Új privát üzeneted érkezett!

Ha hallottatok már hörgést..... :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=eMeaw8ey-bE


köszönjük a videókra a reagálásokat!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Zsuzsa, nagyon aranyos vagy, köszönöm Barbi nevében! :)

Mary, miért ilyen sötét minden videó? Alig látszik valami... :shock: Barbi is szokott hörögni, bár egyre kevesebbet :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Sziasztok!

A héten Anyukám délutános ugyh nem nagyon tudok jönni sajnos :(

vissza sem tudtam olvasni...de majd igyekszem :)

Felsoa: várom a privid...:) mert még mindig tanácstalan vagyok doki ügyben...ja Papp Zsolttal nem a taráfái miatt van bajom...csak kiráz a hideg a beszédétől és vhogy nem tudom nem jött be :D :D
Vendég
 

 
 

Országosan 8.-ára igérték a pervenár vakcinát...

csak gondoltam megírom...ma mondta a gyerekdokink...
Vendég
 


Babrbinak boldog névnapot :) :) :)
Kritta
irtam privit de nem tudom el e ment.kidobot küldés közben azóta meg nem nagyon tudok belemenni :( :(
Vendég
 


Köszi Lekri Neked is!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Sziasztok!

Átfutottam mindent és mindenkitől bocs, hogy csak Fruzsinak reagálok a kelbimbóra:
Én ugyanis imádom a kelbimbót! Nekem az a tapasztalatom, hogy a friss kelbimbó a jó, amelyik szép zöld, mint a kelkáposzta. Kinézettől függően a külső leveleit nem árt leszedni. Ha a nem "friss" kelbimbó már kissé fonnyadt, állott, esetleg a nagy hideg miatt meg is fagyott, akkor szokott kesernyés lenni. A gyorsfagyasztott kelbimbók is kesernyések néha. Esetleg le lehet önteni az első főzőlét (mármint, ha főzöd), és akkor kevésbé erős ízű. Mondjuk egyébként is elég erőteljes ízű zöldség, szerintem, ezért én vajjal vagy krumplival szoktam lágyítani ha magunknak készítem: ha párolom köretnek (vagy rakott valaminek) akkor vajjal, ha levesnek csinálom akkor is vajjal és krumplisnudlival levesbetétnek pluszban. (Kérdés, hogy akarsz-e a babának már vajat adni).

Bocs azoktól, akiket ez nem érdekel, de én annyira szeretem a kelbimbót!
Vendég
 


jó reggelt



Kristóf fiam 5.23kor kelt fel először

igaz este háromnegyed 10kor felsirt de kapot cumit és aludt.akkor azt hittem irtó rossz éjszakánk lesz mert bevolt dugulva az orra.gyorsan lefeküdtem én is.éjfél után elkezdet sipolni a légzésfigyelő.a gyerek felmászot a sarokba és keresztbe fordulva aludt.vissza raktam ő aludt tovább.apa 4kor ment dolgozni én akkor ébredt legközelebb.a zörgésre se kelt fel KisKristóf.fél5kor ujra sipolt a légzésfigyelő.ugyan abban a pózban találtam.kikapcsoltam a gépet betakartam és hagytam a sarokba.

5.23kor kelt fel.mikor bementem a feje ott volt ahol álltalában a lába szokott lennievett és aludt tovább.

lehet javul? :) tegnap 4ig ma majdnem fél6ig :)


na megyünk sétálunk egyet,én ma csak túrostésztát csinálok :oops: :oops: néha azt se tudom mit főzzek :(
Vendég
 


ez a hozzátápi érdekes dolog:)

Nekem a védőnő adott egy papírt ami szerint 1 éves koráig nem szabad allergizáló hatása miatt adni semmi tejterméket (de banánt,gluténtartalmú gabonátmdiót,mézet stb. adni)

Sz.tem mindenki maga dönti el mit ad pl. van aki 1 éves korig csak hipoallaergán tápszert ad.

E papír szerint 7 hónapos korra 1 étkezésnek már főzeléknek kell lennie, mi még 1 gerezd almánál tartunk :lol: :lol:,tehát húst se fogok neki adni idén az tuti.Én a májtól meg kif. félek :? .


Majd reagálok másra is,de már 2.éjszaka 2-3 óránként szopik Fruzsi nem bírja a 2 frontot és szelet,jó mert vas-ra meg jön a hó :(

Kedden kaptunk oltást,már 7980 gr és 68 cm! :lol: :lol: :lol:

Kép
kritta
 
 


Helló!

Szuper volt tegnap a miki-party! :D Nagyon jól érezte megát Zsófi és én is. Kb. fél órát maradtunk, aztán kezdett nyügi lenni, mert alvásidő eljött. Így el is jöttünk, öltöztetést is végignézelődte, és a babakocsiban elaludt azonnal hazafelé. Jókat dumált, érdeklődött más babák, gyerekek után. Szóval nagyon jó volt!!! :P Még cumi sem kellett neki! :shock:

Lányok! Egy újabb kérdés/téma!:
Aki term. úton szült, az érzi még a gátvarrást?? Én ha odanyúlok érzem a kis "púpot" (heg gondolom), de nem volt soha begyulladva, nem is érzékeny még AKKOR sem.... :oops:
Szóval ez szerintetek normális akkor? Mert egyik barátnőm már 3 héttel a szülés után már nem is érezte abszolút. Igaz ő a 37- héten szült. Gondolom kisebb volt a baba is. Vagy a dokimat kéne lecserélni??? Szerintetek?

Lekri!! Gratulálok Kristófnak! Biztos, hogy javul. Szerintem csak átmeneti volt nála ez valamiért. Lehet, hogy fejlődési ugrás....?

Kép
gabo001
 
 


Kép Rakok pár friss képet :) :) :) :) :) :)

Engem érdekelne friss kép mindenkiről pl. Zorroné,Virág ,Timi,Kiscica,nicci,atizka ti nem raktatok képet fel mostanában(v, nem emlékszem) meg persze még jó sokan mások.

elég sok videót néztem Magi Zolikáról,Katicáról,Ollem Bogiról,Marcianyu Marciról nagyon ügyesek vagytok már!



finom volt a spagetti kisfruzsi!

Én kajának javaslom a csőben sült ill. rakott zöldségeket nagayon finomak:)

Kép
ezt nem szabadna
:(
cukimanó
Kép

Kép

[color=blue]macika
:lol:

Fruzsi most nagyon elaludt csak nem értem h van ez ,mert tegnap meg nonstop csak nyűgösködött!

Kép
kritta
 
 


Gabo
nálunk Kristóf még soha nem aludta át az éjszakát :( mindig felkelt enni 1-2x.az utóbbi 2-3hét nehéz volt mert nappal nem evett és éjjel pótólta valamicskét. de remélem tényleg javul és megtartja eme 2napos "szokását" :lol: :lol:

nekem Levinél volt külső és sok-sok belső varatom.2hétig alig birtam menni és mai napig megérzem az időjárásváltozást.egy kis csomo nekem is avn lent ott ahol artéria szakadt és azt befoltozták.de most Kristóf szülatése óta jobb.nála csak egykülső varatom volt és 2vagy3belső.

Kritta
nagyon helyes család vagytok és Fruzsi gyönyörű.mekkora haja van.igazi kiscsaj :lol: :lol: :lol:

mai séta,induláskor:
Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Lekri, már korábban is akartam írni, hogy a 2 gyermeked olyan, mint 2 tojás! Nagyon hasonlítanak egymásra!!

Maszatnak utólag nagyon sok boldogságot kívánok!!! Kiscica, majd tegyél fel képet a nagyfiúról!

Felsoa Benit és Nici Barbi babáját is Isten éltesse nagyon-nagyon sokáig!!

Geni, megnéztem a képeket,nagyon helyes kisbaba Ruben!! (Ti is csinosak vagytok!)

NONO, nekem is hiányzol!!!!!

Kritta, nagyon aranyos a kis Fruzsi, köszi majd akkor teszek képet Bálintról! Tényleg, miért utálod a Karácsonyt?? Ne mondj ilyet!

Kamilla, a tesód akkor tényleg jó helyzetben van! Lehet, nálunk is ez lesz a helyzet (nővéremék már rajta vannak a kistesón) csak picit sajnálom, hogy ha lesz mégis 2. babánk, addigra már tényleg használt lesz a most még kifogástalan szép rucik)

Gabo, örülök, hogy ilyen jól sikerült a Mikulás ünnepély! A mh-en is épp most van. Gondolkodtunk rajta, de végül nem mentünk :cry:
Szóval akkor nem veszed meg a kis széket. Igazatok van, ülnek eleget az etetőszékbe/autósülésbe/ölben.

Rékahercegnő, szép nagy lánykád van! Tényleg rég írtál, ha tudsz gyere gyakrabban!

Medina, akkor Te duplán fogyózol! Nagyon kitartó vagy, bár szerintem így is kell (már én is várom nagyon, hogy rákapcsolhassak)

Kép
tim27
 
 


Benit és Barbit köszöntését is ki akartam vastagítani :cry:

Kép
tim27
 
 


Sziasztok,

most csak Nono miatt ugrottam be

Nonokám, ha olvasol, nagyon boldog hófordulót kívánok!Remélem,mindannyian jól vagytok!

Kritta,
milyen nagy lett Fruzsi! Nagyon szép baba

Lekri
Nagyon szépek a fiúk is!

Gabo,
én passz :(
örülök, hogy jól éreztétek magatokat a mikulás partyn

Kép
emi29
 
 


Beninek, Lizának, Barbinak és Márknak boldog hófordulót!

A mai nap megint nem fogok aludni. Egész éjjel lázmérés lesz. Felit haza kellett hoznom a suliból, mert belázasodott. Délben 38,3 volt, majd lement 37,4-ig. De most jön az este, 39,3-at mértem. Most hűtőfürdőztünk, borogatunk, lázcsillapítót bevettük. Ha nem megy le, akkor felhasználom a kúpot, amit még akkor írtak, mikor lázgörcse volt. Azt mondták, ha nem változik és 39 fok környékén marad, akkor azt adjam be neki. De mivel már volt lázgörcse, ezért muszály folyamatosan mérnem, mert újból kijöhet rajta.
Betti már nagyon jól van, én csak szárazon köhögök.

Jött hozzánk a mikulás a hintóján. Betti felismerte, pedig aztán minden ismertető jel el volt dugva, ki volt párnázva, mély hang. Azt mondtuk, biztos rokonok a télapóval, azért a nagy hasonlóság. Ezt elfogadta, majd nem törődött vele többet.

Mindenkinek sok-sok csomagot, és virgácsmentes csizmákat.
Kép

Ez pedig Betti és Bius mikulás
Kép Kép Kép

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Boldog hófordulót Márknak!

Máté nagyon nyűgös mostanában, eddig magától elaludt, de pár napja egy órás mizéria-hiszti van altatáskor.
Kerekes
Nagyon jó pofák a képek !
és persze a többi gyerkőc is cuki...

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


52 évig volt püspök. Évek alatt a szeretete, a gyerekekkel, emberekkel való törődése miatt annyira megszerették, hogy nem csak püspökük, de még vezetőjüknek is tartottak. Vagyonát a gyerekek és az emberek megsegítésére fordította. Egyszerű emberként élt a nép között, miközben tanított és szeretetet hírdetett. Éhínség idején a teljes egyházi vagyont a nép étkeztetésére fordította, amiért szembe került az Egyházzal, halála után, ezért az engedetlenségért egy időre ki is tagadták az Egyházból!
Minden este órákig sétált a városka utcáin, beszélgetett az emberekkel, figyelt a gondjaikra. Így történt a legendáját alkotó eset is, ami valójában megtörtént:
A kolostor szomszédságában él egy elszegényedett nemes ember, aki úgy elnyomorodott, hogy betévő falatra is alig jutott. Három férjhez menés elött álló lánya azon vitatkozott egy este, hogy melyikük adja el magát rabszolgának, hogy tudjon segíteni a családon, és hogy a másik férjhez tudjon menni. Ekkor ért a nyitott ablak alá Miklós püspök , és meghallotta az alkut. Visszasietett a templomba, és egy marék aranyat kötött keszkenőbe, és bedobta az ablakon. A lányok azt hitték csoda történt. Majd egy év múlva ugyanebben az időben még egy keszkenő aranyat dobott be a második lánynak. Kisiettek, mert lépteket hallottak az ablak alól, s akkor látták, hogy egy piros ruhás öregember siet el a sötétben. Harmadik évben ezen a napon nagyon hideg volt, és bepalánkolva találta az ablakot. Ekkor felmászott a sziklaoldalban épült ház tetejére, és a nyitott tűzhely kéményén dobta be az aranyat. A legkisebb lány éppen ekkor tette harisnyáját a kandalló szerű tűzhelybe száradni, és az pont bele esett. Az ismeretlen jótevőről kezdték azt hinni, a hóborította Taurus hegyről, mivel mindig ilyenkor télen történtek ezek a csodák, hogy maga a Tél-Apó jön el ezekkel az ajándékokkal. Az idő folyamán mégis kitudódott a titok, hogy a jótevő maga Miklós püspök. Ugyanis a legkisebb lánynak bedobott aranyban volt egy olyan darab, amit a helyi aranykereskedő előzőleg adományozott Miklós püspöknek egy szerencsés üzletet követően. Ezt felismerve, már mindenki tudta, hogy ki a titokzatos segítő! De kiderült ez abból is, hogy december 5-én a névnapja előestéjén a hideg idő beköszöntével rendszeresen megajándékozta a gyerekeket mindenféle édességgel. Ezért az adakozásaiért a nép elnevezte " Noel Baba" -nak, ami azt jelenti " Ajándékozó Apa". A keresztényüldözések alatt őt is elfogták, éheztették, kínozták, de kivégezni nem merték.
325-ben részt vett a niceai Első Ökumenikus Zsinaton, ahol egy szenvedélyes vitában arcul ütötte Ariust. Ezért a tettéért azonnal elmozdították a Zsinatból, és felmentették püspöki teendői alól. Még azon az éjszakán a Zsinat több tagjának egyazon különös álma volt: Nikolas jelent meg előttük, egyik oldalán Isten állt, kezében az evangéliummal, a másik oldalon Szűz Mária érseki palásttal, így kinyilvánítva szimpátiájukat a magáról megfeledkezett püspök iránt. Az ámulatba esett tanácstagok azonnal Nikolashoz siettek, és bocsánatot kérve visszahelyezték pozíciójába. Ettől fogva óriási tiszteletnek örvendett, mindenki úgy tekintett rá, mint egy nagy emberre, aki nem esztelen dühből vágta arcon a szüntelenül istenkáromló Ariust, hanem Isten iránti buzgalmából.
Hosszú, békés öregkort ért meg. A legenda szerint lelkét ( 342 december 6-án ) angyalok vitték végső nyughelyére, ahol egy tiszta forrás eredt. Ebből a tiszta forrásból áradó szeretettel küldi legendája a mai gyerekekhez utódát, a Mikulást.
Vendég
 


Anetto, jó az új vonalzód...

Én is kívánok Márknak is boldog hónapforulót!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Pár képpel jöttem:

Kép

Kép

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Márknak nagyon sok boldog hófordulót!

Nono Márkjának, Kiscica Barnabásának, Be-be Aporjának, Felsoa Benjáminjának, Nici Barbijának nagyon sok boldog hófordulót!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Na, tudtam, hogy elrontom, Márkot kétszer is írtam. :roll:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


nagyon édes Bogi és milyen szép szine van a szemének :o :lol: :lol: :lol:

ma sehol senki?
Vendég
 


Kép

Elszált minden! Ezért előre került e kép.

Mindenkinek kellemes MIkulást!!!

Lekri, Kritta, Kerekes, Bolygó: gyönyörűek a babáitok.

Anettó kitartás az altatáshoz, vigyázz a kis pocaklakóra!!!!

Tim: köszönöm a dicséreteket, Bálintról kérek szépen képeket!

