Sziasztok!
Befejeződött a születésnapi party. Köszönjük szépen a jókívánságokat!!!!!!!
Annyira fáradt vagyok,és ami még rosszabb, hogy valami nyavalyát összeszedtem. Most azon aggódom, hogy Banyapók nahogy elkapja. Dögrováson vagyok, de szerencsére ma apa nagyon sokat segített nekem. Egész nap mint egy zombi úgy éreztem magam. Iszonyatosan fáj a torkom és mindenem. Semmi nem használ.
Milu nagyon sok ajándékot kapott, de ami nagyon tetszett neki, az egy baba volt, aminek volt cumija. Negyed óráig szórakozott vele, nem nagyon tudta eldönteni, hogy most ez a babáé, vagy a Milué. Megpróbálta bekapni, de nem sikerült neki. A többi játék egyenlőre nem nagyon kötötte le, szerintem nagy volt a kínálat. Majd holnap egyenknt megmutatom neki.
A szüléstörténetemre visszatérve. Egy doktornő, akinél Pesten jártam, aki azt a szindrómát kutatja amivel szültem azt mondta, hogy baromira nagy szerencsém van, hogy mindez így és ekkor történt. Valakinél már a 22. vagy a 26. héten kialakul a HELP-szindróma, és nem biztos, hogy a magzat túléli. Ja és annak is örüljek, hogy én így megúsztam.
Szóval boldog vagyok, de ezek a sebek mindig ott maradnak és feltételei vannak a következő terhességemnek is ezek miatt.
Aki meg császárral akar szülni, az egy idióta és nem tudja mi vár rá.
Anyany! Próbáld ki egyik este a kúpot! Hátha nyugodtabban alszik Zsófi. Ja, és csodállak, hogy még mindig tudsz és akarsz fejni!
Mancsa! Levinek nagyon cuki dumája van!
Már alig várom, hogy a Milu is elkezdjen beszélni.
Ancsi! Annyira szívhez szóló volt....
Gégéé! Gondolunk rád... már annyiszor leírtuk, hogy pihenj, aludj, kitartás...stb,
Drága! Járjon át valami földöntúli megnyugvás, ne aggódj, ne izgulj a természet mindent megold helyettünk és hagyd ezt a pici lányt, hogy a kis paradicsomát kiélvezze. Még van pár napja hátra!
Te hazajönnél előbb a Kanári-szigeteki luxusútról, amikor baromira jól érzed magad?