Új privát üzeneted érkezett!

Monic,
Igen, ilyeneket én is szoktam érezni, de nekem nem fájdalmas. Sőt, tegnap éjjel annyit mozgolódott, mintha teljesen irányt változtatott volna. :roll:
Én is örülök, hogy most már tényleg tudom, hogy milyen kocsit fogunk venni, mert talán ez volt a legnehezebb kérdés. Igaz, hogy még semmit nem vettünk eddig, de a többi kb. a fejemben van, hogy mit hol fogok megvenni majd januárban. Bár, már olyan szívesen átrendezném a lakást, és berendezném a babaszobát! :wink: :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Kata boldog születésnapot! Még bízzunk abban, hogy sikerült!!

Boni annyira helyes Zsigi! Tünemény!

Monic és még hogy fog nőni a poci. Egyébént szerintem nem híztál.

Voltam kineznél. Két hét múlva megyek. Tök jó és érdekes ez a kineziológia. Azt mondta, hogy karácsony előtt mindenképpen mennem kell. Kell cisnálnom stresszoldó feladatot, keresztbetett láb, összekulcsolt kéz, szem becsuk. Úgy inogog mint aki részeg. Azt mondta, hogy érzi, hogy nincs egyensúlyba a két petefészkem. Ugye nekem a jobb petevezetőm nincs meg teljesen. Hihetetlen. Elmondani nem tudom, de úgy érzem, hogy jó lesz. Azt mondta, hogy sok kinez baba van.

Linácska vigyázz magadra. Ilyen lököttekkel nem kell foglalkozni.

timejka
 
 


Aki tud segítsen abban légyszi, hogy Budapesten a Sotén kivül hol csinálak spermavizsgálatot, ahova araánylag hamar be lehet jutni. Köszi.

timejka
 
 

 
 

NEMONE
Gondolatban már én is berendeztem a babaszobát!
Épp most délután kérdezte a párom fia, hogy ha majd építünk új házat akkor lehet-e ennél nagyobb szobája.......... bakker most is övé a legnagyobb szoba!
Mondom neki sztem nem lesz új ház, és ha nem lesz akkor ennél nemhogy nagyobb, hanem kisebb lesz a szobája, mert arra az 1-2 napra nem tartjuk fent a legnagyobb szobát.
Megkérdezte miért, én meg rávágtam, hogy pl. azért mert most sem köszönte meg amit a Miku hozott, így nem érdemli meg! Én már ki is néztem neki az új bútort, egy emeletes ágy, alatta íróasztallal. Úgysem csinál semmi mást a gépezésen és az alváson kívül, akkor bőven elég lesz neki az a kis rész amit leválasztunk (arra az egy-egy hétvégére) Dita türelmetlen típus! Tuti nem fogok várni a szülésig, ha kiderül a babóca én biza berendezem szinte azonnal! :)

TIMEJKA
Van egy ismim 3 sikertelen lombikja volt, spontán terhes lett egy-két kezeléstől, asszem kinezhez járt, de mindjárt megnézem neked!

dita75
 
 


Dita,

nem szép a párod fiától, hogy nem köszönte meg a Mikulást. :evil: Virgácsot érdemelt volna...

Nemone,

fejben nekem is kész a babaszoba, igazából pedig februárra lesz megvalósítva. De már felírtam magamnak minden berendezési tárgyat ami bele kerül majd. :wink:

Timejka,

nekünk a SOTE-n csinálták a vizsgálatot, mivel az akkori dokim SOTE-s volt. És azt hiszem, hogy kb 1 óra alatt lett is eredmény.
SOTE-n kívüli más helyet nem ismerek.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Soha semmit nem köszön meg miért pont ezt köszönte volna meg.
Néhány csokit....... ahogy ő mondaná!

Kaptam a főnökasszonyomtól egy nagy toffifit és a párom mondta, hogy adjam oda azt is a gyereknek! Eldobom az agyam!

Amúgy ma ki volt akadva az anyukára, mert volt egy csomó napjuk tanulni (nem volt suliba a gyerek, mert beteg, de hétfőn megy) és mit ad Isten felhívta, hogy elküldte a leckéket vele, mert otthon nem tanult. Itt se fog...... azt leszögezem előre..... mert a párom képtelen szigort tanúsítani az irányában.

Na nem is érdekel legyen az ő gondjuk, én úgyis hiába koptatom a számat...... ha ők már beletörődtek, hogy hülyegyerekük lesz/van, akkor én mit görcsöljek rajta?

Basszus csináltam nekik vacsira háromszög melegszendvicset, megfogadtam, hogy nem eszem belőle........ de ezeknek az illatoknak egyszerűen nem lehet ellenállni............ :roll: :oops:

dita75
 
 


kata: Boldog szülinapot!

timejka: Mi az első vizsgálatot a Krióban csináltattuk. Ez magán, de legalább gyorsan tudnak fogadni. Bár nem tudom, hogy mostanában hogy van, mert mi régebben voltunk. Azt hiszem akkor kb. 10.000 Ft volt.

Ki fogtok nevetni, de már nekem is meg van fejben a gyerekszoba. Pedig még sehol semmi. Venni még nem mertem bele semmit, nem akarom elkergetni a szerencsémet. :) De azt hiszem a 28-30. hétig nem is nagyon vásárolnék, elég babonás vagyok ilyen szempontból. Csak akkor, ha valami annyira akciós vagy olcsó lenne.



vicky79
 
 


VICKY
Én biza nem nevetlek ki emiatt. Amúgy nem tudtad, hogy Évi Dorcusza is úgy jött, hogy kupiszobának használták a neki szánt szobát, és egyszer csak gondolt egyet, rendet rakott kitakarított.... stb..... Dorcusznak nagyon tetszett és gyorsan meg is fogant! :wink: :lol:

Látom voltál a másikban is gratulálni........ jó sok lánynak hozott Miki + tesztet ajándékba igaz? Ezen kívül van még más is, csak ő nem ír abba a topicba....... szóval nemsokára nekünk is gratulálni fognak, remélem neked még idén........ (a savanyúságra célzok! ) :wink: :lol:

dita75
 
 


Dita,

hozzánk nem hozott tanulnivalót a férjem lánya annak ellenére, hogy megkértem rá. Ő kedden megy először iskolába, én is úgy döntöttem, hogy nem érdekel a dolog, hiába kértem, nem hozta, innentől mosom kezeimet.

Vicky,

eddig én is csak olyan dolgokat vettem amik 70%-kal le voltak árazva. A héten vettem egyedül Viki által szép bodykat.
A babakocsit is csak lefoglalóztam és pont a 28.héten fog érkezni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Köszi még 1x a köszöntést mindenkinek!
Ma nagyon sz@r napom volt!!! A délelőtti negatív teszt meg sem lepett, de a nap többi rész is olyan nagyon rossz volt... Na mindegy, majd túlteszem magam a dolgokon.

Dita,
köszi az e-maileket! :lol:
i.kata
 
 


Megasztárt nézitek?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Úgy látom, hogy igen :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic, igen nézzük.


Elkészültek a képek amiket igértem nektek, nemsokára felteszem nektek, iszonyat mennyit dolgoztunk rajta. Most nézem a Mega döntést!!!!

Kép
pgsuska
 
 


sziasztok leanykak:)

Segitsetek nekem, mielott a maradek hajamat is kitepem.

A millionyi vizsgalat egyiket a spermavizsgalat, amelyet a SOTE Andrologiajan kene elvegeztetnunk, de egyszeruen keptelenek vagyunk bejelentkezni. (szokasos: vagy nem veszik fel, vagy foglalt.)

Tudna nekem valaki ajanlani olyan helyet ahol meg ebben az evtizedben sorra kerulnenk? Akar maganrendeles is erdekelne, mar ott tartunk, csak legyen valami.

Elore is nagyon koszi:)
sünciboglya
 
 


Felrakok néhány képet csajok, fogadjátok Szeretettel! Aludjatok jól és álmodjatok szépeket :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
pgsuska
 
 


Timejka, most latom hogy te mar rakerdeztel fentebb a dologra, nagyon koszi!! :)

(vaksagomnak tudhato be a mulasztas)
sünciboglya
 
 


Sünciboglya!

Figy én is Sotés vagyok, nekem is volt hogy nehezen vették fel a tfont, de kitartó voltam. Ime egy tfonszám ami nekem bevált: 06-1-2660473/4234 mellék. Ha nem akkor pedig a tfonszám után a várd meg a portás jelentkezését és kérd az aszisztált reprodukciót. Sok sikert,

Kép
pgsuska
 
 


monic: azt irod hogy SOTE-s dokid volt. En is egy SOTE-s orvoshoz jarok (Barnhidy Ferenc). Minden OK, csak ez a spermavizsgalat bejelentkezes nem megy sehogy sem:(
sünciboglya
 
 


pgsuska :

Nagyon koszonom a segitseget!!! :) Mindenkeppen megprobalom teljes savszelesseggel a dolgot hetfon, ismet:) Most mar akkor felkeszultebben, telefonszamokkal es praktikakkal felvertezve:):):)
sünciboglya
 
 


pgsuska:

Kihez jarsz a SOTE-n?

(en helyileg maganszferas vagyok, de a dokim a SOTE-n dolgozik foallasban.)
sünciboglya
 
 


sünciboglya,


Dr. Murber Ákos az orvosom, ő hozta létre nekünk Oroszlánt, a második inszemináció sikeres volt, és a Sotén nála fogok szülni. Eddig csak jót tudok róla elmondani. Fiatal, agilis, lelkiismeretes, jó humorú orvos. Csak ajánlani tudom. És ha a neten bárhol utána nézel nem olvasni róla rosszat :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


pgsuska,

Varom a fejlemenyeidet akkor:)
Sok boldogsagot a varandossag minden percehez !!!
sünciboglya
 
 


Sünciboglya, mi is a magánrendelésen voltunk a Kapás utcában, ahol azonnal fogadtak és bizony 15 000 Ft volt, de így azonnal tudtuk folytatni a vizsgálatokat, nem kellett hónapokat várni a spermavizsgálatra.

Dr. Fekete Ferenc - urológus szakorvos
Mr. Clinic Rendelő
1027 Budapest Kapás u. 26/A
Telefon: 06 1 231 7737
06 30 311 3045
Vendég
 


Kata, fel a fejjel, majd lesz másképp is :wink:
De azért jó régóta nem jött meg neked, azért ez mégiscsak beindítja az ember kismamás fantáziáját......
Vagy ez az utrótól van?

Ditus, én a páromnak mindent el kell, hogy mondjak telefonon. És ott a polc előtt is felhív a közértben, hogy mindent tuti jól hozzon. Ott elmeséli, hogy mi van a polcon és így, élő adásban választhatok:)))) Ezt javaslom nektek is, így tuti lesz, hogy mit hoz haza. Bár azon nem lehet segíteni, ha azt hitte, hogy jót hoz... :roll:
Igen, a TESCO-ban tényleg egyformán van csomagolva minden:))))
Nagyon lassan, óvatosan kell vásárolni, fel az olvasószemüveget és mindent elolvasni, amit venni akarunk. Így tuti, hogy liszt helyett nem hozunk haza szárított hal-levet:)))))))))
Vendég
 


Na azt hiszem lassan befejezem a tesztelgetést. Mondjuk azt nem tudom a 20-as miért erősebb, de mindegy is :lol:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Mórning!
Az éjszakás műszak gondolom még alszik.
Én is tévéztem, de egy filmet néztem Jet Li-set (pedig már láttam) meg előtte a Helyszinelőket, szőrös jetik voltak benne! :shock:
Azért néha belekukkantottam a Megába, de nekem már nem igazán tetszik ez az egész, mert sztem igazságtalan, annyira látszik, hogy a kis tinilányok nyomkodják a telefonokat, mert Viktor és Dávid milyen helyes fiúkák, az iwiw-n már rajongói oldalak vannak róluk........ kész vagyok!

LINACSKA
A 10es tesztek nem tudnak erősődni sztem, már annyi lánynál láttam, és saját tapasztalat szerint a tüszőrepi után csináltam egy tesztet, tele volt a szervezetem hcg-vel és mégis alig lehet látni a teszten a csíkot!

TWIST
Ilyen vásárlás nálunk is volt már, eleve ingyen beszélünk telefonon, szóval amikor már vagy 5x felhívott vmi miatt mondtam, hogy ne is tegye már le a telefont! :lol:

ZSUZSKA
Nagyon tecc az Oroszlánbarlang!
Ügyesek vagytok! Látom a szőnyeg is megvan!

MONIC
Nem is kérdeztem tőled....... pénteken elhoztam a 24. napi progimat és 28 körül volt, az nem valami magas, nem? Irtad, hogy harmincakárhány felett jó. Furi mert legutóbb amikor nézték akkor meg 52 volt. Ez tuti, akkor hogy lehet most 28! :shock:

SÜNCIBOGLYA
Üdv, és mielőbbi babásodást!

dita75
 
 


Linácska, jó ez az összehasonlítás, hogy a 10-es teszt milyen halvány és a 20-ad milyen erős. Érdekes....
DIta is írta, hogy egy másik fórumon is tesztelt egy lány és neki a 10-esen nem látszott, viszont a 25-ösön igen. Hogy lehet ez?
De igaz, mert láttam.
Vendég
 


Hoppá
Most néztem meg az emiljeimet és a MyVip Mikulás küldött egy kisfilmet.
Egy házikó volt rajta, a házikóban egy kandalló rajta zoknicskák, égett a tűz és a kandalló mellett egy kisbaba szuszókált egy párnán. Bár ha jól látom pöcsös, de azért ettől függetlenül elfogadom, ajándék lónak ne nézd a fogát (nemét) elven! :wink: :lol:

dita75
 
 


TWIST
Ezért érdemes kivárni a 15 napot és akkor egy huszassal tesztelni.
Én már elhasználtam az összes 10-es tesztemet, de nem is fogok venni helyette másikakat. Majd szépen kivárom a BMC-s vérvételt!

dita75
 
 


SZiasztok,

nem olvastam még teljesen vissza, de először is

Sünciboglya,

úgy látom, hogy ha dr Bánhydihez jársz akkor SOTE II-s vagy ahogy én is, én dr Melczer Zsolthoz jártam (egy helyen van a magánrendelésük :wink: ).
Az andrólógiával dr Gimes Gábor foglalkozik, priviben megírom a mobilszámát, azt hívjátok fel. Ha nem veszi fel akkor műtőben van.
EMlékszem, hogy nekünk is örökévalóság volt mire a vonalast felvette Mártika (ő az andrólógiai asszisztens) addigra az én hajas is majdnem kihullott.
Fel a fejjel, a mobilon dr Gimes segíteni fog, amúgy meg minden nap ott vannak, akár oda is lehet menni és személyesen lebeszélni, lehet, hogy azonnal meg is csinálják, nem szokott tömeg lenni.
Küldöm priviben a számot :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

a progi 21 felett jó, úgyhogy a te 28-asod teljesen tökéletes :wink:

Zsuzska,

álomszép lett a gyerekszoba, nagyon ügyesek vagytok.
Mostmár növesztgetheted a pocakot nyugodtan :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt!

Zsuzska,
Szép lett az Oroszlánbarlang! :wink: Már úgy várom a januárt, hogy mi is átrendezzük a szobát!

Linácska,
Tényleg nagyon jól látszik a teszt erősödése! :wink:

Dita,
Ezt a gyereket meg nagyon meg kellene már nevelni, hogy lehet valaki ilyen figyelmetlen. Remélem, nem kaptad el a megfázását!
Mi tegnap este Odaátot (3. évad) néztünk dvd-ről, utána meg mi is elkezdtük a Jet Li filmet, de én azon nagyon bealudtam, majdnem éjfélkor ébredtem fel. :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


MONIC
Köszi, akkor megnyugodtam. Többre emlékeztem!

NEMONE
Kicsit már taknyos vagyok, de nem vészes, viszont ezt még a munkahelyemen kaptam el......... mert mindenki totál betegen jár be dolgozni. A főnökasszonyom köhög, szerdán még hangja sem volt, ott suttogott mellettem, én voltam a tolmács...... gondolom akkor kaptam el.

Ha a szülei nem nevelik, én nem tudok sokat tenni a latba! :roll:

Odaát??? Az nem a testvérpár akik apjuk nyomdokaiba lépve járja a világot, és démonokkal meg nem tom kikkel veszik fel a harcot?

dita75
 
 


Na én mentem eltakarítani a reggeli maradványokat, konyhatakarítás, vasalás, és szeretném lesuvickolni az ajtókat. Aztán pedig irány az erdő és beszerzem a díszemhez az alapanyagokat végre!

Szép napot!

dita75
 
 


Dita,
Akkor vigyázz Magadra, és igyál sok teát, nehogy még jobban kijöjjön rajtad!
Igen, az az Odaát! A férjem megszerezte feliratosan a 3. évadot, és a 4. évad felét. Nagyon szeretjük! És még a főszereplőket is jó nézni! :oops: :wink:
Jó disztést, én is mindjárt folytatom. :)

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Ditus, én is taknyos vagyok, tegnap nem volt hangom. A torkom fáj és nagyon száraz valahogy...
Nincs lázam, csak nagyon hurutos vagyok és köhögök. Én meg a metrón kaptam el, mert egy tini lány a pofámba köhögött végig, nagyon ideges lettem rá. De gondoltam, hogy úgyis be vagyok oltva influenza ellen, nem fog ártani a dolog, így lenyugodtam. De sajnos mindenféle más vírusra nem vagyok beoltva, pech:(
Nekem a Coldrex használt, azóta vagyok jól. Te be szoktál venni valamit?
Mi is ma megyünk ajándékokat venni, kaptunk ajándékutalványt a munkahelyen, abból veszem meg a dolgokat.
Vendég
 


Sziasztok csajok


Most riadtam, megyek is főzőcskélni. Apának mára vadast igértem burgonyagombóccal :lol: :lol: , további szép napot, diszitgetést mindenkinek,

Kép
pgsuska
 
 


ZSUZSKA
Te aztán jól nyomod! :wink: :lol:

NEMONE
Ja nem akartam mondani, hogy jók a pasik benne, főleg az idősebbik, de köszi, hogy megtetted helyettem! :wink: :lol:
Amúgy nem lesz sok a jóból? A Kent fiú a Smallville-ből és még sorolhatnám!
Enyje-bejnye! :lol: :lol: :lol:

Lehet, hogy az én díszemből nem lesz semmi, képtelen vagyok beszerezni az alapanyagokat! :cry:

TWIST
Az ilyesmit én is utálom! Nem elég, hogy beteg még a kezét sem teszi a szája elé amikor köhög..... tüsszent! A főnökasszonyomra is pipa voltam, hogy bejött ilyen betegen, hisz megteheti hogy otthonmaradjon. Eleve a kolléganőmnek van egy 1 éves fia, gondolom ő sem szeretné hazavinni neki a göthöt..... és nekem sem hiányzik így műtét előtt. Arról nem beszélve, hogy végre elértem a kedves kollégáknál, hogy kimenjenek a cigijükkel.....erre a múltkor jön a főnökasszonyom,,,,, ketten kint bagóztak az ajtó előtt..... mondja nekik, hogy nyugodtan bagózhatnak a folyósón, az én ajtóm előtt..... ők mondták, hogy nem akarnak ott, mert ha babás vagyok, akkor nem tesz jót.... stb.... erre vissza a főnök felesége, hogy jajj ne kényeskedjek már hisz pár éve még én is ott bagóztam a folyóson. Na szóval még eggyel több ok, hogy a lombik kezdetétől már tutira ne menjek be dolgozni! :twisted:

dita75
 
 


dita: Remélem a szobával kapcsolatban igazad lesz, mert most kitakarítottuk mi is a kupiszobát és oda fogjuk majd berakni a kanapét, ha megjön végre az új. Alakul a babaszoba, anyának már lesz is benne helye. :) Ma reggelire mákos búrkiflit ettem és a párom megkérdezte, hogy nem kérek-e hozzá gyöngyhagymát, mert mostanában mindenhez azt eszek. :D

zsuzska: Nagyon tetszik nekem is a szoba. Most már csak a baba hiányzik belőle.



vicky79
 
 


Zsuzska, tényleg gyönyörű a szoba, azt hittem, hogy egy SZÉP OTTHONOK újságból másoltad ki, olyan szép:)

Ditus, hát "nagyon kedvesek" a munkahelyeden:((((
Nálunk meg úgy van, hogy mindenki szintén betegen jár be, mert aki otthon marad, azt kicikizik, hogy milyen szimuláns, stb. Én ettől is fel vagyok háborodva! Hallom, mit mondanak a másikról, aki éppen lázasan, hang nélkül otthon mer maradni egy hetet! És ezek után rólam is ilyeneket mondhatnak, amikor beteg vagyok.
Azt találják megfelelő viselkedésnek, ha betegen is bejön valaki dolgozni, láz ellen gyógyszer, ha nincs hangja, akkor papírra írja le a dolgokat stb. Ez a "norma" nálunk. De én ezt utálom és minden kritika ellenére otthon szoktam maradni. Ezért nem is vagyok túl népszerű ezen a téren...

Dohányozni nálunk nem lehet az épületben, hanem kint az udvaron. Szegény bagósok, fázhatnak így télen.
Vendég
 


Ja, és Dituli, én is nagyon agyalok azon, hogy hány napot maradjak majd otthon, ha jön a lombik. Mivel olyan a munkám, hogy nem nagyon lehet hiányozni, ezért max. 1 hetet maradhatok otthon, de azt is főnöki engedéllyel, előre megbeszélve. És most még nem tudom, hogy az melyik hónapban lesz, így előre nem is tudok tervezni, pedig nálunk januárban (!) le kell adni az egész évi szabadság tervet és azt tekintik mérvadónak.
Még az inszemikkel elvoltam, mert alig voltam távol miattuk, de a lombik majd nagyon nehéz lesz szabi szempontjából.

Ja és én azért nem mennék betegállományba (de ezt még majd átgondolom), mert 1 hét betegácsi miatt 10 000 Ft-tal kevesebb fizetést kaptam múltkor is és az nagyon fájt a pénztárcámnak.

Te mire szavazol: betegácsi vagy szabi inkább? Mi a jobb neked?
Vendég
 


Sziasztok!

Zsuzska nagyon szép a gyerekszoba.

Szia sünci, mondtam, hogy itt rendes csajok vannak.

Linácska ez már teljesen egyértelmű.

Dita bízom én is a kinezbe.

timejka
 
 


Sziasztok lányok,


Köszönöm az elismerő szavakat Oroszlánbarlangunk szuper lett. De még mindig nincs vége teljesen. Apróságok kellenek. Dec 10-én megyünk a Kikába mivel lámpa vásár lesz és kell itthonra legalább 4 db kislámpa. Egy Oroszlánnak, egy nekem, egy az iróasztalra egy pedig a férjemnek olvasni. A konyha is picit más lett és a háló is. Ami a nappaliban volt sok polc könyvekkel azt át kellett rakni a hálóba. Mindketten fanatikus könyvolvasók vagyunk. :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Pgsuska megrögzött Kikások vagytok! :wink:

ma elmentünk a Diegoba szőnyeget venni, láttam egy tök jó virágosat a sztélén volt pár virág...de párom lehurrogot hogy fiúnak nem! :twisted: végül vettünk egy nagyon szép, egyszerűt igazából nem kifejezetten gyerekmintás.. de naggyon jól mutat a szobában, majd csinálok holnap képet ZSigilakról...



Kép

erre megláttam a szobádat! és mondtam neki látod? lehet virágos a fiúszobában! :wink: :lol: :lol: gyönyörű lakosztálya lesz a ti Oroszlánotoknak
Vendég
 


Köszi Boni, férjemnek van ilyen jó izlése, ilyenkor szoktam neki mondani, hogy nem hiába választott engem :lol: :lol: :lol: szerintem ez a virágos szőnyeg nem konkrétan fiús, se lányos, inkább gyermek szobás és nagyon feldobja sztem a lakást. Oroszlánnak is sztem tecceni fognak a szinek. :lol: :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Kerek szepen a Telapotol (majd a dec 24.-itol egy kisbabat!!!:)

sünciboglya
 
 


pgsuska,

Nekunk is Diego-s szonyegunk lesz, legalabb is onnan rendeltuk meg, majd Karacsony utan jon valamikor... Gyonyoru dolgok vannak ott, ketsegtelen. (Mondjuk fennakadtam a 450 ezer forintos orias szonyegen, de a nyalam is csorgott rendesen ra.)
Szerencses kis babuci a tietek:)

sünciboglya
 
 


Sziasztok,

Sünciboglya,

írtam privit :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szia Mindenki!
Meggyüttünk a nagyfalubú!!!
Megvolt a fitymatyi, fél 9 körül már végeztünk is!
3. -ak voltunk a sorban, mert már 6.10-kor odaértünk, marha korán keltem, hulla vok, ha nem zargatnak a telefonon talán alszom is egyet! Bár apa nekiállt a másik szobában hangosan flipperezni! :roll:
Nagyon hideg van hajnalban, még jó hogy nem kint kellett várni az ajtó előtt!
Odafagytam volna a BMC elé! Volt 3 beültis pár, Dita nagyon irigy-irigy volt, hogy ők már nagy valószínűséggel karácsonyra babát kapnak! :roll: :roll: :roll:

dita75
 
 


Jó reggelt, hol van mindenki. Én ilyenkor térek nagyjából magamhoz. Megyek masziroztatom magam két órát isteni lesz már nagyon várom. Szép napot kivánok mindenkinek :lol: :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: