Új privát üzeneted érkezett!

Néztétek már ezt?Kicsit furi,de jót szórakoztam rajta!
Meg lehet nézni mit csinál a baba odabenn!

http://www.pampers.hu/hu_HU/swf/discove ... hp?age=101

annus11
 
 


Emese!
Hát a mozgolódást még én is csak bentről érzem,ha a hasra teszi a kezét nekem se nagyon érzi!Viszont tegye a fülét a pocidra,és koncentráljon.Ha épp mozog a baba akkor meghallhatja!Persze meg kell tudni különböztetni a bélmozgástól :wink: Apcim már régóta hallja,már akkor is mikor én még nem éreztem ennyire erősen a mozgást!Most meg ő fülel én meg érzem és együtt mondjuk h mikor rugdos :lol:

annus11
 
 


Annus,
a legtutibb a mozgás zenére :D

emese1979
 
 

 
 

Annus, te midig olyan vicces dolgokat találsz! :-)

Mozza, a pelenkázót max fél éves koráig tudod használni, utána már képtelenség és veszélyes is megtartani rajta a babát (márha nem egy angyali nyugalmú). Én ott pelenkázom, ahol elérem, földön, ágyon. Imád kakis fenékkel elmászni....
Nekem olyan pelenkázó lapom van, amit kiságyra kell tenni, le sem vettem jó 4 hónapig, utána már alulról rugdosta, kb 6-7 hónaposan pedig lekerült a pincébe, most várja új gazdáját! :-)

A Mikulás partyn profi fotós volt, már nézte az oldalán, de még nincsenek kint a képek, onnan kell majd letöltenii. ma is megyünk a céges Mikire, úgyhogy Nektek jó ismerkedést, irigykedem ám, hogy utána nektek már milyen jó lesz!!
Vendég
 


Annus,
hát ez érdekes tényleg :)))

Én kombi ágyat akarok venni,a pelenkázó komod és ágy egyben variációt.

Mozza,
Téged is irigyellek a kiloidért :)
nézd meg itt, hátha van olyan szín amit szeretnél. én tegnap nézelödtem
www.faktumbutor.hu
www.brumimaci.hu
www.minimano.hu

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Farkas!

Na, erre nem is gondoltam. Ezért is jó, hogy vagytok ti tapasztalt mamik nekünk, első babásoknak. :)
Szóval akkor nem gond, hogy +12 kg-ig a teherbírása, 1 éves koráig csak nem hízza ki :)? Akkor viszont nem is fogok rá túl sok pénzt szánni. Eddig 1 volt ami tetszett....mindig a legdrágábba nyúlok bele....Stokke....160 000!!!!!!!!!!!! Persze a babakocsik közül is a Stokke-t szúrtam ki...260 000!!!!!! Irreális!
www.stokke.com

Annus!
Nekem már lehet érezni kívülről is a babót! Ne fekve próbáljátok kitapintani! Én a sütőből szedtem ki a kaját este, ergo hajolgattam...ami után akkorákat rúgott...azonnal rátettem a férjem kezét a pocimra és tökéletesen érezte! Azóta már bemutattuk a trükkünket másoknak is és mindenkinek produkálta magát! :)

Eszter!
Köszi, csekkolom, hátha van olyan színű, amit szeretnék.

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!

Mozza
Azért szerintem tovább használja a gyerek a pelenkázót, bár nálunk is izgett-mozgott rajta, de azért le lehet kötni arra a pár percre míg pelenkázod, énekkel vagy játékkal. Mi yem tisztába, és 1,5 éves koráig használtuk, aztán csak azért nem mert lecseréltük a baba bútorát, de nekem tök nehéz volt megszokni, hogy ágyon tegyem tisztába, és szerintem kényelmetlen is.
krém
 
 


Mozza, gyönyörűek a stokke babakocsik, ha jól tudom, a Szex és New Yorkban is az volt, de én maradok a Pierre Cardinnál! :lol:
Vendég
 


