Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagy volt az öröm, az ajándékok miatt, de csak elnyomta őket az álom! :lol: :lol:

Törpiri!

Teljesen megértelek és igazad van, hogy határozottan ultimátumot adtál neki!
Felnőtt ember, eltudja dönteni mit akar és ez egy olyan helyzet amikor döntenie kell. Az anyukája meg inkább az unokát várná, nem a fiával foglalkozna ennyi idősen :evil: :evil:

Egyébként kérdezted milyen Ünnep!?
Kurban Bayram, vagyis Áldozati Ünnep a neve. Most van a Mekkai Zarándoklat, valamint most fizetjük az éves "szegény adót",ZAKÁT-ot,(ami az iszlám egyik alapja), és állatot vágunk-Áldozunk-, amely húsának csak kicsiny részét tartjuk meg étkezésre(nem tudom pontosan hányadát, a férjem jártas ebben
:oops: ), a többi részét szintén szegény családoknak kell elosztani. Mi ezt a részét úgy oldjuk meg hogy kiküldjük apósomnak az állat árárt és Ő megveszi és levágja, majd faluban a húst szétossza.
Idén nem vett mindenki birkát a családban hanem egy hatalmas nagy bikát (400 kg. körüli), vettünk többen és így csak egy állatot vágott le, de a hús mennyisége az megvolt.
Valamint ilyenkor ajándékozunk, de inkább csak a gyeekeknek, a felnőttewk meg jókivánságokkal, és rokonlátogatással ünnepelnek.

Bocsi ha hosszú voltam :oops: de így talán kicsit átértzhető hogy ez ugyan olyan nagy ünnep a Muszlim világban, mint a Keresztényeknél a KARÁCSONY! :)

Rakok képet az idei ajándékokról! :)
Kép
Kép

és a századik gyurma készlet! :)
Kép

Kép Kép Kép
asiye

Cat!

Nagyon szép a játszó szőnyeg! :)
én is néztem múlt héten a Brendonban mikor vettük a kocsit!, de sokaltam 14.000-ért, meg a fiúk még kicsik és ugy sem hagynák Yasemint békén! :)
de neked is a pénztáros szólt, hogy ha megveszed a babamagazint benne van a kupon?
nekem szólt a hajkefe miatt amit vettem, de nem volt időnk, és én csak 150 forintot nyertem volna rajta.
de ha tudom, hogy a szőnyegre is van benne kupon lehet hogy meggondolom! :wink:

egyébként nagyon jók azok a fotók is ahol együtt vagy Benivel! :) Aranyosak és szépek vagytok!
Örülök, hohgy haladsz az ajándékokkal!

Nemlajos!
Örülök, hogy megjöttél és minden rendben!
Annak meg még inkább hogy nem csalódtál a bútorban és jó döntés volt!
A konyhabútorhoz is gratulálok mégegyszer! :)
Döme hogy van? :)

Kép Kép Kép
asiye

Pici!

Megértelek, hogy néha nehéz a sok egyedüllét, pláne hogy feküdnöd kell :( de hidd el szerintem Ő is csak a feszültségét akarja levezetni, amit az okoz hogy értetek aggódik!Arról meg te is tudod hogy nem tehet ha menni kell :( :?
nállunk is ez van, bár a férjem már kb. 2 hónapja nem vállal el külföldi utat, és szerintem csak tavasszal megy legközelebb Olaszba.
Az uhu kép nagyon aranyos! :) :)
Örülök, hogy legalább a KicsPici-vel minden rendben! :)

Sisi!
Raksz képet fodrász után???
Kérdezted a hugom :?
hát eddig nem akartam írni mert hosszú téma, de az orvosa nagyon szemét, egy hete hitegeti és 2naponta behívatja táskástól, szülésznőstűl, hogy megindítja, majd közli, hogy akár mit csinál, ez a gyrerek nem akar kijönni, két nap múlva találkozunk.
majd elkéri a 8000 forintot :evil:
ma is úgy mentek hogy ma tuti, és útközben felvették a szülésznőt, erre hazaküldte, hogy majd 2 nap múlva...és egyébként is telt ház van... :evil:
úgyhogy gőzünk nincs ,mikor lesz meg a baba, de szegény hugom nagyon ki van idegileg, ráadásulbeteg(Sklerozis Multiplex), és nem tudni mennyit rontott az állapotán a terhesség, amit az én orvosom ebből az okból már rég befejezett volna!

