Új privát üzeneted érkezett!

Én nem is értem, mit lelkifuriztok annyit. :) Ez egy nyilvános fórum, az ír ide, aki akar, és annyit, amennyit akar. Az olvasó meg eldönti, mit olvas el és mit nem. :wink: Nem lehet egy fórumban úgy viselkedni, mint egy élő társasági beszélgetésnél. Ez egy más műfaj. Ne görcsöljetek már annyit ennyi marhaságon! :wink:

Szorulásra merem ajánlani a kínai kaját! :lol: Nekem kint Kínában sem volt gondom, meg a tegnapi kínai után sem ma... Biztos azért, mert tele van a kaja szójaolajjal.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Én mostanában nagyon fáradt vagyok,nincs energiám olvasni-írni.
DE azért nem köszönnék el tőletek,remélem csak átmeneti állapot. :oops: Ma jönnek anyukámék köszönteni,múlt héten anyóskámék köszöntöttek,így nálunka decemberi ünnepek már majdnem hó elejétől indulnak.
Kari menü: Mivel csak 24-én vagyunk itthon ketteseben,rá kellett beszélni az uramat,hogy ne akarjon 100 félét gyártani(korábban írtam,hogy szeret főzni,és így felváltva készítjük).Szóval 24-én vacs: előétel: -kacsa tepertő májjal-bagettel
főétel: -gordon,rántott hal(hekk,v.ton,ezeket szeretem)
majonézes buri-salival, és beigli .

Másnap anyukáméknál töltött káposzta,és húsleves,és rántott hús....majd harmadnap apóskámékhoz megyünk.Az ottanit még nem tudom,de ezernyi finomságot főz a papa.Ugy látszik a férjecském nagyon jó dolgot örökölt ezzzel a szeretek főzni dologgal! :lol: :D

Kitty!Én írtam a cora-t.Ne haragudj :oops: , a katalógust láttam,de ott elegáns és szövet nadrág volt.Érdemes belenézni az online 'újságba'(én úgy szoktam) vásárlás előtt.Sajnálom,ha nem kaptál.Ha a Mammutba nem találsz neked teteszőt,akkor én még mindig a Christina Moda-t tudom,én még csak ott vásároltam.

Annus! Jó nektek,én is szeretem Sopront. :D Köszi a táblit! :P
Remélem jól telt a Miki,és a nagytesók örültek az ajándékoknak.

Evemama!Ne menj el tőlünk! Én is ritkábban jövök,pedig nekem még nincs több gyerkőcöm... :lol: Kitartás,és pihenj amennyit tudsz,ha ritkán is írsz magadról(legalább csak,hogy jól vagytok), az is jó! :wink: :D

Akkor holnap 6-kor a csokizóban,aki nem tud jönni,Nektek jó pihit,munkát .... :D kívánok!

Szép napot![/b]

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Tinu!
Abszolutt egyetértek veled lelkufurizós ügyben.Ugyanez a véleményem,csak gondoltam hátha van aki érzékenyebb mint én,és nem akartam megsérteni,vagy érzéketlennek látszani. :)

Tényleg valakinek hangulatváltozások?Na,viszza a főzéshez!!! :D

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 

 
 

Sziasztok!

Éva,
maradj szerintem is, amikor tudsz, pedig jössz!!

Fabri,
nekem szerencsére nincsen hangulatváltozásom, egyszer-kétszer van nagyon szar kedvem, de akkor sokáig. Szerencsére ritkán...

Ti láttatok már olyan helyet, ahol szép kismama melltartókat lehet kapni? A meglévő mtartóim már szűkösek, viszint ahogy neten nézelődtem... hát, nagymamám szekrényében hasonlók vannak... :)

emese1979
 
 


Emese: nem akarlak lehangolni, de szerintem a szoptatós melltartók (gondolom, ezt értek kismama alatt) mind olyan nagyiszerűk. Inkább praktikus, mint szép. Szoptatás alatt nem kell szexinek lenni. :lol:

Na végre rólam is készült pocifotó ma reggel. Még fésülködés előtt, úgyhogy a hajam ne nézzétek. :oops:
Kép

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu!

Ez is szép pocak már!!!Csak nőnek ezek a babók odabenn :wink:

Emese!
Én vhol láttam pár sexi fehérneműt,ami kismamiknak volt,de elég húzós ára volt mindnek...
Hangulatváltozás nekem se volt,eddig kb 1-2 szer voltam magam alatt,de az belefér normál esetben is :wink:

Fabri!Nálatok is jó kaják lesznek!!Épp ebédet gyártunk,meg is éheztem!!!

A mai napot kihasználjuk rendesen.Kitisztítottuk az akváriumot,varrtam 2 párnahuzatot,ebéd után meg takarítás.Ja és közben lement pár mosás is :wink:

Vanni!
Tőled akartam kérdezni hogy hogy foglaltad le az asztalt?Csak hogy aki először érkezik meg tudja kérdezni hova üljön,bár remélem nem lesznek olyan sokan és akkor egyértelmű a dolog :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Na megérkeztünk Alsópáhokról. Apor élvezte nagyon és ügyes is volt. Megint készült víz alatti fotó.

Képzeljétek megbetegedtem és sokat tüsszentek. Ilyenkor előfordul, hogy valami vízszerű folyik belőlem. Remélem csak fertőzésem van vagy az sem. Ilyen korán ugye nem lehet baj a magzatvízzel? Kicsit aggódom, de holnap elmegyek úgyis orvoshoz. Szerintem nem lehet baj? Nektek volt hasonló?
Nekem Apornál is volt ilyen a 32. hét környékén és akkor kiderült semmi baj, nem magzatvíz. Még ultrahangon is leellenőrizte és minden rendben volt.

Jelentkezem még.
sziasztok

Megvettem a Hurrá, ikrek! c. könyvet. :lol:

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Tök jó, hogy voltatok Alsópáhokon! :) Örülök, hogy jó volt... Én nem tudom, nekem volt hasonló időnként, de az pici magzatvíz volt, bár a terhesség vége felé. Ettől még nincs gond a magzatvízzel, legalábbis ezt mondta orvosom, mert ennyi tud pótlódni. De akkor vigyázz magadra, pihenj, szerintem.
Vendég
 


Sziasztok!

Na meg volt nálunk is a Mikulásozás, Márk hihetetlen magabiztos volt, egyáltalán nem ilyedt meg tőle :) Úgy dumált neki, a végén még énekelt is.

Annus
Tök jó hogy ti is elmentek pihenni pár napra, használjátok ki hogy csak magatokra kell figyelni :lol:
Kb nekem is ez volt a mai napom. Ráadásul mindezt 11 óráig, mert úgy volt megyünk anyóshoz, de aztán kiderült hogy nincs is otthon én meg rohantam mint állat hogy mindent befejezzek. :evil:

Evamama
Egyáltalán nem kell mindenre reagálni, csak írj mikor időd engedi, hogy vagy :)

Tinu
Tök jó nagy már a pocid :) Hajadat nem néztem!

Inci
Jók a képek! :)

Hú mit is akartam és kinek?? :oops:

Anika
Apor jól érezte magát az a lényeg!
Ha megfáztál az nem túl jó :( ha meg összeszedtél valamit alúlról, azt majd a doki mondja mit szedjél vagy kenjél :)
Egyébként nekem mindig mondja hogy fürdő után egy Floragin kúp, és kitisztit.

K.
krém
 
 


kitisztít
krém
 
 


Sziasztok,

Evemama!
Tessék maradni!!! Nem kell minden nap irogatnod, ha nem tudsz.

Tinu!
Neked is jó nagy pocid van már :) És a hajaddal semmi gond :D

Annus!
Sopronban mi is voltunk tavasszal, nagyon élveztük, Bécsbe is átmentünk. Bizti jó lesz, pihenjetek sokat :)

Nekem is elég sürü lesz a jövöhét, kedd szerda megint vizsga, aztán csütörtök délelött dokihoz az AFP miatt, délután meg megvesszük végre a konyhabúrort :D már alig várom. és képzeljétek vasárnap már lehet, hogy költözünk :)
El se hiszem :) viszont akkor egy ideig nekem se lesz net, amíg be nem vezetik. De erről majd úgyis hírt adok.

Krém!
Képek nincsenek Márkról és a mikulásról? :)

Anika!
Ti már hozzászoktatok egyből a gondolathoz, hogy ikrek lesznek?

Mozza!
7 kg???? biztos vagy ebben? :D jó vékony vagy. hány kg-ról indultál?

Tali, akkor hányan leszünk?

Na megyek vissza tanulni :evil: úúúúúgy utálom már...

Jó pihit nektek.

Jaaa és a pocak kép, bár itt annyira nem látszik.

Kép :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!

Emese!
Én vettem 1 kismama melltartót, nem szoptatós, hanem direkt kismamáknak van, kényelmes, nem merevitős, Triumph, nem volt vészes, 4e körül. Nem nagymamis, nem is hiper-szexis, de szép. A honlapjukon is fent van, www.triumph.hu, mamabel, azt hiszem. Valamelyik kismama újságban olvastam egy hirdetést, kifejezetten szexis kismama fehérneműkről, ha megtalálom megirom.

Karácsonyi partira vadásztam szoknyát, és a Lövőház utcában a 2in1-ban éppen 70% leárazás volt, 3e-ért sikerült beszereznem egy gyönyörű szövetszoknyát!! Oda voltam meg vissza :))

Anika!

Azt a könyvet én is megrendeltem, majd a fa alá beteszem :)
Remélem nem lesz semmi gondod és nem magzatviz folyik!
Vendég
 


Eszter! Nagyon bájos a fényképed! :)

Lehet, hogy rosszul tudom, de még a terhesség idején nem muszáj pont kismama fehérneműket hordani, melltartóból pl. sztem elég vmivel nagyobbat beszerezni. Az meg olyan lehet, amilyet szeretnétek. Bár jobb, ha minél nagyobb részben pamut (vagy vmi puha anyag), legalábbis én jobban szeretem az olyat. :)

Holnap már megint hétfő. Nem akarom! Lehet, hogy még mindig mennem kell tanítani...
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi a melltartó-tippeket. még nem azt a lehajthatós szoptatós elltartót keresek, hanem amit terhesség alatt lehet hordani, a Petrus köszi, a Triumphos tökéletes :) amúgy egy csipkés melltartóm sincs, csak ugye mind merevítős meg kitömött :)

Tinu, Eszter
szép nagy pocitok van már Nektek is!! :lol:

Mentem anyumélhoz ma, betévedtem egy baba-mama boltba. Olyan szuper kismamafarmerek voltak, csak mikor megláttam az árát (21.000 Ft) gyorsan ki is fordultam
:)

emese1979
 
 


Én még nem vettem új melltartót,de hamarosan kelleni fog.És van hogy egyszerűen nem veszek fel :wink:
Amúgy én annyit tudok róla hogy érdemes szélesebb pántot választani,az jobban tart,a merevítőt nem ajánlják.Szerintem az ember úgyis érzi mi az ami kényelmes neki(már jártam úgy hogy fogtam és kikapcsoltam mert hirtelen kényelmetlen lett...ki tudja mért)

Eszti!
Bájos a pocid neked is!!!

annus11
 
 


Sziasztok!

tegnap Mikulásoztunk, nagyon jó volt. Készült kép, majd hozom!

Eszto édes vagy a képen! :-)

Tinu, nekem mostanság fésülködés után is így áll a hajam! :-) Szép nagy a pocid! Köszi a bejgli receptet! Szerinted ketté lehet venni? Nekem 6 túl sok lenne.

Emese, nagyon jó melltartó van az Auchanban és olcsó, nincs 3000 Ft. pamut, lehajtható, strapabíró, igaz, nem szexis, de nem is ez a célja. Én már hordtam ez első terhességnél, a szoptatás alatt, most is ezt hordom, 3 db van, de bírják a gyűrődést. A csattja sem kopott ki, soknak ez a problémája.

nekem az első terhességnél azt ajánlották, hogy éjszaka is horjam, mert akkor nem fog megnyúlni a mell. Ezt elég nehezen viseltem, mert napközben sem mindig hordam, de betartottam és tényleg visszaállt a mellem a szoptatás után. remélem most is.....

Valamit még akartam, de elfelejtettem, úgyhogy még jövök.
Vendég
 


Sorita, gratula az esküvőhöz! A miénk is ilyen röpke volt!

Evemama, te se csináld ezt! Igaza van Tinunak! Gyöngyös fórumon van olyan, aki havonmta egyszer jön és beszámol magukról, annak is nagyon örülünk!

Mozza, Alvás: háton valóban nem ajánlják, nekem is a szopipárna segít. Sőt, nálunk Apa annyira megszerette, hogy vettünk neki is egyet! :-)
Vendég
 


Böbi: fogalmam sincs, én még csak egyszer csináltam bejglit, tavaly és akkor 6 db. jó volt, imádjuk. Jöhetnek a képek! :)

Kép
Kép
tinu
 
 


sziasztok

nagyon arik a pocakok én is rakok fel egy múlthetit:)

Megint ici-picit kapar a torkom valahogyan nagyon érzékeny mostanában.

vanni fogalmam sincs milyen lesz a nyelvvizsga az írásbeliben jobban reménykedek, hogy sikerült a szóbeli magnós része tuti katasztrófa a beszéd meg még úgy is :)) :(

Karácsonykor én rakott sajtos cs.mellet szoktam krumplipürével, bejglit nem sütök, főleg nem a tegnapi aszott egeres mák után :)

Én pár napja a sült gesztenyére éheztem rá, úgyhogy sütök is a jövő héten :)

Szépítkezés is lesz végre, lányommal meglátogatjuk a fodrászt, még szerda előtt :)


Melltartó ügyben én a kínaiban vettem kicsit csipkés merevítő nélkülit 800,-Ft-ért és 2 hónapig bírta méretileg, mert most újabbakat kell vennem (nagyobbat), amúgy ezek is vastagpántosak :)

További jó hétvégét!

Holnap munka még 2 hét és utána jó kis pihi lesz :)

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!

Most mentek el nővéremék,és jól meg dajkáltuk a Dóra babát,ő holnap lesz 5 hónapos. :) Meg volt a köszöntés,jövő héten öregszem... :? :)

Annus!Csak annyit kéne igazából írnom,hogy dettó,csak annyiban más,hogy nekünk nincs akvárium,és nem tudok varrni. :oops: DE annyi minden mást csináltam,mára épp elég.

Holnap megyek dokihoz.Legutóbb azt mondta,nem csinál UH-t,mert két hét múlva,ugyis genetikai.De én nagyon szeretném látni a picit,főleg ha esetleg januárra tolja a 18.heti Uh-t az ünnepek miatt.
Szerintetek magán orvosnál lehet kérni ilyesmit,vagy csak h*lyének nézne,hogy egyszer már elmondta?

Tinu!Csini a pocak! Frizut nem néztem. :wink:
Eszter A te pocid is helyes! :)

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Sziasztok!!
Na, hazaértem Szegedről, jól el is fáradtam a vezetésbe, meg a pörgésbe, de minden OK. Húzódik a hasam, de ugye ez normális, akkor lepihenek.
Tinu, tök csini vagy, meg Eszto Te is, látszik a pocid, nekem még mindig pici az eredetihez képest.
Nagyon várom a talit! A babszívhang hallgatót olyan faszányosan elkoboztam magamtól, hogy egyszerűen nem találom!! De még keresem.
Jaj, nem jut eszembe semmi! Basszus, bocsi, puszilok mindenkit!
Ja, és Evemama!!! Azonnal gyere vissza! Amikor tudsz...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi! Ha gondolod,nekem kéznél van és tudom vinni is a hallgatót. :)

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Sziasztok!

Komolyan eszméletlen termékeny egy fórum ez :D. Válaszolni én sem tudok személyesen mindenkinek, de borzasztó buzgón olvasok, igyekszem fejben tartani a témákat, és amikor tudok, írok is. Jó ez így :wink: ?

Evemama, tényleg ne tűnj el!! Te vagy a fórum specialitása az ötödik babával ;)!

Melltartó: sztem akkor kell újat venni, ha a régi kényelmetlen. Terhesség alatt mehet bármi, ami kényelmes, vékonypántos, merevítős, párnás is akár. A kismama (terhes) melltartót kicsit feleslegesnek tartom, sokkal fontosabb a szoptatós. Abból meg tényleg nem árt néhány "nagymamadarab" is. Én hónapokig hordtam éjjel-nappal néhány olcsó, de kényelmes típust, amiért nem kár, ha elázik... Mikor aztán normalizálódott a mennyiség, irtó nőies érzés volt újra elővenni a normális darabokat :). Stella!! Ez a márkanév, most jutott eszembe :). Az éjszakai viselet hasznosságát pedig megerősítem, bár sajnos ez is örökölt hajlam egy bizonyos fokig.

Manu-art: már nem tudom, ki írta :oops: , de az árak ott is elég kemények néha...

Karácsonyi menü: hármasban kezdünk itthon, aztán átmegyünk a szüleimhez, ahol ott lesz a nővérem családja és a bátyám is, így a kaját ott oldjuk meg közösen. Még nem tudom, mi hárul idén rám, de ha meg lesz a menü, akkor írok, hátha lesz benne vm ötletadó is :).

Találkozó: tyű, nem tudom még, de nem esélytelen, L úgysincs itthon holnap este. Vanni, nem akarok nehézkesnek tűnni, de azokról a lépcsőkről mesélnél egy kicsit? Ha megyek, akkor biztos Jakabbal, azaz babakocsival...

Táblázat: Annus, beírnád, hogy a következő magándokis ellenőrzés dec. 19.? A 18. heti UH-ra holnap reggel megyek, azt már ne :). Azt viszont megint igen, hogy fiú és Simon :D!

Alvás, jajjjjj. A hasam még simán hagyna, de minden hajnalban felébredek 3 és 4 között, és onnantól kezdve csak forgolódom félálomban, míg Jakab fel nem kel (6 körül). Tök hülyeség, nagyon szeretném valahogy orvosolni, mert ez nem jó így. Jaa, és ha kényelmes sztem még simán lehet háton is, azért az a méh még nem olyan iszonyú tömeg :).

Vanni, a mózesért érdemes körülnézni a teszveszen meg a vaterán, vagy a babás apróhirdetések között! Mi így szereztük külön-külön forrásokból a színben is megfelelő mózest, babahordozót és kocsit, tényleg meglepő, hogy gyakorlatilag mindent meg lehet találni. Nem mondom, hogy azonnal, de ha fellángol Benned a vadászösztön és tudsz várni egy-két hetet, biztos megjelenik a kívánt holmi is :).

Áhhh, nem jut eszembe a többi és mosogatni sem ártana... lekapcsolom magam, pussz!

KépKép
Kép
alithia
 
 


Sziasztok!

Én reggel megyek AFP-re. Kb. 1 hónappal ezelőtt voltam legutóbb 'vérszíváson', akkor csináltak teljes vérképet. Olyan sikeres volt, hogy a karom legalább 3 napig rettenetesen fájt. :evil: Pedig korábban adtam vért is, ahol ugye legalább 4,5 dl-t szívnak le; érdekes módon az egyszer sem fájt.

Rám is 2 nadrágom jó mindösszesen, pedig még csak kb. 2 kg-ot híztam. És kicsit félelmetes árak vannak a bababoltokban pl. kismama nadrág terén, ezért az ismerőseim példáját követve néhány szűk nadrágot elviszek egy varrónőhöz, aki remek gumibetétet illeszt a pocak-csípő részhez párszáz forintért. :D
Ajánlom nektek is!

Susycat: teljesen jól vagyok, bár néha nagyon alacsony a vérnyomásom. Igyekszem sokat inni + néha tea és kávé, bár nem szeretem az ízét. Ő az első babám. Neked is?

Üdv mindenkinek,

Kép

Kép
adraci
 
 


itt a 18. heti kép


Kép

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Petra

Köszönöm, én bízom benne, hogy nem. Ma már délután nem is gondoltam rosszra. :)

Eszter

Egyik kedvenc fiúnevem az Álmos. Mi még a Lehelen is gondolkodunk, de nem tudjuk még a babák nemét.

Dóri, Krém

Köszönöm nektek is és jól esett, hogy írtatok. Nem lesz semmi baj. Asszem most itt is hagyom a gépet és megyek olvasom az ikres könyvet, nagyon tetszik.

Egy vicces dolog:
Előfordul, hogy két petesejt érik meg és az egyik osztódik. ezt az angol úgy hívja, hogy a páros és a tartalék. :))))

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Kép

Kép


Kép

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Ügyes nagyfiú ez az Apor gyermek! :) Naaaaagyon szeretnénk már menni úszni... :(

Na jó, lassan megyek aludni... Kicsit sokat éjszakázom, és fáradt vagyok...
Vendég
 


Farkas, apa akkor teljesen beleéli magát a babavárásba! :) Még ő is kikövetelte a szopipárnát:)

Fabri, szernitem klrheted, hogy kukkantsátok meg UH-val a babát. Neki nem kerül semmibe, te pedig csengetsz szépen... Legfeljebb azt mondja, hogy nem.

Szofi,
én ugyanúgy jártam a páromnak szánt filc mikuzsákot, amit több héttel ezelőtt beszereztem, amikor kellett, nem lett meg. Az egész lakást felkutattam, sehol nem volt. Úgyhogy betekertem neki a virgácsot és a csokikat egy piros aranyszélű szalagba,,,, (Nagoyn tetszett neki :) Azért még nem add fel..... :)


Fabri, persze, akkor hozd el te is a szívhanghallgatót, legfeljebb lesz kettő. (igaz, nem tudom, olaj nélkül lehet -e hallgatni...

Csokizó:
Alithia, megkérdeztem a csokizóban anno, le lehet menni babakocsival, szoktak is kisbabával menni. Lent is elfér. Hát, gondolom segíteni kell valakinek.. elég meredek, egy olyan 20 lépcsófok lefelé. Max ha odaérsz, kopogj be az ablakon fentről, és felmegyünk segíteni! Csak akkor ne te légy az első! Én már ott leszek 5.45-től. Mondtam, hogy kismamatalálkozó, úgyhogy úgy keressétek, egyébként Annamária névre foglaltam.

Poci és Baba Fotó
Tinu, Edua, Anika, köszi a képeket! Én is teszek fel, a párom alkotott tegna, végre rá sikerült vennem a "fotózásra" Csak akkor hajlandó, ha besüt a nap a lakásba...nem hiába, operatőr... maximalista, ez valahol jó, de rossz is van benne. pl kevés kép keszül rólam... Nem baj, majd én is lefotózom magam a türkörben.

UH. én kedden megyek uh-ra, jön a párom is , most először sikerült olyan időpontot találni a dokinál, remélem megkukucskálhatjuk a babát...
vanni
 
 


Kép Kép
vanni
 
 


Tök szépek a képek mindnkinél. Vanni! Látszik, hogy a párod ért hozzá... :) Nem egészen értem a 2. fotót. Azt vmin keresztül csinálta? Vgy vmi tükörkép? Csak, hogy a helyszínt is el tudjam képzelni...

Jó reggelt, lányok!
Vendég
 


Na jó reggelt!!!

Vanni ez tök jó!!!Nekem is kéne vk aki ilyen fotót csinál,de senki se ért hozzá :( Én tökre szeretnék megtanulni fotózni,néha szoktam kreatívkodni....na de rólam általában nem készül kép,mert ugye mindig az én kezemben a gép.Tavaly vettem egy kamerát is....szóval most már azt is fognom kell.Már mondogattam hogy a gyerek mellett egyik se fog a kezembe férni,de max a fejemre kötöm az egyiket :lol:

Anika!
Apor nagyon ügyi!!!!Én nem merem kinyitni a szememet a ví alatt :oops:


Edua!
Tuti a kép neked is!!!!Mindenki azt kérdezi hogy ekkora hassal átadják már a helye a villamoson? :wink: Amúgy ha a kabátból kivillan akkor igen :lol:


Adraci!
Rád még jók a nadrágok :shock: Hát én már kb a 7.héttől kismamagatyát hordok!!!!Én is varrónő párti vagyok,csak én újat varattam,reményeim szerint 1 év múlva visszaférek majd a nadrágokba... :wink: :roll:

Alithia!
Szerintem nyugodtan gyere babakocsival!!!Vki csak leviszi a lépcsőn!!!Legrosszabb esetben kiveszed a gyereket,megkérjük a pincért stb 8) De jó lenne ha legalább 10en összegyülnénk!!!!!

annus11
 
 


Kép
Kép
Kép

Na újra tábli!!!!

E-mail címeket várom továbbra is priviben,így könnyebb lesz később mindenkit értesíteni ha szervezünk vmit stb!

annus11
 
 


Ma már fogorvos kipipálva(igazából egy porcelánt csináltatok,és azt próbáltuk,jöv7 szerdán lesz véglegesen készen).11-re megyünk a dokibácsinkhoz.Szerdán AFP.

Apor nagyon ügyi!Jó lenne,ha majd mi is tudnánk menni babauszira... :)

Vanni!Egyidősek vagyunk,de Te milyen szép vékony,mégis pocis kismami vagy!Nekem már a combin,és fenekemen is van némi plussz. :oops: Így jár az,akinek nem volt problémája a Vukkal.Nem baj,akkor sem fogyizok,majd utána újra futok... :lol:

Szép napot Nektek,ilyenkor ha süt a nap,mindig jobb a kedvem,pedig ismét nem sokat aludtam az éjjel. :roll:

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Vanni: nagyon művésziek a képek! Na meg a modell se kutya! :D Én már nem merek ilyen lengén öltözni fényképhez, mert sok rajtam a felesleg. :oops:

Majd gondolok rátok délután. Mi 4-re megyünk nőgyógyászhoz. Remélem, kiderül a baba neme.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok,

Tali
lehet, hogy nem tudok odaérni a talira :evil: apa elvitte a kocsit és nem tudom mikor ér haza. azért majd még jelzek...

Vanni,
Nagyon szépek a képek :) azon kívül hogy pocakot növesztettél, Te se híztál semmit nem?

Anika,
Eddig kevesen vannak akinek tetszett az Álmos név :)

Szofi,
néha azért pihenj is, jó?

Szépek a pocak és bébi fotók :)

Fabri,
szerintem is kérd meg a dokit, hogy csináljon uh-t.

Tinu,
Irj majd mindenképp, hogy kiderült e vagy sem a neme.

szép napot mindenkinek.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!

Ma túlestem az AFP-n is, jövő hét csütörtökön lesz eredmény.
Plusz megcsinálták a 12. héten szokásos vérvételt is egyszerre,a mi elmaradt múltkor.

Nemsokára itt van az uh. is. Nagyon várom! :D

Mindenkinek szép napot kívánok!

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Adraci!

Nekem is az első babám. Nagyon izgalmas ez az egész terhesség dolog. Alig várom, hogy érezzem a mozgását :D

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Szép jó reggelt (annak aki esetleg sokáig aludt :))

Böbi,
várjuk majd a Mikis képeket :)

Szofi,
nekem is néha fájdogált a hasam, a doki azt mondta, hogy amikor túlhajtja magát az ember, akkor fodulhat elő. én is azt vettem észre, ha bent sok a sztressz, vagy sokat rohangászok, akkor estére fájdogál. Pihizz sokat, amikor csak tudsz! :)

Edua,
de szép nagy pocid van már Neked is, meg Vanninak is! A férjed nagyon jó képeket készített rólad, ügyes nagyon!

Anika,
Apor nagyon édes, a képekből az jön át, hogy nagyon tetszett neki a pancsolás :)

Tinu,
drukk, hogy megmutassa magát ma a baba :D

Remélem másfél hét múlva mi is megtudjuk :) ember meg én is mindkettőnek örülnénk, bár én eddig kisfiú, mostanában inkább kislány párti vagyok :)

Esti tali:
igyekszem nagyon, de sajnos a férjemnek a melóhelye bekavart - a kutya miatt vkinek 7 körül otthon kell levinnie a kis szarost, sajnos olybá tűnik, hogy a párom nem fog hazaérni 9-nél előbb :cry: de még reménykedem!!

emese1979
 
 


Még egy vmit akartam - rámtört az üldözési mánia, szombaton jól bezabáltam a camambert-ből, most meg parázok, nehogy baj legyen :(

emese1979
 
 


Sziasztok!

Én is megérxtem az AFP-ről. Ez a szúrás sokkal kellemesebb volt, mint az előző! :D

Emese! Camembert-t én is nagyon ennék, bár eddig valahogy kibírtam nélküle. Nem bírom ám füstölt kolbász nélkül -már egy hete minden reggelire azt eszek. És ha jobban meggondoljuk, az nyers hús, sóval, fűszerekkel, plusz füstölik pár napig. :roll:

De sztem semmi gond nincs ezekkel. :wink:

Kép

Kép
adraci
 
 


Emese!
Akkor inkább ne egyél camambert ha parázol tőle!Amúgy csak nem lesz semmi bajod,nyugi! :wink:
Azért ha tudsz gyere,max 1 órával később szarik a kutyus 8)

Susycat!
Hamarosan érezni fogod,nekem így elsőre nem olyan kellemes amúgy...tegnap délután is annyira akítv volt a baba,nem tom mit csinál ilyenkor odabenn...apukája még énekelt is neki,de mivel közben halálra röhögtem magamat,így nem hiszem h használt :lol: Főleg mert nem gyerekdalokat vett elő a tarsojából,meg is beszéltük h fel kell eleveníteni őket :lol:

Eszter!
Ha nem tudsz 6a jönni az se ba,szerintem nemlépünk le 10 perc múlva!Gyere mikor odaérsz,várunk azért!!

Tinu!
Várunk a hírekkel!!


Na babókám felébredt,mert már megint szétrugja a ház oldalát :roll:

annus11
 
 


Sziasztok, csak gyorsan, mert ezer dolgom van! Tinu, írj a doki után, Apor nagyon ügyi, Vanni meg Edua meg tök jó pocakotok+alakotok van!
Puszi nektek, örülök, hogy este lesz akivel, talizunk! A többieknek beszámolunk, de próbálja mindenki megoldani!!!
Puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Annus,
lehet hogy kések , remélem el tudok indulni.
Ne is lépjetek le 10 perc után :)
Vicces lehetett a párod éneklése, az enyém motor hangot szokott kiadni, hogy szokja a gyerek, mert ugye ő is motoros lesz...:)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Annus,
lehet hogy kések , remélem el tudok indulni.
Ne is lépjetek le 10 perc után :)
Vicces lehetett a párod éneklése, az enyém motor hangot szokott kiadni, hogy szokja a gyerek, mert ugye ő is motoros lesz...:)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Annus,
lehet hogy kések , remélem el tudok indulni.
Ne is lépjetek le 10 perc után :)
Vicces lehetett a párod éneklése, az enyém motor hangot szokott kiadni, hogy szokja a gyerek, mert ugye ő is motoros lesz...:)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!

azta menniy írtatok 8)

Szofi!
nekem szívritmuszavarom is van, ekg-s papírom is van róla, meg szívuhun is voltam, de semmi kórosat ott nem találtak, állítólag stressz betegség. :roll:

Picihencsó, Incike, Adraci, Sorita:üdv itt :P

Anita!
örülök h minden okés, kár h szégyenlős a babád 8)

Eszter!
gratula a kukacoshoz!szép név az Álmos :P te is milyen vékony vagy :shock:

Dóri!
új autó?milyen?mikor? :roll: :lol:

Tinu!
hű, elég bonyolult a recept!te ilyen ügyi vagy? :shock: :lol:
klasz a pocakod 8)

Annus!
Miklós és Mónika is szép név :wink:

Kutyafüle!
drukk és visszavárunk 8)

Mozza!
ejha de csinos vagy még mindíg! :D Lili is teccik nekem is, a zuram nagyon örült a csajszinak, én is :lol:
az alvás nekem se könnyű...

Emese!
wellnesshétvége nekünk is kéne, csak nekünk nem egy kutyit kell lepasszolnunk, hanem 5-öt, egy macsekot, 2 akváriumot és 47 hullámos papagájt és 2 nagy pintyet, akiknek 2 napos kis pintyeik vannak :roll: de anyós megígérte :D

Evamama!
azért néha adj életjelt :lol:

Edua!
csinos pocak a tiéd is :D

Vanni!
hű, nagyon szép művészi a fotó!!!!!ki és hogyan csinálta??? :roll: ja, a modell se semmi :wink:

akinek nem írtam, annak is me4gy a drukk amihez kell :lol:

én a hétvégén vettem pár babaholmit :oops: :lol: :kiságy, pelenkázó, rózsaszín pléd, türcsi, pár body... :D
Vendég
 


Sziasztok!

Farkas!
Én is nagyon fontolgatom, hogy kap a férjem Karira egy szopipárnát, mert nagyon szereti az enyémet, néha megy a harc érte ....:)

Tinu!
Szép nagy a pocid! Ne stresszeld magad a kilók miatt. Ha zavar, akkor a tónusodon javíthatsz kismama tornával ( ajánlom Rubint Réka kaziját). Fogyasztani nem fogyaszt, de a közérzeteden, fittségeden sokat javít ( és az önbizalmadon is! ).

Fabri!
Boldog szülinapot ( ha jól vettem ki, akkor most lesz)!

Anika!
Apor nagyon cuki kis halacska. Látszik rajta, hogy imád pancsolni. Gondolom, ha nagyobb lesz ő is vm. vizes sportot fog űzni.

Édua!
Mennyit nőtt neked is a pocid! Úgy tűnik olyan 13. héttől beindulnak a picurkák. :)

Vanni!
Nagyon szépek a képek. A második főleg! Üvegen keresztül fotózta a párod? Én is szeretnék már végre normális képeket...ha máshogy nem, akkor elmegyek majd a Brendonba, nagyon szép kismami műtermi képeket csinálnak.

Eszter!
Nagyon hasonlítasz egy ex kolleginámra! Kb. egy éve szült egy gyönyörű szöszke kiscsajt (anyjára ütött).
Költözéshez gratula, szép lesz a Karácsonyotok akkor. :)
Igen, én 7 kgt híztam eddig (20 hét)! :oops: 45-ről indultam, a hányós időszakban lementem 43-ra és most vagyok 50-51. Annyi nyugtat azért, hogy szinte csak hasra és mellre ment minden kg ( mondjuk elég rendszeresen kínzom a comb-fenék- és karizmaimat, persze a 3. trimeszterben már vissza fogok venni, most még kimondottan jó érzés mozogni :) )

Csajok!
Érezzétek jól magatokat a mai kismami partyn! :) Kár, hogy nem tudok elszabadulni a munkából. A következőre mindenképp én is mennék, februártól csak a babavárásra koncentrálok, no meló :) !
És legalább fotókat tegyetek majd fel a mai taliról!!!!!
Csoki tanács: magas kakaótartalmú feketecsokit válasszatok inkább, az egészséges és kevésbé hízlal! :)

Kép
mozza
 
 


Amit kihagytam:

Emese!
Én rántott diós camambert ettem hétvégén. Nyugi, ha nem viszed túlzásba ( és szerintem ez sok minden más kajára is érvényes), akkor nem lesz semmi bajod tőle. Ha lehet, ne minden héten bűnözz penészes sajttal! :)

Vicuska!
Milyen pelenkázót vettél? Én is nézegettem már, de még tanácstalan vagyok. Van olyan műanyag-fémvázas pelenkázó, ami leereszthető kiskáddal kombinált-ez elég praktikusnak tűnik + nagyon profi a kiskád része, de nem rajongok a plasztik dolgokért, és szerintem egy kb. 2 éves kisbabának már elég labilis lesz...( olyan mintha 1 éves korig tervezték volna, aztán meg rögtön legyen szobatiszta és slussz...)
A másik a fa ( kvázi komódszerű), de abból meg elég korlátozott színválasztékot találtam eddig ( brendon, kika, ikea). Nem láttál valahol nyír vagy juhar szinűt?

Kép
mozza
 
 


Kiszalad az ember kajálni, aztán fél órát kell visszaolvasni :)

Annus,
de jó Neked, hogy már ennyire érzed Maszatkát :) apáromis hétévégén rátette a hasamra a kezét, hátha megérzi a kapálózást, dehát még korai :)

Vicuska,
nem semmi állatseregetek van!!! :)

Mozza,
akkor már tudom, miért nem találtál bandázst, szép vékony vagy :D a Kenguru Gold üzleteiben lehet kapni XS-es méretben is, ha még esetleg aktuális :) (van Espirit is, az drágább, de a sima bandázs 2890 Ft)

http://www.vanity.hu/uzletek/kenguru-gold

A camamberrel kapcsolatben köszi mindenkinek, mióta megtudtam, hogy jön a baba nem ettem :( Rántott állapotban vagy grillen átsütve meghalnak a bacik? Mert már az is jó :)

emese1979
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: