Sziasztok!
Annak örülök legjobban, hogy ez az egész a szerkesztő topikjában fut és kénytelen elolvasni
.
Gondolkodtam rajta, hogy most kikérem magamnak a névtelen 9,42-es által irottakat, de azt is megtanultam közel 4 év alatt, hogy névtelen irásokra nem szabad reagálni, nincsenek!
Szerintem nem az öregségtől lesz valaki hangadó, sőt nem is a hozzászólások számától, hanem a stilusától, emberi jellemzőitől! Akiknek én adok a véleményére, függetlenül attól, hogy egyezik az enyémmel vagy sem, azok azok, akiket (értelemszerűen névvel) megismertem apránként a hozzászólásaik alapján, és olyan embernek ismertem meg, aki nem a levegőbe beszél, nem összevissza vagdalkozik, és mindig vállalja a véleményét. Van közöttük olyan, aki ős-babanetes, meg olyan is, aki néhány hónapja van csak itt.
Azért egy gondolat névtelennek is: tudod mit, szerintem nyugodtan maradjanak az indexen vagy az nlc-n vagy ahol akarnak azok, akik csak röhögni járnak ide, avagy úgy gondolják, ez egy bebetonozott banda. Érezzék ők ott jól magukat, mi meg itt nélkülük!
Ildi (2000 júniusából)