Kép Kép Kép
asiye

Nika!

Gege nagyon aranyos!
Olyan kis meglepett :lol: :lol: :lol:
Biztos a porszívonak is nagyon fog örülni!
Hogy vannak a fogacskák? Jönnek még?

Andy!

Hozz képeket és remélem jól éreztétek magatokat!
Daniról is ,hogy örült a Mikinek! :)

Csucsu!
Bár Cat felajánlotta, de bármikor nekem is átküldheted ha gondolod a képeket, szívesen felrakom én is ha épp Cat nem ér rá!
Majd priviben küldöm az email címeme!
ezen ne múljon, hogy rólatok nincs fotó!

Kép Kép Kép
asiye

Gabi!
húúúúúúú! Már te is a 9. hétben vagy! :lol: :lol: :lol:

Örülök, hogy jól vagy és hogy haladtok a lakással. lassan-lassan meg lesz az! :lol:

Ibici!

Aranyos lehetett a kislányod! 7 éves és még ennyire hisz benne :roll: :roll:
pedig a suliban biztos jöttek az "okos" gyerekek, hogy "anyukám mondta hogy nincs is Mikulás..."

Kár hogy hétköznap nem nagyon tudsz jönni! :?
azért gyere minnél sűrűbben! :)

Afra!
Ha ugy gondolod, hogy így jó most neked akkor megértjük. :)
bár én könnyen beszélek!! :)
Remélem ha itthon lesztek találkozunk!
Vigyázz magadra addig is, és bármikor gyere és írj ha gondolod

Kép Kép Kép
asiye

Asiye, a húgod orvosa nem semmi. Még az csak-csak, hogy rángatja őket, de hogy a pénzt is elkéri... :?: :!: :evil:

Döme köszöni szépen, jól van, tegnap ismét erősödtek a rúgásai, rendesen gyomorszájon :roll:
Most már nem lubickol, most már rendesen pogózik odabenn :twisted:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

felrakom a 14.heti képemet, amit először raktam fel, és egy mait ugyan aban a felsőben! :roll: :roll: :roll: hááááát
a változás szemmel látható! :)

14.hét és 33.hét
Kép Kép

Nemlajos!

És lesz még mikor majd sírva könyörögsz a kicsinek hogy ne bántson! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

asiye: a hugod helyében én orvost váltanék akár most is :) egy rohadék szemét állat hogy egy kismamát így kihasznál
bocsika de nagyon feldűhit az ilyen rohadék orvos
amikor én szültemn engem is meg akart kenni a doki burkoltan célozgatott rá de én direkt nem vettem a lapot nekem nem volt választott dokim az elej az inditásnak nagyon gáz volt de ez a doki számlájára írom de onnantól nem találkoztam vele és onnantól minden mint a nagykönyvben olyan rendesek voltak velem hogy csak na

nem lajos látod látod ügyi vagy hogy ennyi mindent megoldotok :):):)

nika70
Salgótarján

hát így nem is olyan nagy a változás! :? :?
gondolom azért mert nem csak a hasam nőtt hanem mindenem!

Kép Kép Kép
asiye

dehogynem, hatalmas babalak :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Áram még mindig nincs, de Apa hagyott egy kis powert a laptopban reggel, így tudok írni.

Törpiri!

Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, de szerintem nagyon jól döntöttél. Ehhez sok erő kellett. Ha ezt meg tudtad tenni, akkor már gyerekjáték lesz a többi.
Valamelyik filmeben volt egy hasonló rész: Ha szeretsz valakit el kell engedned. Ha viszontszeret, akkor visszatér hozzád, ha pedig nem, akkor nem is szeretett soha.

Pici!

Nálatok is rózsásabb lesz a helyzet, amint nem leszel bezárva.

Asiye!

Jó ajándékok. És nagyon jó kis ünnep ez nektek.

A játszószőnyegről tudtam, mert minden hónapban megkapom a Brendon hírlevelet e-maulen, és akkor meg szoktam nézni, érdemes-e valamit megvenni. Direkt ezért mentem be. Már régen kinéztem, hogy ilyet akarok.

Nemlajos!

Egyre ügyesebben intézed ezeket az ügyeket! Gratulálok!
Vendég

Nemlajos!
igen, ha a mellemet vesszük viszonyítási alapnak akkor tényleg nagyot nőtt a hasam, pláne hogy a ,mellem is nőt! :)

Nika!
Ő is gondolt rá hogy vált dokit, de nem talál senkit aki átvenné ebben a korban, mert ugye már túlhord! :?
én azt mondtam neki ennél még az ügyeletes is jobb.
pláne hogy kijelentete a doki, hogy sima szülés 80.000, császá 100.000.
szerintem a császárra megy, megvárja míg téraránytalanság miatt meg kell műteni hugomat, már így is 4 kiló körül saccolja a babát! :?

Kép Kép Kép
asiye

Na ma szó fosásom van! :) bocsi!! :) :)
de még annyit akartam, hogy a kicsi nem biztos hogy Yasemin lesz. mármint ezt csak mondtam annó hogy ne gyereknek hívjuk, meg mert a Hamzát így hívtuk volna ha lánynak születik. de én most nagyon szeretnék változtatni, csak a fiúk nem engedik :) :)
ők már így hívják a hasamban is és ha hazahoznék egy más nevű babát, nem hiszem hogy szeretnék ennyire!

én nagyon szeretném a Medine-t. Medine Celik. Vagyis fordítva :)
(a vezeték nevünket Cselik-nek kell ejteni)

milyen???????????????????????

vagy van még:

Yazgül, Zeynep, Arzu, Bahar, Zehra, Sevgi

Kép Kép Kép
asiye

És akkor most Csucsu képei közkívánatra:

Kép Kép Kép Kép
Vendég

De jó képek!!!!!!!! :lol: :lol:
Milyen aranyos ahogy Szabina meglepődik :) :)
hangulatos a lakásotok!

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Ne haragudj rám! :roll: :) de nekem is a Yasemin tetszik a legjobban ezek közül. Talán mert ezt a nevet én is nagyon szeretem.

Sajnálom a húgodat. A helyében én bemennék egy másik kórházba az ügyeletes orvoshoz, hogy még véletlenül se találkozzak az előzővel.
Vendég

Egyébként szerintem már mi sem változatunk nevet. Szegény gyerek nem értené mi van. Eddig Marci volt, most pedig valami más?
Pedig bennem felmerült a gondolat, amikor kiderült, hogy pár házzal arrébb így nevezték el a kisfiút, aki októberben született. De már nem érdekel. Nekem is ez a név tetszik.
Vendég

asiye: akkor szerintem szüljön az ügyeletesnél ugyanúgy el kell hogy lássa ha nem jobban mint a fogadott doki és akkor annak vagy ad pénzt vagy nem és annyit amennyit akar :):) én nem adtam egy árva fillért sem pedig császárom volt :) és abszolute nem érzem ezt kellemetlennek hogy nem adok pénzt lekopogom de engem még mindig teljesen korrektül elláttak úgy hogy nem adtam pénzt senkinek sem igaz az igényeim sem nagyok :) sőt én nem is szeretném ha kinyalnák a hátsómat mert fiozetek érte :)

én megtartanám a yasemint

cat adjátok neki a marcit csak ha változtatni akarsz akkor legyen kettő neve :) gergőnek is Dávid a másik neve :)

nika70
Salgótarján

Nika!

Én nem szeretem, a két keresztnevet. :roll: Nem tudom pontosan megmagyarázni az okát. Fölöslegsenek tartom. Hiszen úgysem használja az ember, csak az egyiket.
Másodikat maximum akkor, ha egyszer megkereszteljük. De még akkor sem biztos.
Vendég

Lányok, a szombati taliból lesz valami? Mert nagy a csend!!!

csucsu, szép piros minden a képeken! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Ezt már én is akartam kérdezni, de mindig akkor jutott eszembe, amikor nem voltam a gép közelében.

Szóval akkor kinek jó a most szombat 10-11 óra Árkád vagy valami a környéken? És ki az aki el is jön?
Vendég

NEKEM!!!
ÉN!!!

:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nekem holnap döl el!
mert én szeretnék, de megvárom mit mond a doki
az utóbbi 2 hét "lenti" fájdalmai arra emlékeztetnek mikor már a 35 héten nyitva volt a méhszáj!
remélem most nem ez van, ha azt mondja zárt, és minden rendben akkor megyek!!
holnap 13 órára megyek hozzá.
és végre megtudom hol szülök! :)

Kép Kép Kép
asiye

Nemlajos!

Akkor ketten már leszünk. Eszünk egy somlóit, és viszem a filmeket. (Remélem nem felejtem el.)

Tehát akkor aki tud jönni folytassa a sort:

December 13. 10.30 Árkád:
Nemlajos
Cat
Vendég

én nem tudok most menni :( de majd csináljatok képeket

én úgy vagyok vele hogy majd ha akarja akkor majd változtat ha nem tettszik nek a gergő

nika70
Salgótarján

Cat: Köszönöm, hogy betetted a képeket. Ari vagy. :)

Asiye: nekem is Yasemin a nyerő. Az annyira bájos szerintem.

Nemlajos: Igen a képen most minden piros. De életben a függöny és a garnitúra bordó. A férjem miki ruhája és a lányom pulcsija piros:)

December 13. 10.30 Árkád:
Nemlajos
Cat
Csucsu

Kép
csucsu05

Csucsu!

Szívesen!
Azért nem tudtad betenni a képeket, mert 640x480 volt a mérete. Én 400x300-ra kicsinyítettem le, és szerintem így is élvzhető.
Vendég

Asiye!

Én nagyon örülnék, ha tudnál jönni.
Remélem holnap jó híreket mond az orvos!
Küldhetnél sms-t, ha végeztél.
Vendég

Cat: A gépünkön ez a legkisebb azt hiszem. A számitógépen meg nem is tudom hol kell lekicsinyiteni.
Lehet hogy próbáltam már de nem emlékszem.

Kép
csucsu05

Csajok: akartam kérdezni hogy van az Árkádban játszóház?? Szabina is jön mega férjem is és akkro ők elmennének addig mig mi pletyizünk.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Vannak programok, amivel leht kicsonyíteni a képeket.
De én a HP image Zone-t használom hozzá, amit a nyomtatóval kaptunk.
Árkádot sajnos nem nagyon ismerem, így fogalmam sincs.
Vendég

Cat: Most nézem a mi gépünkön is van HP image Zone hisza mi nyomtatonk is HP.
Na ott megtaláltam a képeket de hol kicsinyited le. A szélek levágásával??

Kép
csucsu05

Csucsu!

Kiválasztod a képet, átmész a szerkesztés fülre. ott a körbevágással ki tudod vágni azt a rész amit szeretnél, de ez nem muszáj. És az átméretezésnél a legördülő menü legalján van egy olyan, hogy egyéni. Ha azt kiválasztod, akkor be tudod írni, hogy "hányszorhány" pixeles legyen a kép. Utána alkalmaz és mentés.
Vendég

Cat: Köszi ki fogom prbálni:)

Kép
csucsu05

csucsu, vagy paint (start menü, programok, kellékek):
ott megnyitod a képet (fájl, megnyitás... stb), aztán felső menüsorban nyújtás döntés, és ott beírod (egyformán) a százalékot, amennyivel kicsinyíteni szeretnéd.

Többiek, ugye jöttök szombaton? :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Gratula a 100 naphoz!!!!!!!!megkezdheted vágni a centit! :lol: :lol:
Cat!
neked meg a 22.héthez! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

És sikerült Kép

Kép
csucsu05

http://www.kepmeretezo.hu/ itt tuidsz kicsinyiteni

nika70
Salgótarján

Nika: Köszi már megvan a titok:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Sajna nem jó a szombat,mert az öcsémnek holnap lesz a szülinapja és pont akkor tartják.

Asiye:nagyon durva amit a húgod dokijáról irtál.Melyik kórházban szülne?
Nekem is a Yasemin tetszik a legjobban.Most nem tudok képet feltenni az új frizurámról.Pedig jó lett.
Márk azülinapjára kapott ugyanilyen hintalovat.Imádja.

Csucsu:nagyon jók a képek.Látom sikerült neked is feltenni egyet Szabináról.Nagyon szép kisláyn.

Törpiri:sajnálom ami tegnap történt veled.De jól tetted,hogy kiadtad az útját,azáért remélem észhez tér.

Pici:kitartás már csak pár hét és te is kimozdulhatsz.

Remélem azért még lesz vmikor tali(mondjuk januárban)és akkor én is tudnék menni.
Vendég

Ma egész nap itt volt anyum,azért is nem tudtam jönni.Holnap megyek a bnőmmel tescoba,majd délután a nagylánya előadására. Igy nem igérem,hogy többet leszek.

Apa vár a gépre igy oda adom neki.Szegény még holnap is 12 órázik,már eléggé fáradt,de legalább még 2 nap és utána már csak 22én dolgozik.

Jó éjt mindenkinek
Vendég

Jó reggelt lányok!

Sajnos én nem mehetek még a talira.
Bár apa, megy szombaton, és el is tudna vinni. De még nem merek olyan hosszú útra kimozdulni.
A vasárnapra gyúrok, és fekszek sokat, hogy kimehessek picit a Dobó térre sétálni, és sült gesztenyét venni.

Már minden ok. Apa igyekszik, és sokat beszélgetünk.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Sziasztok Jó reggelt :lol:

Nemlajos!
Örülök, hogy minden rendben van és szépen alakulgat a baba bútor és a lakás is. :lol: :lol:

Asiye!
Szerintem nagy különbség van a két kép között és tényleg jó nagy már a pocid. A hugodat nagyon sajnálom, hogy ilyen dokit fogott ki :oops: Tegnap jó sokat irtál :wink: Nagyon arik a fiúk és az ajándékok is nagyon jók :wink:

Csucsu!
Nagyon jók a képek és tényleg nagyon összhangban van a lakás. :lol:

Kép
Kép
minimano74

hát akkor csak hárman leszünk???
:cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Lehet, hogy Asiye is tud jönni. Majd ma kiderül.

Pici!

Örülök, hogy rendeződnek a dolgok.
És Te valóban pihenj!
Én a Dobó téri karácsonyi vásárt is kihagynám a helyedben. szerintem nem ér annyi, hogy kockáztass miatta.
Vendég

Jó reggelt!

Csak bekukk, mert sok a dolgom és dél körül indulok dokihoz. majd jelentkezem :)
addig is szép napot mindenkinek!

Cat! Írok sms-t!
Csucsu! Nagyon édes és szép kislány Szabina!

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Hoztam nektek vmit!!!!!

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 37.892.jpg[/img]

Ez egy kb 1 órás teszt. POZITIV!!!aNNYIRA boldog vagyok. Ma be is jelentkezek a dokinál,azért előtte még csinálok egy tesztet.[/b]
Vendég

Most látom,hogy nem sikerült feltenni.Megpróbálom megint. Kép

Úgy látom most sikerült. :D
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!!

Asiye köszi az infót az ünnepről :wink:
Nekem tetszik a Yasmine és a Medine is :wink:

Csucsu ,nagyon szupik a képek,és érdekes nekem is az tünt fel egyből,hogy milyen hangulatos a lakás...

Pici örülök,hogy kibékültetek....Pihenj sokat.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sissi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagy-nagy gratula a + teszthez nagyon örülök neki!

Puszancssssssssssssssssss :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép Kép Kép

Kép
Kép
minimano74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?