Mozza!
Hát ha ilyet csinálok(most épp porszívózok)akkor én is érzem,na de ilyenkor apcim sehol nincs!!!Este meg már nem csinálok ilyeneket :lol:

Pelenkázó:én is úgy gondoltam h a kiságyra veszek egyet,aztán vhogy mégis befér a pelenkázó,ugye mi azt is kapjuk kölcsönbe!
Én pl ellenpéldát is tudok felhozni!A szomszédasszony kisfia 15 hós,ő még a pelenkázón pelenkázza,de neki is komód tetején van!És majdnem 14 kilós a csöppség!!!
Nővéremnél szintén 15 hós kisfiú és ő tán még 10 kiló sincs ha jól emlékszem de nem pelenkázza már a pelenkázón!
Tehát ez gyerek függő is!De ha van egy pelenkázó lapod akkor azt akár az ágyra,akár a földre leteheted később.Én horribilis összeget erre nem adnék ki az tuti!Amúgy is nagyon drágák ezek a komódok is,de legalább tudod használni utána is!

annus11
 
 


Mozza,
most kipróbáltam én is, ráhajoltam jobban az asztalra tanulás közben, és akkorát rugott :) na, ezzel fogok szórakozni egész nap :D

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszter
Most kifejezetten irigykedek rád a költözés miatt! :)
A konyhabútort 3D-be megterveztettétek?
Rakok fel majd képet, persze, a tied nagyon jó, aranyos a pocid! :)

Anika
Nagyon édi a kisfiad! :)
EGyébként te abszolút nem görcsölsz azon hogy lesz a 2 pici mellett időd a nagyra, én biztos kész lennék már most :)
Lesz segítséged?

Bababútor
A faktumbútort nagyon tudom ajánlani, szerintem nagyon jó minőségűek, és iszonyú stabilak. És talán árban is jók a többihez képest. Kiságyból érdemes nagyobba venni, nem a 120x60-ast, hanem a 130x70-est. Míg pici nagyon eltűnik benne, de 1 évesen már sokat forgolódnak, meg hosszra is nagyok már, a 120x60-as meg olyan keskeny!

Vanni
Tényleg nagyon jók a képek! Gratula Apának :)
krém
 
 


Sziasztok!

Vicuska! Gratula a kislányhoz! Az én keresztlányom is Lilla, vagyis nekem csak Lilluci! :)
Eszter! Gratula a kisfiadhoz Álmoshoz! Terheléses vércukor elvileg csak a 26. hét körül van, csak hát az én kórházam kétszer is megcsinálja!
Vanni! Valószínüleg én majd csak az ünnepek utáni talira tudok elmenni. :( Érezzétek jól magatokat!
Adri! Üdvözöllek itt a fórumon, mint névrokont is!
Sorita! Isten hozott téged is!
Incike! Isten ments, hogy megijesszelek, de az én vénáim is tökéletesek. Csak hááát… Már nem haragszom, így sikerült neki, ez van!
Évi! Néha azért adj hírt magadról, nem kell mindenre reagálni!
Annus! Köszi a táblit! :) Ha majd újra frissíted, dec. 15-én kell mennem a 18. heti uh-ra. Beírnád? Nagyon várom már. Hosszú idő telik el úgy, hogy nem láthatom a kis babót! Na de most bepótolom. Mert hát ugye dec. 23-án megyek a 4D-re is. Nem tudod megmondani véletlenül, hogy a Baross-ba neked ki csinálta az uh-t?

Szép napot mindenkinek! :)

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Helló, na én még pelenkázóban nem vagyok képben...
Viszont megtaláltam a babszívhang hallgatómat, viszem este. Babaolajat nem hoztam... Annus azt a gélt el tudod hozni, ha esetleg valaki szeretné kipróbálni a klotyóban...?
Pusza

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Klotyóban? miért az perverz lenne, ha ott a csokizoban hallgatnánk?:D na jo, csak vicceltem ám.

Krém,
Ti is mindjárt költöztök :)
Ikea honlapról letöltöttük a konyhatervezőt és megterveztük.
Aztán feltöltöttük az ikea honlapra, igy ott már csak ki kell választani a frontokat, meg a fogantyút.
Bár most, hogy erre rákérdeztél , elkezdtem keresni a tervrajzot és nem találom :? frankó...
Várjuk a képeket :)

Csadra, én is 15-én megyek 18 heti uh-ra:)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Szofi!
Nekem olajam van!Azt ilyen körülmények közt nem javasolnám,mert nem lehet letörölni rendesen,meg kell várni amíg beszívódik....De ha gondolod elviszem!

Csadra!
Sajna nem tudom,nem is kérdeztem.Megnéztem a papíron,ott az van a szonográfushoz h Vargáné Sz92.Nem tudom h ez valós adat e....

annus11
 
 


Szofi! Én sem vagyok pelenkázókban képben! :) Sem babakocsikban, sem autós ülésekben, sem kiságyban, sem semmiben. :D Én még belegondolni sem merek mennyi mindent kell majd megvásárolni! Egy kicsit sajnálom a picurt, hogy ilyen béna, tudatlan mamája lesz! De majd csak belejövök én is! :)

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Kép

Csak ez az egy Mikis kép van ami szalonképes, a többin nem hogy nem mosolyog, még rám se nézett :) Utál pózolni

Kép

Ez viszont az első idei HÓ-ból készült hóember!
krém
 
 


Nagyon édes :D

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszter!
Na ja mindjárt!
Én meg 15-én megyek 16 heti UH-ra. :)
Mi is megterveztettük, és képzeld nekünk már a héten hozták volna is! Na persze szóltunk hohy nyugi van, még burkolni kell.
Apropó burkoló, tudod az első eltörte a lábát, most meg a férjem akadt ki a másikon, úgyhogy egy barátunk ajánlott egy harmadikat :)
Tervrajz, na megvan? :lol:
krém
 
 


Annus! Köszi, hogy megnézted. Van ott egy szonográfus, akiről nem hallottam jót. De próbálom kiverni a fejemből, mert annyira szubjektív, hogy kinek mi sértő, mi nem, kinek mi jó és mi nem. Szóval én reménykedek, hogy hozzám is nagyon kedvesek lesznek. Végtére is megfizetem! :roll: Küldtem privit a mail címemmel. :)
Eszti! Gondolom már te is tűkön ülsz! :) Ráadásul én még nem is töltöm be 1 nap híján a 18. hetet, de egyáltalán nem vitatkoztam a kapott időponton. :) Már annyira annyira várom. :P

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Ezster
Mármint a télapó? :lol:
krém
 
 


Krém, neeeeeeeem a télapó, hanem a gyermeked édes :)
Ikeába terveztétek meg? hát nekünk miért nem akarják kihozni, nem értem :) Hát nincs szerencsétek a burkolóval. most én is tudok ajánlani egyet ha kell.
Megvan, huh, leizzadtam egy pillanatra, mert azt hittem letöröltem :) de megvan :)

Csadra,
igen tűkön ülök, mindig ha uh-ra megyek :) gondolom hogy nem ellenkeztél :D

Na, jo sokan megyünk 15-én uh-ra. én az AÉK-ba megyek, oda küldött a doki genetikushoz 9:45-re.

Álmos kisfiam egyfolytában rúgdos :D

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


sok lett a "hát"...bocsi...pedig jól megtanultam kiskoromban: "hát"-tal nem kezdünk mondatot :D

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Krém,

szerintem felesleges megterveztetni, ha van egy kis időd, te is megtudod. Ott az ikeas, de én találtam annál jobbat is és ott csináltam meg a leendő konyhámat. Kitchendraw 5.0 a program neve, ingyen letölthető konyha és fürdőtervező. Én nagyon szeretek ilyennel bíbelődni.

Vanni,

én nem vettem mózest a babakocsihoz, sokat rágódtam rajta. Én is sajnáltam rá plusz 50-et, igaz használtan már 25-ért is kaptam volna már színben. De nem bántam meg, hogy nem vettem végül. Vettem pár ezresért textilmózest és azt raktam bele a babakocsiban. 3 hónapig így volt, aztán utána már anélkül vittük.

