Új privát üzeneted érkezett!

:twisted:
nem tudok 4 vonalzót feltenni :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

tudtam hogy 4 gyerekkel már semmi nem lesz egyszerű :lol:
vorosbegy

SZiasztok!

Én is szeretnék sok boldogságot kívánni a szülinapos babuciknak!
Vörösbegy, számomra te vagy a idei év csodája. Ja és miért csodálkol Barnin? Akit kiördögnek öltöztetnek, az úgy is viselkedik! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Lányok!
Nagyon szépen köszi a megemlékezést!

Vörösbegy: :twisted: naná, h visszafogadunk! Hmmm, személy szerint én mellőzöttnek éreztem magam egy kicsit :oops: :lol: Olvastam , h a kislányotokat Tamarának fogják hívni!!!! Komolyan azon filóztam, amikor megtudtam, h ismét babás vagy, h most egy leánykának kell érkeznie! El is hiszem, h határtalanul boldogok vagytok!
Vendég

HUNCI,MILU boldog szülinapot!!!!!!!
Durván öregek vagytok!!!!!

Kép

Kép
ndombi

Csibe: idei év csodája :lol: de jót röhögtem...egyébként valóban csodaként érem meg ezt a babavárást, mert azt hittem többé nem leszek már kismami :roll:
Blongyinka: hogy érted, hogy mellőzöttnek érezted magad? érdekes mindenki kislányt érzett majdnem...ti nem próbálkoztok be egy kispuncissal? :lol: hogy telt a szülinap? teszel fel majd képeket?
vorosbegy

[quote="vorosbegy"]C írta:vorosbegysibe: idei év csodája :lol: de jót röhögtem...egyébként valóban csodaként érem meg ezt a babavárást, mert azt hittem többé nem leszek már kismami :roll:
Blongyinka: hogy érted, hogy mellőzöttnek érezted magad? érdekes mindenki kislányt érzett majdnem...ti nem próbálkoztok be egy kispuncissal? :lol: hogy telt a szülinap? teszel fel majd képeket?

Pont ezért gondolom, meg, hogy egyáltalán vállaltad. Le a kalappal előtted. Bárcsak engem is megtalálhatna egy ilyen csoda mégegyszer... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe: tényleg? még jöhetne tőled?
hát nem lesz könnyű...most sem az 3 gyerekkel, sajnos főleg anyagilag, de csak pozitívan :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Ilyen volt:
Kép

Buli:
A tortába bekaharapott, mindig harapott egy-egy falatot a krémből, habból, az egyik képen a fognyomok, a piskótát meg kiköpte.Ajándékok 2 képen vannak.

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Vendég

Voltunk 5-én céges mikulás-bulin, tök jó volt, a gyerek röhögött a bohócokon és mosolygptt a mikuláson.
6-án meg elmentünk bababoltba, ott is volt télapó, kapott ajándékot, a télapó megkérdeztte, hány éves a baba, erre rávágtam, már fél órája 1 éves, és a bolt vezetője olyan 4-5000 Ft értékű étkészlet-szettet hozott nekünk, tök jó érzés volt, hogy ilyen figyelmesek...aztán meg burger kingeztünk, ott is kapott ajándékot, szóval jó kis nap volt a tegnapi nap :lol:
Vendég

Utolag Boldog szuletesnapot Hunor es Milan

Vegre rendezodnek az ugyeim ideje igy lassan egy ev elteltevel.Epp betoltsuk mire kapunk is valamit. Kép Kép Es nem feltem :-) Kép

Kép

Kép
marcsitita

[quote="vorosbegy"]C írta:vorosbegysibe: tényleg? még jöhetne tőled?
hát nem lesz könnyű...most sem az 3 gyerekkel, sajnos főleg anyagilag, de csak pozitívan :lol:

Hát pont anyagi oka van annak, hogy nem lesz... Valami nagy csodának kellene történnie. Mondjuk apa nem akarta először a harmadikat sem. De most olyan nagy a szerelem Szofival... Mondogatja, hogy kellett neki ez a kislány. :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Vörösbegy Te megint babát vársz??? :D :D :D
Terveztétek, vagy "csak úgy" jött??
Ez marha jó!!!! és az a legviccesebb, hogy az én valódi keresztnevemet kapja :wink:

Hogy viseled? és már lehet is tudni, hogy kislány lesz?
Hát kész vagyok! de jó, de jó, dejóóóóóóóóóóóóóóóó :D

Mi tegnap néztünk babavárós dvd-t apával, és mág olyan icike picikék vagyunk, kb 3-4 mm :wink:
remélem lassan, de biztosan növögetünk!

KépKép

KépKép
boo

Ja! Változott a "nevünk" Apa nem akarja a Vincét, pedig szerintem olyan szép!!! Így marad a Bálint, de ki tudja meddig :wink:

KépKép

KépKép
boo

Pár napig nem volt netünk itthon, most meg nem győzöm az e-mailokat megválaszolni, így gyors leszek!

Először is, kicsit megkésve, de nagyon sok boldogságot kívánok a két kis egy éves lurkónak, Milunak és Hunornak!

Hunci: látom jól telt a szülinap, pontosan ezt várni egy ünnepelttől, hogy így viselkedjen a tortával :P! Igazán szép napotok lehetett szombaton! Nagyon jó az "ilyen volt- ilyen lett" kép összehasonlítás!

Vörösbegy: jó látni itt is téged, bár a blognak rendszeres látogatója vagyok! Természetesen jó hogy itt vagy, nem kérdés, hogy örülünk-e!

Boo: névválasztással kapcsolatosan nálunk is sokáig ment a kavar, mert mindenki bele akart szólni, nekünk az elejétől a Márton volt a favorit, de párom mamájának nem tetszett, anyukámnak meg (ha lány lett volna) meg a Boglárka nem tetszett... Nem kell senkire hallgatni, csak ketten döntsetek!

KépKép
Kép
sagi1

Hunci: már gratuláltam az előző oldalon is az első "fórumnagyfiúknak", de megteszem még egyszer :lol: az első évben fejlődnek a leglátványosabbat, gratulálok :lol: a tortaevés nagyon nagyfiús, szép nap lehetett...volt egy kis könnyejtés? :P

Marcsitita: micsoda göndör fürtök, gyönyörűűűűűűűű :shock:

Csibe: én hiszek a csodákban :lol: muszáj...na akkor hátha lesz itt még Neked is vonalzódömping :lol:

Boo: Neked is gratulálok még egyszer, már az előző oldalon örvendeztem a babavárásodnak :lol:
igen, megint :P nem terveztük, sőt én már el is könyveltem, hogy többet úgy sem szülhetek a 3 császár miatt, de így alakult :lol:
2 hete volt a méhlepénybiopsziám (a korom miatt) és akkor már tudtuk, hogy kislány...Tamara vagy???? de jóóóóóóóó...és szereted a neved?
nekem a Vince picit érdekesebb név, de szép a Bálint... a Jázmin gyönyörűűűűűűű, mi is gondoltunk rá, csak a baráti társaságban sok van...

Sagi: köszi a fogadtatást :lol: ez olyan szuper, mikor már a legelejétől megvan a név...gondolom el sem tudnád képzelni, hogy nem Marci lett volna a neve :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

azt hiszem kijelenthetem, hogy vége a hányingeres korszaknak :lol:
a főpróbán először nem volt hányingerem...vagyis öklendezés nélkül tettem tisztába Barnit egy olyan emberes adag nagydolog után :lol:
apró örömök :roll: :wink:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Vörösbegy: igen az én igazi keresztnevem Tamara. Érdekes, hogy mindenkinek olyan különleges, mert én meg ugye ezzel nőttem fel, de általában szokott tetszeni az embereknek, és a környezetemben most több baba is ezt a nevet kapta. Nekem a Natasa is nagyon tetszik! Szóval megszoktam, de ha így egyben kimondják, akkor elég hosszú.
Irigyellek, én ma is szokás szerint melózom, és tökre émelygek, imádkoztam evés közben nehogy hányjak,mert az ebédlőben renegeten vannak állandóan (nagy cég átka), és még senki sem tudja.
Remélem minden rendben lesz most. Szerdán megyünk UH-ra, remélem dobog a szívecskénk :wink:
A melleim viszont lerobbannak, aminek a párom hihetetlenül örül, én meg kész vagyok akkora, és olyan fájós most.
Tavaly a 7-10. hétig volt a legszarabb émelygésileg, és érzem, hogy ez a kismókus is most kezd belehúzni :?
Nemsokára karácsony, és akkor egy csomó napot lehet otthon lenni egyben, már alig várom, főleg hogy csütörtökön reggel 9- től este 10ig, pénteken meg este 7ig dolgoztam, és kilóg a belem. Ez alapból is húzós lenne, de így??? :evil:

KépKép

KépKép
boo

Vörösbegy!
Most voltam a blogodban, már rég néztem, lévén, hogy nem volt net és egyéb dolgok miatt, de megint csak sikerült könnyeket és mosolyt előcsalnod! :oops:
Komolyan, Barni annyira édes, és ahogy Tamarát várjátok!!!
Jó látni, hogy valaki mennyire boldog is tud lenni, mert mostanában az emberek tele vannak panasszal, egyebekkel, de te annyi melegséget hordozol magadban, mint egy kályha :P Remélem ha egyszer majd reinkarnálódom, akkor a gyerekedként születek újjá!

Csajok!
Ti is csináltatok képeket az első Mikulásról??Vörösbegynél láttam, hogy ők igen, és mi is, majd csatolok nemsokára képeket, csak még fel kell tenni a gépre! Marci nagyon édes volt, irtóra örült a sok ajándéknak!

Már egész nap jár-kel, szinte 90%-ban, csak néha, ha valami miatt nagyon be akar gyorsítani, csak akkor megy le négykézlábba. Egyébként nagyon édes, dűlöngél, mint egy részeg, de megy, megy,megy, lehuppan, de nem keseredik el, feláll, megy tovább...
Jó sok kék-zöld folt van már rajta ezektől a kisebb-nagyobb járkálós balesetekből. :roll:

Boo: azért vigyázz a sok melóval!! Miért is nem lehet bejelenteni a melóhelyen az állapotodat? Nagyon hülyék, és nem értenék meg v. ilyesmi?? A szerdai uh. biztosan maga lesz a csoda, én az elsőn (pedig csak egy petezsák volt ) úgy bőgtem, mint állat! :)

KépKép
Kép
sagi1

Vörösbegy, pont tegnap olvastam valahol, hogy a horoszkópom szeritnt a jövő évben teljesülnek az álmaim... :lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Megőőőrülök,hogy Hunink inge van!!!!

Kép
ndombi

Boo: muszáj ilyen sokat dolgoznod????
a holnapi UH-hoz sok drukk megy, várom, hogy jelentkezz majd, minden rendben biztosan! A Tamara név nagyon különleges szerintem! :lol:
Sagi: huh, ebbe belepirultam :oops: mint egy kályha, köszönöm, ez szép :lol: szívesen leszek az anyukád bármikor :lol:
várom a Mikulásos Marci képeket!!!!
Csibe: én úgy érzem teljesen, hogy jövöre lesz még egy vonalzód :lol: ami majd nem fér oda :P
Ndombi: és milyen vagány ingecske...hiába, felnőttek gyorsan :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

VB! Ezzel a mondatoddal feldobtad a napomat!!! Köszönöm! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok Lányok!

Sajna rossz a fényképezőnk, ill. nem rossz, csak sz@r képeket csinál! :twisted: Egyik fotó sem lett jó. Anyám mechanikus gépe különb képeket gyárt.
Mi ma voltunk 1 éves vizsgálaton, és megkaptuk a kókusz oltást. Méretek: 9940 gr, 76 cm.
Sztem tuti súlyosabb a gyerek :oops: :roll:

Izgalmas a 2 régi/új kismamival újra izgulni :lol:

Gyerekek! Semmit nem csinálok (házimunkán kívül), de semmire nincs időm :oops: Ki érti ezt?
Vendég

Vöösbeg! Itt is sok boldogságot kívánok szülinapod alkalmából!
Kép

Kép
Kép
Kép
csibe76

Blongyinka! fene a képeket...de jól sikerült? hogy örült az ünnepelt? cipelve minden gyerkőc többnek tűnik, mint amit a mérleg mutat :lol: de szép paraméterei vannak Milánnak :lol:

Csibe: köszönöm szépen itt is és a képeslapot is! nagyon figyelmes vagy! :))) :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Vörösbegy! Szülinapod van????? :D
Akkor Isten éltessen nagyon sokáig!!!!!!!!! Kép Kép Kép
Vendég

Blo: tök jól írtad, tényleg olyan jó, hogy végre újra vannak köztünk kismamik, akikért lehet izgulni!!!
Mi még mindig nem kaptuk meg a szurit! :( Állítólag az ÁNTSZ hibája, de én már nem is tudom????!!!
MIért gondolod, hogy Milu súlyosabb?? Marci most szerintem leállt a hízással, főleg mióta megy, tuti nem hízik. Annyira el tud benne fáradni, hogy kidől az alvásnál, mint a zsák :)

Vörösbegy: én ugyan írtam neked a blogra, de azért itt is: ISTEN ÉLTESSEN, remélem nagyot ünnepeltek ma a családdal.

Boo: drukk holnapra, várjuk az izgalmas eredményt!

Ndombi: férjeddel? fegyverszünet oké? Nem írsz mostanában túl sokat... Írjál, mert hiányollak!!! :P

Konkri: detto, mint Dombinál!!! eltűntél! A blogodban nagyon szép volt a 6-ai lábjegyzet, én is pont így érzem az esti altatásoknál, amikor hozzámbújik Marci és szuszog a fülembe!

KépKép
Kép
sagi1

Blogolvasok és:
Most látom, hogy Bingiéknél meg már Maja mekkora és megy, na meg bölcsibe jár!

KépKép
Kép
sagi1

Itt vagyok.Mindden ok.(nem a férjem :lol: ). Játszóházba járunk tdorkával 2 sarokra tőlünk. www.szocskevar.hu

Délelőtt ott töltünk 2 órát.legalábbis péntek óta 3 x voltunk. 600 ft/alkalom hétfőtől-csü-ig többi nap 600/óra.

De eddig csak egyszer kellett fizetnem 600-at.
Egyszer mert először voltunk egyszer meg, túl sok volt az iskolás gyerek.(pedig dorkaélvezte) azért nem kellett... :lol: tegnap megkapta a valamelyik kókuszt ami most lett ingyenes.
A többi aki a jövő héten jönne nem kap,mert nincs. Érdekes ez tipikus magyar dolog,hogy útközben eltűnik.gondolom valakik 2 éven felülieknek beadták pénzért beírták valakinek a nevére aki 2 éven aluli és tuti nem oltat azt a lóvét lenyúlták.Tipikus!!!

Remélem 1 hónap múlva lesz amikor mi megyünk.

Vörösbegy: Boldog szülit! Hányadik? 19? nyali-nyali- ugyanezt várom el, csak mondom jövőre.....

Hű de felzabbantanám Huni tortáját...nem pici....honnan van?

Kép
ndombi

VB:Boldog szülinapot!

Bizony-bizony inge van a nagyfiúnak :lol:

Hogy mit éreztem, volt-e könnycsepp?

nos, én nem vagyok az a blogíró, könyvíró stb, de én, aki "nem ismeri az anya-szó jelentését" kijelenthetem, hogy nincs ennél szebb dolog a világon, mint amikor egy pici ember rád néz és teli szájjal vigyorog a képedbe és meglátja a tortát szemében visszacsillan az egy szem égő lángja, és azt sem tudja, mi az, de körbeharapja, rád néz és örül, meglátja az ajándékokat, széttépi a papírját, és tudja hogy ez az övé, ezt ő kapta, mert bár anyukája nem vesz neki túl sok játékot, de amit megkap, azt boldogan használja, és megbecsüli, boldog, vigyorog és röhög, te, aki eddig nem élted át ezt a csodát, érzelemittasan, boldogan fényképezed a gyereked szülinapi érzelmeit, és minden pont úgy zajlik, ahogy elképzelted és boldogan veszed tudomásul, hogy minden tökéletes, tökéletesen neveled, a gyereked tökéletes és semmit, semmit sem tennél másképpen, mert ránézel a fiadra és csillog a szeme a boldogságtól, aztán kiveszed az etetőszékből, odamászik (nem megy még :lol: ) de szinte rohanva és átkarol, na ekkor tudod, hogy imád, és te is viszont...pedig kicsit konvezrvatívan neveled, de ezért csak hálát kapsz és mosolyt...
Majd felteszed a kérdést, hogy is kerültél ide?Miért minket választottál?Jó döntés volt a részedről, te pici csöppség?És igen...jó döntés volt, soha nem voltunk ilyen boldogok mint aznap, amikor a buliját ünnepeltük, mert akkor (is) tudatosult bennünk, hogy van egy csodánk, akinél nem lehet egészségesebb, szebb, okosabb gyerek a világon (ketteskének elég magas a mérce :lol: ), akit szeretünk és viszontszeret, nem vádol vagy vádaskodik, csak szeret, olyan egyszerűen mint ő maga...

Szóval valami ilyesmi zajlott le bennem...

Ndombi, jövö héten van kedved elmenni velünk bbe a j.házba???Huni most játszóház-bolond :lol: minden 2-3. nap délelőtt vagy du. játszóházazunk, imádja :lol: kb napi 4 órát vagyunk ott, tegnap pl, voltunk 9-12ig majd 4-7ig is, majd este 7kor bementünk a Vörösmarty térre és este 10kor értünk haza, azóta szunyál a gyerek :shock:
Vendég

Ndombi, újpesten vettünk a tortát, 101 kiskutyás 16 szeletes, nagyon habos, nagyon nem egészséges, nagyon kókuszkrémes de nagyon finom :lol: és még mindig van belüle, tuti nem 16 szeletes volt :lol:
Vendég

Köszi lányok a köszöntéseket, aranyosak vagytok!
Hunci! hát pedig ez eléggé könyvbe való írás volt, a szemem is könnybe lábadt :roll:
miért írtad azt, hogy én, aki "nem ismeri az anya-szó jelentését"? valaki mondott rólad ilyen baromságot?

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

[quote="vorosbegy"]
írta:
vorosbegyén, aki "nem ismeri az anya-szó jelentését"? valaki mondott rólad ilyen baromságot?

no comment, régen volt, :(
Vendég

ez még anno a császármetszés-szoptatásos téma? :( arra emlékszem, és sajnálom, hogy ilyen mély nyomot hagyott benned...de minden kétséget, amit valami hülye okozott oszlasson el, ha a kisfiad rádmosolyog, vagy hozzád bújik! akár szültük őket, akár császároztak, akár szopiztak-akár nem, mi vagyunk az ÉDESANYJUK, akit a legjobban imádnak!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Nincs kétségem, sőt, csak valahogy ez az idézet idekívánkozott és hát azért ezeket a szavakat soha el nem felejtem.
Vendég

úgy érzem mintha haragudnál rám, én nem mondtam rád soha ilyet...csak a blogíró-könyvíró után ez a mondat, olyan mintha nekem szólna...én nem emlékszem, hogy bármikor megbántottalak volna...bocsi ha hülyeséget írok, de alapjáraton üldözési mániám van :oops:

én arra emlékszem, hogy kaptunk hideget-meleget és miattam pattant ki, mikor almát próbáltam adni Barninak és sokan idejöttek minket lefikázni...és megtaláltak téged is...

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Vb, jaj dehogy!Ez arra utalt , hogy nem vagyok a szavak embere :lol: és én nem tudok úgy fogalmazni mint egy író, költő vagy a blogolók többsége :lol:
És ott volt több vita is, nemcsak az :evil:
Vendég

tudom, a neved is megváltoztattad ezek miatt...de a császár-szopi témára emlékszem nagyon, mintha tegnap lett volna...

más: magas a léc a ketteskének...tervezitek? :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

majd úgy 5 év múlva :wink:

több topikot is olvastam, ilyen és ehhez hasonló vitákról, igaz, itt több is volt, de legalább nemcsak nálunk volt ilyen vita, máshol is. :?
Vendég

Hunci:
oksa.Szupi. igazi játékok nincsenek,csak csúzda kicsi nagy ,labirintus, légvár.
rendes játékok nem... ti melyikbe jártok? Van honlapja?

Kép
ndombi

fáj a buksifejem

Kép
ndombi

fáj a buksifejem

Kép
ndombi

dorka 9330 g és 79 cm tegnap oltás..remélem nem betegszik meg

Kép
ndombi

Sziasztok Lányok!

Ma voltunk UH-on, petezsák: 18 mm, szöcske 3.3 mm és van élő szívhangja :D
Jövő héten megint kell menni UH-ra, a MOLA kizárása miatt, de azt mondta a doki, hogy semmi okom az aggodalomra, mert e egy teljesen normális várandósság. Az idő is stimmel, a lelet szerint 6 hetes terhességnek felel meg.
Jövő héten megyek UH-ra, rákszűrésre, terheléses cukorra, EKG? fogorvos, miegymás + az új UH-ra.
A 12. heti vizsgálat meg január 19-én lesz :wink:
Remélem minden rendben lesz velünk.
Apa olyan boldog, hogy majd kiugrik a bőréből, azóta totál szétszórt, hazafelé menet úgy kellett rászolnom, hogy fékezzen a zebránál, mert gyalogos jön :shock: annyira el volt alélva, hogy nem látott ki a fejéből, de a gondos kismami megelőzte a tragédiát :lol:
Itthon azóta mindent lever, vagy kiesik a kezéből, nagyon édi :lol:

KépKép

KépKép
boo

Boo, olyan jó neked, ilyenkor határtalan boldogság, rózsaszín köd, stb... Nagyon gtarulálok mégegyszer, és ha majd meglesz a babuci, akkor se hanyagolj ám minket!!! Kíváncsiak vagyunk a kicsi Boo-ra. :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Boo gratulálok drukkoltam tegnap nagyon!!!!
jó olvasni, hogy ilyen boldogok vagytok és ennyire örültök ennek a pici kis életnek!
minden rendben lesz, együtt babázunk majd :lol:
vigyázz magadra :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Boo:
ÉLJEN,ÉLJEN,ÉLJEN! tuti lesz veled végigkísérni a kismamiság minden örömét és édes terhét! Már alig várom a "szülni mentem" sorokat!! Mikor is lesz az a számítások szerint???
Biztosan teljesen rendben lesz a terhességed, ne aggódj! A párod nagyon édes lehet! Neki is első bébi??

Játszóház: én is elvinném Marcit, de mindig azt hittem, hogy ez csak nagyobb babáknak való és félek, hogy valami veszedelem(bocs) nagyobb gyerek letapossa az enyémet! :oops:

Hunci: aki ilyet érez, és ilyen szépen tudja megfogalmazni a gyereke iránti érzelmeket az nem lehet rossza anya!! Nincs is senkiben kétség, hidd el! Azért látom te is a nehezen felejtő típusok közé tartozol??! Én is, a párom szerint kiselefánt vagyok :D

KépKép
Kép
sagi1

Apukám mondta mindig, fehér ember megbocsájt, de nem felejt....
Bennem nincs is kétség :wink: , nem is azért írtam, csak odakívánkozott, hogy az akinek szól, és ha olvassa, ő se felejtse el,miket mondott :cry:

Amúgy játszóház, én is tartottam ettől, aztán amikor pl tegnapelőtt egy nagyobb gyerek DIREKT lecsúszott a csúzdán úgy hogy az enyém még a csúzda alján volt, a kölök fentről megnézte hogy van-e valaki és csúszott, épp annyi időm volt hogy a gyereket arrébb löktük, én rászólétam az idegen gyerekre, ha már az anyja nem tette meg helyttem, és sztem direkt csinálta, mert 10 évesen igenis tudják, hogy egy kisbaba ott játszik, akkor nem kéne még csúszni...
ettől eltekintva, nagyon élvezné Marci,szóval vidd nyugodtan és ha olyan a szitu, szólj rá a nagyobbra.

Boo :lol: Minden okés odabent, hidd el!
Vendég

Sziasztoook!

Hűűűűű,de nagyon régen voltam itt....:oops:

HUNORNAK ÉS MILÁNNAK BOLDOG SZÜLINAPOOOOOT! :) :)

Boo:GRATULÁLOOOOOK!

Vörösbegy:Neked kívántam a blogodban,de itt is BOLDOG SZÜLINAPOT! :)

mazsolasyl

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?