a sütiket, gyerekek betegek, nekem is fáj a torkom.
Jó volt a mikulás meglepi, később jövök!
encike 2

Ez az ev pechsorozat, ejszaka ugy fajt az inyem es a bolcsessegfogam elotti par fog, hogy reggel mentunk fogorvoshoz, mivel panoramarontgent nem lehet kismamknak kesziteni, igy rogton neki is allt a fital holgy, hogy megnezze van-e gyulladas a tomesek alatt, ket fogamat ujra tomte ket ora alatt, de nem akarodzott neki a vegen jol befejzenie, valahogy rosszul csiszolta le es meg az inyembe is jol beletrafalt, hat most jobban szenvedek mint elotte. Es mindez 30e forintomba kerult. Kicsit szeretnem mar ezt az evet magam mogott hagyni, vagy csak en vagyok tul erzekeny??? :D
A hasam jobb, valadek nincs, de holnap talan eljutok a nodokihoz is.

Encike, torokra segitett nekem a melegvizes-sos koktel.

Nocciola: koszonom az infralampa otletet.

Kép
zsozsoo

Zsozsoo: nem semmi a fogorvosnál hagyott összeg. :( Tényleg kijárt neked ebben az évben akkor. Nem is csoda ha szeretnéd már ha 2009 lenne. amúgy a9-szám nagyon jót jelent. Változást jelenti. :)

Kép
csucsu05

@csucsu: eppen anyukammal beszeltem es probalt meggyozni, hogy ep testben ep lelek....probalkozom pozitiv lenne, de amikor szethasad a fogam es nem kapok egy hete levegot, es fajdogal a hasam, persze, hogy levert leszek.Legyen igazad, 2009 csak jobbat jelent majd :D
Te karacsonykor szultel?Most nezem, hogy a kislanyod hamarosan 3 eves.

Kép
zsozsoo

Zsozsoo: Majdnem karácsonykor igen. Dec 20-án. :) És 24-én szenteste illetve délután mentünk haza a babával. Életem legszebb karácsonya volt :)

Kép
csucsu05

zsozsoo örülök hogy nincs váladékod már........
nekem is kéne fogdokihoz menni mert az egyik hátsó fogam lukas..... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

@csucsu:fantasztikus elmenyben lehetett reszetek, remelem hamarosan sikerul ugyanigy orulnotok.

@nitacska: jo dokihoz menjel, ne menj ismeretlenhez, en ma nagyon megbantam.

Nonni Juice-al van valakinek tapasztalata??Allitolag szuper jo immunerosito.Meg szeretnem kerdezni a dokimat, de elore tudom, milyen elutasitoak a meg be nem jaratott dolgokrol, foleg terhesseg eseten.

Kép
zsozsoo

szijjasztok.
én is megjelentem újfennt. Izával khban voltam 5 napot mert az első nap lila lett szegénykém és kivizsgálták most. Minden rendben van vele hála

alvásvizsgálat alatt
Kép

Kép
Kép

linácska hurrrááááááá

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera!

Iza nagyon szép kislány!!!

Nocciola! Sajnálom. Mihamarabbi babásodást!

Lina! Megmondtam, hogy előbb leszel babás mint én, látod!!!
hozzáteszem jól vissza kéne lapozni megkeresni azt a hozzászólást...Mondjuk pár hónapnyit....

Pechről: Mára kiesett az egyik tömésem. Hazajöttem, se villany, se fűtés. Villanyt visszakapcsolták, rá fál órára lecsapódott valamiért....
Már megint van.
Az automatáknál nincs kamera a rendőrség szerint...
A pin az én hibám volt, egy telefonszámnak álcázva volt betéve az irataim közé (nem a kártyám mellé), de gondolom ez nem lehetett újdonság nekik.
De ebből is tanultam. Nem fogok kártyát hordani magammal... A pint ugyse tudom megjegyezni, akkor meg mire megyek a kártyával... :x

No ennyit most, mindenkinek sok puszi, drukkoknak nagyon örülök, mostmár tényleg nagyon-nagyon-nagyon rám fér :!: :(
kislibus

Vera:Hál' Istennek nincs semmi Izával!De jobb félni mint megijedni,és a vizsgálat után már megnyugodhattok!
Tündéri a kiscsaj :D

KépKép
lyndee

Csucsu,
Ti szoktatok 20-án szülinapozni? Én Lili születésekor kijelentettem, hogy nálunk dec. 20-án délután szülinap van, aki jön jön, aki nem nem, de nem hagyom, hogy összevonódjon a karácsonnyal.

Zsozso,
voltál orvosnál? Amúgy Te most mennyi idős kismama vagy?

Vera,
hol voltatok alvásvizsgálaton? Lili is volt 3 hónaposan, de neki nem volt a fején semmi, csak az orrában szonda, a mellkasán tappancsok, meg a lábujján valami pirosan világító. A vizsgálat 8 órája alatt 7-szer nem vett levegőt. Nekünk kiderült, hogy rossz alakú gégefedővel született, és ez okozza, mindig ki kell szabadítania a rossz helyzetből, de jól megoldotta mindig. Aztán kinőtte.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

@kislibus: remelem nalatok is hamar jobb es szebb dolgok jonnek, a pechsorozatot en is kiiktatnam.

@lyndee: Te hogy vagy???

@Vera: en mindig avval nyugtattam magam Aronnal, h a szuleink idejeben nem voltak legzesfigyelok es mennyivel nyugodtabban aludthattak.Most viszont mindig van mire figyelni, vagy figyelmeztetnek minket.Kivanom, hogy a kis Izaval nyugodt ejszakaitok legyenek, most mar biztos minden rendben lesz.

@linacska: nincs folyasom ket napja, csak telefonon egyeztettem a dokimmal.Iszom a magneziumot. Tobbet pihenek. 7 hetben vagyok, jovo heten lesz az elso vizsgalatom a 8 hetben mar.

Kép
zsozsoo

vera tünemény a kis iza!!!!!!!!!!!!!!!!
bár az a hálós ellég ilyesztő.....
lyndee hogy érzed magad?már csak 1 hét......... :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Linácska: nálunk is mindig 20-án van szülinap. Nem érdekel kinek jó vagy nem. Aznap született aznap tartjuk. Még a szülőszobában a doki megígértette anno velem, hoyg nem vonhatom össze a karácsonnyal. De nem is tettem volna.

Kép
csucsu05

Köszi a kérdést,még 2in 1,pedig már nagyon terhes az állapot :?
voltam ma nst-n mert meg kellett ismételni,majd fél lityi kóla után volt mozgás így most jó lett minden.
egyébként már nincs nagy mozgás egész nap...csak nyugi. :roll:

KépKép
lyndee

lyndee akkor már nagyon közeleg az idő.....ez a vihar előtti csend......verának is mondtam mert hasonlóan volt ő is az utobbi időbe és nemsokkal rá meg is született a kis iza.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyndee: Kitartást a babus bent nem marad. Tehát ki fog bújni nemsokára. Az időjárás változás mindig sok szülést eredményez. Hétvégére mondanak változást. Hátha akkro elindul a szülés. Kitartást mostmár lassan foghatod a babádat:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Péntek óta nem volt netünk,ma besokaltunk és váltottunk szolgáltatót. Jövök amint tudok!

MINDENKINEK JÓ EGÉSZSÉGET!!!!

JUDITOK!!

BOLDOG NÉVNAPOT!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?