Nekem is ágyra rakható pelenkázóm van, bőven megteszi. Most meg mióta nem használjuk a mosógépen van, oda veszem ki Maját a kádból.
pumuklii
 
 


Csadra!
Aki nekem csinálta nagyon kedves volt!Még a mi hülye poénunkon is mindig röhögött!Szóval télleg pozitív volt minden!(sajna ezért fizetni kell....majd legközelebb én is benyujtom a számlát a dokinak h azért mert nem rugtam bokán kérem a pénzem :lol: )

Eszter!
Irigyellek h ilyenkor rugdos....bezzeg nekem most fog majd beindulni...és csak késő este áll le vele :roll:

Krém!
Márk aranyos nagyon,komoly nagyfiú,mit neki h jött a télepó :wink:

annus11
 
 


Annus,
de legalább az apukája is érzi mert este még aktív, nem?
éjszaka is mocorgott, többször felkeltem rá, pedig én aztán olyan mélyen szoktam aludni, hogy egy tank is mehet a fülem mellett, azt se hallom. bezzeg most..:)

húú de nem megy ma a tanulás nekem. minden mást csinálok, csak azt nem amit kéne...

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszter
Köszi :)
Na jó hogy meg lett!
Nem az ikeában terveztettük.

Pumukli
Félreértettél, már megterveztettük, és már ki is hozták volna, be is szerelték volna :)
Szerintem nem felesleges, sőt ha hozzáértővel beszélsz még jó ötleteket is adhat, és ráadásul ingyenes. :)
Én is alig vártam hogy tervezgessünk, de annyi kritérium volt, meg a férjem is imádott beleszólni, hogy a végén már alig vártam hogy túl legyünk rajta.

Annus
köszi :) végig nagyon kis tökösen viselkedett, és mikor megkapta csokik után a kis játékot amit kért, meg is mondta a Mikulásnak, hogy na ez az amire nagyon vártam, töszönöm. :lol:
A kamerán visszanézve, amit egyébként nálunk is én fogok mindig de most Apa kezébe tettem, szóval visszanézve látszik ahogy a tenyerünk mögött nevetünk :)
krém
 
 


Sziasztok,

ritkán jelentkező "tag" vagyok. Napok óta tervezek egy hosszabb lélegzetvételű levelet egyszer csak sikerül.

Sajnos nem tudok este menni, de Nektek nagyon jó szórakozást, csokizást, beszélgetést, hallgatózást stb.

És (bár így nem kezdünk mondatot) köszi a gratulációkat is a kislányhoz (bár már rég írtam, de olvasok ám :-) már ha győzlek titeket szusszal).

Én már csak januárban megyek dokihoz, ha jó lett az AFP-m ez most pénteken derül ki, szóval 18 hetes genetikai uh nekem új infó, ez kötelező kezdek aggódni, h elhanyagol a dokim. Ti, hogy tudjátok?

A másik a mi a"aggaszt", h én nem nagyon érzem, h mozogna a bébi (első baba, de sok első babás írja, h már apa is érzi) kezdjek aggódni vagy ezek normális dolgok?

Érdekelne a véleményetek.

Köszi

timi
ui.: ezek a hirtelen jött gondolatok ......
De hihetetlen vagyok, üdv. az új tagoknak és örömmel olvasom, h kinek milyen nemű a gyermeke!

Kép
sün balázs
 
 


Sün Balázs
Ez úgy kötelező ahogy a dokid szól neked! Nekem Márknál a 20.héten volt, be kellett mennem a kórházba és sima UH-n megnézett, és írt egy cetlit az adatokról pecsét, ennyi. Csodálkoztam is hogy ez mi a fenétől genetikai!

Babamozgás
Én most már éreztem, de az elsőnél csak a 18.héten, valaki még később, ne aggódj!

Most elköszönök, jó talizást, mindenképp hozzatok képet, főleg arról amikor a pocihallgatót használatba veszitek!! :lol:
krém
 
 


A babafotók gyönyörűek úgy a pocaklakókról mint a nagyokról!

Vanni,

a képek nagyon szépek! Én is szeretnék ilyeneket! :-)

Most már indulnom kell EKG-ra és aztán rohanhatok tovább.

A találkozóról rakjatok fel képeket!

Timi

Kép
sün balázs
 
 


Jézus, a nagy rohanásban elfelejtettem majdnem amit szerettem volna megosztani Veletek.
(ilyen sűrűn még nem láttatok :D)

Szóval, mi innen rendeltünk szoptatós vagy kismamapárnát, tegnap hoztuk el, gyönyörű nyugodt szívvel ajánlom, kedvesek gyorsak és mint említettem nagyon szépen dolgoznak!

http://www.szopiparna.hu/akciok.html

"November 15-től, december 15-ig, minden Kedves Vásárlónk 10% kedvezménnyel juthat hozzá bármely termékünkhöz.
Kismamapárna vásárlásakor ezt még megtoldjuk egy ajándék cserehuzattal..."
szóval így fizettem: 3600,- Ft-ot ami szerintem nagyon baráti!!!

Remélem segítettem. :-)

Kép
sün balázs
 
 


Te jó ég, Vicuska! Mennyi állat!!!! Hogyan gyűlt össze ennyi????

Igen (bár nem új, hanem használt, de számunkra új) autót vettünk pénteken. Ez a nagy beruházás Pindur születéséhez nálunk. Jól adósságba vertük magunkat... Most 2 évig nem lesznek külön kívánságok, az tuti... :) Egy 8 éves Toyota Corolla kombit vettünk. :)

Nálunk a fürdetés után a pelenkázón folyik minden. És sztem ez még így is marad 1 darabig. Napközben meg (de ez már születése óta így van Samuval) ott teszem tisztába, ahol kedvem van hozzá. De nem azért, mert ő elmászkál (ha hagynám, elmenne, de azért még én vagyok az erősebb... :) ), hanem mert nekem picit magas a pelenkázó (apához van méretezve, hogyha időnként neki kell csinálnia, akkor ne legyen ilyen irányban nyavalygás... :) ), és sokszor kényelmesebb bárhol máshol megejteni... Amúgy mi 1 fillért se költöttünk pelenkázóra. Az íróasztalomat odatoltuk a gyerekszobában 1 falhoz, az egyik felét nem magasítottuk, az a törölgetőhely fürdés után (pont mellette állt a kiskád az állványán), a másik felét pedig egy darab bútorlappal, amire lábakat szereltünk, a 2 oldalára meg deszkát, megmagasítottuk. Ezen van 1 puha, vízhatlan réteg (éppenséggel kaptunk 1 szivacsos műanyagba burkolt pelenkázó lapot).

Eszto! Aztán tanulj ám! Nehogy miattunk ne sikerüljön, ami még hátra van! Mert mi inkább segíteni szeretnénk azzal, hogy drukkolunk neked, mint hogy eltántorítunk a munkától... :)

Camembert nyugodtan egyen mindenki, aki szereti. Én rettenetesen nem szeretem. De pl a párizsit szeretem, és eszem is sokszor. Azért ma már elég kevéssé valószínű, hogy olyan ételt eszel meg, ami okoz problémát. Persze, jó óvatosnak lenni. A meleg a baciknak nem kedves... Ezért ajánják a jól átsült húsokat. De azért régen veszélyesebb volt az élet ebből a szempontból sztem. Szóval egy kevés tuti nem árt, ráadásul sok benne fehérje, és gondolom a kálcium is. Szóval ezek meg kifejezetten szükségesek... :)

Még akartam írni, de már nem tudom mit...

Ja, én nem találtam a konyhatervet. Feltöltöttétek ide? Vagy egymásnak küldözgettétek? Csak, mert kiváncsi lettem, milyen lett. :)

Mindenkinek szép napot!

