Új privát üzeneted érkezett!

Syl: nem fogja felismerni. szabina sem ismerte fel az Apját. :)
Ma Szabina is két Mikulást látott. Egyet az oviban és egyet itthon. De szerintem ha még jönne hozzá vagy 10 azt is élvezné. Azóta is az ablakhoz rohan sürün, hoyg hátha vissza jön a Mikulás:) Nálatok ki lesz a Mikulás?,

Kép
csucsu05
 
 


de jó hogy mindenhova megy a mikulás.... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Az igen,az apját nem ismerte fel??? :shock: :lol:
Nekünk a keresztapja lesz a Mikulás!
Még holnap délelőtt megyünk be Nyíregyre is vásárolni,meg a sétálóra ,állítólag ott is lesz egész nap Mikulás!
Jaj,már most annyi csokoládét kapott,hogy nem győzi enni én meg kiszedegetni a kezéből!Ígyis imádja a csokit,most aztán kap belőle bőven! :?
Én már nem is fogok édességet tenni a csomagjába,csak valami játékot vagy ilyesmit!

Nita:Nálatok járt a Mikulás?

Csigéék már biztosan odaértek a szállodába!De jó nekik!

Kép

Kép
syl100
 
 

 
 

Syl: És sem tettem bele csak 2db édességet a csomagba. a többi játék és gyümölcs volt. Szerencsére a gyümit is szereti igy annak is örült.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Olyan szupi még az én nagy lányom is hisz a Mikulásban.Nálunk tegnap fürdés után már megjött.Apa ma dolgozik és nem akart lemaradni a reakcióról így este már meg jött.Viki is nagyon örült mindennek.Még csak nem is hitetlenkedik.A suliban már fűtötték,hogy nincs mikulás,de ő megvédte és közölte "igenis van" :lol: :lol:

Sajna hétköznap ritkán tudok jönni géphez,nézzétek el nekem.Kedden voltam dokinál 14mm-es tüsző volt a jobb petefészkemben :lol: :lol: Azt mondta a doki,hogy holnapig no szex,de utána 3 napig 2x reggel és este is.

Ki hogy van?

Kép
Kép
a.ibici
 
 


Ibici: És ha reggel és este is van szex akkor nem lesznek gyengék a katonák??
Nagyon jó ha a nagylányod hisz még a Mikulásban. Ezek szerint a Jézuskában is hisz még??

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu!
Ezt ajánlotta a doki!Nem tudom,hogy gyengülnek-e :? Meg látjuk mi lesz.Te hogy vagy?Hányadik napon tartasz?Drukkolok neked nagyon!!!Már te is nagyon megérdemelnéd a +tesztet a fa alá!!!Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bizony hisz a jézuskában :lol: :lol: Idén is mennek moziba míg én itthon akciózom :lol: :lol: :lol: Mióta nincs déli alvás így oldjuk meg.Mire haza jön áll a fa és az ajándékok várják :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici
 
 


Ibici: jó ötlet ez. lehet idán én is úgy csinálom hogy inkább elküldöm őket sétálni mig én fát diszitek.Mert tavaly is anynira fel volt pörögve megérzete nem tudom de alig akart aludni.

Kép
csucsu05
 
 


Szisztok!
Huuu, de jo Nektek, erre nem jart a csokit osztogato Mikulas... :-( (a masik meg nem kell, hogy jojjon! :roll:
Ibici, Csucsu, nekem azt mondta a dokim, "ha jo minoseguek a spermak, akkor a 3 napon mindent bele kell adni, nem gyongulnek le, sot elegendo termelodik beloluk es aktivak is!!!" Ami biztos, hogy max. 5-6 naponta cserelodniuk erdemes!!! Szoval mindent bele!!
7 evesen meg en is ugy vikszoltam a csizmam, es tettem az ablakba, mint a kisangyal!!!!!! Sot, meg levelet is postaztam Lappfoldre! :lol: Edesek lehetnek a gyerkoceitek!
Szep hetveget nektek!
Vendég
 


Köszi Sünci!

A párom volt 2007. szeptemberében akkor 60-70 %-a ép morfológiájú, előrehaladó mozgást végez (a kis aranyos) 180millió/ml a mennyiség.

A 2008. novemberibe meg 50% élénk, 20% renyhén mozog. Itt 113millió/ml a mennyiség.

Na mindegy, lehet, hogy valamit szedetek vele, de én vltam tegnap kineziológusnál és tök jó és bízom benne. Azt mondta sok kinez baba van.

ELNÉZÉST MINDENKITŐL HOGY A PÁROM EREDMÉNYEIVEL ZAKLATOM A TOPIC KEDVES LAKÓIT!

timejka
 
 


Nekem Mikulás hozott ma reggel ajándékot,elkezdtem barnázni! :(
Most jó pár nap mire megjön. :x Ez van!

Kép

Kép
syl100
 
 


syl!
Sajnálom a barnázást :( Hányadik napon vagy?

timejka!
Mondta a doki,hogy mit kéne szedni rá?Lehet nálunk is apát megvizsgálják minek után nálam minden rendben van eddig.Igaz még 20.-22.napon kell mennem vérvételre azt hiszem progeszteront fognak nézni.

aranyeső!
Köszi a megerősítést!Az ember néha nem tudja melyik dokinak higgyen az egyik ezt mond másik azt.Most bízok a dokimban nagyon mindent betartok mit mond.Aztán meglátjuk mire jutunk.

csucsu!Más fél-2 óra alatt azért ellehet készülni.Minden elő van készítve csak véghez kell vinni.Igaz én szalon cukrot nem szoktam akasztgatni csak egy tálcán van az asztalon.Azzal sok idő elmenne.Próbáld ki idén.

Kép
Kép
a.ibici
 
 


Ibici:Ma vagyok a 27.napon 9.dpo-n!

Kép

Kép
syl100
 
 


Ibici: Én sem szoltam a szaloncukrot rá tennia fára. Legalábbis tavaly már nem tettünk hanem mi is tálba tettük a gyümnölcsökkel együtt ki. Pont ezért nem tettük tavaly sem a fára mert megvártuk mig ebéd utáni alvás van. csak tavaly sokat felkelt. Igy mindig igyekeztünk bemenni és vissza altatni legalább a fa elkészüljön.
Nehéz dolog az biztos. Én is gyerekkoromban mindig Apukámmal mentem sétálni emlékszem.


Syl: Jó lenen ha nem jönne meg.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok

syl sajnálom a barnázást.

Mi sem szoktunk tenni a fára szaloncukrot.
Viszont mi nem délután díszítünk, hanem -án este mikor már mindenki alszik, akkor szoktuk apával együtt feldíszíteni a fát, és az ajándékokat aláhordani. És amikor ébrednek fel reggel, akkor szépen felöltöztetem őket, és akkor videóra vesszü ahogy meglátják a fát, megy a karácsonyi zene. És mi reggel bontunk ajándékokat. Utána pedig amíg én főzök addig ők szépen eljátszanak azzal amit kaptak. Mi évek óta így csináljuk, és bejött.

Én jól vagyok, bár ma nagyon elfáradtam, vendégek voltak, egész délelőtt főztem, utána az elpakolás. Sógornőmék még itt vannak, a gyerekekkel játszanak. De nem sokára kezdődik az esti műszak. Hajmosás fürdés.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Ibici nem adott semmit a doki a páromnak, mert azt mondta, hoy jók z eeredményei. Dadogok.

timejka
 
 


Sziasztok lányok.
Na megjöttünk tegnap délután. Hát meg kell hagyni, jól éreztük magunkat. Semmit nem csináltunk csak fürcsiztünk és pihiztünk. Én sokat szaunáztam és ülltem az aromakabinban és a sóbarlangban. És persze sokat összebújtunk apával, de nem baba miatt, hanem mert egyszerűen jólesett. Azért megfordult a fejünkben, hogy jó lenne egy kis wellness baby.
Annus megfogadtuk a praktikákat, mivel még csak a 10. 11. napon voltam, ezért az orgazmusra hagyatkoztunk :oops: :lol:
Szóval pihent vagyok és fitt és tiszta takony. A jövő héten ismét megyek vérvételre. Kíváncsi vagyok milyen lesz az eredmény.
Látom mindenhol járt a mikulás. Hozzánk is jött, vagyis a férjemhez, piros fehérneműven és mikulássapkában. Szerencsére felismerte a mikulást aki én voltam :lol: meg is lepődött.
Annus: nagyon csini kismami vagy, szépen nől a hasad.

KépKép
csige-bige
 
 


timejka,

Ezek az eredmenyek tenyleg nem rosszak!!!! Sok ferfi orulne szerintem ezeknek.

Viszont ha ra akarsz segiteni parodnal a spermasodas dologra akkor fogd rostos dietara :) Sok sok sok sok sok sok zoldseg nyersen es gyumolcs. A jo kis regi, bevalt modszer (amit ugye a kedves ferfiegyedek kifejezetten utalnak, hihi.) De a regi mondas igaz: azok vagyunk amit megeszunk. Hat egyuk magunkat egeszsegesse. :)))))
Egyebkent nagyon erdekes amit olvastam a Closty-rol, hogy a ferfiaknal is spermacount javulast okoz, ha nem is olyan effektiven hat mint a noknel.

sünciboglya
 
 


A Mikulasrol:

Jol seggberugom a nagyszakallut, masfel kilo ramugrott 2 nap alatt, parom "jovoltabol" aki becsempeszte az etkezobe a marcipanos szaloncukrokat.... (Termeszetesen azonnal ravetettem magam es mindet befaltam) Ennyit a Mikulasrol, a gyermekek unneperol es a kilokrol a felnotteknel.) Hehehhe

sünciboglya
 
 


Hát nekünk ebből a megfontolásból nincs mérlegünk otthon, így én a ruhákhoz mérem magam. Amikor kezdtem a clostit, akkor én is híztam tőle, de remélem most nem fogok hogy ismét elkezdtem szedni. Nem igazán akarok. Nekem most az a mérce, hogy a 8 éves nacijaim feljönnek rám, még ha egy kicsit szükösen is, de nem kényelmetlen.
A spermavizsgálatot én is említettem a férjemnek, de hallani sem akar róla. Azzal érvel, hogy nálam van a gond a doki szerint, ő pedig nagyon fickós férfi és nem lehet gond a fiúkkal. Hát így legyen. Végül is amég a doki nem mondja hogy el kell mennie addig nem is küldöm. Ha a doki mondaná, akkor bizti elmenne.
Lányok kihal a topic!!!! Mindenkit elvitt a Mikulás a puttonyában???

KépKép
csige-bige
 
 


... en mar a Mikulas puttonyaba sem ferek bele a szaloncukros akcio utan... :)

sünciboglya
 
 


viszont a csokitól felszabadulnak a boldogsághormonok, tehát Te most nagyon boldog lehetsz :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Sünci a párom eszik gyümölcsöt is, ritkábban zöldséget.

Bence is annyit csokit kapott, lesz miből sütnöm. Bár nem engedi, hogy az ő csokijából süssek. Majd titokban.

A clostitól én is híztam 5-7 kilót. Pár gatyát kellett vennem.

timejka
 
 


Na vagyok én is!Néha olvasgatok ám!!!!Csak mindig van vmi tennivaló itthon(is)...

Csige!
Hát minket is küldtek hadsereg vizsgálatra!Az én férjem is elsőre fel volt háborodva hogy gondolom h nála van a baj...persze ha nálam van az meg természetes,vagy mi? :shock: Aztán mikor a doki mondta kb 2 hónap closty szedés után(ugye nem jött a baba)hogy nézzük meg a katonákat,akkor végül csak elment!
Mondtam neki h nem fogja vizsgálgatni a doki,bemegy egy szobába,"leveszi" az anyagot és kész!Majd elkezdtem sorolni neki h én szinte havonta járok nőgyógyászhoz,elképzelheti h nem jókedvemből...és mielött újabb vizsgálatoknak(átjárhatóság stb) tenne ki,ezt igazán megteheti.Főleg h mást nem nagyon tudnak rajta nézni,csak ezt!!!Majd szépen vázoltam h a további vizsgálatok nálam mit jelentenek :lol: és azt hiszem hatott a dolog :wink:
Na és amikor jó eredménye lett...hát azt hiszem azt az önelégült fejet le kellett volna fotózni :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Hát nekem a doki azt mondta, hogy egyenlőre nem kell máson gondolkozni, szedjem csak a clostit, mert ha a nyáron spontán sikerült a baba, akkor most is menni fog. Így nem is aggódok rajta, majd csak jön. Viszont a hétvégén annyi baba és kisgyerek volt a szállodában, úgy elcsodálgattam őket. Nagyon édik voltak. Mondtam is a férjemnek, hogy olyan jó lenne ha már bővülne végre a család. Remélem ami késik nem múlik :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!
Nekünk is összejött már elötte ugye,szóval sejthettük h enm ott lesz gond.Bár úgy tudom h a spermák is lehetnek"betegek",most erre nem mernék megesküdni...de mintha halottam volna ilyenről is!

Mi is mindig nézzük a pici babákat!És rögtön arra gondoluk h hamarosan a mikezünkben is lesz egy csöppség! :wink:

annus11
 
 


Hoho, a katonak nalunk is szent dolgok, bar felmerult a gondolat (javaslat) kivizsgalasra de meg nem "eltunk" vele. Hogy O mintat adjon (egy poharba???), az nem lehet, hogy vele van a baj... ez tabu tema. :? Pedig nalunk sem hasznalt a Closti (amitol en is pakoltam magamra par kilot) Meg varunk... :roll:
En holnap megyek vervetelre (21.napi) remelem most nem fogom eldobni magam mint egy honapja ... utana meg hanyingerem van, tiszta kabare! :oops: (total kinos minden alkalommal)
Vendég
 


Na azt már meg sem említem, hogy esetleg betegek lehetnek a "fiúk", azt hiszem azzal tenném fel az i-re a pontot :lol: mi is várunk ezzel. Úgy vagyok vele, hogy ha a doki mondja, akkor persze megyünk.
Én is megyek majd vérvételre jövő hét szerdán 21. napira. Izgalommal tölt el ha arra gondolok, hogy ismét élvezhetem Szigetszentmiklós-Gyártelep SZTK-jának vendégszeretetét. Viszont mennem kell 24. napira is, az pedig szombatra esik. Szerintetek mit tegyek? Mikor menjek? Nem igazán akarom ilyennel zaklatni a dokit, viszont nem tudom, hogy mi ilyenkor a teendő.
Kicsit fájdogál a hasam, de nem úgy ahogy szokott, most teljesen elviselhető. Csak néha ha úgy mozdulok akkor érzem. Szerintem most két naponta ráállunk a férjemmel a babaprojektre. Fölöslegesen nem akarunk lövöldözni, de két naponta azért kell, főleg hogy több helyen olvasom, hogy attól hogy elmulik a hasfájásom egyik napról a másikra, nem bizti hogy akkor van tüszőrepedésem. Lehet hogy csak egy-két nappal később. Viszont pazarolni sem akarunk az értékes anyaggal :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok

Csige örülök hogy jól éreztétek magatokat.

Nálunk a hétvége nagyon sűrű volt, el is fáradtam rendesen.
Szombaton nagymamáék jöttek délelőtt, főztem, utána délután unokatesómékhoz mentünk babanézőbe.
Vasárnap másik unokatesómék jöttek, szintén kislányukkal, meg sógornőmék, 16 emberre főztem, utána mosogatás, pakolás stb. Hát mit ne mondja estére már totál ki voltam. És hát unokatesómék elmentek délután, bizony sógornőmék este 3/4 10-kor indultak el, persze vasárnap lévén hajmosás, szárítás stb, hát mire lefeküdtek már totál ki voltam. És még akkor sem vonulhattam félre, mert hát az hogy néz ki. Úgy örültem mikor elmentek.

Csináltunk képeket is unokatesóméknál, megmutatom nektek. És mai pocakfotómat is.


Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi: szépen látszik ahogy nő a pocid:)
A kislányka édi bédi nagyon. :) Az embernek kedve lenne agyon puszilgatni:)

Csige: örülök, hoyg jól telt a pihi és remélem lesz is majd eredménye :)

Kép
csucsu05
 
 


gabi gyönyörűen gömbölyödik a pocid!!!!!!!! :lol: :)
az unokatesódék babája is egy tünemény!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


gabi,
nagyon formas pocakod van, igazan szep kismama vagy:) Gratula!

csige-bige,
egesz nap ugy pattogtam a sok szaloncukortol mint egy eszeveszett versenysaska:) De mar alabbhagyott az energiasokk:)

timejka
nos jelenleg is mar a diszno kategoriaba leszek hamasorsan sorolhato, ha en meg felszedek 5-7 kilot katasztrofasulytotta teruletnek kell hogy minositsenek hatosagilag.... :)

sünciboglya
 
 


Sziasztok!

Csige, mindent bele, ha jo minoseguek a katonak akkor abban a 3 napban annyit lehettek egyutt, amennyit csak birtok :wink: (szepen ujra termelodnek!) es az most van?!
En tuleltem a vervetelt (bar mar eleve lefektettek), de vagy 15 percbe telt mire elallt a verem szivargasa (pedig nyomtuk rendesen) Na es ettol vagyok igazan rosszul!! :?
Szerintem szombat delelott is uugy le kellene venniuk a vert - de en biztosan felhivnam oket telefonon, meg a dokit is kerdezd meg nyugodtan!

Gabi, nagyon szepen gombolyodsz! :D
Vendég
 


Gabi nagyon szép a pocid.
Hát rám is rám férne a pörgés, mert eléggé le vagyok lassulva. Olyan rosszul esik reggelente korán kelni és most még jól meg is vagyok fázva. Az éjjel is rosszul aludtam, mert úgy érzem hogy állandóan tele van az orrom, de kifújni nem tudom. Lehet hogy nekem is rá kellene vetődni az orrszívó pórszívóra :lol: Majd csak enyhűl.
Már egész szépen fájdogál a hasam, így szépen ma estétől fogva kétnaponta összebújunk a férjemmel. Pont azt számoltam tegnap, hogy szenteste napján kellene megjönnie és arra gondoltam, hogy milyen csodás ajándék lenne, ha kiderülne hogy babás vagyok. Annál szebb karácsonyi ajándék azt hiszem nem is kellene.

KépKép
csige-bige
 
 


Én most mégjobban szorítok mindenkinek!Hátha a jézuska meghallgatja a kívánságainkat és karácsonyra teljesíti azt!!!Amúgy is vkinek babásodni kell,mert már egy ideje nincs új pocakosunk!!!!!

annus11
 
 


Hát az a gond, hogy hétvégén nincs vérvétel mivel nem a kórházba megyek, hanem a helyi sztk-ba. Ott csak hétköznap van vérvétel. Szóval nem igazán tudom, hogy mikor menjek így.
Annus: hát igen, remélem most karácsonykor ismét csőstül jön a babaeső.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok

Én is remélem hogy most már tényleg lesz kétcsíkos teszt, mert én voltam az utolsó, az meg már régen volt. Nagyon drukkolok mindenkinek.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Csige!
Nyugodtan menj pénteken!A 2 nap közti eltérést fogja már látni!Szerintem utána 2 nappal már nagyon a ciklus végén lennél.Nem?Én is kérdeztem anno hogy ha hétvégére esik akkor mi legyen,azt hiszem pont pénteken mentem én is szombat helyett!

annus11
 
 


Én is így gondoltam Annus. Nem akarok úgy járni mint a mult hónapban, hogy hamar jött a menzi és el sem tudtam menni. A doki azt mondta, hogy ha már vérezgetek, akkor nem sok értelme van elmenni a vérvételre. Szóval akkor marad a péntek.
Hát nekem nem igazán akar mulni ez a nátha, pedig jó lenne ha mulna, mert össze kellene bújni apával, de hát ííííggggyy. Nem kapok levegőt az orromon. Elképzelem ahogy vadul szexelünk tátott szájjal igen csak lihegve, néha beletüszizve a levegőbe. Hát elég vicces. Majd kitalálok valamit estig. Lehet hogy kamillával gőzölök este és hátha az segít majd.

KépKép
csige-bige
 
 


:lol: :lol:
A kamillás gőzölés príma!

Mondanám még a hagymát is,de most épp az se jó nektek :lol: Esetleg mézes pálesz?

annus11
 
 


Hát akkor marad a kamillás gőzölés, mert nem szeretném fokozni még a tátott szájjal történő lihegést hagymaevészettel.
Lehet hogy csak a munkaundor beszél belőlem, de valahogy annyira vonz a dolog, hogy elmenjek a dokihoz és a következő három napot otthon töltsem táppénzen. Kúrálnám magam és a legfontosabb, hogy nyugalomban lennék pont akkor amikor a pém van. Mert most lesz. Nem bosszanta a főnököm és együtt lehetnék a párommal pont a legjobbkor. Na elég az ábrándozásból. De azért jól hangzik nem???

KépKép
csige-bige
 
 


csige-bige,

Hehe, egyetertek! Szerintem gancsoljuk el a fonokot!!!! :) Akkor majd nem teged piszkalna hanem a bokajat siratna:):):):)


En is csak azt tudom kivanni mindenkinek ezen a topicon hogy ho vegere legyen egy kis csomag belul:D

sünciboglya
 
 


Csige: szex közben nem fogod érezni, hoyg nem kapsz levegőt. :) Hidd el. És a szex gyógyszer is ám:)
Amúgy meg igyál sok folyadékot én napi 3liter teát iszok pár napja mert nekem a torkom kapar. De semmi orrfújás és láz vagy más tünet.Biztos vagyok , hogy a sok folyadéktól vagyok ilyen jól.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Na, megvolt a nagy genetikai Uh, minden ok, szerencsére. Nyaki tarkóredő, orr, has, mellkas, koponya. Az orvos futószalagszerűen csinálta, képet sem adtak, gyorsan lemért minden és szevasz. Szerencse, hogy láttam a monitoron, hogy milyen, hogy van, hol van, hogy mocorog.
Hoztam egy pocifotót.

Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.09 16:46-kor.
Vendég
 


nem épp a legjobban sikerült...

7cm-es a baba.

Vigyázzatok magatokra, majd jövök, most lefekszek, nagyon fáradt vagyok, pedig még barátnőmhöz is átígérkeztem.

És mielőbbi babásodást!
Vendég
 


Puszedli:Már te is szépen gömbölyödsz! :D És minden rendben odabent az a lényeg!

Kép

Kép
syl100
 
 


Puszedli: az a lányeg, hoyg minden okés még akkoris ha a doki futószalagon intézte a vizsgálatot.
Szépen kerekedik a pocid. :)

Kép
csucsu05
 
 


Na van egy kis összevágás a 18.heti uhról!
Akit érdekel nézze meg.
http://amilapunk.extra.hu/UH_11_28.wmv

annus11
 
 


puszedli szép kis pocid van már!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Puszedli nagyon szép a pocid, már szépen gömbölyödsz. Nagyon jó hogy minden rendben van, vigyázzatok magatokra :lol:
Most nézem a babócát Annus, de olyan lassan nyitja meg ez a fránya gép :twisted: Na megvan. Hát nagyon édes. Biztos jól érzi magát bent, mert hogy vigyorog, olyan mintha kacarászna odabent. Hihetetlen, hogy milyen picik és egy kész kis ember.
Köszönöm a tippeket, akkor mehet a páros izzadás idegen testtel, remélem ez majd segít :lol: ja és egyébként én is sok teát iszok, biztos ami biztos, ha a szex nem használna :lol:

KépKép
csige-bige
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?