Új privát üzeneted érkezett!

Timi,
köszönöm. És egyszerre fogunk szülni???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Napsugár: Hiányozni fogsz nagyon. Amint lesz mobil neted jelentkezz . Addig pedig babázzál :)
Sok puszi.

Juca: Ezen a karácsonyi girlandon jót nevettem. :)

Kép
csucsu05

napsugi:remélem mielőbb visszatérsz hozzánk!

tavirózsa:köszönöm,én is hasonlókat kívánok magamnak :lol:

nitácska:nem tudom mennyi lehet még hátra,van hogy ugy érzem még aznap meglesz és van hogy még elképzelhetetlen hogy hamarosan szülök.

Linácska:szépen erősödik,csak így tovább.Az utro nem árthat,szerintem kérjél a dokitól.Milyen jó hogy lombik nélkül is sikerült :wink:

csucsu:mikor kell tesztelned a pozit?

KépKép
lyndee

Lyndee:Jövő héten pénteken. De azért nem élem bele magam. Inkább legyen meglepi mert görcsösen nem akarom azért.

Kép
csucsu05

linacska: úgy legyen ;)

Timi
titimee

csucsu:akkor csak halkan szorítok

KépKép
lyndee

csucsu hajrá!!!!
lyndee érzem hogy nemsokára anyuka leszel... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: nem hajrázok még. Még van egy hetem legalább.

Kép
csucsu05

tudom csak szortiok!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

okés.
Bár én most egyáltalán nem agyalok nem görcsölök. Lesz ami lesz. Ha nem jön össze akkor sme leszek elkeseredve.

Kép
csucsu05

ezzel én is így vagyok!most valahogy tök jó kedvem van !

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina,
:D :D :D

Lyndee,
++++++++

KépKép
dreika

Bementem a kórházba, csináltak UH-t.
Hát petezsák MÉG nem látszik, de minden irányba olyan 2-2 cm-t nőtt a méhem, 18 mm a nyálkahártya, és van egy 24 mm-es sárgatest. Egy hét múlva megyek újra.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: petezsák még nem is látszódhatótt volna. Az a lényeg, hogy nőtt a méhed a nyh -d jó vastag és sárgatest is jó nagy. :)
Gratula.

Kép
csucsu05

linácska majd 1-2 hét mulva már fognak látni még babát is. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina!

Szívből gratulálok! Boldog babvárást!
petra70

Bocsika, baba és nem bab.
petra70

Petra,
köszi neked is!!! :lol:

Csucsu,
én is sejtettem, hogy még sokminden nem fog látszani, de én már ezt is biztatónak tartom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, biztató is! :wink:
Vendég

Linácska: persze hogy bizattó. De még ilyenkor nincs petezsák. Viszont a töbi alapján megnyugodhatsz mert itt bizony baba van. És hihetetlen de 1-2 nap alatt is ilyenkor rengeteget nő a picur.
Mikro mész akkor jövő héten??

Kép
csucsu05

Szóval bizattó=biztató töbi pedig két bb :)
Na nem tudok ma irni :(

Kép
csucsu05

csucsu előfordul... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gratulálok a kismamiknak és a leendő anyukáknak!

Azért a karácsony csak meghozza a maga ajándékát idén is...

Vigyázzatok magatokra és a kicsinyekre, szeretettel gondolok rátok!

Kép

Kép

Kép
lyly

Csucsu,
majd jövő csütörtökön megyek újra.

Képzeljétek, Lilinek volt ma izotópvizsgálata, és azt mondták, hogy akkor anyuka most szépen hazamegy, és reggelig nem is megy a gyerek közelébe, mert sugárzik. Még egy autóban sem mehetünk haza, úgyogy Pesten alszom, és majd reggel hazabuszozok.
Hát nem így készültem, de már vettem bugyit, zoknit..., utrót meg hoztam magammal...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: Miért kellet izotopvizsgálat Lilinek?