Vizsgálatok?

Mi holnap AFP, és videófelvétel készül Pindurról a vizsgálaton. :)
Vendég
 


Egyszerűen nem bírok veletek lépést tartani. :)

Köszönöm mindenkinek a dicséretet. :)

Mózeskosarunk nem volt, nekem nem hiányzott. Bébihordozónk volt csak, ami ugye egyben autós ülés is. Ha vesztek, akkor figyeljétek a számát, de asszem erről már beszéltünk.

Állandóan hányingerem van két napja megint. :(

Krém
Remélem jut idő Aporra is. Nem is tudom még hogy lesz. Segítségem az lesz. Aztán eltelik egy kis idő úgyis jól ellesznek hárman, mert pici a korkülönbség.

Nem tudom írtam e, hogy jó lett a vércukorterhelésem, szerencse, mert imádom a kakaót. Az EKG-m is jó lett. Csak szerdán jutok orvoshoz, de nem aggódom már, biztosan valami fertőzést szedtem össze vagy azt sem, mert ilyenkor amúgy is bővebb az embernek a váladéka. Hogy lehet ezt szépen leírni?

vanni
Te is nagyon csinos vagy és a kép nagyon szép.

Nem tudok visszaolvasni, ezért megkérdezem megint.:
Mozza: nem Rita vagy? :)

Mozgás
Azt hiszem aki vékonyabb hamarabb érzi, pláne kívülről és ez a szívhanggal is így van.

Sün Balázs
A szoptatós párna linket köszönöm!

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Dóri

Gratulálok az új autóhoz!!

Mi sem költöttünk pelenkázóra. Egy ősrégi komód az, ami 100 évvel ezelőtt mosdó volt. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Még akartam írni, hogy Apor egy hete leszokott a ciciről. Azóta az Apukája is el tudja altatni. 12 és fél hónapig szopott, azt hiszem ügyesek voltunk. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Ja, és Timi! Igazán ne aggódj az időpontok miatt. Az orvosod biztosan tudja, mit tesz. Különben a 18-20. hét között szokták megejteni a vizsgálatot, de az ünnepek miatt, ha picit csúszik, tuti nem gond. Mert minden látszani fog picit később is. A babamozgást meg tényleg mindenki más időpontban érzi meg. Ne aggodalmaskodj, ha gond lenne, feltehetően már tudnád.

Én is szerettem volna szoptató párnát venni, meg tök jó, az oldalon, amit Timi ajánlott, vannak a párna mintázatával egyező mintájú babaágyneműk is. És tényleg nem drága, nézve egyéb ajánlatokat. De már Samunál is meg kellett gondolni minden forintot. Most meg pláne. Szóval nekem nincs párna. De azért anélkül is lehet boldogulni! :) Nekünk pl bevált az ágytakarónk összegyömöszölése egy kupacba, és arra tenni Samut. Nagyon szerette. Azóta az a kedvenc lakástextíliája. Ha napközben azt szeretném, hogy elaludjon, odaadom neki, magára hagyom, ő rátelepszik, és boldogan elalszik. :)

Na, megyek, befogom...
Vendég
 


Krém
igen, akkor félreértettem, azt gondoltam, hogy fizettek érte valakinek pluszban. Persze, hogy meg kell tervezni, minden cm számít. Mi előbb bútort terveztünk, aztán a méretéhez a konyhát.
Én szívesen bekopizom, ha érdekel vkit.

3600-ért ingyen van a szopipárna, én 8e-ért kaptam.

Én imádom a camembert, de inkább kerülöm. Szerintem ez viszonylag új dolog lehet, én 10 éve még azt se tudtam mi az.
Pont ezen mosolyogtam a hétvégén. Rákos spagettit vacsiztunk és Majának nagyon bejött. Másfél éves lányom nem tudott betelni vele, csak mondogatta, hogy elfogyott a rák. Én 18 évesen ettem asszem először garnélát:-)
pumuklii
 
 


Dóri,
nem tettem fel ide :) itt van a gépemen, de inkább majd a végeredményt fotózom le és rakom fel ide :)

jójó, tanulok ám:) csak kedvem nincs most valahogy. (bár sosincs :D )

Sünbalázs,
köszi a linket :)

Anika,
pár napja nekem is van hányingerem, leginkább reggel. De most megint annyira érzékeny lettem a szagokra hogy nem igaz.