Kép
geni
 
 


NAGYON BOLDOG MIKULÁST!!
Kép
Kép
Megpihenve:
Kép
És egy kis "civil":
Kép
Kis családunk:
Kép

Bocsi, ha sok voltam!

ééés nagyon-nagyon jók a képek!

Timi

Kép
tim27
 
 


itt járt a mikulás :lol: :lol:

Kép el mesélte milyen jó gyerek volt :)

Kép puszit is adott neki

Kép beült az ölébe :)

Kép Levi elmesélte milyen jó gyerek volt Kristóf :) Kép kikisérte :lol:
Vendég
 


Geni,Tim nagyon helyesek a fiúk :lol: :lol:
Tim szép kis család vagytok :lol: :lol:

LÁNYOK

elvitték a nagyfiamat éjszakára.vagyis ő akart menni nagyon igy elengedtük.hát mit ne mondjak hiányzik :( :(
Vendég
 


Mindenkinél járt a Mikulás?


Kép Apa--Miki-Mikulás,Mama és Miki

Kép
ágnes27
 
 


Bárányhimlő elleni oltás: mi mindenképpen beadatjuk!

Anetto: Aranyos Máté a székében, olyan kis vigyori. :)

Mary: Egyre ügyesebb a lányod, mindig megnézem a videóidat. Tényleg jókat hörög és nyög Bogi! :lol:

Kerekes: Nagyon ügyes Bius! :D

Borsika: Én most fogytam 1 kg-ot, a kiscsaj megdolgoztat, sokat van ölben + a séták + néha alakformáló torna. De még sok van hátra, de én főleg az alakformálásra helyezem a hangsúlyt, mondjuk hasi és combitájon zsírégetni is kellene… :roll:

Kisfruzsi: jól néz ki ez a gyűrű-piramis. Én még most sem tudom, mi legyen karácsonyra az ajándék. :roll:

Nici: Barbira is szavaztam. :D

Kata: Szép súlya van Réka-babának! :o

Gabo: Nekem se mindig válaszolnak, de tuti nem direkt, egyszerűen sok minden van egy mama agyában, azért lehet ez. Bár tudom, rosszul esik… Én sem válaszoltam tudom, pár kérdésedre, de priviben. :)

Lekri: Voltatok már Levivel orvosnál? Durva lehet, hogy ilyen rosszul vagy! :(

Zorroné: Boginak megmutattam a Beni 6 hónapos videóját és rendesen beindult rá! Magyarázott neki és csapkodott a kezével és „ugrált”!!! :lol:

Lituka: Köszi az infót a prevenárról. Mi akkor adatjuk be, ha betöltötte a 7 hónapot, tehát 1,5 hét múlva! :)

A többire kicsit később reagálok, most mennem kell... :wink:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


sziasztok,
hű de nagy csend van.. mindenki készülődik?

Zsuzsa,Lekri, Bolygó, Timi, Ági, Geni

Nagyon édi képeket tettetek fel. Tündériek a kis mikulások :)

Marcianyu
jól emlékszem, hogy nektek 4baby-s etetőszéketek van? Ha igen, akkor hogy vált be? Ha nem, akkor milyen márkájú? Le szeretném cserélni a miénket, mert nincs benne biztonsági öv és félek, hogy Lili kizuhan belőle. Állandóan ugrál benne, sőt már egyszer fel is állt :shock:
Előre is köszi az infot! A többiek is leírhatják ám, hogy milyen székük van :) Egyelőre fogalmam sincs, hogy milyet vegyek csak annyit tudok, hogy nem akarok érte sok pénzt kiadni....

Kép
emi29
 
 


Kép Kép Kép [/img]

Kép

Kép
mannogab
 
 


Kritta: Fruzsi baba nagyon szép! Jó kis husibaba! Szép család vagytok! :)

Lekri: Nagyon helyesek a fiaid, és nagyon-nagyon hasonlítanak egymásra! Jók a Mikulásos képek is! :D

Kerekes: Felinek jobbulást! Durva lehetett az a lázgörcs! :)

Geni: Nagyon édi babád van neked is, jó hogy raktál képet! :D

Tim: Nagyon szép család vagytok! Bálint nagyon szép arcú kisbaba! :)

Ágnes: Azok a szemek! Látom, nálatok is járt a Mikulás! :lol:

Mannogab: Édes nagyon a kis Mikulásod! :)

Látszik, hogy hétvége van, mindenki családozik. Mi is most jöttünk haza, + még délután voltunk 3 órát itthon, Bogi majdnem végigaludta mind a 3 órát, úgy kifáradt a vásárlásban! :o :lol:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Sziasztok!

Tim: nagyon helyes fiú Bálint, és ti is szép kis család vagytok, a megpihenő mikulás kép a kedvencem, de mindegyiken cuki bébi.

Lekri: látom nállatok személyesen is járt a Miki, nagyon izgalmas lehetett a kis lurkóknak, Kristóf nem egy félős kisbaba milyen cukin ül a télapó ölében.

Ágnes: Bence is gyönyörű kisfiú nagy érdeklődéssel szemlélődik, kicsit meg van lepődve ugye? Utólag is Boldog névnapot neki!!!

Mannogab: Milus is cuki miki!!!

Emi: köszi a dicséretet az etetőszékkel kapcsolatosan nekünk egy Happy Snack Chicco van, de szerintem közel mind ugyanazt tudja meg vagyok vele elégedve a tálcája nem állítható csak a háttámlája 3 fokozatban.
Becsatolható a baba, én úgy gondolom hogy már 10 és 15 ezer forint között is kaphatóak ugyanilyen minőségű székek.
Teszek képet majd.

A karácsonyi ajándék nekünk dilemma, ugyanis bármilyen játékot veszünk csak egy darabig van el vele, deeeeeee!!!! annak örülök hogy hétvégén az ikeában vásárolgattunk és vettünk neki egymásba rakható poharakat csupán 790ft -ért na az bejött bárhova megyünk kis helyen elfér vendégségben, kocsiban, fürdőkádban stb eljátszik vele. Hát nem gondltam volna ....
Teszek mindjárt képet.

Kép
geni
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1228727784.713.jpg[/img] Amivel Ruben tuti elvan! [/img]

Kép
geni
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1228728252.5892.jpg[/img] Székünk! [/img]

Kép
geni
 
 


sziasztok!

Lekri, Emi, Bolygó, Geni aranyosak vagytok, köszönjük a Bálint dícséretet - szó mi szó - nagyon jól esett!

Lekri, biztos nagy élmény volt Levinek a Mikulás, tényleg milyen volt az éjszaka nélküle?

Bolygó, nagyon aranyos Bogi, vidám szép nagy szemei vannak!

Ágnes nagyon kis komoly volt a kis Miki, mikor a nagy Miki megajándékozta!:)

Kerekes, nagyon jó a kis fotó montázs, ügyes vagy.

Geni, jó ötlet ez a egymásba rakható pohár, ha ikeába járunk, mi is megnézzük. Látom a háttérben, hogy Rubennek is van fp "golyója" tettszik neki? Tőlünk ilyet kap ajándékba Bálint.

Emi, nekünk sárga Bébé Comfort etetőszékünk van, én meg vagyok elégedve vele

Mi ez a nagy csend??

Kép
tim27
 
 


Tényleg nagy a csend! :shock:
Csütörtök óta nem vátottunk oldalt...

Kép
gabo001
 
 


Jé! Most látom csak, hogy Zsófi ma 7 hónapos!! :shock: :P

A hanyaganya pofám.... :oops:

Kép
gabo001
 
 


Sziasztok,

Mi is eltűntünk, Anyumnál vagyunk és csak 18-án megyünk haza.
Gyönyörűek a Mikik!!!!!!!! Nekem is a pihenő Mikulás a kedvencem.

Virág,
kösi a kelbimbós tippeket!
Gabo,
Boldog hófordulót!

De nekünk csodajót (vagy mégse? :wink: ) hozott a Miki:
Alma Mikulás reggelére felállt! :shock: Reméltem, hogy a Karácsonyfa még biztonságban lesz idén, de tévedtem :lol: Ti mit csináltok, hogy ne akarjon mindenbe belekapaszkodva felállni? Egy pillanatra sem lehet egyedülhagyni, mert rögtön keres valamit, amibe belekapaszkodva hozza fel magát, és már esett 2x hanyatt (egyszer az ágyban és egyszer a szőnyegen)....félelmetes ahogy koppan a feje :(
Alma áll
Kép
Kép Kép Alma-Miki

KépKép
kisfruzsi
 
 


Tim:Igen én midenféleképp mindenkinek ajánlom a poharakat, nekünk jobban bejött mindennél, a fp golyóval igazából sajna nem tud mit kezdeni mivel ő már jár a butorok mentén nem izgi ha utánnamászik, megfogja (kicsit szerintem nehéz is) be akarja kapni nem sikerül mert ahhoz a legkissebb golyó is nagy és félreteszi, ez naponta 1-2 perc amit evvel foglalkozik.
De ez csak az én fiam, én remélem nállatok nagyon bevállik, azt hiszem volt már olyan aki írta hogy nagyon bevált nálluk.

Kisfruzsi: Gratulálok hogy Alma felállt, igzából most neki ez egy hatalmas sikerélmény semmit sem tudsz csinálni hogy ne akarjon felállni, had gyakoroljon, napról napra látni fogod hogy egyre ügyesebb és magabiztosabb, és te is látni és érezni fogod hogy mikor lehet majd egy kicsit háttérbe szorulnod. Nagyon gyorsan megtanulnak felállni és esni is ügyesek az ösztön bennük van, Ruben is egy jó párszor esett(és esik is) de nem olyan sokszor mint én gondoltam ha áll is legugol megnézi a kis kezével hogy ott van e a föl és utánna csücsül le, okosak nagyon.
Kitartást!!!!
Nekem most egy hónap után lett könnyebb már el kell hogy engedjem a veszélyes zónáknál természetesen azért résen vagyok!

Kép
geni
 
 


Geni,

köszi, csak van egy gyógytornász gerincspeckós ismerősöm, aki szerint nagyon korai az állás és tegyek meg mindent azért, hogy a "földön tartsam". Mászni még nem mászik 100%-osan, még mindig húzza a lábát inkább maga után, és a korai állástól elferdülhetnek a kis puha csontjai még. Szóval én ezért is aggódom.
Golyó nekünk van, Alma edig szerette követni, de bekapni ő is próbálkozott vele :lol:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Közelednek az ünnepek szerintem azért vagyunk egyre kevesebbet és kevesebben.
Régiek is újabbak is eltűntek:
A teljesség igénye nélkül:
Mannogab, Hnézsófi, Zorroné, Benetke, Eveliza, Kiscica, Marcianya,Mango, Szőlő, Soetse, Babyteve, Csöppke..és még sokan mások is..bocsi most ennyien jutottatok eszembe (de ciki :oops: ) és persze Nono

KépKép
kisfruzsi
 
 


Szőlő Mazsija vajon hogy áll a hozzátápi evéssel..és mennyi hiányzik még a hőn áhított 9 kg-hoz???

Szösszenet, majd ha tudsz tudosíts légyszi :wink:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Kisfruzsi: igen igazad van, tudom hogy ortopédiai szempontból sokminden nem jó, de én pl: az akaratos kisfiamnál a fejem tetejére állhattam volna ő ugyis feláll, nem tudok mit csinálni altatni is azért nem bírom csak kézben mert alvásnál is feláll, képtelenség lenne őt a földön tartani.
De biztos vannak különböző vérmérségletű gyermekek, akikkel lehet bírni.
Egyébként én is érdeklődtem a klinikán és az ortopéd orvos azt mondta hogy minden amit a baba magától csinál az már nem káros nekik hiszen ők érzik hogy mit bírnak ha fárasztó akkor nekem pl a Ruben leül. Lényeg hogy semmit se eröltessünk.

Kép
geni
 
 


Geni,
most azért kicsit megnyugtattál. Alma még nem jött rá, hogy hogy kell leülni (még egyébként nem ül fel magától sem), de gondolom majd rájön,hogy fájdalommentesebb, mintha csak úgy elengedné azt amiben éppen kapaszkodik :lol:
Alma is elég akaratos..ma pl. előbb kiabált, majd sírvafakadt, mert a kutya nem ment mindig oda hozzá a babakocsihoz. A dologhoz hozzátartozik, hogy tekergette az orrát előtte, amit a bamba vizslánk még hagyott is neki :lol:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Kisfruzsi: Alma nagyon aranyos lehetet el tudom képzelni őt a kutyussal ahogy az orrát piszkálta, úgy látszik minden baba szereti a kutyákat és én azon szoktam csodálkozni hogy még abszoluth nem alakult ki bennük a félelemérzet, Rubi is simán odanyúl a boxer kutyusunkhoz a kis sicut annyira nem szereti, hangosan kacag ha kimegyünk hozzá és meglátja, meg kell őket zabálni!!!!

Kép
geni
 
 


Tim: most mondom hogy az én fiam nem játszik a fp golyóval kb: 5 perce elvan vele. Csoda történt!!! úgy látszik csak panaszkodni kell!!!!

Kép
geni
 
 


Hát mindenki eltűnt Genin és rajtam kívül?????????????????????

KépKép
kisfruzsi
 
 


Sziasztok!

Én azért néha járok erre :wink:

Etetőszék: nekünk L. Rossi van, használtan vettem, de nem igazán szeretem. Van benne egy biztonsági öv, 3 fokozatban dönthető a háttámlája, elvileg újszülött kortól használható, de így sem az igazi, nem tartja meg őt rendesen, pedig már tud magától ülni Trudi. Most fa etetőszékeket nézegetek, azok állítólag még így sem tartanak, de legalább jobban néznek ki (nekem nem tetszenek ezek a műanyagok túlzottan). Közben nézem a széket, amit Geni föltett, ez párnázottabnak tűnik, mint a miénk. Lehet, hogy jobban tart.

Gratulálok az álló Almának! Szerintem az esés az vele jár. Trudi sajnos rengeteget kopizik, olyankor nagy brühü van, vagy elkezd visítani, hogy segítsek neki lejönni. Most kb egy hete kezdett megtanulni leereszkedni: letérdel, majd leül állásból.

A babák egytől egyig nagyon szépek, tetszenek a mikulásos képek is, Lekri picasás képeit is végignéztem, Fruzsi óriásinak tűnik nekem (vagy csak így beöltöztetve az?). Mary, nagyon édes Bogi is, ahogyan föláll (a hörgős videót sajnos nem tudtam megnyitni).

Trudi ilyeneket csinál mostanában:
http://picasaweb.google.com/veronika.ki ... esKortL02#

Szopi: pár hete Trudi is visszatért a az éjjeli 2-3 óránkénti szopira, úgyhogy rendesen fáradt vagyok megint, másrészről megszoktam. Néha éhes, máskor csak komfortszopizik, megnézi, megvagyok-e. 8)

A ti babáitok is "anyakorszakba" léptek? Trudi egyre többször sírja el magát idegenek előtt, vagy ismerősök előtt is, akikkel ritkán találkozunk. Nemrég még nyugodtan oda lehetett az ölükbe tenni pár percre, élvezte, most meg visítva kéredzkedik vissza, sőt, sokszor még az apjától is, ami persze a férjemnek rosszul esik
:?
Vendég
 


Sziasztok,

én is vagyok, de csak olvasó üzemmódban. Mézeskalácsot sütöttem ma, ezért nem tudtam jönni.

Geni,
köszi a játék és székinfot. Én max egy huszast tudok kiadni székre. Láttam is pár egészen jót. Ez a chicco sem rossz, biztos nagyon kényelmes.

Fruzsi,
azta! Gratulálok Alma babának. Nagyon ügyes!!! Jól áll neki is a mikisatyesz :)

Timi,
Raknál fel képet a ti széketekről? Nagyon drága volt? Hol vettétek?

Gabo,
boldog hófordulót!

Mannogab,
Milán baba tündéri :)

Kép
emi29
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?