Kép
csucsu05

ugyan az a kérdésem mint csucsunak :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu, Nita,
Lilinek tavaly volt 3 vesemedencegyulladása, legalábbis kettő biztos, meg idén egy hugyúti fertőzése. Járunk ellenőrzésre, és most 3 hete kiderült, hogy az egyik veséje nem nő. Igaz csak hosszában 9 széltében 7 mm-rel kisebb, mint a másik, de állítólag ez már baj. Most azt nézték, hogy vannak-e benne hegek, amitől esetleg kisebb.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska remélem nem lesz semmi komoly!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Linácska_:És vannak hegek?, Mit mondtak?

Kép
csucsu05

Csucsu,
hát egyrészt engem elzavartak, holnapig nem érintkezhetek a lányommal, úgyhogy itt vagyok a barátnőm üres lakásába, de amúgy sem mondtak semmit, majd 10 nap múlva lesz eredmény.
Tényleg, Te nem tudod, hogy ha most így még a GYES alatt újra kisbabám lesz, akkor nem jár véletlenül tovább a GYES? Úgy, hogy én közben 8 órában dolgozom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina! Tudom, hogy Csusutól kérded, de szerintem nem, mert a gyes csak a baba születése után jár a babára, Lilire meg csak 3 éves koráig.
Az, hogy mit eszik a kismama, amig terhes és esetleg elvesztette a munkahelyét, ma Magyarországon senkit sem érdekel..... :(
kislibus

Linácska: igen igy van. gyes nem jár a gyerek 3éves kora után. neked meg a másodiknál megint gyás majy gyed és végül gyes jár.
Végig akarsz dolgozni?? menj el betegállományba. Akkor már dolgoznod sem kell szülésig.
Kicsi lányod hogy fogadta, hoyg nem lehettek együtt a vizsgálat után már??
De hipp hopp itt a holnap és találkoztok. Kitartás tudom még pár óra is rossz de igy a biztosnságosabb a legkisebbnek is:)
És milyen érzés újra kismaminak lenni??

Kép
csucsu05

Csucsu, Kislibus
ez a GYES dolog csak egy ötlet volt. Így marad a munkahelyem, meg már magát a meddőségi kezelést is elfogadták védelemnek.
Nem feltétlen akarok táppénzre menni, ha a főnökömmel meg tudok egyezni, hogy mondjuk júniusig dolgozom úgy, hogy nem járok fel, hanem itthonról, és mondjuk heti egyszer meg felmegyek Pestre, úgy lehet, hogy vállalom. Azért a pénz sem mindegy, meg Lili már ovis, mit csinálnék én itthon naphosszakat egyedül. Tuti, hogy állandóan Kecskemétre rohangálnék, az sem lenne jobb.

Ma reggel jöttem haza, azért még ma is óvatosan vagyok Lili közelében. Pisis pelust apa cseréli még.

Kismaminak meg még annyira nem érzem magam, lássam csak azt a petezsákot csütörtökön :lol: Komolyra fordítva a szót, tényleg nem érzek semmit, de ez nekem nem újdonság. Lilivel úgy mentem a 10. héten UH-ra, hogy remélem megnőtt, mert én semmit nem érzek belőle. Még egy kósza émelygést sem. Bár gondolom az még később jelentkezne.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Szívem mélyéből, melegéből, sok szeretettel kívánok mindenkinek

BOLDOG MIKULÁST.

Erdő mélyén farakás

Erdő mélyén farakás,
Ott lakik a Mikulás.
Piros arca, mint a kalács,
Szakálla, mint a faháncs.

Csalogasd ki!
Énekelj, mint keringő hópehely.
Dalolj, dalolj havakat,
Álmodj paplanod alatt.

Ne lesd ki a Mikulást!
Rajta varázsos palást.
Úgy látsz át a süvegén,
Mint az ablak üvegén.

A puttonya fél vagon,
Szárnya vihar a havon.
Éjszakába ne tekints!
Meg lesz reggelre a kincs.

Ott lakik, ám a kalács,
Ízében a Mikulás.
Szeme, mint a hópehely,
Hogyha csillog énekelj!

Kép
amethiszt

Linácska,

utólag is

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT ÉS HATALMAS GRATULA A POZITÍV TESZTEDHEZ! BOLDOG BABAVÁRÁSOS IDŐSZAKOT KÍVÁNOK NEKED!

Lyndee,

már a finishben vagy!
KÖNNYŰ ÉS GYORS SZÜLÉST KÍVÁNOK NEKED!!!
amethiszt

Linácska: szerencsés vagy akkor ha nincs émelygés. valakinek már a Pé után ár nappal jelentkezik az émelygés. Mondjuk én sem voltam rosszul Szabinámmal sosem. Onnan tudtam, hoyg terhes vagyok hogy nem tudtam a melleimen aludni annyira érzékeny volt. De az később elmúlt.

Kép
csucsu05

Csucsu,
nekem még csak mellfeszülés sincs, bár mióta közel 20 kilót fogytam a mellem is igencsak megsínylette, ők is összementek, úgyhogy talán kevésbé is tud feszülni.

Amethiszt,
köszönöm szépen neked is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na azt hiszem befejezem a tesztelgetést, kezdek megnyugodni.
Csak tudnám a 20-as miért erősebb, mint a 10-es, de mindegy is. :lol:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
gyönyörű!!!! :D :D :D

KépKép
dreika

Mert több benne a festék. :wink:

tjuca

Amethiszt:Köszönöm,én is hasonló jókra számítok :wink:

Linácska:a tesztek önmagukért beszélnek.Most már kezdheted elhinni hogy sikerült a csoda és örülj neki ha ilyen szerencsésen átvészeled a terhességet.Mikor mész UH-ra?

Én pedig elkezdtem a málnalevél teát iszogatni :wink:

KépKép
lyndee

Linácska: Ez már pozítívabb nem is lehetne:)

Kép
csucsu05

Lina, csodás! :wink:

A kis cicik is tudnak nagyon feszülni!Én még lépcsőn is alig tudtam lemenni, icipici mozgástól is kegyetlenül fájt,pedig az enyémnél kisebb nem nagyon létezik...

Lyndee, 11 nap????Hú, az már semmi!Lassan a karodban tarthatod a kicsidet!Kinek írod majd meg a nagy hírt?

Alíz, jól vagytok?
Neked is minden jót kívánok, Mikulásra is, meg amúgy is! :wink:
Vendég

Lyndee,
csütörtökön megyek legközelebb Uh-ra, most azon gondolkodom, hogy mi legyen a munkával, mert naponta Pestre utazgatni nem feltétlen nagy öröm...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: Munkahelyeden megmondtad már?? Mert akkor az otthonról való munkát intézd el. Azt mondtad az megoldható nem??
Vagy nagy kiesés ha betegállományba mész?

Kép
csucsu05

Tavirózsa:Igen ,már nagyon pereg az idő visszafelé.Nitácska hozza majd nektek a jóhírt :wink:

Linácska:Mindenképp várd meg az Uh-t és utánna dönts.De ahogy mondtad elég "jófej" a főnököd,lehet vele beszélni.Ha belemenne hogy otthonról végezd a munkád az lenne a legjobb.Vagy ha valami megoldást talána,ami mindkettőtöknek jó.....

KépKép
lyndee

Munkahelyemen még nem mondtam, azért előbb szeretném látni a két szép szemecskémmel legalább a petezsákot. De pont az utazgatás miatt nem szeretnék várni sokáig vele. Ha csütörtökön minden ok, akkor pénteken megbeszélünk mindent.
Amúgy nekem annyira nem nagy kiesés a táppénz, jó a fizetésemet nézve, de, nagy, viszont ennyivel kevesebbet tankolok a kocsiba a feljárkálásra. Csak az én autómba olyan 20-at beletankolok. Valamivel több lenne a táppénzkiesés, de azért nem olyan sok.
Viszont, ha itthonról dolgozhatnék, mondjuk úgy, hogy egy napot felmegyek, úgy tökéletes lenne.

Amúgy most zártam be a slusszkulcsot a kocsiba. Szerintetek ugye nem ártottam sokat a babócának az idegeskedéssel. Már sírni tudtam volna. Apu most hozza a pótkulcsot.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska gyönyörűek a tesztjeid!!!!!!!!! :lol: .....gratula!!!!
lyndee gyors szülést és jó egészséget kívánok nektek!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?