Vicuska,
hát ez az állat mennyiség nem semmi :) 47 hullámos papagáj? :shock:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Mi is 1 éves korig szopiztunk. Illetve addig kapott tejt. Mert 11,5 hós korában nagyon náthás lett, és nem volt hajlandó szopizni többet. De akkor én még fejtem neki. Aztán már tudtuk tesóját, és 1 éves korában abbahagytuk a tejezgetést... :)

Köszi a gratulációt! :)
Vendég
 


Szoptatós párna

Nekem nem volt. Aport mindig fekve szoptattam és bár mondják, hogy ne aludjunk szoptatás közben, bizony időnként nagyot pihentem közben. Az ikreknél más a helyzet. Fogok venni párnát, mert megpróbálom őket egyszerre szoptatni, hogy Aporra is maradjon időm.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Eszter

Nagyon szeretem a régi magyar neveket. Idegesítő mikor az emberek rácsodálkoznak erre. Dehát miért én adjak Martint vagy Krisztiánt, mikor magyar nevek közül is lehet válogatni.
Aporra is mindenki rácsodálkozik, pedig magyar név, igaz csak az egyházi naptárak tüntetik fel a névnapját.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Csak nálunk új a Camembert. A franciák talán már évszázadok óta fogyasztják... :)

Ha van vkinek kedve mutogatni, amit kreált (Pumukli :) ), akkor mi szivesen megnézegetjük!

Ez a pár perc elég sűrű lett!

Eszto! Örülök, hogy tanulni fogsz. :)
Vendég
 


Na én jól lefárasztottam magamat a talira,így legalább nem pörgök majd annyira :wink: Hacsak nem a csokitól :lol:

Én is félek tőle h magas lesz a pelenkázó...elég alacsony vagyok :roll:

Sün Balázs!
Jó hogy jöttél!!!!Örülök h mindenoké!Én is nagyon gondolkozom ezen a szopipárnán...de még nem adtam be a derekamat :roll:

annus11
 
 


na megprobálom feltölteni, de annyira nem látványos igy
Kép

Anika, akkor lehet hogy Ti is az Álmos nevet adjátok az egyik bébinek ha fiu?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Megy az enyém Kép
pumuklii
 
 


Nekünk is lesz min gondolkozni, ugyanis a gyerekszoba nem túl nagy 3 gyerek számára. Érdekes lesz. :) Persze a jelenlegi állapotában két szekrény tele van könyvvel, ha azt megszüntetjük, akkor nagyobb lesz a hely. De hova tesszük a könyveket? :roll:

KépKép

KépKép
anika78
 
 


sajnos nem tudok ma menni, apjuk későn ér haza, a kutya meg reggel 7kor wc-zett utoljára :( nem pisilne valszeg be, de szerencsételn már mikor fél6 körül is hazaérek, szalad mikor viszem, annyira kell neki :(

Nektek jó mulatást!!!!


mi is magyar nevet szeretnénk majd a babának, a Csenge már tuti, fiú nevek közül nekem a Hunor tetszik nagyon!! (az Ákos is, amúgy az is magyar név, nem is gondoltam volna :)

emese1979
 
 


Nagyon jók a konyhák. :)

Eszter
Még nem döntöttünk végleg. A férjem azt hiszem a Lehelre és a Csongorra fog szavazni. Én azért akarok egy lányt is. Vegyespárosra vágyom. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


ma az alábbi nevek ünnepelnek:

Mária, Buzád, Immakuláta, Küllikki, Mátyás

az immakuláta (becézve Kula) és a Küllikki különösen frappáns :lol:

emese1979
 
 


Pumukli, a ti tervetek sokkal szebb :D

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: