Detty!
Bocs, h ilyen későn írok, de nem jutottam ide.
Szóval a kemény időszak 3 hét volt. Utána még azt kellett megoldani, hogy én megnyugodjak, és elhigyjem a gyerekem nem hal éhen.
Az első héten rendesen ette a tápszert, éhes volt szegénykém, aztán a második -harmadik héten egyre kevesebbet. Végülis én még sokáig idegeskedtem, ami nem tett jót, magamat ,arcangoltam, és így utána is kellett pótolni kicsit, de ez reggel este 20-20 ml tápit jelentett, ami szinte elenyésző ahhoz képest, hogy az elsőhéten szinte csak tápin élt.
Nekem szerencsém volt Barnussal, mert nagyon ügyesen szopott/szopik. De azért nekem is fájt. Még a kórházban vettem eg krémet: PureLan, ami nagyon jót tett. Minden szopi után kentem vele.
Az őszibaracklé, és a sárgabaracklé jó tejszaporít, de hogy mi z oka, azt nem tudom. Nem kell hígítani, csak magában inni. Apa kényeztetet kicsit.
Ja!
És nálam nagyon bejött a fejés. Azt kb három hós koráig csináltam rendszeresen, és még egy hónapig alkalomadtán. Szpi után, felváltva, 7-7, 5-5, 3-3 percig a két cicit. Ez nagyon jó. Akkor a legeredményesebb, ha mindennap ugyanaban az időpontbn fejsz, és míg szaporítasz, annyi ideig fejjél, míg legalább egy kicsivel nem lesz több a tej, mint előtte nap ugynabban az időben. Remélem érthető voltam.
A legeslegfontosbb:
A nyuglom. Nem akard megváltani a világot, és ne aggódj, ha esetleg mésem lenne annyia tej újra, hogy "fürödjetek is benne"
Ha már javul a helyzet, az jó, és a tápszer sem olyan rossz. Sokan zon nőnek föl, sé láss csodát, élnek.
Szóval a saját idegi álpotomból kiindulva arra szeretnélek bíztatni, hogy ne aggodalmaskodj, hanem minden csepp többletnek örülj, és meglásd, dzaporodni fog a tejecske.
remélem nem vagyok túl hosszú, és fárasztó.
Ági