Új privát üzeneted érkezett!

Na, az en kakis temammal kezdodik az oldal! :shock: :oops:
De igy jartok, ha en megjelenek, ti pedig eltuntok! :wink: :lol:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Hát akkor nincs több ötletem sajna.Ki fogja nőni, csak addig kell kibirni.Tuti, hogy a hasa fáj?milyenek a tünetek?mikor fáj neki?stb.

Igen, ha emma nem kakil 2-3 napig és segítek neki, akkor egy jelentős mennyiség jön ki, ez tény.utána meg is nyugszik.Mennyiket eszik a babád?Én mikor hívtam a védőnőt ezzel a gondommal, azt mondta, hogy vannak ilyen babák, normális, lehet, hogy csak nagyon jól hasznosítja a tejedet, ezért van kevesebb széklete.
emmalena
 
 


Sziasztok!
Elsőként azzal kezdem, hogy sajnos le kell mondjam a találkozón való részvételem- bevallom őszintén, kicsit megijedtem. GYakorlatilag majdnem mindenki megkapta már az első oltását, és sokan a bölcsis - ovis gyerkőcöket is hozzák, mi meg még be sem vagyunk oltva. Ebben a hülye hidegben így nem merek nekiindulni. De nektek jó szórakozást, remélem az első találkát követi még több is :-)
Tercsimama: ha lesz kedved, januárban azért összefuthatunk, mi közellakók :-)
Gyerekkaksi: nekünk nem krémes állagú... Eddig sem a gyerekorvos, sem a védőnő nem szólt, hogy nem ilyen kellene, hogy legyen (pedig látták a friss nyomokat is). :shock: Igaz, nekünk naponta többször van kaksi, lehetz, hogy azért?
Hasfájás: nem tudom, hogy van -e összefüggés, de én se teát, se homeopátiás szereket nem eszem/iszom, és nem is hasfájós a gyerekem. Nem lehet, hogy azok hatnak a kicsikre ilyen károsan?
Sajnos az összetevőkhöz nem értek, így lehet, hogy nincs összefüggés...
Elegendő tejcsi: horrorfejés nekem is bevált, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon macerás, de a gyreke meghálálja :D
Ildi: szerintem ne kenődj el a kötelező tápszeres napokon- más babának egyáltalán nem jut anyatej, és az is felnő azért. Nekem volt, hogy 1-2 este ki kellett pótolni az anyatejem, és nem volt gond bebőle. Nem éheztetni fogod a gyereked... :wink:
Mindnekinek szép napot,
M.

macianyu
 
 

 
 

Emmalena!
Attol felek, h ez a megoldas: kinovi :? Csak remenykedek, h hamar. persze azert probalkozok! :wink:
Igen, valahogy biztos vagyok benne, h arrol van szo. "tunetek": laghuzigalas, nyogdecseles, siras, uvoltes. Foleg ejjel es este, de szinte mindig, ha nem alszik vagy eszik :?

Macianyu!
Biztos nem gond, h nem kremes, sokfele lehet, a folyekony is normalis, csak a zold baj.
Csak teat ittam ilyen serkentot, de azt is abbahafgytam.

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


sziasztok!

Norbikának játszószőnyeget hozott a Mikulás! :lol: Fecó vette meg a munkatársától 3 ezer ft-ért,
szerintem megérte! :D rakok fel képet.
Kép

Képzeljétek egy bőkezű rokontól elemes ringatót kaptunk! :lol:
Nem is akár milyet :shock: :lol: Lehet a sebességet is állítani, nagyon komoly!
Annyira örültem neki, ilyet akartam, és nem sejtettem hogy pont ilyen drága ajcsit kapunk! :shock: :lol: Norbikának nagyon tetszik, tegnap el is aludt benne! :lol:
Kép

Anhel....nekem Norbika 2 héttel ezelött mosolygott először, de akkor még nem mindíg, most már szinte
folyamatosan :lol: Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!
Képzeljétek, túl vagyunk a keresztelőn. Nagyon jól sikerült, Bori végigaludta, még arra sem ébredt fel, hogy leöntötték a fejét, pedig még a sapkába is befolyt... :lol: A keresztelővel kezdődött a szertartás, hogy haza tudjunk menni Borival, ha megunná, de beraktuk utána a hordozóba és aludt, mint a bunda, sőt még az ebédet is végigaludta. Megvárta, hogy megebédeljek, csak utána szólt, hogy éhes. :lol: Rendes volt nagyon.
Az ebédet egyébként anyáéknál tartottuk, mert ott több hely van, de így is csak tizenketten voltunk. Többet nem mertünk bevállalni, így is egész délután sütöttünk-főztünk tegnap.

Bangham
Üdv újra köztünk! Hasfájásra semmit nem tudok mondani, mert most mi is szenvedünk vele. Eddig zöld volt Bori kakija, most már nem az, viszont nagyon nehezen kakil és fáj a hasa. Most visszatértem az infacolkhoz, mert attól sokat kakilt, hátha most is segít (mondjuk sokat is bukott tőle, úgyhogy remélem nem kell sokáig használni)

Nem tudom, hogy írtam e, de megvolt a hat hetes vizsgálatom, meg voltam a diabetológián is, ahol semmi jóval nem biztattak, szinte biztos, hogy kialakul a cukorbetegség amikor abbahagyom a szoptatást. Addig azért jók az értékeim, mert a szoptatás leviszi a cukrot... :cry: Persze van kb. két százalék esélyem, hogy mégsem leszek cukorbeteg, de már felkészültem a legrosszabbra.

Ildi
Végül nem váltotottátok ki a tápszert? Mondjuk én is ezt csináltam volna a helyedben... Látom a te háziorvosod sem a leghaladóbb gondolkodásúak közül való. :roll:

Lehetne majd csinálni egy összesítést, hogy végül ki jön a talira? Úgy tűnik egyre kevesebben vagyunk...,. :roll: Remélem mi gyorsan végzünk a csípőszűrésen és odaérünk... :roll:

marek
 
 


sziasztok
köszi a válaszokat.
nálunk az a természetes, hogy a babákat 3 hónapos korukig szélesre kell csomagolni és ez már évtizedek óta igy megy.nekem az a furcsa, hogy nálatok ezt nem kell.

nusildi: remélem hamar megoldódik ez a sárgaság dolog.
bangham: üdv közöttünk. 1 hónapig nálunk naponta volt kaki, most a héten már csak két naponta, de akkor rendes adag :shock: . nekem is bevált a pampers. nálunk a liberóval vannak balesetek. fiad hány kilós? /sokat számit/
l.kata: irigy vagyok a rokon miatt :oops: . sajna nekünk nincsenek ilyen bókezü rokonaink, és a szónyeg is jó vétel volt

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


marek: sajnállom a cukrodat :?

Fiam szerencsére nem hasfájós :lol: . pénteki kajám: zöldborsó fözelék, füstölt, füszeres kolbász, paradicsmos bab és estig 3 liter szénsavas citromos málnát megittam. :oops: :oops:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Előkerülök mindjárt, és nekilátok visszaolvasni! :)

Addig is: isteni jó Mikulásunk volt idén... Dunakeszin, mamáéknál voltunk, és Lili meg az unokatestvére Dávid olyan édesen eljátszottak! Nagyon örültem neki.

Miki bácsi Lilinek gyöngyöt hozott és kalapálós játékot (formákat kell kalapálni rajz szögekkel parafatáblára :)
Borinak meg csörgőt hozott. 1-et a csuklójára, egyet meg a járókába. És mivel jók voltak mindketten kaptak mikulás csokit és virgácsot is. :) Annak is nagy sikere vot :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Timi!

Te aztan szerencses vagy! 8)
Mit jelent az, h szelesre kell csomagolni? Polyalni? :roll:

Marek!
Gratula a kereszteleshez! Mit kapott Bori?
Ezek szerint ti is hasfajtok :roll:

Lovaszkata!
Norbi nagyon edes az uj szerzemenyekkel :) Mi meg nem tudunk ilyen szeleset mosolyogni, meg csak olyan nagyon halvanyakat kaptam el :roll:
Mennyire koti le a jatszoszonyeg? Mert mi is kaptunk, de meg nem igazan :roll:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Sziasztok, villámgyors bejelentkezés.
Megvagyunk, nem váltottuk ki a tápszert, majd kedden elmegyünk a kórházba és ott majd nézzék meg, hogy mi van, egy vérvétel nem olyan rossz, mintha 2 napig fejnem kéne és tápszert adnom. Amúgy meg nem bízunk a gyerekorvosban, egyedül ő látja sárgának a gyereket, más nem, persze nem dokikat kérdeztünk, de már senki sem mondta, hogy sárga, szóval lehet, hogy váltunk is gyerekorvost!!!
A hétvége hamar eltelt, voltunk szombaton is, ma is rokonoknál, de most nagyon hisztis Lotti, megyünk fürizni.
Talira nagyon szeretnék menni, valahogy megoldom, hacsak közbe nem jön valami a keddi vizsgálat után... remélem nem lesz gond!
Holnap délelőtt megpróbálok jönni és visszaolvasni, most nem igazán sikerült :?
Jó éjt mindenkinek!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Borkaby, Emmalena, köszi a választ. Milyen helyekről? Míg dolgoztam, leginkább a könyves és cd-s netes rendeléseket ismertem, Ti honnan intéztétek/intéznétek? Emma, van vmi jó tipped, hol nézhetnék én is körül?
A másik, ami eszembe jutott: utalvány. könyves, ikeás, stb. Azért elmegy a férjem és megveszi, nem kell vele pepecselni.
Egyébként nem ajánlom senkinek a CORA, Tesco és társait mostanság gyerekkel. Az enyém totál kiborult: egyik nap este elmentem az urammal és vittem Dórit is a nagybevásárláshoz. Végigordította az áruházat, se cumi, se semmi nem használt.
Gondolom a közeg, a szagok, a zajok, a sok ember zavarta őt. Én hülye, soha többet.

Kép
anhel
 
 


Sziasztok!

Móni!Üdv itt is :lol: :lol: Sajnálom Mikit,hogy fáj a pocija én nem tudok tippet adni mert nekünk az infacol bejött.

Marek!Gratulálok a keresztelőhőz nagyon rendes a lányod.Képeket hozol majd?

Ildi!Ha el fogadsz egy jó tanácsot ha nem bizol a dokidban válasz másikat.Nem jó ha olyanhoz viszed akibe nem bizol és elenkező a nézeteitek.Az nem baj ha kicsit régi módi de ha nincs szükség ne erőltese már az a tápit.Képek alapján tényleg nem tünik sárgának

Kata!Nem semmi a rokonoktól ez tök szupi :lol: :lol:Édes Norbika nagyon.Ti is esztek tápit?

Timi!Te mázlista milyen fincsiket ettél és a picinek meg se kotyant. :lol:

Mi megjártuk Pestet le a kalappal a kisfiam elött mert nagyon-nagyon jó gyerek volt itthon evett csináltam tápit utón végig aludt persze a fényképezkedésnél lett éhes :lol: Apa megetette majd bealudt és 2-6ig aludt mint a bunda 6-kor én keltettem fel,hogy enni kéne.Evett majd haza felé megint bealudt fel voltam készülve itt éjszakázás lesz erre szokásos időben leragtam és a szokásos 4.kor kelt 8) 8végül reggel 8-kor kelt)
Pár kép ha nem baj: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Ildi: végül szoptattál a hétvégén? (remélem igen ;) ) Nem azt írtad, hogy voltak vizsgálatok, és az szerint nem is sárga Lotti? Akkor nem értem a dokidat... Drukkolok, hogy ne legyen semmi komoly, és szomorú vagyok, mert kórházba kell menjetek vizsgálatokra, mikor ilyen fertőzéses idők vannak....

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Egy gyors életjel tőlünk!..
Ne haragudjatok mostanában annyira nincs időm jönni!Szinte még olvasni se,mert egy évvégi nagy takarításos rendrakásos buliba kezdtem bele!Szépen lassan haladok,ahogy Julcsi és a napi teendők engedik!(Bár az igazság az,h eddig csak a káosz lett egyre nagyobb és nagyobb,de majd csak a végére érek :lol: )
Julcsi továbbra is nagyon jó baba!Egyre többet mosolyog és próbálgatja a kis hangját!Nagyon édes!:D
Tejem is van szerencsére!kis pockom szép gömbölyű is, és már 5és fél kilo!:D
Kedden megyünk a 2.szurira,kicsit tartok tőle,de remélem nem lesz gond!
A találkozóra most hirtelen én sem tudom,h mit mondjak,mert nagyon szeretnék menni,de ha Manócskám belázasodik a szuritól,akkor ugye nem tudunk menni! :?

Most hirtelen ennyi!Ne haragudjatok,h csak így magunkról írtam,de sajnos tényleg nagyon elvesztettem a fonalat!

És még annyit,h MINDEN GYEREK GYÖNYÖRŰ!!! nagyon édesek a képek! :wink:
Vendég
 


Borkaby: ne félj dokit váltani, ha nem tetszik a tied! :) Mi megtettük Lilivel és nem bántam meg 1 percre sem. Szerencsére egy helyettesítésnél találkozhattam a mostani dokinéninkkel, és annyira megszerettem egy vizsgálat alatt, hogy már akkor fel is kértem Lili orvosának ;)

Ez a köhög, tüsszög, taknyos dologgal nem kell nagyon foglalkozni, ha nincs láz. Én nem is viszem ezzel a gyerekeket dokihoz. Amikor már lehet, adni kell a cebion cseppet (c vitamin babáknak) a gyerekeknek, és ha szopizik akkor minél több vitamint enni anyukának. Az immunrendszered dolgozik, ellenanyagot termel apa és baba bacik ellen, és ezzel óvod a picit is :)

Ha nem szopizik már, akkor is elég a c vitamin. Na és persze az orrszívás, tengerisós orrcseppel...

Ha nincs láz, még levegőre is lehet menni :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Szia Bangham! Üdv itt nálunk! Sosem késő csatlakozni ;)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Anhel: vásárlást én is plázában oldom meg, mert ott minden egy helyen van, és még baba-mama szoba is van, Bori ellátásához :D
De egy csomó mindent interneten vettem meg ;)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Bangham: a rendelt csodaszereket egyesével próbáld ki, hogy tudd melyik hat. biztosan rá van írva, hogy mennyi idő után fejti ki a jótékony hatását, és ha erre ráhagysz egy kicsit, és nincs javulás, akkor jöhet a következő :(

Sajnálom a pocak fájást! Tényleg van az úgy, hogy csak a kinövés segít. De olyan gyorsan nőnek ezek a kis tündérek, már nemsokára kész is a kinövés, nem?

A kaki, és az emésztés dolog is összefügghet a pocak fájással. Vannak babák, akik nem tudnak ügyesen kakilni, amikor csak szeretnének, azoknak azért fájj a pocak. Másoknak a bubik bántják a pocakot, és vannak éretlen pocival érkezett babák, nekik csak az idő segíthet... Azt hiszem...
Nektek a kaki tudománya ezekszerint tök jól megy :) Tehát ezt már kizárhatod ;)

Remélem valamelyik csodaszer segít majd nektek is!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Bangham megint: :)
Nátha: a sós tengervíz orrcsepp nem teszi tönkre az orr nyálkahártyáját! Azt használd csak. (Sterimar, vagy marimar, vagy mi a neve... és még ionizációs sóoldat néven is lehet ilyesmit venni)

Lilim is szörcsög, kb mióta megszületett. Nem lehet kiszippantani, a nyavalya tudja, mi az. Lehet, h nagyobb az orrmandulája?! Nem tudom. De nem kiszippantható takony, mert a náthás időkben sem szünik meg, amikor brutál takonyhegy jönn ki a szippantóval.

Tehát közel sem biztos, hogy nátha. Én csak akkor szívom Lili orrát, ha tényleg náthás (egyszercsak elcseppen az orra), vagy ha nagyon taknyos (kikacsint a zöldmanó ;) ) Egyébként meg nem.

Szerintem te is csak akkor tisztíts, ha úgy érzed, hogy van mit. Nem?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Macianyu: én azt hiszem nem viszem Lilit a talira, és itt kérek a nevében is elnézést ezért, de köhög, és nem viszek egy köhögő gyereket sok pici baba közelébe :)

Amúgy sem láz, sem semmi már tünete nincs. De tudom, hogy az egész város beteg, mindenki köhög, akivel csak beszéltem telefonon, és mindenki lázas, náthás, meg ilyenek...

Mi bika immunrendszerrel bírjuk ezeket kivédeni. És sok vitaminnal ;)

Borinak néha elcsöppen az orra, ennyi jött át neki a Lili-köhögésből. Lili barátnője meg iszonyat köhög (bölcsis) és a lányok annyira szeretik egymást hogy sülve főve egymás fenekében vannak... Így nem csoda, hogy Lilim is köhög kicsit (Főleg, ha mézet kér :) )

Sajnálom, hogy nem mertek eljönni az első bulinkba... de majd bepótoljátok a következőn ;)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Bangham: amikor Borim lábhúz, tekeredik, ívben feszül, stb, sejtem, hogy jót tenne neki egy nagy kakaleadás, akkor beteszem a hintába, ahol kissé ülősebb pózban van, és ringatja a fenekét. Ebben ellazul, és ha ilyen gondja volt, akkor egy óra ringatás-alvás, nézelődés valami után egy nagyon kakis Borit veszek ki belőle. Nincs hintátok, amiben ezt kipróbálhatnád?

Esetleg helyette még lehet a babakocsiban, hideglevegőn sétálni, vagy az autós ülésben/ pihi székben ringartózni...

A lényeg, hogy rázós dolog legyen, ami ellazít, és akkor könnyebb nekik kakilni...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Marek: ha a szoptatás jó cukor ellen, akkor fejjed a tejcsidet akkor is, ha már Borinak nem kell ;) És legfeljebb tartasz tejtesót :) Van aki évekig szoptatja a babáját, biztosan sokáig fenn lehet tartani ezt az állapotot :roll: Vagy hülye vagyok?! ;)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Timi: nem akarok senkit megbántani, de ez a szélesre csomagolás nagyon elavult dolognak hangzik... Persze nem vagyok orvos, sem szakember... Ezért is nem szívesen okoskodom, de van egy történetem, ami velünk történt, és ebből indulok ki.

Nos, Lili felcsapott lábbal született. Ennek két gyógymódja van, az egyiket az ortopéd orvosok javasolják, a másikat meg a haladóbb gondolkodású gyógyászok. (Tényleg bocs a fogalmazásért)

Mi elmentünk ide is, oda is. Ha baja van a gyerekednek, mindent megteszel, hogy ezt megszüntesd, amit csak lehet...

Elmentünk 2 hetes korunk előtt az ortopéd dokihoz, aki vizsgálat után azt javasolta, hogy húzzak a gyerek lábára egy kilyukasztott szivacsot, hogy kényszer tartásban legyen a lábfeje... (Ez olyan mint a széles csomag a csípőre, kényszer testtartás.) Nekem ez nem tetszett.

Ezzel párhuzamosan (1-2 nap különbséggel) elmentünk a Dévény alapítványhoz is, ahol megvizsgálták, és végül pár kezeléssel meggyógyították a gyerekem lábát. Nem kényszer tartással, hanem a fejletlen izmok stimulálásával... Azaz masszírozták ahol kellett.

Zárójeles megjegyzés, és is masszíroztam Lili lábát a kórházban, ahogy tudtam, ahogy éreztem... És a kórházi zárójelentésünken már ez állt: "felcsapott lábbal született, de édesanya masszírozása hatására jelentős javuláson esett át" - mindezt a 4 napos benttartózkodásunk alatt, amiből egy nap kiesett, mert csak a 2 napon tudtam meg, hogy mi van... és persze zokogással kezdtem a dolgot kezelni ;)

Végül nem adtam szivacsot a pici lábra, mert azt kínzásnak ítéltem, hanem eljártunk a kezelésekre (heti 1 óra masszázs), és Lili lába gyönyörűen meggyógyult 2-3 hónapos korára már senki nem mondta volna meg, hogy volt valami baja...

Semilyen maradandó hatása nincs a dolognak :D

Én a csípő dologgal is így vagyok, hacsak nem krónikus a kötöttsége...

De ez az én magán véleményem csak. Amúgy nem árt a dolog, csak nekem nem tetszik. És a pólya sem, ugyan ilyen okokból...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Játszószőnyegeket tessék szépen beizzítani. Hihetetlen, mennyire fejleszti a piciket már ebben a korban is!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Ildi: hisztire én is viszem fürdeni Borit, és utána világbéke van :D

Örülök, hogy nem tápszereztetek! Jófej párod van, jó, hogy segít neked ezekben a döntésekben is! :D Így könnyebb neked is, nem?

Fiatal gyerekorvost keressetek! Azk modernebb gondolkodásúak ;)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Kata: csuda jól sikerültek a képek nektek is :) Hogy bírták a lurkók a fotózást? Nagyon szép rucit találtál a lányodnak! Gyönyörű! És az elegáns kis "lovagja". Nagyon szépek! Szép ajándék lesz!

Nekem mostanra készültek el a fotók. Itthonról adtam le a képek számát, hogy mellyeket kérem. Nagyon nehéz volt a 171 képből 20-at kiválasztani. Mert mindet imádtam ;)

Te hogy vagy ezzel?

Én találtam egy interneten keresztül rendelhető digi fotó előhívót, ahol 30 Ft/db a 10x15-ös kép, ha 100 fölött rendelek, és én fölötte rendeltem (csak az ajándék fotók 5 albumba) és a szállítás futárral +720 Ft. Ha ideér majd a sok kép, elmesélem, milyen minőségű, és ha tetszik, akkor ajánlom majd neked is, ok?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Adri: de egyszer majd csak kész lesz a takarítás, és akkor tudsz majd jönni csacsogni, ügye? ;)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Végig olvastam... Minden képet feltettem a webünkre, és közben azon gondolkodtam, hogy tudtunk ennyi csudaszép kismanót összegyűjteni a topicba... Azok a gyönyörű mosolyok, az édes szundibabák, a gyönyörű szemecskék, és a világ legjobb testvére címre pályázó nagy tesók!!! ihetetlen mennyi szép és tündéraranyos babánk van!

Gratulálok magunknak! ;)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


És ami lemaradt:

Bettike Máté fiának nagyon boldog 3. hófordulót kívánok (7-ére)!

Adri Júliájának és Gabó Gabijának hasonlóan boldog 2. hófordulót kívánok mára!


Várok képeket, státuszokat ;)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok

Csak jöttem gyorsan elköszönni tőletek ,Liza már nemcsak hány,hanem fullad is, azonnal be kell mennünk a kórházba :cry:
Budapesten leszünk a Heim Pál kórházban, a csecsemőosztályon.

Remélem mihamarabb hazajöhetünk és majd csak jó híreim lesznek.

Sziasztok

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ancsa

Nagyon sajnálom, hogy Liza ilyen beteg!! Jobbulást nektek, nagyon szorítunk, hogy gyorsan meggyógyuljon!!!!

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


Nyugtonmalac!
Köszönöm a válaszod, tényleg nem fogom többet náthával levinni dokihoz, igazándiból a köhögés miatt ijedtem meg,de nem kellett volna,főleg,h mire mentünk a dokihoz elmúlt. A c-vitamint kipróbálom, a tengervizes orrspray pedig nagyon sokat segített (kb. 3 fújás,és vége lett)

Tomi is sokszor szörcsög alapállapotban is,amikor tuti nem náthás - mivel mindig szopás után halljuk,mi arra gondoltunk,hogy a mohósága miatt evés közben megy a tejcsi az orrjáratba is (mert volt,mikor megszáradt tejcsit porszívóztunk ki a nózijából) . :lol:

Bangham!
Sajnos hasfájásra nekem sincs tippem,mert nekünk (ha egyáltalán tényleg hasfájás volt, amit mi annak hittünk...) 1 hét infacol elmulasztotta teljesen,azóta bármit ehetek-ihatok.
(Talán többet volt ölben is abban az időben és hagytam,hogy cumizza is a cicimet,azzal olyan jól megnyugodott + nem sírt és kevesebb levegőt is nyelt (nem szokott rá egyikre sem))

Anhel!
Én az ajandek.lap.hu-t nézegetem,de az ajándékutalvány nagyon jó ötlet szerintem! :)

Marek!
Ez most melyik típusú cukorbetegség? Mert valamelyiket ki lehet diétázni (kezdődőt azt hiszem),egy másik típust(talán altípus) meg a pszichoterápia gyógyítja (bár az orvosok ezt nem szeretik,de tényleg így van!!) van olyan is,amit meg csak inzulin és nem gyógyítható
hátha a tied az első kettőben van benne
Jó lehetett a keresztelő,édi lehetett,hogy Bori végigaludta és a sapiba becsorgó víz sem keltette fel a hétalvót :)


Én meg elkezdtem írni a napjainkat,hogy mi a rendszer,mert eddig nem nagyon láttam át + nem tudom eldönteni,hogy 12- vigyel le sétálni,amikor ált. alszik, vagy f2-2 után,mikor ébren van, hátha elalszik. Ha arra gondolok,hogy nagyobb korában azt szeretném,hogy f1-1-től aludjon kb. f3-ig,mint az óviban és utána játszó,akkor hagynom kéne most is az ágyában aludni 12-től? vagy vigyem nyugodtan sétálni most, az nem befolyásolja majd a későbbieket? (mert most télen ideálisabb szerintem a kora délutáni séta)
Ti hogyan csináljátok?!

Kép

Kép
borkaby
 
 


Ancsa! Mihamarabbi gyógyulást Lizának!!!!

Kép

Kép
borkaby
 
 


Sziasztok!

Olyan jól aludtunk! :lol: Este fél 9-től hajnali fél 5-ig :shock: :lol: Utánna fél 7 kor aludt vissza és még 8 óráig
szundikált! :lol: Én is! :oops: :lol:

Kata...gyönyörűek ezek a képek! De szép alapanyagból könnyű dolgozni! :wink: Nemde?
Jövőre tuti én is csináltatok ilyen karácsonyi sorozatot! :lol:

Üdv nálunk bangham!
:lol: Hát, néha nem köti le a játszószőnyeg. De hanyadt fekve már nézegeti és
boxolgatja a lógó figurákat.
És széles vigyorral nyugtázza a jó találatot! :lol:
Tegnap már felfedezte hogy "keze is van", tök arin nézegette! :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Ancsa - ó, nagyon sajnálom a kis Liza babát és persze téged is, amint tudsz, jelentkezz, kitartást, jobbulást!!!!!!!!!!!!!

Valaki írta a karácsonyi vásárlást, na én még páromnak se tudtam venni semmit, szombaton elindultam, itthon volt a fagyasztóból kivett lefejt tej, közben rossz villamosra szálltam (iszonyat fáradt voltam), úgyhogy mire visszaértem a Mexikóira, már nem lett volna idő elmenni az Árkádba, mert szombaton ebédre is hivatalosak voltunk, így hazajöttem. Viszont mázli, hogy rossz villamosra szálltam, mert Lottika nem akarta megenni üvegből a felolvasztott tejet (pedig egy hónapos se volt a tej), a felét ette meg kb., aztán üvöltött. Ja és akkor köszi, tápszerezzek 2 napig, mi??? :roll:

Amúgy nem váltottuk ki a tápszert, holnap megyünk fél 9-re a Bethesdába, jaja, én sem örülök neki, mert nem igazán szeretném, hogy az egészséges gyerekem elkapjon valamit, csak mert egy öreg doki sárgának látta :shock: De muszáj menni. Zoli tényleg elég határozott volt, hogy ne tápozzunk, amíg más nem látta a gyereket, az is vicc, hogy akihez megyünk, az mondta a gyerekdokinak ezt, hogy ne egyen 2 napig ciciből, de hát könyörgöm, rá se nézett még a gyerekre, mi jogon ad ő ilyen tanácsot? Nagyon gáz ez az egész!!! Szóval majd meglátjuk holnap, hogy mi lesz.

Kata - gyönyörűek a gyerekek, nagyon tetszenek a képek!!!

LKata - Norbika jól elvan a szőnyegen látom :lol: Mi is szeretjük.
Nálunk ilyen hintát Karácsonyra kap Lottika: Kép Ezt kértük :lol:

A tali szerdán lesz, ugye? Tisztára abban a hitben éltem, hogy csütörtökön lesz :roll: Remélem el tudunk menni, persze ez most attól is függ ám, hogy kedden mi lesz, mert ha tényleg bent kell maradni egy napot, akkor pont nem tudunk elmenni, de ha el is tudnánk, egyelőre nem tudom, hogyan, mert még nincs aki elvigyen, max. hazahozni tudna Zoli apukája, de még tanakodok ezen.
Na most megyek, majd jövök még ha tudok!

És még azt akartam kérdezni, hogy nálatok többiek, alszik a baba nappal? Mert pl. most hétvégén egyáltalán nem aludt Lotti, mert a vendégségben nem aludt el, itthon délelőtt se, és totál kivolt, annyira fáradt volt, hogy emiatt hisztizett.
Kéne egy kis rendszer, én most azt szeretném bevezetni, hogy de. séta, du. 2-3 körül alvás. Többiek???

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Kata

De jó nektek, hogy kaptatok egy ilyen hintát!!! Én egész hétvégén fűzöm a férjem, hogy vegyünk egy ilyet Áronnak, de nem akar hajlani rá, pedig a Kikában most pont akciós 14.990Ft.

Ildi

A tiétek mennyibe kerül?
Nézegettem használtakat is, de 15ezer alatt nem nagyon találtam, akkor már inkább újat veszek, ha lehet.

Kép

Kép
éva75
 
 


Ancsa, Liza nagyon drukkolunk, hogy minden rendben legyen!!!
Mielőbb gyertek haza egészségesen!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Borkaby: szerintem akkor vidd sétálni Tomit, amikor kedved van...
Én sosem csináltam rendszert az életünkből, azért, ha valami rendkívüli feladatunk lenne ne okozzon gondot nekünk. Pl családi összejövetel, egésznapos kiruccanás, bármi.
És ennek ellenére Lili egyik napról a másikra beszokott a bölcsödei rendbe, és soha nem volt vele gond :D
Tehát éljetek ahogy szeretnétek, ráértek még a bölcsihez/ ovihoz alkalmazkodni.

Persze minnél később megy a gyerek közösségbe, annál nehezebben fog beszokni ;) Lilim 1 éves és 3 hónapos korában ment :) Bori 1 éves kora után fog menni, ahogy tud...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Ildi, ha bedugul az üveg, akkor annak is az a tünete, hogy egyszercsak nem eszi a lány, és hisztizik. Most tapasztaltuk nemrég Borival, és az nem is fagyis tej volt :shock:
Szóval, ha sír, hogy éhes, de nem eszik üvegből, akkor meg kell szívni az üveget (nem a tejcsit ;) ), hogy szelel-e. Ha igen, és csöpög is a tejcsi belőle ha döntjük, akkor lehet, hogy válogatós a kiscsaj. Persze egy kis sírás után jobban ízlik majd neki, ugyhogy nem kell rögtön feladni véglegesen ;)
De hát valjuk be, hogy anyabüféje sokkal jobb ;) Érthető egy kis lázadozás ;)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Hinta ajándékok: nagyon jó dolog, hihetetlen, mennyi terhet levesz az anyuka válláról. Ringatja a gyereket hosszú órákon át, aki megnyugszik benne, nézelődik, alszik, szereti... Élvezni fogja az egész család ;)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Kata

Nagyon jók a képek, biztosan nagyon fognak örülni nekik a nagyszülők.


Ildi

Tegnap mi is itthon hagytuk Anyunak Áront, mert étterembe mentünk megünnepelni a szülinapomat, és Áron sem fogadta el a cumisüveget, pedig már máskor is hagytam így Anyunak és eddig ezzel nem volt gond, ők is egyből arra gondoltak, hogy nem jön jól az üvegből és elővettek egy másik üveget, de abból sem fogadta el. Lehet, hogy már okosodnak és tudják mi a jó nekik?!

Kép

Kép
éva75
 
 


Ancsa!Nagyon várunk beneteket haza egészségesen és mennek a drukok+++++++++++

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Ancsa!
Szoritunk, h Liza minel hamarabb rendbe jojjon!

Nyugtonmalac!
Koszi a reszletes valaszt :)
Igen, en is valahogy igy gondoltam, h szerrevesszuk a szereket, es amire a vegere erunk, addigra jo esetben ki is novi :lol:
Arra tippelek, h nalunk a bubis eset forog fenn, mohon eszunk, es szinte akkor erzem, h gyul a levego :roll:
Sajnos hintank nincs, pedig kezdtel meggyozni! :) Es azt sem tudom, h hol szerezhetnem be, mivel itt nem hiszem, h lenne. Pedig jo lenne karacsonyra, mert a jatszoszonyeget, amit elore terveztunk mar megkaptuk mastol... Mar csak ki kene talaljam, h hogyan szerezzek hintat, majd meggyozni ferjecsket

Orrcsepp
Sajnos nalunk ezek a markak nincsenek, valami sos oldat van, de nem hiszem, h tengeriso lenne. Igazabol ugyanaz, mint amit az injekcioba hasznalnak. A doki meg a kamillateat ajanlotta ugyanezen celbol.
Igen, mi is folyton szorcsogunk, de most lett belole natha, es sokszor ejjel arra ebred, h nem tud rendesen szuszogni :? Hiaba szivom (dokino utoljara azt javasolta, h mellozzem a porszivot), tovabbra is szorcsog, leginkabb a szopizastol jon helyre, de nem hosszu ideig.

Nagyon edesek a lanyaid, elvezem a lazasagot (jo ertelemben vett), amivel neveled oket :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Kata!

szia neked is!
Nagyon szepek a gyerekek, Zsombi egy tunemeny, akarcsak Zsofi! :D

LKata!
Nalunk az a gond, h olyan ritka, h ebren legyen es a hasa se fajon meg ne is szopizzon, csak nezegessen :?

Van meg valaki, aki nem kapott el egyertelmu mosolyt a babotol?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


bangham: szélesre csomagolás: textil pelenkát és tépözáras ortopéd gatyát adsz még a pelusra úgy, hogy miél jobban szétt legyen rakva a lába.

ildi: szerintem is keress másik gyerekorvost,

kata84: jól sikerültek a fotók, nagyon édik a gyerekeid :lol:

nyugtonmalac: engem nem bántasz meg. mivel hogy nálunk ez természetes dolog, ezért én mindig azt hittem, hogy azért kell szélesre csomagolni, nehogy késöbb alakuljon ki valami gond.

ancsa: nagyon sajnállak benneteket, mihamarabbi gyógyulást és haza térést kivánok nektek

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Elaludt a kismacsek :)

Nyugtonmalac!
Azért is tartom fontosnak a napi rendszert,mert úgy látom,Tomi is kezdi magának kialakítani (most,hogy írom,úgy tűnik, hogy a délután 3-ig 15-20 perces eltérésekkel ugyanakkor történnek a dolgok, csak a késő délután és az este nem megy. Hiába akar aludni,látszik,h fáradt,csukódnak le a szemei, mégis nehezebben alszik el, van,hogy fent van du. 3-tól este 10-11 ig :shock:
Most sikerült elaltatnom ingermegvonásos környezetben (szobájában éjjeli fény is lekapcs., tök sötét és csend,ringatva...), és az apja sincs még itthon, mert ugye mikor hazajön,akkor kezdődik a játék apával című felvonása a napnak
:D
és az is elég,hogy hallja,hogy telefonál és itthon van, már nem alszik el. A két pasi - mi lesz velem,ha nagyobb lesz Tomi is? Sürgősen kell majd egy lánytesó,nehogy férfiuralom legyen :lol: :lol:

Timi!
Engem is úgy meglepett,hogy speckón kell pelenkáznotok. Én még sajnos csípőszűrésre sem jutottam el,sőt,időpontot sem kaptam még,mert sosem veszik fel :evil:
tényleg,meg is próbálom most

Kép

Kép
borkaby
 
 


sikerült, január 30. ....
3,5 hónaposak leszünk addigra...
még szerencse,h semmi baja a csípőjének,mert ha lenne,akkor nagy bajban lennénk most

Kép

Kép
borkaby
 
 


Nehany kep mutatoba: :) Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Borkaby: az a napirend, amit magatokra alakítasz, az jó :) Borim is tartja magát a rendjéhez... Este pl alvás van, és ebből nem engedünk :P

Nappal meg ha éhes, ahoz alkalmazkodunk... De nem ébreszteném fel, csak mert ma 11-ig szeretne aludni reggel, és nem 9kor kel fel, mint tegnap... :) Így értettem. Nekünk az a rendszer, ha felébred, akkor kap enni, tisztába teszem, és mehet játszani... Mindegy, hogy hány óra van...

Ma pl. Bori szemtelen módon felkelt 7kor reggelizni :roll: aztán visszatettem az ágyába aludni, mert keresztbe álltak a szemeim :oops: :lol: És mind a ketten délig aludtunk. Ő keltett fel ;)


Ügyes vagy az időpont szerzésben! :)
De nem haragudtam rá a hajnali programért... pedig ez nem szokott lenni. Most erre volt szüksége.

Túl ragoztam? :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?